Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİ KORKUSU..
SivasSpor.Com 03.03.2007, 08:48 http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/03FAN11ZICO-Y280.jpg
Zico, ilk yarıdaki maçta kendilerine büyük sıkıntı yaşatan İsrailli oyuncuyu, Lugano ve Edu’nun yokluğunda nasıl durduracağını düşünüyor.
İki tecrübeli isim yok
Avrupa ve ligdeki kötü sonuçların getirdiği moral bozukluğunu kupada Gençlerbirliği karşısında atan Fenerbahçe’de gözler Sivasspor’a çevrilirken, savunmanın göbeğindeki iki oyuncusundan yoksun kalan Zico, kara kara düşünmeye başladı. Cezalı Lugano’nun yanısıra, sakat Edu’nun yokluğunda nasıl bir savunma kurgusu oluşturacağına henüz karar veremeyen Brezilyalı hocanın bu konudaki en büyük sıkıntısı, rakip takımın tehlikeli ismi Balili.
Aslar yeniden kadroda
İlk devredeki maçta kendilerine zor anlar yaşatan İsrailli oyuncunun, Türkiye’de üstünlük sağlayamayacağı savunma olmadığını söyleyen Zico, şimdi onu durdurabilmek için plan üstüne plan yapıyor. Savunmanın göbeğinde Önder ve Can’ı oynatmayı düşünen tecrübeli teknik adamın, kupada şans verdiği yedekleri yeniden kulübeye çekeceği, Alex, Appiah, Kezman, Ümit, Önder gibi oyuncularını yeniden 11’e koyacağı, kaleyi de Volkan’a teslim edeceği öğrenildi.
Uğur ve Deniz’e MR
ençlerbirliği maçının ikinci yarısında teknik direktör Zico tarafından oyundan alınan Uğur Boral’ın rahatsızlandığı belirlendi. Kaburgalarında ağrı olduğundan şikayet eden genç futbolcunun, dün Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekildi. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Uğur’un çok önemli birşeyi olmadığını açıkladı. Uğur ve tedbir amacıyla MR’ı çekilen Deniz, Sivas maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.
OLCAY_58_AKKUS 03.03.2007, 08:55 Aslarla çıksınlar işimizi kolaylaştırırlar.Ben kend adıma isterim alex'in ve diğerlerinin oynamasını.Gençler daha tehlikeli bence.
KORKSUN KORKSUNKİ KORKTUĞUDA BAŞINA GELİR İNŞALLAH! BALİLİYİ COK SEVİYORUZ İNŞ BU MAÇTADA GOLÜNÜ ATAR SEVGİSİNİ İKİYE KATLAR. ATAKAN BALİLİ GOL GOL! GOOL!
çılgın-sedat 03.03.2007, 09:38 edu VE lugano YOKMUŞ GALİBA BU MAÇDA
BALİLİ ÇOOK SÜRATLİ BİR FUTBOLCU fb DEFANSI DA AĞIR HAREKET EDİYOR
BALİLİ GÖSTER KENDİNİ
35gürün58 03.03.2007, 10:00 Zico, Balili için mutlaka önlemini alacaktır ne kadar başarılı olur bilinmez.Ancak bu önlemden Bülent Uygun da bir ders çıkararak Balili'nin tutulması ile yaratılan boşlukları orta sahadan forvete dönük oynayan futbolcularımızın kademeye girerek sürpriz goller ve pozisyonlar çıkarması gerekmektedir.
KıZıL_CeHeNNeM 03.03.2007, 10:12 GERÇEKTENDE RESME BAKILINCA HORTLAK GÖRMÜŞ GİBİ ZİCO BALİLİ BUNLARA 2 ATINCA RESMİNİ COK MERAK EDİYORUM :))))))))))))
Zico, Balili için mutlaka önlemini alacaktır ne kadar başarılı olur bilinmez.Ancak bu önlemden Bülent Uygun da bir ders çıkararak Balili'nin tutulması ile yaratılan boşlukları orta sahadan forvete dönük oynayan futbolcularımızın kademeye girerek sürpriz goller ve pozisyonlar çıkarması gerekmektedir.
Çok doğru söyledin abi,
Taktik açısından fenerden bir adım önde gidiyoruz,
Bizimde alternatif bir iki taktiğimizin olması gerekiyor,
Ayağa pas yapıp, yerden oynarsak ve bol bol şut atarsak etkili olacağımıza inanıyorum.
