Orijinalini görmek için tıklayınız : İZMİR-SİVAS UÇUŞLARI BAŞLIYOR!


BOUN
02.03.2007, 17:33
SunExpress uçuşlarının sayısı arttı

SunExpress, İzmir'den Sivas ve Malatya'ya da uçuş gerçekleştirecek. Mevcut uçuşların sayısı artırılırken, 25 Mart'tan itibaken yaz sezonu tarifesine göne, Malatya'ya Salı ve Cumartesi, Sivas'a Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı sefer düzenlenecek.

Yeni yaz tarifesi kapsamında halen İzmir'den haftada 3 gün yapılan Erzurum uçuşları ile dörder gün yapılan Gaziantep ve Van uçuşlarının 5 güne, 5 gün yapılan Diyarbakır uçuşlarının ise 6 güne çıkarılacağı kaydedildi.

SunExpress'in yaz sezonunda İzmir ile Adana, Kayseri, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Trabzon, Van ve Sivas arasında tarifeli seferler düzenleyeceği, bu iller arasında haftada toplam 104 uçuş gerçekleştirileceği belirtildi.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, İzmir pazarının potansiyeline yönelik tahminlerinin tuttuğunu, Ege'yi Anadolu'ya bağlayan doğrudan seferlere büyük talep olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz yıl İzmir'den 310 binin üzerinde yolcu taşıdıklarını belirten Schwaiger, yaz sezonunda toplam 4 uçakla hizmet verecekleri İzmir pazarında yolcu sayısını, yıl sonuna kadar 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi

(aa)

kAYNAK: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=224034

kadir0911
02.03.2007, 17:39
hayirlisi bakalim insallah düsseldorfdan sivas'a da ucuslar düzenlenir...;)

izmirliyigido
02.03.2007, 17:41
İŞTE BU ÇOK GÜZEL OLDU...SÜPER.....

BOUN
02.03.2007, 17:42
Öncelikle bu hizmetin Sivasımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Zaman ilerledikçe havaalanımızın bölgesel havaalanı olma yolunda önemli aşamalar katettiğini görüyoruz.

Elbette bu noktada özellikle İzmir ve civar illerinde yaşayan Sivaslılara büyük görev düşüyor. Bu hizmetin sürekliliği sizin ona sahip çıktığınız ölçüde sağlanacaktır.

Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Umarım Cumhuriyet'in 100. yılında dünyanın parlayan modern, yıldız şehirlerinden birisi olma yolunda Sivasımıza hayırlı uğurlu bir katkı olur...

Dağcı
02.03.2007, 18:00
İzmir'den sonra Antalya, Almanya ve Cidde'ye (hac sezonunda) de direk seferlerin başlaması çok önemli. Sivas, yakın komşu il ve ilçelerinde bu durumdan faydalandığını düşündüğümüzde ne kadar büyük kazanımlar olacağını tahmin edebiliriz.

Bu konuda emeği geçenlere teşekkürler.

ağa dayı 58
02.03.2007, 18:25
izmir sivas ucak seferlerinin başlayaçak olması izmirde yaşayan sivaslılar olarak beklenti içerisindeydik.izmirde yaşayan sivaslılar adına bu uçuşları başlatan ve emeği geçen herkese şahsım ve izmirdeki tüm sivaslılar adına şükranlarımı sunar,hayırlı olması nedeni ile tüm sivaslı hemşerilerime ve yiğidolara selam ve sevgilerimi yollarım.

muslu9
02.03.2007, 18:53
gözümüe aydın arkadaslar sivas piyasası oynayacak

Ertugrul
02.03.2007, 19:02
Hayırlı olsun
İzmir'e uçuşların başlaması önemli,ege bölgesinde yaşayan hemşerilerimiz ve bu
bölge ile iş yapanlar için konforlu ve hızlı ulaşım önemli.
Almanya,İstanbul,İzmir uçuşlarının başlaması Sivasımızın gelişmeye devam ettiğini
gösteriyor,daha yolun başındayız,ekonomik,kültürel ve sosyal alanlarda
yapmamız gereken daha çok iş var.Gelişmenin bir şartıda kolay ve konforlu ulaşım
olsa gerek...

GuNaY
02.03.2007, 20:28
Yapılan işin kalitesinin ne düzeyde olduğunu zamanla daha iyi anlıyacağız :)
Havaalanımız belki uzun süre kapalı kaldı ama o süreçteki eksiklikleri fazlasıyla alacağız gibi duruyor :)
Yaz sezonunda Antalya, ve Güneydoğu Anadoludan bir ile ek seferler ile son derece aktif bir pist haline gelecek inş.,
İzmirdeki Yiğidoların Gözü Aydın :Olsun, uzun süredir bekledikleri uçuşlar nihayet gerçekleşecek :)

gurbetciler
02.03.2007, 21:46
hayirliolsun insallah viyana,danda ucarda maclara geliriz.......

BOUN
24.03.2007, 10:15
Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri Stutgart`a uçuş yapacak. İzmir seferini ise Sunexpress Perşembe ve Pazar günleri yapacak

Sivas`ta 25 Mart tarihinden itibaren THY ile haftanın her günü karşılıklı Sivas-İstanbul, SunExpress ile İzmir ve Gözen Aır ile Alman`ya uçuşlarına başlıyor.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, "Yurtiçi ve yurt dışı bağlantılı uçak seferlerimizin başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.
Türkiye`nin en uzun ve en geniş pistine sahip olan Sivas Havaalanı için beklenen karar açıklandı. Yurtiçi ve yurt dışı bağlantı uçuşlar 25 Mart`tan itibaren başlıyor.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım`ın yoğun girişimleri ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Abdüllatif Şener`in destekleriyle Sivas havaalanı yurt dışına hava trafiğine açılıyor.
Yeni alınan kararla birlikte 25 Mart Pazar günü Türk Hava Yolları (THY) haftanın her günü Sivas-İstanbul gidişi-Dönüş olmak üzere uçuş yaparken özel havayolu şirketlerlerinden Suneexpress Perşembe ve Pazar günleri Sivas-İzmir seferi düzenleyecek.
Almanya uçuşlarını ise yine bir özel havayolu şirketi yapacak. Gözen Air Cumartesi ve Pazar günleri Sivas’tan Almanya’nın Stuttgart kentine uçuş yapacak.
Yurtdışı uçuşlarının başlayacak olması vatandaşları da memnun etti. Özellikle gurbetçi yoğunluğunun bulunduğu Almanya’ya uçuş yapılması yaz aylarında Sivas’a büyük canlılık getirecek. Daha önce Kayseri havaalanına inen gurbetçilerimizin Sivas’ı tercih etmesi bekleniyor. Sivas’ın bu şekilde Kayseri’ye akan maddi kaybı da böylece engellenmiş olacak.

Kaynak: http://www.hakikatgazetesi.com/?mod=news&op=more&nid=8356

sivas_kangallı
24.03.2007, 10:18
çok güsel olur yaw........:) :) :)

yigido_adem
24.03.2007, 11:07
ONCELİKLE SİVASİMİZA HAYİRLİ UGURLU OLSUN DİYORUM YANLİZ SU İLLERDEN DİYARBAKİRİ KALDİRSALAR OLMAZMİ OLUMUNE SİVAS

BOUN
22.04.2007, 15:12
Öncelikle bu hizmetin Sivasımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Zaman ilerledikçe havaalanımızın bölgesel havaalanı olma yolunda önemli aşamalar katettiğini görüyoruz.

Elbette bu noktada özellikle İzmir ve civar illerinde yaşayan Sivaslılara büyük görev düşüyor. Bu hizmetin sürekliliği sizin ona sahip çıktığınız ölçüde sağlanacaktır.

Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Umarım Cumhuriyet'in 100. yılında dünyanın parlayan modern, yıldız şehirlerinden birisi olma yolunda Sivasımıza hayırlı uğurlu bir katkı olur...

Detaylı bilgi almak isteyenler için: http://www.sunexpress.com.tr/#

Engin58
22.04.2007, 15:29
HAYIRLI OLSUN .SAYGILARIMLA...

PRoFeSSioNaL
22.04.2007, 15:51
Sivasa hayırlı uğurlu olsun
...............

voyager
22.04.2007, 16:43
ANKARAYA DA UÇAK SEFERLERİ GEREKİYOR BENCE SİVASA 6 SAAT VE BAŞKENTTEN SİVASA UÇUŞ YOK.:(