Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO´YU HIRS BÜRÜDÜ.

SivasSpor.Com
01.03.2007, 19:43
<!--StartFragment -->Teknik direkt&ouml;r B&uuml;lent Uygun y&ouml;netiminde yapılan bug&uuml;nk&uuml; antrenmana izinli olan Hayrettin ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Hakkı dışında t&uuml;m futbolcular katıldı.

<!--StartFragment --> Hafif sakatlıkları bulunan Balili ve kaleci Petkoviç ise kısa bir s&uuml;re yaptıkları koşunun ardından salonda mas&ouml;r g&ouml;zetiminde çalıştı. Bu futbolcuların Fenerbahçe karşısında forma giyebilecekleri belirtildi.
Kırmızı beyazlı futbolcuların Fenerbahçe maçı &ouml;ncesinde oldukça hırslı olduklarının g&ouml;zlendiği idmanda, teknik direkt&ouml;r B&uuml;lent Uygun oyuncularına zaman zaman bu maçta dikkat etmeleri gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.

Uygun, idman sonrasında yaptığı açıklamada, takımda Petkoviç ve Balili΄nin sakatlıklarının devam ettiğini, Hakkı΄nın ise sezonu kapattığını belirterek, ΄΄Bunlara rağmen takımda diğer arkadaşlar da elimizden geldiği kadar g&uuml;zel bir şekilde çalışıyoruz. Çok zor bir maç. Fenerbahçe T&uuml;rkiye΄nin en g&uuml;çl&uuml; takımlarından biri ve onlar da bir kaostan geçiyor. Dolayısıyla onlar da bu maçı kazanmak isteyeceklerdir΄΄ diye konuştu.
G&ouml;reve geldiği andan itibaren çok iyi bir çıkış yakalamalarına rağmen son iki maçtaki yenilgiden sonra takımının eleştirildiğini ifade eden Uygun, ΄΄Benim takımım iyi bir takım. Ufak tefek sorunlar her takımda olabileceği gibi bizde de olabilir. Bu kadar kısıtlı imkanlarla bunu başaran takımımdan ben gayet memnunum ve gurur duyuyorum. Herkesin de destek olmasını istiyorum΄΄ dedi.
Bu arada B&uuml;lent Uygun, sigaranın zararlarının anlatıldığı Sivas İl Sağlık M&uuml;d&uuml;rl&uuml;ğ&uuml;nce hazırlanan filmin çekimleri için idman &ouml;ncesinde kamera karşısına geçti.

ilteriş58
01.03.2007, 19:59
Evet, fenerbahçe de zor günler geçiriyor. Sivasımızın fenerbahçeyi yenmesi oyunculara da büyük moral olur. Hem de çıkışın başlangıcı olur inşallah.

economist38
01.03.2007, 20:15
iyi olmuş iyi şanslar kayserispor ve sivasspora başarılar

gardasin.58
01.03.2007, 20:25
Hadi kolay gelsin sizlerin bu isi basaracaginizdan eminim sizde emin olur kendinize guvenirseniz kazanamayacaginiz mac yok.

bdogan58
01.03.2007, 20:27
fenerbahçeyi bi daha böyle yakalayamayız inşallah bu hırsla deplasman kralı sivasspor bir galibiyetle daha döner!!

Bilmiyorum5
01.03.2007, 20:45
inşallah alıcaz herkes arkadaslarınıda maca goturmeye calıssın fener macın ılk 7 dk sı hıc bagırmıycakmıs kadıkoyu ınletme vaktı geldı

ceza_tolga_rep
01.03.2007, 20:52
fenerbahçe gençleribrliğin yendi?ama zico önemli oyuncuları oynatmadı (alex-tümer-appiahdk.75 de oyuna girdi) bu adamlar oynamadı?yani zico bize iyi hazırlanmakta?bana göre baliliye özel önlem alacak gibi?çünkü baliliden gerçekden korkuyor zico?
böle oyunncularımızın hırslı çalışmaları gerçekden iyiolumlu bi olay?inşallah bu çalışmların sonuçlarını pazar akşamı alırız?

SivasLady
02.03.2007, 08:26
SivasSpor zorlarin takimi
futbolcular kazanma hirsina bürünmüsler
ellerinden geleni yapacaklar kazanmak icin
bizler güveniyoruz insallah pazar aksami gülen taraf oluruz

serhankaburcuk
02.03.2007, 09:30
Balili ve Petkoviç takımımızın en kilit isimleri olacaklar.Bu sebebten bu futbolcularımızın bu maça kesinlikle hazır olması gerekiyor.

