Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSASPOR SİVAS´DA..
SivasSpor.Com 09.03.2007, 17:32 http://www.superspor.com/images/1/29/5203_B_kafile002.jpg
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor, Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle Sivas'a geldi.
Bursaspor kafilesi, havalimanından otobüsle konaklayacakları otele yerleşti. Kafilede sakatlıkları bulunan De Souza, Ömer Aysan, Bekir Ozan, Mehmet Yılmaz, Serkan Kurtuluş, Serdar Aziz, Sercan Yıldırım ile sarı kart cezalısı Volkan Bekiroğlu yer almıyor. Bursaspor, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde yapacağı ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
hoşgeldiler.... inşallah onları en güzel şekilde misafir edeceğiz maç saatine kadar.. maç başladıktan sonra misafirlik biter tabi..:D inşallah elleri boş dönecekler memleketlerine.. HAYYDİİİ SİVASIIIMMMM
nazimgulturk 09.03.2007, 17:47 hoşgeldiniz ama bu maç bizim........
KıZıL_CeHeNNeM 09.03.2007, 18:12 Hoşgeldiniz...Ama Maç Saatini Beklemeyin Zaten Skor Belli Merkez Tayfa 2-1 Texas
Besyo_cu 09.03.2007, 18:23 Cok önemli oyuncuları yok bu cok iyi haber ya De Souza, Ömer Aysan, Mehmet Yılmaz, Serkan Kurtuluşile sarı kart cezalısı Volkan Bekiroğlu olmayışları cok iyi haber serveti de sinan kaloğlu ile adam adama oynatırsa en etkisiz silahını etkisiz hale getiriz. ben özelıkle tabzondan giden volkan ile de souzanın olmayışına cok sevindim...
KıZıL_CeHeNNeM 09.03.2007, 18:38 hey yavrum beee OTOBÜSDE SÜPER HAYDİ BURSAM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ
İNSAN Bİ SELAM YAZAR DİREKMEN HADİ BURSa BİZ MİSAFİR PERVERİZ AMA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN YÜZÜMÜ KARA CIKIYO
Besyo_cu 09.03.2007, 18:44 hey yavrum beee OTOBÜSDE SÜPER HAYDİ BURSAM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ
MERhaba slmsız bursalı kardeş sahada otobüs değil oyuncular oynuyacak merak etme fazla atmayız işte senın gbiler yüzünden gelde misafir perver ol allahım yarabbim ya
kucukfırat 09.03.2007, 18:46 geldiler gelmesine de boşuna geldiler 3 tane atacaz:D :rolleyes: :mad: :confused: :) ;)
yigido_furkan 09.03.2007, 18:49 bu maç bizim bosuna hiç heveslenmesin bursalılar
KıZıL_CeHeNNeM 09.03.2007, 18:55 TAMAM ONA KÜFÜR ETTE BURDA MİSAFİR PERVER OL HEM ADMİNE BİLDİR DURUMUU
KıZıL_CeHeNNeM 09.03.2007, 18:57 YAPARLARSA STAD KARIŞIR GÖRÜRSÜNÜZ SAKINA YAPMAAYIN
Besyo_cu 09.03.2007, 19:12 OK ZATEN HERYER DE ÇIKAR BÖLE GERİZEKALILAR İSTEYEN İSTEDİĞİ TAKIMI TUTAR BİZ DE YILLARDAN BERİ SAPINA KADAR BURSASPORLUYUZ BU TAKIM TAAA DİBİ GÖRDÜ AMA BU 2.5 MİLYONLUK KENT ELELE VEREREK HAKSIZCA ŞİKEYLE DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKMASINI BİLDİK VE ALLAHA ŞÜKÜR DİMDİK AYAKDAYIZ VE HERZAMAN DA BURSASPORUMUZU YALNIZ BIRAKMAYIZ STADA Bİ BAKIN HEP FULL DOLAR HER MAÇ İÇERDE 18-20 BİN TARAFTARA DOLAR STAD ARTIK ALMIYO BU BÜYÜK TARAFTARI ANTALYA MAÇIN DA GEÇEN HAFTA MAÇI LİG TV VERMESİNE RAĞMEN STAD FULL DOLUYDU VE 2-3 BİN KİŞİ DE DIŞARDA KALMIŞ BİLETSİZ...NEYSE BURSADAN SAYGILAR VE SEVGİLER BEN KAÇAR SAKARYA-KAYSERİ MAÇINI İZLEYEYİM BAKALIM GÜZEL MAÇ OLUR BAŞLADI BİLE DALDIK PC YE ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN TUTTUĞU TAKIMA SAYGI DUYMAKTIR
kardeş bura bursa nın sayfa sı değil gelirsin takımını ADAM GİBİ desteklersın bizene kac bin taraftarla oynuyorsnun düşmüşsünüz kalkmışsınız bizene bursanın hayat hikayesini burda kimsenın ilgisini cekiceğini düşünmüyorum...