BekirBayrak 03.03.2007, 10:51 fenerde baliliyi durduracak bi oyuncu yokki
yeter zico yeter kendini fazla yıpratma yazık sanada :D:D:
aykut-akay 03.03.2007, 11:22 sampiyon sivasspor ___________--
KıZıL_CeHeNNeM 03.03.2007, 11:49 ABİ BENİM ŞİKAYETIM VAR YAAA BENIM YASDIHIM MESAJLAR NEDEN SİLİNİYOO ANLAMIYOOOM:(:(:(:(
KıZıL_CeHeNNeM 03.03.2007, 12:11 BALİLİ ÖZEL KRAMPON...İYİCE KORKUTUYOSUN BALİLİ ZİCO YU AMAN SONRA ÖDÜ PATLAR Bİ SÜRÜ PARA SANA
ceza_tolga_rep 03.03.2007, 12:17 yılmaz vural naasıl durdurdu baliliyle mehmet yıldızı?bence zico önle alacaktır baliliye?kimse sanmasın ki balili öle bedavadan gol atacak?
çılgın-sedat 03.03.2007, 12:23 ABİ BENİM ŞİKAYETIM VAR YAAA BENIM YASDIHIM MESAJLAR NEDEN SİLİNİYOO ANLAMIYOOOM:(:(:(:(
KURAL DIŞI KELİMELER YAZARSAN SİLİNİR
Balili İstanbulsporla bu sahada şükrüsaraçoğlunda Feneri darmadğın etmişti 3-0 yenmişlerde.Şimdi yine tarih tekerrür edecek ve Sivas gülecek;)
balili bu maçta kendini gösteremezse çok kötü artık..her şart gelişmiş kendini göstermesi için
spainloco 03.03.2007, 12:59 korkunun ecelee faydası yokkk bee zico :)
balili siwasın suyunuda içti zaten artık ne luganosu nede edusu tutabilir onuu :)
bdogan58 03.03.2007, 14:10 İLK MAÇTA LUGANO OYNADIDA NOLDU KIRMIZIYI GÖRDÜ ÇIKTI..EDU LUGANO FALAN OLSA KAÇ YAZAR BALİLİYİ KİMSE TUTAMAZ.ÖNEMLİ OLAN BALİLİNİN SON VURUŞLARI..GOL KAÇIRAN MAÇ KAZANMIYO GOLÜ ATAN KAZANIYO..İNŞALLAH PAZAR GÜNÜ FENERİN BU EKSİK HALİNİ GOLE BOĞARIZ
ayhan saltan 03.03.2007, 14:29 ben baliliye güveniyorum ama 11 tane aslan futbolcumuz var onlar oynamazsa balili kendi tek başına bir şey yapamaz ama git antalyaya yenil konyaya yenil gel feneri yen bu adalet degil futbol mantalitesi degil gercekci olmamız lazım herkese selamlar
sercan5858 03.03.2007, 14:52 balili balili balili balili balili balili
serhankaburcuk 03.03.2007, 14:59 Valla Balili ve Mehmete nasıl önlem alacak Zico onu bilmiyorum.Takımının en iyi savunmacısı bu maçta oynamayacak o da Edu.Zaten Lugano yok.Önder TURACI ve Can ARAT ile başlayacak sanırım.Esasında ben Fenerbahçe As kadrosu ile çıkmasının Sivasspora daha avantaj olacağını düşünüyorum.Bir Alex in oynaması bir Denizin oynaması Sivassporumuza avantaj sağlar.
bozdağ_58 03.03.2007, 15:03 ya arkadaşalar kafınız yormayın dk 36 da balili mütüş bi depar atarak yapacak volkanın bacak arasında maç sonucu 1 0 bitecekk..eeee nede olsa volkan var kalede krak balili bu maçta gol atar ve maç bizim olur... ziko düşünsün dursun daha çok düşünürrr......
