Orijinalini görmek için tıklayınız : SERİYE DEVAM..

SivasSpor.Com
16.02.2007, 18:52
Sivasspor ikinci başkanı Mehmet Oflaz, teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Son haftalarda yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Oflaz, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve aldıkları galibiyetlerle 11. sıradan 5. sıraya yükseldiklerini belirterek, takımlarının son haftalarda gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyledi. Bülent Uygun ile birlikte iyi bir hava yakaladıklarını belirten Oflaz, ''Ben hep, 3 büyük takımdan sonra ligin en kaliteli ekibi olduğumuzu söylemiştim. Bu kaliteyi son haftalarda çok iyi bir şekilde sahaya yansıtıyoruz ve sonuca gidiyoruz. Son 3 maçımızın 3'ünü de çok iyi ve akıllı bir futbol ortaya koyarak kazandık. Son haftalarda yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

Takımın ortaya koyduğu performansın ilerisi için ümit verici olduğunu belirten Oflaz, ''Ancak biz ilk 3, ilk 5 şeklinde bir hedef koymuyoruz. Sivasspor olarak kesinlikle gerçekçi olmayan hedefler peşinde koşmadık. Ligi sağlam bir yerde, rahat bir konumda bitirecek 40 puana ulaşmayı hedefliyoruz. Ligi sıkıntı yaşamadan bitirmek istiyoruz. Bu başarıyı devam ettirerek gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu. Her takımın inişli-çıkışlı dönemlerinin olduğunu anlatan Oflaz, ''Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Maç kaybetmeyeceğiz, yenilmeyeceğiz diye bir durum söz konusu değil. Arka arkaya 2 maç da kaybedebilirsiniz. Biz bu seriyi sürdürmek istiyoruz'' dedi.
Antalyaspor ve Konyaspor ile arka arkaya kendi sahalarında oynayacaklarını ifade eden Oflaz, ligin üst sıraları için verdikleri mücadelede bu 2 maçın çok önemli olduğunu kaydederek, ''Bu haftalık periyotun ilk sınavı Antalyaspor maçı. Gönlümüzden geçen takımımızın sahadan 3 puanla ayrılması. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılırız'' diye konuştu.

SONMEZ
16.02.2007, 19:16
Mehmet Başkanım,
hepimiz, yönetimimize ve takımımıza yürekten inanıyoruz.
İnşallah, serimiz devam edecek ve UEFA hedefimize ulaşacağız.

Bizler inandık; Siz de inanın... :)

mesut_koçak_58
16.02.2007, 19:21
::::::::::::BU ANTALYA MACINI DA ALARAK SERIYE DEVAM EDECEZ::::::::::::::

gardasin.58
16.02.2007, 21:11
insallah böyle devam eder ama neticeler ne olursa olsun hep destek tam destek ben sivasda degilim ama sivas benim yüregimde.

SivasLady
16.02.2007, 22:42
Insallah galibiyet serimiz sürecek
önümdeki iki macida kendi sahamizda yenip
daha üst hedeflerimize yaklasacagiz

Biz taraftar olarak güveniyoruz
ve her zaman destekdeyiz

Ertugrul
17.02.2007, 01:37
Antalya ve Konya maçlarından puanlar alarak üst sıralardaki yerimizi
sağlamlaştırcaz ve UEFA hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşacağız...

Fatih Bayrak
17.02.2007, 01:55
''Son haftalarda yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz''

Insallah sürderecegiz de

Engin58
17.02.2007, 04:00
insallah serimiz devam edecektir vede uefayada katiliriz .Saygilarimla...

abdurrahim_58
17.02.2007, 10:37
Mehmet başkanımız haklı çıkacak ve bu seriyi sürdüreceğiz. Buna gönülden inanıyorum.

KIZILCAN
17.02.2007, 10:40
İddia da Sivas'a basıyorum.Şaşmaz!

ademgoze
17.02.2007, 12:09
innşallah seri sezon sonuna kadar gider......

By Karayel+58
17.02.2007, 12:37
ALLAHIN izniyle bu yükseliş sürecektir gerek yönetim -gerek heyet-gerek futbolcular-gerek taraftarımız (1967 we sivas taraftarı)rize maçında kısa sürelide olsa özet göşrüntülerini gördüm tv 1 de gertçekten sibiryada taraftarımız dolu idi o soğukta ooo ayazda o kuru yelde Diyteknekiyoruz ya stadımızda ses yok taraftarımız coşamıyor gerekli tezehüretı yapamıyor inşallah oda olacak wede derin içten duygularımla inanıyorum 1967 we siwasspor tarafarına helal olsun ALLAH razı olsun walla gerçekten büyük adamlaR+67

By Karayel+58
17.02.2007, 12:40
*****SİVASSPOR ÖTESİ YALAN NE VARSA SENDE VAR*********+58

bdogan58
17.02.2007, 12:55
Bu seri galibiyetler rehavet oluşturmazsa oyuncularda mabedimizde antalyayı parçalarız...

yigido-ridvan
17.02.2007, 13:00
antalyasporu yenip seriyi devam edecez. sivasspor uefa kupasi yakisir!!!!

PRoFeSSioNaL
17.02.2007, 13:05
Seriye devam ediyoruz peşini bırakmayacağızzzzzzzzzzzz

NAUGHTYBOY58
17.02.2007, 13:10
evet seriyi devam ettirmeliyiz bjk ile aramızdaki puan farkı 5 yarın kazanırsak 2 ye düşücek iki hafta daha kazanırsak cok iyi olur böyle devam edersek neden uefa ya gitmeyelimki