Orijinalini görmek için tıklayınız : KONYASPOR | NALÇACI

Sayfa : [1] 2

konyasporum
19.02.2007, 09:39
Konya'dan Sivas'a sevgiler ..

OLCAY_58_AKKUS
19.02.2007, 09:47
HOŞ GELDİN KARDEŞ ARAMIZA.GEÇEN SENE YAŞADIĞIMIZ TATSIZ OLAYLAR İNŞALLAH BU MAÇ YAŞATMAZSINIZ BİZLERE GELİN TAKIMINIZI DESTEKLEYİN AMA BUNU HADDİNİ AŞAN AMAÇLARA TAŞIRMAYIN.BARILAR SÜPERLİG DE SİZLERE AMA SİVAS MAÇINDAN SONRA.

abircan
19.02.2007, 09:54
konyalılar bu sene edebinizle gelin maçınızı izleyin edebinizle gidin , sizin yüzünüzden geçen yıl ceza aldık malesef, umarım bu yıl aynı hataları yapmazsınız

OLCAY_58_AKKUS
19.02.2007, 10:02
ARKADAŞIM BİZİM STADA SADECE SİZ GELMEDİNİZ MAÇ İZLEMEYE.VE BENDE İYİ HATIRLIYORUM.BİZ SİZDEN KİMSEYİ TAŞLAMADIK.(EĞER TAŞ ATILDIYSA)ÇÜNKÜ OLAYLARA ÇOK UZAKTIM.

1967_CLUB_MESUT
19.02.2007, 10:29
Bu hafta haftanın belkide en önemli 2 maçından birine ev sahipliği yapacağız.Üst sıraları ilgilendiren bir maç.Konyada oynanan ilk maça biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak gitmiştik.Takımımıza edebimiz ile destek olduk ve geldik.Sizde aynı şeklide gelin ve takımınıza destek olun.Bizim stada her takımın taraftarı gelir.Biz hepsini aynı miasafirperverlikle karşılarız.Güzel bir maç olması dileğiyle....

liseli
19.02.2007, 11:00
Geçen senede burada dostluk mesajları felan verildi Konyaspor bir anda dost oldu kardeş oldu.Ama Konya taraftarının yaptıklarını herkes gördü ve bu maç yüzünden grubumuzdan bazı abilerimiz ceza aldı,sahamız kapatıldı,para cezası verildi o yüzden kimseyi klavye başından dost yada kardeş ilan etmeyin...

FORZA ÇILGINLAR 58

konyasporum
20.02.2007, 11:19
Geçen senede burada dostluk mesajları felan verildi Konyaspor bir anda dost oldu kardeş oldu.Ama Konya taraftarının yaptıklarını herkes gördü ve bu maç yüzünden grubumuzdan bazı abilerimiz ceza aldı,sahamız kapatıldı,para cezası verildi o yüzden kimseyi klavye başından dost yada kardeş ilan etmeyin...

FORZA ÇILGINLAR 58

Liseli Arkadaş Konya Taraftarı naptı ki..

Siz taŞLadınız o yüzden ceza aldınız..

Neyse Bu Maça Taraftar gelmiyor zaten..

By Karayel+58
20.02.2007, 11:24
Konya'dan Sivas'a sevgiler..

www.nalcaci.com

SAHAMIZDA BU BAKIŞLARI İSTEMİYORUZ ZATEN BU BAKIŞLAR EN BAŞTAN OFSAYT :::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::+58

OLCAY_58_AKKUS
20.02.2007, 11:27

GELMEMENİZ DAHA İYİ OLMUŞ.ÜZÜLMEDİM DOĞRUSU.AYRICA STATDA TAŞLANDIK DİYORSUNUZ HERALDE KİMSEYİ TAŞLAMAMIŞIZDIR.BİZİM STADA ÇOK TAKIMIN TARAFTARI GELDİ GİTTİ.GERÇİ BEN OLAYLARIN OLDUĞU TÜRÜBÜNE UZAKTIM AMA.AYRICA BAŞKA MERAK ETTİĞİM KONU SİVASTA ARASAN STADIN ETRAFINDA TAŞ BULMAN İMKANSIZ.TAŞ NERDEN GELDİ ACABA YAPTIKLARINIZDAN DOLAYI BAŞINIZA TAŞ YAĞMIŞ OLMASIN.:))

OĞUZ
20.02.2007, 11:33
Bence sivas bu maçı alır. Hoşgeldin nalçacı kardaş.

OĞUZ
20.02.2007, 11:34
BÜTÜN TAKIMLAR RAKİPTİR, AMA BÜTÜN TARAFTARLAR KARDEŞTİR.

1967_Dernek_Murat
20.02.2007, 11:36

GARDAŞ Bİz BÜTÜN RAKİPLERİMİZE KaRŞI SEVİYELİYİZ AMA HADDİNİ AŞANA DA HADDİNİ BİLDİRİRİZ HADDİNİZİ AŞMAYIN BUYURUN GELİN

ceza_tolga_rep
20.02.2007, 11:59

NEDEN GELMİYORSUNUZ MU GELEMİYORMUSUNUZ?????

merkez-apo
20.02.2007, 18:56
taraftarlıkta kardeşlik yoktur sivasın sivastan başka dostuda yok.sivasada herkesi bekleriz.sivasın insanı misafir perverdir.misafir olduğunu bilenlere karşı

UTKUM_58
20.02.2007, 19:13
ÖLMEYEEEEEEEEE ÖLMEYEE ÖLMEYE GELDIKKKK BIZ BU KONYAMACINIII
ALMAYAAA GELDIKKK;KIM NEDERSE DESINNNNNNNN EN KRAL EN DELIKANLI
TARAFTAR BIZDEEE YASASIN YIYIDOLARRR YIYORSA GELINN :)) SIVASINNNN
HAVASII SERT DELIKANLILARII MERT OLURR::KONYAA BU MAC SANA DERT OLUR:)

1967_CLuB_MuRaT
20.02.2007, 19:19
İlk DEvre Konyadaki Maçta Gururumuzla Oynanan Maçı Unutmadık .Siz bu kadar taraftarsınız...Çok az sayıdaydık KONYA'da ...Ben unutmadım o maçı...Serhan Reis .OnuR .Ahmet ABi.Mesut aBim..İyi bilirler...Bu kolpalara burdan prim vermeyin..GEçen seneki olaylarda unutlmadı!!Hayatımda 2 Sivasspor Maçında gözyaşı döktüm Biri Sebat biride İlk Devredeki Konya maçı...:mad: :mad:

UTKUM_58
20.02.2007, 19:39
İlk DEvre Konyadaki Maçta Gururumuzla Oynanan Maçı Unutmadık .Siz bu kadar taraftarsınız...Çok az sayıdaydık KONYA'da ...Ben unutmadım o maçı...Serhan Reis .OnuR .Ahmet ABi.Mesut aBim..İyi bilirler...Bu kolpalara burdan prim vermeyin..GEçen seneki olaylarda unutlmadı!!Hayatımda 2 Sivasspor Maçında gözyaşı döktüm Biri Sebat biride İlk Devredeki Konya maçı...:mad: :mad:

haklisinnn kardesss,,bu mesut abi dediginn kisiii benimm belki sinif arkadasimm olan mesutmu acaba kardess ogrenebilirmiyim..ataturklises inde okuyan mesutmu kardesim

merkez-apo
22.02.2007, 21:19
sivas maçı için taraftar gelecekmi konyadan?

bdogan58
22.02.2007, 21:49
üst sıraları ilgilendiren önemli bir maç
sivassporumuz inşallah 5 çakıcak!!

samo42
22.02.2007, 22:27
heb konya'ya yuklenmeyelim beyler birazda kendimize soralim acaba bizde de hata vat mi tabiiki bizde (konyaspor taraftari) de suc var ama sizde hic yok degil

42 KONYASPORUMA BASARLILAR 42

GuNaY
22.02.2007, 23:58
Ne kadar misafirperver olduğunuzu sitenizde bile gördük!!
Üyeliğim kabul edilmediği gibi, üstüne üstük birde silinmiş!!!

Zaten geçen senede yazdığım mesajları kendi lehinize, Sivas aleyhine değiştirerek ne kadar objektif olduğunuzu görmüştük...

Belki birşeyler değiştirmiş diye umuyordum!

Değişen birşey yok :mad:

UTKUM_58
23.02.2007, 02:05

Zaten geçen senede yazdığım mesajları kendi lehinize, Sivas aleyhine değiştirerek ne kadar objektif olduğunuzu görmüştük...

takma kafana hocam canin sagolsun.aslinda degisen birsey var konyada.adamlar icki tüketiminde birinci gelmis.,degisiyorlar evet..mevlana
sehri konyayii anyaya cevirdiler

ksali
23.02.2007, 02:24

her sey guzel yazilmis ama seni lafin olmamis gardas!! kolpa lafin cok ayip etmisin bak gel bizim siteye www.nalcaci.com bir tana kotu soz varmi .neyse umarim bu yanlistan donersin .ayrica gecen seneki macta her kezin sucu var sizinde bizimde ama olayi atesleten basin sozcunuz o fikrek soyadi aklima gelmdi o yapti neyse bakin biz ve siz kultur olalar bizbirimize cok yakin illeriz lutfen kavga dovus olmasin .bizi yakizmaz iyi oynayan kazansin onemli olan dosluk kazansin .

kakikli
23.02.2007, 10:46
BİZ HER ZAMAN MİSAFİR PERVERİZ ANCAK ANLAYANA...
ANLAMAYANLARINDA DİLİNDEN KONUŞMASINI BİLİRİZ...
KONYA TARAFTARINA KARŞI ÇOK ÖN YARGIM VAR!!!
FEDERASYON GEÇEN YIL SİZİ KOLLADI BİZİ SOLLADI...
NEYSE BU YIL İİ OLUR UMARIM...

sertac58
23.02.2007, 11:05
konya taraftarı gerçekten hakim olamıyolar kendilerine yani sadece oturup maçlarını izlesinler başka istediğimiz bişey yok sivasspor alacak bu maçı kuşkunuz olmasın en büyük sivasspor

K4r_Tugrul
23.02.2007, 11:07
Ya birak kardes ya.Her seyi siz baslattiniz.Bütün olaylari siz cikarttiniz.Cezalari biz aldik.

yigidolar06
23.02.2007, 11:10
Sıra geldi Konyaya bu maçtan sonra perişan olacaksınız (Vestel örneği gibi)

By Karayel+58
23.02.2007, 11:34
Konyaspor yönetiminin üyelerinden Ahmet Baydar bu hafta sivasspor için deplesmanda oynayacağı maçla ilgili olarak'' Biz daha güçlüyüz''3 puan bizim olacak dedi..Pazar günü deplesmanda yapılacak olan Sivasspor'a değinen yönetici Ahmet Baydar bu konuda şu açıklamayı yapma gereği buldu,Sivasspor II.yarının 3 maçını kazanarak Ligin en takımları arasına girmeyi başardı..Ancak geçen hafta ANTALYA spor'la yaptığı maçta Kendi evinde yenildi,dahası '''tekke düştü kel göründü''''Bu Belirttiğim 3 Maçta ''tesadüf Galibiyetler aldığını,göstermektedir dedi''...Konya spor ligin Güçlü takımlarında yer almaktadır dedi....Bu oynadığımız iyi futbol ve genç Futbolcularımızla başarılı sonuçlarla gösterdik...Bu hafta Sivasspor Deplesmanına 3 puan için Gideceğiz,en azından 1 puan alacağımızı inanıyorum...Buda Küçümsenmemelidir...Ama biz zoru severiz...Galibiyet almamamız için bir neden yok...!!!!!

serhankaburcuk
23.02.2007, 11:37
4 Eylül Stadına gelen tüm rakip takım taraftralarını biz herzaman sevgi ile karşıladık.Bu haftada hiçbir şey olmamış gibi bu hafta gelecek Konya taraftarını da sevgi ile karşılayacağız.Ama Lütfen sakin olalım.İki takımın durumu da iyi.Ortalığı germeye lüzum yok.İlk yarıda oynanan ve geçen sezon Sivasta oynanan maçlarda olan olaylar halen hafızamızda ama bu olayların artık olmamasını diliyoruz.Biz Sivasspor taraftarı olarak elimizden geleni yapacağız.Ama sabır zorlamasıda olmasın Lütfen.Konya taraftarı dostca gelsin takımını desteklesin ve gitsinler.Şimdiden gelenler için Hoşgeldin diyorum.Lütfen Arkadaşlar Kimsenin sabrını zorlamayın.Akıllıca gelin takımınızı destekleyin ve gidin.BU saatten sonra Kaos kimseye yarar sağlamaz...

