Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYE SİVAS'I KONUŞUYOR
35gürün58 05.03.2007, 01:45 Türkiyemiz Tüm kahvehanelerde, Restaurantlarda ,Otellerde,maç sonrası spor programlarında ve evlerinde Sivassporu konuşuyor.
Tv lerdeki spor otoriteleri Sivassporun galibiyeti kaçıran taraf olduğunu ve bu güne kadar seyrettikleri maçların içinde seyir zevki olan en iyi maçın bu maç olduğunu ve Sivassporlu futbolcuların ayağa oynayarak ve diri bir takım olarak Fenerbahçeden çok üstün oynadıklarını ifede etmeleri bir Sivas'lı olarak bizleri doyumsuz bir derecede mutlu etti.
Hele hele MEHMET YILDIZ tüm kanalların üzerinde ısrarla durarak ,Fenerbahçe savunmasını harap ettiği, Mehmet yıldızı dövselerde ,tekme tokat indirselerde dokuz canlı gibi tekrar ayağa kalkması mücadelesi ile fener savunmasını allak bullak etmesi bizler için birer gurur kaynağı idi.
Hele hele Kanal D de Sinan Engin;
'' Türkiyede Mehmet yıldız gibi bir futbolcu yok, adeta Vierinin gençliği, adam topla ,tüfekle yıkılmıyor, böyle güçlü bir forvet yok, Kezman'ı sivassporda, Mehmet yıldız 'da Fenerbahçede oynasaydı Fenerbahçe en az 4 veya 5 gol
atardı bugün. '' diyerek Mehmet Yıldız gibi bir oyuncunun kıymetini bir kez daha ifade etmiştir.
(Mehmet Yıldız' ı beğenmeyip Sivas'ta oynamasını istemeyenlere ithaf edilir. daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz)
Rıdvan Dilmen NTV de Sn.Başkan Odyakmaz'a
''Mehmet Yıldız gibi bir oyuncuyu daha önce neden Antalyaya verdiniz diye soru sorarak '' bu hatayı nasıl yaptınız ?'' demeye getirmiştir.
Şimdiden belirteyimki sezon sonu transferlerde büyük takımların hatta avrupa takımlarının transfer gözdesi Mehmet Yıldız olacaktır, İnşallah takımımızda kalması sağlanır veya çok astronomik bir rakama satılır (yerine iyi oyuncular almak kaydıyla)
Evet bu hafta Tüm Türkiye Sivas'ı ve Sivassporu konuşacak tüm Sivaslılar bu sohbetleri gurur ve onurla dinleyecekler, göğüsleri kabaracak, Bizlere bu onuru ve duyguyu yaşatan Tüm futbolculara ,Sn.Bülent Uygun'a, Yönetime teşekkür ediyoruz.
İnşallah bundan sonraki maçlara da aynı oyun anlayışı ile çıkarlar, kendi kariyerlerinide yükseltirler (futbolcusundan teknik direktörüne kadar)
Antalya ve Konya maçlarından sonra Sivasta ki Bursa maçına Sivas taraftarlarının artık stadı doldurmayacağını ve bu yenilgilerden sonra protesto edeceğini düşünüyor ve varsayıyordum ancak Fenerbahçe maçını izleyen (TV den) ve tüm hafta boyunca kamuoyunda Sivassporumuzun konuşulacak olması neticesinde Bursa maçındada Taraftarın takımının iyi oyununu görmek için geleceğini düşünüyorum.
