Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇ´IN ARDINDAN
SivasSpor.Com 18.02.2007, 16:17 Uygun, Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Teknik Direktörü Bülent Uygun , Antalyaspor karşısında oynanan futboldan ise memnun olduğunu söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazanmak için çıktıkları maçta mağlup olduklarını, ancak oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi. Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Uygun, "3 maçtır galip geliyorduk. Bu maçı da kazanmak istiyorduk, ancak sahanın azizliği ve şanssızlık bizim yanımızdaydı. Sahada futbol adına güzellikler yapan, pozisyon üreten, baskılı oynayan Sivasspor vardı. Dolayısıyla ben takımımın sergilediği futboldan memnunum. Futbolun güzelliklerini seyircimize izletebildik, ancak kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Futbolun doğasında kaybetmek de var. Her maçı kazanacağız diye bir kaide de yok. İyi oynadığımıza inanıyorum" dedi.
Ligde gelecek hafta oynayacakları Konyaspor maçında bu mağlubiyeti telafi
edeceklerini dile getiren Uygun, "Önümüzde Konyaspor maçı var. Şimdi o maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Konyaspor maçında 3 puan alıp, bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu maçı kazanmak istiyorduk, ancak mağlup olduk. Antalyaspor'u kutluyorum" diye konuştu.
Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, 1974 yılında profesyonel olarak futbola Sivas'ta başladığını ve 33 yıl sonra da tekrar Sivas'a geldiğini belirtti. Sivasspor'a övgüler yağdıran Vural, "Ligde oynadığı son liginin 8 maçın 6'sını kazanan, 1'inde beraberlik almış ve birini kaybetmiş çok güçlü, çok dinamik, tam takım olmuş bir takımı evinde yenmek tabiki bizim adımıza çok gurur verici bir şeydir. Böyle zorlu bir rakipten 3 puan alan futbolcularımı gönülden kutluyorum. İsmet Arzuman'ı da kutluyorum, çok iyi bir yönetim gösterdi" dedi.
Sivasspor karşısında aldıkları 3 puanın Antalyaspor açısından önemli olduğunu belirten Vural, "Aldığımız bu galibiyet, en azından bizi puan cetvelinde biraz daha yukarı çıkarır. Bunun için bu 3 puan çok önemliydi. Sivasspor'un da bundan sonraki maçlarında başarılı olacağını biliyorum. Kısacası güzel bir hafta sonunu da geride bıraktık. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçına kilitlendik. Taraftarlarımızı Fenerbahçe maçına davet ediyorum. Gelsinler ve takımlarını desteklesinler" ifadelerini kullandı.
İkinci yarının ilk mağlubiyetini alan Sivasspor'da futbolculardan İlhan Ummak, bu mağlubiyeti bir kaza olarak değerlendirerek, "Biz bugün bir kazaya uğradığımızı düşünüyoruz. Hocanın dediği gibi şanssızlık bizden yanaydı. Bizim daha çok pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik" dedi.
Sivassporlu futbolcu Cem Can ise, kazanmak ya da en az 1 puan almak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Tabii ki kazanmak için sahaya çıktık. En azından 1 puan alabilirdik veya berabere kalabilirdik. Önümüzde ciddi bir Konyaspor maçı var. Bu maçta kaybettiğimiz puanı telafi ederiz diye düşünüyorum" dedi.
Antalyasporlu futbolculardan Ali Bilgin ise, çıkış içerisinde olan Sivasspor'u yenmenin kendilerine güç kattığını ifade ederek, "Mutluyuz. İyi mücadele ettik. Sivasspor son haftaların formda ekibiydi. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Takımına attığı golle 3 puan kazandıran Volkan da, hedeflerinin ligde üst sıralara yükselmek olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Alt sıralardan kurtulmak istiyorduk. Bunun için Sivasspor karşısında aldığımız galibiyet bizim için çok önemli. Ligde üst sıralara yükselmek için mücadele edeceğiz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'yi de yenerek, yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Antalyasporlu futbolcu İlyas da, Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor'un puan mağlup olduğu haftada 3 puan almalarının kendileri için büyük moral olduğunu kaydederek, hedeflerinin toplayabildikleri kadar puan toplayarak, üst sıralara ilerlemek olduğunu söyledi.
ceza_tolga_rep 18.02.2007, 16:24 bülent aga oyundan memnun muymuş???????
sen böle oynada konya sana çaksın 10 tane???
bide oyundan memnunmuş?maça gitmesem tamam diyecem?
sahada sivassporda mehmet ve murat sözgelmez vardı bana göre??
hayrettin iğrenç üstüydü,heke serdar ayakta duramadı,balili onla bunla kavga eddi,adamlar 1 şut çekti petkoviç yedi,
sen memnunsun bülent uygun ama o satatı full doladuran taraftarın memnun deil????
Stadı dolduran taraftara yazık oldu. Taraftar gelince oynayamıyoruz deyinde gelmesin... Bu soğukta bu oyun eziyet oldu herkese... Nasıl memnun olursun bu youndan hoca üst üste 3 pas yapamadı Sivasspor sen hala memnunum diyorsun...
g-unıt58 18.02.2007, 16:49 bülent hoca maca cıkmadan once gosterecgız tesaduf mu dıyor maca cıkıp yenılıyo bence bu macı sıvasspor farklı alacak bı takım ama neden bu mac boyle oldu ?????????????????????????????? ? ama suda bı gercek sivasspor konya macı sıvasın alacagı en ıyı sonuc 1 puan yense daha ıyı olur ama neyse sonumuz vestel manısa gıbı olmasında
tykinik58 18.02.2007, 16:50 Biz tribünlerde başka maç seyrettik galiba. Ne memnuniyeti yaw, biz tribünlerde çıldırdık. Sanki 2. Lig’de oynadığımız zamanlardaki gibi sıkıntı dolu bir maçtı. Çok yazık oldu. Çok çabuk mu havaya girdik ne oldu?
serhankaburcuk 18.02.2007, 17:03 Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.
Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.
Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..
Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.
SAYGILARIMLA.....
yiğido_halit 18.02.2007, 17:40 valla taraftar ne derse doğru der.
By Karayel+58 18.02.2007, 17:45 bülent aga oyundan memnun muymuş???????
hayrettin iğrenç üstüydü,heke serdar ayakta duramadı,balili onla bunla kavga eddi,adamlar 1 şut çekti petkoviç yedi,
sen memnunsun bülent uygun ama o satatı full doladuran taraftarın memnun deil????
SANKİ BUNU BÜLENT HOCE DEĞİLDE BAŞKASI SÖYLÜYOR YAW BİZ RADYODA DİNLEDİĞİMİZ HALDE ANTALYANIN FUTBOL HAKİMİYETİNİ ÇÖZDÜK NE SİVASTA NEDE STATDA İDİN YAW ZATEN YA SAHA YA HAKEM YADA TARAFTAR ENGEL GÖSTERİLİR YAZIK KEŞKE BÜLENT HOCADAN BU SÖZLERİN YERİNE DAHA CANLI İÇTEN AÇIKLAMALAR BEKLESEYDİK BİZİ BOŞ WER SN BÜLENT HOCA OOO KARDA KIŞTA 16.000 TARAFTARA BARİ BU SÖZLERİ İNTİKAL ETME BİZ BU SÖZLERİ YUTMADIĞIMIZ KESİN SAHADA CANLI CANLI İZLEYENLERE NASIL YUTTURACAĞI ENTERESAN
By Karayel+58 18.02.2007, 17:49 Stadı dolduran taraftara yazık oldu. Taraftar gelince oynayamıyoruz deyinde gelmesin... Bu soğukta bu oyun eziyet oldu herkese... Nasıl memnun olursun bu youndan hoca üst üste 3 pas yapamadı Sivasspor sen hala memnunum diyorsun...
YAW DEMEKKİ BİZ NE SİVASTA NEDE STATDA İDİK DEMEKKİ RADYODA SPİKER ANTALYALI İİDİ DE SİVASSPOR LEHİNE KONUŞTU SİVASSPOR SÜPER OYNADIDA BİZLERE YANLIŞ ANLATTI BELKİDE+58
nazimgulturk 18.02.2007, 17:55 gol sorunumuz var anlamıyorum ben bunu neden böyle bir türlü gol atamıyoruz
bülent aga oyundan memnun muymuş???????
sayın kardeşim yazını büyük yüzüntüyle okudum yiğido düşünce değil eliinde tutan olmsa sırtı yregelir düşüncene saygılıyım ama acaba sivasspor icin kac kere elimizi cebimize elimizi atık saygılarımla imranlılı sinan
Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin.
sivasli_kocak 18.02.2007, 18:31 yensek yenılsek heryer da her zaman SİVASPOR
yaw maça gittik sorun 1)kapıyı açmıoları ki sahaya girelim.sorun2)ilk yarı tamamen antalya oynadı.sorun 3)bülent hoca bizle alay eder gibi oyundan memnunum dio!!!!!!
By Karayel+58 18.02.2007, 18:49 BU TARAFTARA 16,000 TARAFTARA BU ASLA YAPILMAZ ASLA BELKİDE EN SON YAPILMASI GEREKENİ YAPTILAR +58
emre1990 18.02.2007, 18:49 bu kadar taraftara bu sonuç iyi gelmedi inşaallah hafta ya sivassprumuz konyaspor u yener ve bize bize antalya mağlubiyetini unutturur.Bu futbolcularımızın yüğerine güveniyoruz nice galibiyetlere by
emre1990 18.02.2007, 18:52 EN BÜYÜK SİVASSPOR
BAŞKA BÜYÜK YOK
yasin_58 18.02.2007, 18:52 bencede futbol çok iğrenctii stadı dolduran full seyirciye yazık oldu be... neyse..
sivaslihakan 18.02.2007, 19:00 arkadaslar üzüntünüzü anliyorum bende cok üzüldüm ama bi malubioyet her seyin sonu demek degil
yinede aslanlari tebrik edelim mücadele ettiler ve kaybettiler her zaman kazanacak halimiz yok
saygilar
cılgın sivasli 18.02.2007, 19:00 bulent uygun menmunmus hemı hem macı sat hemde guzel oyun oynadık dıyo olmaz boyle bısey ya bu ne bıcım oyun aynattın ya arkadasın dedıgı gıbı konya sana 10 tane cakar tebrık ederım arkadası bulent uygun kendıne gelsın
sanki anadolu kulüplerinin bir kıyagımıdır anlamıyoruz.Alacagın bir macı berbat bir şekilde ver.Yazık bu seyirci ve tüm sivaslılara sahamızda kaç maç kazandıkki maca heyecanlı gidilsin,taraftar kazanalım ve o maçın heyecanını da doya doya yaşayalım ister ne yazıktırki bu heyecanı sivasspor olarak taraftarına ve kentine vermedi..Dışarda aldıgınız galibiyetin yarısını içerde yaşatmadılar.Bu seyirci stadında galibiyet serilerine ne zaman başlayacak o da mechul Haftaya Konya macıda Tehlikeli, ardından Fener macı zaten malum hesap edelim ligde 5.likmi kovalarız yoksa düşmemek içinmi oynarız varın sizler hesap edin.