SAYGILAR...

By Karayel+58
23.02.2007, 11:38
Sayın Ahmet Baydar.....Ne tesadüfmüş yavvvvvvvvvv Ç.Rize----Sakarya-----gençler Birliği Sizi yenmek onur ve şerefide Tesadüfüde bizlere onur verecektir...HAYDİ SİVASTAKİ YİĞİDOLARIMIZ BU Sn.Ahmet baydar'a Gerekli olan cevabu verelim....1967 Sİ TAYFAYSI,YENİÇERİSİ,ÇILGINLARI HAYDİ......................... .....+16.000

serhankaburcuk
23.02.2007, 11:38
Konyaspor yönetiminin üyelerinden Ahmet Baydar bu hafta sivasspor için deplesmanda oynayacağı maçla ilgili olarak'' Biz daha güçlüyüz''3 puan bizim olacak dedi..Pazar günü deplesmanda yapılacak olan Sivasspor'a değinen yönetici Ahmet Baydar bu konuda şu açıklamayı yapma gereği buldu,Sivasspor II.yarının 3 maçını kazanarak Ligin en takımları arasına girmeyi başardı..Ancak geçen hafta ANTALYA spor'la yaptığı maçta Kendi evinde yenildi,dahası '''tekke düştü kel göründü''''Bu Belirttiğim 3 Maçta ''tesadüf Galibiyetler aldığını,göstermektedir dedi''...Konya spor ligin Güçlü takımlarında yer almaktadır dedi....Bu oynadığımız iyi futbol ve genç Futbolcularımızla başarılı sonuçlarla gösterdik...Bu hafta Sivasspor Deplesmanına 3 puan için Gideceğiz,en azından 1 puan alacağımızı inanıyorum...Buda Küçümsenmemelidir...Ama biz zoru severiz...Galibiyet almamamız için bir neden yok...!!!!!

Takkenin altındaki keli göstereceğiz onlara.....

By Karayel+58
23.02.2007, 11:53
Bizler ooooo anlatılması zor hatta imkansız onuru şerefe nail olamıyoruz maalsef ama kalbkimizle ,yüreğimizle,dualarımızla saniyede +58 kere atan kalbimizle yanınızdayız ....ZATEN ONDAN EN UFAK ŞÜPHEMİZ YOK YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZIN TEMİNATI ......ALLAH RAZI OLSUN TÜM SİVASLIMDAN ,TAKIMIMI DESTEKLEYENLERDEN....MAÇTAN SONRA DÜĞÜNDE HALAY ÇEKERKĞEN RESİMLERİNİZİ BEKLİYORUZ:)YETERİ KADAR SENİ GÖRDÜK SERHAN REİS:)ALLAHA EMANET OLUN.....ŞAFAK:+02 BAŞKA YOK

By Karayel+58
23.02.2007, 11:59

HELAL OLSUN BU KONYALILARA MEWLANA TORUNLARINA GERÇEKTEN BÜYÜK İNSANLAR AYAKTA ALKIŞLIYORUM ÜYELİMİ BİLE BENİMDE KABUL ETMEDİLER

konyasporum
23.02.2007, 12:43
takma kafana hocam canin sagolsun.aslinda degisen birsey var konyada.adamlar icki tüketiminde birinci gelmis.,degisiyorlar evet..mevlana
sehri konyayii anyaya cevirdiler

içki muhabbeti 1984 yılında bir evangelist hristiyan tarafından solenmis tamamen gerçek dışı bir sözdur demen.Bu Malesef gerçek.Ama Nasıl Gerçek _?

Konya İç Anadolu Bölgesinin Tekel Disbitörlüğünü elinde bulundurmaktadır.İthal yada yerli içkiler iç anadolu da Konyada Toplanır.Burdan Kayseri,nevşehir,ısparta,karam an a Dağıtılır,Ama Malın Peron Varış Yeri Konyadır.Böylece Konyalı Komisyoncular üstüne kar koyarak içkileri illere dağıtır.ama yerli yabancı içkilerin irsaliyesinde mal konya ya gidiyor görülür.Hakkaten de öyle ama Konya dan da diğer illere götürülür.

ANLADIN SEN ANLADIN....

By Karayel+58
23.02.2007, 12:48
içki muhabbeti 1984 yılında bir evangelist hristiyan tarafından solenmis tamamen gerçek dışı bir sözdur demen.Bu Malesef gerçek.Ama Nasıl Gerçek _?

Konya İç Anadolu Bölgesinin Tekel Disbitörlüğünü elinde bulundurmaktadır.İthal yada yerli içkiler iç anadolu da Konyada Toplanır.Burdan Kayseri,nevşehir,ısparta,karam an a Dağıtılır,Ama Malın Peron Varış Yeri Konyadır.Böylece Konyalı Komisyoncular üstüne kar koyarak içkileri illere dağıtır.ama yerli yabancı içkilerin irsaliyesinde mal konya ya gidiyor görülür.Hakkaten de öyle ama Konya dan da diğer illere götürülür.

ANLADIN SEN ANLADIN....

Belki konu dışı olacak ama kardeş içkiyi ,içen,satan,hammallığı yapan,stokluyan aynı günaha mükelleftir................... ...+58

velibircan
23.02.2007, 13:53
taraftarlıkta kardeşlik yoktur sivasın sivastan başka dostuda yok.sivasada herkesi bekleriz.sivasın insanı misafir perverdir.misafir olduğunu bilenlere karşı

canını yiyim apo çok güzel konuşmuşsun
burada en doğru söz budur

jakobieen
23.02.2007, 14:36

benimkinide silmişler ama biz yinede bu kabalığı tüm konyaya mal etmeyelim.. geçen sene burda pislik çıkaran bir avuç konyalıdan tüm konyalıları sorumlu tutmadığımız gibi.. bunlar bizim konyaya olan sevgimizi engellemesin ...

GuNaY
23.02.2007, 17:26

Göreceğiz bakalım kimin galbiyetleri tesadüfmüş ahmet bey!!!

serhankaburcuk
23.02.2007, 17:30
Bu tür açıklamalar ortamı germeye yönelik açıklamalardır.Biz bu tür açıklamalara tevessül etmemeliyiz.Biz işimize bakmalıyız.Hftasonu herkes susacak hatta Ahmet Bey de susacak Futbolcularımız konuşacak...

nazimgulturk
23.02.2007, 17:39
nalçacı hoşgeldin kardeş sivaslı olaak herkese eşit mesafedeyiz herkesle dostuz

GuNaY
23.02.2007, 17:40
Bu tür açıklamalar ortamı germeye yönelik açıklamalardır.Biz bu tür açıklamalara tevessül etmemeliyiz.Biz işimize bakmalıyız.Hftasonu herkes susacak hatta Ahmet Bey de susacak Futbolcularımız konuşacak...

Dediğin gibi abi asıl ortalığı karıştıran etkenler yönetimdeki şahsiyetlerin açıklamaları oluyor :mad:

nazimgulturk
23.02.2007, 17:42
bu yönetici her kimse tesadüfün ne olduğunu bilmiyor bence yaptığı talihsiz açıklamaya yazık olacak size puan yok size de bi tesadüfümüz var.........
***REİS 58***

melih1
23.02.2007, 18:24
bu konyalılar gerçekten adam olmayacak belli...

tesadufmuş??? kendılerı tesaduf puanlar alıyor farkında değil o yonetıcımı her ne karın agrısıysa neyse tesaduften yenerız bu hafta tesadufler zıncırıne bır halka daha eklerız kafasını yormasın...

konyalılara gelınce hepsi aynı...geçen seneden bir kaç reim busakta koysak sıteye

yasin_58
23.02.2007, 18:37
Konyaspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Baydar, Kartal’ın bu hafta Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçla ilgili olarak “Biz daha güçlüyüz. Puan alacağız” dedi. Pazar günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçına değinen yönetici Ahmet Baydar, bu konuda da şu açıklamayı yaptı. “Sivasspor, ikinci yarının ilk üç maçını kazanarak en başarılı takımlar arasına girdi. Ancak, geçtiğimiz hafta Antalyaspor’a iç sahada yenildi. Dahası, takke düştü, kel göründü. Bu, Sivasspor’un ilk üç maçta tesadüfi galibiyetler aldığını göstermekte. Konyaspor, ligin güçlü takımları arasında yer almaktadır. Bunu, oynadığımız iyi futbol ve genç kadromuzla aldığımız başarılı sonuçlarla gösterdik. Bu hafta da Sivas deplasmanına 3 puan için gideceğiz. En azından 1 puan alacağımıza gönülden inanıyorum. Bu da küçümsenmemelidir. Ama, biz zoru severiz. Galibiyet almamamız için bir neden yok.”
KAynak http://www.nalcaci.com/site/
Gelin Tesadüf Mü Değilmi Bu Hafta Göreceksiniz...

SubaruGral
23.02.2007, 18:48
konya spor taraftarı gelmesi normal bişi her takımın taraftarı gidebilir ama taşkınlık yaratırsanız ben tavsiye etmem.
Alayına İsyan İnadIna Sivas !^!

aykut-akay
23.02.2007, 19:15
a.s hos geldin hemso.....................

Engin58
23.02.2007, 19:22
SIVASSPORUMUZ ILE TÜM GÜZELLIKLERE EL ELLE HEP BIRLIKTE YIGIDOLAR VARMI ÖTESI ***Saygilarimla...

1967_CLuB_MuRaT
23.02.2007, 19:23
Şaşırmadım!!!!Yöetiminden taraftarına kadar kolpa bunlar....Görecez Gonya pazara...SALÇALAR sizi:mad:

gülkız
23.02.2007, 19:26
Unutmayın; aynı siperde nöbet tuttuğunuz, aynı bayrağa sevdalı olduğunuz, aynı vatanı paylaştığınız insanlar, sadece BAŞKA TAKIMI TUTUYOR diye, sizin DÜŞMANINIZ OLAMAZ!!!

Bazı Konyaspor taraftarları ve bazı Konyaspor yöneticileri inşallah bu durumu idrak edebilirler.Sivasspor camiası ümitle bekleyecektir....

1967_CLuB_MuRaT
23.02.2007, 20:39
Unutmayın; aynı siperde nöbet tuttuğunuz, aynı bayrağa sevdalı olduğunuz, aynı vatanı paylaştığınız insanlar, sadece BAŞKA TAKIMI TUTUYOR diye, sizin DÜŞMANINIZ OLAMAZ!!!

Bazı Konyaspor taraftarları ve bazı Konyaspor yöneticileri inşallah bu durumu idrak edebilirler.Sivasspor camiası ümitle bekleyecektir....

Dostumuz OLMAZ!!!!Düşmanımız YAŞAMAZ!:mad:

sivasli_boy
23.02.2007, 21:11

Biz taşladik o yuzden oylemi konyali 200 taraftar degil sanki 200 tane terorist geldi dedi basın sozcumuz fikret unsal o koltukları biz tas atarak kırdık degil mi? polislere biz saldırdık degil mi? ama sonunda kabak yine bizim bazimiza patladi gelmememiz en hayirlisi siz pasa pasa evinizde oturun zaten gelseniz de puan alamazsınız...

liseli
23.02.2007, 21:19
Hak edene hak ettiği cevabı Sivassporumuz sahada Çılgınlar olarak bizlerde tribünde vereceğiz. Gel bakalım gel bakalım 4 eylül e gel bakalım emaneti gör çılgınları gör delikanlı kim bakalım...

zaralım 58
23.02.2007, 21:26
nalçacı, SİVAS'a gelmiyorsunuz galiba geçen sezon durduk yere o güzelim kızrmız beyaz renkteki 116 kotuğu kırdınız yaptığın hareket FAİR-PLAY kurallarına aykırıydı.İNŞALLAH bu maçı kazanırız.ALLAH SİVASSPOR'lu futbolcularımıza güç kuvvet versin.
tahmini skor:SİVAS 1-0 konya

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

merkez-apo
23.02.2007, 21:47
burada siyaseti konuşmanın yeri değil.biz merkez tayfa grubu olarak nalçacılara tribünde ders vereceğiz.sivassporumuz ise konyaspor yönetici ve oyuncularına sahada ders verecektir..bu hafta sonu yapacağımız sowu nalçacılarında görmesini isterdik..
..merkez tayfa..

sinan58_34
23.02.2007, 21:57
gecen sezonkı sivas konya macı hic hos sonuclanmamıstı o yuzden ceza aldık umarız bu macta sadece sevgı ve kardeslık olur olması gerektıgı gibi

zaralım 58
24.02.2007, 18:03
nalçacı, SİVAS'a gelmiyorsunuz galiba geçen sezon durduk yere o güzelim kırmızı beyaz renkteki 116 kotuğu kırdınız yaptığın hareket FAİR-PLAY kurallarına aykırıydı.İNŞALLAH bu maçı kazanırız.ALLAH FUTBOLCULARIMIZA GÜÇ KUVVET VERSİN.

tahmini skor:SİVAS 1-0 konya

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

merkez_emre
24.02.2007, 22:27

tesadufmuş??? kendılerı tesaduf puanlar alıyor farkında değil o yonetıcımı her ne karın agrısıysa neyse tesaduften yenerız bu hafta tesadufler zıncırıne bır halka daha eklerız kafasını yormasın...

konyalılara gelınce hepsi aynı...geçen seneden bir kaç reim busakta koysak sıteye

bende cok var gecen seneki mactan hemde pankartın altına saklanıp kana bulanmıs fotolar
ama gereği yok bi daha istemıyoruz ole fotoları

konyasporum
25.02.2007, 16:25

Melih Kardeş Kusura Bakma Tesadüf 3 Puan Aldık BuguN Sivas'tan..

