Orijinalini görmek için tıklayınız : HAZIRLIKLAR ANTALYA´YA

SivasSpor.Com
13.02.2007, 09:17
Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Ligin ikinci yarısında 3 maçta 9 puan elde eden Sivasspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun'un gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle antrenörler Esat Karaberberoğlu ve Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Sakaryaspor maçında sakatlanan ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Hakkı Hocaoğlu ile takımdan ayrılması gündemde olan Hollandalı orta saha oyuncusu Nordin Wooter katılmadı. Devre arasında takımdan gönderilmeleri gündeme gelen Cem Karaca ve Gündüz Gürol Azer de antrenmanda yer aldı.

Bir süre koşan futbolcular, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından takım kaptanı Servet Çetin, arkadaşlarına esneme hareketleri yaptırdı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından, futbolculardan Serdar Topraktepe ve Gökhan Bozkaya tesislerdeki köpeklerle kar üstünde oynadı.

Bu arada, rahatsızlanan teknik direktör Uygun'un Sakaryaspor maçı sonrası serum tedavisi gördüğü, bugün akşam saatlerinde kulüp tesislerine geleceği öğrenildi.

mesut_koçak_58
13.02.2007, 09:23
sivasspor hafta sonu oynuyacagı antalya spor maçına ara vermeden basladı tum sporcular yenmeye odaklanmısken taraftar pusuda yatıyor

alikaya58
13.02.2007, 09:26
TAKIMIMIZA BU MAÇTA DA BAŞARILAR DİLİYORUM.DÖRT EYLÜL STATYUMUNUN FUL DOLMASINI TÜM YİĞİDOLARDAN BEKLİYORUM.HERKES PAZAR GÜNÜ DÖRT EYLÜLE.

35gürün58
13.02.2007, 09:30
BAŞARIDA DEVAMLILIK İÇİN HEDEF

Seri galibiyetler Tüm Sivas camiasını mutlu etti, tüm takım oyuncularımızı ,teknik heyeti ve yöneticilerimizi kutluyorum, ve başarılarının tesadüf olmadığını bundan sonraki maçlardada üstün performansları ile spor kamuoyuna göstermelerini bekliyoruz.

Ancak Futbol öyle örneklerle doludurki zamanla başarıya doymuşluk beraberinde rehavet ve duraklama dönemlerine yol açabiliyor.

Bunun önüne geçebilmek için mutlaka önümüze ulaşmamız gereken bir hedef koymalıyız, bu hedefe ulaşabiliriz veya ulaşamayız bu ayrı bir konu, ama mutlaka iyi bir hedefimiz olmalı ve bu hedef bizi hırslandırmalı yani rehavetimizi önlemeli,
Bütün takımlara kafa tuttuğumuza göre hedef önce UEFA, sonra Şampiyonluk neden olmasın ?
Antalya ve Konya maçlarını bu hırsla alırsak bu hedefler için mücadele vermek hayal mi ?
Haydi arslanlarım ilk hedefimiz UEFA bunu başarabilecek takım ruhuna ve güce sahipsiniz Türkiye spor kamuoyunun gözleri Sivassporlu yiğidolarının üzerinde ,,
Haydi SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİ

mesut_koçak_58
13.02.2007, 09:48
sivasspor antalyayı yenıp çıkışına devam edecek

Yiğiter
13.02.2007, 09:59
havalar da güzel gidiyor büyük ihtimal stadın zemininde kar kalmaz.iyi bir zaminde şov yaparız inşallh

OĞUZ
13.02.2007, 10:20
ARTIK KENDİ EWİMİZDEDE TARAFTARIMIZIN SÜPER PERFORMANSI İLE KAZANMAYA BAŞLADIK VE ANTALYASPORADA BAŞARILAR DEMEK İSTİYORUM. SİVASIMIZ BU MAÇI ALACAKTIR İNANIYORUZ. BALİLİ GOL ATAR GENE!!

fc liverpool
13.02.2007, 10:28
konya sivas antalya

bu maçta her sey olabilir..

izmirliyigido
13.02.2007, 10:41
ÖNCE ANTALYASPOR'U SONRADA KONYASPOR'U YENERSEK (GEÇEN HAFTA) SÖYLEDİĞİM GİBİ 3 HAFTA SONRA 4. SIRADAYIZ SÖZÜM GERÇEKLEŞECEK İNŞALLAH...

OLCAY_58_AKKUS
13.02.2007, 11:05
ÇOOOOK ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR.BU MAÇLARDAN İNŞALLAH 3 PUAN ALACAĞIZ.SİVAS BUNU BAŞARACAK GÜÇTE.

Yiğiter
13.02.2007, 11:07
ÇOOOOK ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR.BU MAÇLARDAN İNŞALLAH 3 PUAN ALACAĞIZ.SİVAS BUNU BAŞARACAK GÜÇTE.

hepsi basit en az 3 atarız:D :D :D :D :D

sivasli_kocak
13.02.2007, 11:09
haydın yıgıdolarlılar pazar gunu herkes maca ... son üç hafta oldugu gıbı bu haftada üç puan bızım olacakkkk

OLCAY_58_AKKUS
13.02.2007, 11:11
SİVAS SPOR SİVASA GELİNCE BİR ATREMANINI 4 EYLÜL SHASINDA YAPACAKMIŞ.KANAL58 DEN DUYDUĞUMA GÖRE.SİVASSPOR NE ZAMAN GELİR VE NE ZMAN 4 EYLÜL DE ÇALIŞMA YAPACAK BİLEN VARSA SÖYLESİN.LÜTFEN

iplikcioğlu
13.02.2007, 11:13
Yiğidolarim benim bu haftada inşallah kazaniriz ama antalya cok zor bir rakip yani denk bir takim bize ama yiğido kazanacak yiğidomuz inşallah gülen taraf biz olacağiz ALLAH nazardan saklasin defansda hakki sakatliği beni üzdü inşallah bir daha sakatlik olmaz yiğidonun yenemeyeceği takim yok her takimi yenecek güçde...