By Karayel+58 18.02.2007, 19:20 sanki anadolu kulüplerinin bir kıyagımıdır anlamıyoruz.Alacagın bir macı berbat bir şekilde ver.Yazık bu seyirci ve tüm sivaslılara sahamızda kaç maç kazandıkki maca heyecanlı gidilsin,taraftar kazanalım ve o maçın heyecanını da doya doya yaşayalım ister ne yazıktırki bu heyecanı sivasspor olarak taraftarına ve kentine vermedi..Dışarda aldıgınız galibiyetin yarısını içerde yaşatmadılar.Bu seyirci stadında galibiyet serilerine ne zaman başlayacak o da mechul Haftaya Konya macıda Tehlikeli, ardından Fener macı zaten malum hesap edelim ligde 5.likmi kovalarız yoksa düşmemek içinmi oynarız varın sizler hesap edin.
SANA KATILIYORUM KONYA+FENER MAÇI BELLİ HER İKİ TKM DA İSTİKRARLI OYUN OYNUYOR GELECEKTEN ÇOK UMUTLU AMA BİR YERLERDE SN YÖNETİM GEREK SN TEKNİK HEYET ARTIK BİR ŞEYLER YAPSIN BULSUN,NERDEN KAN KAYBEDİYORUZ......BU MAÇTA BU TARAFTARA 16.000 TARAFTARA KİMSENİN SÖZ SÖYLEMEYE KESİNLİKLE HAKKI YOK ZATEN CESARETİDE ASLA OLAMAZ
DURU DENİZDE HERKES KAPTAN KESİLİR+58
pepsiyusuf 18.02.2007, 19:31 yazık bu seyirciye vallaha yazık bülent hoca maçı nerden izledi anlamadım. takım kendini toplamalı hemen yoksa konya mahveder konya ayağa top yapan takım dikkatli olmalı saygılar
tamamen maç satılmış %100 sana hiç yakışmadı bülent hoca
YYILDIRIM 18.02.2007, 20:11 arkadaslar üzüntünüzü anliyorum bende cok üzüldüm ama bi malubioyet her seyin sonu demek degil
yinede aslanlari tebrik edelim mücadele ettiler ve kaybettiler her zaman kazanacak halimiz yok
saygilar
Her zaman kazanacak halimiz yok ama bu kadar taraftara galibiyet için şartlanmış taraftara vede kötü olan futbola daha doğrusu satılmış denilecek futbola ancak bu taraftara bu futbol bu yenilgi bu üzüntü acı verdi!!!
arkadaşlar her çıkışın bi inişi vardır ve bu takımında bi iki maç yenilme lüksü olsun.evet anlıyorum gidenler oldu bu havada üşüdüler ve üzüldüler ama emin olun oyuncular da üzüldü mutlaka bence buna daha gerçekçi yaklaşalım,yani bu takım elbette daha çok takım yenecek ama yenilecek de bu oyunda böyle kötü günler de olacak.üzülmeyin
YavuzTheYigido 18.02.2007, 21:46 Feneri salla, tam disimize gore, istedigimiz gibi hucum oynadigini zannedip defansinda cok aciklar veriyor.Gununde bir Balili Mehmet Yildiz ikilisi ile Feneri kendi sahasinda yeneriz.Aha buraya yaziyorum, mactan sonra gosteririm.
Amaa Konya maci cok tehlikeli.Beraberlikte iyi olur.
Gazimurat 18.02.2007, 22:04 Bülent hocam oyundan memnunum diyor bu oyunun nesinden memnun anlamış değilim. bir maç kaybetti diye hocama kızgında değilim ama gerçekçi olalım sahada sivas yoktu sanki bu oyun bu sonuç sivasa yakışmadı hocam.
Fatih Bayrak 19.02.2007, 02:19 tamamen maç satılmış %100 sana hiç yakışmadı bülent hoca
Bu sekilde yazan ve bu sekilde düsünen arkadaslara
Gardas hic bir zaman sivasspor satilik deyildir
Bir mac yenilme ile bunlari düsüneceksek taraftar olarak yazik bize
Dünyanin starlarinin oldugu takimlar bile basit takimlara yenilebiliyorda biz ligde kalmak icin canla basla calisan Antalyaspora yenilemezmiyiz.
Yenilmesek harika olurdu hele birde bu hava sartlarinda statyumu dolduran gardaslarimiz icin daha candan oynamalari gerekiyordu ama insallah takimda hatasini anlamisdir.
