Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT HOCA SINIFTA KALDI
yigido Atilla 25.02.2007, 16:20 ic saha maclarindaki problemlere hala bir care bulamiyor sezon basindan beri takimin eksiklerini biliyor ilk yarinin sonununa dogru takimin basinda olsa bile hic bir sey degistirmez takimin yaninda ve takimi en iyi taniyan kisi alinan ve satilan futbolculardan sorumlu Bülent hoca nicin evimizde mac kazanamiyoruz ?????
- Trafrardanmi kaynaklaniyor ????
- Alinan futbolcular mi yetersiz ????
-Yoksa ic saha maclarinda kapanan takimlari nasil acacagimizi mi bilmiyoruzmu???
- 4.Eylül stadinda büyümü var ?????
- Sivasspor nereye gidiyor ???
- Kendi ayarimizdaki takimlari nicin evimizde yenemiyoruz.???
-Gönderilen futbolcular hatamiydi ?????
bence Yoksa ic saha maclarinda kapanan takimlari nasil acacagimizi mi bilmiyoruzmu yoksa kaliteli oyunsularımız var
kucukfırat 25.02.2007, 16:31 orada yazılı olan lardan hiçbir neden degil iç saha maçlarındaki maglubiyet sadece sivasın forvetleri biraz beceriksiz(balili hariç)
bence derhal hızlı ve becerik li, forvet almazlarsa sivas geriledikçe gerileyecek
ekingölü 25.02.2007, 16:32 Üzgünüz,Neden Bülent hoca iç saha da maç alamayacakmıyız.Ne zaman başlayacağız galibiyet serisine umarım bu kötü gidişe biran önce çare bulursun.
ekingölü 25.02.2007, 16:35 Ne oldu,bu Sivasımıza ya kendi sahamızda galibiyete hasret kaldık.Ne eksiğimiz varda bir türlü yenemiyoruz.Umutla bekliyoruz galibietle tanışmayı,bir an önce toplanır takım artık sabırla galibiyet bekliyoruz.
mcevahir 25.02.2007, 16:37 haftaya fenerden puan alırsak tekrar başarılı olur sonra evimizde bir maç kaybederiz tekrar başarısız olur böyle tek tek maç değerlendirmek ne güzel aslında!Fakat takım kalitesine göre yerimiz gayet iyi manisa bizim kaç katımız para harcadı şu durumuna bakın.Ayrıca bugün maçta takımdan çok eleştirilmesi gereken taraftardır koskoca maratondan ki ben de ordaydım çıt çıkmıyor kale arkasındaki merkez tayfaya teşekkürler...
kucukfırat 25.02.2007, 16:42 haftaya fenerden puan alırsak tekrar başarılı olur sonra evimizde bir maç kaybederiz tekrar başarısız olur böyle tek tek maç değerlendirmek ne güzel aslında!Fakat takım kalitesine göre yerimiz gayet iyi manisa bizim kaç katımız para harcadı şu durumuna bakın.Ayrıca bugün maçta takımdan çok eleştirilmesi gereken taraftardır koskoca maratondan ki ben de ordaydım çıt çıkmıyor kale arkasındaki merkez tayfaya teşekkürler...
bak kardeş sivas kolay sayılacak bir takım olan konya önünde galipken yenildi bülent hoca loratın yanında yetişti lorantında oyun disiplilinini herkes bilio gol at üstüne yat bülent hocada öle yapıyo sivas ve bülent hoca böle yapmaya devam ederse ne fenerden nede başka bi takımdan beraberlik bile alamaz
SEMİH-58 25.02.2007, 16:45 Bizim insanımız hep böyle adam oynar onlarca maç kazanır sonra bir maçı kaybeder.başarıları göz ardı edilir. YAPMAYIN böyle arkadaşlar
YENSEDE YENİLSEDE HEPİMİZ SİVASLIYIZ....
ceza_tolga_rep 25.02.2007, 16:46 beyler taraftara laf yok?canınızı sıkmayın 3 maç daha yenldik mi bülent gider sakarayayı kurtarır?3 maç kaldı sabredin?maçtaydım o taraftara üzlüdüm hiöç bişey demiyorum?
