Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Kanatlarımın Altında

rafet.burak
11.03.2007, 13:14
Bir zamanlar bir sivaslı vardı.Bir zamanlar sivas vardi hayatta.taki adımını sivastan 1 metre oteye atana dek.hayat durdu sonra ki sivas yalnız kalmadı sevdıklerını bıraktı sivasli sivasta sonra onlar da adım attı sıvastan bır bır azaldık.ama benım gonlum hep sıvasta kaldı aklım sevdıgım kız kardeslık dostluklar hep sıvasta vardı orda yasanıyor gercek akrabalıklar dostluklar sevgıler.sivaslı olunmaz gercektenden de sivasli dogulur belki ama bu güzel memlekete adım atanı da sivasli olmayanı yigit yapacak bir cok sivasli var aramızda.arkadaslar tüm sivaslilar ben de sivasliyim.hepinizi cok seviyorum.su anda afrıkada ta ıspanya sınırındayım cok uzaklarda casablancadayım.bır cok arkadasım vardı sıvasta.eger bu sıteye onlardan da uye olanlar varsa gozlerınızden opuyorum.en son 1999 senesınde sivas super lısesı sayısal bolumunden mezun olmustum daha sonra sıvasa donme sansım cok az oldu.cok ozledım ben sıvasımı guzel ınsanlarını.kendınıze cok ıyı bakın.bu arada buralarda bızı yalnız bırakmayın maıl atın mesaj atın.tanısalım.sivaslı kardeslerımle arkadaslarımla tanısmak ısterım.Gercekten ınanın ama gercekten ben askı tatmadım cunku aklım hep sıvaslı guzelımdeydı dostlugu tatmadım aklım sıvaslı dostumdaydı ve daha nıce Sivaslı gibi.Hayat akıp geciyor benden de ama yalnız olmayalım yeter ki maillerinizi cevaplarınızı beklıyorummmmm.Ve Hepınızı uzaklarda da olsam hıssedıyorum.sivasi her anımda hissediyor yasıyorum.Ben Sivastan Ayrılırken kanat taktım Sivası kanatlarımın altına aldım.Sıkı sıkı sardım ki Düsmesin diye.Sivasın güzel insaları sizde biz gurbetcileri hatırlayın ki sivas Yükselsin göklerde

rafet.burak
11.03.2007, 13:51
durun hele bi soluklanalım.Sivasa ozlem cekenler tanısalım.her kes tanıtsın kendını ben su anda ıs ıcın yurt dısındayım ama tum sıvaslılarla tanısmak ısterım.maıllerınızı cevaplarınızı beklıyorum.bu baslık altında bulusalım tanısalım.

tum sıvaslılar nerden katılıdıgınızı yasınızı belırtın ısmınızı belkı esımız dostumuz arkadaslarımız aynı sıtedeyız ama haberımız yok.

ben rafet burak ozusen sivaslyım
vali muammer ilkogretım okulu
fevzı pasa ortaokulu
sıvas super lısesı
selcuk unıversıtesı

ınsaat muhendısyım su anda afrıkada casablancadayım.
yasım 25.

Tüm Sivaslı dostlarım Yurt içi Yurt Dısı Farketmez yazalım Tanısalım.

myway
11.03.2007, 14:25
ÇOK GÜZEL DİLE GETİRMİŞSNİZ GERÇEKTEN SİVAS ÖZLEMİNİZİ.
İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KAVUŞURSUNUZ NE DİYELİM.
AFRİKAYA CASABLANCA YA BİZDEN SELAMLAR:)
BEN DE İZMİRDE ÖĞRENCİYİM.ÖZ VE ÖZ SİVASLIYIM..
SİVAS ÖZLEMİ VAR HER ZAMAN BENDE DE UZAK KALDIĞIMDA..
EN SON 20 GÜN ÖNCE SİVASTAYDIM ARA TATİLDE...
ÇOK DA GÜZELDİ DOSTLARI AKRABALARI GÖRDÜM..
SİVASSPORUMUZUN 2 MAÇINA GİTTİM..
10 GÜN KALDIM HER GÜN KAR YAĞDI:)
HAVASI SUYU BİR BAŞKA GÜZEL MEMLEKETİMİN...
YAZI BAŞKA GÜZEL KIŞI BAŞKA GÜZEL...
SİZ ANLATIN ORALARI RAFET BEY?

