Orijinalini görmek için tıklayınız : BURÇLAR VE ÖZELLİKLERİ...


1967_DERNEK_10UR
18.06.2005, 22:46
SEVGİLİ www.sivasspor.com 'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BURCUMUZU VE ÖZELLİKLERİNİ YAZALIM?..........

ygd
18.06.2005, 23:45
O ZAMAN BENİM BURCUM VE HOROSCOPE'UN İLK BURCU OLAN KOÇ İLE BAŞLIYALIM!!!Koç burçlar kuşağının ilk burcu olup, Koç'lar hareketlilikleri ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Koç burcunu tanımlayan cümle "BEN" dir. Bu burcun etkisi altında doğan insanlar coşkun , yaşamayı seven, canlı atılgan kişilerdir. Dış görünüşte çok pratik, düşünceleri yaşadıkları ortamla çok uyumludur. Yaratıcı bir merak sahibidirler. Sürekli olarak oyalanabilecek yeni serüvenler ve girişimler peşinde koşarlar. Atılgan olmakla birlikte amaçsız değildirler. Kendilerini eylemle kanıtlamak isterler, düşünmek onlara yetmez. Harekete geçmeden önce düşünmek alışkanlığını edinirse enerjik yaradılışları yardımıyla üretken olur, daha fazla şey yapabilirler. Yaşamdan ne istediğini bilir, onun peşinde koşarlar. Sabırsızlıkları ve öğüt dinlemez yaradılışları yüzünden zaman zaman güç duruma düşer, başladıkları işi çoğu kez bitiremeden bırakırlar.
Yeni şeylere başlamaya bayılır, fırsatları daha iyi değerlendirirler. Yaptıkları başkaları tarafından onaylanması onlar için çok önemlidir .Çabuk saldırıya geçer patavatsızca dahası kavga edercesine konuşurlar. Konuşmaları akıcı olmasına karşın konuyu abartır, gerçeği değiştirirler. Anlattıkları dinleyiciye çekici bir biçime sokmak için hayal güçleri ile olaya renk katarlar. Bu yüzden de hiç iyi diplomat olamazlar. Saflıkla pöhpöhlenmeye bayılırlar, ancak övgünün içten olmadığını anlayınca yıkılırlar.
Dürüstçe eleştirilmediklerini anlarlarsa işlerini bırakır, bazen de öç almaya kalkarlar. Hareket etmek onlar için planda geldiğinden kısıtlanmaktan nefret ederler.
Amaçlarına ulaşma konusunda çok tutundurlar. Bu yüzen her şeyi bir anda yitirebilirler. Dik kafalı olduklarından nedenler konusunda konuşmak istemezler. Olaylar onlara uyacak şekilde gelişmez ise sinirli ve huysuz olurlar.
Çabuk öfkelenir fakat çabuk yatışırlar, ancak olumsuz Koç'lar öfkelerini uzun süre korurlar.
Başkalarına yardım etmeyi severlerse de temelde çok bencildirler. Yardımı sadece sahnenin ortasında kalabilmek amacıyla yaparlar. Bencilliklerini çeşitli şekilde ortaya koyabilirler. Örneğin, kötü bir yalancı olabilmelerine karşın ufak bir zahmete katlanmamak için pervasızca yalan söyleyebilirler. Yine de onları kolayca duygulandırabilirsiniz.
Her zaman gergin ve huzursuzdurlar. Zor koşullara istediklerini elde edinceye kadar katlanabilirler. Tehlikeden korkmaz, kendilerini kolayca tehlikeye atabilirler. Ya cesaret madalyası kazanır ya da yalnızca dikkatsiz ve tehlikeli bir sürücü olmakla ün salarlar. Yaşamayı sevdikleri için birinci olmak, herşeyin en iyisini yapmak isterler. Servet ve rahatlıktan çok ün peşinde koşarlar.
Söz sahibi olmak için mantık ve diplomasi yerine zor kullanabilirler. Tutkularının yanı sıra eğitimden, deneyden yoksun iseler çok aptal görünebilirler. Yenilgiyi hiç kabul etmediklerinden başarısızlıktan yılmaz, yeni serüvenlere atılmaktan çekinmezler. Kendilerini yeterince özgür hissediyorsalar hem işlerinde hem de kişisel ilişkilerinde daha uyumlu davranırlar.
Koç burcunda doğan kişiler her şeyi daha çabuk kavrayıp zaman zaman hiciv yapar ve hiç olmayacak yerde herkesi güldürürler. Ancak hızları onlar için bir tehlikedir çünkü konudan konuya atlar ve bir mantık dizisi kullanmazlar. Doğum haritasında Merküri Balık bucuna düşmüşse daha yavaş düşünürler, fakat tepkileri yine hızlıdır. Unutkan olabilirler ve şaşırırlar. Karasızlarından ötürü bazen aptal bir görünüş alabilirler. Cinsel çekiciliklerini göstermeyi severler.
Koç burcunda doğanlar iyi bir ruh doktoru, maden işçisi, kaşif, mühendis, itfaiyeci, silah yapımcısı, dişçi ve profesyonel sporcu olabilirler. Yavaş , dingin ve güvenli işleri sevmezler. Yarışmayı gerektiren işlerde, gürültülü bir ortamda hele de sorumlu bir konumda iseler , içgüdülerini kullanarak çok başarılı olurlar.
Koçlar önce ben dedikleri gibi önce benim çocuğum derler. En büyük yanlışları ise çocuklarının okulda başarılı olması için zorlamalarıdır.
Koç burcunda doğan çocuklar enerji doludurlar. disipline karşı gelirler ama disiplin onlar için çok önemlidir. Ders çalışmak için yeterli sabırları olmadığından hemen oyuna koşarlar. Karneleri tembellik, dikkatsizlik ve ilgisizliklerini gösterir fakat pratik yolunu buldukları zaman enerjileri onlara yardımcı olur.

efsanedavulcu
19.06.2005, 11:05
BURCUM İKİZLER......

VE ÖZELLİKLERİ...............
Yönetici Yıldızım: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubum: Hava, pozitif
Burcumun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğim: Üstün zeka
:lol: Özelliğinim: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emelim: Gazetecilik, yazarlık :lol:
Amacım: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğüm: Süreklilik
Yenmem gereken huyum: Çok konuşmak :lol: :lol:
Uğurlu günüm: Çarşamba
Uğurlu sayılarım: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşalarım: Akik ve inci
Uğurlu renklerim: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularım: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığım müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar :lol:
Olası hastalıklarım: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar ....... vb. :lol:
Başarılı olacağım meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcumun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis

:cry: imza yokmuuuuuuuuuu :roll:

58_koyulhisarli_58
19.06.2005, 11:10
BURCUM İKİZLER......

VE ÖZELLİKLERİ...............
Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Hava, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka
Özelliğiniz: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emeliniz: Gazetecilik, edebiyatçı
Amacınız: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğünüz: Süreklilik
Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayılarınız: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşınız: Akik ve inci
Uğurlu renkleriniz: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığınız müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar
Olası hastalıklarınız: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar
Başarılı olacağınız meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis






KOYULHİSARLI

kral58
19.06.2005, 12:25
burcum başak ama banaa hiçç uymuyuu zıttı yanii

1967_DERNEK_10UR
19.06.2005, 13:29
BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........

