Orijinalini görmek için tıklayınız : C Rize... 1967 iş Basinda...
Deplasmanlarin Ve Ic Sahanin Durmak Bilmez Taraftar Grubu 1967 Genc Taraftarlar Dernegi Sivassporu Gölge Gibi Takibe Devam Ediyor..
4 Eylül Stadyumunda Konuk Rize..
http://img478.imageshack.us/img478/8637/dsc01829hh3.jpg
Serhan Reis Her Zamanki Yerinde Trübünleri Coskusu Ile Ateslemeye Baslamis Bile...1967 Gnc Trftrlr...
http://img380.imageshack.us/img380/9677/dsc01830dy8.jpg
1967 Maratonda Takimin Sahaya Cikmasini Bekliyor Susamisiz 4 Eylüldeki Galibiyetlerimize...1967 Gnc Trftrlr..
http://img518.imageshack.us/img518/5075/dsc01869ue0.jpg
Mac Baslamis Sivasspor Atak Tadina Doyulmaz Dakikalar... 1967 Gnc Trftrlr...
http://img365.imageshack.us/img365/2043/dsc01844wo4.jpg
Golden Sonra 1967 Cosmus Tutana Helal Olsun :D 1967 Gnc Trftrlr...
http://img381.imageshack.us/img381/1078/dsc01857vu5.jpg
Gol Atilmis 1 - 0 Öndeyiz Keyif Bardaklari Havada Bakinsana Nail Abime ... ALLAH'ina Gurban Abiiiii ;) 1967 Gnc Trftrlr....
http://img365.imageshack.us/img365/421/dsc01873av9.jpg
Mac Sona Erdi Takim Soyunma Odasina Dogru Gidiyor...1967 Gnc Trftrlr...
http://img466.imageshack.us/img466/231/dsc01874ua9.jpg
1967 Gnc Trftrlr Dernegi Hakli Mutlulugun Resimlerini Cekinerek Ölümsüzlestiriyorlar Bu Anlari...
Not : Bu Resimler 1967 Dernegine Ait Olup Dernegimizin Gurbette Olan ve Maclara Gidemeyen Sivasspor Severlere Armaganidir...
yasin_58 04.02.2007, 19:54 1967 gnc trftrlr gerçekten iyiki varsınız..
ceza_tolga_rep 04.02.2007, 19:59 abi en arkalarda bende çıkmışm ama baya uzaktayım yaaa...
gerçekden 1967 ler sivassporun en büyük taraftar kitlesi olmak için aday?serhan abi,murat abi,mustafa abi ellerinden geleni yapıyolar?
ALLAH RAZI OLSUN TÜM EMEĞİ OLANLARDAN??
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 20:31 kardeşim eline sağlık güzel resimleri devamını mutlak bekliyoruz..bu hafta ki maç çok eğlenceli ve renkliydi özellikle bu karlı havada unutlmaz maçlardan birini izledik tribünümüzde güzeldi..serhan reis te her zaman ki gibi kalitesini gösterdi ayrıca başkanımız yalçın abıyide resimleyebildik sonunda pek ön planda görünmeyi sevmez bilirsin ..