Özür diliyoruz sizden Tesadüf oldu yine :)

merkez_emre
25.02.2007, 17:34
Melih Kardeş Kusura Bakma Tesadüf 3 Puan Aldık BuguN Sivas'tan..

Özür diliyoruz sizden Tesadüf oldu yine :)

aynen kardeş aynen
ılk yarı 500 600 kişi oldugumuz konyadan buyuk buyuk otobusler gelsın ama sadece paf takım gelmiş... olsun neyse artık seneye bekliyos

imhotep
02.03.2007, 11:31
sivasspor taraftarai dengimizz deil dengimizde olaamzz.. davul bile dengi dengine.. biizm iki düşmanımızz var biri beşiktas biride diyarbakırr bakın dalganıza bizz hep gelmişizdirr sivasaa sizn gibi 5 / 6 kişi gelipte 1 otobüss geldik demedik AEO

gok58han
02.03.2007, 12:31
her sey guzel yazilmis ama seni lafin olmamis gardas!! kolpa lafin cok ayip etmisin bak gel bizim siteye www.nalcaci.com bir tana kotu soz varmi .neyse umarim bu yanlistan donersin .ayrica gecen seneki macta her kezin sucu var sizinde bizimde ama olayi atesleten basin sozcunuz o fikrek soyadi aklima gelmdi o yapti neyse bakin biz ve siz kultur olalar bizbirimize cok yakin illeriz lutfen kavga dovus olmasin .bizi yakizmaz iyi oynayan kazansin onemli olan dosluk kazansin .

Birkere siz kendinizle çelişkilisiniz.hem bizim sitemizde kötü söz bulamazsınız diyorsunuz hem de sayın FİKRET ÜNSAL a o diye hitap ediyorsunuz...yüzünüzdeki maskeyi çıkartın iki yüzlüler...

gülkız
02.03.2007, 12:35
sivasspor taraftarai dengimizz deil dengimizde olaamzz.. davul bile dengi dengine.. biizm iki düşmanımızz var biri beşiktas biride diyarbakırr bakın dalganıza bizz hep gelmişizdirr sivasaa sizn gibi 5 / 6 kişi gelipte 1 otobüss geldik demedik AEO

Sivasspor camiası kimseye kin beslemez,kimseyi düşman görmez.Fair Play çerçevesinde hareket etmeye itina göstermektedir ve böyle de devam edecektir.Spor da tabi ki rekabet olacaktır o yüzden bizim için Kayserispor maçları çok önemlidir.Ama sadece sahada.Onlar bizi Sivas da yendikleri zaman biz Kayserisporu alkışlarla uğurlamış bir camiayız.Sivasspor Süper Lige çıkalı daha 2 sene olmasına rağmen ve bu 2 sene içinde Sivassporun zaman zaman yukarı sıraları zorlamış bir kulüp olarak dikkat çekmesi ve bazı topçularının ulusal basın ve medya da övgüyle bahsedilmesi bizi gururlandırmaktadır.Konyasporu n uzun zamandır Süper Lig de yeralmasına rağmen 2 sene öncesine kadar orta sıralardan yukarı çıkamamış olması ve 2 senedir hırs ederek yukarı sıralarda yer almak istemesi zaten sürekli Sivasspora taş atmasının sebeplerini göstermektedir.Taraftar kültürümüz yetersiz olabilir ama biz daha Süper Lige çıkalı 2 sene olmuştur.Kulubümüze yönelik övgü ve mazhara karşılık taraftarlık bilincimiz zamanla gelişecektir çünkü biz daha çok zaman Süper Lig de kalmaya niyetliyiz.Ligin bitmesine daha 11 hafta olmasına rağmen yani 3 ay olmasına rağmen sizin kendinizi gereksiz yere büyük göstermeniz bizi üzmeyecektir çünkü Sivassporun daha ciddi uğraşması gereken konuları vardır.Saygılar...

gok58han
02.03.2007, 12:39
sivasspor taraftarai dengimizz deil dengimizde olaamzz.. davul bile dengi dengine.. biizm iki düşmanımızz var biri beşiktas biride diyarbakırr bakın dalganıza bizz hep gelmişizdirr sivasaa sizn gibi 5 / 6 kişi gelipte 1 otobüss geldik demedik AEOBeşiktaş ve Diyarbakıra düşmanımızdır diyerek en büyük DENGESİZLİGİ yaptın...Sporda düşman olmaz...Dengesizlik yapma...

Yiğiter
02.03.2007, 15:20

taaabii taaabiii nalçacı sitesi o kadar temiz ki......küfürlerin arsında temiz bir söz bulmak için işimiz bitiyor.....adı üsünde nalçacu bunlar tüm türkiye tanıyor yani demi ne kadar temiz(!) olduğunuzu:D

Deliilyasliyiz
27.03.2007, 20:35
konya monya hikaye sadece SİVAS var.

abdurrahim_58
27.03.2007, 20:55
SAHAMIZDA BU BAKIŞLARI İSTEMİYORUZ ZATEN BU BAKIŞLAR EN BAŞTAN OFSAYT :::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::+58

Helal olsun Kardes iyi cevap vermıssın gercekten de Görüntü resimlerindeki bakıslar ofsayt bakıslar bir HOLİGAN'ı andırıyor.

mermer yusuf
11.06.2007, 11:07
BİZDENDE SİZLERE SELAMLAR OLSUN.

samet yıldız
18.07.2007, 10:51
tamam arkadaşlar gelmiş geçmiş bizde onlarda bir daha böyle olaylar yapmayalım

ceza_tolga_rep
18.07.2007, 10:59
bu sene konyayı hem orda hemde burda yenecez inşalah.konyaspor küme artık.çok dayandınız zaten..

ceza_tolga_rep
18.07.2007, 11:05
10. hafta bekleriz yine 8 kişi kalıpta kendinize acıttırıp fark attırmamazlık yapmayın olur mu.Biz de bu maça küme düşmemek için çıkacaz ölüm kalım maçı bu napsak ki:D

görüşelim kardeş.2. ligdeyken sizi yendiğimizi yine süper lig deki galibiyetlerimizi unutmayın...

KONYASPORLU_42
18.07.2007, 11:49
sen gel benim şehrimde huzursuzluk çıkar,sonrada aklıma geldi diyip bu işler olmamış gibi beyninden çıkar......

konya akıllı ol konya.biz oraya gelince nasıl efendiysek sizde buraya gelince efendi olun.

noldu koltukları kırdınız siz ödediniz parasını.yine siz zararlı çıktınız.kendinizide rezil ettiniz.

kabadayılık koltuk kırmaksa biz her deplasmanda yapalım o işi ve yaparızda,huzursuzlukda çıkarırız,kafa da patlatırız.

AMA ŞUNU UNUTMAYIN SİVASSPOR TARAFTARI TÜRKİYENİN EN CENTİLMEN TARFATR GRUBUDUR.

tamam kardeş sensin ya tamam siz haklısınız.Ya bişey sorcam madem ki siz türkiyenin en centilmen taraftar grubusunuz neden o zaman KONYASPORUN 3 tane mavi(centilmenlik) bayrağı varda sizin hiç yok.

Yiğiter
18.07.2007, 11:57
tamam kardeş sensin ya tamam siz haklısınız.Ya bişey sorcam madem ki siz türkiyenin en centilmen taraftar grubusunuz neden o zaman KONYASPORUN 3 tane mavi(centilmenlik) bayrağı varda sizin hiç yok.

kardeşim şimdi burda kargaşa yaratmanın anlamı yoktur..boş tartışmalarla bir yere varılmaz..üyelerimizi tahrik etme lütfen..

yigido_furkan
18.07.2007, 12:00

iş bayrakla olmuyo ozaman bizimde 3 yıldızımız var sizin hiç yok bizimde bu farkımız var

ahmetcelik
18.07.2007, 13:09
BIZ KONYÁ SPORA LIG de BASARILAR DILERIZ.
FAKAT TARAFTARI ADAM GIBI OLSUN, BIZI TAHRIK ETMEYE GEREK YOK.
BILIYORSUNUZ MÜSLÜMAN MAHALLESINDE SALYANGOZ SATAMAZSINIZ.

EFENDICE GELIP MACINIZI SEYIR EDIN, BIR TAHRIKIN SIVASDA NEYE MAL OLABILECEGINI BILENLER BUNU ZORLAMASIN. ZATEN SON OLAYLARIN KISKIRTICILAR NERDEN OLDUGU BILINIYOR.

SIVASSPOR ADAM GIBI ADAM OLAN BIR CAMIA.

GELIN BIZ SIZI ADAM GIBI AGIRLARIZ, BIZ BIZIM KÖPEKLERI KAPIYA BAGLIYORUZ.
KORKMAN ÖYLE ORTADA GEZMEZ, AMA SABRIMIZI TASIRMAYA KALKMAYIN.

BURASI SIVAS BURDAN ADAM GIBI GELEN ADAM GIBI CIKAR.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ceza_tolga_rep
18.07.2007, 13:19
ben daha sizinle tartışmıyorum.konyadada maça gttim bilirim sizin ne oldunuzu.

ŞANLI SİVASSPORUM HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜKTÜR.BUBU AKLINIZA KAZIYIN.

4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR ODA YİĞİDOLAR DIR SİVASSPORDUR.

merkez_emre
18.07.2007, 13:34
gecen sene konyaspor trıbunlerı bostu sivas takı trıbunlerde seneye artık D:

jakobieen
18.07.2007, 13:46
neden o zaman KONYASPORUN 3 tane mavi(centilmenlik) bayrağı varda sizin hiç yok.
eminmisin bizim mavi bayrak almadığımızdan ve konyasporun bu bayrağı 3 kez aldığından ;) .. bi şey yazıyon bari biraz araştırda yaz..

her ne kadar bazı rakip taraftarların yüzünden sahamız kapatılmış olsada yinede bu bayrağı bizde aldık, malum misafirliklerini bilip rakip takımın koltuklarını kırmayan taraftarlarda var..

nalcacidabbe
09.10.2007, 16:11
bızım konumuz kıtlenmıs bı kere olmus bı olay buyutmeye gerek yok cezamızıda cektık bole dıslanmaya gerek yok ben yınede actım ama

jakobieen
09.10.2007, 16:29
hoş geldin :)
bu sefer yeneceğiz sizi inşallah :)

ibrahimovic7
09.10.2007, 16:31
Bu sefer sivas yener eminim. Hele bi maç günü gelsinde öyle konuşuruz biz. Bu sene sivasın yenemeyeceği takım yok bitek fb gs kaldı oda bu sene yenecez inş.

nalcacidabbe
09.10.2007, 16:32
bızde duzeldık ısallah ıyı ısler yapıcaz

ceza_tolga_rep
09.10.2007, 16:42
hoşgeldiniz kardeşler.bu sefer düzgün olaylar olsun 2 kulübte kardeşlik mesajları versin..

leblebi82
09.10.2007, 16:44
Bu sene gerçekten olayların üstüne sünger çekelim. Konya bize yakın bir camia aslında. Bir daha tatsız olay yaşamayalım.

aozdemir
09.10.2007, 16:57
ben 9 yıl konyada kaldım.neredeyse konyanın her maçına gider ve konyayı desteklerdim. ama nalçacı grubunun burada çıkardığı olaylardan dolayı nalçacı grubuna çok kırgınım.

nalcacidabbe
09.10.2007, 17:05
kardes sende bılırsın madem konyalısın sakarya ve dıyarbakır dısında kımı dovmusuz kımı kırmısız sende bılrısın zaferd eıstanbulluları kac kere dovduk lınc ettık akıllanmadılar bız burdan paşa paşa gıderdık ama bazıları saygısızlık yaptı zaten o 200 kısın cogu grptan cıktı bu macta unı kurulunca tekrar geldıler ama kotu bıseyler olmaz onlar 1 kere oldu

nalcacidabbe
09.10.2007, 17:06
Önce taraftar sonra yönetim

Konyaspor camiası TRT’ye ateş püskürüyor. Pazar gecesi yayınlanan Telelig programının ardından önce yeşil-beyazlı taraftarlar yazdıkları maili ve konuyu taraftar sitesi www.nalcaci.com’a taşıyarak tepki gösterirken Konyaspor yönetim kurulu, resmi sitede yazılı bir açıklama yayınlayarak, program sunucusu Kerem Öncel ve TRT, tarafsız olmaya davet edildi.

Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sezon başından bu yana maruz kaldığımız hakem hataları karşısında sessiz kalanların ve son oynadığımız İstanbul BB maçında aldığımız haklı galibiyetimize gölge düşürücü hareketlerde bulunanların bu işlerden fayda sağlanmayacağını anlamaları lazım. Pazar gecesi yayınlanan ‘Telelig’ adlı futbol programında izlediklerimiz ve duyduklarımız bizleri derinden üzmüştür. Programın sunucusu Kerem Öncel’in mensubu olduğu saygın yayıncı kuruluş TRT’nin objektiflik ve tarafsızlık ilkesini adeta hiçe sayarak İstanbul BB maçımız ile ilgili yaptığı yorumlarını hayretler içerisinde takip ettik. ‘Tarafsızlık ve objektiflik’ ilkesi ile bağdaşmayan yorumlarından dolayı ‘TELELİG’ programı sunucusu Kerem Öncel’i bundan sonra daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

ANADOLU MANŞET GAZETESİ

Ss--58--Ss
09.10.2007, 17:17
konyasporlu taraftarlar aramıza hoş geldiniz..

puar
09.10.2007, 17:21
dövmelerle övünen bir taraftar düşünmek lazım...

cenk5821
09.10.2007, 17:28
hosgeldinn kardessssssss sizede basarilar

myway
09.10.2007, 17:42
kardes sende bılırsın madem konyalısın sakarya ve dıyarbakır dısında kımı dovmusuz kımı kırmısız sende bılrısın zaferd eıstanbulluları kac kere dovduk lınc ettık akıllanmadılar bız burdan paşa paşa gıderdık ama bazıları saygısızlık yaptı zaten o 200 kısın cogu grptan cıktı bu macta unı kurulunca tekrar geldıler ama kotu bıseyler olmaz onlar 1 kere oldu

Bravo size dovup linc etmissiniz. Buyuk isler tebrikler size..
Bir taraftar bunlarla ovunmemeli...
Hem bunlari soylemenin kime ne faydasi var ben anlamadim:S
Sivasspor taraftari ve klubuyle dostluk mesajlari veren bir kluptur herkese karsi...

aozdemir
09.10.2007, 17:43
BEN KONYALI DEĞİLİM SİVASLIYIM AMA KONYAYI SEVERİM. KONYA VE SİVASI BİRBİRİNE ÇOK BENZEYEN KARDEŞ İKİ ŞEHİR OLARAK GÖRÜYORUM. BU DOSTLUĞU BİRİLERİNİN BOZMASNA FIRSAT VERMEYELİM.

FurkaN
09.10.2007, 17:46
Hoş geldiniz.... Ancak böylesi bir üslupla sizin kendinizi anlatmanız zor... Çünkü anlatabilmek için önce karşı tarafı anlamak gerek maalesef sizde de o yoktur...

puar
09.10.2007, 17:51
dövmekle kesmekle herşey yürüseydi o zaman konyaspor aştlarda olmazdı centilmenlik mesajı verirken dayak attığnız yani senin dedin dayak attınızdan bahsederek oluyorsa dostluğunuz sizde kalsın kardeşim. sivaslı bunu kabul etmez.

yeniceri_can
09.10.2007, 22:35
trt ye karşı başlatmış oldugunuz kampanyada sonuna kadar arkanızdayım.

1- hakem konusunda yanlı tartışmalar
2- maç yayınlama saatleri

Grup-aleM
09.10.2007, 23:37
Konya Taraftarları Aramıza Hosgeldınız Aramıza Spor Sevgi Barıs Kardeslıktır

sivaslı-elif
09.10.2007, 23:56
HOŞGELDİNİZ HA SİVAS HA KONYA HİÇBİRŞEY FARK ETMEZ AMA ŞU DELİ GÖNLÜMÜZEDE LAF ANLATA BİLSEK:)1-0OLSUN BİZİM OLSUN :)DİYORUM BEN AMA ŞUNU DA SÖLİYİM KONYA ÇOK GÜZEL DİŞLİ BİR TAKIM BİZ KONYA YI SEVİYORUZ ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ::::::......

"HOŞ GELDİNİZ..."

markolinkow
10.10.2007, 00:27
nalcacı gecen sene harap bitaptı bu sene tparlanmıs biraz
gecen sene konyadaki konya-Ankaragücü macında 2-0 kaybettigimiz macta 200 kisiyle sow yapmıstık konyada oturup seyretmislerdi
ha bide o macta konya yönetimi bize ayrılan biletleri 75 ytl den satmıstı
yoksa istila edecektik konyayı
gerci 200 kiside yetti

ayrıca o macta konyalılar baskanı istifaya davet etmisti cekirdekci konyalılar nalcacıyı yuhlamıslar bizde konyalılara destek vermistik

güzel bi hafta sonuydu
Nalcacı umarım eski günlerine döner en kısa zamanda Anadolunun Taraftarlı takımlara ihtiyacı var cekirdek citlemeyle taraftar olunmuyo!!!

mesut_tncsvs
10.10.2007, 02:05
nalcacıdabbe emre senmisin kardeşim

ademgoze
10.10.2007, 04:40
konyaspor maçlarımız hep olaylı geçiyor biz dost kulüp olmamız lazım

nalcacidabbe
10.10.2007, 17:09
evet mesut nasılsın:D anakra guclu o sızın amca ozel bıızm bıletlerde aynı fıyat olmustu kadr bızde gıremedık sızde

yigidolar06
10.10.2007, 17:21
KONYADAKİ MAÇA AZ KALDI KONYA SİVASLILAR DERNEĞİ OLARAK BU MAÇI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

puar
10.10.2007, 17:28
nalcacı gecen sene harap bitaptı bu sene tparlanmıs biraz
gecen sene konyadaki konya-Ankaragücü macında 2-0 kaybettigimiz macta 200 kisiyle sow yapmıstık konyada oturup seyretmislerdi
ha bide o macta konya yönetimi bize ayrılan biletleri 75 ytl den satmıstı
yoksa istila edecektik konyayı
gerci 200 kiside yetti

ayrıca o macta konyalılar baskanı istifaya davet etmisti cekirdekci konyalılar nalcacıyı yuhlamıslar bizde konyalılara destek vermistik

güzel bi hafta sonuydu
Nalcacı umarım eski günlerine döner en kısa zamanda Anadolunun Taraftarlı takımlara ihtiyacı var cekirdek citlemeyle taraftar olunmuyo!!!

güzel anı olmuş bu senede umarım gitmek nasip olur size ve takımınızıda yanlzı bırakmamış olursunuz.

puar
10.10.2007, 17:34
buseneki konya maclarını bende sabırsızlıkla bekliyorum

karyola
10.10.2007, 17:53
bızım konumuz kıtlenmıs bı kere olmus bı olay buyutmeye gerek yok cezamızıda cektık bole dıslanmaya gerek yok ben yınede actım ama

HOŞGELDİN OLANLARI SÜMEN ALTI YAPTIK.ARTIK BUNDAN SONRA Kİ MAÇLARDA KARŞILIKLI SAYGI OLMALIDIR.BİRDE ŞUNU SÖYLÜYÜM BURDAKİLER MİSAFİR EDERLER AĞIRLARLAR BAZILAR SÖVERLER ASARLAR KESERLER AMA ÇOĞU DA SİVASTA YAŞAMAZ BOŞ LAF KALABALIĞI YAPARLAR .ARKADAŞ BU TÜRDEN ADAMLARA İTİMAT ETMEYİM BURDA ZATEN SİZLE DİREKT MUATTAP OLACAKLAR BELLİ BURDA..

yigidomustafa58
10.10.2007, 19:40
aramıza hoşgeldin konyasporlu...

kendinizi niye bu kadar kavgaya alıştırmayın,

hepimiz Türküz eninde sonunda ha Sivaslı ha Konyalı ha Diyarbakırlı farketmez yani...

puar
10.10.2007, 19:59
HOŞGELDİN OLANLARI SÜMEN ALTI YAPTIK.ARTIK BUNDAN SONRA Kİ MAÇLARDA KARŞILIKLI SAYGI OLMALIDIR.BİRDE ŞUNU SÖYLÜYÜM BURDAKİLER MİSAFİR EDERLER AĞIRLARLAR BAZILAR SÖVERLER ASARLAR KESERLER AMA ÇOĞU DA SİVASTA YAŞAMAZ BOŞ LAF KALABALIĞI YAPARLAR .ARKADAŞ BU TÜRDEN ADAMLARA İTİMAT ETMEYİM BURDA ZATEN SİZLE DİREKT MUATTAP OLACAKLAR BELLİ BURDA..

????????????????? sacmalımış hemşehrim.

nalcacidabbe
10.10.2007, 21:57

anladım kardes hala ters ters bılınc altı cevap veren adamlar var gormemezlıkten gelıorum

velibircan
10.10.2007, 22:00
konyalılar hoş geldiniz..........

karyola
10.10.2007, 22:11
anladım kardes hala ters ters bılınc altı cevap veren adamlar var gormemezlıkten gelıorumGÖRME ANLADIĞINDANDA EMİNİM.İNŞALLAH MAÇ DOSTÇA GEÇER

nalcacidabbe
10.10.2007, 22:18
kardes merak etme bu sene hıc bır sey olmıycak dostca geccek

nalcacidabbe
10.10.2007, 22:29
konyalılar hoş geldiniz..........

hosbulduk kardes... ...