Bülent hocada gelecek maci düsünerek böyle bir aciklama yapmisdir diye düsünüyorum
K4r_Tugrul 19.02.2007, 07:24 biz sizler icin yagmur,kar demedik stada sizi desteklemeye geldik.Staddan Basimiz öne egik cikardiniz.Nerede sizin o sanli yigido lakabiniz.Yigitlik bu mu gardas.... :mad:
MUTLAKA OKUYUN!..Bukadarına da pes doğrusu, tamam bu şartlarda herşeye rağmen başarı grafiğimiz çok iyi. Ancak böyle bir maçın ardından da çıkıp insanların gözünün içine baka baka sergilenen oyundan memnunum, seyir keyfi güzel olan bir maçtı, atak oynuyan pozisyona giren bizdik gibi laflar edilmesi kelimenin tam anlamıyla bu taraftara yapılmış en büyük ayıptır. Doğru dürüst bitane pozisyon yok, ayağına topu alamayan, seyirciyi tam anlamıyla kahreden bir oyun sergile çık ardından bunları söyle. Bülent hocayı geldiğinden bu yana sivas spor için gösterdiği çabaan dolayı çok takdir eden çok seven birisi olarak bu açıklamalar karşısında gerçekten şok oldum. Çıkıp diyorlar ki ya 2. ligde bile bundan daha iyi daha coşkulu bir taraftar vardı. Evet vardı bu taraftar sivasta her zaman var. Ancak el insaf, hadi bırakalım geçen sezonu bu sezon evimizde oynanan maçlara bi bakalım seyirciyi tatmin edecek, motive edecek, coşturacak, izleme zevki verecek bir maç söyleyin belki bir söylersiniz ama ikincisini asla. İkinci ligde tabi güzel mücadele vardı zevkli maçlar vardı bu seyirci evinde bu güzel maçlara hasret kaldı hani herkes der ya ya güzel maç güzel oyun olsun, mücadele olsun yenilsek te önemli değil ama ortada sergilenen futbol namına hiçbişey yok gel bu taraftardan heyecan bekle coşku bekle. Bir de kimse çıkıpta bu taraftara şöyle böyle diye asla sitemli konuşmasın, taraftara haksız yere kimsenin küsmeye laf söylemeye hakkıda yok yetkiside yok. öyle arkadaşlar biliyorum ki üç beş kuruş ekmek parasını kazandığı standını işini kapatıp hem kazancından feragat eden hem 10 ytl ye (çoğuna göre 10 ytl çok önemli bir miktar) bilet alıp maça giden ama malesef özellikle bu maçın ardından yazıklar olsun, hakkımı helal etmiyorum bir daha gelirsem ayaklarım kırılsın diye konuşan arkadaşlar gördüm bu insanın bu takıma küsmeye hakkı vardır ama sivas sporda hiç kimsenin taraftara sitem etmeye küsmeye hakkı yoktur. lütfen açıklama yaparken ulu orta konuşmayalım. Ama başta dedim ya bu imkanlara rağmen bu başarıyı yakalamış olan takımımıza emeği geçen herkese teşekkür eder kendi saha ve seyircisi önünde daha güzel daha zevkli maçlara imza atacaklarına dair inancım ve dualarımla başarılar dilerim.
sivaslim58 19.02.2007, 07:49 dün maçı tv den seyrettim düzgün bir atağımız yok bizim takımda golcu yok.en iyi oynadığımız maç bjk maçıydı ondada 10 pozisyon var 1 gol var.tam yenecek haftaydı yazık oldu.
OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007, 08:00 ARKADAŞLAR HER MAÇI YENSEK ZATEN ŞAMPİYON OLURUZ.HER MAÇI ALACAZ DİYE BİR KURAL YOK.FUTBOLDA YENMEK KADAR YENİLMEKTE VAR.SİVAS İÇ SAHADA MALESEF OYNAMAYI BİLMİYOR.SİVAS KONTRATAK FUTBOLU OYNAYAN BİR TAKIM BUNUDA DIŞ SAHADA ALDIĞIMIZ PUANLAR GÖSTERİYOR.BENİM ANLAMADIĞIM DAHA MAÇIN İLK DAKİKALARINDA KALECİMİZ PTKOVİÇİ VAKİT GEÇİRMEYE OYNAMASI.GÖRENLERDE SİVAS MAÇI 3-0 YAPMIŞ ARTIK ZAMAN GEÇMESİNİ BEKLİYOR SANAR.ŞU BİR GERÇEK ANTALYANIN 3 PUANA İHTİYACI BİZDEN ÇOKTU.VE PUAN ALMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPTI.BİZ MALESEF RAHAT BİR KONUMDA İKEN BU RAHATLIĞI OYUN YANSITAMADIK.SHADA BOCALAYIP DURDUK.YILMAZ HOCA SİVASI ÖYLE BİR SÜZMÜŞKİ HELAL OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.BİR ADAM MEHMETE VERMİŞ,BİRDE BALİLİYE İKİSİDE SAHADAN KAYBOLDU.ORTA ALANDA YAPTIĞI BASKI İLEDE SİVASA PAS YAPMA İMKANI VERMEDİ.SANIRIM BİZİMKİLER ERKEN HAVAYA GİRMİŞTİ.NEYSE BU MALUBİYET AYAĞIMIZI YERE BASMAMIZI SAĞLAR UMARIM.KONYA MAÇINDA DAHA DİKKATLİ OLURUZ.BİR DE SAHADA GEZENLERE DEĞİNMEK İSTİYORUM BU SERDA TOPRAKTEPE KENDİNE HİÇ BAKMIYOR HİÇ BİR İKİLİ MÜCADELEDE AYAKTA DURAMADI HER TOPU EZDİ.VE EN KÖTÜLERDEN BİRİDE HEMŞERİMİZ HAYRETTİN İDİ TOPU AYAĞINA ALDIĞI HER TOPU EZDİ KAPTIRDIĞI HER TOP ANTANYA LEHİNE TEHLİKE OLDU.
OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007, 08:06 BİR KONUYADA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM.SİVAS TARAFTARI BU HAFTA GERÇEKTEN MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ STADI DOLDURDU.TARAFTARLIĞILAYIKI İLE YAPAMADI BAŞKA KONU.AMA STADA GELENLER STAT GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA REZİLLİK YAŞADI.STADA GİRERKEN VE ÇIKARKEN AYAĞINIZA ÇİZME GİYMEZSENİZ MALESEF AYAK BİLEKLERİNİZE KADAR ISLANIRSINIZ.MAÇ BİTİNCE HERKES MERDİVENLERE YIĞILIYOR AMA ÇIKMAK NE MÜMKÜN ÇIKIŞTA SİZİ KOCAMAN BİR GÖL BEKLİYOR.BEDEB TERBİYESİNDEN ARKADAŞLAR YETKİLİLER SİZLERE SESLENİYORUM.BU REZALETE DUR DEYİN ARKADAŞLAR.BİRAZ İLGİ GÖSTERİN.STADA GELEN TARAFTARLAR REZALETTEN DOLAYI ARTIK STADA GELMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR.BUNU SÖYLEYENLERDE DOĞRU DEĞİL AMA İNSANLAR HAKLI HER YERDE SU BİRİKİNTİSİ VAR MİLLET GEÇERKEN DÜŞÜYOR ,ATLIYOR ZIPLIYOR İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER OLUYOR.
YaGmUr_58 19.02.2007, 08:21 Ne Demek Oynanan Futboldan Memnun Oldum !!
Saçmalamışsınız Hocam Yapmayın Allah Askına...15 bin Yiğido Sahada Sivasspor u Göremezken Siz NAsıl Tatmin Oldunuz..???
Çoookkkk Düşündürücü !!!....???
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007, 08:53 Ne Demek Oynanan Futboldan Memnun Oldum !!
Saçmalamışsınız Hocam Yapmayın Allah Askına...15 bin Yiğido Sahada Sivasspor u Göremezken Siz NAsıl Tatmin Oldunuz..???
Çoookkkk Düşündürücü !!!....???
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
YAW ARKADAŞLAR Bİ SAKİN OLUN ORTADA NE VAR ALTI ÜSTÜ BİR MAÇ KAYBETTİK HEMEN NİYE BU KADAR KARAMSARLIĞA KAPILIYORSUNUZ.15.000 KİŞİ GİTTİK DİYE SİVAS İLLA KAZANACAK DİYE BİR KURAL YOK Kİ.BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ YENSEK TE YENİLSEKTE STADI DOLDURMAK BİZİM GÖREVİMİZ.HEP KAZANMAK İSTİYORUZ NORMAL.AMA FUTBOLDA YENİLMEKTE VAR.BUNU KABUL EDELİM.BELKİ BU YENİLGİ AYAĞIMIZI YERE BASMAMIZI SAĞLAR.BÜLENT HOCA MAMNUNUM DEMİŞ , DESİN BELKİ FUTBOLCULARINA BASIN ÖNÜNDE BİR ŞEY DEMEK İSTEMEDİ.AMA BU MAÇI GÖRMEDİĞİNİ ANLAMADIĞI GÖSTERMEZ.TABİKİ BİZ NASIL GÖRDÜYSEK HOCA DA GÖRDÜ SAHADA OYNANAN FUTBOLU.BİZE DÜŞEN TAKIMI DESTEKLEMEK.HOCA ELBETTE ÖNLEMİNİ ALACAKTIR MERAK ETMEYELİM.
bu maç sahada değil önceden oynandı sedat amca sağolsun işi bitirdi, 15 bin kişi sadece tiyatro seyretmiş anlaşılan, yazık bu futbol anlayışına yazık koca bir şehrin hayalleriyle oynayanlara,
OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007, 09:16 bu maç sahada değil önceden oynandı sedat amca sağolsun işi bitirdi, 15 bin kişi sadece tiyatro seyretmiş anlaşılan, yazık bu futbol anlayışına yazık koca bir şehrin hayalleriyle oynayanlara,
SEVGİLİ HEMŞERİM MAÇI İZLEDİNİZ Mİ BİLMİYORUM.AMA BEN İZLEDİM VE MEHMET YILDIZ KENDİNİ ÖYLE ZORLADIKİ ÇATIRTISI TÜRÜBÜNE GELİYORDU.MAÇ SATAN BİR FULBOLCU O ŞEKİLDE OYNAMAZ. BEN SİZE KATILMIYORUM.ANTALYA BİZDEN DAHA İYİ Dİ VE MAÇI ALDI.BİZİMKİLER BİRAZ HAVAYA GİRMİŞTİ.VEDE UNUTMAYALIM BİZ İÇERDE OYNAMAYI BİLMİYORUZ .BİZİM OYUN ANLAYIŞIMIZ KONTRATAK. MALESEF BASKILI OYUNU OYNAYAMIYORUZ.OLAY BUDUR YANİ AKLINIZA BAŞKA ŞEYLER GETİRMEYİN.
spidey58 19.02.2007, 09:48 bu maç sahada değil önceden oynandı sedat amca sağolsun işi bitirdi, 15 bin kişi sadece tiyatro seyretmiş anlaşılan, yazık bu futbol anlayışına yazık koca bir şehrin hayalleriyle oynayanlara,
:confused: Maçı izleyip oyuncuların isteksizliğini görünce ve maç sonunda da Bülent Uygun' un oynanan oyundan memnunum demesinden sonra insanın aklına gelmiyo değil ama ben yine de öyle olmadığını düşünmeyi tercih ediyorum!!!
