Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASLILAR BULUŞTU

SivasSpor.Com
26.02.2007, 00:32
http://www.sivaslilar.de/sivas/images//dernek-acilisi-1.gif

ASİB (Avrupa Sivaslılar Birliği) Almanyanın Gelsenkirchen şehrinde Ückendorfer caddesi 128 numarada dernek binasının açılışını gerçekleştirdiler.
Bu açılışa Sivaslıların ilgisi yoğun oldu.Ayrıca açılışa Belediye başkanı Bayan Dorothea Schulte hanımefendi de katılarak dernek başkanı sayın Rüştü Elmas bey ile beraber kurdeleyi keserek lokali hizmete açtılar.Bu açılışta belediye başkanı bir konuşma yaparak,Türklerin uyuma yönelik her türlü faaliyetlerine destek vereceklerini ve Sivaslıların bu çerçevede gösterdikleri çalışmalarını büyük bir ilgi ve dikkatle izlediklerini ve taktir ettiklerini belirtti,bu bağlamda Sivaslılar derneğine ellerinden gelen her türlü desteği sağlama sözü verdi.Açılışa katılan Sivaslılar birlik ve beraberlik adına atılan adımlardan büyük memnunluk duyduklarını söylediler.
Açılışa gençlerin de ilgisi yogundu.
Bu açılışta Sivasın geleneksel yemekleri de misafirlere sunularak yöresel bir yemek ziyafeti verildi.Sivaslı olmayanlarında ilgi gösterdiği açılışta türküler hep bir ağızdan söylenerek çok güzel bir atmosferde eğlendiler.
Dernek başkanı Sayın Rüştü Elmas bey derneğin amaçlarını neler yaptıklarını ve daha neler yapacaklarını anlatan bir konuşma yaptı.Sivaslı hemşehrilerinin katılımıyla gerçekleştirilen lokalin herkese açık oldugunu,bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hizmetlerine tüm hızlarıyla devam edeceklerini belirten bir konuşma yaptı.
Açılıs geç saatlere kadar devam ederek gecenin sonunda Sivaslilar gururlu ve memnun şekilde lokalden ayrıldılar

http://www.sivaslilar.de/sivas/index.php?option=com_ponygalle ry&Itemid=43&func=viewcategory&catid=3

UTKUM_58
26.02.2007, 01:26
INSALLAH HAYIRLI UGURLU OLUR;BIRLIKBERABERLIK HOSGÖRULUK ARKADASLIK EN GUZEL SEKILDE BU MEKANDA SAGLANIR.EMEGI OLANLARA TSK

GuNaY
26.02.2007, 07:02
Hayırlı uğurlu olsun,
Belediye Başkanınında Sivaslılar hakkında güzel şeyler söylemesi gurur verdi :)

HakkıTİMUÇİN
26.02.2007, 07:39
Lokal Açılışı tüm Sivaslılara hayırlı olsun..
Umarım çok başarılı çalışmalara imza atıp,
Tüm Sivaslıların Gururu olur..

tykinik58
26.02.2007, 08:02
Rüştü kardeşimiz, sitede binlerce insanı bir araya topladıktan sonra, şimdi de Avrupa'da aynı çizgiyi yakalamaya çalışıyor. Ve başaracağınada inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum, çünkü adımızı ta oralarda da duyuruyor, helal olsun...

Serd@r
26.02.2007, 08:20
Hakikaten onur duyduk.Avrupada yaşayan SİVASlıları bir araya getirme,tanıştırma ve kaynaştırma babında önemli,bir o kadarda gerekli adımı atan başta Sayın Rüştü Elmas ve yönetim kurulundaki tüm saygıdeğer hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Sayın Belediye başkanının açılışa katılması ve söylediği lütufkar sözlerdende anlaşılıyor ki onlar üzerinde olumlu etkiler bırakmışız.
Hayırlı,uğurlu olsun!Allah utandırmasın.
NERDE YAŞARSAK YAŞAYALIM
ama
SİVASLI OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM.
Saygılar!

