Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN...
SivasSpor.Com 25.02.2007, 16:43 Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, maça galibiyet paralosı ile çıktıklarını belirterek, ``Kazanmak istiyorduk, çünkü bu maçı kazandığımız zaman üst sıralara oynama şansı yakalayacaktık. Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz`` diye konuştu.
Sahasında Konyaspor`a 3-1 mağlup olan Sivasspor`un teknik direktörü Bülent Uygun , ``Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz`` dedi.
Konyaspor`u tebrik eden Uygun, ``Futbol adına güzel şeyler sundular. Nurullah hocamı da tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar`` dedi.
Sivasspor seyircisine de centilmenliğinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Uygun, taraftarların takımları 3-1 mağlup olmasına rağmen Konyaspor`u alkışlayarak uğurladığını kaydetti
Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçmelerine rağmen yaptıkları hatalar sonucu mağlup olduklarını anlatan Uygun, yedikleri ilk golden sonra bazı futbolcularının arasında ufak tartışmaların yaşandığını belirtti.
Maçın orta hakemi Halis Özkahya`yı da eleştiren Uygun, hakemin verdiği kararların oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini savundu.
Bu maçın geride kaldığını anlatan Uygun, ``Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında futbolumuzun güzelliğini sahaya yansıtırız`` dedi.
Maçlarda 6-7 gol pozisyonuna girmelerine rağmen değerlendiremediklerini anlatan Uygun, ``Gol yollarındaki son hareketi yapamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Onunla ilgili de gerekli önlemi alacağız`` dedi.
Konyaspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, ``Bugün zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Bu hafta her takım açısından çok önemliydi, çünkü birbirine yakın puanda olan takımlar birbiriyle oynuyordu. Dolayısıyla burada puan almak da bizim için önemliydi. Galip gelmek en iyisiydi. Galip geldiğimiz için tüm ekibimi yürekten kutluyorum`` dedi.
Sivasspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, bu maçı kazanabilmenin reçetesinin kararlılıktan, inanmaktan ve futbolcularının performanslarını en üst noktaya çıkarmaktan geçtiğini anlatan Sağlam, ``Bu seviyeye çıktığımızı düşünüyorum`` diye konuştu.
Görev yaptığı takımlarda ekip ruhuna önem verdiğini anlatan Sağlam, ``Benim için insan önemlidir. Birbirini seven iyi bir ekip önemlidir. Oyuncu yapısına değil, oyuncularımın kişiliğine bakarım. Şu anda çok kişilikli bir ekiple çalışıyorum`` dedi.
Oyuncularının performanslarının yüzde 100`ünü sahaya yansıtmaya çalıştığını ifade eden Sağlam, başarının gelmesinde ekip ruhunun önemli olduğunu vurguladı.
Kısıtlı bir bütçeyle takımının yoluna devam ettiğini ve üst sıralardaki takımlarla puan farkını kapadığını anlatan Sağlam, ekibini tebrik etti.
By Karayel+58 25.02.2007, 16:54 Sn.Bülent Hocam Bu işler tebrik etmeyle ,Hakeme Taş atmayla hiç Olmuyor...Siz tebrik edilen Taraftar olsaydınız?...Bize alkışlasalardı?....Futbolcular Tartışmışda Bırakın Hocam Bunlar Mazeretten sayılmaz..!!!!Gol Pozisyonuna Giremiyormuşuzda önlem alınacakmış pehhhh Geçin Bunları hocam...Peki sizlerin Görewiniz değilmi , Futbolculara ekip ruhunu yansıtmak ....Taraftar Fazlasıyla yansıtıyor zaten....Ya saha bozuk,ya Hakem,Ya Paramız olmaz,Ya Tarftar yok dersiniz şimdide Bunlara Ekip Ruhunu Kattınız...WEBALİ çok büyük Çok....YA Haftaya ne yapacağız Kadıköyde.....Kesin yeneriz Diyeceksiniz Snırım Bu Karşılaşmayada,Bakalım Kadıköyde Mazeretimiz Ne olacak......Sonuna Kadar Haklıyız Stemimizde......+58
YazIk Yaaa YazIk :( :( Biz BunLaRı HakeTmİyOrUz..
PRoFeSSioNaL 25.02.2007, 16:57 Maçı kötü geçirdik bee olmadı şimdii
.............................. .
sivasli_ciko 25.02.2007, 17:04 bülent hocam bu ne biçim maç 3 de 3 yaptık ama yenildik 2 haftadır. siz böyleyseniz ilerideki zaman larda nideceksiniz bu maçı almamız lazımdıki kadıköyde de morelli çıkmamız lazım dı ama kendi evimizde 2 haftadır olmaz böyle ya vallaha 3 de 3 yapan sivas dillerdeydi ama şimdide yenildi diye bütün dillerde dolanıyoruz etmeyin hocam bundan sonra maçları almamız lazım hedefimiz yükseklerde olması lazım
Fenerbahçe maçı öncesi stres mi desek,Antalya maçını kaybetmenin verdiği psikolojik baskı mı desek ya da içerde maç kazanmamak için kasıtlı mı yapıyorlar desek...Geçen hafta Antalya maçı kardeş kardeş oynanmasaydı şimdi bu yenilgi bu kadar can sıkmazdı.Bazı kişiler nelere yol açtıklarının farkındadırlar inşallah.Zaten Sivasspor seyircisi de maça gelmeyerek tepkisini göstermiştir.Sivasspor topçularının ve teknik heyetinin bu haftaki Beşiktaş-Trabzon maçını defalarca seyretmesini tavsiye ederim.Daha 11 hafta var,Sivasspor iyi zamanlara kısa zamanda mutlaka ulaşacaktır.