By Karayel+58 19.02.2007, 11:02 SN.BÜLÜNT HOCAM..DÜN GECE GEÇ SAATE KADAR TÜM SPOR ÖZETLERİNİ İZLEDİM,YAPMIŞ OLDUĞUNUZ AÇIKLAMALARIDA...VARAN-I SN HOCAM YENMEK YENİLMEK FUTBOLUN DOĞASINDA VARDIR İFADESİNİ KULLANDINIZ...(AMA BU TARAFTARLA DEĞİL HOCAM 16,000 KİŞİ VARDI SAHADA KARDA KIŞTA TİPİDE GEREKENİN EN İİİSİNİ ELLERİNDEN GEREĞİNCE YAPTILAR BELKİ DAHA FAZLASINI BİR YUMRUK OLDULAR ....TARAFTARDAN KAYNAKLANAN HİÇ BİR OLUMSUZ DURUM TEŞKİL EDİLMEDİ....)VARAN-II HAWAYA BAĞLADINIZ SAHA ŞARTLARINA YENİLGİYİ AMA HAYIR KESİNLİKLE DEĞİL ANTALYA 15-20 DERECEDEN GELDİ HİÇ ALIŞIK OLMADIĞI SİVASIN HAVASINA BU OLUMSUZLUK ONLARA YANSIMALI BİZ AVANTAJLI OLMALIYDIK HAVASINA EVİMİZE ALIŞIKTIK OYSA ONLAR MAVİ VA DENİZİN İÇ İÇE GİRDİĞİ TROPİKAL İKLİMDEN GELDİ VEYA ŞÖYLE DİYELİM Ç.RİZE MAÇINDA 5 CM KARDA YÜZÜMÜZÜN AKI İLE AYRILDIK OYSA BU MAÇTA SAHA DAHA SÜPER TARAFTAR DOLULUK ORANI DAHA YÜKSEKTİ)VARAN-3 SN HOCAM BİZ OYUNDAN MEMNUNUZ DEDİNİZ ,(BİZ DEĞİLİZ HOCAM SİZCE SAHANIN NERESİNDE SİVAS VARDI YADA VARDIDA BİZ GÖÖRMEDİKMİ.!!!!VE ARTI TARAFTARIMIZA GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARDIK DEDİNİZ BENCE TARAFTAR BOYNU BÜKÜK MAÇ İZLEDİ VA SAHADAN AYNI BİÇİMDE AYRILDI..)SİZDEN SADECE SN HOCAM DAHA CANLI AÇIKLAMALAR DUYMAK İSTERDİK BUNLARI DEĞİL EN AZINDAN MOTİVE OLAMADIK,EXSİKLERİMİZ VARDI,İSTEDİK BAŞARAMADIK DESEYDİNİZ SANIRIM BU KADAR TEPKİ İLE KARŞILAŞMAZDINIZ BU ŞEKİLDE OLSA AÇIKLAMINIZ BENCE TARAFTAR DAHA OLUMLU BİR ŞEKİLDE KARŞILARDI....DÜN GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIK SAHAMIZDA BOŞ Y8ER YOKTU TV DE GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA...SN HOCAM DÜN ANKARA TKM LARI OLAN ANKARA-VE GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KARŞILAŞMASINDA MAXUMUN SANIRIM 5000-6000 TARAFTAR VARDI(DİKKAT EDİN İKİSİDE 06 TK) AMA HAVADA GÜZELDİ ARTI 10000 FORMA DAĞITTI ANCAK HER BİR ANKARA TARAFTARINA 2 FORMA DÜŞTÜ NEDENMİ!!!!!ÇÜNKÜ TARAFTAR YOK !TARAFTAR GİYEMEYE!!!!DÜN BELİRTTİM TARAFTARA YALVARMADIKLARI+KIRMIZI HALI SERMEDİKLERİ+CEPLERİNE PARA KOYMADIKLARI KALDI...GEL MAÇI SAHADA TRÜBÜNDE MAÇI İZLE DİYE NERDEYSE YEMEK BİLE VERECEKLER ...OYSA BİZ 16000 YİĞİDOMUZ VARDI DEMEKKİ BİZDEKİ TARAFTAR ONLARDA OLSA HANGİ TKM OLURSA OLSUN UEFA DA İDİLER BELKİ KİM BİLEBİLİR...SAHA+TARAFTAR+HAKE M SUÇ BUNLARDA DİYEMEZSİNİZ ASLA CESARETİNİZ OLAMAZ...DAHA İÇTEN AÇIKLAMALAR YAPSAYDINIZ BU KADAR STEMİMİZ OLMAZDI
Herkes ayrı telden çaldı, bu hafta iddaacılar parayı götürdü. Vesselam...
Besyo_cu 19.02.2007, 11:53 Arka arkaya alınan galibiyetler de Sivaslılar’ın takımlarına olan tutkularını maksimum düzeye çıkarmış. Sivaslı futbolla yatıyor, futbolla kalkıyor. İnsanın içine işleyen şubat soğuğu bile Sivasspor tutkunlarının ateşini düşürmeye yetmemiş. 4 Eylül Stadı’nda öyle bir atmosfer yaratmışlar ki, futboldan hiç anlamayan biri bile sahaya çıkıp oynama isteği duyabilir!
Bilirsiniz, futbolda bir taraftar klasiği vardır. Her maç öncesi ev sahibi takım taraftarları futbolcuları tek tek tribüne çağırır ve sevgi gösterilerinde bulunur. Önce takımın yıldızını çağırırlar, ardından da diğerlerini... Ancak bu teamül Sivas’ta farklı işliyor. Dün Sivassporlular’ın tribüne çağırdığı ilk isim başkan Mecnun Odyakmaz’dı. Belli ki takımın en önemli oyuncusu o!
Ligin ikinci yarısının iki flaş takımının karşılaşmasına büyük beklentilerle gelenler, stattan hayal kırıklığı ile ayrıldılar. Özellikle de ilk yarıdaki futbol vasata bile ulaşamadı. Berbat bir zeminde berbat bir 45 dakika izledik. Gecenin ayazını yiyen çimler buz tutunca futbolcular ayakta kalmakta zorlandı.