1967_DERNEK_MUSTAFA
10.10.2007, 23:37
her kulubün sitemizde başımız gözümüz üstünde yerleri var her zaman sitemizin kapısı her takımın taraftarlarına açıktır yanlız şunu anlıyamıyorum buralarda internetten güzel mesaj veriyorunuzda tribünlere geldimmi bu söylediklerimiz dostluk mesajları orda uygulanmıyo yani ben şunu diyorum hangi takımın taraftarı olursa olsun güzel sözlerinizi dostluk mesajlarınızıda tribünlerdede görmek istiyoruz yazmakta kalmasın sadece icrat olsun canlı olarak uygulansın sanalda kalmasın sanal gerçek olsun biz 1967 sivasspor genç taraftarları olarak şunu söylüyoruz hangi takımın taraftarı olursa olsun sivasta başımızın üstünde yerleri var

1967DERNEK_EMRE
11.10.2007, 00:02
her kulubün sitemizde başımız gözümüz üstünde yerleri var her zaman sitemizin kapısı her takımın taraftarlarına açıktır yanlız şunu anlıyamıyorum buralarda internetten güzel mesaj veriyorunuzda tribünlere geldimmi bu söylediklerimiz dostluk mesajları orda uygulanmıyo yani ben şunu diyorum hangi takımın taraftarı olursa olsun güzel sözlerinizi dostluk mesajlarınızıda tribünlerdede görmek istiyoruz yazmakta kalmasın sadece icrat olsun canlı olarak uygulansın sanalda kalmasın sanal gerçek olsun biz 1967 sivasspor genç taraftarları olarak şunu söylüyoruz hangi takımın taraftarı olursa olsun sivasta başımızın üstünde yerleri var

MUSTAFA ABİ ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN ÇOK TA HAKLISIN OLUMLU VEYA OLUMSUZ SİZ BİZE 1 ADIM ATARSANIZ BİZ SİZE 10 ADIM GELİRİZ.67 BAZILARI GİBİ KLAVYE DELİKANLISIDA DEĞİLDİR!!!

puar
11.10.2007, 21:38

hazır sitedeyken su sacma cümlelere birde cevap versen?

karyola
11.10.2007, 21:49
hazır sitedeyken su sacma cümlelere birde cevap versen?

orhan efendi fazla uzatma istersen yüzüne karşı cevap veririm sıkma canını.

puar
11.10.2007, 21:56
yüzüme karşı vermene gerek yok burda vermen yeterli o yazdıkların doğrumu?

karyola
11.10.2007, 21:59
yüzüme karşı vermene gerek yok burda vermen yeterli o yazdıkların doğrumu?

doğruluk payı olmaza yazmam neyse uzatma polemik yok herkes işine baksın yinede ben yüzüne konuşmayı tercih ederim.burdan ikna olmuyorsunuz

puar
11.10.2007, 22:01
bildğin gibi yazmaya devam et o zaman bende okur ve gecerim...

karyola
11.10.2007, 22:04
bildğin gibi yazmaya devam et o zaman bende okur ve gecerim...

baştan yazacaktın bunu zaten okuyup geçeceksin

mesut_tncsvs
11.10.2007, 23:02
evet mesut nasılsın:D anakra guclu o sızın amca ozel bıızm bıletlerde aynı fıyat olmustu kadr bızde gıremedık sızde

iyiyim emre seni sormalı yolunuz açık olsun kardeşim zamanla bizimde gruplar düzenli bir ordu gibi olucak inşallah

nalcacidabbe
12.10.2007, 00:26
iyiyim emre seni sormalı yolunuz açık olsun kardeşim zamanla bizimde gruplar düzenli bir ordu gibi olucak inşallah

işallah kardes bende ıyım saol

nalcacidabbe
12.10.2007, 00:27
bayramınız mubaerek olsun sıvaslılar ve tum musluman kardeesler

EyüphanAydın
12.10.2007, 00:42
HOŞ GELDİNİZ BAZI YERLERDE FUTBOL ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞLİK ÖNEMLİDİR BİZİMDE BU YOLDA ÇOK İYİ KARDEŞLERİMİZ VAR HOŞGELDİNİZ

nalcacidabbe
12.10.2007, 00:46
hos bulduk kardes saol .

kral_konya
27.10.2007, 15:19
aleme selam olsun bizde burdayız NALÇACI...
maca bekleriz

Engin58
27.10.2007, 15:36
HOS GELDIN KARDES SITEMIZE ÖNEMLI OLAN DOSTLUK KARDESLIKTIR SIDDETE KESINLIK ILE KARSIYIZ.SAYGILARIMLA...

nalcacidabbe
27.10.2007, 15:44
aleme selam olsun bizde burdayız NALÇACI...
maca bekleriz

bende skı uye oldugumdan hosgeldın bılader hangı gruptansın sen:D

1967_Dernek_Murat
27.10.2007, 15:47
EEEEEE ARKADAŞLAR YİNE SACMALAMAYA BAŞLAMIŞ YAV BAK YİNE YAZIYORUM YİNE MACA GİTMEYİPTE KLAVYEDEN SALLAMAYIN NEDE OLSA ONLAR KONYADA BİZ BAŞKA YERDE DİYE YAZIYORSUNUZ BİZİ BULAMAZLAR DİYE YAZIYORSUNUZ ADAM LARI KIŞKIRTIYORSUNUZ SANRADA MACA GİDEN ARKADAŞLARIN BAŞINA PATLIYOR OLAY KONYALI ARKADAŞIMIZ GELMİŞ SİTEMİZE İİİ DİLEKLERDE BULUN MUŞ BAZI LARIDA AHKAM KESİYOR YA SUSUN YADA SUSTURALIM KLAVYE DELİKANLILIGI YAPMAYIN KENDİNİZİ YÜCE DAGBAŞINDA GÖRMEYİN SİZİ İNDİRİRLER O DAGDAN KONYALILARA BURDAN LAF SÖYLÜYORSUNUZ MACADA GİTMİYORSUNUZ MACA GİDENLERİDE TEHLİKEYE ATIYORSUNUZ KORKMADAN GİDİN BURDA ARTİSLİK YAPTINIZ GİBİ KONYA DADA YAPIN BAKALIM.

KONYALI KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZE KENDİNİ BİLMEZ ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINI GÖRMEZDEN GELİN AKILLI DEGİLLER AKILLI OLSALAR AKILLI YAZARLAR AMA YOK Kİ AKILLLLLLLLLLLL.

BU SÖZLERİMİ SAKIN KONYAYA GELECEGİZ DİYE YAZMIYORUM YAGCILIK ANLAMA SAKIN VARSA SORUNUN EGER BENIM ADIM MURAT GEL YÜZ YÜZE HALLEDELİM.

nalcacidabbe
27.10.2007, 15:51
bılıoyrum akrdes her grupta var bole ınsanlar aldırmıyoruz alıstık artık yazın guzel olmus +1967

kral_konya
27.10.2007, 18:41
bende skı uye oldugumdan hosgeldın bılader hangı gruptansın sen:D

la emre benim la mevlüt:D:D 8nolu savasın kartalları:d

İ_N_F_İ_A_L
27.10.2007, 18:48
EEEEEE ARKADAŞLAR YİNE SACMALAMAYA BAŞLAMIŞ YAV BAK YİNE YAZIYORUM YİNE MACA GİTMEYİPTE KLAVYEDEN SALLAMAYIN NEDE OLSA ONLAR KONYADA BİZ BAŞKA YERDE DİYE YAZIYORSUNUZ BİZİ BULAMAZLAR DİYE YAZIYORSUNUZ ADAM LARI KIŞKIRTIYORSUNUZ SANRADA MACA GİDEN ARKADAŞLARIN BAŞINA PATLIYOR OLAY KONYALI ARKADAŞIMIZ GELMİŞ SİTEMİZE İİİ DİLEKLERDE BULUN MUŞ BAZI LARIDA AHKAM KESİYOR YA SUSUN YADA SUSTURALIM KLAVYE DELİKANLILIGI YAPMAYIN KENDİNİZİ YÜCE DAGBAŞINDA GÖRMEYİN SİZİ İNDİRİRLER O DAGDAN KONYALILARA BURDAN LAF SÖYLÜYORSUNUZ MACADA GİTMİYORSUNUZ MACA GİDENLERİDE TEHLİKEYE ATIYORSUNUZ KORKMADAN GİDİN BURDA ARTİSLİK YAPTINIZ GİBİ KONYA DADA YAPIN BAKALIM.

KONYALI KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZE KENDİNİ BİLMEZ ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINI GÖRMEZDEN GELİN AKILLI DEGİLLER AKILLI OLSALAR AKILLI YAZARLAR AMA YOK Kİ AKILLLLLLLLLLLL.

BU SÖZLERİMİ SAKIN KONYAYA GELECEGİZ DİYE YAZMIYORUM YAGCILIK ANLAMA SAKIN VARSA SORUNUN EGER BENIM ADIM MURAT GEL YÜZ YÜZE HALLEDELİM.

OOO MURAT ÇOŞMUŞ GARDAŞ HAKLISIN BEN DE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORDUM.SEN BAYA BİR UZATARAK YAZMIŞSIN.ARTIK ANLAYAN ANLAMIŞTIR İNŞALLAH.

konyasporlu***
27.10.2007, 19:37
merhaba arkadaşlar .................

FatihCan
27.10.2007, 19:45
bu maça gitmeyi çöok istiyordum ama nasip değilmiş :( konyalı arkadaşlar sitemize hoş geldiniz inş.. dostane bir maç olur ve kanazanı sivaSSporumuz olur..

_________
anti-istanbul

SEMİH-58
27.10.2007, 19:53
bu sefer yenecegiz... .

_DeReBeYi_
27.10.2007, 21:02
Sivasspor u daha kimse kolay kolay durduramaz....!

yusuf_yusuf
27.10.2007, 21:17
----------KONYALI TARAFTARLAR ARAMIZA HOŞGELDINIZ---------

puar
27.10.2007, 22:28
yarın güzel mac olacak renkli resimlerede burdan bakacaz artık...
bol gollü heyecanlı bir mac oılur inşallah.

nalcacidabbe
27.10.2007, 22:41
la emre benim la mevlüt:D:D 8nolu savasın kartalları:d

he anladm:D hosgeldın sende .

nalcacidabbe
27.10.2007, 22:44
yarın güzel mac olacak renkli resimlerede burdan bakacaz artık...
bol gollü heyecanlı bir mac oılur inşallah.

bılader sızde gelın bakıom herkez cekırdek:D

kral_konya
27.10.2007, 22:45
he anladm:D hosgeldın sende .

hosbulduk dayı saol:D heryerdeyiz

HasanKs
27.10.2007, 22:46
Sa tüm sivaslılar gecen sezonlarda olmuş olayları tüm Konya halkına mal edemezsiniz.....

Sonucta hepimiz Türküz Müslümanız....

iyi oynayan kazansın fair play kazansın diyelim

ama bizim 3 puana cok ihtiyacımız var......

nalcacidabbe
27.10.2007, 22:50
hasan olaylar geecen sne degıl 3 sene once:D bıde o eskı topıce yazılmıs msjlar hosgeldın bu arada hasan:D

HasanKs
27.10.2007, 22:53
hasan olaylar geecen sne degıl 3 sene once:D bıde o eskı topıce yazılmıs msjlar hosgeldın bu arada hasan:D

emrecim mesajımın başını iyi okursan anlarsın gecen sezonlarda diyorum bilemem anladın mı sen onu ?

nalcacidabbe
27.10.2007, 22:55
k.bakma ben gecen sezon dıe gormsum neyse buyutmuyelım burda bıle bız kavga etcez:D

puar
27.10.2007, 22:55
Sa tüm sivaslılar gecen sezonlarda olmuş olayları tüm Konya halkına mal edemezsiniz.....

Sonucta hepimiz Türküz Müslümanız....

iyi oynayan kazansın fair play kazansın diyelim

ama bizim 3 puana cok ihtiyacımız var......
kimse kimseye maal etmiyor hepimiz türküz hepimiz mehmetciğiz

ne mutlu türküm diyene

puar
27.10.2007, 22:58
_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######Ş#########____|_____# #####___|
|__########A########_____##### ######___|
|__#########M########___###### ########___|
|___#########P########_####### S########___|
|____#########İ##############İ #########___|
|______########Y############V# ########___|
|_______########O##########A## #######___|
|________=#######N########S### ######___|
|__________################### #####___|
|___________################## ####___|
|____________################# ##___|
|_____S_______=############### ___|
|_____İ_________#############_ __|
|_____V__________##########___ |
|_____A__________=########___|
|_____S___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|

nalcacidabbe
27.10.2007, 23:08
_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######Ş#########____|_____# #####___|
|__########A########_____##### ######___|
|__#########M########___###### ########___|
|___#########P########_####### S########___|
|____#########İ##############İ #########___|
|______########Y############V# ########___|
|_______########O##########A## #######___|
|________=#######N########S### ######___|
|__________################### #####___|
|___________################## ####___|
|____________################# ##___|
|_____S_______=############### ___|
|_____İ_________#############_ __|
|_____V__________##########___ |
|_____A__________=########___|
|_____S___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|

guzel olmus yapan guzel yapmıs

puar
27.10.2007, 23:11
kendi eserim bir kaç satlik çalışmanın ürünü devamıda gelecek ...
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13538 devamıda burda ;)

sivaslıbaki
28.10.2007, 07:30
bu hafta sizi yenmemiz lazım yoksa liderliğimizi kaybedebiliriz.

nalcacidabbe
28.10.2007, 09:57
normalde olsa bı anadolu takımını sampıon yapmak ıcın mac verılırdı ama bızde sonuncu sıradayız almamız lazım bu macı guzel bı mac olcak

jakobieen
28.10.2007, 10:01
normalde olsa bı anadolu takımını sampıon yapmak ıcın mac verılırdı ama bızde sonuncu sıradayız almamız lazım bu macı guzel bı mac olcak
iki takımda maç alıp verecek kadar şereften yoksun değiller kardeş çok şükür.. en büyük dileğim iyi oynayan kazansın..

puar
28.10.2007, 10:48
bu macı alacak güçteyiz bi aksilik hakem hatası filan olmazsa bu macı alırız...

