Orijinalini görmek için tıklayınız : TAHT KURDULAR....

1967_CLuB_MuRaT
06.02.2007, 15:02
Sivasspor'un forvetleri Pini Felix Balili ve Mehmet Yıldız attıkları goller ve sergiledikleri performans ile dikkat çekiyor.
Ligin ikinci yarısına Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Sivasspor'da, golcüler Mehmet ve Balili son haftalarda sergiledikleri performansla taraftarın gönlünde taht kurdu.

Bülent Uygun'un teknik direktörlük görevine getirildiği 13. haftadaki Beşiktaş maçından itibaren her karşılaşmada forvetin vazgeçilmez isimleri olan ikili, kırmızı-beyazlı ekibin kazandığı galibiyetlerde önemli rol oynadı. Spor kamuoyunun da beğenisini kazanan ikili, Sivasspor'un ligin üst sıralarına yükselmesinde büyük katkı sağladı.

Ligde topladığı 28 puanla 7. sırada yer alan Sivasspor'un rakip filelere gönderdiği toplam 19 golün 8'ine imza atan Mehmet Yıldız ve Balili ikilisi, sergiledikleri performansla alkış aldı.

İsrailli golcü Balili, süratli ve çabuk forvet kimliği ile dikkat çekerken, Mehmet Yıldız ise güçlü fiziği ve rakip savunmalara yaptığı presle göz doldurdu. Attığı 6 golle takımının en golcü ismi olan Balili, Mehmet Yıldız ile iyi bir uyum sergiledi

Kaynak : AA

SivasSpor.Com
06.02.2007, 16:12
Ligin ikinci yarısına Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Sivasspor'da, golcüler Mehmet ve Balili son haftalarda sergiledikleri performansla taraftarın gönlünde taht kurdu.
Sivasspor'un forvetleri Pini Felix Balili ve Mehmet Yıldız attıkları goller ve sergiledikleri performans ile dikkat çekiyor.
Bülent Uygun'un teknik direktörlük görevine getirildiği 13. haftadaki Beşiktaş maçından itibaren her karşılaşmada forvetin vazgeçilmez isimleri olan ikili, kırmızı-beyazlı ekibin kazandığı galibiyetlerde önemli rol oynadı. Spor kamuoyunun da beğenisini kazanan ikili, Sivasspor'un ligin üst sıralarına yükselmesinde büyük katkı sağladı.
Ligde topladığı 28 puanla 7. sırada yer alan Sivasspor'un rakip filelere gönderdiği toplam 19 golün 8'ine imza atan Mehmet Yıldız ve Balili ikilisi, sergiledikleri performansla alkış aldı.
İsrailli golcü Balili, süratli ve çabuk forvet kimliği ile dikkat çekerken, Mehmet Yıldız ise güçlü fiziği ve rakip savunmalara yaptığı presle göz doldurdu. Attığı 6 golle takımının en golcü ismi olan Balili, Mehmet Yıldız ile iyi bir uyum sergiledi.

bdogan58
06.02.2007, 16:25
Bize anlatmayın bu ikiliyi zaten herkes tanıyo yavaş yavaş özellikle kaleciler

OĞUZ
06.02.2007, 16:39
İNŞALLAH AYNI HIZLA DEVAM EDERLER. İNŞALLAH BALİLİNİNDE 1 MAÇTA 2 GOL ATTĞINI GÖRÜRÜZ:D

Flavio
06.02.2007, 16:40
Performansları üst düzeyde.İnşallah bu performansı sezon sonuna kadar götürürler bizide Uefaya uçururlar.Ben bu aralar Musa Kuş'uda çok beğeniyorum.O da iyi bi çıkış yakaladı.

xdemox
06.02.2007, 16:44
bu hafta rize macindaki performansiyla yasiri unutmayalim arkadaslar

Bilmiyorum5
06.02.2007, 16:47
Performansları üst düzeyde.İnşallah bu performansı sezon sonuna kadar götürürler bizide Uefaya uçururlar.Ben bu aralar Musa Kuş'uda çok beğeniyorum.O da iyi bi çıkış yakaladı.

