Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN ADIM HEDEFE..

SivasSpor.Com
12.02.2007, 11:43
Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 3 galibiyet elde ederek dikkatleri üzerine çekti. Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek 31 puanla ligde 5. sıraya yerleşen Sivasspor, UEFA kupası hedefine de yaklaşmış oldu.

2006-2007 sezonuna teknik direktör Karol Pecze ile başlayan, ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan ve kendi evinde en çok maç kaybeden takım olan Sivasspor, Karol Pecze ile yollarını ayırarak takımın başına tam yetkiyle getirilen Bülent Uygun ile iyi bir çıkış yakaladı. Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında takımın başına getirilen teknik direktör Bülent Uygun ile çıkışa geçen Sivasspor, deplasmanda en çok maç kazanan takım olmakla birlikte sergilediği futbolla 4 büyük takımın korkulu rüyası haline geldi. Sivasspor, Süper Lig'in ilk yarısını hedefine yakın bir yerde, 22 puanla 11. sırada tamamladı.

Transfer döneminde takımın iskelet yapısını bozmamaya özen gösteren Sivasspor, yaptığı yerli ve yabancı 6 transferle ikinci yarıya başladı. Sivasspor, ikinci yarının ilk maçı olan Gençlerbirliği deplasmanından 1-0 üstünlükle döndü. Ardından kendi evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u da 1-0 mağlup eden Sivasspor, bu iki skorla ligdeki gücünü gösterdi. Son olarak ligin 20. haftasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başararak, ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan tek takım olan Sivasspor, 20. hafta sonunda puanını 31'e çıkararak, lig sıralamasında 5. sıraya yerleşti.

Öte yandan, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, futbolcuların yarın Sivas'ta toplanarak Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacakları öğrenildi

PRoFeSSioNaL
12.02.2007, 12:02
hedefe ulaşacağızzz buna emin olunnnnnnnnnnnnnnn

OLCAY_58_AKKUS
12.02.2007, 12:06
TÜM SPORCULARIMIZI VE TEKNİK KADROMUZU TEBRİK EDİYORUM.BAŞARILARI DEVAM EDER İNŞALLAH

OLCAY_58_AKKUS
12.02.2007, 12:16
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un çıkışı sürüyor. Ligin ilk yarısının son haftalarında Bülent Uygun'un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çıkışa geçen Sivasspor, ikinci yarının ilk 3 haftasını da kayıpsız geçerek yükselişini sürdürdü. Genç çalıştırıcı Bülent Uygun göreve geldiğinde 12. hafta sonunda 12 puanla 16. sırada yer alan Sivasspor, son haftalardaki performansı ile ligin alt sıralarından uzaklaşarak 31 puanla averajla Kayserispor'un ardından 5. sıraya yükseldi. Uygun yönetiminde ilk yarının son 5 maçından 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Sivasspor, ikinci yarının ilk 3 haftasında bu çıkışını sürdürerek Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor gibi güçlü ekipleri yenmeyi başardı. Ligde, ikinci yarının ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde eden tek takım olan Sivasspor, bu maçlardaki performansı ile UEFA Kupası'na katılma yolunda önemli bir adım attı. Aldığı galibiyetlerle son haftaların flaş takımı olan Sivasspor, gelecek hafta 15. sıradaki Antalyaspor'u konuk edecek.

Ertugrul
12.02.2007, 12:22
Bülent hocanın takımın başına geçmesi ile hızlı bir yükselişe geçtik,hem
futbolculara hemde taraftara yeniden büyük bir güven geldi,devamı da gelecek inşaallah
UEFA hedefimize hızla yaklaşıyoruz.

erkan5858
12.02.2007, 12:31
sivas gol gol gol sivas gol gol gooooooooooooolllllllllllllll
en büyük sivasspor oleyyyyyyyyyyyyyy