Maçın ikinci yarısında ise iki takımda da kazanma arzusu üst düzeydeydi. Bu durum, maçta temponun yükselmesine neden oldu. Pozisyon zenginliği yoktu ama sahada kora kor bir mücadele vardı. Antalyaspor savunmasıyla ön plana çıkarken, risk alan Sivasspor kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Bunlardan birinde de golü yiyince oyun disiplininden koptular, gelişigüzel ataklar yaptılar. Bu atakları da sağlam Antalya defansı savuşturmakta zorlanmadı. Konuk takımda golü atan Volkan ile savunmanın ortasındaki Dhewicki ile Bieniuk hatasız oynadılar. Ev sahibi ekipte ise Mehmet Yıldız’a takım arkadaşları ayak uyduramadı. Kırmızı-Beyazlı takımın en önemli gol silahı Balili de dar alana sıkışıp, pozisyona giremeyince ev sahibi ekibin golü bulması tesadüflere kaldı.
Sivas seyircisinin maç sonu yenilgiyi olgunlukla karşılaması, Bülent Uygun’un da rakip futbolcuları ve hakemleri sahanın içine girerek tebrik etmesi günün en güzel görüntüleriydi. Umarım bu hep böyle devam eder.
Fanatik gazatesi Hamit Turhan yazısı
adres : http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FutbolYazar.asp?PID=2205&HID=11&HaberID=433743 tıklayın :D
Galip gelmeyi hepimiz çok arzu etmiştik,
Seriye devam etmeyi hepimiz istemişdik,
UEFA yolunda Antalya engelini de geçeceğimize
hepimiz içtenlikle inanmıştık,
...
Ancak, arzular, istekler bu hafta gerçekleşmedi :(
Bir arkadaşımız yorumunda güzel bir ifade kullanmış:
''Bu bir iş kazası''...!
İnşallah bu kazadan ders alırız.
Tam da, iç saha sendromunu üzerimizden attık derken
uğradığımız bu üzücü kazanın yaralarını en kısa ve hızlı
bir şekilde sarmasını bilmeliyiz.
Bir kazazedeye;
''neden kaza yaptın'' denmez...!
Yarası beresi, kırığı, çıkığı olan kazazedeye;
''Sen bitmişsin, sen daha düzelmezsin'' denmez...!
...
Allah beterinden korusun, aman bundan sonra dikkatli ol,
düzelirsin inşallah, ...vs laflar edilir...!
Ümitsizlik, amansız bir acıdır, derttir.
Karamsarlık ta öyledir...!
.
.
.
Kazanma arzusu
Sivas tam bir futbol şehri olmuş. Sivasspor’un maçının olduğu günlerde şehrin her tarafında anormal bir canlılık göze çarpıyor.
Arka arkaya alınan galibiyetler de Sivaslılar’ın takımlarına olan tutkularını maksimum düzeye çıkarmış. Sivaslı futbolla yatıyor, futbolla kalkıyor. İnsanın içine işleyen şubat soğuğu bile Sivasspor tutkunlarının ateşini düşürmeye yetmemiş. 4 Eylül Stadı’nda öyle bir atmosfer yaratmışlar ki, futboldan hiç anlamayan biri bile sahaya çıkıp oynama isteği duyabilir!
Bilirsiniz, futbolda bir taraftar klasiği vardır. Her maç öncesi ev sahibi takım taraftarları futbolcuları tek tek tribüne çağırır ve sevgi gösterilerinde bulunur. Önce takımın yıldızını çağırırlar, ardından da diğerlerini... Ancak bu teamül Sivas’ta farklı işliyor. Dün Sivassporlular’ın tribüne çağırdığı ilk isim başkan Mecnun Odyakmaz’dı. Belli ki takımın en önemli oyuncusu o!
Ligin ikinci yarısının iki flaş takımının karşılaşmasına büyük beklentilerle gelenler, stattan hayal kırıklığı ile ayrıldılar. Özellikle de ilk yarıdaki futbol vasata bile ulaşamadı. Berbat bir zeminde berbat bir 45 dakika izledik. Gecenin ayazını yiyen çimler buz tutunca futbolcular ayakta kalmakta zorlandı.
Maçın ikinci yarısında ise iki takımda da kazanma arzusu üst düzeydeydi. Bu durum, maçta temponun yükselmesine neden oldu. Pozisyon zenginliği yoktu ama sahada kora kor bir mücadele vardı. Antalyaspor savunmasıyla ön plana çıkarken, risk alan Sivasspor kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Bunlardan birinde de golü yiyince oyun disiplininden koptular, gelişigüzel ataklar yaptılar. Bu atakları da sağlam Antalya defansı savuşturmakta zorlanmadı. Konuk takımda golü atan Volkan ile savunmanın ortasındaki Dhewicki ile Bieniuk hatasız oynadılar. Ev sahibi ekipte ise Mehmet Yıldız’a takım arkadaşları ayak uyduramadı. Kırmızı-Beyazlı takımın en önemli gol silahı Balili de dar alana sıkışıp, pozisyona giremeyince ev sahibi ekibin golü bulması tesadüflere kaldı.
Sivas seyircisinin maç sonu yenilgiyi olgunlukla karşılaması, Bülent Uygun’un da rakip futbolcuları ve hakemleri sahanın içine girerek tebrik etmesi günün en güzel görüntüleriydi. Umarım bu hep böyle devam eder.