nasuhcan 25.02.2007, 17:11 ıyı aksamlar oncelıkle bız bole bı sıvaspor ıstemıyoruz bu nasıl bı takım herkesı sok ettı bu takımı tanıyamadık yazıklar olsun 1.devredekı takım 2.devredekı takkımdan cok daha farklıydı ıyı bı sıvaspor ıcıın selamlar
KAMER-ÜL ZEMAN 25.02.2007, 17:22 Bülen hoca, SİVASSPOR senin teknik direktörlük kariyerin için deneme tahtası yeri değil. Futbolculara SAVAŞÇI ruhu kazandırman gerekiyor. aksi halde, böyle devam ederse durum vahim. Yönetici beylere de bir çift sözüm olacak. Beyler lütfen hocanın sıkı sıkı DİKKAT'ini çekin bu son kaybedilen maçlar için ekonomik yaptırım uygulayın' da ANYA'yı- KONYA'yı anlasınlar.
VESSELAM.
babasivaslı 25.02.2007, 18:08 Orta saha oyuncularını devre arasında gönderdiniz. Yerlerine takviye yapmadınız hollandalı da gitti.Takıma liderlik yapacak orta saha elamanınız kalmadı. Bu yüzden iç saha maçlarında rakibe baskı kurup, skoru lehe çevirmede zorlanıyorsunuz.
Deplasmanda kapalı savunma ve hızlı forvetlerle işi bitiriyorsunuz.
İç sahada bu mümkün değil çünkü rakipler kapanıyor. Bizim ileri uç elemanları da boş alan bulamadıkları ve kanatlarda iyi çalışmadığı için puanları kaptırıyorsunuz.
umarım ileri ki haftalarda bu puanlara ihtiyaç kalmaz. Seyirci takıma küsmez...
harun afacan 25.02.2007, 18:46 kardeşim orta sahaya takviye yaptın oynatmıyosun nerede hilmi mıhçı
ya beyler neyi tartışıyosunuz?bırakın bülent konuşsun,şurda 3 maç kaldı,3 maç daha yenildik mi bakın burdan sölüyorum ilk benbağrıcam istifa diye?çünkü 3 maç daha kaybedersek 13. sıraya yerleşiriz?o zaman rahatça bağırma fırsatım olur?
arkadaşlar üzülmeyin 3 maç daha hak verip sabredin,3 maç ıda kaybedersek BÜLENT AGA YOLCU????
tolga yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta önce istikrar acısından Bülent hocayla 5 sene mükavele yapılsın diyen sen değilmiydin?
EVET ABİCİM BENDİM?TEŞEKKÜR EDERİM SANADA BENİM YAZILARIMI TAKİP ETTİĞİN İÇİN?
BEN NERDEN BİLEBİLİRİM TAKIMIN BÖLE BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞAYACAĞINI VE MAÇLARI KAYBEDECEĞİNİ?BİDE ABİ TÜRKİYEDE BÖLE?5 MAÇ ÜST ÜSTE KAYBET GÖNDERİLİRSİN?HATIRLAYIN Bİ ARA PECZEYDİ SANIRIM BİZE GELEN?BÜLENT HOCA SAKARYAYA GİDEBİLİR VE BANA GÖREDE SAKARYAYI KURTARIR?AMA SİVASSPORUN TARAFTARRINI KİMSE ÜZEMEZ VE BÖLE DALGA GEÇİLEMEZ?ABİ DK.85 MUSA KUŞ GÜLÜYOR?SANKİ YENEN BİZİ KONYA ÇIRPINIYOR????
TAMAM LAFLARIMI GERİ ALIYORUM SİZİ DEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN,ZATEN KOMBİNE ALDIĞIM HALDEDE BUNDAN SONRA MAÇLARA GİTMEYECEM,ELVEDA SİVASSPOR...
Tabiki sen olaya bizzat şahit olduğun ve mağlubiyeti stadda sıcağı sıcağına yaşadığın için bu gibi fevri çıkışların olabilir, bence bir iki güne kadar daha ılımlı bakacaksın bu olaya,
Sivasspor diğer takımlara nazaran hoca yönünden daha toleranslı davranıyor, buda Bülent Uygun'u sonuç ne olursa olsun sene sonuna kadar bizim takımın başında olacağı sonucuna götürüyor.
Bana düşmez ama bence ne olursa olsun, hele hele bu kötü günlerinde sağlam bir taraftar olarak tribündeki yerini alman daha isabetli bir karar olur.