HaMZa_58 04.02.2007, 20:34 Gerçekten güzel görüntüler, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Kar kış demeden takıma destek olan herkese sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum. İnşallah bu serimiz devam eder ve uefaya gideriz
SivasLady 04.02.2007, 20:50 paylasim icin tskler
bu hava kosullarda takimi yalniz birakmayan
tüm taraftarlara tesekkürler
cc_ferhat 04.02.2007, 21:03 sagolasınız abi ben sivaslıyım ama tatil için karsa geldim ve sivassporun ilk macını kaçırdım bu resimleri siteye koyarak sivastakı ç.RİZE -SİVASSPOR macını adeta yaşattınız sagolun ....... KARS'TAN TÜM SİVAS'A SEVGİLER
'
TracyMcGrady58 04.02.2007, 21:06 resimler cok güzel olmus.Insallah her maclardan böyle güzel görüntüler izleriz.Takimi yanlis birakmayan taraftarlar icinde ayrica tesekkürler
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 21:09 resimler cok güzel olmus.Insallah her maclardan böyle güzel görüntüler izleriz.Takimi yanlis birakmayan taraftarlar icinde ayrica tesekkürler
muratçım senin için atoyla resim çekindim bir de tek çektik doya doya bakarsın hemde resim görüntüsü kalite orjinal haliyle olduğu gibi çektik..:) :) :) :)
TracyMcGrady58 04.02.2007, 21:14 muratçım senin için atoyla resim çekindim bir de tek çektik doya doya bakarsın hemde resim görüntüsü kalite orjinal haliyle olduğu gibi çektik..:) :) :) :)
Abi o resimleride atin size zahmet yaaa :D
1967_DERNEK_MUSTAFA 04.02.2007, 21:24 resimler güzel ahmet eline sağlık bu zor koşullarda sivassporu yanlız bırakmadığınız için zaten bırakmıyorsunuz hepinizi seviyoru bu soğuktada emeğin karşılığı alındı 3 puanı hanemize ekledik darısı başka karşılaşmalara 1967.... 1967.... 1967
Soguk havada takımımızı yalnız bırakmadıgınız ve desteklediginiz icin teşekkürler,
iç ve dış sahanın en büyük destekcisi olarak tribünlere güzellikler katmaya devam edeceginizden süphem yok,
Bizler maalesef birkac maca gidebiliyoruz :(
Ricalar Arkadaslar Ne Demek Elimizde Cok Resim Var Ama Maximum Resim Adetini Ekleyebildim Pes Pese Topik Acmayida Uygun Görmedim. Biri Orada Biri Burada...67 Den Böyle Gördük ;) Devami Gelecek Insallah...
Yeter Ki Destek Olalim
TracyMcGrady58 04.02.2007, 21:32 Ricalar Arkadaslar Ne Demek Elimizde Cok Resim Var Ama Maximum Resim Adetini Ekleyebildim Pes Pese Topik Acmayida Uygun Görmedim. Biri Orada Biri Burada...67 Den Böyle Gördük ;) Devami Gelecek Insallah...
Yeter Ki Destek Olalim
Ben Onur abinin dedigi resimleri isterim :D
herşey guzel ama ordakı fenerbahcelı galatasarylı arkadaşlar kareyi biraz etkilemiş
doludolu 04.02.2007, 21:37 bende maratondaydım gerçekten iyiydiniz hepinizin yüreğine sağlık. bide kapalı yanında 150-200 kişilik bi grup vardı sağlam taraftara benziyorlar onlar kimdi???
YatodaSin 04.02.2007, 21:39 muratçım senin için atoyla resim çekindim bir de tek çektik doya doya bakarsın hemde resim görüntüsü kalite orjinal haliyle olduğu gibi çektik..:) :) :) :)
Ben atoyu göremedim onur abi :D.bizde özledik atoyu yaw :D
Ben Onur abinin dedigi resimleri isterim :D
Hangi resimler ''ATO'' yu diorsan onun icin topik acamam olmaz yawf ;)baska bisiler dusun o resimler nasil gelebilir gibisinden ;)
TracyMcGrady58 04.02.2007, 21:41 Hangi resimler ''ATO'' yu diorsan onun icin topik acamam olmaz yawf ;)baska bisiler dusun o resimler nasil gelebilir gibisinden ;)
Neyse onu sonra hallederiz, adresimi felan veririm :D
35fulya58 04.02.2007, 22:00 ELLERİNİZE SAĞLIK...HER HAFTA BEKLİYORUZ
Sağol Ahmet ellerine sağlık gardas resimler çok güzel olmuş... Ama ben daha çok çekmiştim... :)
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:09 Hangi resimler ''ATO'' yu diorsan onun icin topik acamam olmaz yawf ;)baska bisiler dusun o resimler nasil gelebilir gibisinden ;)
buraya diğer resimlerle karıştır bu ato çok karizma bir adam .diğerleri nerde :confused: :confused: :confused: :confused:
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:10 herşey guzel ama ordakı fenerbahcelı galatasarylı arkadaşlar kareyi biraz etkilemiş
evet haklısın oda yokluktan kaynaklanıyor millet evinde ne bulduysa aldı geldi renkli oldu biraz.:) :) :) :)
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:11 Ricalar Arkadaslar Ne Demek Elimizde Cok Resim Var Ama Maximum Resim Adetini Ekleyebildim Pes Pese Topik Acmayida Uygun Görmedim. Biri Orada Biri Burada...67 Den Böyle Gördük ;) Devami Gelecek Insallah...