OLCAY_58_AKKUS
02.03.2007, 10:19
Bu maçta ben çok hırslıyım kesin yenecem gibi düşünce takımı bozar.Bu maçta boş boş hırslanmanın manası yok akıllı oynayacaksın en iyi silahını kullanacaksın.Sivasın eniyi silahı güçlü defansı bu maçta fenerden ilk golü yemeyeceksin gol yemedikçe rakip takım bozulacak üzerine daha çok gelecek.Bu arada açık verdiğinde ikinci silahını devreye sokup Balili ile işi bitireceksin.Yoksa çıkıp ben çok hırslıyım feneri kadıköye gömecem diye hırslanırsan en az beş yer gelirsin.Sabırlı olup uygun anı beklemeli Sivasspor.İlk dakikalardaki Fenerin ataklarında gol yemezsek bu maçtan puan alırız.

yigido Atilla
02.03.2007, 15:41
Bu maçta ben çok hırslıyım kesin yenecem gibi düşünce takımı bozar.Bu maçta boş boş hırslanmanın manası yok akıllı oynayacaksın en iyi silahını kullanacaksın.Sivasın eniyi silahı güçlü defansı bu maçta fenerden ilk golü yemeyeceksin gol yemedikçe rakip takım bozulacak üzerine daha çok gelecek.Bu arada açık verdiğinde ikinci silahını devreye sokup Balili ile işi bitireceksin.Yoksa çıkıp ben çok hırslıyım feneri kadıköye gömecem diye hırslanırsan en az beş yer gelirsin.Sabırlı olup uygun anı beklemeli Sivasspor.İlk dakikalardaki Fenerin ataklarında gol yemezsek bu maçtan puan alırız.

NOT= Cok dogru bir Analiz ..Erken gol yememeliyiz.!!!!!!!!

nazimgulturk
02.03.2007, 15:55
İNŞALLAH BU HIRS GERÇEKTEN DE ETKİ EDER VE EN ÖNEMLİSİ DE ŞANSIN YANIMIZDA OLMASI İNŞALLAH BİZDEN YANA OLUR_

gardasin.58
02.03.2007, 16:19
sivasin yapmasigereken ilk 15 dakika fenerin ataklarini kesmekgol atmayi degil gol yememek firsat kollamak gerek ele gecen firsatlari iyi degerlendirmek bosa harcamamak lazim BASARILARRRRRRRRRRRR.

Etem-Murat
02.03.2007, 16:39
hadi hayırlısı hangi macta yenilmek için cıkılır ki ben bilmiyorum. inşallah bu hırs herzam olmalı ve fener macındada daha fazla olmalıkı puan veya buanlar alınsın hadi hayırlısı .

35gürün58
02.03.2007, 16:42
Takımımız Fenerbahçeyi gözünde fazla büyütmeden (komlekse girmeden) sahaya çıkmalı ve disiplinli bir oyun düzeni sergiliyerek Fener savunmasının açıklarından yararlanmalı, Balili ve Mehmet Yıldız la çıkılacak kontra ataklarla sonuca gideceğimizi ve Fenerbahçeyi yenen diğer taklımlardan eksiğimiz olmadığını göstermek durumundayız.
Feneri yenen diğer takımlar bizden üstün değildi ancak komplekse de girmeden disiplinli oyun anlayışı ile yenmesini bildiler feneri.
Haydi Sivas sıra sende neden olmasın ..............

jakobieen
02.03.2007, 16:47
hadi bakalım hırslı uşaklar, konya ve antalya kabuslarını unutturun bizlere, tüm sivas arkanızda, korkmadan oynarsak, bu maçı çook rahat alırız..

Ertugrul
02.03.2007, 17:41
Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar ile morelimizi bozuldu,inşaallah İstanbul'dan
puan yada puanlar ile döneriz ...

TracyMcGrady58
02.03.2007, 17:53
Sivassporumuz zoru seven bir takim, ilk yarida isler kötü giderken, bjk ve trabzon galibiyetleri, yani hersey yapabilen takimimiz var.Oyuncular cok iyi hazirlaniyorlardir umarim, böylesi maclarda hirsli olmakta önemlidir.Bülent hoca biliyodur ne yaptigini