3 maç daha sabredin??
Yigido58_NL 25.02.2007, 16:48 haftaya fenerden puan alırsak tekrar başarılı olur sonra evimizde bir maç kaybederiz tekrar başarısız olur böyle tek tek maç değerlendirmek ne güzel aslında!Fakat takım kalitesine göre yerimiz gayet iyi manisa bizim kaç katımız para harcadı şu durumuna bakın.Ayrıca bugün maçta takımdan çok eleştirilmesi gereken taraftardır koskoca maratondan ki ben de ordaydım çıt çıkmıyor kale arkasındaki merkez tayfaya teşekkürler...
Gardasima katiliyorum,rakibi yenersek Sivassporumuz iyi yenilirsek cok ama cok kotuyuz,hemen forvetler kovuluyor yerine yeni forvetler aliniyor,arkadaslar 3 hafta ustuste yenende Sivasporumuz iki hafta ustuste evinde puan kaybedende Sivasporumuz,neden yenildiginde destek degil kostek oluyoruz,gecen hafta evimizde yenildik diye bu hafta trubunlerin bos olmasimi gerekir,iyi gunde kotu gunde Sivasporumuzun arkasinda olmamiz lazim,yenince iyi yenilince kotu elestirler yapmaktan vazgecelim artik.Bazilari hemen Bulent hocayi sinifta birakiyor,bazilari forvetleri degistiriyor,her kafadan birses cikiyor,lutfen vazgecin bu tur sacmaliklardan,Sivassporumuza herzaman destek olmamiz lazim.Bende asiri derecede uzuluyorum tabiki yenilmemize,ama ne yapalim elden gelen bu demekki,futbol bu yenmekte var yenilmekte.
Dun aksamda BJK iki sifir onde iken uc iki yenildi,bu tur seyler sadece bizim basimiza gelmiyor,arkadasin dedigi gibi kadromuza,butcemize gore iyi yerdeyiz,bizden butcesi kat kat fazla olan,daha kaliteli daha pahali futbolculari olan takimlar alt siralarda kumeden dusmeme mucadelesi veriyor.
Lutfen Sivassporumuza destek cikalim,iyi gunde kotu gunde arkasinda olalim.
Sivasspor birtane baska Sivasspor yok
HEP DESTEK TAM DESTEK
mcevahir 25.02.2007, 16:48 bu sözleri ilk yarıda duyduk sen sonra bibaktık bursayı antalya yı yenmiş gelmişiz Ayrıca konya da kolay bi takım değil.ama bıgün kolay yani çok basit goller yedik lorant zamanında da niye defansif oynuyoruz diye konuşuluyordu.Onun için maç maç değelendirmeyi bırakmamız gerekir diye düşünüyorum....
kucukfırat 25.02.2007, 16:49 Bizim insanımız hep böyle adam oynar onlarca maç kazanır sonra bir maçı kaybeder.başarıları göz ardı edilir. YAPMAYIN böyle arkadaşlar
YENSEDE YENİLSEDE HEPİMİZ SİVASLIYIZ....
özür kardeş dogru hepimiz sapına kadar sivaslıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz
gardasin.58 25.02.2007, 16:49 NELER OLUYOR ORDA GARDASLAR BIRILERI BIZE BIR SEYLER SOYLESIN TASLARI YERLI YERINEMI KOYAMIYORUZ YOKSA YANLIS TAS MI OYNUYORUZ VEYA OYUNCULAR UZERINDE SEYIRCI BASKISI COKMU FAZLA IKI SEZONDUR AYNI POREBLEMI YASIYORUZ ICERDE HIC MI YUZUMUZ GULMEYECEK BIRILERI BU GIDISE DUR DEMESI GEREKIR DANIMARKADAN SEVGILER.
bana birisi hangi takım gol attıkdan sonra geriye çekilmiyor diyebilir yada bana bi örnek verir ama lütfen üst düzey takımlar olmasın.bunu tüm takımlar yapar ve buda doğaldır.bu takım iç saha da da maç kazancaktır bunda şüpheye yer yok.bence çok panik yapılıyor bi durun bakalım ya olur bunlar
sivasli_boy 25.02.2007, 16:50 Menejerligini kendine vermedi diye andersonu takimdan kovan insan pili bitmis serdar topraktepeyi oynatiyor neden mi ? Çünkü bülent bey serdarin menejeri...
kucukfırat 25.02.2007, 16:51 bu sözleri ilk yarıda duyduk sen sonra bibaktık bursayı antalya yı yenmiş gelmişiz Ayrıca konya da kolay bi takım değil.ama bıgün kolay yani çok basit goller yedik lorant zamanında da niye defansif oynuyoruz diye konuşuluyordu.Onun için maç maç değelendirmeyi bırakmamız gerekir diye düşünüyorum....
birincisii bven konya hemen hemen kolay bi takım dedimikincisi ise maç maç degerledirmiyoruz hep bölee
aykut-akay 25.02.2007, 16:58 BÜLENT HOCA BENCO COK IYI FUTBOLCU OYNAMASSA HOCA NE YAPSIN
mcevahir 25.02.2007, 17:03 birincisii bven konya hemen hemen kolay bi takım dedimikincisi ise maç maç degerledirmiyoruz hep bölee
ne demek hep böyle beşiktaşa tarihi farkı kaçıran sakaryayı bursayı antalyayı daha bir sürü takımları deplasmanda yenen takım yine bu takımdı ayrıca sanki düşme potasındaymışız gibi konuşuyorsun takımın puanı belli yeri belli
tabi daha iyi forvet olsa iyi olur ama sonuçta iyi forvetler de iyi parayla geliyorlar....
Bu şekilde davranırsak takım daha iyi yere nasıl gelecek onu da anlamıyorum
yiğidosebo58 25.02.2007, 17:06 NE OLDU BU SİVASA SİVAS SPORU MEHMET YILDIZMI KURTARACAK YOKMU BAŞKA FUTBOLCU BU NASIL FUTBOL BALİLİ YOSA VAY HALİNE SİVAS SPORUN ACİL ÖNLEMLER ALINMAZSA TABANA İNECEKTİR DUYUNDA UYANIN YETKİLİLER FENER MACIDA BELLİ ODA KAYIP YİĞİDO SEBO 58 SELAMLLAR
yiğidosebo58 25.02.2007, 17:12 NEDEN BÖYLE OLUYOR BİR GOL ATTIKTAN SONRA TAKIM BİRDEN GEVŞİYOR TAKIM DİSİPLİNİNİ KORUYAMIYOR BU GİBİ ARIZALARIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZZZZZZZ.
1967 dernek serkan20 25.02.2007, 17:15 kendi evinde nasıl oynaması gerektiğini bilmeyen takım kadar komik bir takım olabilirmi yaa
bülent hoca sadece deplasmanda mı başarılı olmak istiyor
bu konuya acilen çözüm bulunması lazım yoksa elalem bizle alay etmeye başladı bile
bu takım böyle oynayamaz hakkı yok buna mehmet yıldız ve servet olmasa küme düşeriz. bu yasirde artık sivası bıraksın her konya maçında bir garip oluyor
ercan58.a 25.02.2007, 17:28 yasir denilen vatandaş 3 ligde bile hiç bir kulüp oynatmaz,bizde oynatıldıgı sürece bu skorlar gayet normal,ilgililer okurlar inşallah
tarzan58 25.02.2007, 17:34 bence haftayada fenere yeniliriz ama ben genede sivassporluyum takıma ve bülent hocaya güveniyorum kim ne derse desin
Besyo_cu 25.02.2007, 17:34 Agbi simon la chetkov 3 ligde oynuyamaz ya yemınle simon tek pas atamadı ya hatta son dakıkalrda kaptırgı top gol oluyordu... chetkov nasıl gol kralı olmuş hayret demek kı hollandaya ümit karan falan gitse gol kralı olur !
By Karayel+58 25.02.2007, 18:00 Ne oldu,bu Sivasımıza ya kendi sahamızda galibiyete hasret kaldık.Ne eksiğimiz varda bir türlü yenemiyoruz.Umutla bekliyoruz galibietle tanışmayı,bir an önce toplanır takım artık sabırla galibiyet bekliyoruz.
Dur Demesi lazım Maalesef Sonra üzülsekte Para etmez,Dizlerimizi Döwsekte ne Kadarda Acı olsa Aklımızdan Çıkmıyor ,Korku içinde yaşamak istemiyoruz.......+58
Not:Mesajını aldım haklısın walla ne diyeyim+58
Bakiyorum Bazi Taraftarimiz yani sitedeki arkadaslarimiz Takimi ve Hocayi elestireni Hemen yanlis Buluyorlar Basarinin elestiriden Kaynaklandiginin farkinda degil bilmiyor yada sadece iyi demek kafalarda birsey olusturuyor bakin elestiri tam yerinde ve zamanlamasida yapilmis 2.ci hafta sonuc Hüsran buna iyi demek icin insanin kendini aldatmasi gerek beyler bizim nerde nerelerde olmamiz degil sonucda futbolda 3 puandir biz bunu sahamizda rakibimize veriyorsak buda senin beim sucumuz degil sonucta Tüm kadronun ve Hocanin buna ihtirazi olan varsa ciksin desinki suc benim ben yenilginin tek sorumlusuyum kabul etsin bakalim etmezsiniz cünki sorumlu siz degilsiniz ama birakinda elestirenleri Hemen Hain yada anlamiyorla bakmayin bu takim Basari Yakaliyamiyorsa Sahamizda biri yanlis yapiyorda ondan oluyor bunuda biz Taraftarlar elestiri yaparak basariyi yakalayacagiz gözü kapali oyun olmaz bende Bu Takimda acilen bir seylerin yapilmasindan yanayim kimler yanlis yapiyorsa onlar cezalandirilsin ve Bülent Hoca Kaldi sinifta Yanlismi dogru
nazimgulturk 25.02.2007, 18:59 bence iç sahada kazanamamak yada dışarda kazanmak değil sorun sadece becerizksizlik başka nedeni yok onlarca gol pozisyonu ortada gol yok başak neden aramasın kimse atrıca hocamıza tam destek hep destek ..........
ceza_tolga_rep 25.02.2007, 20:27 ya neyse yiğidolar önümüzde çokk maç var????????????????
Takımda bazı sorunlar olduğu belli.
Geçen haftaki Antalya ile yapılan maç ortada...
Ama Konya maçında takım nasıl bu şekilde bir mağlubiyet alır, anlaşılır bir şey değil. Tamam takımda eksik oyuncularımız var ancak bu her takım için geçerli.
Transfer döneminde özellikle orta sahada yapılan kıyımı herkes gördü, biz taraftar olarak eksikleri görüyoruz ancak bazıları hala bağnazca davranmaya devam ediyor.
Yönetim'in teknik heyetten biran önce bir rapor alması lazım. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar takım çabuk toparlanır.
Bu takım hepimizin.
Biz deplasman takımıyız kontraya iyi çıkan futbolcularımız var... Ancak içerde oynadığımızda kapanana takımları açmak için bir taktiğimiz yoktur... Uzun bir santrforumız yok ki yanına yop indirsin nokta santrdor yok ki gelene iyi vursun karambol olursa gol oluyor... Bu da iki maçtır olmuyor denk düşmüyor ki gol olsun bu konuda en büyük eksik taktik varyasyonlarımız yoktur rakip kapanınca doldur boşalta dönüyoruz bu da olmuyor...
cemal58yiğido 25.02.2007, 21:29 Gönderilen futbolcular hatamiydi ?????