Yeter Ki Destek Olalim
sana dedim gardaş eklentilerin full ise sana nick veriyim dedim istiyon mu bir kaç tane nick var.;) ;) ;) ;)
Onur Canim La Biraz Yoruyor Sonra Sitede Kabul Etmior Anlamadim Ki VeSikalik Gibi Görünmeyecek Kadar Kücük Mü Yapcas ;)
Onur Canim La Biraz Yoruyor Sonra Sitede Kabul Etmior Anlamadim Ki VeSikalik Gibi Görünmeyecek Kadar Kücük Mü Yapcas ;)
Gardas çektiğim fotoğraflar öyle küçük falan değil koca 67 daha ne olacak... :)
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:43 Gardas çektiğim fotoğraflar öyle küçük falan değil koca 67 daha ne olacak... :)
FURKAN DİLE BENDE NE DİLERSEN .BU LAFIN ÇOK OTURAKLI.
FURKAN DİLE BENDE NE DİLERSEN .BU LAFIN ÇOK OTURAKLI.
Yok gardas ben sadece gerçeği söyledim dileğim canının sağlığı bi de diğer maçlarda da Allah nasip ederse birlikte olmak...
Çok güzel enstantaneler, elinize, yüreğinize sağlık.
Bizlere oradaki atmosferi yaşattığınız için teşekkürler.
Adeta, oradaymış gibi olduk.
Bu arada, Sivasımın KAR' ını bile özlemişim valaaa,
Soğuğu taaa buraya geldi...
.
.
.
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 23:13 AHMET ELİNE SALIK GARDAŞ RESİMLER HARBİ COK GÜZEL
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 23:16 Soguk havada takımımızı yalnız bırakmadıgınız ve desteklediginiz icin teşekkürler,
iç ve dış sahanın en büyük destekcisi olarak tribünlere güzellikler katmaya devam edeceginizden süphem yok,
Bizler maalesef birkac maca gidebiliyoruz :(
GARDAŞ İMKANLAR DOGRULTUSUNDA HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPOR'UN YANINDAYIZ.
HA BİDE OLMADI BİZLER BİRKACMACA GİDİYORUZ DEMEN GÜNAYCIM SİZ VEYA BİZ YOK HEPİMİZ BİRİZ. 2 DERNEK TEK YÜREK
GARDAŞ İMKANLAR DOGRULTUSUNDA HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPOR'UN YANINDAYIZ.
HA BİDE OLMADI BİZLER BİRKACMACA GİDİYORUZ DEMEN GÜNAYCIM SİZ VEYA BİZ YOK HEPİMİZ BİRİZ. 2 DERNEK TEK YÜREK
Yok gardas bizler derken istanbul ve dısarıdaki yigidoları kastettim,
Sizin sayenizde kendimizi macta hissediyoruz cok sükür
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 23:26 Yok gardas bizler derken istanbul ve dısarıdaki yigidoları kastettim,
Sizin sayenizde kendimizi macta hissediyoruz cok sükür
EYVALLAH GARDAŞ NE DEMEK AMA SİVASSPOR.COM OLMASAYDI OLMAZDI
BEN BURDAN SİVASSPOR.COM'UN KURUCULARINA VE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM
EYVALLAH GARDAŞ NE DEMEK AMA SİVASSPOR.COM OLMASAYDI OLMAZDI
BEN BURDAN SİVASSPOR.COM'UN KURUCULARINA VE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM
Aynen öyle gardas, rüstü abi sayesinde baya güzellikler oluyor,
Aldıgı hayır dualarıyla cennetlik ins :)
1967_CLUB_HÜSEYİN 04.02.2007, 23:35 ahmet gardaş eline ve yüreğine sağlık herşey muhteşemdi
sivas güzelse sebebi benim nicew meleketler gördüm sivas sultansa tacıda benim looooooooooooooooooooo
biz 67 olarak her zamn daima takımımızın başarısı için arkasındayız...!