YARALI_AŞIK
29.10.2007, 12:07
DEĞERLİ KONYALI ARKADAŞLAR VE KONYASPORLULAR.SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ.BU SAYFANIZ SİTEMİZDE OLDUĞU SÜRECE KARŞILIKLI İYİ DİLEKLERİMİZİ HEP BERABER BİRBİRİMİZE SUNARIZ.

KONYASPOR LİGE LAZIM OLAN TAKIMLARDAN BİRİRİDİR.İNŞALLAH SEZON SONUNDA İYİ YERDE OLUR.

FORZA_NALÇACI42
29.10.2007, 12:08
Geçmiş olsun beyler.KONYAYA gelen misafirlere de teşekkürler.İnşallah beğenmişlerdir KONYAYI ve MAÇ ORTAMINI...

YARALI_AŞIK
29.10.2007, 12:11
Geçmiş olsun beyler.KONYAYA gelen misafirlere de teşekkürler.İnşallah beğenmişlerdir KONYAYI ve MAÇ ORTAMINI...

SAĞOL ARKADAŞ.2. MAÇTA İYİ BİR ŞEKİLDE GEÇECEKTİR.BU MAÇI HAK ETTİNİZ VE ALDINIZ.TEBRİKLER.

FORZA_NALÇACI42
29.10.2007, 12:57
Sağ ol kardeş.İnşallah senin de dediğin gibi biz nasıl ağırladıysak sizleri(küfürsüz,sataşmasız,ta şlamasız) inşallah aynı şeyi siz de yaparsınız ve dostluk havasında geçer.ÇÜNKÜ BİZ ANADOLULUYUZ...

ANADOLU
ANTİ-istanbul

KoNyAkS
29.10.2007, 15:11
ben 9 yıl konyada kaldım.neredeyse konyanın her maçına gider ve konyayı desteklerdim. ama nalçacı grubunun burada çıkardığı olaylardan dolayı nalçacı grubuna çok kırgınım.

olmus bıtmıs her deplasmanda olunucak seyler o maçta bende vardım ama bız baslatmadık sivas yaptı ılk neyse olmus bıtmıs bu arada geçmis olsun bizim çok ıhtıyacımız vardı bu puana ve aldık bi seri yakalarız insallah 2.yarı sivasta gorusmek umıdıyle.!

KoNyAkS
29.10.2007, 15:21

10 numara yazı olmus yasını bılmıyorum kardesım dıye hıtab edıyorum kusura bakma bı taraftarın deplasmana gelmesı çok güzel 3 otobuste olsa 1 otobuste olsa geldiniz tebrik ederizz bu puana çok ihtiyacımz vardı ve aldık.sivasa selamlar

konyalıyam
11.11.2007, 19:17
sivaslı kardeşlerim.ister inanın ister inanmayın konya malubiyetinize ne kadar üzüldüm. sivası şampiyon ya da ilk üçte görmek istiyorum. çünkü türkiyede sadece fb, gs, bjk yok 18 takım var(süper lig için) spor programlarında saatlerce bu takımları konuşunca ben fırttırıyorum. başarılar, başarılar,başarılarbaşarılar,b aşarılar,başarılar............ ................

puar
11.11.2007, 19:22
kardeş bu yazılanlara inanmak isterim ama bunlar bence sadece yorum ve görüş..

ankaragücü 2 2
konyaspora 2 1 yeniliyoruz
anadolu diye bişey yok kardeş bizimda aklımızı çelmeyin herkezi yeneceğiz kimseye ihtiyacaımız yok çok şükür.

konyalıyam
11.11.2007, 19:43
puar kardeş inan şahsen ben sivasın şampiyonluğunu konyanın küme düşmemesine tercih ederim. ancak benim tercihim tabiki boş. konyanın sivas galibiyetinden önce konyanın ligdeki durumunu biliyorsunuzdur. gönlümüz sivasın şampiyonluğundan yana. sevgilerimle

puar
11.11.2007, 19:46
arkadasım sen beni anlamıyorsun,
her takım lideri yenmek puan almak isterki dün bjk beraberliğe bile razıydı ama takımımız 3 puan için vede inönüdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyordu ve kazandı..demek istediğim senin düşüncen herkezi bağlamıyor bizde o zaman senin gibi düşünenlerin çok olduğunu sonundada gürültü oldumu olan dostluk vede yakınlık daha kötü şeyler doğuruyor. seninki temenni saygı duyuyorum desteğin teşekkürler o gun gelirse görürüz inşallah.

GuNaY
11.11.2007, 19:51
Nedendir bilinmez Konya maçlarında şansımız bir türlü tutmuyor.
Konya taraftarı olarak elbetteki kendi maçlarınızda takımınızı desteklemeniz normal, önemli olan ondan sonraki maçlarda Anadolu'dan Şampiyon yada ilk 3'e çıkabilecek herhangi takımı desteklemek gerekir.
Tabiki Konyanın yada herhangi bir takımın henüz ligin sonu gelmeden Şampiyon olacak diye maçı gönülden verme gibi bir durum olamaz. Lig sonuna kadar böyle gidersek o bize yeter.
Dilek ve temennilerin için teşekkür ederim. ( Kendi adıma :) )

konyalıyam
11.11.2007, 20:02
feneri kayserili kardeşlerim durdurdu. cimbomu da inşallah gençler durdurur. dua edin. sivas tek başına yoluna devam der. konya malubiyetinden sonra sivasın da geçen yılki v.manisa nın akibetine düşmesinden korkuyorduk. korktuğumuz başımıza gelmedi. inşallah bundan sonra da gelmez.haydi bastır sivas...

Arif Coşkun
11.11.2007, 20:02
Aslında Anadolu-İstanbul takımları ayrımı yapmak yalnış, ancak bunu ulusal basın yapıyor.Yazılı ve görsel basınında adaletli davranmıyor. Bugünki Fanatik gazetesindeki baş sayfaya bakın.Sayfa sayfa beşiktaş neden yenildi haberleri dolu.Sivasspor'umuzua ise ufak bir yer ayırarak "İŞTE LİDER" demiş sadece. Böyle taraflı basın olursa, o zamanda Anadolu-İstanbul ayrımı olmuş olur.Bunu görmeleri lazım,18 süper lig takımına eşit mesafede yaklaşmaları lazım.

puar
11.11.2007, 20:04
siz gsden samiyende 6 tane yiyorsunuz bizide yeniyorsunuz asıl kabullenemedim bu...yenmeniz değil sonuca3 puan almanız gereken bir mactı...

puar
11.11.2007, 20:06
konu ile alakalı değil ama gs 0 gençler 1 :D

konyalıyam
11.11.2007, 20:09
tebrikler gençler 5 5 5 5 5 5

GuNaY
11.11.2007, 20:10
siz gsden samiyende 6 tane yiyorsunuz bizide yeniyorsunuz asıl kabullenemedim bu...yenmeniz değil sonuca3 puan almanız gereken bir mactı...

Orhan bizi yendiler diye onları suçlamak doğrumu sence :)
Neticede fenerden puan alan birçok takımı yendik. Şimdi onlara ne diyeceğiz :)

UTKUM_58
11.11.2007, 20:12
gel iste moralin bosulmasin hadi ::)) gelde yorum yap hadiiiii,ulan cimbom yaktinn beniiii ne zormus iki tane lider takimi tutmak. CENABI ALLAH INSALLLAH SIVASIMIZIN SANPIYON OLMASINI NASIP EDER INSALLAHHHH,2 cide cimbom olsunn GENCLERR kumeyeeeeeeeee:))

CÜSSKB-Aynur
11.11.2007, 20:23
Anadolu Takımlarının gerçek anlamda birbirine destek olmaları çok güzel. İnşallah bu destek artarak devam eder.

HALIL
11.11.2007, 20:23
saol konyali gardas......................

konyalıyam
11.11.2007, 20:30
görüyor musunuz stadyumdaki memetin yorumunu? her fenerin malubiyetinde bu yıl şampiyonluk puanının çok düşeceğini söylüyor.sivasın bütün maçları alacağının hiç hesabını yapmıyor.bunlar için sivas diyorum. haydi sivas! hiç sevinmediğim kadar sevindir beni!!!!!!!!

CÜSSKB-Aynur
11.11.2007, 20:32
görüyor musunuz stadyumdaki memetin yorumunu? her fenerin malubiyetinde bu yıl şampiyonluk puanının çok düşeceğini söylüyor.sivasın bütün maçları alacağının hiç hesabını yapmıyor.bunlar için sivas diyorum. haydi sivas! hiç sevinmediğim kadar sevindir beni!!!!!!!!

İnşallah sizin forum sitenizdede lehimize yazıyorsundur.;)

UTKUM_58
11.11.2007, 20:36

abi vallahi HELAL olsun sana sende heralde birazz sivaslilik var:)) ben viyanadayimm ADAMLAR BIZI YENDILER :)) sankii milan misiz gibii yorum yaptilarr:) hehehe pek sevmezler bizi ama devir degisti heraldee:))

Yiğiter
11.11.2007, 20:37

iyi dileklerin için sağol kardeşim..ama ben anadolu kardeşliği diye birşey bilmiyorum..her kulübün forumlarını geziyorum..sivas ne zaman manisa olacak diye sabırsızlıkla bekliyor..ama 3 büyüklerin forumlarında sivas destekleniyor..ne yaman çelişki değil mi..

konyalıyam
11.11.2007, 20:38
üzüldüm cüss kb aynur kardaş!!!!! bu ne itimatsızlık. siz konyanın şampiyon olmasını istemez miydiniz. şu anda lider olsaydı.

CÜSSKB-Aynur
11.11.2007, 20:45
üzüldüm cüss kb aynur kardaş!!!!! bu ne itimatsızlık. siz konyanın şampiyon olmasını istemez miydiniz. şu anda lider olsaydı.

Ben isterdim ;)
ama Sitemize giren konyaspor taraftarları genellikle bizde iyi izlenim bırakmıyorlar.

ÇILGINLAR-58
11.11.2007, 20:51
KONYALILAR SAGOLUN VAR OLUN SAMPIYON OLUCAK INS

konyalıyam
11.11.2007, 21:05
arkadaşlar sivasın uydudan tv yayını var mı? varsa frekanslarını yazarsanız sevinirim.

yigidomustafa58
11.11.2007, 21:10
kardeşim tamamen haklısın spor programlarında sadece sanki 3 takımı konuşuyorlar anlayın artık 15 takım daha var konuşulacak...

yigidomustafa58
11.11.2007, 21:15
arkadaşlar sivasın uydudan tv yayını var mı? varsa frekanslarını yazarsanız sevinirim.

buyur kardeş
11013 V 2400
11028 V 2400

bulabilirsin kardeş

samet yıldız
11.11.2007, 21:22

futbol abi heran ne olacağı belli olmaz
gider 3. lig takımına yenilir ama süper ligde güzel işler başarır
ne olcağı belli olmuyor

Army
11.11.2007, 21:59
Konyalı arkadaşa kardeşçe yaklaşımlarından dolayı çok teşekkürler... Türkiyede 3 büyüklere karşı Anadolu bilinci inşallah dahada gelişecek tek temennim bu.

izmirliyiğido35
11.11.2007, 22:34
Konyalı arkadaşa kardeşçe yaklaşımlarından dolayı çok teşekkürler... Türkiyede 3 büyüklere karşı Anadolu bilinci inşallah dahada gelişecek tek temennim bu.

.................sağol konyalı gardaş..............

ceza_tolga_rep
11.11.2007, 22:39
bence herkes dönek arkası sağlam olan kazanır.

bizim hedefimiz uefadır...

1967_Dernek_Murat
11.11.2007, 22:44
konyalı kardeşim temennilerin için cok tşk ederim

evetttttttt sivaslı kardeşlerim ayıptır konyalı kardeşimiz sitemize girmiş ve iyi dileklerde bulunmuş bazı arkadaşlarda konyalı kardeşimizle takışmaya calışıyor

beyyyylerrrrrrrrrrrrrrr adam kötü bişi dememiş dikkat edin ayıp yaptınız ayıppp.

puar
12.11.2007, 17:41
3 istanbul takımına karşı en dik duran takım konya inşallah dedikleri gbi olurda şampiyon oluruz.

