Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

gülkız
25.02.2007, 13:51
Turkcell Super Liginin flaş takımı Sivasspor, Fenerbahçe karşısında mutlaka puan/puanlar elde ederek yükselişini sürdürecektir.Bizim Az Alkmardan ne eksiğimiz var...

SİVASSPOR :2

Fenerbahçe:1

melih1
25.02.2007, 13:54
banko yenılırız...

sebep bellı...

bjk gs trabzon olsa zorlarız ama fenere imkanı yok oynamayız..

fener:2

sivasspor:0

üsküdar_58
25.02.2007, 13:55
inşallah bu maçıda alırız
sivas spor 1
fenerbahçe 0

çılgın-sedat
25.02.2007, 14:02
İNŞALLAH ALRIZ BU MAÇI
SİVASSPOR 1
fb 00000

yigidomustafa58
25.02.2007, 14:06
bence alıcaz çünkü fenerbahçe nin bu aralar moreli çok düşük(AZ Alkmaar)dolayı inşallah bu maçtan da alnımız akıyla çıkarız bencede:
SİVASSPOR:2
fenerbahçe:1

muslu9
25.02.2007, 14:33
sivas: 5 fener: 0

mesut_koçak_58
25.02.2007, 14:50
sivasspor:3

fenerbahçe:2

çok zor olacak ama bunu yapacaz

oğuzhan AKDOĞAN
25.02.2007, 14:54
fenerbahçe:3

sivasspor:1

superglam
25.02.2007, 15:00
fenrebahce : 6
sivasspor :1 (gol balili)

üzgünüm ama sivas iyi gitmiyor..

onetanem58
25.02.2007, 15:06
Fenerbahce-4 Sivasspor-0 Sampiyonluga oynuyan bi takım Sivassporu dinlemez.Sivas iyi gitmior haydi hayırlısı olsun bakalım :confused:

58Taraftar
25.02.2007, 15:14
fb sampiyonlar liginden elendigi icin taraftariyla barismali, sivasimi gol yagmuruna tutar kesin

fb 4 - 1 sivasspor

salihak
25.02.2007, 15:23
sivasın bu maçda hiç şansı yok ama inşallah bir mucize yaparız maçı alırız( çok zor)
fb: 3 sivas:1 yanılt bizi sivas hadi konya yenilgisini unuttur

kucukfırat
25.02.2007, 15:28
sivas hemen hemen kolay olann konyayı yenemedi fenerden de allah verede fark yemeye:rolleyes:

aykut-akay
25.02.2007, 15:59
SİVASSPOR :1

ceza_tolga_rep
25.02.2007, 16:04
fenerbahçe ve bülent uygun=7
sivasspor=0

Immortal_Love
25.02.2007, 16:04
Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor. Sivas Fenere puan kaybettirsin bende saçlarımı kazıtır buraya resmimi koyarım...(zaten tip yok saçlar gidince tam bir komedi olur)

PRoFeSSioNaL
25.02.2007, 16:48
Sivassporummmmmmmmmmmmmmmmm :2
fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee :1

By Karayel+58
25.02.2007, 17:23
Kim istemez siz ,Ben,Herkes BEŞ...BEŞ....BEŞ...!!!Ama sizler gibi benide ,soğutuyorlar Yüreğimizi Burkuyorlar,Elimizdeki Tek silah Olan Heyecanımızı Alıyorlar....ÖLÜMÜNE SİVASSPOR,YAĞMURDA ÇAMURDA,ama unutmayalım Bzi ışık Görmek isteriz....Karanlıkta Kim Kalmak ister.....Karşılık Başarı Bekleriz....Zaman Zaman Kazalar Olacak Elbette Kim Dört Dörtlük....100 Milyon Dolarlık G-s ,F-b Bile wurulmadımı..!!!Ama Antalya -Konya maçında+(Kendi ewimizde)+16.000 Yiğidonun Önünde +Ligin Orta Güçteki Takımı Karşısında....!!!Üstüste Yapılmamalıydı..!!!Peki biz mi hatalıydık..!!!!Bu Siwastaki Taraftarın webalini Kim werecek....Geçen Antalya Maçı Trafik Kazası Dediler ,Ama gİT gide zincirleme kazası oluyor maalesef üzülerek söylüyorum,UEFA yı Bırakın Biz I.LİGDE Kalacağımız Korkusuyla Her Zamanmı Yaşayacağız..!!!!!Ne Zaman bizlere Rahat Nefes alma Şansı Werecekler....'''''58''''....N erden Kan Kaybediyorsak Bulunsun lütfen............""""""""""""BAŞKA SİWAS YOK""""""".............................. ...................+58

nazimgulturk
25.02.2007, 17:51
fenerden puan almak mı giç sanmıyorum :D gs yada bjk desen neyse de fenere şampiyonluk yolunda darbe vurmak mantıksız geliyor bana ama antalyayı yenerse haftaya fenerden puan alabiliriz.....

gülkız
25.02.2007, 18:08
sivasspor=0

Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....

nazimgulturk
25.02.2007, 18:14
katılıyorum sana gülkız bülent hoca herzaman iyi yöentiyor takımı sorunumuz gol atamamak bu da futbolcuların becerizsizliği bence hocayla alakası yok

CÜSSKB-Aynur
25.02.2007, 18:15
Rakibimiz, şampiyonluğa oynayan bir takım, üstelik deplasmanda oynayacağımız bir maç, gerçekçi olmakta fayda var.
Bence berabere kalmak bile çok büyük başarı olur.

