Orijinalini görmek için tıklayınız : WOOTER GİTTİ...
FranzFerdinand 12.02.2007, 05:01 Basın sözcüsü Fikret Ünsal,Hollandalı futbolcu Nordin Wooter'in hiçbir sebep yokken kampı izinsiz terk ettiğini belirterek, bu futbolcu hakkında gerekli tutanaklarla FİFA'ya müracaat edeceklerini ve tazminat talep edeceklerini söyledi.
Murad_Kelleci58 12.02.2007, 08:29 Şayet haber doğruysa ki sağlam kaynak fanatik, üzülmedim desem yalan olur.. ama dikkat edilirse Sivasspor ikinci yarıda kazandığı maçlarda Wooter kadroda dahi değildi..Ha o olsaydı farkılımı olurdu onu bilemeyiz.. Ama bildiğim tek şey var Wooter iyi oyuncu.. Sivas'ın Sosyalite olarak diğer illerdeki gibi olmaması vede çocuklarının kendi kültürünü vererek eğitim istemesi adamın haklı sebeplerinden.. ve ayrılmasındaki en büyük sebep.. ancak şunu bilmeliyiz ki; oyuncular gelip geçici baki olan Sivasımız ve Sivassporumuz.. Wooter'a da hayatında bundan sonra başarılar diler, Sivasspor'umuza verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim... Yolun açık olsun NORDIN WOOTER
ofozturk 12.02.2007, 08:43 GÜLE GÜLE WOOTER. TŞK LER.:) GİTTİĞİN YERLERDE İLİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATIRSIN İNŞ.
alperturka 12.02.2007, 08:45 İşte buna üzülürüm inşallah doğru değildir
g-unıt58 12.02.2007, 08:46 wooter cok ıyı bır futbolcuydu bence gıtmese daha ıyı olurdu wooter un yanına ceyhun gıbı bır futbolcu olsa sıvassporumuz ıcın daha ıyı olurdu bence
neyse ne 12.02.2007, 08:58 GÜLE GÜLE WOOTER. TŞK LER.:) GİTTİĞİN YERLERDE İLİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATIRSIN İNŞ.
ADAM İLİMİZİ GÜZEL BULSA ZATEN GİTMEZDİ.NE ANLATMASINI BEKLİYON.YAZIK OLDU ÖYLE BİR FUTBOLCU SİVASA VE HER TAKIMA LAZIM.ÜZÜLDÜM DOĞRUSU.
abdullah58 12.02.2007, 09:09 ADAM UYUM SAGLIYAMADIYSA NE YAPSIN
KOLAYMI -YALINIZ IYI FUTBOLCUYDU
BURSA-VE -VESTEL MACI HEP HAFIZALARIMIZDA ATTIGI VE ATTIRDIGI GOLLERLE KALACAK
YOLUN ACIK OLSUN-GÜZEL ADAM'BEYPINARLI YIGIDO
KEŞKE DEVRE ARASINDA KARARI VERİLSEYDİ.O ZAMAN YABANCI HAKKIMIZI KULLANIRDIK.MESELA HABİB MUHAMMED İ ALIRDIK.AMA İYİ FUTBOLCUYDU VE KEŞKE SATSAYDIK MESELA ANKARAGÜCÜNE.
Aaaa bu olmadı ya.Gerçekten değerli bir isimdi.Bizim için iyi bir 10 Numaraydı kalsa güzel olurdu.Bülent Uygun geldikten sonra fazla şans bulamadı.O olmadanda maç kazanbiliyorsak sorun yok aslında ama olsada fena olmazdı sonradan girip maç çevirebilirdi.Yinede yaptığı işler için Sivassporumuza verdiği emekler için teşekkürler.Yolu açık olsun.Kendi gitti imzamda adı kaldı=?=)
SivasSpor.Com 12.02.2007, 10:01 <hr style="COLOR: #c8c6c6" size="1" /> <!-- / icon and title --><!-- message -->Sivasspor, Hollandalı oyuncusu Wooter ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun uyum sorunu yaşadığını gerekçe göstererek, bu futbolcunun sözleşmesini feshetti.
