Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Ay
coskun581 07.02.2007, 20:55 Merhabalar
Arkadaşlar Serdar Ay adlı oyuncu ilgili bilgisi olan varsa. Bu mesaja cevap yazabilirmi. Sivassporumuzun genç yeni transferinin oynadığı mevkiyi araştırıyorum. Hala bulamadım. Bilen varmı
sivasli_tufan 07.02.2007, 21:22 öylebi futbolcumuz var mi yeni duyuyorum
ali_zara 07.02.2007, 21:32 bilmiyorum kusura bakma gardaş
SivasLady 07.02.2007, 21:53 Taraftar istedi, Sivasspor yaptı
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, ara transfer döneminde traftarının da beklentilerine uygun futbolcuları kadrosuna kattı.
Transferde ihtiyaç duyulan mevkileri, kulübün resmi internet sitesi sivasspor.org.tr'de açılan ''Sivassporumuz hangi bölgeye transfer yapmalı'' başlıklı ankette taraftarına soran Sivasspor, ara transferde taraftarının da sesine kulak verdi. Yerli ve yabancı birçok ismi kadrosuna katan Sivasspor, taraftar anketinde en çok istenilen gole dönük orta saha oyuncusu ve forvet mevkilerine yönelik transferler yaptı. Yabancı transferinde, Bulgar golcü Ivan Petrov Cvetkov, İtalyan asıllı Avustralyalı orta saha futbolcusu Simon Colosimo'yu kadrosuna katan Sivasspor, Kadir Alşan, Mehmet Yazıcı, Metekan Yılmaz, İsmail Sağlam, Mehmet Yeşil, Hilmi Mıhçı, Serdar Ay, Akif Metin gibi çoğunluğu orta alan oyuncusunu transfer etti. Toplam 416 kişinin oy kullandığı taraftar anketinin sonuçlarına göre, 168 kişi gole dönük orta saha oyuncusu transfer edilmesini istiyordu. Ankette, katılımcıların 124'ü forvet, 94'ü orta saha, 18'i defans, 12'si ise kaleci transferi yapılması yönünde oy kullanmıştı.
Kaynak: AA
transferler arasi ismi geciyor ama
fazla bir bilgi yok
http://img118.imageshack.us/img118/7343/serdarayzf6.png
coskun581 08.02.2007, 03:20 TFF listesinden Yukarıda ki bilgilerine ulaştım. Teşekkür edrim yinede. Ben www.turksportal.net sitesinin moderatörlerindenim. Belki duymuşşunuzdur. Menejerlik oyunlarını. İşte ara dönem güncellemesinde. Serdar Ayın mevkisini bilmediğimiz için oyuncu üzerinde bişey yapamıyoruz. Tahminimce orta sahaya dönük bir forvet oyuncusu. Ama kesin değilim. Burdan yetkililere sesleniyorum. Serdar Ay adlı oyuncunun mevkisi konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Çoğunuz bilmiyor çünkü daha çok genç. Ayrıca yeni transfer.
yasin_58 08.02.2007, 09:12 Taraftar istedi, Sivasspor yaptı
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, ara transfer döneminde traftarının da beklentilerine uygun futbolcuları kadrosuna kattı.
Transferde ihtiyaç duyulan mevkileri, kulübün resmi internet sitesi sivasspor.org.tr'de açılan ''Sivassporumuz hangi bölgeye transfer yapmalı'' başlıklı ankette taraftarına soran Sivasspor, ara transferde taraftarının da sesine kulak verdi. Yerli ve yabancı birçok ismi kadrosuna katan Sivasspor, taraftar anketinde en çok istenilen gole dönük orta saha oyuncusu ve forvet mevkilerine yönelik transferler yaptı. Yabancı transferinde, Bulgar golcü Ivan Petrov Cvetkov, İtalyan asıllı Avustralyalı orta saha futbolcusu Simon Colosimo'yu kadrosuna katan Sivasspor, Kadir Alşan, Mehmet Yazıcı, Metekan Yılmaz, İsmail Sağlam, Mehmet Yeşil, Hilmi Mıhçı, Serdar Ay, Akif Metin gibi çoğunluğu orta alan oyuncusunu transfer etti. Toplam 416 kişinin oy kullandığı taraftar anketinin sonuçlarına göre, 168 kişi gole dönük orta saha oyuncusu transfer edilmesini istiyordu. Ankette, katılımcıların 124'ü forvet, 94'ü orta saha, 18'i defans, 12'si ise kaleci transferi yapılması yönünde oy kullanmıştı.