Haydi sivasspor Fenerbahçeye oynadığın oyunun dahada iyisini Bursa'ya karşı oyna ve Tüm ,sivaslıları, taraftarları mest et. HAYDİ
hakandemirezen 05.03.2007, 01:51 Tüm spor kanallarında SİVASIMIZ konuşuluyor buda bizlere gurur veriyor.Bu istekli hırslı futbolunu her daim oynasa futbolcularımız bileğimizi bükecek takım tanımıyorum.Ama malesef M.YIDIZ için söylenenlere pek katılamıyacağım rakip defansı yıpratma özelliğine sahip bir futbolcumuz ama malesef gol vuruşları çok zayıf en büyük hatasıda Kafasını kaldırmadan oynuyor buda malesef sivassporumuzun atacağı gollere engel oluyor.gücüne diyecek bir şey yok ama sntrofor Fenerbahçe maçında yakaaldığı o pozisyonların en azından 2 tanesi atması gerekiyordu.
RüStü ElmaS 05.03.2007, 02:03 Lig Tv de Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka' nın yorumlarını dinlerken gerçekten çok gurur duydum.
Sivasspor' dan böylesine güzel sözlerle bahsettiklerinde ne kadar gururlansak azdır.
Bülent hocamızı ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Bizlere çok güzel, heyacanlı ve başarılı bir 90 dakika yaşattıkları için.
35gürün58 05.03.2007, 02:19 Tüm spor kanallarında SİVASIMIZ konuşuluyor buda bizlere gurur veriyor.Vu istekli hırslı futbolunu her daim oynasa futbolcularımız bileğimizi bükecek takım tanımıyorum.Ama malesef M.YIDIZ için söylenenlere pek katılamıyacağım rakip defansı yıpratma özelliğine sahip bir futbolcumuz ama malesef gol vuruşları çok zayıf en büyük hatasıda Kafasını kaldırmadan oynuyor buda malesef sivassporumuzun atacağı gollere engel oluyor.gücüne diyecek bir şey yok ama sntrofor Fenerbahçe maçında yakaaldığı o pozisyonların en azından 2 tanesi atması gerekiyordu.
Sevgili Hakan,
Mehmet Yıldız'ın eksik yanlarını bende biliyorum hatta bunu site de belki ilk defa detaylı bir şekilde geçen yıl veya öncesi yıl yazdım, eğer silinmedi de duruyorsa bulup okuyabilirsin, hatalarını ve eksik yanlarını maddeler halinde belirttim.
Ancak bu Mehmet Yıldız'ın çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez,senin de belirttiğin başını kaldıramama olayını inşallah zamanla düzeltecek ve golleri sıralamaya başladığı zaman herkes zevkle izleyecek,gurur duyacak üstelik daha çok genç, önünde uzun yıllar var. Şu an Sivassporun en değerli futbolcularının başında gelir buna inan...
sivasın feneri kadıköyün çimlerine gömmesi hemde oynadığı mükemmel futbolla fenerde hazımsızlık yaratmış olacakki nerye saldıracaklarını şaşırdılar yok kural hatası yok hakem bırak bu oyunları fener bu sizin herzamanki haliniz her puan kaybından sonra hakeme falan suç bulmak bu maçtan sonrada yapacagını yaptı kanarya ve kural hatası diye saçma sapan bişey ortaya atarak bu konuda ne kadar bilgisiz cahil olduklarını gösterdiler ve rezil oldular. adı üstünde rezilbahçe
izmirliyigido 05.03.2007, 07:36 35gürün58, Sivasspor ve Mehmet YILDIZ için yazdıklarına aynen katılıyorum. Hakan kardeşimin dediği gibi de şu yere bakarak oynama huyundan vazgeçmedikçe gol atmakta hep geri kalacaktır.
Fakat halen onu Anderson ile kıyaslayıp, Anderson'un gitmesine üzülenleri birkez daha sağduyuya davet ediyorum. Anderson hangi maçta oynayıpta adından söz ettirmiştir. Alın işte Çaykur Rizespor'a kurtarıcı olarak gitti 7 haftadır nerelerde bu futbolcu. Ben hala diyorum ki, iyiki gitti de kurtulduk.
Mehmet, Servet, Balili ve Petkoviç sayesinde tüm Türkiye ve Futbol kamuoyu daha çok adımızdan bahsedecektir. Bugün o kadar mutlu ve gururluyum ki, işyerinde herkes Sivasspor'u konuşuyor ve soruyor. Teşekkürler çocuklar, teşekkürler Bülent hoca...