özsivasli1903
11.03.2007, 14:35
vallaha kardesim sivas atesi seni baya bi yakmis... söndür su atesini artik ya... stuttgartdan direkt ucus yap sivasa ... söndür atesini...

slmlar özsivasli Bugra Yildirim

rafet.burak
11.03.2007, 16:14
Degerli Hemserim Myway buralarını sormusun ınanırmısın Sivas kalbin olunca damarlarındaki kan suyu rengi havası olunca buraların yada cennet güzellikte bakmaga doyamayacagın her yer insana kapı onu gelıyor.SİVAS bi baska bu arada keske kar yagsa buradada.ama imkansız afrıkada sadece 1 ay kıs yasanıyor o da sadece sabahları hava soguk o kadar.Konuya ılgınız ıcın tesekkurler.Devamını beklıyorum.Dostlarım Hemsehrilerim.

rafet.burak
11.03.2007, 16:16
tesekkurler bugra sanada umarım senın de benımde ozlemlerımız en kısa zaman ıcınde gerceklesır.

UTKUM_58
11.03.2007, 18:05
Bir zamanlar bir sivaslı vardı.Bir zamanlar sivas vardi hayatta.taki adımını sivastan 1 metre oteye atana dek.hayat durdu sonra ki sivas yalnız kalmadı sevdıklerını bıraktı sivasli sivasta sonra onlar da adım attı sıvastan bır bır azaldık.ama benım gonlum hep sıvasta kaldı aklım sevdıgım kız kardeslık dostluklar hep sıvasta vardı orda yasanıyor gercek akrabalıklar dostluklar sevgıler.sivaslı olunmaz gercektenden de sivasli dogulur belki ama bu güzel memlekete adım atanı da sivasli olmayanı yigit yapacak bir cok sivasli var aramızda.arkadaslar tüm sivaslilar ben de sivasliyim.hepinizi cok seviyorum.su anda afrıkada ta ıspanya sınırındayım cok uzaklarda casablancadayım.bır cok arkadasım vardı sıvasta.eger bu sıteye onlardan da uye olanlar varsa gozlerınızden opuyorum.en son 1999 senesınde sivas super lısesı sayısal bolumunden mezun olmustum daha sonra sıvasa donme sansım cok az oldu.cok ozledım ben sıvasımı guzel ınsanlarını.kendınıze cok ıyı bakın.bu arada buralarda bızı yalnız bırakmayın maıl atın mesajatın.tanısalım.sivaslı kardeslerımle arkadaslarımla tanısmak ısterım.Gercekten ınanın ama gercekten ben askı tatmadım cunku aklım hep sıvaslı guzelımdeydı dostlugu tatmadım aklım sıvaslı dostumdaydı ve daha nıce Sivaslı gibi.Hayat akıp geciyor benden de ama yalnız olmayalım yeter ki maillerinizi cevaplarınızı beklıyorummmmm.Ve Hepınızı uzaklarda da olsam hıssedıyorum.sivasi her anımda hissediyor yasıyorum.Ben Sivastan Ayrılırken kanat taktım Sivası kanatlarımın altına aldım.Sıkı sıkı sardım ki Düsmesin diye.Sivasın güzel insaları sizde biz gurbetcileri hatırlayın ki sivas Yükselsin göklerde

ben ALPARSLAN kardes avusturya viyanadan katiliyorum kaldirim muhendisiyim:) 28 yasindayim.:)saka biyana ticaretle ugrasiyorum,yazini begendim guzel yazmissin bende cok ozledim sivasimi,,sivas gibi yer varmi be kardasim izgara koftesini özledim yaninda ayran ve yesil biber offfffffffffff birde pideyiiiiiiiiiiiiiii immmmmmmmmmmmimmmmmmmm

myway
11.03.2007, 19:26
ben ALPARSLAN kardes avusturya viyanadan katiliyorum kaldirim muhendisiyim:) 28 yasindayim.:)saka biyana ticaretle ugrasiyorum,yazini begendim guzel yazmissin bende cok ozledim sivasimi,,sivas gibi yer varmi be kardasim izgara koftesini özledim yaninda ayran ve yesil biber offfffffffffff birde pideyiiiiiiiiiiiiiii immmmmmmmmmmmimmmmmmmm

OFF GELİN ETLEKMEK DÖKTÜREK AFİYETLE YERİZ GARDAŞLAR;)

myway
11.03.2007, 19:29
Degerli Hemserim Myway buralarını sormusun ınanırmısın Sivas kalbin olunca damarlarındaki kan suyu rengi havası olunca buraların yada cennet güzellikte bakmaga doyamayacagın her yer insana kapı onu gelıyor.SİVAS bi baska bu arada keske kar yagsa buradada.ama imkansız afrıkada sadece 1 ay kıs yasanıyor o da sadece sabahları hava soguk o kadar.Konuya ılgınız ıcın tesekkurler.Devamını beklıyorum.Dostlarım Hemsehrilerim.

