Orijinalini görmek için tıklayınız : BANA BOĞA DESİNLER.

SivasSpor.Com
06.03.2007, 11:31
"Ben iyi futbolcu değilim. Büyük savaşcıyım" diyen 26 yaşındaki genç oyuncu "Topu iyi saklamam ve arkadaşlarımı rahatlatmam en önemli özelliğim. Gol vuruşlarındaki eksikliğimi giderirsem o zaman iyi oyuncu olurum. Bana domuz değil boğa desinler" dedi..

Teknik Diretör Lorant ile Pecze'nın sistemine uymadığı için oynama şansı bulamayan Mehmet, şimdiki hocası Bülent Uygun'a çok şey borçlu olduğunu söyledi. Uygun'un F.Bahçe maçı sonrası "Cebinden parasını, ağzından lokmasını alabilirsiniz ama ayağından topu alamazsınız" dediği golcü oyuncu, "Hocam beni en iyi tanıyan kişi. Beraber Sivas forması giydik. Oda arkadaşıydık. Sürekli play station oynardık. Şimdi bile ona çoğu zaman abi diyorum. Evet çok iyi savaşçıyım topu kaybetmeyi hiç sevmem. Onu kaptırmamak için bütün gücümü harcarım. Güçlüyüm ve fiziğimi de çok iyi kullanırım. Ama aynı şeyi gol vuruşları için söyleyemem. Son vuruşları iyi yaptığım gün kendime iyi futbolcu diyeceğim. Bunun için de hergün fazladan çalışıyorum. Daha iyi olacağım. İnsanların bana 'Domuz gibi güçlü' demesini istemiyorum. Boğa lakabıyla anılmak daha doğru olur. Bu benim de hoşuma gider" diye konuştu.

FENER'DE SERVET GİBİSİ YOK
Fenerbahçe'nin Servet'i oynatamayıp göndermesini büyük hata olarak değerlendiren Mehmet, "Servet, şimdi takım arkaşım diye demiyorum. O Türkiye'nin en iyi stoperi. Fener'de şimdi onun kalitesinde bir isim yok. Servet'ten sonra da Önder Turacı bana göre en iyi 2. isim. Dünkü (önceki gün) maçta Edu ve Lugano olsaydı da bir şey değişmezdi. Hatta Lugano olsa bence daha fazla pozisyon bulurduk. Çünkü çok dengesiz oynuyor. Maçtan sonra F.Bahçe'nin esame listesini gündeme taşıyıp maçı lehine çevirmek istemesini ise anlayamıyorum. Bizim sahada döktüğümüz ter boşa gitmemeli" ifadesini kullandı. Hayrettin ise, Appiah'ı kendisine dirsek attığı için affetmeyeceğini söyledi.

Mehmet Yıldız kimdir?

Yozgatlı olan anne Satı ile baba Sa-tılmış'ın 5 çocuğunun en büyüğüolan Mehmet, 14 Eylül 1981 tarihindeAnkara'da dünyaya geldi. Orta okuldansonra Tigemspor'da futbola başladı. 3 yılburada oynadıktan sonra Sivasspor'ageçti. Buradan 1.5 yıl kiralık olarak Çar-şambaspor'a gitti. Daha sonra 1 yıl An-talya ve ardından Telekomspor'a gitti. 6aylık Telekom macerasından sonra tekrarSivasspor'a döndü ve 3 sezondur burada.