By Karayel+58 03.03.2007, 15:30 Kadıköy duy sesimizi yarın hawadan karadan kuşatacağız seni İndirme yapacağız ........Beş......Beş.....Beş.. ..:).+58
kucukfırat 03.03.2007, 15:34 fenerde lugano ve edu yok deniz ve ugur boral da zor oynar gibi duruyo fenerin taş dgibi defansının bel kemikleri yok balili gelen topları alıp alıp ileri gidip gol atacak bende feneri yeneriz fenerbahçe-sivasspor=1-2:D
Dark Force 03.03.2007, 17:00 inşallah baliliyle sonuca gideriz ama sadece onunla sonuca gitmeye çalışmayın hayalde görmeyin beyler takım iyi oynarsa birşeyler olur balili tek başına ne yapabilir:)
handsome5867 03.03.2007, 17:00 BALİLİ DEN HERKES KORKUYOR ADAM BU MAÇ İÇİN ÖZEL KRAMPON BİLE YAPTIRDI YAKIŞIR BALİLİYE(ATAKANA)
KıZıL_CeHeNNeM 03.03.2007, 17:20 OLEEEEEEEEEY OLEYYYYYYYYYYYYYY OLEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YY
ali_zara 03.03.2007, 17:36 Balili Fenere at golleri TÜRKİYE gorsun senı
BALİLİ
Ultra sivasli 03.03.2007, 18:08 OLEEEEEEEEEY OLEYYYYYYYYYYYYYY OLEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YY
FENERBAHCEYI YARIN ISTANBULDA YENELIM ONDAN SONRA SIRA ASLANA GELECEK ASLANI SIVASTA KEDI GIBI MIYAVLATACAGIZ ;SONRA BESIKTAS SIRASINI BEKLESIN KARTALIN KANADINI KOPARTACAGIZ UCAMAYI UNUTACAK
sivasli_kocak 03.03.2007, 18:26 ....................SAMPİYON SİVASSPOR..................... .
simsek58 03.03.2007, 18:27 fenerbahce sivasimizi zor durdurur.ama fenerbahce yaptigi iyiliklerin karsilini istemese
abdurrahim_58 03.03.2007, 19:56 Balili korkulamaycak bir adam degıl kı tabıkı korkacaklar.
zaralım 58 03.03.2007, 20:12 BENCE BU MAÇ BALİLİ'NİN MAÇI.ÇÜNKÜ EDU,LUGANO YOK.BU DEZAVANTJI İYİ DEĞERLENDİRİRSEK SİVASSPOR AÇISINDAN ÇOK ÇOK İYİ OLUR.İNŞ TAHMİNİ SKOR'A 4-1 YAZDIM AMA SALLADIM.İÇİMDEN GEÇEN FB 0-1 SİVAS
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
cihan çiftçi 03.03.2007, 22:21 baliliden tek fener değil tüm türkiye korkuyor hadi balili
sinan58_34 03.03.2007, 22:27 BALİLİ HIZINI ALDIGI ZAMAN KOLAY KOLAY KİMSE ONUNU KESEMEZ İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ OLARAK BUGUNKU OTEL ZİYARETİMİZDE KENDİSİYLE GORUSEMEDIK TATLI YEDIREMEDIK AMA :-) BALİLİ GUVENIMIZI BOSA CIKARMICAK
summerjam34 03.03.2007, 22:41 fenere macı satmayalım arkadaslar aslanlar gibi oynayalım yenelim feneri!buna gücümüz var degilmi???
summerjam34 03.03.2007, 22:43 eger macı verirse fenere artık hicbir sivaslı destek vermez sivasspora!sempati azalır sivaspora?
yigidolar06 03.03.2007, 22:44 bu macı tüm dünya izliyor gözler sivassporun üzerinde eze eze yenmemiz lazım kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez sonuç en az beraberlik balili sen golunu at gerisi gelir
yigidolar06 03.03.2007, 22:47 eger macı verirse fenere artık hicbir sivaslı destek vermez sivasspora!sempati azalır sivaspora?
fener şampiyon olmasında kim olursa olsun bizler maç satmayız KAYSERİ ŞAMPİYON OLSUN
g-unıt58 03.03.2007, 22:59 benımde balılıye guvenım sonsuz ve bende ınanıyorum kı balılı bu macta gol atacak sivassporun tek yapacagı fenerbahce karsısında yerden ve ayaga top oynuyacak kaleyede bo bol sut vuracak eger bunları yaparsa fenerı yenerız kalecı volkanın jölesi bozulmasın :):):):):):)
YaGmUr_58 04.03.2007, 01:31 biz varmadan,
namımız varmış.
Haydi Sivasım Büyük bi korku daha hissettir,
galıbıyetımızle..
:)
İnşaAllah Zico nun korkusu BALİLİ Fenerbahçenin kabusu olur.
