Orijinalini görmek için tıklayınız : DUYGUSALLIĞA YER YOK!!
SivasSpor.Com 08.02.2007, 20:17 Bülent Uygun, Sakaryaspor'un acil puana ihtiyacı olduğunu, maçın Sakarya'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanmasının ise kendileri için önemli olmadığını belirtti. Bülent Uygun şunları söyledi:
"Seyircisiz oynaması avantaj gibi gözükse de fark etmiyor, Sakaryaspor'un seyircisi Türkiyenin en iyi seyircisidir. Avantaj gibi gözükse de degildir. Eski Sakaryaspor'lu olmam açısından bakarsanız, ben hayatım boyunca duygularımı profesyonellik anlamında kasaya kilitledim. En iyisini yapmaya calıstım. Sakaryaspor maçı da spor dısında özel yeri vardır. Müsabaka olduğunda olmaz. Duygusallık anlamında Sakaryaspor için, şehir için yapalım. Bu konuda duygusal anlamda seviyorum. Sakaryalı olmaktan da gurur duyuyorum"
Takımda Cem Can'ın sakatlığı bulunduğunu ve tedavisinin sürdüğünü kaydeden Uygun, kasığında problem bulunan Servet'in de milli takım doktorlarının kontrolünde olduğunu belirterek, "Bunun dışında herhangi bir problemimiz yok. Petkoviç de Balili de bu akşam milli takımdan dönüyorlar. Onlar da yarından itibaren kampa katılacaklar" diye konuştu.
Öte yandan kırmızı-beyazlı ekipte Cem Can ile Servet sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almayacak. Sivasspor'un Sakaryaspor karşısına Petkovic, Hayrettin, Murat, Mehmet Hocaoğlu, Fransergio, Colosimo, Yasir, Musa Kuş, Serdar, Balili ve Mehmet'ten oluşan kadroyla çıkması bekleniyor
ceza_tolga_rep 08.02.2007, 20:45 VALLA EĞER Kİ BU MAÇI KAYBEDERSEK BAZILARININ AKLINA BAZI ŞEYLER GELEBİLİR HOCAM?
BENİM GÖRÜŞÜM İSE BÜLENT HOCANIN PROFOSYENEL YA DA FUTBOL RUHUNA DUYGUSALLILIĞI KARIŞTIRIP KARIŞTIRMAYACAĞINI GÖRMÜŞ OLACAZ BU MAÇTA?
ŞİMDİDEN BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM..
PRoFeSSioNaL 08.02.2007, 20:55 bu maçı alacağız tolga bundan kuşkun olmasın
orda 3 puanı alıp bize hediye edecekler merak etme
demiryurt58 08.02.2007, 21:17 ÇIKIŞIMIZ SURECEK BU MAÇTANDA 3 PUANLA AYRILACAĞIZ AKSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM.:):D :D :D
1967_CLUB_10UR 08.02.2007, 22:18 bülent hocaya güvenimiz tam bu maçtan puan bekliyoruz..
SivasLady 08.02.2007, 22:23 takimin gidisati cok iyi
herkes rakip kim olursa olsun
sahaya cikisin kim olursa olsun
ayirim yok herkesi yenmeliyiz
galibiyet icin oynuyor takim
insallah galip gelecegiz
ofozturk 08.02.2007, 23:18 yahu bizim takımda da az milli futbolcu yok yani.:) valla yabana atılacak bi kadromuz yok.:) inş bu macı da alıp 3 te 3 yaparız. ikinci yarının lideri oluruz o skilde.
Yok Bülent Hocanin Bu Konuda Duygusal Davranacagini Düsünmüyorum Sonucta Basari Sadece Sivasspor Adina Degil Kendiside Prim Yapiyor. Genc Teknikdirektör Ve Sivasta Yapacagi Seyler Ileriye Yönelik Kendisi Adina Referans. Böyle Seyleri Düsünmeyelim. Mac Zaten Bizim Skoru Merak Ediom Sadece ;)
Profesyonel olarak bu işi yapan birinin bu maça duygusal manada bakacağını sanmıyorum... Sakaryaspor'a ilk kez rakip olmamıştır...
yigido_furkan 08.02.2007, 23:52 İnş. sakaryayı yenip üst sıralara tırmanısımızı devam ettiririz bülent hocaya güveniyor ve her zaman arkasındayız
sedat yildiz 09.02.2007, 01:51 sayin ugun ne gördüyse o olsunderiz
Maça iki gün kaldı, inşallah herhangi bir terslik olmadan galibiyete uzanırız ve spor kamuoyunun gündemine otururuz. Benim içimden geçen bu.
Yanlız Sakarya da zor bir durumda olması hasebiyle çetin ceviz bir rakip konumunda. İnşallah kazasız belasız üç puana uzanırız.
Görün o zaman Bülent Uygun'daki karizmayı...