SivasLady
26.02.2007, 08:21
hayirli ugurlu olsun
yeni yönetimin kisa süre icinde bir cok seyi organize etmesi
gelecekteki güzel basarilarin simgesini göstermektedir
insallah güzel bir ortam icinde Sivas`lilar birlik olacaklar

By Karayel+58
26.02.2007, 10:08
Hayırlı olsun Sn.Dorothea Schulte;yi tebrik ederiz Başta Sn.Rüştü Elmas Bey we Tüm Emeği Geçenleri..Sn.Dorethea Hanımefendiyide bu sitemizde görmek isteriz........+58:)

Sivasli_Nihat
26.02.2007, 11:41
gercekten sivaslilar dernegi olmasi gururlandirdi beni hayirli ugurlu olsun. Insallah.

Güner
26.02.2007, 13:22
Bu güzel projeye imza atan saygıdeğer abilerimi candan kutluyorum. Göreve gelir gelmez hemen kolları sıvayarak bu tür başarılı çalışmalara imza atmaları ilerleyen günlerde neleri başarabileceğinin bir sinyalidir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Hayırlı olsun.

Ertugrul
26.02.2007, 13:48
Hayırlı uğurlu olsun
Almanya'da yaşayan hemşerilerimizin ASİB çatısı altında toplanıp,birlik ve
beraberlik içinde çok faydalı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum...

35gürün58
26.02.2007, 14:14
Sn.Rüştü elmas'ı bir kere daha kutluyor,sosyal çalışmaları ve organizasyonları ile ülkemizi ve Sivas'ımızı onurlu bir şekilde temsil edeceklerine tam inancımla başarılarının devamını diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla,

BekirBayrak
26.02.2007, 15:26
birlik beraberliğin yurt dısında en guzel örneklerinin verildiği tüm SİVAS lı hemserilerimi canı gönülden kutluyorum
daha guzel calısmalarında ALLAH tan kolaylıklar diliyorum

*58bonn
26.02.2007, 15:46
dernegimiz hayirli olsun ben bonnda kalmaktayim
100 km uzakta birgün ora gideriz sivaslilarin birlikteligini
severim bizler icin iyi olur

oguzdemir
26.02.2007, 16:30
sivasli olupda böyle seyleri duyunca guruduyor sivasli olmaktan dergneyi asmaya emeyi yecen sivasli gardaslarima tesekür ederim hepinizin elininize saglik .gemerekli oguz

koyu58
26.02.2007, 18:47
hayırlı olsun darısı diğer memleketlere

CÜSSKB-Aynur
26.02.2007, 19:02
Sanal alemde başlattığınız Sivaslıları belirli bir amaç etrafında toparlama ve yönlendirme çabalarınızın, yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı.
Sitemizden ilham alınarak kurulan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği, Bizim önce Bayan Taraftar Grubu oluşturmamız şimdi Üniversitemizde Sivasspor Kulüp Birimi kurmamız,
Avrupa daki Sivaslıları bir araya getirmek üzere başlattığınız ASİB faaliyetlerinizi de büyük bir takdir ve beğeniyle takip ediyoruz.
bu yolda başarılarınızın devam etmesi dileklerimle,Hayırlı uğurlu olsun.

SLHKZ
26.02.2007, 20:38
gerek yok yaaaa
ne lüzum var okadar masrafa yazık değil mi
hayır toplandılar da nooldu yani sivasspora bir getirisi varmı?

SONMEZ
26.02.2007, 21:03
Bu oluşumun girişimiyle meydana gelen birlikteliğin,
daha da yaygınlaşarak devam edeceğine inanıyorum.

Rüştü ELMAS kardeşimizin, azimli ve kararlı kişiliğini
böylesi aktivitelere de yansıtması, Sivasımız için
gerçekten büyük bir kazanç.