Bir takım kendi sahasında ancak bu kadar madara olur. Teşekkürler yiğidolar...
SivasLady 05.03.2007, 08:12 SivasSpor daha kendinden cok bahsettirecek
yeterki yürekle oynasin mücadele etsin
kazanma hirsi futbolcularimizi öyle oynattiki
bakarken cok zevk alindi haliyle ufak tefek hatalar var daha
insallah takimimiz dahada güclenecek
takimi + yönetimi tebrik ediyorum
bizler sizlerle gurur duyuyoruz
Bu sezonun en iyi maçıydı,
Sivas için büyük gurur günüydü,
Fb bu kadar mücadele eden takım ilk kez SivasSpor çıktı
Süper oynadılar feneride tel tel döktükya ona seviniyoruz. Beşiktaşı ve trabzonuda karıştırmıştık. Fener taraftarı nı hiç böyle görmedim onlarıda karıştırdıkya!! Ama keşke yenseydikte karışsaydı 1 puan aldıklarına dua etsinler. Yineki YILDIZIMIZ felix BALİLİMİZ gününde değildi. HAFTAYADA GÜZEL OYUNLA 3 PUANI ALIRIZ İNŞ. antalyadan selamlar.
Evet bu hafta Tüm Türkiye Sivas'ı ve Sivassporu konuşacak tüm Sivaslılar bu sohbetleri gurur ve onurla dinleyecekler, göğüsleri kabaracak, Bizlere bu onuru ve duyguyu yaşatan Tüm futbolculara ,Sn.Bülent Uygun'a, Yönetime teşekkür ediyoruz.
İnşallah bundan sonraki maçlara da aynı oyun anlayışı ile çıkarlar, kendi kariyerlerinide yükseltirler (futbolcusundan teknik direktörüne kadar)
Maç skoru,gösterilen mücadele,ulusal basın ve medyanın sporcularımız hakkında methiyeleri içimizdeki İrlandalılara,düşene tekme atmayı marifet bilen sözde Yiğidolara,yanardöner taraftarlara,felaket tellallarına,kötü günde destek yerine köstek olanlara KAPAK OLSUN :D Kalan 10 hafta içerisinde Sivasspor aynı gayreti gösterip maksimum 30 puan içerisinden fazlasıyla puan toplayıp ligi mutlaka ilk 10 içerisinde bitirecektir.Daha ilk yarı da bu takım kesin düşer nidaları atanlara da Sivasspor sezon sonunda böylelikle ayrı bir cevap verecektir. :)
S YAZICI 05.03.2007, 10:37 İki ğün önce kendini bilmez bir spor yazarı fb ss maçıyla ilgili ulusal bir kanada yorum yapıyordu maçın skorunu sorduklarında bu maçta sivassporun şansını sorduklarında sivasın şansını binde sıfır olarak değerlendirdi eger bu kişinin birazcık şahsiyeti var ise bu saatten sonra spor yorumculuğunu bırakır hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor ahhhhhh sivasım şu içerideki puan dağıma hovardalığın olmasa şu anda liğin zirvesinde biz olacaktık buna ramen sivassporum sizinle gurur duyuyorum ayırıca sn bülent hocaya çok teşekkür ediyorum yasir denen ukalayi haddini bildirip kadroya almadığı için sporcusundan teknik heyetine taraftarına sonsuz teşekkürler
tokgozumit 05.03.2007, 11:29 helel olsun SİVASSPOR'a inşallah UEFA'YA GİDERİZZ DAYANIN ÇOCUKLAR BİDE AVRUPADA GÖRSÜNLER YİĞİDOLARII
sivas_kangallı 05.03.2007, 12:01 SİVAS FENERE FUTBOLU ÖĞRETTİ RESMEN BİDE KONUŞMUYACAKLARMI SİVASI
PRoFeSSioNaL 05.03.2007, 12:05 Yer gök inlesin sivassporumlaaa
.............................. ............
fenerbahçeli efsane kaptan zıya şengulun şu lafı yetti..
"balili ve mehmet yıldız fener defansını dut ağacı gibi sallamıştır.." :D :D :D
ceza_tolga_rep 05.03.2007, 12:26 mehmet yıldıza sahip çıkmalıyız.
Türkiyemiz Tüm kahvehanelerde, Restaurantlarda ,Otellerde,maç sonrası spor programlarında ve evlerinde Sivassporu konuşuyor.
Tv lerdeki spor otoriteleri Sivassporun galibiyeti kaçıran taraf olduğunu ve bu güne kadar seyrettikleri maçların içinde seyir zevki olan en iyi maçın bu maç olduğunu ve Sivassporlu futbolcuların ayağa oynayarak ve diri bir takım olarak Fenerbahçeden çok üstün oynadıklarını ifede etmeleri bir Sivas'lı olarak bizleri doyumsuz bir derecede mutlu etti.
Hele hele MEHMET YILDIZ tüm kanalların üzerinde ısrarla durarak ,Fenerbahçe savunmasını harap ettiği, Mehmet yıldızı dövselerde ,tekme tokat indirselerde dokuz canlı gibi tekrar ayağa kalkması mücadelesi ile fener savunmasını allak bullak etmesi bizler için birer gurur kaynağı idi.
Hele hele Kanal D de Sinan Engin;
'' Türkiyede Mehmet yıldız gibi bir futbolcu yok, adeta Vierinin gençliği, adam topla ,tüfekle yıkılmıyor, böyle güçlü bir forvet yok, Kezman'ı sivassporda, Mehmet yıldız 'da Fenerbahçede oynasaydı Fenerbahçe en az 4 veya 5 gol
atardı bugün. '' diyerek Mehmet Yıldız gibi bir oyuncunun kıymetini bir kez daha ifade etmiştir.
(Mehmet Yıldız' ı beğenmeyip Sivas'ta oynamasını istemeyenlere ithaf edilir. daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz)
Rıdvan Dilmen NTV de Sn.Başkan Odyakmaz'a
''Mehmet Yıldız gibi bir oyuncuyu daha önce neden Antalyaya verdiniz diye soru sorarak '' bu hatayı nasıl yaptınız ?'' demeye getirmiştir.
Şimdiden belirteyimki sezon sonu transferlerde büyük takımların hatta avrupa takımlarının transfer gözdesi Mehmet Yıldız olacaktır, İnşallah takımımızda kalması sağlanır veya çok astronomik bir rakama satılır (yerine iyi oyuncular almak kaydıyla)
Antalya ve Konya maçlarından sonra Sivasta ki Bursa maçına Sivas taraftarlarının artık stadı doldurmayacağını ve bu yenilgilerden sonra protesto edeceğini düşünüyor ve varsayıyordum ancak Fenerbahçe maçını izleyen (TV den) ve tüm hafta boyunca kamuoyunda Sivassporumuzun konuşulacak olması neticesinde Bursa maçındada Taraftarın takımının iyi oyununu görmek için geleceğini düşünüyorum.
Haydi sivasspor Fenerbahçeye oynadığın oyunun dahada iyisini Bursa'ya karşı oyna ve Tüm ,sivaslıları, taraftarları mest et. HAYDİ
SİVASIMIZIN BUNDAN GÜZEL REKLAMI YAPILAMAZ DEĞİLMİ?TRİLYONLARA BEDEL OLAN BİR REKLAM BU BENCE.
Daha da iyi olacak abi takım. Ben yürekten inanıyorum. Şu 5 maçı iyi atlatalım yeterki.
samet yıldız 18.11.2007, 20:34 konuşacaklar tabii bide şampiyon olursak bak sen türkiye nin haline :D
|
|