TracyMcGrady58
25.02.2007, 18:17
Bu mac cok önemli, son 2 hafta iyi gitmiyor takim, kendini göstermek icin oyniyacaklardir, isimiz cok zor ama imkansiz degil, insallah bu mac 1-0 olsun bizim olsun

aslansivasli
25.02.2007, 18:32
bende şimdi bi kaç şey söylüycem benimde adım sivasspor zor durumda olunca sattı olucak. ama ben dogruları söylüycem. fenerbahçe nin puan kaybetmeye tahammülü yok ve öle de olucak çünkü sivassporu yenicek. bende daha önce yapılan yorum gibi belki gs-bjk veya ts olsaydı zorlardı hatta berabere bile kalrdı onlarla derdim. ama rakip fenerbahçe berabere bile kalamyz. hayalci olmayalm. kendi sahmzda bile fb yi yeneck gücüöz varken yenemiorz da ist.da mı yenicez. kimse darılmasn ama gerçekleri söylüyorum. can arat-servet çetin sivasspor a nasıl geldi bunu hiç araştrdınız mı araştrdıysanz anlardınız ne demk istediimi. ben sivasspor un yanndaym ama bu maçı fb nin alcagını biliorm. eger gidebilrsemde maça gidicem ve destekliycem her ne kadar yenilcek olsakda. bu benim görüşüm karşı çıkanlarda olacak ama bu tepkinz aşaglıyıcı ve sivasspor u satıyomusum gibi olmasınn lütfen!!! GERÇEKCİ OLMALIYIZZ

ceza_tolga_rep
25.02.2007, 18:43
katılıyorum sana gülkız bülent hoca herzaman iyi yöentiyor takımı sorunumuz gol atamamak bu da futbolcuların becerizsizliği bence hocayla alakası yok

helal olsun size bravooooooooooooooooooooooo??? ?????????????????????**
bravo beyler???????????????????????? ??????????????????

Bilmiyorum5
25.02.2007, 18:44
BENCE FENER 3-1 FALAN ALIR AMA GÖBLÜMÜZDEN GECEN TABIKI 1-1 OLSUN BEN YENİLİCEGİMİZİ BİLDİGİM HALDE MACTA OLUCAM BİZ 4 KİŞİ GİDİYORUZ GELEMK İSTEYEN VARSA AKDIKOY ISKELDEDE BULUSUCAZ BI MAC GUNU BELLI OLSUN SAATI DE YAZARIM İNSAALLAH İLK YARIDA OLDUGU GIBI 1 PUANI ALIRZ

ceza_tolga_rep
25.02.2007, 18:45
Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....

kardeş stat full,insanlar o soğukta gelmiş,ben 90.dk. boğazımı yırttım,bizim hakkımız bu mu?siz diyosunuz ki bülent hoca ya böle demeyin?ya ben bu takım kötü gidince haluk ulusoya mı soracam sivasspor neden böle diye?acaba burdan yazıp artislik edenler maça geliyolar mı?bide öle düşünmejk lazım?ben bu takımın hesabını bülentten sorarım kimseden deil?_??

Arif Coşkun
25.02.2007, 18:54
Aslında futbolda yenmekte var yenilmekte, iki hafta önce yere göğe sığdıramadığımız uefa ya kesin gideriz diye dşündüğümüz takımımızı iki mağlubiyetle bakıyorum da yerden yere vurulmaya başlanmış.Bu kadar karamsar bir tablo çizmenin bir anlamı yok. Bekıyorum herkes şimdiden teslim bayrağını çekmiş,neredeyse takımın İstanbula maça gelmesine bile gerek yok diyecekler! Bu FB'ye karşı değil, hangi takım olursa olsun,elbetteki galibiyet için çıkacaktır takımımız sahaya. Bu FB'yi Bursaspor 1-0 yenmedimi hemde kendi evinde.Denizlispor şampiyonluğun en büyük adaylarından GS' ile berabere kalmadımı? İstedikten sonra iyi bir oyunla her takımı yenebiliriz düşüncesindeyim.Ancak; bazı arkadaşlarımın düşüncelerine katılmamak elde değil. Eğer FB'ye karşı bir diyet ödeme düşüncesinde olunmazsa, beraberlik yada galibiyet almamamız için hiç bir neden yok!Bakalım zaman neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz.

58hayati
25.02.2007, 18:54
fenerbahçe 5
sivasspor 3 olur golu geçecek

mehmetçakar58
25.02.2007, 19:28
fb:1 ss:1 çünkü iki takımın moralleri bozuk.

SEMİH-58
25.02.2007, 19:32
sivasspor:::::::2
fenerbahçe:.......1

KerimKesgin
25.02.2007, 19:39
inşallah kazaniriz baska bi sey demiorumda ne oluyor anlamadim bi seri yeniyoruz bi seri yenilioruz .. mağlubiyet serisinin bitmesini canı gönülden istiyorum.. en büyük Sivas ..

zaralım 58
25.02.2007, 19:40
ÜZÜLEREK YAZIYORUM FB:4-1 SİVAS

Dağcı
25.02.2007, 19:51
Fenerbahçe şu dakikalarda Antalya'ya 1-0 yeniliyor. Bu maç bu skor ile biterse Kadıköy'den biraz zor puanla döneriz. GS'in potaya girmesini istemezler çünki...