Kaynak: AA
transferler arasi ismi geciyor ama
fazla bir bilgi yok
http://img118.imageshack.us/img118/7343/serdarayzf6.png
paylaşım içim saol kardeşim.. eline sağlık
1967_CLuB_MuRaT 08.02.2007, 10:39 TFF listesinden Yukarıda ki bilgilerine ulaştım. Teşekkür edrim yinede. Ben www.turksportal.net sitesinin moderatörlerindenim. Belki duymuşşunuzdur. Menejerlik oyunlarını. İşte ara dönem güncellemesinde. Serdar Ayın mevkisini bilmediğimiz için oyuncu üzerinde bişey yapamıyoruz. Tahminimce orta sahaya dönük bir forvet oyuncusu. Ama kesin değilim. Burdan yetkililere sesleniyorum. Serdar Ay adlı oyuncunun mevkisi konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Çoğunuz bilmiyor çünkü daha çok genç. Ayrıca yeni transfer.
Oyun için futbolcu mu araiştirilacak yani?:D:D
coskun581 08.02.2007, 11:02 Kısaca öyle. Fakat bu oyuncunun oyandığı mevkiyi bilen varsa yazsın lütfen.
Oyun için futbolcu mu araiştirilacak yani?:D:D
Murat Haklisin Valla Bazen Sasiyorum Ne Alakasi Var :) Önceden Söyleseydin Oyun Icin Oldugunu Lady De Kendini Belki Yormazdi :) Bu Isler Bizi Asan Isler Oyunlarla Isimiz Olmassss :)
coskun581 08.02.2007, 11:15 Murat Haklisin Valla Bazen Sasiyorum Ne Alakasi Var :) Önceden Söyleseydin Oyun Icin Oldugunu Lady De Kendini Belki Yormazdi :) Bu Isler Bizi Asan Isler Oyunlarla Isimiz Olmassss :)
Bak güzel kardeşim burda senınle tartışmaya gelmedim ben. Onun verdiğin bilgiler için teşşekur ettim. Zaten elimde mevcut. Futboll Manager 2007 oyununu duydunuz mu? Gerçi türkiyede ki bir çok insan bunu biliyor ama siz bilmiyyorsunuz. helal olsun. Ayrıca oyun için araştırlmıyor. Oyunda bu oyuncu mevcut.
Bilmiyorum5 08.02.2007, 11:15 ne kadar oyunda olsa sıvasın oyuncuları hakkında bılgısı olan yazsın bızde ogrenelım
coskun581 08.02.2007, 11:51 Kimse bilmiyor mu şimdi;? Serdar AY'ın oynadığı mevkiyi.
mustafasungur 19.02.2007, 11:41 RKSV benim eski takimim:D heheh
Besyo_cu 19.02.2007, 12:01 Bülent hocaya b isoralım bakalım :D bu arada menager oyunu uzun yıllardır var ve cok geniş kitlelere hakim...
Arkadaşlar Serdar Ay forvet oynuyor sağ veya sol açik oynuyan bir oyuncumuz. İnşallah cok yakında bu yeteneği takımda göreceğiz.
serdar ay kim bilmiyom gardaş öyle biri yok gayri bilsek söylemek mi?
bdogan58 17.03.2007, 20:09 o kimmiş ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hayatcoqqberbat 21.03.2007, 17:45 serdar ay gurbetçi bir türk genci gerçekten çok yetenkli ama henüz a takım için biraz erken oynadığı mevki orta alan sağ ve sol ayağını raket gibi kullanabliyorhücum gücü yüksek ve süratli henüz 1987 doğumlu prırıl prıl bir çocuk 2008 e kadar sözleşmesi sürüyor inşallah başarılı olurda bizde izleriz
Turan 59 21.03.2007, 18:48 Bu ismi ilk defa duyuyorum.Bu sayede öğrenmiş bulunuyorum.
sivas_kangallı 25.03.2007, 14:44 ilk defa duydum isimini:S:S:S:S
yasin_58 25.03.2007, 16:10 bende yeni duydumda.. İnşalllah bizle beraber tüm türkiye tanıyacak onu..:)
|
|