neyse ne 12.02.2007, 10:03 BİRİ BANA BUNUN DOĞRU OLMADIĞINI SÖYLESİN.ÇOK YAZIK OLUYOR DOĞRUSU SİVAS SEYİRCİSİNE BÖYLE FUTBOLCU HERZAMAN GELEMZ SİVASA.
mesut_koçak_58 12.02.2007, 10:07 iyi bir sporcuydu ama takıma ısınamadı.....bye.....woter
1967_CLuB_MuRaT 12.02.2007, 10:09 Sivasin soguguna alisamami normal...bence o yuzden gitmistir
izmirliyigido 12.02.2007, 10:11 EN BEĞENDİĞİM OYUNCULARDAN BİRİYDİ. GERÇEKTEN YILDIZ BİR OYUNCUYDU. UNUTULMAYACAK BİR İSİM OLARAK KALDI....
bdogan58 12.02.2007, 10:12 iyi adamdı ya a.b.v TEVFİK-BARIŞ
mesut_koçak_58 12.02.2007, 10:20 -*-*-*-*-*-*-*woter-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-gıttı-*-*-*-*-*-*-*-*bye*-*-*-*-*-*-dıyelım-*-*-*-*-*allaha emanet olsun
OLCAY_58_AKKUS 12.02.2007, 10:43 çok üzüldüm o süper bir yetenekti
Çocuğunun eğitimi için Sivas'tan ayrılmak istedğini biliyorduk. Ancak madem gönderilecekti devre arasında neden gönderilmedi... Bize gelen en kariyerli ve kaliteli yabancı futbolcuydu... Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz...
Yigido58_NL 12.02.2007, 11:15 Sivasin soguguna alisamami normal...bence o yuzden gitmistir
GARDAS HOLLANDA DAHA SOGUK K......Z DONUYOR BIZIMDE.KUZEY DENIZINE YAKINIZ BURASI ILE SIVASIN FARKI YOK.SOGAGA ALISKINDIR YANI.AMA BURDA YASADIKLARI IGRENC HAYAT SIVASIMIZDA OLMADIGI ICIN UYUM SAGLAYAMAMISTIR.IYI OYUNCU IDI SAYESINDE SIVASSPORUMUZ HOLLANDA GAZETELERINDE BILE YER ALDI,NE GURUR DUYMUSTUM BE GAZETELERDE HOLLANDALI STAR OYUNCU TURKIYEDE SIVASSPORDA OYNUYOR DIYE YAZINCA.KESKE UYUM SAGLAYABILSEYDIDE KLSAYDI SIVASSPORUMDA FAYDALI BIR OYUNCUYDU AMA YAZIK OLMUS NEYAPALIM,WOOTER GIDER BASKASI GELIR
tüh be o biçimö oyuncuydu yav.neyse bize çok katkısı oldu...teşekkür ederiz
holigan yiğido 12.02.2007, 11:37 iyi bir yetenekdi.gitmesine üzüldük.umarım iyi yerlere layık olur.inşallah petkov kalıcı olur...
DursunOZER 12.02.2007, 11:55 bende çok üzüldüm doğrusu sivasa ve sivasspora katkısı çok büyüktü gitmese çok iyi olacaktı ama napalım artık daha iyi futbolcular yakışır sivassporumuza
SerseriKrall58 12.02.2007, 12:01 ARKADAŞLAR WOOTER GİTTİ İYİ OLDU BİZİM FUTBOLCULARIMIZ HAYRETTİN, SERVET, YASİR VE MELİLİ YETER BİZLERE
jakobieen 12.02.2007, 12:10 aha buna üzülürüm valla :( ronaldinhosuz barçaya döndük şimdik..
aha buna üzülürüm valla :( ronaldinhosuz barçaya döndük şimdik..
doğru konuştun ilk defa bu forumda yani :D :D
slmlar üzüldüm geleceği parlak biri ama oyuncunun kim oldukları önemli değil önemli olan bizim beraberliğimiz bundan sonra bir birimize ihtiyacımız var
Ertugrul 12.02.2007, 13:00 Kaliteli bir futbolcuydu Wooter,ancak gitmek isteyene dur demek yanlış olurdu.
Bı zamana kadar gösterdiği emekten ötürü teşekkür ederiz,yolun açık olsun ...
YavuzTheYigido 12.02.2007, 13:09 Kulup resmi aciklama yaptimi? Fanatik gazetesine gore heryil Galatasaray 150 oyuncu transfer edip 30 futbolcu gonderir.Fb ve BjK da oyle,.