Geçen sene deplasman fakiriydik bu sene evimizde fakir durumdayız, demekki iki senede ancak oturacak lig mantığı :)
Sİvassporumuz Seneye inşallah her iki taraftada başarılı olarak hepimizi mutlu edecektir.
ceza_tolga_rep 25.02.2007, 19:11 Tabiki sen olaya bizzat şahit olduğun ve mağlubiyeti stadda sıcağı sıcağına yaşadığın için bu gibi fevri çıkışların olabilir, bence bir iki güne kadar daha ılımlı bakacaksın bu olaya,
Sivasspor diğer takımlara nazaran hoca yönünden daha toleranslı davranıyor, buda Bülent Uygun'u sonuç ne olursa olsun sene sonuna kadar bizim takımın başında olacağı sonucuna götürüyor.
Bana düşmez ama bence ne olursa olsun, hele hele bu kötü günlerinde sağlam bir taraftar olarak tribündeki yerini alman daha isabetli bir karar olur.
Geçen sene deplasman fakiriydik bu sene evimizde fakir durumdayız, demekki iki senede ancak oturacak lig mantığı :)
Sİvassporumuz Seneye inşallah her iki taraftada başarılı olarak hepimizi mutlu edecektir.
ya abi bakma bana kusura bakmayın işte biz gönülden bağlanmışız inanırmısın ben 3 gün yatamıyorum o kadar fanatiğim?ben böle desemde giderim maçlara napayım yaa dayanamıyorum ???
abi bende istiyorum ki sivassporum daha iyi yerlere gelsin,uefa olsun ama bu içerde puan kayıpları bizi çok üzüyor?hadi deplasmanda kaybetsek zoruma gitmez ama içerde kalbim ağrıyor valla??
ya abi bakma bana kusura bakmayın işte biz gönülden bağlanmışız inanırmısın ben 3 gün yatamıyorum o kadar fanatiğim?ben böle desemde giderim maçlara napayım yaa dayanamıyorum ???
abi bende istiyorum ki sivassporum daha iyi yerlere gelsin,uefa olsun ama bu içerde puan kayıpları bizi çok üzüyor?hadi deplasmanda kaybetsek zoruma gitmez ama içerde kalbim ağrıyor valla??
Çok haklısın,
gönül isterki içerideki maçlarımızı kazanalımda deplasmanlarda puan kayıplarımız olsun,
böylece hem tribünler hemde şehir olarak ayrı bir mutluluk içinde olur :rolleyes:
Oda olacak inşallah,
Bülent hocanın röportajında dediği gibi takımla olmuyorsa Dualarımızla olacak inş ;)
cavres__ss 25.02.2007, 19:15 sizlere yazıklar olsun. bülent hoca ne oldu hani çıkış nerede boşver kümeye gidelim
ceza_tolga_rep 25.02.2007, 19:20 sizlere yazıklar olsun. bülent hoca ne oldu hani çıkış nerede boşver kümeye gidelim
haklısınız bülent hoca çok hata yaptı ama biz kümeye düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz?bizi üzen uefa hedefinin çok zor olması sadece bu bizim derdimiz?ama zannedmiyorum ligden düşeceğimizi ve hatta belli gibi düşenler????
Beyler bir maçla yine kıyamet kopradınız evet içerde iki maç kaybettik ama yönetim söylüyordu bizim hedefimiz Uefa değil diye... O hedefi bizler koyduk ne yazık ki... Şimdi de futbolcularımız bu baskıyı kaldıramayınca isyan ediyoruz... Bu futbolcuları bu takımı ayağa kaldırmak bizim elimizde tekrar destek zamanı...
HEP DESTEK TAM DESTEK
cihan çiftçi 25.02.2007, 19:40 YAZIK YA YAZIK BÖYLE DÜŞÜŞ OLMAZ HANİ UEFA HEDEFLERİ ANCAK RÜYAMIZDA
35gürün58 25.02.2007, 20:14 Rehavet ve doymuşluk duygusunun bir takımı başarısızlıa götüren en büyük etmenler olduğunu önceki yazılarımda belirtmiş ve Sn.Bülent Uygun'un takıma kattığı ivme ile Teknik direktörlüğü ve Menejerliği arasında tezat olduğunu Menejerliğindeki başarısızlığının (Transfer politikaları ve sonuçları) aksine teknik direktörlüğünde son 2 maça kadar başarılı olduğu bir gerçek.
Son iki maçtaki başarısızlı bence doymuşluk, Rehavet ve transferlerdeki başarısızlığın devam etmesidir.
Oyuncularımız canlarını dişlerini sıkarak düşme korkusununda etkisiyle büyük başarılara imza attılar.
Kurtulduklarına inandıkları bir yere geldiklerine sevinerek rehavate ve doymuşluğa ulaştılar yani amaçsız kaldılar. Amaçsızlıklık kadar kötü bir şey yoktur, rüzgar nereye eserse oraya sürüklenirsin.
ve en önemli etkenlerden biri 2 yıldır sağlıklı transferlerin yapılmaması ve alınan futbolcuların çoğunun geri gönderilmesi burada da en büyük hata maalesef Sn. Bülent Uygun'a ait.