1967 dernek serkan20
13.02.2007, 13:35
bu maçta sivasımdan şov bekliyorum

bdogan58
13.02.2007, 14:43
İNŞALLAH BU MAÇIDA ALIP 4 TE 4 YAPARIZ..

sedat yildiz
13.02.2007, 15:05
bu maci mutlaka almaliyiz bizim süperligde
kendimizi iyice hissetirmemizlazim hem
bazi kendini bilmeyen yorumculara inat
uef ya niyet

sinan-58
13.02.2007, 15:10
havalar çok guzel bugun guneş vardı hatta bence antalya maçında yer bulunmaz ama bağıracak seyirci gelin inş. bende orda olacam

PRoFeSSioNaL
13.02.2007, 15:11
antalyayıda yeneceğizz merak etmeyinn 1-0 da olsa 2-0 da olsa yeneceğizz

Bilmiyorum5
13.02.2007, 15:19
bence antalya yı yenerız onlar bu hafta yendıler ıyıce rahatladılar bence bu macı 2-1 alırız balılı mehmet yıldız cosar yıne

serhankaburcuk
13.02.2007, 18:52
Sivasspor takımı yani bizim gözbebeğimiz kadro kalitesi ve futbol mantelitesi olarak Antalyaspordan çok çok üstün bir takım.Bizim bu maçta artılarımız daha fazla olacak.Saha,Seyirci,Hava,Puan artıları bizde olarak başlayacağız.Ama en büyük handikap bence takımın havaya girip Antalyasporu küçümsemesi.İnşallah hocamız bu konuda takımı iyi motive eder ve bu sıkıntıyı Giderir.Antalyasporu inşallah Ateşli bir taraftar topluluğu önünde rahat geçeriz...

KIZILCAN
13.02.2007, 19:01
Deplasmanda yenmiştik,kendi sahamızda da yeneriz inşallah...

Ertugrul
13.02.2007, 20:09
Antalya ve Konya maçları üst sıralarda tutunabilmemiz için puanlar almamız
gereken iki önemli maç,inşaallah bu iki maçtan da galibiyet ile çıkarız ve
yolumuza devam ederiz.
Bülent hocamıza da Allahtan acil şifalar diliyorum...

Bilmiyorum5
13.02.2007, 20:58
Sivasspor takımı yani bizim gözbebeğimiz kadro kalitesi ve futbol mantelitesi olarak Antalyaspordan çok çok üstün bir takım.Bizim bu maçta artılarımız daha fazla olacak.Saha,Seyirci,Hava,Puan artıları bizde olarak başlayacağız.Ama en büyük handikap bence takımın havaya girip Antalyasporu küçümsemesi.İnşallah hocamız bu konuda takımı iyi motive eder ve bu sıkıntıyı Giderir.Antalyasporu inşallah Ateşli bir taraftar topluluğu önünde rahat geçeriz...

KESİNLİKLE KATILIYORUM AYRICA BÜLENT HOCAMA BURDAN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM SAKARYA MACINDAN SONRA ALDIGIM HABERLERE GORE SERUM BAGLANMIS AMA NET BI BILGIM YOK OLAYLA ILGILI

yasin-58
13.02.2007, 21:07
sivasspor antalyayı yenıp çıkısına devam edecek

sabancılı
13.02.2007, 22:06
sivassporumuza basarılar dilerim..antalya yı yenerseek çook süpper olucak..ama antalyada son 2 haftadır kazanıo onların puana ihtiyacı var sivasın dikkatli olması lazıım..ve 4 eylülün maç günü full dolması garanti çünkü hem havalar iyi,hem sivassporun yükselen grafiği..taraftarları costuruo..haydi yiğidolar size güveniyrouuz..costurun sivaslıları

mesut_koçak_58
14.02.2007, 09:18
Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Ligin ikinci yarısında 3 maçta 9 puan elde eden Sivasspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun'un gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle antrenörler Esat Karaberberoğlu ve Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Sakaryaspor maçında sakatlanan ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Hakkı Hocaoğlu ile takımdan ayrılması gündemde olan Hollandalı orta saha oyuncusu Nordin Wooter katılmadı. Devre arasında takımdan gönderilmeleri gündeme gelen Cem Karaca ve Gündüz Gürol Azer de antrenmanda yer aldı.

Bir süre koşan futbolcular, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından takım kaptanı Servet Çetin, arkadaşlarına esneme hareketleri yaptırdı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından, futbolculardan Serdar Topraktepe ve Gökhan Bozkaya tesislerdeki köpeklerle kar üstünde oynadı.

[B]Bu arada, rahatsızlanan teknik direktör Uygun'un Sakaryaspor maçı sonrası serum tedavisi gördüğü, bugün akşam saatlerinde kulüp tesislerine geleceği öğrenildi.

abircan
15.02.2007, 15:10
hocama geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum, hocam kendine dikkat et yiğidonun sana ihtiyacı var