dersin ben bursalıyım tabiki gömlümden bursanın kazanması geciyor ama hak eden kazansın dersın olur biter böyle eyvam yapmayla bişey olmaz...
İNADINA SİVASSPOR
Aslında hiçbir taraftar forum sitesine başka takım üyesi almayacaksın. Türk insanında doğru dürüst muhabbet kültürü yok. Maksat dostluk maksat spor maksat ahlak... Bırakın sporu sportmence yapalım izleyelim. syglr
58Mert58 09.03.2007, 20:14 Bursali arkadaslarimizi Sivas´imizda cok güzel karsilanacaklarina eminim bende diyorum Maca kadar , macda misaferperverlik biter gardas
insallah güzel bir mac olur.
Macdan yüzü gülerek cikan biz olacagiz kalpden inaniyorum
s.a oncelıkle maçı iyi oynayan değil bursasporum kazansın bol şans
KıZıL_CeHeNNeM 09.03.2007, 20:17 kardeş bura bursa nın sayfa sı değil gelirsin takımını ADAM GİBİ desteklersın bizene kac bin taraftarla oynuyorsnun düşmüşsünüz kalkmışsınız bizene bursanın hayat hikayesini burda kimsenın ilgisini cekiceğini düşünmüyorum...
dersin ben bursalıyım tabiki gömlümden bursanın kazanması geciyor ama hak eden kazansın dersın olur biter böyle eyvam yapmayla bişey olmaz...
İNADINA SİVASSPOR
BUNLAR BÖYLE İŞLERİ GÜÇLERİ ..............
yenin şımartmayın onlar küstah ama siz insanlık öğretin birde futbol dersivererin engin hoca meydan okudu bursada yaptığı acılamadaklamada onlar bize göre daha zayıf ve yıldız futbolcuklarıyok havasını södürürüz demişti bende söylemesi
divrigili_58 09.03.2007, 20:27 tahmini skor 3-1 her türlü yeneriz bursayı :)
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.03.2007, 21:05 hoş geldiniz sefalar getirdiniz.................... ..........
1967_CLUB_ERDİ 09.03.2007, 21:07 TARAFTARLARIDA GELMİŞ Mİ ?
DÜN ARKADAŞIN BİRİ ATIP TUTUYODU
madraider 09.03.2007, 21:34 inşallah bir sorun olmazsas bu maç bizim olacak bu arada tüm hemşolarıma selam gardaşlar benim yerime de maçta tezahurat edin ben çünki orada olamayacagım haydi sivasım güldr yüzümüzü yine
ilteriş58 09.03.2007, 21:46 Bence de bu maç bizim (2-0) baliliden bekliyorum ben golleri
merkez-apo 09.03.2007, 22:00 fenere atamadı bursaya atsın bari
ceza_tolga_rep 09.03.2007, 22:17 hoşgeldiler inşallah boş giderler.
BekirBayrak 09.03.2007, 22:26 hey yavrum beee OTOBÜSDE SÜPER HAYDİ BURSAM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ
sahaya çıkacak diğer otobus arkadaslarınız nerde :D
Fatih Bayrak 10.03.2007, 01:07 sahaya çıkacak diğer otobus arkadaslarınız nerde :D
Abi Süpersin ya inan gülmekten yikildim :D:D
sivaslıavukat 10.03.2007, 01:11 Hoşgelmişler , biz ilk sezon bursaya hoş gelip hoş gitmiştik ,darısı bu maça.
izmirliyigido 10.03.2007, 07:38 Hoş geldiniz ama inşallah boş gideceksiniz... Öncelikle size şunu söyleyeyim. Biz 2 hafta üst üste sahamızda yenildiğimiz Antalyaspor ve Konyaspor'u bile alkışlarla gönderdik. Sizlerde efendi olun sonuç ne olursa olsun alkışlayalım ve güzel görüntülerle uğurlayalım.