Sn.Uygun Transfer yapmış olmak için transfer yapıyor, takımda direk oynayabilecek oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncular yerine hangi kıstaslara göre alıyor bilmiyorum, aldığı oyuncuların çoğu başarısız çıkıyor.
İvan ve Colossimo , Hilmi Mıhçı çok övülerek alındı ,ancak görebildiğim kadarı ile takıma vasatın üstünde bir katkıları olmuyor, lig bitmek üzere mi katkılarını görmeye başlayacağız.
Bakın Konyasporun teknik direktörü Nurullah sağlam ne güzel demeç vermiş,öncelikle birbiriyle kaynaşan takım ruhuna sahip,savaşçı bir ekip oluşturduk diye, detaylara girmiyorum ancak,Teknik direktörlük ve transfer politikası budur işte.
Son haftalardaki başarılı sonuçlar ve geldiğimiz yeri göz önüne alırsak taraftar olarak kredileri elbetki devam ediyor, bakın Antalya Fenerbahçeyi yendi, deplasmanda güzel oynayan takımımız neden yenmesin. Bu hırs ,motivasyon ve kazanma arzusunun takıma aşılanması lazım.
Yoksa çıkışa geçmemize neden olan düşme korkusunu tekrar yaşamamız mı gerekiyor ki Savaşalım ve tekrar maç kazanalım.
By Karayel+58 25.02.2007, 20:45 Rehavet ve doymuşluk duygusunun bir takımı başarısızlıa götüren en büyük etmenler olduğunu önceki yazılarımda belirtmiş ve Sn.Bülent Uygun'un takıma kattığı ivme ile Teknik direktörlüğü ve Menejerliği arasında tezat olduğunu Menejerliğindeki başarısızlığının (Transfer politikaları ve sonuçları) aksine teknik direktörlüğünde son 2 maça kadar başarılı olduğu bir gerçek.
Son iki maçtaki başarısızlı bence doymuşluk, Rehavet ve transferlerdeki başarısızlığın devam etmesidir.
Oyuncularımız canlarını dişlerini sıkarak düşme korkusununda etkisiyle büyük başarılara imza attılar.
Kurtulduklarına inandıkları bir yere geldiklerine sevinerek rehavate ve doymuşluğa ulaştılar yani amaçsız kaldılar. Amaçsızlıklık kadar kötü bir şey yoktur, rüzgar nereye eserse oraya sürüklenirsin.
ve en önemli etkenlerden biri 2 yıldır sağlıklı transferlerin yapılmaması ve alınan futbolcuların çoğunun geri gönderilmesi burada da en büyük hata maalesef Sn. Bülent Uygun'a ait.
Sn.Uygun Transfer yapmış olmak için transfer yapıyor, takımda direk oynayabilecek oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncular yerine hangi kıstaslara göre alıyor bilmiyorum, aldığı oyuncuların çoğu başarısız çıkıyor.
İvan ve Colossimo , Hilmi Mıhçı çok övülerek alındı ,ancak görebildiğim kadarı ile takıma vasatın üstünde bir katkıları olmuyor, lig bitmek üzere mi katkılarını görmeye başlayacağız.
Bakın Konyasporun teknik direktörü Nurullah sağlam ne güzel demeç vermiş,öncelikle birbiriyle kaynaşan takım ruhuna sahip,savaşçı bir ekip oluşturduk diye, detaylara girmiyorum ancak,Teknik direktörlük ve transfer politikası budur işte.
Son haftalardaki başarılı sonuçlar ve geldiğimiz yeri göz önüne alırsak taraftar olarak kredileri elbetki devam ediyor, bakın Antalya Fenerbahçeyi yendi, deplasmanda güzel oynayan takımımız neden yenmesin. Bu hırs ,motivasyon ve kazanma arzusunun takıma aşılanması lazım.
Yoksa çıkışa geçmemize neden olan düşme korkusunu tekrar yaşamamız mı gerekiyor ki Savaşalım ve tekrar maç kazanalım.
Sn:GÜRÜNLÜ Abi:Görüşlerinize canı gönülden Katılıyorum... Öwe Öwe Anlata anlata bitiremedikleri Adamları Görüyoruz....Giden geleni Aratır ....Chatkowu maradona bile yaptılar duy Sesimi FATİH bEnim 1 Saat Kafamı Yedin Cahtkow için duy.....Anlata anlata bitiremedin.............+58Abi internette gezdim chatkow böyle böyle diyen benmiydim:)Yda 58 numara üzerinde 58 weririm:)
Gazimurat 25.02.2007, 20:52 iki maç kaybettik hemen kavgaya başladık futbol bu yenerizde yenilirizde haydin yiğidolar kadıköyde buluşalım fenerden bu maçı alalım rakip sıkı ama biz sivaslıyız zor maçları severiz
SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ
turkiye58 25.02.2007, 21:49 seyirci dediler işte seyirci demekki bahaneymiş seyirci destek istiyorsanız hiç değilse evinizdeki maçları alın 2 tane galip gelinecek maç uçtu gitti hemde evimizde .............................. .............................
makmüh58 25.02.2007, 21:51 Böyle Mağlubiyetlere alıştık Bizim takım hep deplasmanda oynasın FB den puan alırız inşallah puanımızı 40 lara gelmesi bir an önce bu puanları toplamamız gerekir. Futbolda üç neticeye saygılı olmamız lazım. Unutulmamalı
turkiye58 25.02.2007, 21:51 iki maç kaybettik hemen kavgaya başladık futbol bu yenerizde yenilirizde haydin yiğidolar kadıköyde buluşalım fenerden bu maçı alalım rakip sıkı ama biz sivaslıyız zor maçları severiz
SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ
sen feneri yeneceğimizi mi düşünüyorsun biraz zor be kardeş evdeki leri yensinler önce
crayz58body 25.02.2007, 21:57 bu ne ya.... ayıp be bu ne istikrarsızlık..antalya konya evinde mağlup ol..taraftarı kahret..artık feneri cimbomu yensen de içimdeki yangını söndürmez...KÜME DÜŞÜRSENİZDE BU KADAR ÜZÜLMEM ARTIK. cılkını çıkardınız beeeee YAZIKLAR OLSUN YAZIKLARRRR
atabey07 25.02.2007, 22:26 Bülent hoca tamam yenmekte var yenilmekte ama seni anlamak mümkün değil maç boyunca 10 kişiyle oynuyorsun sahada gezinen bulgar oyuncu ıvan geziniyor sen neden onu çıkarmıyorsunda maç boyunca adamı sahada tutuyorsun. bunu anlamak mümkün değilllllllll
By Karayel+58 26.02.2007, 10:52 Sn.Bülent Hocam Bu işler tebrik etmeyle ,Hakeme Taş atmayla hiç Olmuyor...Siz tebrik edilen Taraftar olsaydınız?...Bize alkışlasalardı?....Futbolcular Tartışmışda Bırakın Hocam Bunlar Mazeretten sayılmaz..!!!!Gol Pozisyonuna Giremiyormuşuzda önlem alınacakmış pehhhh Geçin Bunları hocam...Peki sizlerin Görewiniz değilmi , Futbolculara ekip ruhunu yansıtmak ....Taraftar Fazlasıyla yansıtıyor zaten....Ya saha bozuk,ya Hakem,Ya Paramız olmaz,Ya Tarftar yok dersiniz şimdide Bunlara Ekip Ruhunu Kattınız...WEBALİ çok büyük Çok....YA Haftaya ne yapacağız Kadıköyde.....Kesin yeneriz Diyeceksiniz Snırım Bu Karşılaşmayada,Bakalım Kadıköyde Mazeretimiz Ne olacak......Sonuna Kadar Haklıyız Stemimizde......+58
Paramız yok Antalya Spor'un Maddi Konumuna Baktım 1 +Taraftarına Biz Onların Yanında Kanuni Hzineleri Gibiyiz...Adamlarda Üye+Taraftar+Aşk+Heyecan+Stad+ Para+=Yoktu................... .........Ama Pek Yakında Bunların Hepsini Onlarda Göreceğiz Sizler ve F.B ...Sayesinde......
g-unıt58 26.02.2007, 12:23 bülent hoca hersey ıyı hosta ben sunu anlamıyom bı takım bu kadar ıyı gıderken neden depe taklak oldu ınsallah vestel manısaspor gıbı olmaz sonumuz sivasın fenerden alacagı en fazla 1 puan oda zor gıbı gozukuyo bu oyunla ama gol sorununu cozmemız lazım acilen
arabesk_58 26.02.2007, 12:52 bide yönetim maçtan önce taraftara çağrıda bulunyorlar.uyuyan taraftar istemiyoruz. herkez kırmızı beyaz formalarını giysin gelsin. 90 dk susmadan takımlarnı desteklesin diyorlar.
taraftar ne yapsın bee bırakın artık taraftara laf atmayı.. geçen hafta antalyaspor a yenilmemize rağmen bu hafta stat yinede doluydu..haa bide şu radyoda spikerilik yaypı sivasın maçlarnı anlatan adam kimse biraz spikerlik yapmayı öğrensinler.... bilmiyorlarsa da yapmasınlar. bu ne be kardeşim .. ya bizim gözümüz kör ya onlar sivas düşmanı.. gol oluyor fransegio nun spiker golü cvhetkov attı diyor... stat yine herşeye rağmen yinede dolu olmasına rağmen . spiker diyo ki havanın güzel olmasına rağmen sivaslı lar maça ilgi göstermedi diyor. yuhh be kardeşim..
tabii nede olsa sizin için para söz konusu değil bedava giriyosunuz...
yanlış anlamayın benim içinde para söz konusu değil sivasspora canımız feda ama bu taraftarın da hakkı bu kadar yenmez ki yawww..
arabesk_58 26.02.2007, 12:58 bülent hocam sen wooter gibi damı elinden kaçırırsan böyle olurç inanın şu maçta wooter in olması maçı biizmlehimize çevirirdi..