SİVASSPORumuza sonsuz başarılar.
zaralım 58 04.03.2007, 06:04 BALİLİ BU MAÇ SENİN MÜTHİŞ SÜRATİNLE ARKANDA BIRAKACAĞIN O SAVUNMA OYUNCULARINI ŞİMDİDEN HAYAL EDİYORUM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.HAYDİ SİVAS'IM GÖSTER KENDİNİ.GERÇEK ANADOLU YILDIZINI GÖRSÜN TÜM İSTANBUL.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
Yigido58_NL 04.03.2007, 10:47 Üçlü kıskaç
Golcü futbolcuyu, orta sahada Aurelio ve Appiah'la kontrol edecek olan Brezilyalı, savunmada ise Önder'i görevlendirdi.
Fenerbahçe, Sivas'ın en önemli gol silahı Pini Felix Balili'ye karşı özel önlem alacak. İlk yarıda oynanan karşılaşmada çok iyi bir performans ortaya koyan ve teknik direktör Zico'nun "Türkiye'de herhangi bir defans oyuncusunun karşısına koyduğunuzda hepsini rahat geçeceğini düşünüyorum" diyerek övdüğü İsrailli oyuncu, bugünkü
karşılaşmada iki aşamalı bir planla durdurulmaya çalışılacak.
PENALTIYA DİKKAT
Sivas karşısında çift ön libero ile sahaya çıkacak olan Zico, Balili'yi daha atağa çıkmadan orta sahada Aurelio ve Appiah ile kontrol etmeye çalışacak. Kırmızı-beyazlı ekibin ani gelişecek ataklarında ise iş Önder'e kalacak. İsrailli oyuncu ile göğüs göğüse mücadele edecek olan Önder, penaltı yaptırmaması konusunda da özel olarak uyarıldı.
nazimgulturk 04.03.2007, 11:14 ZİCO NUN HEP AKLINDA ZATEN BALİLİ İLK MAÇTA DA ÇOK KORKMUŞTU AMA BUGÜN DAHA DA BİR KORKULU OLACAK ÇÜNKÜ ONU KİMSE DURDURAMAZ
sivaslitaner58 04.03.2007, 11:53 haydi sivas bastir haydi insallah feneri dokeriz
oguzhan_baba58 04.03.2007, 12:06 balili den korkmucak ta kımden korkcak zıco
sedat yildiz 04.03.2007, 14:43 fenerbahcenin cok cekindigi balili
sonderece basarili oyuncumuz
bumacda kaliteli mac ve galibiyet alacak
bdogan58 04.03.2007, 16:42 Balili balili öp ...... feneri
yigido Atilla 04.03.2007, 16:48 Bügün Baliliye bos alan birakmazlar zico kesinlikle baliliye yakin markaj uygulayacaktir,bügün sivasspordan süpriz golcüler cikabilir dahada önemlisi erken gol yemeyelim !!!!!!!!! her gecen dakika fenerbahcenin stresine paniklemesine yol acak, iste ondan yararlanabilirsek puanla dönebiliriz ortasahayi cok kalabalik tutup alan savunmasi iyi yapabilirsek ben ümitliyim...
By Karayel+58 05.03.2007, 14:17 Yaw "Zico" Gardaş Hangi Birinden Korkacaksın.....Hayro'danmı... .Pini'denmi.....Yıldız'danmı.. ..Can'danmı..Musa'danmı..Yoksa Serwet'tenmi v.s?..Sizde Bunlar Warsa Bizdede Bunlar War....Her Zaman Kabusun Olmaya Dewam edecekler:).................+T araftar
SEMİH-58 05.03.2007, 15:09 defansda eduyla lugano yoktu.işimiz rahattı bizim forvette memmetle balili oldugu için o maç çok farklı bitebilirdi.
Arif Coşkun 05.03.2007, 15:14 Ahhh Balili ah, biraz bencillik yapmayıp illa ben atacağım demeyipte bomboş adama pası verseydin belkide şimdi üç puanın sevincini yaşıyorduk.Neyse umarım bunlar bir diğer maçlar için ders olur aynı hatalar tekrarlanmaz.
By Karayel+58 05.03.2007, 15:28 Dün Pini Pini Felix bali'li ""KRALDI""..Diğer Futbolcular gibi Her zamanki gibi ,Maçı izleyen Arkadaşlar bilir' Kaleci Topu uzaklaştırmak isterken Ellerinizi sağ sola açiiıp:)Kaleciyi korkutmak istemesi yada heyecanlandırmak gerçektende görülmeye değerdi........+hihihihi diyede gülmesi kimbilir dudakları bir şeyler diyordu acaba ne?"""Belkide korktunmu la gardaş diyordur:)....+58
|