OLCAY_58_AKKUS
06.03.2007, 11:36
mehmet sen böyle devam et kardeşim.sen sivassporun en değerli oyuncularından birisin.illede lakap takmak istiyorlarsa sana buldozer lakabı daha çok yakışır.

ceza_tolga_rep
06.03.2007, 12:01
arkadaşlar mehmet yıldızın lakabı vardı zaten,taa 2.ligdeyken bile vardı,CRİSTİAN VİERİ denirdi mehmete?

ya mehmet sen bunları kafana takma,sen iyi bir futbolcusun,sana öküz,kazma,ayı,manda,buldozer, falan gibi saçmalayabilirler?sen CRİSTİAN VİERİ SİN???

altuntas58
06.03.2007, 12:14
mehmet kardeşim sana çok teşekkür ederim oynadığın bütün maclarda
bizleri fazlasıyla memnun ettin ayrıca sanin için söylenen kötü benzetmelere
katılmıyorum sana lakap takılacaksa onuda biz YİĞİDOLAR takarız
OLCAY kardeşimin dediği gibi {dozer }veya başka bir isim olabilir
sivaslı seninle gurur duyuyor bütün spor camiası seni konuşuyor
buda bizleri fazlasıyla sevindiriyor ÜSKÜDARLI YİĞİDO

1967 dernek serkan20
06.03.2007, 13:10
harbiden topu iyi saklıyor birde dediği gibi gol vuruşu yapsa türkiyenin en iyi forveti olur

izmirliyigido
06.03.2007, 13:15
Sen SİVAS'ın YILDIZIsın. Sen gönlümüzde bir tanesin Mehmet. Gol atamasanda böyle oyna yeter. Tabii ki bu güzel oyununu gollerle süsleyebilirsen çok seviniriz. Hep böyle devam et Mehmet kardeşim...

cavres__ss
06.03.2007, 13:26
GARDAŞIM MEHMET SEN BAŞKASIN SANA NE DERLERSE DESİNLER. KAFANA TAKMA SANA FUTBOL HAYATINDA SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM

GuNaY
06.03.2007, 13:41
Mehmet'i şimdi çok takdir ettim,
dobra dobra kendinde olan eksikleri ifade etmiş,
Bu içten ve güzel açıklamalardan sonra inş. ( kendisi içinde ayrıca dua edeceğim) eksikliklerini en kısa sürede gidererek Vieri lakabına tam anlamıyla ulaşmış olur.
Ağzının ayarı olmayan bir yorumcunun demesi ile Lakabın değişecek değil ;)
maçta tribünlere nasıl çağrıldığını 50.000 fenerli duydu ;)

bdogan58
06.03.2007, 13:53
sen her zaman sivassspora layık bir oyuncu oldun elbet bizlerde sana layık bir lakap takarız

ofgurleyuk78
06.03.2007, 13:59
Sana ister boğa, isterse fırtına desinler. Sen bizim koçumuzsun. Koç sun Koç. Öpüyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

35gürün58
06.03.2007, 15:03
Sevgili Mehmet Yıldız,
Senin bu günlere geleceğini 2-3 yıldır dillendiriyorum mücadele gücün, rakip defansı paramparça etmen Tüm Türkiyedeki futbolseverlerin dikkatini senin üzerinde yoğunlaştırmakta ,geçen yılda sana bir taraftar ve bir ağabey olarak bu sitede seslenmiş ,eksikliklerini belirtmiştim, Zaten seninde belirttiğin gibi gol vuruşlarındaki sorunu da giderdikten sonra sana isim takmaya ,veya başkalarına benzetmeye gerek yok. Sen kendi orjinin ve stilinle Türkiyede ve Dünyada MEHMET YILDIZ olarak anılacaksın başkalarının ismine ihtiyacın yok,olması da doğru değil.

Sevgili Mehmet,
Gol yollarında en büyük eksikliğin daha öncede belirttiğim gibi topa vurma anında başını kaldırıp kaleye göz atmıyorsun, dolayısıyla isabet yüzden düşük oluyor, Mutlaka vuruş anında kaleye göz ucuyla bakman lazım ki nereye doğru vurduğunu bilerek vurabilesin işte o zaman gol yüzden yükselecek ve herkesin dilinde Sivassporlu MEHMET YILDIZ olarak konuşulacaksın.