özsivasli1903 25.02.2007, 21:32 evimizde daha kötü oynuyoz ve yeniliyoz........
tykinik58 26.02.2007, 08:50 ´
haftaya fenerden puan alırsak tekrar başarılı olur sonra evimizde bir maç kaybederiz tekrar başarısız olur böyle tek tek maç değerlendirmek ne güzel aslında!Fakat takım kalitesine göre yerimiz gayet iyi manisa bizim kaç katımız para harcadı şu durumuna bakın.Ayrıca bugün maçta takımdan çok eleştirilmesi gereken taraftardır koskoca maratondan ki ben de ordaydım çıt çıkmıyor kale arkasındaki merkez tayfaya teşekkürler... Gardasima katiliyorum,rakibi yenersek Sivassporumuz iyi yenilirsek cok ama cok kotuyuz,hemen forvetler kovuluyor yerine yeni forvetler aliniyor,arkadaslar 3 hafta ustuste yenende Sivasporumuz iki hafta ustuste evinde puan kaybedende Sivasporumuz,neden yenildiginde destek degil kostek oluyoruz,gecen hafta evimizde yenildik diye bu hafta trubunlerin bos olmasimi gerekir,iyi gunde kotu gunde Sivasporumuzun arkasinda olmamiz lazim,yenince iyi yenilince kotu elestirler yapmaktan vazgecelim artik.Bazilari hemen Bulent hocayi sinifta birakiyor,bazilari forvetleri degistiriyor,her kafadan birses cikiyor,lutfen vazgecin bu tur sacmaliklardan,Sivassporumuza herzaman destek olmamiz lazim.Bende asiri derecede uzuluyorum tabiki yenilmemize,ama ne yapalim elden gelen bu demekki,futbol bu yenmekte var yenilmekte.
Dun aksamda BJK iki sifir onde iken uc iki yenildi,bu tur seyler sadece bizim basimiza gelmiyor,arkadasin dedigi gibi kadromuza,butcemize gore iyi yerdeyiz,bizden butcesi kat kat fazla olan,daha kaliteli daha pahali futbolculari olan takimlar alt siralarda kumeden dusmeme mucadelesi veriyor.
Lutfen Sivassporumuza destek cikalim,iyi gunde kotu gunde arkasinda olalim.
Sivasspor birtane baska Sivasspor yok
HEP DESTEK TAM DESTEK
ben hem mcevahir hemde Yigido58_NL kardeşlerime katılıyorum.. Takım neredeyken alıp nerelere getirdi BÜLENT UYGUN. Şimdi 2 maçta yargılamak insafsızlık olur. Bu hafta Fenerbahçe maçınıda büyük fark ile kaybedebiliriz, hazırlıklı olalım. Ama inşallah iyi futbol oynarızda teselli oluruz. Seyircimiz çoktu ama sadece SEYİRCİ, tezahürat yapan o kadar az ki. Gruplarda olmasa sanki tiyatro seyrediyoruz zannediyorum. Ne olur arkadaşlar biraz destek verelim. Bülent Hoca sana güveniyoruz...
OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007, 09:00 orada yazılı olan lardan hiçbir neden degil iç saha maçlarındaki maglubiyet sadece sivasın forvetleri biraz beceriksiz(balili hariç)
bence derhal hızlı ve becerik li, forvet almazlarsa sivas geriledikçe gerileyecek
Kardeş sana katılıyorum sivas forvetleri son vuruşta beceriksizler.takım 6 pasa kadar rahat geliyor.maçlarda en az 5-6 pozizyon yakalıyor ama atamıyorlar.balilide bunların içinde iyi ama son vuruş onda da yok .hatırla beşiktaş maçı.Sivasın acil golcüye ihtiyacı var.Konyalı Neca beni bu hafta mest etti.Bu adamda devre arası geldi konyaya ama yıllardır oynuyor sanki.Harika tarnsfer.Öyle bir adam vardı elimizde oda kaçtı.Veya zorla kaçırtıldı.
Hedefimiz;bizler UEFA desekte Sayın Fikret Ünsal bey açıkladı,bu hedef doğrultusunda ne bir şaşma var,nede yükselme,yani UEFA zor gibi ama ilk 10 garanti...
Bende tüm hemşehrilerim gibi UEFA kupasında SİVASSPORumuzu görmeyi istiyorum ama bu hayale de fazla kendimizi kaptırmayalım.
İç saha galibiyetine gelince evet problemliyiz ve onca taraftara yazık ediyoruz artık bu piskoloji futbolcularımızıda etkiliyor,şeytanın bacağını bir kırabilsek bu iş çözülecekte nasıl!
Alınan ve satılanlara gelince o yönetim ve herşeyden önce bütçe çerçevesinde verilen bir karar,yani paran varsa belki BAŞARI ama kesin kaliteli FUTBOLCU,paran yoksa yine belki BAŞARI ama kalitesi yetersiz futbolcu.SİVASSPOR olarak bütçemiz belli o yüzden yönetimizede fazla yüklenmeyip,hayallerimizin gerçekleşmesi için dua edelim haa birde SİVASlı olduğunu unutmuş İŞADAMLARImızın hatırlaması için duada bulunalım lütfen!
SEMİH-58 26.02.2007, 09:57 özür kardeş dogru hepimiz sapına kadar sivaslıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz
DOSTLAR HERKES BU ARKADAŞ GİBİ KENDİNE GELSİN UNUTMAYIN
YENSEDE YENİLSEDE HEPİMİZ SİVASLIYIZ........
35gürün58 26.02.2007, 10:03 ic saha maclarindaki problemlere hala bir care bulamiyor sezon basindan beri takimin eksiklerini biliyor ilk yarinin sonununa dogru takimin basinda olsa bile hic bir sey degistirmez takimin yaninda ve takimi en iyi taniyan kisi alinan ve satilan futbolculardan sorumlu Bülent hoca nicin evimizde mac kazanamiyoruz ?????
- Trafrardanmi kaynaklaniyor ????
- Alinan futbolcular mi yetersiz ????
-Yoksa ic saha maclarinda kapanan takimlari nasil acacagimizi mi bilmiyoruzmu???
- 4.Eylül stadinda büyümü var ?????
- Sivasspor nereye gidiyor ???
- Kendi ayarimizdaki takimlari nicin evimizde yenemiyoruz.???
-Gönderilen futbolcular hatamiydi ?????
Evet sevgili Atilla ,
iyi bir konuya parmak basmışsın takımdaki istikrarsızlığın önemli sebeplerinden biri alınan ve satılan futbolculardaki hesapsızlık, ciddiyetsizlik ,artık hata diyemiyorum çünkü hata farkında olmadan yapılan bir şeydir.
Hayatın garip cilvasine bakın ki :
'' Teknik direktör Bülent Uygun, Menejer Bülent Uygun'un hesapsız yanlış transferlerinin kurbanı oluyor, teknik direktörlük kariyerinin önünde engeller oluşturuyor''
Tüm bu trajedik sonuçlar Menejerlik çıkarlarını, Takımın çıkarlarının önünde tutmanın bir sonucu oldu.
Oysa, Teknik direktörlüğe çok güzel başladı iyi sonuçlar aldı, takımı rahatlattı ve sonuç yeterli hissedildi ki doymuşluk hakim oldu takıma.
Alınan ve Bomba olarak lanse edilen transferler maalesef kendi önünde iyi bir kadro kuramamasına ve istikrarlı sonuçlar alabilecek kadro oluşturamamasına sebep oldu.
Bakınız Konyanın 2 golünü atan futbolcunun akıl dolu gollerine ve kıvraklığına ne şık goller attı. Şahsen böyle transferler yapamadığımız için kıskandım Konya'yı.
Tüm bunlara rağmen ; Takımın bulunduğu yer, geldiği nokta Teknik direktör Bülent Uygun'un kredisinin var olduğunu gösteriyor, inşallah takıma gerekli duyulan , Hırsı,motivasyonu, Savaşçı ruhu ve takım oyununu tekrar aşılar da takım düzelir. Tüm temennimiz ve çırpınışımız yorumlarımız Sivassporun başarısı
için.
Fenerbahçe maçından itibaren beklentilerimizin gerçekleşmesini umuyoruz ,
Sevgilerimle,
yyucepur 26.02.2007, 10:35 Bizi buralara ve bu günlere taşıyan bülent Hocaya biraz zaman taşıyalım.
Diğer takımlar ile bizim maddi gücümüzede büyüteçle bir bakalım.
be İNSAFI ELDEN BIRAKMAYALIM.
GERÇEK TARAFTAR GİBİ HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYELİM.