Fb : 2 - Sivasspor : 0

FurkaN
25.02.2007, 20:03
Fener bugünde puan kaybetti arkadaşlar 4 ya da 5 diyenler veya 3 diyenler biraz daha düşünün derim... Kendi sahasında oynayacak bu takım işimiz zor tabi baska etkenlerde olacak bu maçta ama ne olursa olsun Sivasspor her deplasmanda oynadığı gibi oynayacaktır burada da... Umudumuz takımımızın puanla dönmesi...bence ;

FENERBAHCE : 1

SİVASSPOR : 1

By Karayel+58
25.02.2007, 20:49
Fenerin Puan Kaybetmesi daha kötü brader...................Hırsl andı Swasspor Yenilgisinde Taraftarı Bizler Gibi Anlayışlı..+58 Asla değil

madraider
25.02.2007, 22:33
bu aralar gidişat yine kötüleşti evet düşme tehlikesinden biraz uzak durumdayı z ama uefa ya gitmek istiyorsakmutlak puan yada puanlar almamız lazım derım ama üzgünüm ki sivas fenere yenilir

KIZILCAN
25.02.2007, 23:41
fb-sivas : 3-0

fenerin acil olarak puan ve morale ihtiyacı var.kendilerini sivas maçında affettirmeye çalışacaklar.belki skorda fark olmayacaktır ama kazanacakları kesin...
(keşke Sivas maçı alsa da fenerin galibiyetine kesin gözüyle bakan bizler mahçup duruma düşsek! )

Bestepeli-58
26.02.2007, 00:45
barı sıkor tahmini yapmayın bu sitede gizli fener sempatizanları bu sivas fenerden puan alacak herkes bunu görecek cünkü fenerin hocası salak sivas üstüne gelen hertakımı yenerrrrrrr onlarda üstümüze gelecek

UTKUM_58
26.02.2007, 01:07
ben ne panik yapicam nede korkucamm ama bu haftada fenerbahceye yenilip..önümüzdeki mactada cikis yakalayacagimizi dusunuyorum..sivas
tum maclarini kazansada fenerbahceyi yenmezler..bunu herkes biliyor

myway
26.02.2007, 02:04
fener de adam değil. bizimkiler korkak oynamasa ordan puan çıkarır.. ama maaleseff korkak oynayacağız.o statta korkak oynanıyor çünkü farkolmaz o kadar fenerbahçe de kötü ama en az 3 olur 3-0

blacksky
26.02.2007, 02:19
Sivasspor bu maci kaybedecek cunku fb nin morale ve taraftariyla barismaya ihtiyaci var bunun icinde kendi sahasinda sov yapatak farkli bir skor elde etmeleri lazim bunuda sivas macinda yapacaklar diger bazi arkadaslarin dediklerine katiliyorum sivasspor fenerbahcenin arka bahcesi....durduk yere fenere maglup olmayiz tabi mesela ilk yaridaki macta 1 puan almistik.. ama bu kez durum farkli a.yildirim isteyecek sivasspor yeninlecek hemde oldukca farkli yenilecek...uzgunum ama durum bu...

myway
26.02.2007, 02:23
Sivasspor bu maci kaybedecek cunku fb nin morale ve taraftariyla barismaya ihtiyaci var bunun icinde kendi sahasinda sov yapatak farkli bir skor elde etmeleri lazim bunuda sivas macinda yapacaklar diger bazi arkadaslarin dediklerine katiliyorum sivasspor fenerbahcenin arka bahcesi....durduk yere fenere maglup olmayiz tabi mesela ilk yaridaki macta 1 puan almistik.. ama bu kez durum farkli a.yildirim isteyecek sivasspor yeninlecek hemde oldukca farkli yenilecek...uzgunum ama durum bu...

yok yine 3 ten fazla olmaz derim ben

COBANSARAYLI
26.02.2007, 02:28
fenerbahce =0

SIVASSPOR=1

YENSENDE YENILSENDE KALBIM SENINLE SIVASSPORUM
SU SIVASIN ONU BIR UZUN ALAN BIRTEK SENI SEVDIM GERISI YALAN

COBANSARAYLI
26.02.2007, 02:31

SHOW YAPACAK DERMANLARIMI KALDI DARMA DAGIN OLDULAR HERSENE AVRUPA SAMPIYONU OLUYORLAR LIGLER BASLAMADAM SANKI ONLARDAN BASKA TAKIM YOK
SIVASIMIZ YIGITLER GIBI CIKAR VE FENERI DARMADAGIN EDER DIYE DUSUNUYORUM BASKA TAKIMDA MORAL BULSUN FENER SIVASI YENEMEZLER

tykinik58
26.02.2007, 07:35
Fenerbahçe bu hafta Antalyaspor'u yenseydi, bizim için rahat bir maç olacaktı. Fakat onlarda da üst üste puan kaybetmenin sıkıntısı var, futbolcular diken üstünde, taraftarlar baskı yapıyor. Maalesef bize patlayacaklar.

Fenerbahçe : 4 (5)
SİVASSPOR : 0

sivaslim58
26.02.2007, 07:35
Fenerin ayakta duracak hali yok ne showu ya hafta içindede gençlerle kupa maçı var heralde ölürler artık.volkan ve deniz oynarsa kesin yeneriz.3-0 yeneriz kesin bak buraya yazıyorum işte.

OLCAY_58_AKKUS
26.02.2007, 07:52
Turkcell Super Liginin flaş takımı Sivasspor, Fenerbahçe karşısında mutlaka puan/puanlar elde ederek yükselişini sürdürecektir.Bizim Az Alkmardan ne eksiğimiz var...