bide neymiş mazaret te hazır wootwr uyum gösterememiş.. ne uyumu be kardeşimmm en son sakarya maçında bülent uygun wooter i kadroya almadığı için wooter da gitmiş. hakkı adam oynatmayacaksan enden aldın.. wwooter gibi adam yedek oynatılırmı. hadi en zaında ilk yarı oynatmıyosun bari ikinci yarıda la kii takımı göğülesin ...
yine söylüyorum sivasa bir daha wooter kalitesinde oyuncu gelmez..
elimize gelen bu fırsatı geriye teptikk. çünki wooter in oynadığı maçta koorku olmazdı. çünki adamın en azından yılların tecrübesi vardı....
YAZIK ÇOK YAZIK
HERKSİN HAVASINI ATTĞI YERDE SİVASLILARIN RÜZGARI ESER.
geçmiş olsun yol kazası bizim için diyelim ve unutalım, umarım bu hafta fenerden puan veya puanlarla döneriz
HakkıTİMUÇİN 26.02.2007, 13:28 Her zaman söylüyorum..
yine söyleyeceğim.. Tuhaf bir milletiz
2 galibiyetle havalara girip takımı hocayı şampiyon ilan ediyoruz, Uefa'ya katılıyoruz..
2 mağlubiyetle yine aynı takımı ve aynı hocayı yerin dibine sokuyoruz..
futbol bir oyundur..sadece bir oyun..
yenmek kadar yenilmekte var
Sivasspor sadece kazanınca mı destekleyeceğiz
Başkanı, yönetim kurulunu, hocayı, teknik ekibi sadece kazanınca mı seveceğiz
Hele helede bu maddi imkansızlıklar içinde bu takımı 5 sene önce hayal bile edemediğimiz süper ligte 7 kez şampiyon olmuş, Maddi imkanları Sivas'dan 10 kat daha fazla olan Trabzonspor'dan bile başarılı bir duruma getiren Mecnun Başkanı bile sadece takım yenerken mi seveceğiz..
İnsaf..hemde el insaf beyler..
elinizi vicdanınıza koyun..
Eleştirelim tamam ama kantarın topuzunu kaçırmayalım..
Lütfen Sivası ve SİVASSPORU karşılıksız sevelim
ilhan güler 26.02.2007, 14:22 biz neden kaybediyoruz biliyormusunuz arkadaşlar;sayın Bülent UYGUN hâlâ futbolcu psikolojisinden çıkamayan bir antrenör.Futbolcularla arkadaş ilişkileri içerisine girerek takımda disiplin bırakmadı.disiplin olmayan takımdada başarı olmaz.Bir analiz yapacak olursanız; başarılı teknik direktörlerin başarılarındaki en büyük etken takım üzerindeki otoriteleri olmuştur.işte Fatih TERİM,Güvenç KURTAR,Yılmaz VURAL sadece birkaç örnek.Bizim hocamız ise teknik drektörlükten çok takıma ağbilik yapıyor.Biz taraftarlar tribünlerden maçı nasıl izlediysek oda öyle izledi. aksayan kanatları,rakip takıma karşı alınması gereken tedbirleri bizler daha iyi analiz edebildik te sayın uygun niçin sadece seyrettti.Yenilgi golünden sonrada hakeme karşı hırçınlık gösterisinde bulundu.Arkasına sığınacak mazeret üretmeye kalkma hoca! Yapıyorsan hocalığı doğru dürüst yap.yok beceremiyorsan bırak git.Menejerlik tam sana göre bir iş.Yalnız onuda yaparken Teknik direktörlerin işine karışıpta onlarıda huzursuz etme. sivasta oynarkende hocalarla geçinemeyen sen değilmiydin.Şimdide kendini birşey mi zannediyorsun.Değerli başkanımıza yaltaklanarak yerini iyice sağlamlaştırdın ama bu böyle gitmez.SİVASSPOR TARAFTARI O KADAR BÜYÜK ki bunun hesasını birgün ödetir.
OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007, 14:38 Her zaman söylüyorum..
yine söyleyeceğim.. Tuhaf bir milletiz
2 galibiyetle havalara girip takımı hocayı şampiyon ilan ediyoruz, Uefa'ya katılıyoruz..
2 mağlubiyetle yine aynı takımı ve aynı hocayı yerin dibine sokuyoruz..
futbol bir oyundur..sadece bir oyun..
yenmek kadar yenilmekte var
Sivasspor sadece kazanınca mı destekleyeceğiz
Başkanı, yönetim kurulunu, hocayı, teknik ekibi sadece kazanınca mı seveceğiz
Hele helede bu maddi imkansızlıklar içinde bu takımı 5 sene önce hayal bile edemediğimiz süper ligte 7 kez şampiyon olmuş, Maddi imkanları Sivas'dan 10 kat daha fazla olan Trabzonspor'dan bile başarılı bir duruma getiren Mecnun Başkanı bile sadece takım yenerken mi seveceğiz..