Sayet Haber dogru olsa bile uzulerek Wouteri geri getiremeyiz.Kalan saglar bizimdir.
Ancaaak Wouter gibi bir yildiz gercekten zor buluruz.Cocugunun okul problemi varsa, keske esi ile cocugunu Hollandaya gonderseydi, alternatif coktu.Demekki kendiside kalmak istemiyordu.
Yazik oldu.
ceza_tolga_rep 12.02.2007, 13:12 iyi bir orta saha oyuncusunu elimizden kaçırdık?ganalı habib keşke kalsaydı,çünkü kadroda yer açılmış oldu?hayırlısı olsun??
merkez_emre 12.02.2007, 13:21 tüh ya cok ii topcuydu bu uyum sorunu da hep bizi buluyor bu kacıncı yabancı bu uyum sorunundan giden...o kadar paraya yazık
Avrupada Final Oynayip Türkiyede Yedek Kalmayi Belki Hazmedemedi. Ama Iyi Bir Futbolcuydu Sebep Ne Olursa Olsun Bize Emekleri Icin Tsk Etmek Düser. Yolu Acik Olsun.
1967_CLuB_MuRaT 12.02.2007, 13:49 Avrupada Final Oynayip Türkiyede Yedek Kalmayi Belki Hazmedemedi. Ama Iyi Bir Futbolcuydu Sebep Ne Olursa Olsun Bize Emekleri Icin Tsk Etmek Düser. Yolu Acik Olsun.
bencede yedek kalmayı istemedi
1967_Dernek_Murat 12.02.2007, 13:57 BU HABER BENCE ASILSIZDIR WOOTER GİBİ GÜZEL Bİ OYUNCUYU NEDEN GÖNDERSİNLER
bdogan58 12.02.2007, 14:28 Wooter için iyi oldu çünkü pecze den sonra bülent hocada oynatmıyodu yazık oldu bu takıma ve oyuncuya turkcell süper ligden bir yıldız kaydı......
Avrupa için çok ihtiyacımız vardı ama yönetimin hatası..
Besyo_cu 12.02.2007, 14:44 Cok tecrübeli bir futbolcu ya hollanda uefa kupasın da fınal oynamış Türkiyede ki en kariyerli oyunculardan biriydi cok yazık oldu cokkkk.... Bizde cok faydası olucaktı... nasip Wooter i izlemek cok büyük bir keyifti....
KIZILCAN 12.02.2007, 14:56 bir wutır gideeer,öteki wutır gelir.bu işler böyle!
TracyMcGrady58 12.02.2007, 14:57 tesekkürler wooter verdigin hizmetler icin.Klas bir oyuncu oldugunu bazi maclarda gösterdi ama herhalde ayak uyduramadi türkiyeye ve sivasa.futbol yasaminda basarilar dilerim
ademgoze 12.02.2007, 15:16 gönderildigine üzüldüm ama sivasdaki arkadaşım bana devamlı idmanlara katılmadıgını ve hep izin aldıgını söyledi uyum saglamıyor demekki yoksa yönetimde göndermezdi bence...
OLCAY_58_AKKUS 12.02.2007, 15:43 WOOTER İÇİN YAPTIĞIM TÜM ÖVGÜLERİMİ GERİ ALIYORUM.FİKRET BAŞKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE WOOTER GÖNDERİLMEMİŞ.TAM AKSİNE KAÇMIŞ.BU TERBİYESİZLİĞİ YAPAN FUTBOLCUNUN SİVAS SPORDA OYNAMAMASI DAHA HAYIRLI BENCE..WOOTER TERBİYESİZLİĞİN DİK ALASINI YAPMIŞ .