Sivasspor galip gelmek için hiç iyi sinyal vermedi antalya ve konya maçlarında.Bu maçtada kazanmak için oynayacaklarını sanmıyorum.sivas bu hafta da 3 puana hasret kalacak.

bdogan58
26.02.2007, 16:53
sivasspor 1-1 FB İNŞALLAH BÖYLE BİTER

Bln-Fatih58
26.02.2007, 17:03
sivassporumuz nezaman düsüs yasasa büyük takimlar karsisinda cikis yakaliyor.
bu maci sivassporumuz galip gelir diye düsünüyorum...
Hem FB nin durumuda hic iyi degil zaten

Fenerbahce............0-1............Sivasspor

kadir0911
26.02.2007, 17:10
deplasman takimiyiz ve 1:0 yenecegiz !! :D

corners19
26.02.2007, 17:47
1-1 biter maç sivas zaten aldığı puanın yarısından fazlasını deplasmandan aldı
eğer bülent uygun doğru 11 çıkarırsa yenebilirizde

atabey07
26.02.2007, 17:55
bu kadroyla sivas fark yer inşallah yüzlerinin akıyla bu maçtan ayrılırlar.
fenerbahçe:4
sivasspor :1

kangalli58yasin
26.02.2007, 18:18
SIVASIM IYI GITMIYOR
ONDAN DOLAYI BENCE 3. MAGLUBIYETI ALIRIZ

FENERBAHCE.................2
SIVASSPOR...................1

ceza_tolga_rep
26.02.2007, 18:23
fenerbahçe-4
sivasspor-0
. .

özsivasli1903
26.02.2007, 18:30
vallaha sivas büyük maclarda baska oynuyo... yenildigimiz takimlara bi bakin, konyaspor besiktasi 2-1 yenmis geldi sivasa...
antalyada bu hafta fenerbahceyi yendi 1-0.
yendiler ve süperde futbol oynadilar...
ben diyorum ki sivas macin ilk dakikalarinda gol yemezse maci 1-0 alir diyorum...
takimiza haksizlik yapmayin...

Engin58
26.02.2007, 18:41
FENERBAHCE:0 SIVASSPOR:0 saygilarimla...

Ertugrul
26.02.2007, 18:50
http://www.football.co.uk/shared/images/teams/fenerbahce.jpg

http://www.gokhanege.com/sivasspor.gif

Sivasspor:3

fm58
26.02.2007, 18:55
inşallah bu maç bizim olacak........

Yiğiter
26.02.2007, 19:51
açıkcası ben içerideki bursa maçına kadar puan alacağımızı düşünmüyorumm.konya iki farklı alır gibi..ama yine de belli olmaz saonuçta birisi sivas birisi konya

antalya maçının hemen ardından yazdığım bu yazı doğru çıkacak gibi..bakınsan lanet olası iki farklı yenileceğimizi bile bilmişim ya..oooooff offfffff.....bursa maçından 3 puan alacaz ama.....fenerden puan zor.... kolay ama zorrrrrrrrrrrrr.....

Bilmiyorum5
26.02.2007, 20:14
Fenerbahçe - Sivasspor
tarih : 04 Mart Pazar, 19:00
mekan : Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

bilet fiyatları Migros Tribün: 27,50 YTL
Telsim Tribün: 27,50 YTL
Migros Rakip Tribün: 27,50 YTL
Fenerium Üst Tribun: 60 YTL
Fenerium Alt G Blok: 100 YTL
Fenerium Alt B - F Blok: 150 YTL
Fenerium Alt C - E Blok: 175 YTL
Fenerium Alt D Blok: 225 YTL

ACAYIP PAHALI NAPICAZ BILMIYORUM YENILECEGIMIZ VE YA BIZIM ACIMIZDAN COK ZEVKLI GECMEYECEK BIR MAC ICIN 3O YTL COK FAZLA SAMIYENE 15 YTL YE GIRMISTIK YA BURDAN FENER YONETIMINI KINIYORUM GECEN YIL BILE 20 YE GIRMISTIK

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.02.2007, 21:49
bizim için hayırlısı neyse o olsun

cordoba_tring
26.02.2007, 22:25
fener bu saatten sonra maçı vermez... yani yeniliriz. :(

Fighter
27.02.2007, 03:38
Başarılar Yiğidolar..

Genç Fenerbahçeliler Sivas

K4r_Tugrul
27.02.2007, 08:17
FenerBahçe ---> 2
SivasSpor -----> 0

audi
27.02.2007, 13:45
Fener hic bir zaman sivasa mac vermez

gesili
27.02.2007, 13:49
sivas gerçekten puan alacağıma inanırsa gerçektende puan yada puanlar alması süpriz deil yeterki kendilerine inansınlar

HALIL Y.EKECIK
27.02.2007, 14:04
arkadasim sana sunu soruyorum fener bahcenin sivasi (6)birlik yenmesini neye dayanarak yazma ihtiyacini duydun herkesin gorusune saygi duyuyorum amma bu yazmis oldugun skora katilmiyorum (ben)bir sivasli olarak yuzde yuz bilsemki fener bizi -10 sifirda yenecegini bilsem dahi bunu yazmiya benim elim varmaz biz sivasliyik baska sivas yok sivas sporumuza basarilar

Arif Coşkun
27.02.2007, 15:18
Bu maç 0-1 Sivasspor'umuzun galibiyetiyle bitecektir aynen Antalya'da olduğu gibi, Şu çok farklı yenileceğimizi tahmin edip skorları yazan arkadaşları kınıyorum. Lütfen içinizdeki Sivasspor'un dışındaki takımı söküp atın artık! Takımın ve taraftarın motivasyonunu düşünün biraz... Bunları artıracak yorum yapılmasında fayda var bence.her takım inişli çıkışlı grafik çizer,mühim olan her zaman takımını desteklemek onun yanında yer almak gerçek taraftarlık ilkeleriyle ancak bağdaşır. Saygılar.

