politepol
18.12.2004, 05:09
arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : makus kaderimizi yikmak icin dua edelim politepol 18.12.2004, 05:09 arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var. b1glord 18.12.2004, 11:05 arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var. dualarini eksik etme kardes ForzaSivas 18.12.2004, 11:09 bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz. bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı serhankaburcuk 20.12.2004, 08:32 bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz. bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha Anonymous 20.12.2004, 10:04 Bu sene SIVASSPOR kesin super ligde...ama sonumuz kayseri spor gibi olurcak diye korkuyorum.... cem_yesilova 20.12.2004, 12:31 arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var. dualarini eksik etme kardes kesinlikle ForzaSivas 24.12.2004, 11:43 bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz. bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol: serhankaburcuk 24.12.2004, 12:59 bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz. bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol: Oğlum biz o yolları geçeli çok oldu...Bilirsin biz eskilerdeniz...şimdi akıllandık...sinanın,muratın düğününü hatırla nasıl içtiğimi.... :lol: :lol: :lol: :lol: |