B.Demirci 09.02.2007, 09:03 Zor maç, zoor. Gençler maçından da, Rize maçından da zor. Neden zor.
Sakarya bu maçı kaybeder se neler olacak. Düşünelim.
- Ligin dibine demir atacaklar.
- Bizden sonra Fenerle ve Bursa ile oynayacaklar. İyice ligin dibinde kalacaklar.
- Kaybetmek bir hastalıktır. Üstüste kaybeden bir takımın tekrar toparlanması zor olacaktır. Bunun farkında olan Sakarya. Bizim maçımızda çok agresif, prese dayalı, rakibi oynatmamak üzere bir oyun mantalitesiyle oynayacaklar. Hani derler ya ölüm kalım maçı. Onun gibi birşey. Birde Sakaryanın Sivasspora karşı bir morel üstünlüğü de var. Cumhuriyet Kupasında bizi Sahamızda yendiler. Sonra lig maçında İstanbulda yendiler. Böyle bir avantajları da var. Bunu iyi kullanacaklar. Bizim Avantajımıza gelince:
- Biz rahatız, bu maçı kaybetsekte dünyanın sonu değil.
- Sakarya manevi baskı altında çok stresli oynayacak.
- Can havliyle saldıracak, defansta boşluklar verecek ve baliliye gün doğacak.
- Sivassporumuz, soğukkanlı oynayacak, rakibin sarı veya kırmızı kart görme riskini lehine çevirecek.
Netice olarak bu maç çok zor olacak. Üç ihtimalli bir maç. İnşallah biz kazanacağız ve çıkışımız devam edecek temenni budur.
neyse ne 09.02.2007, 10:28 BEN BÜLENT HOCANIN SAKARYAYI YENMEMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ OLDUĞUNA İNANMIYORUM.BU KARAKTERSİZ İNSANIN YAPACAĞI BİR EYLEMDİR.BÜLENT HOCADA KARAKTER SAHİBİ OLDUĞUNA GÖRE......
Bülent Hocanın dediğini geçen bi topicte sölemiştim:).Sakaryanın her ne kadar puana ihtiyacı olsada 3 puan alarak dönmek zorundayız.Kusra bakmasınlar.
hasantuan 09.02.2007, 11:13 arkadaşlar bu işin duygusallıkla işi olmaz ama gerçekten sakaryanın kilit maçlarından biri var güçleriyle saldıracaklar eğer bu maçıda kaybederlerse düşmenin en büyük adaylarından biri olurlar. bunun farkındalar. o yüzden bu maçı kaybedebiliriz ve bunu birilerine mal etmeye inanın gerek yok....
sivasli_kocak 09.02.2007, 11:26 son iki hafta oldugu gıbiii üç puan nı paşa paşa alacagız bından hıç kuşkunuz olmasın bülent hacanın yardımıyla allahın ızıyle yaparızzzzz
yigido Atilla 09.02.2007, 11:38 Sakaryasporun su anki konumu bizi hic ilgilendirmiyor ayni durumda bizde olabilirdik biz kendi isimize bakalim hala tehlikeli bölgeden uzaklasmis degiliz bu tehlikeli bölgeden uzaklasmak icin bir kac macimiz kaldi 5,6 mac sonra lig de 5 , 6 takim süperligde kalmak icin ölümüne mücadele verecekler biz hizli bir sekilde o böldegen cikmak icin en büyük firsatlari degerlendirmemiz gerekiyor Futbolda duygusalliga yer yok kimse bindigi dali kesmez veya ekmek veren eli Issirmaz haydi bülent hoca sakaryadan puanla dönecegimiz cok kolay bir mac bizi bekliyor ve tam istedigimiz gibi bir mac olaca,.bize saldiran takimlari durumu ortada dagiliyorlar ve ayni mac bizi bekliyor
sarkislali 09.02.2007, 11:55 Üc mac üst üste kaybettigimizde düsme potasina gireriz. Uygun Hocada bunun bilincinde. Kimseye aciyacak durumumuz yok. Son iki haftadaki futbolu oynarsak ücte üc yapariz. Buda hedefimizdir. Nihayetinde Uygun hocaninda kendi kariyeri söz konusu.:D :D :D
Fazla acıma, acınacak duruma gelirsin derler,
Bizim puan dağıtma gibi bir lüksümüz yok,
Çıkarız en iyi şekilde oynumuzu oynarız, Bülent hocanınad herseyin farkında olduğundan eminim...
Ertugrul 09.02.2007, 18:51 Sakarya maçından da galibeyet ile dönüp,yükselişimize devam edeceğiz inş.
Bülent hocanın Sakaryalı olmasının hiç bir önemi yok,orta iki tane 1.ligde
oynayan profesyönel takım var iyi oynayan kazanacak ve ibre bizden yana
inşaallah seriye devam edeceğiz.