yigido Atilla
27.02.2007, 15:55
Fenerbahce Antalya macini almis olsa idi o rahatliktan puanla sivasa dönebilirdik ama simdi fenerbahce puani bizden daha cok isteyerek maca baslayacaklar ilk gölü erken yersek cok kötü bir sonucla sivasa döneriz eger ilk yari gol yemessek ve 75 dakikaya kadar mac 0-0 olursa her gecen dakikalarda Fenerbahce panikliyecek ve hata yapacaklar iste o zaman fenerbahceyi cezalandiracagiz Baliliyi topla bulusturursak fenerbahceyi yeneriz...hatta Balili iyi gününde olursa fark bile atariz Volkanin durumu ortada cok stresli maca cikacak uzaktan her atilan topu volkan filede görüyor ..!!! ÖNEMLI OLAN ERKEN GOL YEMEMEMIZ !!!!!!

erol41
27.02.2007, 16:09
Maça iyi hazırlanmak çok önemli. Sivasspor bu maça çok sıkı hazırlanması ve bu maçın 11 rini iyi seçmesi lazım. İNŞALLAH sivasspor iyi pres yapar ve ucuz gol yemez ve eline geçen fırsatlardan faydalanırsa bence başabaş bir mücadele olur. fenerin kupa maçı var ve bu maçın sonucu ve mücadelesi önemli yorgun ve moralsiz gelirse maç lehimize dönebilir. Sivasspor futbolculardan aslanlar gibi mücadele bekliyorum. Netice önemli değil. Fakat galip gelirsek tekrar üst seviyeler için mücadele ederiz, son haftalardaki yenilgiler unutulur. Haydi hayırlısı olsun İNŞALLAH

gardasin.58
27.02.2007, 16:17
Fenerbahce Antalya macini almis olsa idi o rahatliktan puanla sivasa dönebilirdik ama simdi fenerbahce puani bizden daha cok isteyerek maca baslayacaklar ilk gölü erken yersek cok kötü bir sonucla sivasa döneriz eger ilk yari gol yemessek ve 75 dakikaya kadar mac 0-0 olursa her gecen dakikalarda Fenerbahce panikliyecek ve hata yapacaklar iste o zaman fenerbahceyi cezalandiracagiz Baliliyi topla bulusturursak fenerbahceyi yeneriz...hatta Balili iyi gününde olursa fark bile atariz Volkanin durumu ortada cok stresli maca cikacak uzaktan her atilan topu volkan filede görüyor ..!!! ÖNEMLI OLAN ERKEN GOL YEMEMEMIZ !!!!!!

SIZE TAMAMEN KATILIYORUM FENER BAHCEYI ORTA SAHADA KARSILARDA TOPA SAHIP OLURSA NEDEN IKI SIFIR OLMASIN.

Ultra sivasli
27.02.2007, 18:19
ALKMAR MACINDA FENERBAHCE PERISAN OLDU BIZ AZ ALKMAYI RAHAT GECERDIK DEPLASMANDA PAZAR GÜNÜ FENERBAHCE ANTALYADA DAGILDI BIR TANE GOL POZISYONLARI YOKTU ARTI PERSEMBE GÜNÜ GENCLERBIRLIGI ILE ÖLÜM KALIM MACI VAR 25 SENEDIR ALAMADIGI KUPA MACI VAR BU MACTA FENERBAHCE COK YORULACAK TAM ISTEDIGIMIZ GIBI YORGUN ELIMIZE DÜSECEK FENERBAHCE HAFTADA 2 MACI KALDIRAMIYOR BU NEDEMEK OLUYOR YANI SÜKRÜ SARACOGLU STADI FENERE MEZAR OLACAK BIZ ÖYLE BÜYÜK BIR TAKIMIZKI FENERI YENIP HATALARINI GÖSTERIP ZICO VE BAZI FUTBOLCULARDAN FENERBAHCE BIZIM SAYEMIZDE KURTARACAK
FENERI ISTANBULDA ÖTTÜRECEGIZ EN BÜYÜK ALLAH SONRA MECNUN GARDASIM VE SIVASSPOR BASKA BÜYÜK YOK TÜRKIYE BU HAFTA BIZI KONUSAK EN BÜYÜK SIVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Kemo_58
27.02.2007, 18:30
arkadaşlar bence fener bizi yenecek fb-3 ss_0 ama gönlüm gene sivas dan yana maça gidicem

Ultra sivasli
27.02.2007, 18:40
sivasspor=0

RÜZGARIN OGLU BALILIYI UNUTTUN HERHALDE GARDAS DEPLASMAN KRALI SIVASI YABANA ATMA VE TAKIMINA HER ZAMAN GÜVEN . BIZE KIM 7. GOL ATMISTA FENER ATSIN ADAMLARIN AYAKTA DURACAK HALI YOK ALEX TÜMER DEVID YORGAN BULSA SAHAYA YATACAKLAR

FENERBAHCE 1 - 3 SIVASSPOR

ademgoze
27.02.2007, 18:54
fb:1 tuncay
sivas:1 mehmet yıldız

koyu58
27.02.2007, 18:57
gönlüm sivassporumun kazanmasını arzuluyor ama gerçekler acıdır bjk maçında yanılmıştım inşallah yine yanılırım ama bide başımızda fikret ünsal gibi yönetici olursa imkanlar gittikçe zorlaşır

SİVASI, TERKETTIM SANMA SENI
SENI SENDE DEGIL, HER AN YÜREGIMDE YASIYORUM..
BIR SELAM GÖNDER SİVASTAN
KURSUN KADAR HIZLI OLSUN
BIR SELAM GÖNDER SİVASTAN,KIMLE OLURSA OLSUN...

ertor58
27.02.2007, 19:23
antalyaya yenildik konyaya yenildik sahamızda hemde kadıköyde fenerimi yenecegiz yenecek olsak ta buna izin verirlermi hayır o yüzden fener 3 olur sivas 1 gol balili fener 3 - 1 sivas

yasin-58
27.02.2007, 20:14
insallah bu maci aliriz

Fenerbahce: 1

Sivasspor: 2 (Balili ve mehmet yildiz)

cebrail_58
27.02.2007, 21:25
,NŞ YENERİZ AMA BNCE SİVASSPOR 1 FB 1 DİE BİTECEK AMA İNŞ ALIRIZZ

cihan çiftçi
27.02.2007, 21:36
sivas iyi gitmiyor ama sivasımız bu maçı bırakmaz bizim antalyadan ne eksiğimiz var

fenerbahçe 0
sivasspor 1(gol mehmet yıldız

kartal_69
27.02.2007, 21:37
gardaş 1-0 olsun sivasın olsun işte o kadar kim ne vermişse vermiş vermeseydi kaz gelen yerden tavuk esirgenmez

kartal_69
27.02.2007, 21:39
yaralı aslan tehlikelidir ama bizde yaralıyız

zaralım 58
27.02.2007, 21:42
İÇİMDEN GEÇEN SKOR;
FB:0-1:SİVAS

kartal_69
27.02.2007, 21:43
ya hemşerilerim bu kadarmı kötümsersiniz gardaşlar bacılar insan yenelim der demi kim istemez hemen dereyi görmeden paçayı sıvayanlar yanılırlar top her zaman yuvarlaktır ve kim gol atarsa o kazanır sans mış yok vuramadıymış hikaye benim için topu seven ve toptan korkmayan kazanacak

sivas"li
27.02.2007, 21:44
GERCEK SIVASLI LAR GIBI MUHABBET EDELIM BEYLER NE DEMEK FENER 6 FENER 4 SIVAS 0 NE BICIM SIVASLISINIZ SIZ SIVAS DEPLASMAN ASLANIDIR FENER GIBI BIR KEKLIGI AVLAR ALLAHIN IZNIYLE HADI YIGIDOLAR VURUN SU FENERE DE GÖRELIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN........1 0 olsun bizim olsun

kartal_69
27.02.2007, 21:47
halil gardaş seni tebrik ederim güzel yazmışsın onu yazan arkadaş biraz fener yanlısımı yoksa gardaş adam döğüşte söylemez 6- 0 yeniliriz diye demi

kartal_69
27.02.2007, 21:52
sivaslı olmayan açıkça yazsın sivaslı olmadığını yenilsekte sivaslıyız sonuna kadar gelen gelsin ben dönmüyom yolumdan

asim88
27.02.2007, 21:53
MELİH1 arkadaşımıza katılıyorum..sivas fenere kesin yenilecek..zaten sivas 3 puan için çıkda sahaya fener yine yener.Bülent hoca da zaten 2 hafta önce medyada başarılı teknik direktör diye çıktıktan sonra "fenerbahçede çalışmak isterim" diyerek havalara girmiş ve tüm programlarını medyaya anlatmıştı.arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama sakarya galibiyetindensonra bülent hocanın röpartajlarını görünce inişe geçeceğimizi fark ettim.bence FB:3 SS:1

zaralım 58
27.02.2007, 21:56
BLACKSKY İSİMLİ HEMSEHRİMİN YAZDIĞINA KATILIYORUM.MALESEF ÖLE OLUCAK ELDEN BİŞE GELMEZ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAĞIZ.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

Fatih Bayrak
27.02.2007, 21:59
Ben Sivasspor´un güzel bir oyun cikarip

Fenerbahce :0
Sivasspor:1
olarak macin bitebilecegine inaniyorum

melih1
27.02.2007, 22:03
Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor.

çok guzel açıklamış arkadaş durumu daha soze gerek yok....

bende boyle dusunuyorum...

gerçekler acıdır...

inşallah biz yanılırızda maçtan puanla ayrılırız...ama imkanı yok

rido-_-58
27.02.2007, 22:26
tenmek için elimizden geleni yapıcaz ve mutlu sona ulasıcaz

Serd@r
27.02.2007, 23:13
http://img101.imageshack.us/img101/5012/logo002s2702qy7.jpg (http://imageshack.us)

Fenerbahçe - 1

http://img101.imageshack.us/img101/4858/sivasspor2fp1.jpg (http://imageshack.us)

SİVASSPOR - 2

jakobieen
27.02.2007, 23:38
Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor. Sivas Fenere puan kaybettirsin bende saçlarımı kazıtır buraya resmimi koyarım...(zaten tip yok saçlar gidince tam bir komedi olur)
şu forumda kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama böyle insanları görünce deliriyorum yaa, biz başkalarına bunların saçma sapan düşünceler olduğunu anlatmaya çalışırken bi sivaslı bu lafları ediyor ya :mad: :mad: içimden çok şey demek geliyor ama sana sadece ''ilk yarıdaki maçı'' hatırlatırım..
sivas çıkar topunu en iyi şekilde oynar belki yenilir hatta fark yer belki ama hiç bi zaman onurunu satmaz.. çünkü bunun adı sivas ...

darkhe
28.02.2007, 00:27
hiç umudum yok.. neden mi?
biz dünyanın en iyi takımı olsak ve feneri yenecek güzümüz fazlasıyla olsa bile yinede biz bu feneri yenmeyiz veya yenemeyiz.. bu aslında nedenin cevabı değil, nedenin cevabını bende bilmiyorum :)