İnsaf..hemde el insaf beyler..
elinizi vicdanınıza koyun..
Eleştirelim tamam ama kantarın topuzunu kaçırmayalım..
Lütfen Sivası ve SİVASSPORU karşılıksız sevelim
Valla ben sizin bu yorumlarınıza katılıyorum.Ama Bülent uygunun ilk yarı tıkır tıkır işleyen takımı ikinci 45 dakikada bozmasını anlamıyorum.İlk 45 de sivas konyaya pozisyon dahi vermedi.üstelik 1-0 öne geçti İkinci devre takımı bozunca olan oldu.ben buna kızıyorum.Yasiri çıkarmamak için oyuncuların hepsinin yerini değiştirdi.Sorarım şimdi Musa Kuş tan sağ bek olurmu.Topu ayağından olumlu şekilde çıkaramayan Yasirden Sağ kanat olurmu.Yasir maç başladığında kırmızı görmek için çırpındı durdu.Bülent hoca eğer otoritesini konuşturacaksa bu onun için fırsattı. Yasir kendini yatıştırmak isteyen Kaptan Servete sen kimsin lan diye hitap etti.Kulağımızla duyduk.Ve adam yinede oynamaya devam etti.Bülent hoca bunlara taviz vermemeli.Ben buna kızıyorum.
ilhan güler 26.02.2007, 14:40 Sayın basın sözcüsü bu lafımda sana ! Sağa sola çıkıpta biz haddimizi biliyoruz UEFA gibi bir hedefimiz yoktur dersen,futbolcularda ancak çizilen hedef doğrultusunda oynar.Takımda ne inanç, nede ruh bıraktınız.adamlar koşmuyorlar bile.Futbol koşmadan oynanırmı kardeşim? 4 Büyükler her yıl şampiyonluğa oynuyoruz diyorlar.onlar senin kadar bilmiyormu ki şampiyon 1 tane çıkacak.Ama bu bir motivasyon işidir.Bugün Galatasaray 7-8 puan geriye düştüğü halde adnan polat çıkıp çocukları dahi güldürecek açıklamalarda bulunuyor.'' Fener maçını alırız,Fenerde 2 maç kaybeder başa baş oluruz ''diye. Bu işi bilmiyosunuz bari bilenleri örnek alın.Yada çenenizi kapatın.Para zoruyla yönetime kapak atan bizim sözde yönetici tayfaları,ne olduk delisi olmuş ahkâm kesiyorlar.Basın sözcüsü ! Güleyim bari.Önce iki kelimeyi biraraya getirip konuşmasını öğren sonra ahkak kes.beni daha fazla söyletme.
sinan-58 26.02.2007, 14:43 Valla ben sizin bu yorumlarınıza katılıyorum.Ama Bülent uygunun ilk yarı tıkır tıkır işleyen takımı ikinci 45 dakikada bozmasını anlamıyorum.İlk 45 de sivas konyaya pozisyon dahi vermedi.üstelik 1-0 öne geçti İkinci devre takımı bozunca olan oldu.ben buna kızıyorum.Yasiri çıkarmamak için oyuncuların hepsinin yerini değiştirdi.Sorarım şimdi Musa Kuş tan sağ bek olurmu.Topu ayağından olumlu şekilde çıkaramayan Yasirden Sağ kanat olurmu.Yasir maç başladığında kırmızı görmek için çırpındı durdu.Bülent hoca eğer otoritesini konuşturacaksa bu onun için fırsattı. Yasir kendini yatıştırmak isteyen Kaptan Servete sen kimsin lan diye hitap etti.Kulağımızla duyduk.Ve adam yinede oynamaya devam etti.Bülent hoca bunlara taviz vermemeli.Ben buna kızıyorum.
abi adam konyalı olduğu için konya maçlarınd takımı satıyor ******** onu takımdan kovmak lazım aslında herkes haddini bilmeli
OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007, 14:51 haklısınız bülent hoca çok hata yaptı ama biz kümeye düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz?bizi üzen uefa hedefinin çok zor olması sadece bu bizim derdimiz?ama zannedmiyorum ligden düşeceğimizi ve hatta belli gibi düşenler????
yav uyanın arkadaşlar ne UEFA sı takım 3 tane pası üst üste yapamıyor.40 puanı alsın ligde kalsın yeter.Rüya görmeyin o söyledikleriniz 2 maç almayla gelmez 2 maç kaybetmeylede kaçmaz.Uefaya gidecek takım Kayseri spor gibi top oynar takımını izlerken güvenirsin geriye bile düşse atacağından emin olursun.sivasın oynadığı hangi maça kesin alır gözüyle bakıyorsunuz.varmı öyle bir maç.sivasın ne zaman ne yapacağı belli değil.Takım hala oturmadı.Ama önümüzdeki sene inşallah farklı olur artık 3 ncü yılımıza girecez biraz daha tecrübe olacak.Şimdilik bu kadar idare edin.
