Orijinalini görmek için tıklayınız : makus kaderimizi yikmak icin dua edelim

politepol
18.12.2004, 05:09
arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.

b1glord
18.12.2004, 11:05
arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.

dualarini eksik etme kardes

ForzaSivas
18.12.2004, 11:09
bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.

bu sene son olmalı
arkası olmamalı
söyletme sivas bize
acı hasret şarkısı

serhankaburcuk
20.12.2004, 08:32
bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.

bu sene son olmalı
arkası olmamalı
söyletme sivas bize
acı hasret şarkısı

süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha

Anonymous
20.12.2004, 10:04
Bu sene SIVASSPOR kesin super ligde...ama sonumuz kayseri spor gibi olurcak diye korkuyorum....

cem_yesilova
20.12.2004, 12:31

dualarini eksik etme kardes
kesinlikle

ForzaSivas
24.12.2004, 11:43

bu sene son olmalı
arkası olmamalı
söyletme sivas bize
acı hasret şarkısı

süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha
sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol:

serhankaburcuk
24.12.2004, 12:59

bu sene son olmalı
arkası olmamalı
söyletme sivas bize
acı hasret şarkısı

sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol:

Oğlum biz o yolları geçeli çok oldu...Bilirsin biz eskilerdeniz...şimdi akıllandık...sinanın,muratın düğününü hatırla nasıl içtiğimi.... :lol: :lol: :lol: :lol: