Orijinalini görmek için tıklayınız : NOTER TASDİKLİ İDMAN

SivasSpor.Com
15.02.2007, 19:37
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1177-07215114752bg.jpg<!--StartFragment -->
Turkcell S&uuml;per Ligi’nin 21. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını s&uuml;rd&uuml;ren Sivasspor’un idmanlarını 2. Noter Vekili Cemal Ekmekçioğlu’da takip ediyor.

<!--StartFragment --> Ligin ilk yarısında b&uuml;y&uuml;k umutlarla transfer edilen Nordin Wooter’in antrenmanlara katılmaması &uuml;zerine harekete geçen Sivasspor y&ouml;netimi, hiçbir mazeret belirtmeksizin antrenmanlara katılmayan ve &uuml;lkesine d&ouml;nen Wooter’in antrenmanlara katılmadığını noter tarafından tasdik ettiriyor. 2. Noter Vekili Cemal Ekmekçioğlu Sivasspor’un hafta sonuna kadar yapacağı idmanlara katılarak Wooter’in mazeretsiz olarak idmanlara katılmadığını tasdik edecek.

melih1
15.02.2007, 19:41
tek yol bu..bizi yarı yolda bırakmanın cezasını odeyecek wooter..halbukı çok guvenıyorduk kendısıne

Flavio
15.02.2007, 20:03
Wooter'dan bu davranışı beklemezdim.Ama olmuş bi kere hayırlısı olsun.Kimse babamızın oğlu değil Sivasspor olarak hakkımızı sonuna kadar aramak güzel bir olay.Umarım davayı biz kazanırız.Bırakıp gitmek kolay değil belki devre arasında gitmek istedğini belirtse şuanda Habib forma şansı bulabilecek konuma gelecekti..

HALIL
15.02.2007, 20:09
niye xooteri oynatmiyor hakli wooter

ceza_tolga_rep
15.02.2007, 21:07
niye xooteri oynatmiyor hakli wooter

kardeş 3-4 maç kenarda oturdu diye böle mi yapması lazımdı?wooter parasını alıyor,işine bakacaktı?bence onu mana edip kaçtı?mesela ivan chetkovundamı kaçması lazım?adam kenarda efendi gibi oturuyor,oyuna girincide mükemmel işler yapıyor?zaten wooter kaçmak istiyordu bana göre ve kaçtıda?yasir formayı aldı,çünkü asir çok koşuyor ama wooter çok yavaş?tamam wooterde kötü bi oyuncu deil ama yasir gibi olamaz?yasir 90dk. koşuyo?ayrıca onuda geçtik,bülent hocanın kararlarına oyuncuların saygı göstermesi lazım?
bence kurtulmuş olduk wooterden????

GuNaY
15.02.2007, 21:15
Genel prosedürler uygulanıyor,
Sonuç her şekilde bizim lehimize sonuclanacaktır,
Ancak wooter futbolu bırakmaya mı karar verdi ki bu sonucu kabullenecek işler yapıyor onu anlamış değilim?

TracyMcGrady58
15.02.2007, 21:40
wooterin yaptigi büyük hata cezalanmasi lazim.bencede sonuc ne olursa olsun bizim lehimize sonuclanacaktir

yasin_58
15.02.2007, 21:40
walla wooter çok kaliteli bi futbolcu.. bencede yedekte kalmaması lazımdı.. ama bülent hoca yedek yaptıysa doğrudur... Wooter yedek kaldı die böle kaprisleri yapmamalıydı.. O zaman Gs Den Hakan Şükür.. Fb'den Tümer Kendilerini Asmalılar.. yanlışş Wooter..

Fatih Bayrak
16.02.2007, 00:42
Profesyonellik hayatinda bunlara aliskin olmalari lazim Gardaslar gerekirse yedek gerekirse ilk 11

abircan
16.02.2007, 13:24
kesin biletini, inşallah sivasımla wooterın yolunu bir yerlerde uefada falan karşılaştırır

abircan
16.02.2007, 13:25
bu ülkde anelka bile yedek oturdu be adamım

OLCAY_58_AKKUS
16.02.2007, 13:30
Wooter yaptığı terbiyesizlikle bunu hak etti.Sivaspor yapabiliyorsa tıpkı fb nin ortegaya yaptığı gibi futbol oynamasına dahi müdahele etmeli.Kimsenin bu Wooter gibi futbolcuda olsa kariyeri ne kadar parlak olursa olsun.Sivassporun imajını zedelemeye hakkı yok.buna ne Külüp yönetimi nede biz taraftarlar izin vermeyiz.NE DİYELİM''ETME KULUM BULURSUN.''

1967_Dernek_Murat
16.02.2007, 14:52
YAZIKLAR OLSUN WOOTER YAKIŞMADI PROFÖSYENEL BİRİNE

engin2609
16.02.2007, 17:05
wooter gitti.yerine yeni birisi gelir ama wooter iyi futbolcuydu. :D

bdogan58
16.02.2007, 17:20
biraz da haklı ama böyle kaliteli bir adamın yedek kalması doğru değildi..Tecrübesi bile kalmasına yeterdi bence!!
Oynadığı maçları gördük Ör: ankaragücü bursa...... maçları mesela ...... süperdi

OLCAY_58_AKKUS
16.02.2007, 17:33
biraz da haklı ama böyle kaliteli bir adamın yedek kalması doğru değildi..Tecrübesi bile kalmasına yeterdi bence!!
Oynadığı maçları gördük Ör: ankaragücü bursa...... maçları mesela ...... süperdi

güzel futbolcu olması karaktersizliğini örmez.Bir futbolcu önce insandır.sırf güzel oynuyordu diye kadroya giremez hiç kimse.Ben çok iyi biliyorum antremanlara geç kaldığını.Şimdi bir sor bakalım bir tarafta dişini tırnağına takıp çalışan bir futbolcu diğer tarafta yan gelip yatan sadece maçlara çıkmak isteyen futbolcu.Sen olsan kimi oynatırdın.Bu tutum diğer çalışan futbolcuların hakkını yemek olmazmıydı.Anlıyorum seni Wooteri çok beğeniyorsun .Bende çok beğeniyordum futbolunu.Ama sadece iyi futbol oynamak yeetmiyor malesef.Karekterdelazım.İsinsi z gitmesi bile karakterini gösteriyor zaten.Bu yönetim onun çocukları için Hollandadan özel hoca bile getirdi.karşılığı bu mu olmalıydı sence.

Besyo_cu
16.02.2007, 18:04
Onun gibi tecrubeli bi futbolcuya yakışmıyor Bülent hocanın vardır bi bildiği oynatmamıştır yoksa kimse bilere bindiği dalı kesmez

nazimgulturk
16.02.2007, 18:40
KEŞKE BU SORUNLAR OLMASAYDI WOOTER İYİ BİR FUTBOLCUYDU AMA BUNU PROFESYONELLİĞİNE YANSITAMADI HAKLI TARAF BİZİZ

salihak
16.02.2007, 18:44
bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz güle güle wooter sen yoluna sivas şampiyonluğa

catli_58
16.02.2007, 23:05
wooter olayında sivasspor kesinlikle yaptıklarında haklı... Sonuç her halükarda sivassporun lehine olur...Yapılan cezasız kalmamalı ...Hiç kimse SİVASSPOR dan büyük değildir HİÇ KİMSE...