*** Şampiyon SivasSpor ***

SivasSpor : 1
Fenerbostan : 0 istediğim sonuç bu, ama inşAllah diyorum..

furky
28.02.2007, 00:59
Fenerbahce 3-0 Sivasspor
beyler gercekleri yazalim oyle. sivasspor 5-0 mis neymis atmayin lutfen:)

furky
28.02.2007, 01:08
Beyler Bulent uygun hocamiz bile kendisi iyi biliyordurki fenerbahyceye yenilceklerini, cunku ikinci yarinin basinda hedef koyarkene, ilk 5 maci yenmekti. yani niye ilk 6 demedi? feneri yenemeyecegini biliyoda ondan oyle dedi. ama ben yine dilerimki en azindan 1-0 olsun bizim olsun. berabere de raziyim. burada gelip demeyin sen nebicim sivaslisin felan. sonuna kadar sivasliyiz hepimiz ama bagzenleri iste gercekci olmak lazim. ve o yenildigmiz 2 mactan 6 puan cikarsaydik simdi tepelerde neguzel ucuyorduk. bu hafta besiktas - galatasaray derbisi var. ordan bir takim puan kaybedecek , veya berabere. fener de bu skor lara son diyecektir ve sivas dan puan alacaktir.

myway
28.02.2007, 01:58
Fenerbahce 3-0 Sivasspor
beyler gercekleri yazalim oyle. sivasspor 5-0 mis neymis atmayin lutfen:)

gerçek diye bi şey yok ki ??
maç oynandı mı hayır? ee o zaman mesele yok 3-0 de gerçek değil o zaman
herkes istediğini yazmakta özgürdür... zaten sivasspor maçı tahmin ve yorumları konu....

gülkız
01.03.2007, 12:13
Bu hafta şans bizden yana gibi gözüküyor çünkü MHK Sivasspor maçına, Sivasspora karşı art niyeti bulunmayan ender hakemlerden olan Cem DEDAyı görevlendirmiş.:D Bakarsınız bu maçta uzun zamandır penaltı KULLANAMAYAN Sivasspor penaltı kullanabilir. :D Motivasyonu zaten düşük olan Fenerbahçeyi Gençlerbirliği kupada yenebilirse onların morallerini dibe vuracak bundan istifade ederek Sivasspor, hafta sonundaki maçta puan/puanlar elde edecektir.

melih1
01.03.2007, 13:13
gerçek diye bi şey yok ki ??
maç oynandı mı hayır? ee o zaman mesele yok 3-0 de gerçek değil o zaman
herkes istediğini yazmakta özgürdür... zaten sivasspor maçı tahmin ve yorumları konu....

bazı maçlar oynanmadan kazanılır...

buda onlara bir ornek...

inşallah dedikleriniz olur..

Besyo_cu
01.03.2007, 14:17
Fenerbaşce 4
maalesef Sİvasspormuz 1
Fenerin taraftarı ile barışma macı ben fenerin bize cok gol atıcağına inanıyorum.
Gercekten cok üzgünüm ama böyle olucak.

Dark Force
01.03.2007, 14:24
Fenerbahçe....1
Sivasspor......1

BekirBayrak
01.03.2007, 15:44
sivas: 5 fener: 0

hay ALLAH ıma gurban ne guzel tahmınde bulunmussun keşkeeeeeeee

ceza_tolga_rep
01.03.2007, 16:04
tüm ist. daki yiğidolar lütfen sivassporumuu yalnız bırakmayın ve destekleyin???

sivasli_kocak
01.03.2007, 16:35
SİVASSPOR::1
FENERBAHÇE:0

S-İ-V-A-S-S-P-O-R

ahmet_200655305
01.03.2007, 18:19
fener:1
Sivas : 1

iki takımda 2. yarıda kötü sonucalar aldı bence her iki takım cok hırslı oynuyacak bu mac berabere biter

jakobieen
02.03.2007, 22:52
bazı maçlar oynanmadan kazanılır...

buda onlara bir ornek...

inşallah dedikleriniz olur..
ilk yarıdaki maç içinde aynı lafları ediyordunuz ama üçüncü kalecimizle çıkıp en iyi cevabı vermiştik sen gibi düşünenlere...

cavres__ss
02.03.2007, 23:29
fenerbahçe:2 sivasspor:0 benim tahminin bu çünki fenere şansımız tutmuyor

sivasli_boy
03.03.2007, 00:42
banko yenılırız...

sebep bellı...

Sizin gibi felaket tellalari oldugu surece daha sivas 100 yıl daha ileriye gidemez...

fenercık :0

izmirliyigido
03.03.2007, 07:57
Arkadaşlar kendimizi dev aynasında görmeyelim. Gönül isterdi ki, Fenerbahçe'yi yenelim ve hatta rezil edelim. Ama çok zor görünüyor. İnşallah kazanırız ama,

Fenerbahçe : 3
SİVASSPOR : 1

SenSetik
03.03.2007, 09:34
valla işimiz zor şerefli bir mağlubiyet bile iyidir. adamlar bu kadar yenilgiden ve hayal kırıklığından sonra bize bilenecektir. inşallah yeneriz ama zor

yasin_58
03.03.2007, 10:23
1-0 olsun bizim olsun :D...............

kubilay akay
03.03.2007, 11:17

1967_dernekkaya
03.03.2007, 12:32
SİVAS SPOR:2

FENERBAHÇE:2

NAUGHTYBOY58
03.03.2007, 12:44
Fenerbahçe 3
Sivasspor 1
.............................. .......