MooN_LiGhT_tugrul
19.06.2005, 14:47
Gurubum : Toprak
Uğurlu günüm : Cumartesi
Uğurlu sayım : 8
Uğurlu taşım : Lal
Uğurlu renklerim: Kurşuni, koyu kahverengi
Uğurlu çiçeklerim: Kara gül, kadife çiçeği, kamelya
Uğurlu kokunlarım: Kamelya, çam
Uğurlu müzigim: Folk müziği
En bilirgin özelliğim: İnat
En büyük emelim: Yükselmek
En büyük hatam: Merak
En büyük arzum: Başa geçmek

1967_DERNEK_10UR
19.06.2005, 17:48
ultraSivas_58"]BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........Yengeç'in gelip geçici huylari Ay'a göre ayarlanmistir. Yengeç yükselen alçalan tüm dalgalanmalara karsin, hep ayni insan olarak kalir. Ona ilk kez, çilginca kahkahalar atarken rastlayabilirsiniz.

O'nun bu gülüsü kaçamayacaginiz kadar bulasicidir. Dikkat çekmeye çalismazlar. Yengeç'lerde anlasilmaz bir göze çarpma yetenegi vardir.

Karamsarlik hiç yakasini birakmaz her zaman güzelim tatli hayalleri bozmak için tetiktedir.

Yengeç'in gözyaslari hiçbir zaman timsahin gözyaslarina benzemez. O'nun hassas kalbi derin irmaklarindan tasar. Sert bir bakisinizla veya sesinizin hirçin tonuyla o'nun hassas duygularini yaralayabilirsiniz.

Acimasizlik gözlerinin yaslarla dolmasina, ya da tümüyle içine kapanmasina neden olabilir. Kirildigi zaman bunu anlamaniz kolay olmaz, çünkü sitemli bir sessizlige bürünür ve duygularini yansitmaya yanasmaz.

Iki esas Yengeç tipi vardir. Birinci tip güzel yuvarlak yüzlü, yumusak cildi, genis gülümseyen bir agzi, yuvarlak gözleri ve bebek yüzlü bir görünüsü vardir. Kusursuz bir ay imaji.

Ikinci tipe daha sik rastlanir.Yüzde sasmaz "Yengeç görünüsü" hemen dikkati çeker. Oldukça büyük kafatasi, asagi dogru sarkan kaslar, çikik elmacik kemikleri göreceksiniz. Göze çarpan bir alt çene vardir.

Tüm Ay insanlarinin çok anlamli yüzleri vardir. Bir konusma sirasinda yüzlerinde binlerce ruh hali oynasir. Yengeç geçmise saygi duyar ve iliklerine kadar bir vatanseverdir.

Yengeç, ayni zamanda bir sir küpüdür. Insanlar otomatik olarak onlara sirlarini açarlar. Yengeçler'in sefkati derindir ve büyük ölçüde sezgiye dayanir. Aklina koydugu zaman, ondan gizlenebilecek hiçbir sir yoktur. Yalnizca bilgi toplar, düsünür ve düsüncelerini yansitir.

Yengeç duygularini ayna gibi yansitsa da, elde edebilecegi birsey ugruna savasmadan ondan vazgeçmez.

Sira cömertligi gelince de, Yengeçler ayni sekilde davranirlar. Yengeç'in yüregi o kadar yumusaktir ki, baskasinin yokluk çekmesine dayanamaz. Gerçekten üzülür ve yardim etmek ister.

Kadin ve erkek Yengeç evlerine çok baglidir. Yengeç burcundan bir kisi "benim" diyebilecegi bir ocagi olmadikça asla mutlu olmaz. Uzun bir yolculuktan eve döndügünüzde Yengeç'in yüzündeki ifadeye bakin. Mutluluktan uçuyor olacaktir.

Bir kenarda ne kadar parasi olursa olsun bir Yengeç kendini asla emniyette hissetmeyecektir. Ne kadar sevilirse sevilsin daha fazlasini isteyecektir.

Yengeç'in duygulari vücutlarindan daha güçlü olabilir. Üzüntü ve korku onu hasta eder, nese iyilestirir.

Vücutlarinin en hassas bölgesi, dizler, böbrekler, idrar kesesi ve deridir. Bas ve yüz, mide ve sindirim sistemi de hassas bölgelerdir.

Pekçok Yengeç insani çiçek yetistirmekte ustadir.

Yengeç'lere göre nedense yiyecek, güvenligi simgeler. Gerçekten yesin ya da yemesin, kiler yiyecekle dolup tastigi zaman, Yengeç kendini daha çok güvende hisseder. Yengeç için yiyecek israfi büyük bir suçtur.

Her iki cinste de büyük bir annelik iç güdüsü vardir.

Yengeç'in hassas yapisi sert bir kabukla örtülmüstür ve firtinali denizlerden sakinacak kadar akillidir.

Her Yengeç'te bir parçacik ay çilginligi vardir. Bazen uzaklardaki bu bahçenin anisi onu kahkahalarla güldürür. Arada sirada üzüntüyle aglamasina da neden olur...........

serhankaburcuk
19.06.2005, 18:02
Benim burcum başak ve burcumun özelliklerini yansıttığım söylenir hep...
Burcumun bazı özellikleri;

Önemli özellikleri;

Başak burcunun ana kaynağı mükemmellik duygusudur. Olabileceklerin algısıdır. Ayrıca gerçeklerle ilgili kılı kırk yaran, vicdanlı bir dürüstlüğü vardır. Bu ikisinin arasındaki gerilim, mükemmel ve gerçek Başağın büyümesini hızlandırır ve yönlendirir. Ne elde ederse etsin, daha fazlasını ister, daha fazlası olduğunu bilir. Acımasızca ve çoğu kez zekice etkin taktiklerle, kişisel gerçekliğini daha da kusursuz motiflere dönüştürür.

Başak kendisine içsel olarak bakar, parlatılabilecek özelliklerini bulur ve bunları dünyaya sunar. Bir başka deyişle, kendisinin neredeyse kusursuzlaştırabilecek yönünü bulur. Sonra bu nitelikle radikal olarak özdeşleşir. Bir anlamda niteliğin hizmetçisi olur. Örneğin, Başak belki bir yazardır. Yazarken, "benliğinin en iyi tarafını" yaşadığını hisseder ve böylece sürekli yazar. Daima kelimeleri dünden daha ekonomik ve akıcı olarak okumaya özen göstererek, sitilini güzelleştirir.

Aşk!

Başak aşk ilişkilerinde iki özelliğe önem verir; Gerçeklik ve büyüme azmi. Kendisi bu kelimeleri kullanmayabilir ama sevgilisinde bu iki özellikten biri kaybolursa, kısa süre sonra Başak da ortadan kaybolur.

Gerçekçilik adı altında, mantık, kıvrak zeka, sabır, ustalık ve belki hırs gibi özellikleri sayabiliriz. Bir başka değişle, gerçekle yaşamamıza yardımcı olan tüm özellikleri.

Büyüme azmi; Bu Başaksal gereksinimin altında dürüstlüğü, eleştiriyi zarafetle ve şükranla kabullenme kapasitesini ve kötü alışkanlıklarımızı değiştirmek için somut bir gayret gösterme gönüllülüğünü buluruz.