ÇOK HAKLISINIZ VALLA...GURBETLİK YAAMADIM SİZİN GİBİ HİÇ AMA BEN DE YAZLARI HARİCİ SİVASTAN ZAK KALIYORUM.AMA GİDENLERDEN DUYDUĞUM KADARI TIPKI SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYOR HERKES.VATAN TOPRAĞI CENNET GİBİ DERLER HEP:) İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİVASA GELMENİZ NASİP OLUR:)
SAYGILAR SELAMLAR UZAK DİYARLARA...

Yiğiter
11.03.2007, 19:34
durun hele bi soluklanalım.Sivasa ozlem cekenler tanısalım.her kes tanıtsın kendını ben su anda ıs ıcın yurt dısındayım ama tum sıvaslılarla tanısmak ısterım.maıllerınızı cevaplarınızı beklıyorum.bu baslık altında bulusalım tanısalım.

tum sıvaslılar nerden katılıdıgınızı yasınızı belırtın ısmınızı belkı esımız dostumuz arkadaslarımız aynı sıtedeyız ama haberımız yok.

fevzı pasa ortaokulu
sıvas super lısesı
selcuk unıversıtesı

yasım 25.

sizi tebrik ediyorum ben erzurumda dayanamıyom sivas hasretine siz afrikalardan nasıl dayanıyonuz helal olsun

UTKUM_58
11.03.2007, 19:34
OFF GELİN ETLEKMEK DÖKTÜREK AFİYETLE YERİZ GARDAŞLAR;)

YAW KARDES AGZIMIN SUYU AKTI ETLIEKEKMEK YANINDA AYRANN DOMATES BIBERR KIZARTMASII OFFFFFFF MAYDANOZLU SOGANLI NE GIDERDI DEMI

Besyo_cu
11.03.2007, 19:35
Eee bırakın işi gücü gelin sivas a bi canlı canlı 4 eylülde mac izleyin kelle kırıdır etliekmek döktürürüz ;:D

myway
11.03.2007, 19:35
ALLAH BEN DE AÇIM ZATEN DUR NEYSE GARDAŞ DAHA ANLATMA:D
HELE Bİ DE SİVAS MANTISI OLACAK Kİ ŞİMDİ NE YENİRDİBE:D

rafet.burak
11.03.2007, 21:18
Sivasta ben her zaman kendi etli pidemi kendim icini hazırlar yaptırırdım.Sivasın Fırınları vardır.Tatlı su ıcmek ıstersen her adım bası cesmesı vardır.Buz gibi gürül gürül berrak akan suyu baska hangı memlekette bulabılrsınız.Sivasın o guzel kıslarını ozledım.Arkdaslar bu arada eger elınde sıvas fotoları olan arkadasşar varsa lutfen maıl atalım bırbırmıze ya gercekten cok ozledık sıvası.Kırlı ahmetın koftesını yanında ayranını ardından soyle bı tur atıp sonra bı acı kahvesını ordan da bı nargılesını ozledım sıvasımın.Sivasımın temızlıgını guzellıgını bulamadım hıc bır yerde.ınsallah turkıyeye geldıgımde ılk yapacagım ıslerden bırısı sıvasa gelmek olacak.Arkadaslar msn adresımı ısteyen arkadaslara verebılrım.yeterki sivasla ılgılı anıları paylasalım guzellıklerını tarıhını fotolarını.bende de var bende yollayabılırım ama ozellıkle sıvasta yasayan kardeslerımız den destek beklıyorum bu konuda.

Gözleri Keskin Kalbi Saglam Kisiligi Mert Elleri Pence Disleri Kama Memleket SİVAS'ın onderlıgınde Kanatlarımı actım Ucuyorum Gezıyor ogrenıyorum.Sivası ogretiyorum.Fisildiyorum Rüzgara dünya ınsanlarına Sivası anlatsın Diye.