FatihCan
12.11.2007, 18:02
evet konyaya başarılar dileriz inş.. şampiyon sivas anadoludan bunları duymak ne güzel

Ronaldinho
12.11.2007, 18:38
gs 3-2 gencler(hehehehee)
CİMBOMBOM-VE TABİKİ SİVASSS...

konyalıyam
12.11.2007, 19:50
arkadaşlar dün teknik direktörünüzü dinledim. çok üzüldüm.heveslerim kursağımda kaldı. hocanızın hiç şampiyonluk hayali yok. hayal kurmazsan gerçeğini bulamazsın ki. uefaya gidilir, kimler gitmedi ki?antep, gençler, denizli.hocanız imkanımız bell paramız belli hedefimiz uefa diyor.önce şampiyonluk. olmazsa uefa diyebilirdi. kurtuluş savaşını parayla kazanmadık. inançla kazandık!!!!!

puar
15.11.2007, 11:02
Hocamız şampiyoonluk hayalimiz hedefimizmi desin yani...
Biliyorsunki türkiyede bu cumleleri konuşanların üstüne herkez gelir hemde şartlandırmakta olmaz bunlar güzel açıklamalar bence.

MuRaT_KS
03.01.2008, 11:01
Şampiyonluk yolunda ilerleyen, ilerlerkende bizleri de gururlandıran Sivasspor'a bu zorlu yolunda başarılar dileriz...

NALÇACILILAR - KONYA

ADNANDEMIRISIK
03.01.2008, 11:04
Şampiyonluk yolunda ilerleyen, ilerlerkende bizleri de gururlandıran Sivasspor'a bu zorlu yolunda başarılar dileriz...

NALÇACILILAR - KONYA

teşekkür ederiz bizde size başarılar dileriz dostluğumuzun devamına

cebrail_58
03.01.2008, 11:07
tşler gardas bizde koya spora basarılarımızı sunar inş konya sporuda büyük basrılar yakalerken görme ümidyle
hoş geldin www.sivasspor.com a

_DeReBeYi_
03.01.2008, 11:09
EYVALLAH KONYA SOPR A DA BASARILAR

MuRaT_KS
03.01.2008, 11:26
Ben Konyalıyım arkadaşlar, Sivas'ı görmüş kul değilim. Sivas Cumhuriyet Üni.de kuzenim okuyor. Ona Sivasspor atkısı ısmarladım. Siz şampiyon olun bende burda takıyım. Ligin tepesinde bir Anadolu takımını görmek bizide gururlandırıyor o yüzden yazdım.

GLoBe-Y-Gençlik
03.01.2008, 11:27
sagolun gardas bızde sıze basarılar Dılerız...

Tarkan ÇeLik
03.01.2008, 11:30
Son KonYaspor Deplasmanına gittiğimiz zaman Bize yapılanları unutmakdık... O maçı kaybettik ama inanın hiç üzülmedik oRaya giden taraftar olarak.. Özellikle Konyaspor Taraftar Derneğine Yine çok Büyük Teşekkürlerimizi sunarız.. Konyaspor'a başarıLar.. !! $im$eKLeR !! ;);)

FatihCan
03.01.2008, 16:02
Ben Konyalıyım arkadaşlar, Sivas'ı görmüş kul değilim. Sivas Cumhuriyet Üni.de kuzenim okuyor. Ona Sivasspor atkısı ısmarladım. Siz şampiyon olun bende burda takıyım. Ligin tepesinde bir Anadolu takımını görmek bizide gururlandırıyor o yüzden yazdım.

Helal olsun sana ANADOLU ruhu budur...

Keşke herkez senin gibi düşünse.. ozaman ANADOLU kulüpleri piyon olmaktan kurtulur

inadına - ANADOLU

yeniceri_can
03.01.2008, 16:46
kendi sitenizde Sivasspor topicini kitleyip burda sahteden başarı dileyin .. Çok güzel.

yigidomustafa58
03.01.2008, 17:03
aramıza hoşgeldin sitemizde hoş vakit geçirmen dileğiyle

ceza_tolga_rep
03.01.2008, 17:31
eyvallah ama konya rahat durmuyor bize karşı.6-7 adamımızı sakatlıyorlar.ama yinede saolun.

MuRaT_KS
03.01.2008, 18:44
kendi sitenizde Sivasspor topicini kitleyip burda sahteden başarı dileyin .. Çok güzel.

Bizim adminlerle aranızda ne sorun geçti bilmem. Burdan bi sahtekarlık göremiyorum. Hem ben sahtekarlık olsun diye kimseye başarı dilemem. İyi niyeti her zaman kötüye yorumlayan seni gibileri olunca Anadoluda Kardeşlik diye bir şey olmuyor.

puar
03.01.2008, 18:55
anadolu takımlar birliğini en çok benimseyen takımlardan biri olarak görüyorum konyasspor ve taraftarını.

Cley
03.01.2008, 20:18
Konyaspora başarılar Sivas-Konya el ele avrupaya...

alem_halil
03.01.2008, 20:23
Bizim adminlerle aranızda ne sorun geçti bilmem. Burdan bi sahtekarlık göremiyorum. Hem ben sahtekarlık olsun diye kimseye başarı dilemem. İyi niyeti her zaman kötüye yorumlayan seni gibileri olunca Anadoluda Kardeşlik diye bir şey olmuyor.

kardeş onunki kötü niyet değil o sivasa yapılanı soruyo ama anadolu insanı herzaman kardeştir...siz gibi çok taraftarlar geliyo bizi çok mutlu ediyolar hepsine tşk ederiz inş biz ilk şanpiyonluğu yaşarız daha sonra sizlerde şanpiyon olursunuz.

kempes
03.01.2008, 20:30
bu sezon biz takipteyiz ve bu zincir kırılır, dört takımdan başka bir anadolu kokan şehir Sivasımız şampiyon olur. darısı diğer takımlara...

yeniceri_can
06.01.2008, 13:15

yaw kardeşim sizin adminlerle değilde normal userlerle geçen geçti aramızda.
Sivasspora Sivas iline Sivasın köylerine edilmeyehn hakaret kalmadı.+Sivaslı userler hiçbi kötü cümle kurmadı ama Sivaspor topici kapatıldı kitlendi.
yiğiter187 ve 67 dernek 10ur şahitlerim.

TUNA_TNK
06.01.2008, 20:06
teşekkür ederiz kardeşim bizleri konyada gerçekten çpk güzel karşılandık sizleride sivasımızda aynı şekilde karşılayacağız ama arkadaşın dediği gibi sivassporla ilgili topic kitlendiyse gerçekten ayıp etmişler umarım yanlış anlaşılmadan dolayı olmuştur bu olay...

EyüphanAydın
06.01.2008, 20:08
HOŞ GELDİNM ARAMIZA GÜZEL KARDEŞİM
İNŞALLAH SİZLERDE BİZİM SİVASSPOR GİBİ BAŞARİLI OLURSUNUZ BAŞARİLAR

MuRaT_KS
09.01.2008, 22:58
Hoşbulduk arkadaşlar, iyi niyetlerinizden dolayı teşekkür ederim.

Konu kitlenme olayından haberim yok. Kitlendiyse geçen yıl kitlenmiştir. Geçen yıl bize terörist(Sivasspor Basın Sözcüsü tarafından) denildi. Bu yüzden belki bir sürtüşme yaşanmıştır. Bu laf unutulmadı o yüzden bir sürtüşme yaşanmıştır. Yoksa rasgele konu kitlemezler adminlerimiz.

HaSiVasLıM58
09.01.2008, 23:17

NALÇACILILAR - KONYA

Eyvallah gardaş saol varol...Bu arada Konya da Konya Sivas Maçındaki jestinizden dolayı Tşk ler Yemekler için saolun..Ben ist deyim bu jestin altında kalmak istemezdim ama inanıyorumki Sivas taki hemşerilerimiz sizlerde bizim eve geldiğinizde aynı güzelliği yaşayacaksınız saolsunlar..

ibrahim58-nl
09.01.2008, 23:19
cok sagolasin konyali gardas... tum anadolu kuluplere basarilar... konya, kayseri gibi takimlari herzaman yukarlarda gormek istiyoruz...

burak_baykal
09.01.2008, 23:30
BU MESAJI YAZARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN TÜM KONYASPOR TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH BU SEZON VE DİĞER SEZONLARDA 3 BÜYÜK YERİNE ANADOLU TAKIMLARIN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM.KONYASPOR OYUNCULARINA VE TEKNİK HEYETİNE BAŞARILAR.......

nalcacidabbe
07.02.2008, 13:57

kardes bızım admınler en ufak şeyde ban veye topıc kıtlıyo benım 3 uyelık ban 1 uyelıgım sılındı ben takılmıyorum artık foruma!

nalcacidabbe
07.02.2008, 13:59
olmus bıtmıs her deplasmanda olunucak seyler o maçta bende vardım ama bız baslatmadık sivas yaptı ılk neyse olmus bıtmıs bu arada geçmis olsun bizim çok ıhtıyacımız vardı bu puana ve aldık bi seri yakalarız insallah 2.yarı sivasta gorusmek umıdıyle.!

aynen öyle kardes bu arada diger nalaçcı topici kıtlensın 3 tane nalçacı topıcı var

merkez_hakan
07.02.2008, 14:00
KARDEŞ HOŞ GELDINIZ BIZDE SIZE SUPER LIG DE BAŞARILAR DILERIZ SIZLER BIZI KONYA YA GELDIGIMIZ DE COK IYI AGIRLADINIZ YAPTIKLARINIZ UNUTULACAK ŞEYLER DEGIL

nalcacidabbe
07.02.2008, 14:02
KARDEŞ HOŞ GELDINIZ BIZDE SIZE SUPER LIG DE BAŞARILAR DILERIZ SIZLER BIZI KONYA YA GELDIGIMIZ DE COK IYI AGIRLADINIZ YAPTIKLARINIZ UNUTULACAK ŞEYLER DEGIL

eyw kardes adam olan herekeze anlayan anladı

çılgın-sedat
07.02.2008, 14:18
aramıza hoşgeldin kardeş bize vermiş olduğunuz destek dolayı hepinize teşekkür ederim

sivas_sevdamiz
07.02.2008, 15:21
hayatımda ilk gittiğim deplasman bu seneki konyaspor deplasmanıydı... gerçekten çok iyi ağırlandık, en ufak bir olumsuzluk yaşanmadı. Ben orada bize ısmarlanan yemeği asla unutmayacağım...

gideceğim deplasmanı çok iyi seçmişim :):D

veysel
07.02.2008, 16:48

NALÇACILILAR - KONYA

TESEKKÜRLER SIZDE IYI TRANSFERLER YAPTINIZ SIZINDE YOLUNUZ ACIK OLSUN.

sivas_kangallı
07.02.2008, 16:54
teşekkür ederiz bizde size başarılar dileriz :)

nalcacidabbe
07.02.2008, 16:55
hayatımda ilk gittiğim deplasman bu seneki konyaspor deplasmanıydı... gerçekten çok iyi ağırlandık, en ufak bir olumsuzluk yaşanmadı. Ben orada bize ısmarlanan yemeği asla unutmayacağım...

gideceğim deplasmanı çok iyi seçmişim :):D

aynen ole olmuş:D:D 1

kerim1567
11.08.2008, 17:55
nalçaçı affetmez...futbola saygı

GLoBe-Y-Gençlik
11.08.2008, 17:56
nalçacı genclık h.g aramıza saygılarla

mysuskunx
11.08.2008, 18:27
SİVAS TANDA KONYAYA SEVGİ SAYGILAR..........

amcaa
31.08.2008, 20:53
Nalçaçılara selamlar samimi dostlarımız aramızın bozulmaması dileklerimle

8 nolu nalçacı
21.01.2009, 20:58
s.a yiğidolar konyadan selamlar

hepburdayız
24.01.2009, 09:42
a.s kardeşim hoşgeldin forumumuza

emrekocturk58
27.01.2009, 18:07
bizdende konyaya slm lar grdas

8 nolu nalçacı
06.03.2009, 23:19
arkadaşlar galatasaray maçında istenmeyen bi olay oldu malum saygı duruşu,malesef anonsu yapmaya çalışan kişi iyi yapamadığı için duymadık ve haliyle tezahürat ettik biz saygı duruşu olduğunu gördük ve birbirimizi uyarırken malesef hakem saygı duruşunu bitirdi tüm türkiyeden özür dileriz

omer58
06.03.2009, 23:30
arkadaşlar galatasaray maçında istenmeyen bi olay oldu malum saygı duruşu,malesef anonsu yapmaya çalışan kişi iyi yapamadığı için duymadık ve haliyle tezahürat ettik biz saygı duruşu olduğunu gördük ve birbirimizi uyarırken malesef hakem saygı duruşunu bitirdi tüm türkiyeden özür dileriz

olur böyle seyler zaten konya insan yapmaz böle seyler size inanıyorz

merkez_emre
06.03.2009, 23:46
olur böyle seyler zaten konya insan yapmaz böle seyler size inanıyorz

aynen pek sevmesemde konyaspor trıbunlerını gecen sene daglıca saldırısından sonra cogu taraftar konyadan cok mehmetcıklere tezahurat yaptılar...bende bılerek yapdıklarını sanmıyorum

pover58
07.03.2009, 00:09
arkadaşlar kendinizi yormayın konya ve diyarbakır taraftarı bize dost filan olmaz.bu yıl bunlara bide eses ve 8taş katıldı.baklım ne olacak.