Başağın sevgisinin sürmesi için, sevginin sürekli değişmesi ve gelişmesi gerekir. Ortaklaşa projeler, detaylı bir şekilde keşfedilmesi gereken yeni fikirler, gelecek için planlar sunan bir sevgiliye yanıt verir. Hayatında bir kez boş ihtişamın peşine düşebilir, ama bu uzun sürmez. Biraz deneyimden sonra, ilgilendiği insan güvenilirliğini kanıtlamadan, o insanı hayatına sokmaz.

1967_DERNEK_10UR
19.06.2005, 18:28
BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........İŞTE BURÇLAR BURDA YANILIYOR BENİM UĞURLU RENKLERİM KIRMIZI VE BEYAZ BİZİM Kİ BİR AŞK HİKAYESİ....

efsanedavulcu
19.06.2005, 18:32
BURCUM İKİZLER......

VE ÖZELLİKLERİ...............
Yönetici Yıldızım: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubum: Hava, pozitif
Burcumun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğim: Üstün zeka
:lol: Özelliğinim: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emelim: Gazetecilik, yazarlık :lol:
Amacım: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğüm: Süreklilik
Yenmem gereken huyum: Çok konuşmak :lol: :lol:
Uğurlu günüm: Çarşamba
Uğurlu sayılarım: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşalarım: Akik ve inci
Uğurlu renklerim: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularım: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığım müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar :lol:
Olası hastalıklarım: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar ....... vb. :lol:
Başarılı olacağım meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcumun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis

:cry: imza yokmuuuuuuuuuu :roll:

CEVIK
19.06.2005, 23:02
BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........İŞTE BURÇLAR BURDA YANILIYOR BENİM UĞURLU RENKLERİM KIRMIZI VE BEYAZ BİZİM Kİ BİR AŞK HİKAYESİ....

ONUR SEN BİR ALEEMSİN YAHUUU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CEVIK
19.06.2005, 23:08
SEVGİLİ www.sivasspor.com 'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BURCUMUZU VE ÖZELLİKLERİNİ YAZALIM?..........

ONUR BURCLARLA HİC İLGİLEN MEDİİM NASIL OLACAK ŞİMDİİ

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

DJMuRaT
19.06.2005, 23:58
WaLLa BuRç mURç Bizi BoZaR!!

1967_DERNEK_10UR
20.06.2005, 11:28
BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........İŞTE BURÇLAR BURDA YANILIYOR BENİM UĞURLU RENKLERİM KIRMIZI VE BEYAZ BİZİM Kİ BİR AŞK HİKAYESİ....

ONUR SEN BİR ALEEMSİN YAHUUU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:WALLAHİ BENDE HİÇ İLGİLENMİYOM REİS PARA GELECEK DİYOR PARA FALAN YOK ORTADA SEVGİLİNİLE ARANIZ DÜZELECEK DİYOR O DA TUTMUYOR.EN ÇOK AĞIR BASAN TARAFI SİVASSPOR SEVGİSİ BİR ONU SÖYLEMİYOR... :lol:

GuNaY
20.06.2005, 11:33
BURCUM İKİZLER......

VE ÖZELLİKLERİ...............
Yönetici Yıldızım: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubum: Hava, pozitif
Burcumun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğim: Üstün zeka
:lol: Özelliğinim: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emelim: Gazetecilik, yazarlık :lol:
Amacım: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğüm: Süreklilik
Yenmem gereken huyum: Çok konuşmak :lol: :lol:
Uğurlu günüm: Çarşamba
Uğurlu sayılarım: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşalarım: Akik ve inci
Uğurlu renklerim: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularım: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığım müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar :lol:
Olası hastalıklarım: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar ....... vb. :lol:
Başarılı olacağım meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcumun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis

:cry: imza yokmuuuuuuuuuu :roll:

efsane benim burcumda İKİZLER ben imza atayım altına :lol: :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
20.06.2005, 11:35
BURCUM İKİZLER......

VE ÖZELLİKLERİ...............
Yönetici Yıldızım: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubum: Hava, pozitif
Burcumun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğim: Üstün zeka
:lol: Özelliğinim: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emelim: Gazetecilik, yazarlık :lol:
Amacım: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğüm: Süreklilik
Yenmem gereken huyum: Çok konuşmak :lol: :lol:
Uğurlu günüm: Çarşamba
Uğurlu sayılarım: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşalarım: Akik ve inci
Uğurlu renklerim: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularım: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığım müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar :lol:
Olası hastalıklarım: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar ....... vb. :lol:
Başarılı olacağım meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcumun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis

:cry: imza yokmuuuuuuuuuu :roll:

[size=6]efsane benim burcumda İKİZLER ben imza atayım altına :lol: :lol: :lol: OOOO GÜNAY GARDAŞ HOŞGELMİŞSEN BABA

GuNaY
20.06.2005, 11:37
hosbuldum gardasım yaw bu aralar bu sekilde az girmem gerek fırsartım olmuyor :cry: :cry: :( :( :oops: :oops:

Kaptan-58
20.06.2005, 12:18
WaLLa BuRç mURç Bizi BoZaR!!

KATILIYORUM.....

1967_DERNEK_10UR
20.06.2005, 12:20
WaLLa BuRç mURç Bizi BoZaR!!

KATILIYORUM.....BURÇLARA İNANMAYIN BURÇSUZDA KALMAYIN.... :k14: :k14:

KEREM_58_34
20.06.2005, 13:35
BURCUN MU VAR DERDİN Mİ VAR ?

serhankaburcuk
20.06.2005, 19:39
hosbuldum gardasım yaw bu aralar bu sekilde az girmem gerek fırsartım olmuyor :cry: :cry: :( :( :oops: :oops:

Kardeşim nerelerdesin yaw özlettin kendini....Fazla ayrı koyma kendini bizden...

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 10:45
hosbuldum gardasım yaw bu aralar bu sekilde az girmem gerek fırsartım olmuyor :cry: :cry: :( :( :oops: :oops:

Kardeşim nerelerdesin yaw özlettin kendini....Fazla ayrı koyma kendini bizden...

SENDE ÖZLETİYON KENDİNİ.. :lol:

CEVIK
21.06.2005, 11:23
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 11:48
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ...

BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM:
EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ
TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............

puar
21.06.2005, 12:10
BENİM BURCUM YENGEÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ TUTMUYOR:Yengeç Burcu ve özellikleri
YENGEÇ TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sabırlı olmak
Özelliğiniz: Merhametli, yumuşak huylu, iyi niyetli olmak
Emeliniz: Büyük para sahibi olmak
Amacınız: Daima yükselmek
Anahtar sözcüğünüz: Koruyuculuk
Yenmeniz gereken huyunuz: Dikkatsizlik
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayılarınız: 2, 4, 12, 88, 456, 9742
Uğurlu taşınız: Yakut ve aytaşı
Uğurlu renkleriniz: Beyaz, gümüş, açık gri, mor, bazen de koyu siyah
Uğurlu çicekleriniz: Nilüfer, beyaz gül, zambak
Uğurlu kokularınız: Misk, müge, leylak
Hoşlandığınız müzik: Romantik şarkılar
Olası hastalıklarınız: Göğüs ve solunum yolu hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, ülser
Başarılı olacağınız meslekler: Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Burcun ünlüleri: Barbara Cartland, Bedrettin Dalan, Bill Cosby, Brigitte Nielsen, David Hasselhoff, Ernest Hemingway, Giorgio Armani, Isabella Adjani, Jul Sezar, Kenan Evren, Lady Diana, Louis Armstrong, Müjde Ar, Nathalie Wood, Pierre Cardin, Sezen Aksu, Sylvester Stallone, Türkan Şoray, Tom Cruise, ..........