Başaracağına inanıyorum Sevgili Mehmet Yıldız, Sana güvenenleri mahcup etme.
Sevgilerimle,

Ertugrul
06.03.2007, 15:42
Mehmet Yıldız mücadeleci oyun stili,güçlü fiziği ve topu iyi saklamaması ile
takımımızın çok önemli futbolcularından.
Son vuruşlarındaki başarısızlığını kendisi de söylemiş,zaman ile bu eksikliğini de
kapatır inşaallah Sivasımıza ve Türk futboluna daha çok hizmetler eder.

PRoFeSSioNaL
06.03.2007, 16:06
Mehmet yıldız çok iyi oynayan bir futbolcu çok taktir ettim m.yıldızı
sana boğa da deriz gol şhow cuda derizz be

tanju_58
06.03.2007, 16:15
Mehmet bizim Vierimiz :D:D:D:D Ah bide kaleyi bulsa şutları tam süper olacak:D:D:D

serhankaburcuk
06.03.2007, 19:08
Gollere devam et
Bizleri Mutlu et
Helal olsun sana
VİERİ MEHMETTTTTTT

BekirBayrak
06.03.2007, 20:33
gecen maratonda izledim erman toroğlu yanılmıyorsam mehmet e domuz kadar kuvvetlı dıye
bizler domuz kelımesini mehmet yıldız a yakıstırmadıgımız gibi
erman toroğlu olacak kişide en kısa zamanda mehmet yıldızdan özür dilemesi gerekir
bu arada mehmet kardesim basarılarının devamı dileklerimle

yasin_58
06.03.2007, 20:47
mehmet cidden süpersin yaw.. zaten son vuruşlarda biras daha etkili olursan milli takımın değişmez oyuncusu olursun... iyiki sivastasın..Süpersin

35gürün58
06.03.2007, 21:09
gecen maratonda izledim erman toroğlu yanılmıyorsam mehmet e domuz kadar kuvvetlı dıye
bizler domuz kelımesini mehmet yıldız a yakıstırmadıgımız gibi
erman toroğlu olacak kişide en kısa zamanda mehmet yıldızdan özür dilemesi gerekir
bu arada mehmet kardesim basarılarının devamı dileklerimle

Sevgili Bekir Bayrak,
-Domuz ile
-Domuz gibi kuvvetli ,

arasında dağlar kadar fark var, Erman toroğlu bunu övgü ifedesi olarak söyledi ve Teşbih (benzetme) yaptı, yani teşbihte hata olmaz.
Senin mantığınla olaya bakarsak ,
-Aslan gibi kuvvetli 'de diyebilirdi. Netice itibariyle Aslan da bir hayvan domuz da ama Aslan sözcüğü ruhumuzu okşuyor değilmi halbuki ikiside hayvan.
Yani bu cümlede Mehmet'e hakaret yok övgü var. alınma yinede hassasiyetine teşekkürler.

serhankaburcuk
06.03.2007, 21:45
4 eylülün boğası desek daha doğru bir kelam etmiş oluruz...

1967_DERNEK_MUSTAFA
06.03.2007, 22:01
VİERİİİİİİİİİİ mehmetttttttttt panzer gibisin ezip geçiyorsun

sivaslıavukat
06.03.2007, 22:34
Gönülden tebrik ederim özeleştirisi için sevgili Mehmet'i , lütfen topu alıp kaleye ilerlerken başını kaldırıp kaleye , sağa , sola bir bak.

sivasli_tufan
06.03.2007, 23:40
evet sen iyi bi futbolcu degilsin katiliyorum cunku senin son vuruslarn hic yok kus kalma ama oda olursa süpersin diyecegim.