Sivas halkı her zaman insalcıldır, iyi niyetlidir ve centilmendir. Aramızda birkaç sivri çıkmış olabilir, onların adına ben özür dilerim. Kardeşim, şehrimize hoş geldiniz, inşallah geçen hafta Fenerbahçe maçı ve dün akşamki Skarya-kayseri maçı gibi güzel bir müsabaka olur ve hakeden kazanır..
umarım dostça bir maç olur ama BURSASPORUM bu maçı kazasız geçecektir..
starkhan 10.03.2007, 11:46 bursalılar fazlamı ümitleniyorsunuz ne!!! Anladık Sivas biraz fazla misafirperver :))) ama kusura bakmayın bu maçta misafirperverlik yok ( Skor anlamında tabiki) fazla havalanmayın sonra yere çakılırsınız.ne çabuk unuttunuz 3 -1 iiii
bizim futbolcularımıza olan güvenimiz tam
yigidolar06 10.03.2007, 12:50 DOSTLUK KAZANSIN BURSA VEDE BURSASPOR DOSTUMUZDUR HAK EDEN KAZANSIN BENCE BERABERLİKLE SONUÇLANIR MAÇ HER İKİ TAKIMADA BAŞARILAR
Yigido58_NL 10.03.2007, 13:06 Ortami germek isteyen arkadaslar,birsakin artik boyle muhabbetleri gelin adam gibi yorumunuzu yazin,diger yorumlari okuyun sonra neyapiyorsaniz yapin ama ortami gerecek cumleler kurmayin.Her iki takim taraftarida.
bdogan58 10.03.2007, 13:07 boşu boşuna gelmişsiniz yol paranıza yazık kaybetçeğiniz maç bir maç için yazık....!!!!!!!!
Alperen58 10.03.2007, 14:54 ACABA TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK MI MAÇ DA
Timsah yürüyüsü degilde timsah avcisi YIGIDO yürüyüsü yapildi.:)
Alperen58 10.03.2007, 14:57 ACABA TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK MI MAÇ DA
tahmini skor 3-1 her türlü yeneriz bursayı :)
iyi tahmin.bursa ya bu sezon iki mactada ayni tarife,en güzel bisey.
SivasLady 10.03.2007, 14:57 BursaSpor nasil geldiyse öyle gitti :D eli bos
helal olsun SivasSpor`uma
hem kendi sahalarinda (1-3) hem kendi sahamizda (3-1) yendik :D
izmirliyigido 10.03.2007, 14:59 Hoş geldiniz ama inşallah boş gideceksiniz... Öncelikle size şunu söyleyeyim. Biz 2 hafta üst üste sahamızda yenildiğimiz Antalyaspor ve Konyaspor'u bile alkışlarla gönderdik. Sizlerde efendi olun sonuç ne olursa olsun alkışlayalım ve güzel görüntülerle uğurlayalım.
Sivas halkı her zaman insalcıldır, iyi niyetlidir ve centilmendir. Aramızda birkaç sivri çıkmış olabilir, onların adına ben özür dilerim. Kardeşim, şehrimize hoş geldiniz, inşallah geçen hafta Fenerbahçe maçı ve dün akşamki Skarya-kayseri maçı gibi güzel bir müsabaka olur ve hakeden kazanır..
DEDİĞİM GİBİ OLDU. GEÇEN HAFTA Kİ F.BAHÇE MAÇI GİBİ VE DÜN AKŞAMKİ SAKARYA-KAYSERİ MAÇI GİBİ GÜZEL VE MUHTEŞEM BİR MAÇ VE ŞAHANE GOLLER OLDU....VE, HAKEDEN (YANİ SİVASSPOR) KAZANDI...
TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR...
.
Geldikleri gibi gittiler ne güzel misafir.... :)
aykut-akay 10.03.2007, 15:46 HOS GELDI
IY GELDI BIZE
UGURLA OLA
rotasiz_fr 11.03.2007, 11:24 ee beyler o elinde bi sey olan oyuncuyu taniyorum bursanin sivaslisi keske oda sivasta oynasa:D
|