Bülent Hocamızda,
Sivasımız için öylesine bir
sahipleniş duygusu ve olgusu varki;
bunu Beşiktaş maçımız için İstanbul' a geldiklerinde
otel ziyaretimizde birebir görüşmemizde gözlerinde
ve sözlerinde görmek hiç de zor olmadı.
Öylesine bir sahipleniş ki, ''Sivasspor bizim herşeyimiz''
diyordu. Tam bir sahiplenici, koruyucu ve şefkat
duygularıyla bunu defalarca vurgulamıştı.
Elbette insanoğlunda duygusallık dürtüsü olması bir realitedir,
Ancak; Rasyonel kişilikli olan insanlarda, böylesi durumlarda,
mantık bilinci, duygusallık dürtüsünden daha ön planda olur.
Bülent Hocamız da da bu rasyonel kişilik var...!
Sivassporumuz insallah cikisina devam edecektir puan veya puanlar ile dönecegine en icten dileklerim ile inaniyorum.Saygilarim ile...
MURAT SARI 10.02.2007, 08:20 MERHABA ARKADAŞLAR BEN MAÇIN SEYİRCİSİZ OYNANMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ DİYE DÜŞÜNÜYORUM İLK MAÇA GELEN ARKADAŞLAR BİLİR TATANGALAR 90 DAKİKA HİÇ SUSMADAN TEZÜRAHATLARI İLE TAKIMLARINA BÜYÜK BİR DESTEK VERDİLER VE MAÇI ALDILAR O YÜZDEN BEN SEYİRCİSİZ OLMASINA BU AÇIDAN SEVİNDİM ALLAHIN İZNİ İLE BU MAÇIDA ALIRIZ MAÇIN SKORU 1-3 SİVAS
jangbogo_58 10.02.2007, 11:02 RANDAVUYU ALALIM İLK MACTA ONLAR ALMIŞTI ŞİMDİ DUYGUSALLIĞI BIRAKALIM ALALIM ROVANŞI
yerliturkuaz 10.02.2007, 11:10 Bu maçıda alarak çıkışımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Hedefimiz galibiyet
hep beraber yarın goreceğiz...
Abdullah DuMaN 10.02.2007, 13:33 inşallah 3puanı alıp çıkışımızı sürdüreceğiz futbolda duygusallığın yeri yoktur
ACIMA ACINACAK HALE GELİRSİN!..................... ........
ceza_tolga_rep 10.02.2007, 15:29 Sivasspor teknik direktörü bülent uygun,sakaryasporla seyircisiz oynayacak olmalarının,futbol adına güzel bir duygu olmadığını belirtti.
Uygun yaptığı açıklamada.sakaryaspor maçının zor olacağını kaydederek,şunlar söyledi;'sakaryasporun 3 puana çok ihtiyacı olduğunu biliyoruz.Sakaryalıyım ama takımım profosyonelce bi oyun sergileyecek.Güzel oyunumuzu sahaya yansıtacağız'dedi.
Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte Cem Can ve Servet Çetin sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almayacak.
Sivassporun sakaryaspor karşısına;Petkoviç,Hayrettin,M urat,Hakkı,Fransergio,Colosimo ,Yasir,Musa kuş,Serdar topraktepe ve Pini balili 11 iyle çıkması bekleniyor...
NE SERDARI YA NEREDE BU WOOTER VE CVETKOV
Servet yoksa savunmada sıkıntı çok....
1967_Dernek_Murat 10.02.2007, 15:44 VALLA BENCE SIKINTI BÜYÜK.................
PRoFeSSioNaL 10.02.2007, 15:52 SIKINTIMIZ BÜYÜKTE LSA AŞMAYI BİLİRİZ
.............................. .......................
;) yeterki yapalım
ahmetsogutlu 10.02.2007, 15:58 GUZEL SIVAS IMIN GUZEL INSANLARI BIZIM YENI TIRANSFERLER NERDE ???
NIYE OYNAMIYORLAR OYNAMAYACAKSA NIYE SIMDI ALINDI SEZON SONUNU BEKLESEYDIK.
SAKARYA MACI ICIN SORU COK AMA SORMAK ISTEMIYOM.......
HERKESE DOSCA SELAMLAR
SIVASSPOR UMUZA BASARILAR
COBANSARAYLI AHMET SOGUTLU
1967_CLUB_ERDİ 10.02.2007, 16:10 servet de hafta içinde milli maçda oynuyo
ligde yok u nası iş anlamadım
YatodaSin 10.02.2007, 16:51 Bence ilk 11 gayet güzel.Bu macdan 3 puan alacagimizdan eminim.Insallah yanilmam
abdurrahim_58 11.02.2007, 15:04 Bu konuda Teknık adamımız Bülent UYGUN'a katılıyor basarılarının devamını diliyorum.
|