1967_Dernek_Murat
12.02.2007, 12:34
sivasspor'lu futbolcuları ve teknik heyeti canı gönülden kutlar saygılarımı sunarım inşallah bu haftada antalyaspor'u yenerek cıkışımızı sürdürecegiz bütün sivas daki abilerimizi ve kardeşlerimizi 4 eylül statyumuna bekliyoruz
tabiki sadece trübündeki yerlerini almak yetmiyor 90 dakika takımlarını desdeklemelerini istiyoruz sivasspor'lu futbolcu kardeşlerimiz bizleri yeterince gururlandırıyor bizde elimizden geldigi kadar onları gururlandıralım ve takımımıza sahip cıkalım

SAYGILARIMLA

Abdullah DuMaN
12.02.2007, 13:04
İNŞALLAH AYNEN DEVAM EDERİZ ARTIK BİZE UEFA YAKIŞIR

mesut_koçak_58
12.02.2007, 13:04
*-*-*-*-*-*-*-*-**-****************************** ********adı üstünde uygun adım uygun .............................. ..
SAYGILARIMLA [/QUOTE]

bdogan58
12.02.2007, 13:30
Kimse merak etmesin sivasspor hedefine zor da olsa ulaşacaktır.Ama wootersız

yasin-58
12.02.2007, 14:00
sivas gol gol gol...... tebrikler sivasspora

KIZILCAN
12.02.2007, 14:02
..........biri bizi durdursun yaw !..........

OLCAY_58_AKKUS
12.02.2007, 14:55
..........biri bizi durdursun yaw !..........

KİMSE BİZİ DURDURAMAZ YAWW.BİZ YİĞİDOYUZ.UEFA GELENE KADAR DURMAK YOK.

mzfb_huseyin58
12.02.2007, 15:43
hacamız mükemmel şekilde takımı götürüyo helal olsun inşallah devamı gelir başarıların devamını dilerim

mesut_koçak_58
12.02.2007, 18:03
UYGUN HOCAAAAAAAAAAAAAA UYGUN HOCA--------------------HADI UEFAYA GIDELIM

sarsılmaz
13.02.2007, 07:53
Kısıtlı imkanlarla hayallerini gerçekleştirme yolunda ilerleyen Sivassporumuza UEFA yolunda başarılar. İnşallah sezon sonunda UEFA ya gitmeyi hak eden Sivassporumuz olur. UEFA ya gidersek kazanan hem Sivasspor hemde sivasımız olur buna canı gönülden inanıyoruz.

Yiğiter
13.02.2007, 10:09
Sivasspor, Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından adeta şaha kalktı. Yiğidolar sezon başında Çek çalıştırıcı Karol Pecze ile yola koyulmuş ne var ki alınan başarısız sonuçların ardından tecrübeli teknik adamın görevine son verilmişti.

Sivasspor yönetimi, Pecze'nin yerine Kırmızı-Beyazlı takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan kulüp menajeri Bülent Uygun'u teknik patronluğa getirdi. Bir dönem F.Bahçe'de gol krallığı sevincini yaşamış olan ve 'Asker Bülent' olarak ün salan Uygun, daha önce teknik direktörlük deneyimi olmamasına rağmen haftalar ilerledikçe kafalardaki soru işaretlerini de dağıtmasını bildi. 13. haftada İnönü'de oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçı öncesinde göreve getirilen Uygun, Sivasspor'un başında ilk kez çıktığı bu maçta 1-0'lık skorla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Daha sonra 14. haftada Trabzonspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, bu maçı da 1-0 kazanarak tüm dikkatleri de üzerinde toplamayı başardı. Bir sonraki hafta yine İstanbul'da bu kez Galatasaray'ın karşısına çıkan Sivasspor, son 8 haftadaki tek mağlubiyetini aldı. Yiğidolar, Galatasaray'a 3-1 yenildi. 16. haftada karşılaştığı Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla deviren Sivas, bir sonraki hafta ise Erciyes'le 0-0 berabere kaldı. 18. haftada Gençlerbirliği'ni deplasmanda yine tek golle geçen Uygun'un öğrencileri, 19. haftada Çaykur Rizespor'u aynı skorla geçmesini bildi. Ve son olalarak Sakaryaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, Uygun yönetiminde 6. galibiyetine de imza atmış oldu.