sinan-58 12.02.2007, 15:52 inş. haber doğru değildir wooter çok kalıteli futbolcuydu işimize yarardı
OLCAY_58_AKKUS 12.02.2007, 16:00 bencede yedek kalmayı istemedi
DOĞRU DÜRÜST ANTREMAN YAPMAYAN.ÇEŞİTLİ BAHANELER UYDURAN BİR FUTBOLCUYU NEDEN OYNATSIN Kİ BÜLENT HOCA.FENERBAHÇE GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ZİKO DEVAMLI AYNI ADAMLARI OYNATIYOR İSTER İYİ OYNASIN İSTER KÖTÜ .FUTBOL MALESEF BUNU KABUL ETMİYOR.BÜLENT HOCA DOĞRU YAPMIŞTIR MUTLAK
ozgursahin58 12.02.2007, 16:07 wooter gibi bir futbolcunun gönerilmesi hakikaten çok üzdü.çünkü wooter süper bir futbolcu
mzfb_huseyin58 12.02.2007, 16:41 kararı bekleyelim fifanın ona göre tavır alınır zaten
gitmek isteyen zorla tutulmaz ama böylede bir kulüp bırakılmaz
Bilmiyorum5 12.02.2007, 17:08 Şayet haber doğruysa ki sağlam kaynak fanatik, üzülmedim desem yalan olur.. ama dikkat edilirse Sivasspor ikinci yarıda kazandığı maçlarda Wooter kadroda dahi değildi..Ha o olsaydı farkılımı olurdu onu bilemeyiz.. Ama bildiğim tek şey var Wooter iyi oyuncu.. Sivas'ın Sosyalite olarak diğer illerdeki gibi olmaması vede çocuklarının kendi kültürünü vererek eğitim istemesi adamın haklı sebeplerinden.. ve ayrılmasındaki en büyük sebep.. ancak şunu bilmeliyiz ki; oyuncular gelip geçici baki olan Sivasımız ve Sivassporumuz.. Wooter'a da hayatında bundan sonra başarılar diler, Sivasspor'umuza verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim... Yolun açık olsun NORDIN WOOTER
KESKE KALSAYDI EGER UEFAYA KALSAK O ZAMAN ISTE WOTER GIBI OYUNCULARIN KALITESI BELLI OLUYO EFENDII BIRISIYDI KIMSEYE KOTULUK ETMEDI BIZ ONU SEVMISTIK YOLUN ACIK OLSUN WOOTER
serhankaburcuk 12.02.2007, 17:46 Wooter in gitmesine üzüldüm.Wooter'i Sivasta tutamamızın en büyük sebebi Wooter'in eşi ve çocugu oldu.Wooter çocugunun eğitimi için Sivastan ayrıldı.Uyum problemi esasında bu sebebten yaşıyordu.Wooter'a hak vermek gerekiyor ama habersizce gitmiş ise yalnış yapmış.İnşallah doğru değildir.Wooter a hayatında başarılar dilerim Sivasta kaldığı sürece olumlu işler yaptı...
ceza_tolga_rep 12.02.2007, 18:29 wooter takımı yarı yolda bırakıp gitti?benim gözümde hiç tir woter?kurtuldık bana göre???
nazimgulturk 12.02.2007, 18:56 iyi futbolcuydu yolu açık olsun kısmet değilmiş onun da haklı tarafları uyum sağlayamamış olabilir yada kadroda yeterince yer verilmediği için olabilir ama hayırlısı buymuş güle güle nordın wooter
mesut_koçak_58 12.02.2007, 19:04 wooter cok ıyı bır futbolcuydu bence gıtmese daha ıyı olurdu wooter un yanına ceyhun gıbı bır futbolcu olsa sıvassporumuz ıcın daha ıyı olurdu bence
SİVASLİ MESUT-----------------------------------------------------------
sivas adına cok yazık oldu keske gitmeseydin be wooter yeni hayatında basarılar
nordin wooter süper futbolcuydu sivasada kendinede yazık olmuş...
SivasLady 12.02.2007, 21:07 Basın sözcüsü Fikret Ünsal,Hollandalı futbolcu Nordin Wooter'in hiçbir sebep yokken kampı izinsiz terk ettiğini belirterek, bu futbolcu hakkında gerekli tutanaklarla FİFA'ya müracaat edeceklerini ve tazminat talep edeceklerini söyledi.
