Orijinalini görmek için tıklayınız : TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ..

SivasSpor.Com
20.02.2007, 19:54
Sivasspor’un her zaman yanında olduklarını da ifade eden taraftarlar“Takımımızdan bu hafta sonu yapılacak olan Konyaspor karşılaşmasında galibiyet bekliyoruz” dediler.

Taraftarlar Sivasspor’dan Konyaspor karşılaşmasında mutlak 3 puan beklediklerini ifade ederek, şunları söylediler: “Sivasspor ligin ilk yarısını hedeflediği noktada tamamladı ve azmini ortaya koydu. Ligin ikinci yarısında ise karşılaşmalardan hep 3 puan çıkarmayı bildi. Antalyaspor ile yapılan karşılaşmada ise şanssız bir oyunla 3 puanı kaptırdı. Bu yenilgi biz taraftarları çok üzdü. Ancak futbolda yenmek kadar yenilmekte olası bir sonuçtur. Üzüldük ama üzüntümüz bu haftada kaldı. Konyaspor karşılaşmasında takımımızdan mutlak puan bekliyoruz” dediler.
“Sivasspor Sivas’ın Süper Ligdeki tek temsilcisi. O yüzden takımımızın her yanındayız ve destekçisiyiz. Başka bir Sivasspor ve Sivas yok. Takımımızın mağlubiyetine üzüldük ancak Konyaspor karşılaşmasında da yalnız bırakmayacağız. Konyaspor karşılaşmasında da tribünlerde yerimizi alarak 90 dakika boyunca takımımızı destekleyeceğiz. Sivasspor’un Konyaspor karşısında 3 puan alacak taraf olduğunu biliyoruz ve 3 puanı bekliyoruz” dediler.

SivasLady
20.02.2007, 19:58
Stadi dolduran aktif taraftar istiyoruz
Doldurmak yetmiyor takima destek olunmali
Tezahüratlar yapip takimi costurmali

ARTIK

radyoda dinlerken taraftarin sesini duymak istiyorummmm

yigido0058
20.02.2007, 20:23
sivassporumuzun her zaman yanındayız bir maç kaybetti diye desteğimizi kesersek sivasa ve sivasspora en büyük kötülüğü yapmış oluruz forumda bu seyirciye yazık diye bir şey okudum 15 bin taraftır izlemiş maçı ben de maçtaydım hem de karstan geldim maçı izlemek için ne kadar taraftar olursa olsun kuru kalabalık diye bir deyim vardır işte stada dolduran taraftar bu kuru kalabalığı temsil ediyordu herkes ellerinde çekirdek paketleri tezahürat yapacakları yerde çekirdek yiyip hakeme ve oyunculara küfür ediyorlar bu nasıl taraftar bu nasıl destek anlamadım gitti sonra bir de takımdan galibiyet bekleniyor maçı alamadın mı bu seyirciye yazık deniliyor seyirci o gün sivasspor için hiçbir şey yapmadı gol yenildikten sonra desteklemek yerine sus pus olundu desteğe tam ihtiyaç olunduğu zaman destek vermezsen susarsan bu takımdan maçı kazanmasını beklemek gibi bi hakka sahip olamazsın sorun bence beşiktaş galatasaray fenerbahçe gibi büyük takımlarda stadı ateşleyen büyük bir taraftar grubuna sahip olamamızdan kaynaklanıyor bence çılgınlar58 ve 1967 genç taraftar derneklerine daha çok destek verilmeli ve taraftarın bu gruplara üye olmaları teşvik edilmeli ben haftaya konya maçında ateşli bir seyirci olmasını temenni ediyorum umarın susan değil 90 dakika destek veren bir taraftar olur sahada ben haftaya yine stadtayım takımıma sonuna kadar destek vereceğim umarım sivas bu kolundaki altın bileziğin farkına er geç varacaktır

FurkaN
20.02.2007, 20:29
Takımın yanındayız ama ne kadar nereye kadar? Bunu herkes kendine sorsun belirli bir grup dışında basarısızlıkta takımın yanında kimse yok... Basarıda herkes tribünde ama yine destek veren yok...

yigido0058
20.02.2007, 20:33
musa gardaş takımızın yanında ölümüne kadar olmalıyız başkası bizi ilgilendirmemeli biz de pes edersek o zaman kimse kalmaz destek veren ama desteğimizi hiç çekmezsek o zaman daha çok katılım olacaktır destek artacaktır uyuyan taraftar değil uyutmayan taraftar stadta yer alacaktır bunda hiç kuşkun olmasın takımımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmalıyız sivasspor çünkü bunu hak ediyor

cihan çiftçi
20.02.2007, 22:48
her zaman takımımızın yanında olmalıyız ki takımımıza güven sağlayalım ki onlarda çıkıp sahada aslan gibi toplarını oynasınlar

Engin58
20.02.2007, 23:04
Her zaman guzide takimimiz ile birlikteyiz iyi günde kötü günde ic iceyiz.Saygilarimla...