BENIMDE BU SENE EN FORMSUZ BULDUGUM MUSA KUS GECEN YIL ORTASAHAYI ESTIRIRDI BU YIL MAALESEF YOK ORTALRDA BUTUN TOPLARI OLDURUYUO BI TANE FAYDALI HAREKETI YOK ALLAHTAN YASIR ORTASAHA DA MUSA VE SERDARIN HATALARINI ORTUYO BIRAN ONCE WOOTER INDE YASIRLE BERABER OYNAMASINI ISTIYORUM ORTA SAHAMIZ DAHADA IYI OLUR

ceza_tolga_rep
06.02.2007, 17:43
gerçekden mehmet ve balili mükemmel ikili oluşturdular?saolsunlar tüm futbolcularımız da öle ama bu iki oyuncu bize puan ve para kazandırıyolar?rizeyi yendik hemde cebimize 260 milyar para girmiş oldu?işte büyük takımlarda kuruldukları günden beri çok maç kazandıkları için zengin ve büyük para kazandılar?gerçekden maç kazanınca büyük getirisi oluyor?
MEHMET YILDIZ VE BALİLİNİN AYAKLARINA,ELLERİNE , CENABI HAK SAĞLIK VERSİN??

nazimgulturk
06.02.2007, 19:11
BU PERFORMANSIMIZ UMARIM DEVAM EDER ÇOK İYİ BİR SERİ YAKALADIK
TAKIMIMIZDA GAYET İYİ İNŞALLAH HAKETTİĞİMİZ ÖZLEDİĞİMİZ YERLERDE OLURUZ

abdurrahim_58
06.02.2007, 19:18
İnşallah böyle devam ederler de Sivassporumuzu ligin sonunda ilk 5'in arasında görüp UEFA'ya gideriz.
Bu futbolculara şimdiye kadar attıkları ve atacakları gollerıden dolayı tesekkur ederim.

Engin58
06.02.2007, 19:25
Balili,Mehmet Yildiz ikilisi süper forvetler rakiplerinin korkulu ruyasi ikiside.Ayrica takimimizda gayet mütavazi futbol ile süperligde basaridan basariya ilk bese girmenin cabasi icerisindeler insallah takimimiz ilk bese girmeyi basarir.Saygilarim ile...

SivasLady
06.02.2007, 21:50
takimin gidisati iyi
futbolcular dissiplin icinde
güzel futbollar sergiliyorlar
takim bir bütündür
böyle güzel galibiyetlerle
hepsi gönüllere taht kuruyor

insallah böylede güzel devam eder

melih1
06.02.2007, 21:52
takımda patlama bekledıgımız futbolcularda bir açılsa sivasspor gerçek kımlıgıne burunecek.musa kuş bunların başında...

1967_CLUB_10UR
06.02.2007, 22:26
MEHMET ZATEN SİVAS'IN ÖZ EVLADI OLDU SENELERDİR SİVASSPOR^dA artık balilide olmazsa olmazlarımızdan

ofozturk
06.02.2007, 22:59
BİR TAKIMI BİR TEKNİK DİREKTÖR ANCAK BU KADAR DEĞİŞTİREBİLİR. KÖTÜ GİDİYORSA GÖNDERECEKSİN DEMEK Kİ.:) TŞK LER BULENT HOCAM HOCALIK TEKLİFİNİ KABUL ETTİĞİN İÇİN.

TracyMcGrady58
07.02.2007, 03:19
Ikiside cok iyi mücadele ve performans gösteriyorlar.Ikisinin attigi gollerde bize 3 puan getiriyor.Gencler macinda Balili atti 3 puan, Rize macinda Mehmet atti 3 puan.Insallah gelecek maclarda ve tüm sezon boyunca gollere ve gösterdikleri performansa devam ederler

GuNaY
07.02.2007, 08:14
Takım genel anlamda çok iyi,
2 Maçta gol yemedik, birçok pozisyon var,
Maç esnasında sıkıntı yaşamamak için en az 2 farka ulaşmamız lazım..

Ertugrul
07.02.2007, 12:24
Balili hep iyi oynuyordu bi manada takımı sırtlayan futbolcuydu,Mehmet Yıldız'da
forma şansı bulduğu ilk yarının son haftalarından bu yana yükselen bir grafik
çiziyor,bu ikili daha çok canlar yakar,birde son transferimiz Cvetkov Rize maçının
son dakalarında oyuna girdi ve kaliteli bir futbolcu olduğu izlenimi verdi.

ali_zara
07.02.2007, 13:36
balili turk olsa olacak diye bişey duydum inşallahda olur türk futboluna çok seyler katacaktır balili sivassporun en golcü ismi olduğu için diğer futbolculardan daha çok sewiyorum brawo sana balili

ahmet kaya 58
07.02.2007, 23:18
Şu 1-0 olsun bizim olsun mantalitesini bırakıp, daha pozitif futbol oynayarak farklı galibiyetleri ne zaman düşüneceğiz acaba? Averaj bakımından (-) durumdayız da onun için soruyorum.