Sivasspor, Hollandalı oyuncusu Wooter ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun uyum sorunu yaşadığını gerekçe göstererek, bu futbolcunun sözleşmesini feshetti.
iyi futbolcu buna birsey diyemeyiz
kalsaydi güzel olurdu SivasSpor ile kendiside
eminim iyi yerlere gelirdi
ama izinsiz gittiyse cezayi hak etti
futbolda dissiplin cok önemli
sorunu ne olursa olsun yapmamaliydi
Kendisi kaliteli bir oyuncuydu ama bir topçunun transferinde kuşkusuz kültürel,sosyal,ailevi unsurlarda ön planda olmaktadır.O yüzden Avrupa da futbolcuların eşlerini ikna etmek transferlerde önemlidir.Bizzat topçuların eşleri ile ciddi görüşmeler yaparlar.Ayrıca topçunun transfer olduğu her takıma ailesini de taşıyacak kaidesi yoktur.Uyum sorunu yaşamış olabilir normaldir ama kaçar gibi haber vermeden gitmesi terbiyesizliktir.Bu yüzden mutlaka Sivasspor kulubunu FİFA %1500 haklı bulacaktır.Wooterin eksikliği takıma bir şey kaybettirmez ama karşılaşılan muamele çirkindir.Bu kişinin yerine Muhammed Ali KURTULUŞ tekrar transfer edilir böylelikle hem Sivasspor kazançlı çıkar ama öyle bir topçu Diyarbakırsporda heba olmaz.
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.02.2007, 22:23 kimseyi zorla getirmedik kimseyede zorla gideceksin demedik giden futbolcu kural neyse onu uygulayarak gitmezi gerekti demekki daha öğreneceği çok şey var ne diyeyim giden gider kalan sağlar bizdendir
ADAM İLİMİZİ GÜZEL BULSA ZATEN GİTMEZDİ.NE ANLATMASINI BEKLİYON.YAZIK OLDU ÖYLE BİR FUTBOLCU SİVASA VE HER TAKIMA LAZIM.ÜZÜLDÜM DOĞRUSU.
bu adamın psikolojik sorunları vardı.kampa 2 gun geç geldıgı için bulent hoca doğal olarak ceza vermiş.wooter odemek ıstememış.sonra kamptan izinsiz kaçmış.sivassporumuza 300 bin avro odemek zorunda...fifaya başvurulup bu para alınacak arkadaşlar
Fatih Bayrak 13.02.2007, 01:06 Nice Wooter ler gelirki daha önemli olan Sivasspor´umuzun böle güzel devam etmesi gardaslar
iplikcioğlu 13.02.2007, 01:52 wooter güzel bir futbolcuyda ama hayirlisi sivasspordan gitmesine üzüldüm ama hilmi mihçi onun kalitesinde HABİB MUHAMMED hala sivassporda diyorlar yani tesisde bu oyuncu acaba oynayabilirmi wooter yerine
Üzülmedim desem yalan olur iyi futbolcuydu ama SİVASSPORun peşinden koşup yalvaracağı kadar da değil,bizi istemeyeni bizde istemeyiz.
İnşaAllah FİFAdan hakkettimiz tazminatı alma hakkını kazanırız,yaptığı bir profesyonele yakışmayacak hareket,kendi bilir...
OPERASYON 13.02.2007, 04:51 S.A Ici bizi disi eli yakar...Siz Hollanda yasayinda o ve onun gibi egoistleri oazana tanirsiniz icten pazarliklarini adam tabii bir gerekce uyduracakti sallayin gittsin isi bitsin.Ne kadar kotu bir hareket sen terk et git fifada hesabini versin biarkmayin onunda cezasi verilsin.S.A
Geldiğinden beri tam olarak alışamamıştı zaten,
11'de oynayamamasıda gitme kararında büyük etkili oldu,
Yolu açık olsun, bu şekilde bitmese daha güzel olurdu...
mehmetcik58 13.02.2007, 08:07 Ya offya neden gidiyorsun Wooter Seni sivasspor'da çok seviyordum gitmen gerçekten çok kötü oldu.. Ayrıca en son ki maçı ankaragücü maçında sivasta oynandığı maçta ben 4 eylül stadyumundaydım. Gerçekten ordaki maçı wooterin müthiş çalımlarıyla müthiş hareketleriye ve birde gol atarak Sivassporumuza 3 puan kazandırdı. Bence yönetim bu oyuncuyu Sivasspor'a getirmeleri için ikna etmeleri gerekir. Yoksa ajaxda oynamış tecrübeli oyuncumuzu resmen kaçırıyoruz. Kalsaydı bana göre kesinlikle Barcelona-Arsenal gibi büyük takımlardan cazip teklifler gelebilirdi. Wooter gerçekten bana göre sivasspor'un gelmiş geçmiş en önemli transferimizdi. Onu izledikçe hayran kalıyordum... Yönetimin bir an önce Wootere getirmesini istiyorum... Sizlerinde desteğiyle Wooter'e geri çağırma kanpanyası başlatıryorum. Yoksa Wooter'in gittiğine herkes Pişman olacak...Yönetim Sizlere sesleniyorum Wooter'i geri getirinnnn.. Saygılarımla..