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 23:56 ahmet gardaş eline ve yüreğine sağlık herşey muhteşemdi
sivas güzelse sebebi benim nicew meleketler gördüm sivas sultansa tacıda benim looooooooooooooooooooo
biz 67 olarak her zamn daima takımımızın başarısı için arkasındayız...!
VAY GÖZGERİNİ YİYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HÜSEYİN
Tebrikler1967 Gnc Trftrlr kis yagmur kar camur demeden destek veriyorlar hepisini bir gurbetci yigido olarak en icten dileklerim ile kutluyorum.Saygilarim ile...
RüStü ElmaS 05.02.2007, 00:20 Bu hava şartlarına rağmen böylesine güzel kareler görmek gerçekten çok sevindirici.
En azından maç atmosferini yaşamış gibi olduk.
1967 Taraftarlar Derneğini Sivasspor' umuza vermiş oldukları, bu güzel desteklerinden dolayı kutluyorum.
Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel, emeği geçenlere teşekkürler.
Daha fazla fotoğraflar olduğunu yazmışınız, bana mail olarak atabilirseniz, sitemizin fotogaleri bölümünde hepsini yayınlayabiliriz.
by_maffayy 05.02.2007, 01:06 bu grubu cok sewıyorum basındakı ısımler gercekten sıvas asıgı ama bı elestırı yapmak ıstıyorum tezahuratlarda cok aksaklık war daha cok kısıye ıhtıyac war ama ısımlerden baska kımse yok bu grupta daha genıs caplı bı proje yapılsa ornegın bursaspor gıbı teksaslar dıye bı grubu war tum turkıye nın dılınde hanı o gruubu gorunce resımlerın altına yazıda yazsanız ınandırıcı gelmıyor.tabıkıde sıvaslılıgınız we ii nıyetınız tartısılmaz...
aykut-akay 05.02.2007, 01:32 eline saglik hemso......................
1967_DERNEK_NAİL 05.02.2007, 01:43 ahmet elerine salık devamını bekliyoruz
Çok güzel fotoğraflar,ellerinize sağlık.İnşallah diğer maçlarda da bu uygulamayı sürdürürsünüz.Ama daha çok fotoğraf olsun :)
Fotograf Cokta Eklenti Fazla Almiyor Forumlar.. Dernegimizin Adi Altinda Olan Topikle 2-3 Yeri Kaplamak Nahos Olabilir Diye Sectiklerimizi Sitede Yayinladik. Ama Tüm Resimleri Rahat Görmeniz Icin Bir Calismamiz Var Insallah Bitirdigimizde Her Maci Yeniden Yasayacagiz...
Eywallah...
Gardas çektiğim fotoğraflar öyle küçük falan değil koca 67 daha ne olacak... :)
Furkan Kitabin Ortasindan Konustun Hocam Ayrica Resimlerdeki Emeginden Dolayi Tesekkür Ederim Sen Cekmeseydin Ben Karelerde Görünmicektim ;)
resimler güzel ahmet eline sağlık bu zor koşullarda sivassporu yanlız bırakmadığınız için zaten bırakmıyorsunuz hepinizi seviyoru bu soğuktada emeğin karşılığı alındı 3 puanı hanemize ekledik darısı başka karşılaşmalara 1967.... 1967.... 1967
Tesekkür Ederim Mustafa Abi Sizlerde ( Yalcin Baskan, Mustafa Ersoy ,Serhan Reis, Nail Abi ) Iyiki Varsiniz Bizlere Yol Gösteriyorsunuz Hep Beraber Daha Güzel Günlere ;)
Bu Arada Yalcin Baskanin Özel Resmi Vardi Onu Acemiligim Yüzünden Ekleyemedim Kusuruma Bakmayin...