YiGiDo_58_06_nl
07.03.2007, 01:49
bin kere masallah sana kardesim kendini bilmez 1 2 yorumcunun ettigi cirkin sozler seni etkilemesin basini one egip kosman yokmu sanki karsi kaleyi feht etmeye gidiyon insallah hep boyle kaliteli futbol oynarsin eksiklerde insallah en kisa zamanda duzeltirsin seni SIVAS SPOR formasi altinda avrupa gol krali olarak goruruz

OĞUZ
07.03.2007, 11:14
BENCE MEHMET YILDIZA SARIBOĞA DİYELİM ŞORAY UZUN'NUN LAKABINDAN :) ANTALYADAN SELAMLAR SİVASIMA

KIZILCAN
07.03.2007, 11:29
sana öküz,kazma,ayı,manda,buldozer, falan gibi saçmalayabilirler?sen CRİSTİAN VİERİ SİN???

.............................. .+1 :) ..............................

OLCAY_58_AKKUS
07.03.2007, 11:29
mehmet'in bu gidişle lakaba ihtiyacı kalmayacak.Çünkü kendini Sivassporlu mehmet diye zaten tanıtacak ve kabullendirecek.

1967_CLuB_MuRaT
07.03.2007, 11:49
Gollere DewaM ET
Bizleri Mutlu Et!
Helal OLSUN SaNa
ViERi Mehmet Vieri Mehmet!!!

yigidolar06
07.03.2007, 12:29
ERMAN TOROĞLU AYININ TEKİ AĞZINDAN CIKANI KULAĞI DUYMUYOR BAŞARILI İNSANLARIN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ORTAYA ATTIĞI BİR KELİME BURSA MACINDA MEHMEDİ ONURE ETMEMİZ GEREKİYOR

yigido Atilla
07.03.2007, 13:02
Sevgili Bekir Bayrak,
-Domuz ile
-Domuz gibi kuvvetli ,

arasında dağlar kadar fark var, Erman toroğlu bunu övgü ifedesi olarak söyledi ve Teşbih (benzetme) yaptı, yani teşbihte hata olmaz.
Senin mantığınla olaya bakarsak ,
-Aslan gibi kuvvetli 'de diyebilirdi. Netice itibariyle Aslan da bir hayvan domuz da ama Aslan sözcüğü ruhumuzu okşuyor değilmi halbuki ikiside hayvan.
Yani bu cümlede Mehmet'e hakaret yok övgü var. alınma yinede hassasiyetine teşekkürler.

NOT= Mustafa abi cok güzel yorumlamissin eline saglik maci ben evde izledim Maratonda Erman toroglu Mehmeti öve öve bitiremedi övgü ifadesi olarak domuz gibi kuvvetli dedi ben hic bir art niyetinin oldugunu sanmiyorum ... Mehmet süperlige bu sezon damgasini vurdu ve büyük takimlarin transfer listesinde yer alacak >>>> TÜRKIYE MEHMETE YILDIZA HAYRAN <<<<<< SIVASSPOR TARAFTARI MEHMETI BEGENMIYOR anlamiyorum ??????

nazimgulturk
07.03.2007, 14:28
bazı insanlar yakıştırdıkları sıfatları iyi seçemiyor yada bilerek yapıyorlar domuz da ne demek anlamadım erman toroğlu

domuz nasıl bir hayvanki mehmet yıldızı ona layık görüyosun aslan gibi koç gibi kangal gibi de yiğit de

bu yaptığın hakarettir başka bişey değil

Immortal_Love
07.03.2007, 14:55
Boğa değilde tosun desek daha kafiyeli olmaz mi :)

spidey58
07.03.2007, 15:34
Helal olsun sana Mehmet! Boğa,aslan ,koç ... sen hepsini hakediyosun böyle devam.

AYDIN1985
07.03.2007, 20:15
ASLANIM MEMO, KIM TUTAR SENI, INSALLAH NAZAR DEGMEZ. MASALLAH SANA, KESKE BIRDE SU LAVUHLARA KARSI BIR GOL ATABILSEYDIN DAHA IYI OLURDU. SAGLIK OLSUN, BASARILARININ DEVAMI GELIR INSALLAH.

cihan çiftçi
07.03.2007, 21:45
memedim sen yiğidoların aslanısın gol atsanda atmasanda sahaya çıktığında defans oyuncularının ayakları titriyo helal olsun