OLCAY_58_AKKUS 13.02.2007, 09:43 wooter güzel bir futbolcuyda ama hayirlisi sivasspordan gitmesine üzüldüm ama hilmi mihçi onun kalitesinde HABİB MUHAMMED hala sivassporda diyorlar yani tesisde bu oyuncu acaba oynayabilirmi wooter yerine
MUHAMMET HABİB İYİ BİLİYORUM GERİ GÖNDERİLDİ ÜLKESİNE AMA HALA BİZİM TAKİBİMİZ VE KONTROLÜMÜZ ALTINDA.AMA BURDA OLSADA BİR ŞEY DEĞİŞMEZDİ.OCAK TRANSFER DÖNEMİ KAPANDI O YÜZDEN MAYISA KADAR WOOTERİN YERİNE ARTIK KİMSE ALINAMAZ.
OLCAY_58_AKKUS 13.02.2007, 09:53 Ya offya neden gidiyorsun Wooter Seni sivasspor'da çok seviyordum gitmen gerçekten çok kötü oldu.. Ayrıca en son ki maçı ankaragücü maçında sivasta oynandığı maçta ben 4 eylül stadyumundaydım. Gerçekten ordaki maçı wooterin müthiş çalımlarıyla müthiş hareketleriye ve birde gol atarak Sivassporumuza 3 puan kazandırdı. Bence yönetim bu oyuncuyu Sivasspor'a getirmeleri için ikna etmeleri gerekir. Yoksa ajaxda oynamış tecrübeli oyuncumuzu resmen kaçırıyoruz. Kalsaydı bana göre kesinlikle Barcelona-Arsenal gibi büyük takımlardan cazip teklifler gelebilirdi. Wooter gerçekten bana göre sivasspor'un gelmiş geçmiş en önemli transferimizdi. Onu izledikçe hayran kalıyordum... Yönetimin bir an önce Wootere getirmesini istiyorum... Sizlerinde desteğiyle Wooter'e geri çağırma kanpanyası başlatıryorum. Yoksa Wooter'in gittiğine herkes Pişman olacak...Yönetim Sizlere sesleniyorum Wooter'i geri getirinnnn.. Saygılarımla..
ARKADAŞIM WOTERİ SENİN KADAR BEN DE BEĞENİYORUM.AMA ADAMIN YAPTIĞI FUTBOL AHLAKINA SIĞMAZ.HİÇ BİR FUTBOLCU SİVASSPORDAN DAHA ÜSTÜN DEĞİL.KİMSENİN PEŞİNDEN KOŞACAK KADAR KÜÇÜK KÜLÜP DE DEĞİLİZ.GİTMEK İSTEYENİ ZORLA TUTAMAZSIN.BİR ATA SÖZÜ VARDIR BU KONUYA TAM UYACAK.SÖZ MECLİSTEN DIŞARI.(GÖNÜLSÜZ İTİ DAVARA GÖNDERİRSEN ULUYA ULUYA KURT GETİRİR.)BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.
Üniversitede öğrenciyken, araştırmalar yapmak üzere
bir müddet Hollanda' da bulunmuştum ve bu vesile ile
Hollanda kültürünü ve karakteristik özelliklerini biraz daha
yakından inceleme imkanım olmuştu.
Benelüks ülkeleri içerisinde, Flemen kültürünün, sömürgeye
en yatkın ülkesi Hollandadır.
Surinam kökenli vatandaşları da
zaten yılllar boyunca bu eziklik psikoloji ile özdeşleşmiştirler.