Yiğiter
03.03.2007, 12:50
fenerbahçe 0
SİVASSPORUMUZ 58
BU DA BENİM TAHMİNİM :)

velibircan
03.03.2007, 12:55
bu yorumları sivaslılara yakıştıramıyorum nbasıl olur böyle tahminler yapabiliriz...
biz en başından maçı kaybetmişiz zaten
ümitsizlik olmaz
unutmayınki antalya geçen hafta fbyi yendi biz neden yenmeyelim....

gülkız
04.03.2007, 16:03
Sivasspora akşam oynanacak maç için başarılar dilerim.Üstümüze düşen vazife her zaman Sivasspora destek olmaktır...

ertugrulss
04.03.2007, 16:08
EN AZINDAN 1 PUAN ALIRIZ İNŞALLAH ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

engin2609
04.03.2007, 16:31
BENCE BU MAC BERABERE BİTER %50 BERABERE FENERBAHÇE % 30SİVASSPOR %20

yigidomustafa58
04.03.2007, 16:34
inşallah

2

fb:
1
.............................. .............................. .............................. ....

BAYPİPO
04.03.2007, 16:52
bence bu maçtan SivaSSpor en kötü beraberlik alır tahminim 2 - 2 (25.dk.M.Yıldız/65.dk.Balili)keşke luganoda oynasaydı kafadan bir penaltımız olurdu.

ertor58
04.03.2007, 16:53
bu yorumları sivaslılara yakıştıramıyorum nbasıl olur böyle tahminler yapabiliriz...
biz en başından maçı kaybetmişiz zaten
ümitsizlik olmaz
unutmayınki antalya geçen hafta fbyi yendi biz neden yenmeyelim....

unutmyalımki antalya sivası sivasta yendi feneri ise kendi evinde biz kendi evimizde antalyaya yenildik feneri kadıköyde yenmemiz zor ama imknasız değil. bana fener yener gibi geliyo ama gönül isterki sivas kazansın . gönlümüzde kalbimizde sivasla atacak. 1- 0 olsun bizim olsun

58yigido-aytug
04.03.2007, 18:51
merhaba gülkiz nasilsin?geri yazarsan cok sevinirim aytug.

gülkız
04.03.2007, 18:54
Merhaba aytuğ kardeşim,Sivasspor şimdilik 2-1lik tahminimi gerçekleştirdi.İnşallah böyle biter ya da inşallah Sivasspor 3. golü atar.

unokta
04.03.2007, 19:08
banko yenılırız...

sebep bellı...

Kardes ben bu maçı alacağımıza inanıyordum nitekim de ole oldu cok onur duyuyorum takımımla ve olenedekte onu tutucam sivassporun yenemeyeceği bi takım yok bu dünyada desteğim sonsuz :)

KORAY_KORHAN
04.03.2007, 19:37
Bence 2-2 Biter 2-1 öne Geçeriz Ama 2-2 Biter:)6.hissim kuvvetlidir...

gülkız
04.03.2007, 20:02
Bence 2-2 Biter 2-1 öne Geçeriz Ama 2-2 Biter:)6.hissim kuvvetlidir...

Haklı çıktınız Koray Bey.Teşekkürler Sivasspor hem skor hem de mücadeleniz için.

ofgurleyuk78
04.03.2007, 20:03
Hadi be koçum. Bir puana da razıyız. Göster kendini, Balili, Servet, görelim sizleri.

gülkız
04.03.2007, 20:07
Sivasspor için Fenerbahçeden fark yerler diyenlere maç skoru ve Sivassporun gösterdiği mücadele KAPAK OLSUN.

Bilmiyorum5
04.03.2007, 21:27
BENCE FENER 3-1 FALAN ALIR AMA GÖBLÜMÜZDEN GECEN TABIKI 1-1 OLSUN BEN YENİLİCEGİMİZİ BİLDİGİM HALDE MACTA OLUCAM BİZ 4 KİŞİ GİDİYORUZ GELEMK İSTEYEN VARSA AKDIKOY ISKELDEDE BULUSUCAZ BI MAC GUNU BELLI OLSUN SAATI DE YAZARIM İNSAALLAH İLK YARIDA OLDUGU GIBI 1 PUANI ALIRZ

VALLA GALIBIYETI KACIRDIK COK YAZIK OLDU 4-2 ALACAGIMIZ MACTI TRBUNDEYDIM VE SIVASTAN GELEN BIR COK HEMSERIMI GORDUM ISTANBULLULARI KINIYORUM BU TAKIMIN DEGERINI YINE SIVASTAKILER BILIYO INSAALLAH BU MORALLE HAFTAYA BURSAYI YENER YUKSELISE GECERIZ

jakobieen
04.03.2007, 23:46
ne oldu gardaş niye sus pus oldun, karışık işlerinde bi karışıklık mı oldu.. yazık senin gibi sivaslıya.. sivasın onuruna laf ettin ya, umarım almışındır cevabını, bundan sonra o karışık işlerle fazla kafanı karıştırma istersen...

fb sampiyonlar liginden elendigi icin taraftariyla barismali, sivasimi gol yagmuruna tutar kesin

fb 4 - 1 sivasspor
kesin tutar canım KESİN ..

banko yenılırız...

sebep bellı...

''sebep belli demek'' eeee neymiş o sebep.. anlatsanda bizde öğrensek..

Serd@r
05.03.2007, 01:13
Sivasspor için Fenerbahçeden fark yerler diyenlere maç skoru ve Sivassporun gösterdiği mücadele KAPAK OLSUN.

.............................. .............................. .............................. ...
+++ İ M Z A