bu havada takımı yanlız bırakmayan derneğimize teşekkürler iyiki koymuşsunuz resimleri
sinan-58 05.02.2007, 09:05 arkadaşlar dun trt de spor programını izleyen varsa duymustur sivas ın bu havada bu kadar çok seyircisi olduğunu soyluyorlar bşaka takımlar bu kadar seyirci bulamıyo diyorlar sivas ımız yine one çıktı stadın tamamının dolmasını bekleriz antalya maçında
karakule58 05.02.2007, 09:40 fotograflar için teşekkürler arkadaşlar çok güzel olmuş ..kar altında maç seyretmekte çok güzeldir herhalde.....
HakkıTİMUÇİN 05.02.2007, 10:04 Her koşulda ve her şartta Sivassporumuzu destekleyen 1967 derneğe
teşekkür ediyorum...
YaGmUr_58 05.02.2007, 15:14 tesekkurler 1967.......................
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 15:25 HERŞEY SİVASSPOR İÇİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNN
Etem-Murat 05.02.2007, 15:39 Elinize sağlık resimler bir harika olmuş bu sizleri tebrik ederim hem mac kazanmak hemde soğuk sıcak dinlemeden sivas sporu yanlız bırakmayan tumhemserilerimi canı gönulden kutlatım sağ olun arkadaşlar resimlerde bir harika
Helal olsun taraftar dediğin böyle olmalı.Paylaşımlar iç.in teşekkürler.Her maç doldurmanız ve ses tellerinizin kısılmaması dileklerimle;)...
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 16:05 Elinize sağlık resimler bir harika olmuş bu sizleri tebrik ederim hem mac kazanmak hemde soğuk sıcak dinlemeden sivas sporu yanlız bırakmayan tumhemserilerimi canı gönulden kutlatım sağ olun arkadaşlar resimlerde bir harika
eyvallah reissssss bütün sivasspor'a gönül verenler gibi biz de gönlümüzü verdik bu renklere ve bunu bi görev bilerek görevimizi yerine getirmeye calışdık ve bu güzelligide sivasspor'a gönül verenlerle paylaşmak isdedik.
aline salık AFK
üsküdar_58 05.02.2007, 16:37 RESİMLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ..... SOGUK HİÇ FARK EDİLMİYO BURDAN BAKINCA :D
RESİMLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ..... SOGUK HİÇ FARK EDİLMİYO BURDAN BAKINCA :D
Evet Bendece Zaten Dikkat Etmissindir Etrafimizda Kar Pek Yok SICAKLIGIMIZDAN Eridi... Ic Sicakligi Olay ;)
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 19:04 BUNDAN SONRA BÜTÜN MACLARIN RESİM LERİNİ CEKİP SİZLERLE PAYLAŞACAGIZ
nazimgulturk 05.02.2007, 19:07 elinize sağlık keşke hep beraber olsak bizde izlesek maçlarımızı....
1967_CLUB_10UR 05.02.2007, 21:13 ahmet sana istediğin kadar nick veriyim geri kalanlarıda at çok güzel fotolar var bu harika kar altında çekilken fotoğraflar çok kıymetli.
Onur Gardas Insallah O Zaman Bu Gece Ben Halledeyim Bir Kac Resim Daha Koyalim Problem Olmaz Hatta Sivastan Görünüm Die Bir Topikde acariz Hemsehrilerimiz Kisin Sivasi Uzaktan Görme Imkani Bulsunlar...
1967_CLUB_10UR 05.02.2007, 21:24 Onur Gardas Insallah O Zaman Bu Gece Ben Halledeyim Bir Kac Resim Daha Koyalim Problem Olmaz Hatta Sivastan Görünüm Die Bir Topikde acariz Hemsehrilerimiz Kisin Sivasi Uzaktan Görme Imkani Bulsunlar...
ciğerim bu topiğe devam et genelde maç resimleri zaten..elit kuruyemişte olsun sivas esnafına örnek bir davranış sergiledi bu hafta nail abım..