8 nolu nalçacı
07.03.2009, 00:20
arkadaşlar kendinizi yormayın konya ve diyarbakır taraftarı bize dost filan olmaz.bu yıl bunlara bide eses ve 8taş katıldı.baklım ne olacak.
konyalının tek dostu adanademir, konyadanademirspor;)

8 nolu nalçacı
08.03.2009, 11:49
trabzonu yendik sıra antepde ;) konyaspor hiç merak etme nalçacı yanında (her zamanki gibi)

8 nolu nalçacı
18.04.2009, 22:25
sivaslılar kusura bakmayın sizin grubu ii sanıyordum ama bugünkü maçta açıkcası fos çıktı hayal kırıklığına uğradım :confused: hadi rakip takım taraftarısınız sesiniz fazla çıkmaz kabul ederim ama ben sivas taraftarına baktığımda hiç bir şey yoktu bazıları bizi izliyor bazılarıda maçı izliyordu zaten lanet olası çekirdekçileri saymama gerek yok

8 nolu nalçacı
19.04.2009, 00:05
Arkadaşım biz burda Konya düşmesin dedik dedik sizin stadda bağırdığınız laflar neydi öyle Sivas olamazsın şampiyon diye,biz başarılı olduğumuzda kimin dost kimin düşman olduğunuda çok net ayırt edebildik sağolun.Meğer bütün anadolu eziklerin şampiyonluğunu istiyormuşta haberimiz yokmuş öğrenmiş olduk böylece.. önceki yorumlarımdan birindede dediğim gibi maçın stresiyle yapılmış bişey bizde anadoludan şampiyon çıkmasını istiyoruz inş. siz olursunuz başarılar

yigidolar06
19.04.2009, 00:17
sivaslılar kusura bakmayın sizin grubu ii sanıyordum ama bugünkü maçta açıkcası fos çıktı hayal kırıklığına uğradım :confused: hadi rakip takım taraftarısınız sesiniz fazla çıkmaz kabul ederim ama ben sivas taraftarına baktığımda hiç bir şey yoktu bazıları bizi izliyor bazılarıda maçı izliyordu zaten lanet olası çekirdekçileri saymama gerek yokevet aynen katılıyorum düüncelerine ama sizlerde bizden farkınız yoktu türkiyede çekirdek ekimini yasaklamak lazım inşallah ligte kalırsınız

ksali
19.04.2009, 00:19
acabi bunu sebebi nedir diye hic dusundunuzmu??orda olan taraftariniz konyaspor kumeye diye bagirmasi bizim taraftarimizi galyana getirdi .ayrica bu onceki atmis oldugunuz iletilere bir bakin massallah hepiniz 3 atariz 5 atariz diyordunuz bende demistimki ummadik tas bas yarar demistim dediyim cikti birde bunyamin gezere dua edin son pozizyonda buz gibi penaltiyi vermedi bunu biz deyil kendi hocaniz bulet uygur acilladi neyse ben yine tekrarliyorum insallah siz bu sene sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyoruz ama sunu unutmayin TRIBUNLERINIZ cok kotu butun forumlarda sizin tribun kulturunuzun neyse bunu yazmayin simdi ama eyer sizin yerinizde biz yani konyaspor olsaydi sizi yemin ediyorum o stadin kapalilari mactan 3 saat once kapanirdi ki gecen hafta sizin antalya macinizi seyretim lider bi takimin taraftari o sdati dolduramamisti neyse konu dagildi insallah sampiyon olusunuz bizans nametleri olacagina saygilar ..

MuRaT_KS
19.04.2009, 00:41
şöyleki, değerli arkadaşlar... bugünkü staddaki gereksiz atışmaların tek sebebi iki takımın taraftarının da gergin olmasıydı. fakat bu gereksiz atışmaları bizim taraftarımız başlattı bunu kabullenmeliyiz.

maçı yeni yeşil tribünden izledim(rakip tribünün sol yanı) daha maçın başlamasına 35 dakika kala bizim 10 nolu tribünden(nalçacılılar) "... sivas olamazsın şampiyon" tezahuratları geldi. bunun karşılığında sivas taraftarı "anadolu, anadolu" diye kaliteli bir gönderme yaptı. yine bizim 10 nolu tribünden gelen "olamazsın şampiyon" tezahuratlarına sivas "bu sene şampiyon anadoludan" diye cevap verdi. ama şöyle ki 8 nolu tribün sivasa kesinlikle küfür etmemişti. ta ki maçın son 20 dakikasına kadar. ikinci devre 8 nolu tribünün(nalçacı) "... sivas" tezahuratları buna kale arkasınında eşlik etmesi sivas taraftarını "konya kümeye" demeye zorladı. ve akabinde sert bi şekilde iki takım taraftarı "olmazsın şampiyon" ve "kümeye" diye atıştılar. gereksizdi ama oldu. maçın stresinden olsa gerek...

bundan sonraki maçlarında sivasa başarılar. bülent hocanın dediği gibi bu 1 puan şampiyonlugunuza yarar inşallah

LosTie58
19.04.2009, 00:44
acabi bunu sebebi nedir diye hic dusundunuzmu??orda olan taraftariniz konyaspor kumeye diye bagirmasi bizim taraftarimizi galyana getirdi .ayrica bu onceki atmis oldugunuz iletilere bir bakin massallah hepiniz 3 atariz 5 atariz diyordunuz bende demistimki ummadik tas bas yarar demistim dediyim cikti birde bunyamin gezere dua edin son pozizyonda buz gibi penaltiyi vermedi bunu biz deyil kendi hocaniz bulet uygur acilladi neyse ben yine tekrarliyorum insallah siz bu sene sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyoruz ama sunu unutmayin TRIBUNLERINIZ cok kotu butun forumlarda sizin tribun kulturunuzun neyse bunu yazmayin simdi ama eyer sizin yerinizde biz yani konyaspor olsaydi sizi yemin ediyorum o stadin kapalilari mactan 3 saat once kapanirdi ki gecen hafta sizin antalya macinizi seyretim lider bi takimin taraftari o sdati dolduramamisti neyse konu dagildi insallah sampiyon olusunuz bizans nametleri olacagina saygilar ..

Bir altındaki mesajı okursan olayı daha net anlarsın sanırım üstelik bu mesaj hemşerinden gelmiş gayet objektif bir şekilde,bence sende objektif olmayı dene.

yigidolar06
19.04.2009, 01:31
şöyleki, değerli arkadaşlar... bugünkü staddaki gereksiz atışmaların tek sebebi iki takımın taraftarının da gergin olmasıydı. fakat bu gereksiz atışmaları bizim taraftarımız başlattı bunu kabullenmeliyiz.

maçı yeni yeşil tribünden izledim(rakip tribünün sol yanı) daha maçın başlamasına 35 dakika kala bizim 10 nolu tribünden(nalçacılılar) "... sivas olamazsın şampiyon" tezahuratları geldi. bunun karşılığında sivas taraftarı "anadolu, anadolu" diye kaliteli bir gönderme yaptı. yine bizim 10 nolu tribünden gelen "olamazsın şampiyon" tezahuratlarına sivas "bu sene şampiyon anadoludan" diye cevap verdi. ama şöyle ki 8 nolu tribün sivasa kesinlikle küfür etmemişti. ta ki maçın son 20 dakikasına kadar. ikinci devre 8 nolu tribünün(nalçacı) "... sivas" tezahuratları buna kale arkasınında eşlik etmesi sivas taraftarını "konya kümeye" demeye zorladı. ve akabinde sert bi şekilde iki takım taraftarı "olmazsın şampiyon" ve "kümeye" diye atıştılar. gereksizdi ama oldu. maçın stresinden olsa gerek...

bundan sonraki maçlarında sivasa başarılar. bülent hocanın dediği gibi bu 1 puan şampiyonlugunuza yarar inşallahevet sizdede bizdede gereksiz hiç istenmeyen olaylar oldu bunları bizde tavsip etmedik hemen bu arkadaşlarımızı susturduk sağ duyulu tavrınızdan dolayıda teşekkürler

8 nolu nalçacı
19.04.2009, 12:22
evet aynen katılıyorum düüncelerine ama sizlerde bizden farkınız yoktu türkiyede çekirdek ekimini yasaklamak lazım inşallah ligte kalırsınız güzel temennin için tşkler:) ama ben şuna takıldım bizim nasıl sizden farkımız yoktu:confused: kabul ediyorum bizim taraftarlardada çekirdekçi var ama bu maçta gereksiz atışmalar haricinde bizim taraftarımıza kötü denemez çünkü bazı çekirdekçileri bu maçta coşturduk belki görmüşünüzdür sivas taraftarının sağındaki kale arkası falan meksika dalgasını onlar başlatıyordu diğer maçlara göre dün çok iyiydik,inş. sizde şampiyon olursunuz:)

yigidolar06
19.04.2009, 13:08
Maraton türübünü kapalının sağı solu karşı kale arkası hepsi bizim gibi çekirdekçiydi NALÇACILAR hariç bizdede 4 eylülde görüntü aynı oluyor o yüzden dedim farkımız yok diye. TARIM BAKANLIĞI YASAK KOYMASI LAZIM ÇEKİRDEK ÜRETİMİNE

GokhanTurna
19.04.2009, 13:20
Dünkü maçta sivasa karşı küfür eden konya taraftarlarını kınıyorum yazıklar olsun.

Küfür edilmesi gerekenler İstanbul takımları bizler değiliz çünkü bizler anadolu kulüpleriyiz dürüst kulüpleriz

kenyalı42
19.04.2009, 15:10
Maraton türübünü kapalının sağı solu karşı kale arkası hepsi bizim gibi çekirdekçiydi NALÇACILAR hariç bizdede 4 eylülde görüntü aynı oluyor o yüzden dedim farkımız yok diye. TARIM BAKANLIĞI YASAK KOYMASI LAZIM ÇEKİRDEK ÜRETİMİNE

arkadaşım naıl fark yok ben sivasta 2 yıl kaldım üniversite nedeyle para buldukça maçalara gitim sivaslı arkadaşlarla berbaer destekledik ama sizin tarattarı örgütlemeye çalışıyorduk ama hiç birinden ses çıkmıyordu konyanın taraftarı yla sivasın taraftarı arasında çok fark konyada bulunan nalçacı adlı grup gerçekten çok güzel takımını destekliyolar sivastaki yiğidolar sadece 25-30 genç bunalrdadnda ses çıkmıyor daha gzel bir taraftar orgazniszyonu yapmanız lazım bence birde stadınız sadece 3 bölümden oluşyor bizim stdaı gördüyseniz 24.000 kapasiteli inş yeniside yapılıcak sizinde bir önce stada ihtiyacınız var vede coşkulu şampiyonluk isteyen bir taraftara inş. sivas şampiyon olur anadludan sevgilerle

leblebi82
19.04.2009, 15:16
Dünkü maçta sivasa karşı küfür eden konya taraftarlarını kınıyorum yazıklar olsun.

Küfür edilmesi gerekenler İstanbul takımları bizler değiliz çünkü bizler anadolu kulüpleriyiz dürüst kulüpleriz

Bende şimdi senin mesajını anlamadım Gökhan. Küfür hiç bir şekilde hiç bir kimseye, gruba yapılmamalı. Rakibimize bile yapılsa tasvip etmemeliyiz.

Ulubatli58
19.04.2009, 16:28
konya sivasa kufurmu etti insallah ligden duserler