:) gardas başak ne onuda yazsaydın

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 13:22
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken

Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu sayısı: 2
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah
Uğurlu çiçeği: Açelya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik

BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

Başak burcu kadını ve erkekler:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

Başak burcu erkeği ve kadınlar:
Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ
Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

BAŞAK BURCU ve SAĞLIK
Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır. ?..........

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 13:23
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişke Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu sayısı: 2
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah
Uğurlu çiçeği: Açelya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik

BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

Başak burcu kadını ve erkekler:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

Başak burcu erkeği ve kadınlar:
Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ
Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

BAŞAK BURCU ve SAĞLIK
Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır. ?..........ORHAN SENİN BURCUNU ÖZELLİKLERİ EN İYİ ANLAŞTIPIN BURÇTA YENGEÇ KANKİİ YANİ BENİM Kİ :lol:

puar
21.06.2005, 13:27
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken

Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu sayısı: 2
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah
Uğurlu çiçeği: Açelya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik

BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

Başak burcu kadını ve erkekler:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

Başak burcu erkeği ve kadınlar:
Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ
Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

BAŞAK BURCU ve SAĞLIK
Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır. ?..........

:) evet tipik başak

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.06.2005, 13:34
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu sayısı: 2
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah
Uğurlu çiçeği: Açelya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik

BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

Başak burcu kadını ve erkekler:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

Başak burcu erkeği ve kadınlar:
Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ
Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

BAŞAK BURCU ve SAĞLIK
Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır. ?..........

:) evet tipik başak :lol: :lol: :lol: :lol:

puar
21.06.2005, 13:36
hepimiz başağız galiba :D

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 13:58
hepimiz başağız galiba :DGARDAŞ MUSTAFA ABI BUÇLARA İTİMAT ETMEZ BURÇLARDAN GELECEK HAYIR ALLAH'TAN GELSİN DER :k14: :k14:

CEVIK
21.06.2005, 14:43
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ...

BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM:
EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ
TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............

ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUU

1967_DERNEK_10UR
21.06.2005, 19:50
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ...

BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM:
EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ
TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............

ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUUREİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK...

kadir20
21.06.2005, 20:23
benim burcum basak mis ama ben inanmam bos is bunlar baska isim yokta burcla ugrasacagim

1967DERNEK_BASKANI
21.06.2005, 20:25
BENİM BURCUM ASLAN :Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşı: Aslan
Uğurlu rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
Zayıf tarafı: Kibir

ASLAN'nın KARAKTERİ
Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN
Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

ASLAN ve İLİŞKİLERİ
Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

Aslan burcu kadını ve erkekler:
Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

Aslan burcu erkeği ve kadınlar:
Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ
Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK
Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.

ElbeyLi58
21.06.2005, 20:33
Oglak ve akrep en iyi burcu erkeklerde doyusum ögle ......

bende Oglakim :!: muhahah :lol: :lol:

CEVIK
22.06.2005, 00:06
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ...

BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM:
EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ
TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............

ONURUM SEN BİR HARİKASIN TEŞEKÜR EDERİM

ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUUREİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK...


............

1967_DERNEK_10UR
22.06.2005, 10:39
ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN

DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ...

BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM:
EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ
TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............

ONURUM SEN BİR HARİKASIN TEŞEKÜR EDERİM

ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUUREİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...........KANGALIN EN BÜYÜK AĞASI CEVİK ABI.............

58_OZAN_1989
23.06.2005, 10:32
aslan burcuyum.......(23 Temmuz - 23 Ağustos) Ateş / Sabit

Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşı: Aslan
Uğurlu rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
Zayıf tarafı: Kibir

ASLAN'nın KARAKTERİ
Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.
..........

S.Yildiz
23.06.2005, 19:08
Burcum Terazi...
Terazi (24 Eylül - 23 Ekim) Burcu'nun Özelliği

Grubu: Hava
Yönlendiren gezegen: Venüs
Kariyer gezegeni: Ay
Aşk gezegeni: Mars
Para gezegeni: Plüton
İletisim gezegeni: Jüpiter
Sağlık ve iş gezegeni: Neptün
Ev ve aile hayatı gezegeni: Satürn
Ruh haliyle ilgili gezegen: Merkür
Renkler: Mavi, Yeşil
Aşkın, romantizmin ve uyumun rengi: Bordo, kırmızı
Gücün rengi: Kırmızı, eflatun
Değerli Taşlar: Mercan, zümrüt, opal, yeşim, beyaz, mermer, kıımızımsı akik, sarı yakut
Metal: Bakır
Koku: Badem, gül, vanilya, memekşe
Astrolojik özelliği: Kardinal(aktif)
İhtiyaç duyduğu özellik: Kendine güven, özgür olmak
En iyi özellikleri: Sosyal, cazibeli, nazik, diplomatik
Önde gelen ihtiyaçı: Aşk, romantizm, sosyal uyum
Kötü huyları: Toplum tarafından kabul edilmek için, doğruları bile inkar edebilir
En iyi anlaştığı burçlar: İkizler, Kova
Hiç anlaşamadığı burçlar Koç, Yengeç, Oğlak
Kariyer konusunda en yardımı dokunan burç: Yengeç
Duygusal açıdan en destekleyici burç: Oğlak
Maddi açıdan en yardımcı burç: Akrep
Evlilik için en uygun burç: Koç
Yaratıcı projeler konusunda en yardımcı burç: Kova
Birlikte en çok eğlendiği burç: Kova
Manevi açıdan en iyi destekleyen burç: İkizler, Başak
En uğurlu günü: Cuma


Terazi Burcu'nun Kişilik Analizi
Bir Terazi insanının en iyi becerdiği iş, insanlarla iletişim kurmak ve onlarla hoş vakit geçirmektir. Teraziler hayatın güzelliklerini binbir türlü iade edebilen insanlardır ve onlar için güzellikler, yalnızlıkta değil, sadece insan ilişkilerinde bulunur. Bir Terazi’ye göre, farklı ve uyumlu insanların bir araya gelmesinden güzellikler doğar. Teraziler estetiğe çok önem veren insanlardır. Onlar için birşeyin sadece iyi olması yeterli değil, estetik olması da çok önemlidir.
Güzellik, bir Terazi inasınının özüdür. Güzelliklere önem verir ve adeta dünyaya güzellikleri yaymak için yaratılmıştır. Terazi burcuna ait olan bir kişinin diğer önemli özelliğiyse aşırı derecede adalete önem vermesidir. Teraziler, geniş bir bakış açısına sahip insanlardır; diğer insanların fikirlerine ve bakış açılarına saygı duyarlar. Terazilerin toplumdaki rolleri çok büyüktür. İnsanları bir araya getirmekten ve onların mutlu olmalarını sağlamaktan büyük zevk duyarlar. Onları nasıl bir araya getireceklerini de çok iyi bilirler.Teraziler toplumda adeta huzuru ve barışı sağlayan insanlardır.
Teraziler kendilerinden ziyade, başka insanlar için para kazanmaya uğraşırlar. Bu nedenle insanlar, Terazilerin para konusunda mantıksız ve yanlış davrandıklarını düşünebilirler.

1967_DERNEK_10UR
23.06.2005, 19:28
............BU GÜN 23 YAŞINA BASTIK ÖMRÜMÜZ SİVASSPOR İÇİN YOLLARDA GEÇTİ.........

GeCeVeMaVi58pRf
18.08.2005, 15:15
VALLA BENİM BURCUM TERAZİ
ÖZELLİKLERİM
SIR SAKLAMASINI BİLEN
ROMANTİK
DUYGUSAL
ADALETLİ DAVRANAN
şıp sevdi
iderlik vasfı bulunan ortamlarda göze batan

MERDO
18.08.2005, 15:21
dengeli, adaletli merhametli sevecen yani genel olarak insanları herzaman seven

sarkislali85
22.08.2005, 13:13
benim burcum yengec ve tum ozellikleri bana uyor.. bu arada herkese selam ben bugun uye oldum

yigidos
22.08.2005, 13:52
BURÇLARDA GEÇEN KELİMELERİN ANLAMLARI




Açılar: Bir yıldız haritasında Güneş, Ay ve gezegenler aralarında ve bazen de yükselen burçlarla açılar meydana getirirler.Bu açıların kimi olumlu, kimi olumsuz sayılırlar. Açı yapan gezegenler daha etkili duruma gelebilirler. Astrtolojide açıların yorumlanması çok önemlidir.

Astroloji: Doğum anına göre çıkarılan gökyüzü haritasına göre, kişinin hayatındaki olasılıkları açıklamaya çalışan evrensel dil.

Ateş: Burçlar dört guruba ayrılmıştır, bunlara elementler denilmektedir. Dört elementten biri olan "ateş" istek, heves, insiyatifi temsil eder. Koç, Aslan ve Yay ateş burçlarıdır.

Ay Tutulması: Dünyanın, ay ve güneşin arasına gelmesine ve güneşin ışığını keserek aya gölge yapmasına ay tutulması denir. Ay tutulması dolunay sırasında gerçekleşir.

Burçlar Kuşağı: Bkz. Zodyak

Değişken: Üç nitelikten biridir. İkizler, Başak, Yay ve Balık bu guruptandır.

Doğum Haritası: Kişinin doğum anında gökyüzününün durumunu gösteren harita. Yıldız haritası da denilen doğum haritası, doğum tarihi, yer ve saatine göre çıkarılır. Bu harita insanın kişiliğini, yeteneklerini, özelliklerini, gelecekteki durumunu ve başarı derecesini gösterir.

Ekliptik: Gökyüzünde Güneş' in izlediği varsayılan yol.

Elementler: Ateş, toprak, hava ve su gruplarıdır.

Evler: Gökyüzü evleri olarak da bilinir. Gökyüzü bir daire olarak kabul edilir. Bu daire 30 derecelik eşit on iki kısıma bölünür. Bu bölümlere evler denilir. Her evin özellikleri farklıdır. Evlere düşen burç ve gezegenlere göre yorum yapılır. Evler, günlük yaşam alanlarını belirler.

Geri Gitme (Retrograde): Dünyadan bakıldığı zaman, gezegenlerin geri gidiyormuş gibi görünen hareketleridir.

Gezegenler: Güneş sisteminde dünyadan başka sekiz gezegen bulunur. Bunlar Merküri, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Pluto' dur. Her gezegen belirli yaşam fonksiyonlarını yönetir.

Güneş Tutulması: Ayın, dünya ile güneş arasına gelmesine ve güneşin ışığını keserek dünyaya gölge yapmasına güneş tutulması denir. Güneş tutulması yeni ay sırasında gerçekleşir.


Hava: Dört elementten biridir. Hava burçları, kafa ve zeka ile ilgilidir. Bunlar İkizler, Terazi ve Kova' dır.




Işıklar: Güneş ve Ay, yıldız haritasının en önemli güçleridir. Bu ikisinden "ışıklar" diye bahsedilir. Oluşturdukları bakış açıları ve yerleşimlerine göre kişinin sağlığı ve kazanacağı başarıları gösterirler.

Kare: Yıldız haritasındaki 90 derecelik açıya kare denilir. Gerilim, çatışma ve hırs yaratır.

Karşıt Açı: Yıldız haritasındaki 180 derecelik zıt açıdır. Zıtlık ve gerilim yaratır.

Nitelikler: Burçlar enerji biçimleri bakımından üç guruba ayrılmıştır. Öncü, sabit ve değişken olarak adlandırılmışlardır.

Öncü: Üç burç niteliğinden biridir. Aktif, atılgan ve karar verme özelliğine sahip burçlardır. Bunlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarıdır.

Sabit: Üç burç niteliğinden biridir. Dayanıklılık, inatçılık, gibi özelliklere sahip buçlardır. Bunlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarıdır.

Su : Dört elementten biridir. Yengeç, Akrep ve Balık burçlarıdır.

Toprak : Dört elementten biridir. Boğa , Başak ve Oğlak burçlarıdır.

Transit : Bir gezegenin hareketi sırasında geçtiği yerler ve konumu. Yıldız haritasındaki gezegen ve evlere açı yapıyorsa olayları başlatır.

Tutulmalar: Güneş ve ay tutulmalarına bakınız.

Üçgen : Yıldız haritasındaki 120 derecelik açıya üçgen denilir. Uyumlu bir açıdır, yetenekleri ve rahat enerji akışını belirtir.

Yönetici Gezegen: Evlerin bulunduğu burçları yöneten gezegendir. Örneğin birinci ev Başak ise yönetici gezegeni Merküri' dir

Yükselen Burç: Doğum saati ve yerine göre Zodyak' ın doğu ufkunda yükselen burçtur. Yükselen burç Yıldız haritasında birinci eve yerleştirilir ve ona göre harita hesaplanır.

Zodyak: Üzerinde on iki burcun eşit aralıklarla dizildiği gökyüzü kuşağı.

RaP_BoY
25.08.2005, 17:28
Yay Burcuyum Ama özelliklerini Bilmiyorum Abi Ama Kendimin özellikleri :
1_ Ayran Gönüllüyüm Ilk Görüşte Aşik Olurum
2_kizlar Bana Hasta Olur :=))))
3_ Hayatimda Kizlara Laf Atmadim Hep Onlar Bana Atti

Walla Onur Abi Bilirsin Bende Herşey Wardir Yalan Yoktur :=)))

örnek : Siwas Istasyon Caddesindeki Mavi Gözlü Yaninda Annesi Olan Kiz
şahitler : Onur Abi ,hakan Abi ,efsanedawulcu (özgür)
Bana Inanmiyosaninz Onlara Sorun özellikle özgüre :=)))

efsanedavulcu
26.08.2005, 08:30
Yay Burcuyum Ama özelliklerini Bilmiyorum Abi Ama Kendimin özellikleri :
1_ Ayran Gönüllüyüm Ilk Görüşte Aşik Olurum
2_kizlar Bana Hasta Olur :=))))
3_ Hayatimda Kizlara Laf Atmadim Hep Onlar Bana Atti

Walla Onur Abi Bilirsin Bende Herşey Wardir Yalan Yoktur :=)))

örnek : Siwas Istasyon Caddesindeki Mavi Gözlü Yaninda Annesi Olan Kiz
şahitler : Onur Abi ,hakan Abi ,efsanedawulcu (özgür)
Bana Inanmiyosaninz Onlara Sorun özellikle özgüre :=)))
kıza ole bı baktıkı kız acaba bu bızım tanıdıkmı ayagıyla baktı....meger kız benı kesıyormus..dıkkatını sundurrum kız beni kesti...