Bu Topige Mi Devam Edelim Resimleri Ayni Sekilde Ekleyebiliyor Muyuz Bana Bi Cvb Yaz Gardasimm
burak_baykal 05.02.2007, 21:34 derneğimiz gerçekten güzel çalışmalarla yiğidolara değteğiyle göstermiştir.inşallah böyle sonsuz denk böyle devam eder.1967 derneğimize çalışmalarına tebrik eder ve başarılar dilerim.
koyulhisar ortaseki köyü derneği
tanıtım danışmanı
BURAK BAYKAL
1967_CLUB_10UR 05.02.2007, 21:40 Bu Topige Mi Devam Edelim Resimleri Ayni Sekilde Ekleyebiliyor Muyuz Bana Bi Cvb Yaz Gardasimm
bah tabi ekliyon yoksa ekle dermiyim başka bir nickle gir resimleri at sınır yok.
üsküdar_58 05.02.2007, 21:49 Evet Bendece Zaten Dikkat Etmissindir Etrafimizda Kar Pek Yok SICAKLIGIMIZDAN Eridi... Ic Sicakligi Olay ;)
bende o anlamda yazdım zaten :)
Himm Bende O aNlamda Dedin Sandim Da Ondan Söledim :) Öyle Ise Problem Yok :)
RüStü ElmaS 05.02.2007, 22:34 Ahmet (AFK) kardeşimin fotoğraflarının tümünü galeri bölümüne yerleştirdim.
Tekrardan teşekkürler Ahmet gardaş bizlerle bu güzel fotoğrafları paylaştığın için.
http://www.sivasgaleri.net/?q=gallery&g2_itemId=14233
(http://www.sivasgaleri.net/?q=gallery&g2_itemId=14238)
Ahmet (AFK) kardeşimin fotoğraflarının tümü galeri bölümüne yerleştirdim.
Tekrardan teşekkürler Ahmet gardaş bizlerle bu güzel fotoğrafları paylaştığın için.
saol abı gerçi daha çok resim varda hepsi senin eilne ulaştı mı..
RüStü ElmaS 05.02.2007, 22:40 saol abı gerçi daha çok resim varda hepsi senin eilne ulaştı mı..
Elime geçen fotoğraflar bunlar, başka gelmedi maalesef.
Ahmet (AFK) kardeşimin fotoğraflarının tümünü galeri bölümüne yerleştirdim.
(http://www.sivasgaleri.net/?q=gallery&g2_itemId=14238)
Rica ederiz abi 1967 Genc Taraftarlar Dernegi paylasti bu resimleri ... Elimizden geldigince resimlerle devam etmek isteriz...
yigido_adem 05.02.2007, 22:56 butun emegi gecen herkese tesekkur ederim gerxcektende cook guzel olmus tebrikler cok begendim
catli_58 05.02.2007, 23:37 Her zaman her yerde TAM DESTEK HEP DESTEK.....
Alemin Kralı 1967...
Resimlere Bak Kendine Gel :) oVoVoV Accik Trübün Kültürü Ögren Derim ;)
Zamanla Olacak :)
1967_CLuB_MuRaT 06.02.2007, 11:51 Resimler çok güzel.....Hava şartlarının bu olumsuzluğuna rağmen Kar kış demeden Takımın Yanında olna Harbi Taraftarlara Tşkler..İyi ki varsınız...İyiki Warız...Böyle Cefakar Taraftar olduğu sürecede çok uzun yıllar başarıdan başarıya koşarız kimse merak etmesin!!!!;)
PRoFeSSioNaL 06.02.2007, 11:53 elinize sağlık arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr
YİGİDO-58 07.02.2007, 18:57 Helal olsun kardeş güzel resimler emeğe sağlıq paylaşım için teşekkürler...
|