Besyo_cu
20.02.2007, 23:15
Hep destek tam destek bi mac kaybettik ya ne olucak :D

ceza_tolga_rep
20.02.2007, 23:21
bu takım beşiktaşı trabzonu ve fenerbahçeye kök söktüren takım?emin olun arkadaşlar pazar günü yine antlya maçındada olduğu gibi dolacaktır???*

Serd@r
20.02.2007, 23:47
SİVASSPORdan başka neyimiz var;TÜRKİYEye belki ilerde Dünyaya o güzelim memleketimizin adını duyurup tanıtacak,SİVASSPORdan başka kim bizim memleket özlemimizi giderip,birçok ağızdan SİVAS sözcüğünü söyletecek,elbetteki iyi günde ve herzaman yegane iftihar tablomuz SİVASSPORumuzun yanındayız.

sedat yildiz
21.02.2007, 00:34
bu takima güvenimiz herzaman var her hallerde desdek liyorum

Fatih Bayrak
21.02.2007, 01:44
Gardaslar baska Sivasspor yok o yüzden Takimimizin yanindayiz.
Devamlida yaninda olacagiz.

orhan_sivasli
21.02.2007, 10:24
1 maçla böle olursa sonra ne olur herzaman destek tam destek

1967_CLuB_MuRaT
21.02.2007, 11:52
Stadi dolduran aktif taraftar istiyoruz
Doldurmak yetmiyor takima destek olunmali
Tezahüratlar yapip takimi costurmali

ARTIK

radyoda dinlerken taraftarin sesini duymak istiyorummmm

O Biraz Zor adamlar ıslık çalmıyo ki...

PRoFeSSioNaL
21.02.2007, 12:13
Her zaman heryerde yanındayızz sivassporrrrrrrrrrrrrrrrr

abdurrahim_58
21.02.2007, 12:53
Aman Hemseriler bu hafta Sivassporumuzu yalnız bırakmayalım. Gecen haftakı maç gibi stadyum dolsun tassın.

Ertugrul
21.02.2007, 13:47
Konya maçında alacağımız galibiyet üst sıralarda tutunabilmemiz için büyük
önem arz ediyor.Bu maçı kazanabilmemiz için de 12. adam sayılan
taraftarlarımıza da büyük iş düşmektedir.
Tüm taraftar gruplarının stadı doldurması ve sahayı inletmesini bekliyoruz...

By Karayel+58
21.02.2007, 16:56
BAŞARI,HAKİKATIN YOLUNDA SAMİMİYET ,SABIRLA YÜRÜYENLERİN ERECEĞİ SARAYIN ADIDIR*********************+58

nazimgulturk
21.02.2007, 17:07
İNŞALLAH KAZANICAZ TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ KALBİMİZ ONLARLA

bdogan58
21.02.2007, 17:42
herhafta doluyo ama kendi evimizdeki maç karnemiz çok kötü....
(tabi bu puan kayıplarının taraftarla bir alakası yok)

eminim ki yiğidolar bu hafta da dolduracaklardır stadımızı...keşke sivasta otursamda maça gidebilsem:)

albina58
22.02.2007, 03:21
Arkadaşlar bizim takım kendi seyircisi önünde, ya heyecanlanıyor yada o maçın verdiği stres ile kendilerinden beklenmeyecek ölçüde ki onunda '' Bu seyirci madem tribünleri doldurmuş, bizde onlara galibiyet hediye edelim '' düşüncesi ile hareket etmeleri sonucu, ters tepki olarak başarısız olduğu hissi oluşdu bende.
Yalnız burda sadece stad dolunca,doluluk ölçüsünde galibiyet gelecek diye bir mantık yok.Dikkat çekmek istedigim nokta;Turkcell süper ligde var olmak ve ileriki yıllarda saglam temeller üzerinde durmak istiyorsak,elimizden geldigi ölçüde stadı doldurmalı,lisanslı ürünleri almalı,varsa imkanımız banka veya değişik (posta havale,int.gibi) yolardan bağışlar yapabiliriz.
Kısaca kulübümüzün parasal konulardada biz seyircilere ihtiyacı vardır.
MECNUN OTYAKMAZ başkanımız inisiyatifindeki ilerleyişimizin; Daha emekleyen bir bebek veya merdiven basamaklarını teker teker çıkmak gibi algılıyor ve destekliyorum. Zira hızlı yükselişin muhakkak bir çakılışı olur.Bu şekilde atılan temellerimiz, süper güç olmak ve ileriki dönemlerde her zaman iddalı olmamız için gereklidir.
Haydi arkadaşlar;Kısır çekişmelere,inatlaşmalara yer vermeksizin tribünleri dolduralım,bizi bizden başka destekleyecek yok.
Başka SİVAS'da yok SİVASSPOR'da yok.

catli_58
22.02.2007, 08:58
Bu takımı Biz 20 yıldır terketmedik bundan sonra da terketmeyiz....Hep destek tam destek...

serhankaburcuk
22.02.2007, 10:04
Biz bu takım için çok şeyler yaptık.Bu takım ile çok ağladık çok güldük.Ama takımımızı hiç ama hiç yalnız bırakmadık.Ben insanları anlamıyorum.Sivaslı olduklarını söylüyorlar ama takım yenilincede ben bu takımı daha izlemeyeceğim diyorlar.Takımın iyi gününde yani galip gelince herkes yanında olur ama önemli olan yenildiği zaman takıma daha çok destek vermektir.