+++++O SACLARI KESTIR OLM EGER ISTANBUL A GELDIGIMDE BI KESTIRMEMIS OL VARYAAAAAAAAA BEN GESERIM HEMDE BENIM DAVULUN TOHMAAAYLA

RaP_BoY
26.08.2005, 08:32
kıza ole bı baktıkı kız acaba bu bızım tanıdıkmı ayagıyla baktı....meger kız benı kesıyormus..dıkkatını sundurrum kız beni kesti...

+++++O SACLARI KESTIR OLM EGER ISTANBUL A GELDIGIMDE BI KESTIRMEMIS OL VARYAAAAAAAAA BEN GESERIM HEMDE BENIM DAVULUN TOHMAAAYLA


KAMU OYUNU YANILTMAYALIM ÖZGÜR MUHAHAHA OLUM KIZ BENİ KESTİ HERKEZ GÖJRDÜ AMA SEN SENİ KESTİGİNİ ZANNET NE OLACAK KARDEŞİM BENİM BİLİYOSUN BİZİM BAŞIMIZ BAGLI :=)))

BABA KAFAMI KESSELER GENE KESMEM SAÇLARIMI SAÇLARIMIN ARASINDA KENE BESLİYORUM OLUM KESTİRİRMİYİM HAYWANLARI YUWASINDAN MI ETMEK İSTİYOSUN ;=)))))

efsanedavulcu
26.08.2005, 08:51
KAMU OYUNU YANILTMAYALIM ÖZGÜR MUHAHAHA OLUM KIZ BENİ KESTİ HERKEZ GÖJRDÜ AMA SEN SENİ KESTİGİNİ ZANNET NE OLACAK KARDEŞİM BENİM BİLİYOSUN BİZİM BAŞIMIZ BAGLI :=)))

BABA KAFAMI KESSELER GENE KESMEM SAÇLARIMI SAÇLARIMIN ARASINDA KENE BESLİYORUM OLUM KESTİRİRMİYİM HAYWANLARI YUWASINDAN MI ETMEK İSTİYOSUN ;=)))))
olm sen sacları kestır keneler yuvasız kalmaz buyuk otelden bı oda ayralarız kral daıresı felan...zaten keneler de bıkmıstır hergun duman altı
VALLA KARISMAM O SACLARI BEN OLIMPIYATTA KESECEEM

KIZ KONUSUNA HIC DEYINMEK ISTEMIYOM...KIZ OLEEE BI KESTIKI BENİİİİİ YANIMDA SEN VARDIN UZAKLASSIN DIYE SANA BAKMIS OLABILIR AMA ANLAMADINKİİİİ...KISMETIMEDE MANI OLDUN...

SENIN DUGUNDE 32 AYAR SAAT KENESI TAKACAAAM TAMAM MI SADICINDa benım

RaP_BoY
26.08.2005, 08:56
olm sen sacları kestır keneler yuvasız kalmaz buyuk otelden bı oda ayralarız kral daıresı felan...zaten keneler de bıkmıstır hergun duman altı
VALLA KARISMAM O SACLARI BEN OLIMPIYATTA KESECEEM

KIZ KONUSUNA HIC DEYINMEK ISTEMIYOM...KIZ OLEEE BI KESTIKI BENİİİİİ YANIMDA SEN VARDIN UZAKLASSIN DIYE SANA BAKMIS OLABILIR AMA ANLAMADINKİİİİ...KISMETIMEDE MANI OLDUN...

SENIN DUGUNDE 32 AYAR SAAT KENESI TAKACAAAM TAMAM MI SADICINDa benım


WAYYY KARDEŞİM BENİM SADIÇ TA BULDUK İYİMİ ..........YOK ABBA OLMAZ BÜYÜK OTEL PAHALI GELİR ONLARA KENELERİMLE MUTLUYUM BEN :=)))
YERLERİNDEN YURTLARINDAN ETMEYELİM.....LAAA ÖZGÜR OLİMPİYATTA SAÇLARIMA DOKUNURSAN DAWULUNU PATLATIRIM BİŞEY FARKETMEZ ASLINDA SEN KENDİ DAWULUNU KENDİN PATLATIYON :=))))

KENELER ÖLMEZ WATAN BÖLÜNMEZ :=)))


KENELERİN ŞAHI CİHAD :=)))))

RaP_BoY
26.08.2005, 08:59
Ya Baba Sor Millete Tamam Ikinciszinde Seni Kesti Diyelim Ama Kiz Senin Suratini Görmediki Seni Görmeden Nasil Kesecekti Yoksa Karşi Tarafta Ayna Wardi Da Oradan Mi Kesişiyoddunuz :=))))
Al Baba Ya Kiz Senin Olsun Ayip Sana Bir Mawi Gözlü Kiz Için Senimi Kiricvam Benim Eşimde Mawi Gözlü Merak Etme :=))))
O Mawi Gözlü Senin Olabilir Artik Git Bulabiliyosan Bul Istersen O Kizin Telefon Numarasini Weriyim Ama Kiz Bana Hasta Olmaz Ki :=))))
Allah Kahrettsin Yawww Yakişiklilikta Başa Bela :=)))

efsanedavulcu
26.08.2005, 09:06
WAYYY KARDEŞİM BENİM SADIÇ TA BULDUK İYİMİ ..........YOK ABBA OLMAZ BÜYÜK OTEL PAHALI GELİR ONLARA KENELERİMLE MUTLUYUM BEN :=)))
YERLERİNDEN YURTLARINDAN ETMEYELİM.....LAAA ÖZGÜR OLİMPİYATTA SAÇLARIMA DOKUNURSAN DAWULUNU PATLATIRIM BİŞEY FARKETMEZ ASLINDA SEN KENDİ DAWULUNU KENDİN PATLATIYON :=))))

KENELER ÖLMEZ WATAN BÖLÜNMEZ :=)))


KENELERİN ŞAHI CİHAD :=)))))
keseceeem and ıctım valla herseyı goze aldım davul palarsa senın kenelerın derısını takarım senın bebelere yazık olur valla...

keneler gen yanımaaaaaaaaaa keneleeeer gel yanımaaaaaaaaa yuva vereyım sanaaaa yuva veeeeriyim sanaaaaa

deniz
26.08.2005, 09:08
BENIM BURCUM İKİZLER

İKİZLER



Gezegen : Merkür Grup : Hava

Uğurlu Renk : Sarı, açık mavi Uğurlu Sayı : 5

Uğurlu Taş : Akik, İnci Uğurlu Gün : Çarşamba

İkizler Burcu Kadını
İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

İkizler kadını tezcanlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.