Hamit TURHAN
bülent hoca dogruları söyle.bu oyunun nesinden memmunsun dogru dürüst pas yapamadık pozisyon diyebileceğimiz bir atak bile yapamadık.anlaşılan başarıyı kaldıramadı bu takım sanki şampiyonluğu garantiledikde herşey bitti.böyle isteksiz ve kalitesiz futbol bize yakışmaz .
kendinize gelin ve sivasspor gibi oynayın kimseyide hafife almayın yoksa vestel maninasın durumuna düşersiniz
bülent hocadan beklediğimiz çıkıp yigitçe doğruyu söylemesiydi bu oyunun begenilecek tarafı yoktur bi daha böyle oyun istemiyoruz
bülent hoca eğer sen bu oyundan memmunsan demekki böyle oynamalarını sen istedin.basın toplantısını dinledikten sonra insanın aklı karışıyor.bu oyundan 15 bin kişi memmun degil ama sen memmumsun
düşündürücü
bdogan58 19.02.2007, 13:28 vallaha sonrada yönetim taraftar gitmeyince niye gelmediler diyo!!!Takım böyle olursa taraftar neyi izlemeye gelsin!!2 pas üst üste yapamayan gol atamayan bi takımımı....??????
bdogan58 19.02.2007, 13:29 15.000 KİŞİYE DÜN YAZIK OLDU RESMEN!!
YavuzTheYigido 19.02.2007, 13:36 dün maçı tv den seyrettim düzgün bir atağımız yok bizim takımda golcu yok.en iyi oynadığımız maç bjk maçıydı ondada 10 pozisyon var 1 gol var.tam yenecek haftaydı yazık oldu.
Katilmamak mumkun degil.Cok ciddi bir gol problemimiz var.Maalesef golcumuz yok.
Bahsettigin gibi Besiktas macinda yerimizde baska bir takim olsaydi en az 0-6 biterdi mac.
YavuzTheYigido 19.02.2007, 13:45 Galip gelmeyi hepimiz çok arzu etmiştik,
Seriye devam etmeyi hepimiz istemişdik,
UEFA yolunda Antalya engelini de geçeceğimize
hepimiz içtenlikle inanmıştık,
...
Ancak, arzular, istekler bu hafta gerçekleşmedi :(
Bir arkadaşımız yorumunda güzel bir ifade kullanmış:
''Bu bir iş kazası''...!
İnşallah bu kazadan ders alırız.
Tam da, iç saha sendromunu üzerimizden attık derken
uğradığımız bu üzücü kazanın yaralarını en kısa ve hızlı
bir şekilde sarmasını bilmeliyiz.
Bir kazazedeye;
''neden kaza yaptın'' denmez...!
Yarası beresi, kırığı, çıkığı olan kazazedeye;
''Sen bitmişsin, sen daha düzelmezsin'' denmez...!
...
Allah beterinden korusun, aman bundan sonra dikkatli ol,
düzelirsin inşallah, ...vs laflar edilir...!
Ümitsizlik, amansız bir acıdır, derttir.
Karamsarlık ta öyledir...!
.
.
.
Uzerine soylenecek tek kelime bulamiyorum.Bu acidan olaya bakilmali.Tebrik ederim..
1967 dernek serkan20 19.02.2007, 14:42 Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.
Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.
Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..
Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.
SAYGILARIMLA.....
SERHAN ABİYE AYNEN KATILIYORUM
Bülent hoca başarılar diliyoruz. İnşallah haftaya konya maçında alcaz. Futboldan biraz üzgünüz ama olacak olmayacak diye bişi yok. Teşekkür ediyoruz tekrar.
By Karayel+58 19.02.2007, 15:02 vallaha sonrada yönetim taraftar gitmeyince niye gelmediler diyo!!!Takım böyle olursa taraftar neyi izlemeye gelsin!!2 pas üst üste yapamayan gol atamayan bi takımımı....??????
SENİN KADAR EN AZ BİZLERDE YARALIYIZ BAKALIM MEWLANA TORUNLARINA KARŞI NE YAPABİLECEĞİZ ALMAMIZ LAZIM....GAZETELERDE YAZIYOR.SİVASA ANTALYA FRENİ.....NEDEN BU YAZILARI BİZLER OKUYALIM.HELEDE BU HAFTA ANTALYA GİBİ BİR TKM .A 16.000 KEZ SANİYEDE KALPİ ATAN TARAFTAR NEDEN BOYNU BÜKÜK SAHADAN AYRISLIN.......16,000 TARAFTARI HELAL OLSUN ,SİVASLIYA,YAKIŞIR ŞEKİLDE OLGUN BİR ŞEKİLDE AYRILDILAR SAHADAN BİZEDE BU YAKIŞIRDI ............................+5 8 GERİSİ YALAN
PRoFeSSioNaL 19.02.2007, 15:42 Maç kötü olabilir ama yılmayacağız bu işin peşini bırakmayacağızz arkadaşlarrrrr
bdogan58 19.02.2007, 18:34 HERHALDE YENİLGİNİ ŞOKU YÜZÜNDEN BÖYLE Bİ AÇIKLAMA YAPTI...SAHADAKİ TAKIMLARIN RENKLERİ KARIŞTIRDI BELKİDE!!BİZDE OYUN FALAN YOKTU ÇÜNKÜ
catli_58 20.02.2007, 07:07 Konya maçında da inşallah bu rezalet devam etmez... Herkes akılını başına alır bundan sonra...
abdurrahim_58 21.02.2007, 12:57 Bulent Uygun'u bu mac sonucunda yenılmıs olsak bile tebrik ediyor basarılarının devamını diliyorum.
|
|