12. haftanın sonunda göreve getirilen Uygun'lu Sivasspor, şu ana kadar oynadığı 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. 12. hafta sonunda ligde 17. sırada bulunan Yiğidolar şu an 5. sıraya kadar yükseldi. Uygun'un göreve geldiği son 8 hafta itibarıyla Sivas, G.Saray gibi zirveye yarışıyor.

Terim'in programını uyguluyor

Sivasspor'un bu çıkışıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Uygun ise şu ifadeleri kullandı: "Sivasspor, bizim çocuğumuz gibi. Onu 3. ligden aldık ve tırnaklarımızla kazıya kazıya buralara geldik. Ben göreve gelirken futbolcu kardeşlerimizle oturup konuştuk. Onlara hepsinin çok değerli futbolcular olduklarını söyledim. Takımın adeta bir orkestra olduğunu söyledim. Ve bu orkestranın şefi olarak herkesin görevini yerine getirmesini istedim. Her kesimden büyük destek aldık. Formayı dağıtırken vicdanımla baş başa kalıyorum. Hak edene formayı veriyorum." Teknik adamlık serüveninde özellikle Fatih Terim'den büyük destek gördüğünü anlatan başarılı teknik adam Uygun, "Teknik direktörlüğe başlarken Fatih hocadan büyük destek gördüm. Onun özel antrenman bilgilerini kullandım. Fatih hocanın hakkını ödeyemem. Bana Galatasaray'ı 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı dönemde uyguladığı özel antrenman programlarını verdi. Ben de hâlâ o programları uyguluyorum. Futbolculuk dönemimden kalan ve çalıştığım teknik adamlarla olan tecrübelerimi futbolcularıma aktarmaya çalışıyorum." açıklamasını yaptı.

oğuz_5858
13.02.2007, 11:38
Uygun'un Sivas'ına herkes selam duruyor
Sivasspor, Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından adeta şaha kalktı. Yiğidolar sezon başında Çek çalıştırıcı Karol Pecze ile yola koyulmuş ne var ki alınan başarısız sonuçların ardından tecrübeli teknik adamın görevine son verilmişti.

Sivasspor yönetimi, Pecze'nin yerine Kırmızı-Beyazlı takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan kulüp menajeri Bülent Uygun'u teknik patronluğa getirdi. Bir dönem F.Bahçe'de gol krallığı sevincini yaşamış olan ve 'Asker Bülent' olarak ün salan Uygun, daha önce teknik direktörlük deneyimi olmamasına rağmen haftalar ilerledikçe kafalardaki soru işaretlerini de dağıtmasını bildi. 13. haftada İnönü'de oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçı öncesinde göreve getirilen Uygun, Sivasspor'un başında ilk kez çıktığı bu maçta 1-0'lık skorla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Daha sonra 14. haftada Trabzonspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, bu maçı da 1-0 kazanarak tüm dikkatleri de üzerinde toplamayı başardı. Bir sonraki hafta yine İstanbul'da bu kez Galatasaray'ın karşısına çıkan Sivasspor, son 8 haftadaki tek mağlubiyetini aldı. Yiğidolar, Galatasaray'a 3-1 yenildi. 16. haftada karşılaştığı Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla deviren Sivas, bir sonraki hafta ise Erciyes'le 0-0 berabere kaldı. 18. haftada Gençlerbirliği'ni deplasmanda yine tek golle geçen Uygun'un öğrencileri, 19. haftada Çaykur Rizespor'u aynı skorla geçmesini bildi. Ve son olalarak Sakaryaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, Uygun yönetiminde 6. galibiyetine de imza atmış oldu.

12. haftanın sonunda göreve getirilen Uygun'lu Sivasspor, şu ana kadar oynadığı 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet elde etti. 12. hafta sonunda ligde 17. sırada bulunan Yiğidolar şu an 5. sıraya kadar yükseldi. Uygun'un göreve geldiği son 8 hafta itibarıyla Sivas, G.Saray gibi zirveye yarışıyor.