efsanedavulcu
26.08.2005, 09:12
Ya Baba Sor Millete Tamam Ikinciszinde Seni Kesti Diyelim Ama Kiz Senin Suratini Görmediki Seni Görmeden Nasil Kesecekti Yoksa Karşi Tarafta Ayna Wardi Da Oradan Mi Kesişiyoddunuz :=))))
Al Baba Ya Kiz Senin Olsun Ayip Sana Bir Mawi Gözlü Kiz Için Senimi Kiricvam Benim Eşimde Mawi Gözlü Merak Etme :=))))
O Mawi Gözlü Senin Olabilir Artik Git Bulabiliyosan Bul Istersen O Kizin Telefon Numarasini Weriyim Ama Kiz Bana Hasta Olmaz Ki :=))))
Allah Kahrettsin Yawww Yakişiklilikta Başa Bela :=)))
olm kızın tam karsısındaydım ben suratımı gormedıgı halde ole kestıyse demekkı görse kım bılır naapardı...anaaaaaaaa sen numarasınıdamı aldın olm kızın alnındamı yazıyo numarası

nasıl olsa atış serbest sık sıkabıldiğin kadar... :D

RaP_BoY
26.08.2005, 12:50
olm kızın tam karsısındaydım ben suratımı gormedıgı halde ole kestıyse demekkı görse kım bılır naapardı...anaaaaaaaa sen numarasınıdamı aldın olm kızın alnındamı yazıyo numarası

nasıl olsa atış serbest sık sıkabıldiğin kadar... :D




KESİN ÖYLEDİR YAWW TAMAM OLUM YA ŞU RESMİ KOYMUŞSUN YA KIZLAR BANA BAKMAZS ARTIK SEN RAHAT OL ;)
AMA OLUM SENDE SAÇLARINI UZAT KENELERE Bİ FAYDAN OLSUN YADA BÖCEK YUWASI YAP SEWABA GİR EPHEHEHHHEHEHE

1967_DERNEK_10UR
26.08.2005, 15:33
Yay Burcuyum Ama özelliklerini Bilmiyorum Abi Ama Kendimin özellikleri :
1_ Ayran Gönüllüyüm Ilk Görüşte Aşik Olurum
2_kizlar Bana Hasta Olur :=))))
3_ Hayatimda Kizlara Laf Atmadim Hep Onlar Bana Atti

Walla Onur Abi Bilirsin Bende Herşey Wardir Yalan Yoktur :=)))

örnek : Siwas Istasyon Caddesindeki Mavi Gözlü Yaninda Annesi Olan Kiz
şahitler : Onur Abi ,hakan Abi ,efsanedawulcu (özgür)
Bana Inanmiyosaninz Onlara Sorun özellikle özgüre :=)))
WALLAHİ CİHAT İSTASYON CADDESİNDE GEXİYORDUK KIZA BİR BAKTI KIZ A.G.T.OLDU:D

RaP_BoY
26.08.2005, 15:37
WALLAHİ CİHAT İSTASYON CADDESİNDE GEXİYORDUK KIZA BİR BAKTI KIZ A.G.T.OLDU:D



ABİ WALLA ORASI ÖYLEDE ADAMIN BİRİ KABUL ETMİYO BANA BAKIYODU DİYO LAAA ÖZGÜR BEN KIZI ERİTTİM BİTİRDİM SANA NASIL BAKSIN :=)))
HEM BEN YANINDA OLACAM WE KIZ SANA BAKACAK TÖBE TÖBE WALLA ÖYLE BİŞEY OLSUN MESLEGİ BIRAKIRIM BEN BİZ BU MESLEGE BAŞ KOYMUŞUZ ÇAPKINLIK : RAP_BOY SEN DAHA NE DİYON BAK HERKEZ BANA BAKTIGINI SÖYLÜYO KIZIN KAMU OYUNU YANILTACAK AÇIKLAMALAR YAPMA ÖZGÜRR DAWULLCULARIN ŞAHI BÖCEKLERİN EFENDİSİ :=)))

Er58Ol
26.08.2005, 15:45
BENİM BURCUM ASLAN :Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşı: Aslan
Uğurlu rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
Zayıf tarafı: Kibir

ASLAN'nın KARAKTERİ
Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN
Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

ASLAN ve İLİŞKİLERİ
Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

Aslan burcu kadını ve erkekler:
Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

Aslan burcu erkeği ve kadınlar:
Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ
Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK
Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.





AAAAYNI BENNNN:)

RaP_BoY
27.08.2005, 10:55
YAY
(22 Kasım - 21 Aralık)

RaP_BoY
27.08.2005, 11:01
YAY BURCU


Yönetici Gezegeni:
Element:
Nitelik:
Uğurlu Sayıları:
Gün:
Uğurlu Taşı:
Renk:
Tarot kartı:
Hayvan:
Bitki:
Kıymetli Taş:
Kıymetli Maden:
Jüpiter
Ateş
Değişken
5, 7
Perşembe
Turkuaz
Mor
Denge
At
Nergis, karahindiba; dut, meşe, huş
Lal
Teneke


Yay Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yay burcu erkeği entelektüel, duyarlı, meraklı, neşeli ve cana yakın yapısıyla dikkat çeker.İyi niyetli ve konuşkandır. Dostlarına düşkündür ve arkadaş canlısıdır.

Hareketsizlik yay burcu erkeğini sıkar. O hep hareketli olmalı ve açık havada bulunmalıdır. Kapalı ortamlarda çok uzun süre kalmaktan hoşlanmaz.

Yay burcu erkeği birçok konuda bilgi . Bu da onun meraklı bir yapısı olmasından kaynaklanır. Eleştirmeyi sever ve açık sözlüdür. Bazen bu açık sözlülük pot kırma sınırını da aşabilmektedir.Cömertliğiyle tanınan yay burcu erkeği harcamalarında savurganlık sınırını fazlasıyla aşabilir.

Özgürlüğüne aşırı derecede düşkün olan yay burcu erkeği yalnızlıktan keyif alır, ilişkilerinde kolay kolay bağlanamaz ve evlilikten korkar.Onlar için karşı cinste aradıkları en önemli özellik güzelliğin yanı sıra kafa yapısıdır. Bilgili ve kültürlü kadınlarla sohbet etmekten keyif alır.

Yay burcu erkeği bir kadından hoşlandığı zaman ilgisini yoğun bir biçimde gösterebilir. Fakat daha sonra aradığını bulamadığını anladığında çabucak sıkılıp uzaklaşabilir. Bu nedenle bir yay burcu erkeğini iyice anlamaya çalışmak gerekir.

Yay burcu erkeği gerçekten severse bağlanır ve evlenmekten korkmaz. Çocuklara düşkündür ve ömür boyu mutlu bir evliliği olacaktır.