OLCAY_58_AKKUS 26.02.2007, 15:03 Yav bülent hoca seni anlamak mümkün değil.2 devre getirdiğin futbolcular.tel tel dökülüyor.cvetkov hazır dedin adam sahada süründü.colosimo topa bile vuramadı.Hilmi diye biri alındı ilk 18 de devre arasında ısındığını bile görmedim.Ya hocam oynatmayacan madem neden alldın.Wooter gibi bir futbolcu her şeye rağmen takımda tutulmalıydı.yaşanan tatsızlıklara meydan verilmemeliydi.Sonra demişsin ki fener maçında futbolumuzun güzelliğini yansıtacaz.ne güzelliği hangi güzellik üç tane pası üst üste yapamadınız.Ayrıca feneri gerçekten yenmeyi düşündüğünüzden bile emin değilim.
baybarok 26.02.2007, 15:59 ne güzel sie yöneticisi arkadaşlar ne kadar ılımlı.olur diyorlar.yenmek kadar yenilmekte var diyırlar.haklılar aslında ama,şu kaybedilen altı puan nelere kadirdii arkadaşlar etmeyin.
o altı puanı alsak şu anda üçüncü sıradaydık.kaybedilen puanlarda bir tuhaflık var.çok önemli iki maç yapıyoruz kendi sahamızda,kendi seyircimiz önünde ama ne gariptirki ikisindede yeniliyoruz.
teknik direktör bulamıyoruz.,bir stajerle maçlara çıkıyoruz ya allah deyip iman kuvvetiyle 3-4 maç alıyoruz sonra dökülmeler başlıyor.ve zorlu maçlarda başlıyor,bakalım bel bağladığımız hocamız eski takımına karşı neler yapacak.
nasıl kalitesi yüksek bir futbol oynatıp puan kaç puan alcak.
neden se bu zitenin yöneticileri çok ılımlı.aman yöneticiler duymasın,futbolcular kırılmasın.
takım düeşerse bunun hesabını kim verecek.
bekleyelim bakalım nereye kadar gideceğiz.
bdogan58 26.02.2007, 16:25 3 te 3 galibiyetle başladık şimdi 3 de 3 mağlubiyete uçuyoruz sonumuz hiç hayırlı değil.....bülent hoca galibiyeti unutuyoruz yavaş yavaş!!
inşallah evimizde kaybettiğimiz son puandır bu!!
sayin bülen uygun seni herzaman
destekliyorum bunlar normal ligde
her sonuc alinir bizim icin su ana kadar
cok güzel bir perfomans sagladin
sana teskurler
AYDIN1985 26.02.2007, 19:38 DIKKAT EDIN YAKINDA HEDEF DEGISECEK !!!
GALIBIYET SERISINDEYKEN HEDEF UEFA´YDI, INSALLAH ÖYLE KALIR. UMARIM BU YENILGILER BIZI KIRBACLAR KENDIMIZE GETIRIR VE INSALLAH HEDEFI DEGISTIRMEZLER.
HOCAM BIZIM GOL ATMA SIKINTIMIZ YENIMI ???
BIZIM GOL SIKINTIMIZ TA NE ZAMANDAN BERLI VAR. KALENIN ÖNÜNE GELIR TOPU RAKIBE BIRAKIR GIDERIZ. YA DA EN BÜYÜK ÖRNEK BESIKTAS MACIYDI 5-6 TANE 100% GOL POZISYONU VARDI, 5-0 KAZANACAGIMIZ BESIKTAS MACINI BIR BASIT KALECI HATASIYLA 1-0 KAZANDIK. DAHA BEN NE DEYIM
MEHMET YILDIZ DOGRU SECIMMI ???
MEHMETIN PERFORMANSINDA CIKIS VAR, BUNU INKAR EDEMEYIZ AMA YETERSIZ KALIYOR. SON VURUSLARDA EKSIK BIRSEYLER VAR (sade mehmet´te degil).
NORDIN WOOTER 100% GELMELI !!!
SUCU NE OLURSA OLSUN, KULISLERIN ARKASINDA NELER YASANDI BILMIYORUZ AMA WOOTERIN GELMESI GEREK. WOOTERIN GITTIGINI BILIYORUZ, AFFETMEK BÜYÜKLÜGÜN SANINDANDIR WOOTERI AFFEDIN GEREKIRSE RICA EDIN GELSIN. BILIYORUM GIDEN BIR OYUNCUYA RICADA BULUNMAK HERKESE ZOR GELIR AMA SÖZ KONUSU OLAN YIGIDOLARIN TAKIMI SIVASSPORDUR
ARKADASLAR BEN YAZDIGIM BÜTÜN YAZILARIN ARKASINDAYIM
cihan çiftçi 26.02.2007, 22:34 hocam orta saha nerde ya orta saha sanki e5 gelen giridyo giden giriyo böyle devam ederse kötü biz neyseki takımımıza güveniyoruz
sinan58_34 26.02.2007, 22:43 evimizde oynadıgımız macları galibiyetle sonuclandırmayı becerebılseydık suan ust sıralarda yerımızı almıstık evimizde basarısız oluyoruz kendı evimizde puan verıyoruz bu kotu gidisata biran once dur denmeli
|
|