BAŞKA SİVASSPOR YOK.
biz en iyisi butun macları deplasmanda oynuyalım,federasyona basvuralım,sivas ta mac yapmıyalım,nasılsa yeniliyoz,,,belkı boylece ilk 5 e gırebılırız.......
kucukfırat 01.03.2007, 14:51 Kardeş sana katılıyorum sivas forvetleri son vuruşta beceriksizler.takım 6 pasa kadar rahat geliyor.maçlarda en az 5-6 pozizyon yakalıyor ama atamıyorlar.balilide bunların içinde iyi ama son vuruş onda da yok .hatırla beşiktaş maçı.Sivasın acil golcüye ihtiyacı var.Konyalı Neca beni bu hafta mest etti.Bu adamda devre arası geldi konyaya ama yıllardır oynuyor sanki.Harika tarnsfer.Öyle bir adam vardı elimizde oda kaçtı.Veya zorla kaçırtıldı.
onun gitmeside bülent hoca dan oldu nie dersen bülent hoca yeni gelen adamı denemek için iyi oynayan ve devam lı olan admları kesio o zaman da wooter ki sivasa katkısı olan bifutbolcu çetkovu denemek için wooter kadroya dahi almadıı ama yasiri aaldı kadro ya böle yapmasaysdı ne wooter ne de bi başkası küsmez di
Besyo_cu 01.03.2007, 15:14 Ben şehir dışında okuyorm ve hemen hemen tüm maclara bi aksilık cıkmazsa geliyorum artık cevremde herkesın dediği tek şey mac satıyor bu imajı silmemız lazım !
Dark Force 01.03.2007, 15:35 Bu takımı ipten bülent hoca aldı ona hiç kimsenin laf söyleme hakkı yok kimse mehmet yıldızın yüzüne bakmazken o çıkarttı adam etti iç sahada kazanacağı maçları deplasmanda kazanda böyle bakılmalı
orada yazılı olan lardan hiçbir neden degil iç saha maçlarındaki maglubiyet sadece sivasın forvetleri biraz beceriksiz(balili hariç)
abi ne beceriksizi yapma mehmet yıldız gibi(!) bir aslan var hocanın elinde onun için wooter gibi(!) bir beceriksizi kaybetikk.....mehmet her vurduğu gol zaten :D :D
mcevahir 05.03.2007, 14:10 haftaya fenerden puan alırsak tekrar başarılı olur sonra evimizde bir maç kaybederiz tekrar başarısız olur böyle tek tek maç değerlendirmek ne güzel aslında!Fakat takım kalitesine göre yerimiz gayet iyi manisa bizim kaç katımız para harcadı şu durumuna bakın.Ayrıca bugün maçta takımdan çok eleştirilmesi gereken taraftardır koskoca maratondan ki ben de ordaydım çıt çıkmıyor kale arkasındaki merkez tayfaya teşekkürler...
Bu mesajı maçtan önce yazmıştım ve bülent hocanın takımı öyle güzel oyun oynadı ki kimse sivasspor yenilse bile söyleyecek sözü kalmadı Bülent hocaya hep güvendim ve güveneceğim çünkü bu takım üzerinde senelerce emeği geçti bize düşen de sanırım bu takımın arkasında sapasağlam durmak ve takımın moralini üst seviyeye çıkarabilmek.
Tebrikler bülent uygun
hancer58 05.03.2007, 14:44 beyler bence iç sahadakı tek problem oyuncuların psikolojisi ile ilgili bı ıkı mac kaybettıkten sonra iç saha korkusu basladı bizde ve oynayamıyolar bence tek sorun futbolcuların bu psikolijiden kurtulup oynaması
bdogan58 05.03.2007, 14:49 forvetlerin dışında birde karşı takımın kilidini her an açabilecek bir orta saha lazım bize Ör:wooter
böylece hem içerde hem dışarda sıkıntı çekmeyiz..baliliyle m.yıldız her maç gol atcak diye bişey yok
ecem yancar 09.03.2007, 13:15 bülent uygun'a sonuna kadar güveniyorum.sivasspor taraftarı olarak onunla gurur duyuyorum.herzaman yanındayım.sonuç ne olursa olsun.kalbim sizinle sivassporrrr...
|