Bu kuruluşun ve bu kadronun,
Tek 1 kişiye bile olsa; gurbetteki bir hemşehrimizin
Sivaslılık Bilincini yaşaması ve yaşatması bile bu kuruluşun
misyonunu ve vizyonunu yerine getirmesi demektir.

Daha nice birlikteliklere...
.
.
.

Fatih Bayrak
26.02.2007, 21:43
Ilk olarak bu kadar güzel yorumlar yapan Canlara tesekkürler.
Hayirlisi ile ASIB hakkinda güzel bir adim daha atmis olduk bu hafta sonu.

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.02.2007, 21:56
hayırlı uyğurlu olsun ALLAH utandırmasın başarılar.

Fatih Bayrak
26.02.2007, 22:18
gerek yok yaaaa

Yazinin tek kelimesi dogru olmus gardas ´´Masraf´´
Oda bizim icin cok arka pilanda olan bir konu.
Eger gönlümüzde Sivas,Sivaslilar,Sivasspor,Yig idolar,GARDASLAR varsa ve yapilan bu yazdigim Hemserilerimiz icin yararli ise gerek var gardas o masrafa.
Ne yazikki senin gibi düsünenlerde var (az da olsa var)
Sivasspor´a ne faydasi var demissin hersey kücükten baslar eskiden cocuklarimiz Fenerbahceli, Galatasarayli, Besiktasli olarak dünyaya gelirken simdi SIVASSPOR´lu olarak dünyaya gözlerini aciyorlar.

Ben herzaman taktir ettim ve tekrar Rüstü baskani taktir ediyorum ve Allah Razi olsunki bizleri burada www.sivasspor.com da ve Avrupada birlesip toplanmamizda Avrupali Sivaslilar olarak bir cati altinda toplanmamizda vesile oldu.
Gecmisini unatmamalari icin Sivas´ imizi Geleneklerimizi, Göreneklerimizi, Kültürümüzün Avrupada yasatabilmek icin yaptigimiz bu organizasyonun mecburi oldugunu düsünüyorum.
Sende böyle düsün gardasim kaybetmessin.

KAMER-ÜL ZEMAN
26.02.2007, 22:18
Ey.. Güzel memmleketimin güzel insanları. ASİB adı altında açılan AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne lütfen desdek olalım. ve parolamız bundan sonra. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN anlayışı ile bu solagan ve parolamıza memleketini seven, Avrupada yaşayan her SİVAS'lı gayret göstersin. dosta düşmana karşı birlik oluşturalım ve sesimiz gür çıksın . Her ay vereceğiniz küçük bir aidat sizleri ne batırır nede abat eder. lütfen duyarlı olalım. duyarlı olalım ki !. zengin ve en güzel organizasyonlara imza atalım. ÖRNEĞİN. cenazelerin defin işi organizasyonu , mağdur duruma düşmüş bir hemşehrimize sahip çıkma organizasyonu, hukuk danışmanlığı organizasyonu çeşitli kurslar organizasyono v.s v.s bunları çoğaltabiliriz. neden olmasın. tüm bunların oluşması ve hayata geçmesi için yönetim kurulu üyesi gibi her üye kendi bölgesinde duyarlı olup derneğimize sonuna kadar destek vermesi gerekir inancını taşıyorum. ve son olarak diyorum ki. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN. SOLOGANIMIZ ve ŞİARIMIZ olsun. DESTEK BİZDEN , HİZMET YÖNETİMDEN .
SELAM ve DUALARIMLA.

DORTMUND

aykut-akay
26.02.2007, 22:59
HAYIRLI OLSUN BIZLERINDE HABERI OLSA BIZLERDE ISTIRAK EDERDIK

BIRDAHIKINE ISALLAH

AyhanBayrak
26.02.2007, 23:04
gerek yok yaaaa

Evet gardaş gerçekten gerek yok masrafa senin gibi düsünen insanlarımıza gerek yok diye düşünüyorum

Ama bizler yaptığımız aktiviteleri ne yazikki sana ve senin gibi düsünen zavallilara yapmiyoruz

Bizler bizim gibi düşünen sivaslıyım diyen herkese yapiyoruz bu hizmeti bizler şu ana kadar yaptıgımız hizmetlerle vede yapacagımız hizmetlerle sivassımızı gerektiği sekilde yükseltmeye devam edeceğiz sen ve senin gibi düsünen insanlar kac tane acaba bilmiyorum ama bizler herzaman variz vede var olacağız bu böyle biline kanımızın son damlasına kadar sivasımıza hizmet edeceğiz herkes sivaslı olamaz sivaslı doğulur gardaş bugün burada bir dernek çatısı altinda toplanabiliyorsak şu demektirki uyuyan dev uyanıyor belki sen bunu anlamayabilirsin ama gerçekler bunlar.

Şu anda avrupada bir kıvılcım belirdi bu kivilcim birgün ateş olacak o zaman ne diyeceksin bilmiyorum öyle bir gelecekki bu ateş sivaslıyım diyen herkesin icini ısıtacak sivasımıza ve sivassporumuza hizmetler sunacak.

Bugün bu derneğe herkesin destek olmasi gerektiği düşüncesindeyim,herkesin elini taşın altına koymasının zamani geldi artik sizlerin destekleriyle avrupadan sivasımıza hertürlü imkanları sağlayacağı kanaatindeyim onun için şimdiden
HEP DESTEK TAM DESTEK suloganıyla başlayalım diyorum.

Fatih Bayrak
26.02.2007, 23:15
Ey.. Güzel memmleketimin güzel insanları. ASİB adı altında açılan AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne lütfen desdek olalım. ve parolamız bundan sonra. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN anlayışı ile bu solagan ve parolamıza memleketini seven, Avrupada yaşayan her SİVAS'lı gayret göstersin. dosta düşmana karşı birlik oluşturalım ve sesimiz gür çıksın . Her ay vereceğiniz küçük bir aidat sizleri ne batırır nede abat eder. lütfen duyarlı olalım. duyarlı olalım ki !. zengin ve en güzel organizasyonlara imza atalım. ÖRNEĞİN. cenazelerin defin işi organizasyonu , mağdur duruma düşmüş bir hemşehrimize sahip çıkma organizasyonu, hukuk danışmanlığı organizasyonu çeşitli kurslar organizasyono v.s v.s bunları çoğaltabiliriz. neden olmasın. tüm bunların oluşması ve hayata geçmesi için yönetim kurulu üyesi gibi her üye kendi bölgesinde duyarlı olup derneğimize sonuna kadar destek vermesi gerekir inancını taşıyorum. ve son olarak diyorum ki. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN. SOLOGANIMIZ ve ŞİARIMIZ olsun. DESTEK BİZDEN , HİZMET YÖNETİMDEN .
SELAM ve DUALARIMLA.

DORTMUND

Cani gönülden katiliyorum.
saygilarla

AyhanBayrak
26.02.2007, 23:31
HAYIRLI OLSUN BIZLERINDE HABERI OLSA BIZLERDE ISTIRAK EDERDIK

BIRDAHIKINE ISALLAH

En kisa zamanda sizleride aramizda görmek isteriz illa bir acilista yada bir toplanmada gerekmiyor herzaman gelebilirsin dernegimize sizlerin desteklerine ihtiyaci var bu dernegin
saygilar

Dağcı
27.02.2007, 15:44
Belediye başkanı Bayan Dorothea Schulte'nin Sivas'ımız ve Sivaslılar hakkındaki düşünceleri çok güzel.

AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Sivas'a ve Sivaslıya yakışan çalışmalara imza atacaklarına inancım tam.