Sagılar,Sevgiler Hemserilerim.

myway
12.03.2007, 03:23
BENDE Bİ TON SİVAS RESMİ VAR RAFET BEY SİZLE PAYLAŞMAK İSTERİM

tykinik58
12.03.2007, 09:19
Canlarım benim, canım gardaşlarım. Bu kadar dertlenmeyin. Gelin Sivas'a hem havasını teneffüs edin, hemde hep beraber bir etlekmek yiyelim. Hem tanışırız hemde Sivas'a olan özleminizi giderirsiniz.

ertor58
12.03.2007, 09:50
sivas özlemi sivas aşkı bambaşka daha 2.5 ay önce bayramda sivastaydım ama şimdi burnumda tütüyor memleketim anam babam. arkadaşlarım dostlarım. akbrabalarım. çerkezin kahvesi, cıbırlar parkı, çifte minaresi , etlekmeği :-) , taTlı serin suyu, ızgara köftesi, sivassporu dört eylülü, offfffff offff. şimdi tek tesellimiz sivasspor neydi o günler 3i ligdeyken turhala maça gitmiştik ne kavga çıkmıştı postacıyı benzetmişlerdi tohatlı vardı bidene, tek grup çılgınlar58 di of unan çubuğununan maç yapıp hep seyircimizin güzelliginden bu takımın süper lige layık oldugundan bahsederdik, ama hayal gibi gelirdi inanamazdık. 2. lig takımlarına bile imrenirdik. tüm şampiyonluklarını izledim de sivasımın süper lige çıkınca bizde sivastan ayrılmak zorunda kaldık iş için sivasta bir süper lig maçı izlemek nasip olmadı. offfff offff. takımımıza sahip çıkalım hep beraber.

ertor58
12.03.2007, 18:32
sivas sporumuza sivasımıza istanbuldan sevgilerle

sinan-58
12.03.2007, 18:38

fevzı pasa ortaokulu
sıvas super lısesı
selcuk unıversıtesı

yasım 25.

burak abi sen fevzipaşada hangi sene okudun ben de şimdi o okuldayım

58svs58
12.03.2007, 19:08
valla bende 12 senedir sivastan uzağım ilk defa bu sene uzun uzun kalma şansım oldu 40 gündür sivastayım sivas eski sivas değil herkes kabadayı olmuş. herkes alkolik olmuş tinerciler sarmış heryeri. kazandığım paranın yarısından fazlasını sivasta harcardım ama ilk defa kırgınım. sana bi olay anlatayım postanenin karşısında bi kuyumcuya girdim altın alacam. kredi kartı geçermi dedim evet tabii abi buyur dedi. altı tane çeyrek verirmisin dedim. adam bana kredi kartı çeyrekte geçmez dedi. işte böyle olmuşlar.

rafet.burak
12.03.2007, 23:41
Degerli Sivaslı kardesım ben sanırım yanlıs hatirlamiyorsam 92-95 yılları arasında okumustum fevzı pasa orta okulundan burak abınden eger kaldılarsa oradakı bılen tanıyan tanımayan tum hocalarına ve tum fevzı pasa orta okuluna sevgiler.Sanırım edip hocam vardı bı tek onun ısmı aklımda kalmıs ısmını ters cevırınce pıde oluyor.Sivasa sevgiler

Fatih Bayrak
13.03.2007, 00:11
Gardas bu güzel yazilarin icin tesekkürler

Ben Fatih Bayrak 32 yasindayim
Evli ve iki cocuk babasiyim
Sivas Merkez denim.
Su anda Almanya Recklinghausen sehrinde yasiyorum.
Biraz da olsa Sivas sevdasini gidermek icin Burda Almanyada kurdugumuz
ASiB ( Avrupa Sivaslilar Birligi ) catisi altinda calisma ve faliyetlerde bulunuyoruz.
Ticaretle ugrasiyorum.
Hersene Sivas´a gidiyorum ama Sivas´a doyamadan tekrar birakip geliyoruz.

Almanyadan Casablancadaki Canlara, Gardaslara , Yigidolara selamlar

HAZAN1612
20.03.2007, 13:07
tesekkurler bugra sanada umarım senın de benımde ozlemlerımız en kısa zaman ıcınde gerceklesır.