Hollanda Milli Takımındaki,
Ruud Gullit, Rijhaard, Davids, Patrick Kluivert,
gibi Surinam kökenli futbolcuların, genel karakteristik özellikleri
aşağı yukarı aynıdır. Utangaç, çekingen, mahcup,...vs
Aslında, misafirperver toprakların insanları olarak, sıcaklığımızı
gerektiği şekilde gösteriyoruz ama anlaşılan, sosyal açıdan da
bazı imkanları ve sıcaklığımızı artırmamız gerekiyor demekki.
Orta bir yol varsa ve de bulunursa daha pozitif olur.
Ama, ''ah vatan... ah vatan'' teranelerine bürünmüş bülbülü
''Altın Kafeste'' zorla tutmanın da manası olmaz...!
VALLAHA KEŞKE GİTMESEYDİ TÜRKÇEYİDE ÖĞRENMİŞTİ:) PÜH YA GERÇEKTEN FAYDALI OYUNCUYDU. TEŞEKKÜR WOTER. THANKYOU WOTER.
ertugrulss 13.02.2007, 12:24 HAKKETTEN YAZIK OLMUŞ YAUV! KEŞKE KALSAYDI AMA OLMADI NEYAPALIM SAĞLIK OLSUN KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER WOOTER GARDAŞ :)
ölümünesevda 13.02.2007, 12:46 ANADOLU'NUN EN YÜREKLİ TAKIMI BİZ OLDUK.WOOTER İYİ BİR OYUNCU AMA GİTMESİNE DE SEVİNDİM.TEKNİK KAPASİTESİNDEN SİVASSPOR YARARLANAMAMIŞTIR FİZİK GÜCÜ OLARAK ZATEN WOOTER YETERLİ DEĞİLDİ.AYAĞI SAĞLAM BASAN,GÜÇLÜ VE TEKNİK KAPASİTESİ YÜKSEK OLAN BİR OYUNCUYA İHTİYAÇ VARDIR.YABANCI OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.TÜRKİYE'DE YABANCILARDAN ÇOK DAHA İYİ TÜRK FUTBOLCULAR VARDIR.SİVASSPOR ANADOLUNUN GÖZBEBEĞİ OLDU.CAMİAMIZA BİZE BU GURURU YAŞATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
ayhan020 13.02.2007, 13:11 üç büyük devri bitti tek büyük var oda SİVASSPOR biz butakıma sonuna kadar destek verirsek butakımda bizleri utandırmaz İŞALLAH ŞAMPİYON SİVASPOR OLUR ARTIK DEVİR YİĞİDO DEVRİ
ayhan020 13.02.2007, 13:15 BU TAKIM BUSENE ŞAMPİYON OLACAK İNANIYORUM HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN
ceza_tolga_rep 13.02.2007, 13:50 DÜN KANAL58 DE KONUŞAN BÜLENT UYGUN HOCAMIZ WOOTER 33BİEURO GETİRİR,BAŞKA Bİ TAKIMA GİDER DEDİ?BANA GÖREDE WOTER BUNDAN ZARARLI ÇIKMIŞ OLDU??WOOTER PROFOSYENEL Bİ OYUNCU DEİL,ÇOK YANLIŞ YAPTI VE ÇEKİP GİTTİ?İŞTE BELLİ OLDU NASIL Bİ ADAM OLDUĞU?YOKSA BU KADAR İYİ OYUNU NEDEN AJAXDA KALMADI*
KURTULDUK BEYLER,KURTULDUK?SEVİNİN BENCE??
kaprisli kim olursa olsun defolsun gitsin
Bence WOTER neden gittigine dair saglam bir arastirma yapmak lazim adamin bir derdi varki gitti... kimse keyfi olarak gitmek istemez... ya kandirildi yada iyi bir teklif aldi bunun altinda baska nedenlerin aramak lazim simdi gercek olan bir tek sey var o da bu oyuncunun takimdan gitmesi oldu.....
sabancılı 13.02.2007, 23:01 gercekten wooter'in gitmesi hiçte iyi olmadı şimdi..hemde şu sıralar onun gibi bi 10 numara çok ihtiyaç var..umarım sivas daha iyi yerlere gelir..ve herkes sivasSporun gücünü anlar..zaten bunu son 8 maçtır gösterioyoruz..şimdi sıra uefada haydi anadolu kaplanları..sizi uefa da görmek bizlere gurur verir...haftaya antalayayı yenerseek tam süper olucak..o zman daha da rahatlarız..
|