RaP_BoY
27.08.2005, 11:03
Abi Waryla Tipki Ben Yaaa Bu Astroloji Olayina Bende Alişmaya Başladim Bütün özellikler Bende De War :=)))
Bunlar Beni Anlatmişlar Resmen Ama Bir şeyi Unutmuşlar Yay Burcu Erkegi Yşakişiklidir Kizlara Laf Atmaz Kizlar Ona Atar :=))))))))))

yagci58
27.08.2005, 11:05
Vallahi Hic Isim Olmaz Bir Kac Defa Denedim Hepsi Bos Hic Biri Tutmuyor
Benim Isim Sadik Dostla
Benim Isim Sivassporla
Benim Isim Insani Sevenle
Oda Yaradandan ötürü
Benim Isim Vatan Severle
Benim Isim Hayir Severle
Sizede Saygi Duyuyorum<<kimse Yanlis Anlamasin Bu Benim Fikrim>>>

RaP_BoY
27.08.2005, 11:15
Vallahi Hic Isim Olmaz Bir Kac Defa Denedim Hepsi Bos Hic Biri Tutmuyor
Benim Isim Sadik Dostla
Benim Isim Sivassporla
Benim Isim Insani Sevenle
Oda Yaradandan ötürü
Benim Isim Vatan Severle
Benim Isim Hayir Severle
Sizede Saygi Duyuyorum<<kimse Yanlis Anlamasin Bu Benim Fikrim>>>




EYWALLAH ABİ MERAK ETME KİMSE YANLIŞ ANLAMAZ.....



KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI CİHAT KORKMAZ

yagci58
27.08.2005, 11:24
EYWALLAH ABİ MERAK ETME KİMSE YANLIŞ ANLAMAZ.....



KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI CİHAT KORKMAZ
SAGOL BASKANIM EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN

RaP_BoY
27.08.2005, 11:28
SAGOL BASKANIM EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN


SAOLASIN ABİ BU DERNEK BİZİMRDİR......DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI CİHAT KORKMAZ

Yigido_58
29.08.2005, 11:38
Yay
Grubu : Ateş
Uğurlu günü : Perşembe
Uğurlu Sayısı : 3
Uğurlu Taşı : Turkuvaz
Uğurlu Renkleri : Mor, Morumsu Maviaz
Uğurlu Çiçekleri : Leylak, Mor Menekşe
Uğurlu Kokuları : Nergis, Zambak
En Belirgin Özelliği : Canlılık
En Büyük İdeali : Dünya Çapında Ün
En Büyük Hatası : Alaycılık
En Büyük Arzusu : Gezip, Görmek

İyimser, hareketli, neşeli ve meraklıdır. Ayrıca çok yönlü ve beceriklidir. Bilmeye, öğrenmeye büyük önem verir. Bilginin yayılmasında rolü vardır. Zevk aldığı sürece bir çok şeyi aynı anda ister. Beklemekten ise hiç hoşlanmaz. Süre uzadıkça sinirlenir ve saldırganlaşır. Çünkü son derece sabırsızdır. Dereyi görmeden paçaları sıvamak onun bir başka özelliğidir. Arzu ettiği bir şey kesinleşmeden onun olduğunu kabul eder. Bu yüzden de sık sık düş kırıklığına uğrar. Riske atılmaya, eylemeye geçmeye bayılır. Bu cesaretten çok merakını gidermek içindir. Çok güzel ve etkileyici bir konuşma tarzı vardır. Sadece dinlenmek ve düşünmek için susar.

YAY BURCU ERKEĞİ
Yay burcunda doğan erkek neşeli, hareketli, cana yakın, hayatı seven bir tiptir. Merakı yüzünden bir çok konuya ilgi duyar ve dolayısıyla da geniş bir bilgisi vardır. Hangi konuyu açarsanız size söyleyecek bir lafı vardır. Ayrıca sözleri çok eğlenceli ve ilginçtir. Aklına koyduğu zaman karşısındakini oyalamasını bilir. Ama kendisi çift karakterli bir burçtandır.Bu da onun bir çok yöne birden gitmeyi istemesine, yeniliklerden hoşlanmasına, çabuk bıkıp sıkılmasına sebep olur.

Karşısındaki kişiye birdenbire sevdiğini söyleyebilir. Üstüne çok düşüp onu memnun edecek şeyler yapabilir. Fakat sonra aniden bir karar vererek uzaklaşabilir. Sorun karşı tarafta değil Yay burcu erkeğindedir, çünkü fikir değiştirmiştir. Hatta evlenmeye karar verse bile biraz düşünmenizi tavsiye ederiz. Çünkü sevgisi çabuk söneceği için iyi netice vermeyecektir. Bu nedenle elinize fırsat geçti diye bu erkekle hemen evlenmeye karar vermeyin.

Bu erkek oldukça havaidir ve güzellikten, cazibeden etkilenir. Karşısındaki kişiyi merak eder ve hemen incelemeye başlar. Fakat onu oyalamaz ve dikkatini çekemezseniz, hemen sıkılır ve yeni bir arayışın içine girer. Yay burcu erkeği eğlenceye çok düşkündür. Enerjisi fazla olan erkek sporuda eğlence kapsamına alır. Sürekli gezmeye, eğlenmeye ve spor yapmaya meraklıdır. Bağımsızlığına çok düşkündür. Bu nedenle yanlız oturmayı tercih eder.


YAY BURCU KADINI
Yay burcunda doğan erkekler gibi kadınları da bağımsızlıklarına çok düşkündür. Kolay kolay evlenmeyi istemezler. Kafalı, neşeli ve zeki oldukları için de bazıları evlilik yerine dostluğu tercih ederler. Bu burçtan doğan kadınlar kavga, gürültü sevmezler. Her zaman mantıktan yanadırlar.

Yay burcu kadını cazip bir tiptir. O kafasını kullanarak karşısındakilere dediğini kolaylıkla yaptırır. Neşesi, şirinliği, nezaketi, nükte gücü sayesinde toplumda beğenilen, aranılan bir tiptir. Çok yönlüdür ve çeşitli konulara ilgi duyar. Evde de otursa, çalışssa da kendini oyalayacak bir konu bulacaktır. Bilgiye hayrandır. Bu nedenle okumayı, devamlı yeni şeyler öğrenmeyi çok sever.

Dostluklarıda çok ciddidir. Hayattta en önem verdiği şeylerden biri dostluktur. Neşesi ve eğlenceli kişiliği sayesinde yanında vaktin nasıl geçtiğini farketmezsiniz.

Yay burcu kadını kıskanç değil hislidir. Ancak doğum anında Mars gibi bir yıldız parlamışsa bu kıskançlığı yol açabilir.

Yay burcu kadını ailesini ve yakınlarını sever ve onlarla çok ilgilenir. Kesinlikle onun ailesini tenkit etmekten kaçınmalısınız. Onlardan uzak kalsa bile yine de onları arayıp sormayı ihmal etmez.

Eğer sevdiğini anlayıp evlenirse çok mutlu olur. O daima eşinin en iyi arkadaşı olmak isteyecektir. Evlendikten sonra ikinci planda tutulmaya tahammülü yoktur.


YAY BURCU ÇOCUĞU
Yay burcunda doğan çocuk ailesi tarafından çok sevilir. Güzel, neşeli, cana yakın, hareketli çocuk ayrıca çok dürüsttür. Daha küçük yaşlarda doğru hareket etmesini öğrenir. Yanlız asla emir dinlemez. Ona ısrar etmek ve cezalandırmak hatalıdır. Çünkü o doğuştan bağımsızdır. Bu bağımsızlığı da korumaya kararlıdır.Bu nedenle ona güler yüzlü ve şevkatli davranarak, sevgiyle her şey öğretilmelidir.

Bütün mesele fazla enerjisini uygun bir alana yöneltmektir. Bol bol oyalanması, spor yapması, oyalanması şarttır.