Terim'in programını uyguluyor

Sivasspor'un bu çıkışıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Uygun ise şu ifadeleri kullandı: "Sivasspor, bizim çocuğumuz gibi. Onu 3. ligden aldık ve tırnaklarımızla kazıya kazıya buralara geldik. Ben göreve gelirken futbolcu kardeşlerimizle oturup konuştuk. Onlara hepsinin çok değerli futbolcular olduklarını söyledim. Takımın adeta bir orkestra olduğunu söyledim. Ve bu orkestranın şefi olarak herkesin görevini yerine getirmesini istedim. Her kesimden büyük destek aldık. Formayı dağıtırken vicdanımla baş başa kalıyorum. Hak edene formayı veriyorum." Teknik adamlık serüveninde özellikle Fatih Terim'den büyük destek gördüğünü anlatan başarılı teknik adam Uygun, "Teknik direktörlüğe başlarken Fatih hocadan büyük destek gördüm. Onun özel antrenman bilgilerini kullandım. Fatih hocanın hakkını ödeyemem. Bana Galatasaray'ı 4 yıl üst üste şampiyon yaptığı dönemde uyguladığı özel antrenman programlarını verdi. Ben de hâlâ o programları uyguluyorum. Futbolculuk dönemimden kalan ve çalıştığım teknik adamlarla olan tecrübelerimi futbolcularıma aktarmaya çalışıyorum." açıklamasını yaptı.

www.zaman.com.tr den alıntıdır

abircan
13.02.2007, 13:06
Son 8 haftanın flaş takımı Sivasspor...

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, genç çalıştırıcı Bülent Uygun döneminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.
Ligin 12. haftasında Denizlispor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Slovak teknik direktör Karol Pecze'nin sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Sivasspor, 13. hafta itibariyle göreve gelen Bülent Uygun ile birlikte çıkışa geçti.
Takımı 12. hafta sonunda 12 puanla 16. sırada teslim alan Uygun, kırmızı-beyazlı ekibin başında 13. haftada ilk çıktığı lig maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş galibiyetinin ardından Trabzonspor'u da sahasında 1-0 yenmeyi başaran Uygun'un ekibi, bir sonraki hafta Galatasaray'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.
Ligin flaş takımlarından Ankaragücü'nü 2-1 yenerek çıkışını sürdüren Sivasspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalarak devreyi 22 puanla 11. sırada tamamladı.
Devre arası kampını Antalya Manavgat'ta yaptıktan sonra ligin ikinci yarısına deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık galibiyetle başlayan Sivasspor, galibiyet serisini Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor karşısında da sürdürdü.
Çaykur Rizespor'u sahasında 1-0, Sakaryaspor'u ise deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran kırmızı-beyazlı ekip, genç çalıştırıcı Uygun döneminde aldığı başarılı sonuçlarla ligde 5. sıraya yükseldi.
Ligin son 8 haftasında 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 19 puan toplayan 2 takımdan biri olarak dikkat çeken Sivasspor, lider Fenerbahçe'nin takipçisi Galatasaray ile birlikte son 8 haftanın en başarılı takımı olarak göz doldurdu.
Son 8 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırıp, 5 kez kalesinde gol gören Sivasspor, aldığı başarılı sonuçlarla adını ligin üst sıralarına yazdırdı.
İkinci yarının ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde eden tek takım olma unvanını elinde bulunduran Sivasspor, ortaya koyduğu futbol ve elde ettiği sonuçlarla hem taraftarından hem de spor kamuoyundan alkış aldı.

MADTURK
13.02.2007, 13:07
aman nazar degmesin daha cok basarili bir takim olma temenisiyle

1967 dernek serkan20
13.02.2007, 13:26
inşaAllah bu hedeflere emin adımlarla bep berabe ilerleriz
yolumuz açık olsun inşaAllah

Tuncay
13.02.2007, 13:52
Savulun yigidolar geliyoooor. Biz sivaslilari gururlandiran sevindiren, basta Bulent hoca olmak uzere tum sivasspor camiasina candan tesekkurler