Memleket hasreti,yavuklu sevdası gibidir..tüter buram buram...baktığın heryerde görürsün onu....her köşe başında akan tatlı su çeşmelerini...ve en son akan tatlı suyu görmüşsündür sevdalının gözlerinden yanaklarına süzülen..ismi bile duyulmayan bir yerdesindir ve bir sıcak bakış ararsın baktığın insanların gözlerinde...ararsın..bulamazs ın...bir gardaş diyeni ararsın.bi dese ,biri bi dese nasılda sarılırsın sımsıkı...diyenide bulamazsın..
memleketin den ne kadar uzaktaysan,sevdalından,anandan babandan ne kadar uzaktaysan...okadar yakın olursun aslında...kafana çakarsın hepsini tek tek..yüreğine sokarsın..ve 24 saat düşünürsün yakınında hissetmek için onları..
ilk günler,sanki tüm herkesin neler yaptığını bilirsin...belediye otobüslerinin hareket saatini bile bilirsin..yavuklunun seni düşündüğü saatleri...anacığının yemeği ocağa koyduğu saatleri,babacığının camiden geldiği saatleri hepsini...
günler geçer....
ve düşündüğün ,düşünü kurduğun her şey anı olmuştur sanki..
napıyorlar demeye başlarsın,nerdeler..kiminleler ..içindeki hasret denen kor alev almaya başlar,ve düşündükçe daralır için..
ne zaman bitecek bu gurbet demeye başlarsın......
bitmez....
memleket hasreti,yavuklu sevdası gibidir yakar insanın içini ve kavuşmayınca bitmez.....

koyulhisar
20.03.2007, 13:34
Bu yazın İçin sana teşekkür ederim kardeş

http://198.64.133.101/gc/crunch_temp/GIF-207375790085.107.172.220_128.g if

rafet.burak
21.03.2007, 03:05
Nerde Kalmıstım Biliyormusunuz Bulutların arasına saklanıp sivasımı Seyredalmıstım ki bi şimsek çaktı.Uyandırdı beni.Kalk yeter dedi.
Aldı beni Yagmur tanesi hızla yeryüzüne fırlattı.Topraga o kadar sert carpmısım ki.Tekrar daldım uykuya.Tam toprak rahatmıs derken bu seferde güneş carptı.yandım kavruldum.Tekrar kalktım tam sendelenip kendime gelecektim ki Sele kapıldım.Kurtulamadım selde beni çok uzaklara sürükledi gözlerim gormedi kulaklarım duymadı ki gözlerimi açtıgımda damarlarıma kadar yalnızdım.meger gozlerım sımsek kalbım mızrak ellerım pence kalbım celiktenmiş meger ben Kara topragın ogluymusum.Deniz Su bilmezmişim üsümez aglamazmısım.
ondan sele gunese sımsege dayanırmısım.meger yer bılmez ız bılmezmısım ama velakın memleket hasretım sevdam benı almıs goturmus.yagmur tanesi olmus gunese acmıs sele kapılmısım da aramıs bulamamısım vatanımı yatagımı.

Dostlar kımbılır belkı yakında gonlumuz yıne dolar sıvas hasretı kalbımızde derınlerde artık derınlerımıze yenılerını alacaz musade varsa gurbette ızın verırse memleketım ınsanı gonlumuzde yer edecek guzeller fırsat ıster kı BURAK kardesınıze dua edın.Yalnız kaldık uzaklarda artık belkide vakti geldi Sivasımı Güzelimle paylasmanın.Tatli sicak Kimbilir Sivas kadar dost Sivasımı konusmasa Sivasimi yasamasada Bir Sivasli olmaya müsait Bi yenge gelecek belkide Sivasa Kimbilir beliki Uzak ülklerde yasayan bi çok sivasli gibi benimde gönlüm güzelimde olsada aklım duygularım sivasla atsada hep yeni sivaslilar da lazım dünyada.Saglıcakla Kalın Yeni Sivasli Yengenize merhaba demeye hazır olun.
Unutmadım Güzelim Seni Sen Bıraktın beni ellerinle Verdin artık Kalbim kilidi yabancı ellerde sen biraktin kilidin anahtarını elinden sele sen verdin beni.Belki bir gün yine olmaz artık güzelim.
Sivas evet ama artık sen Derinlerden aktın gittin sel olup savruldun.

Dostlar Çok Uzaklardan Herkesee Sevgiler.......

Sungurhan
21.03.2007, 09:14
Al Bendende okadar Gardaslar...:::))))

tolgasel
07.04.2007, 14:36
türkiyenin alt paralelindeki yaşanılan her ülkede çok ama çoook fazla hasret çekilir, türkiyenin üst paraleline çıkınca bu hasret bitiyor.. rafet sayılı günün vardır biter, o proje bitince imkanın olursa soğuk ülkelere doğru gel, buralar daha güzel, her taraf sivas gibi yemyeşil, ırmaklar dereler, iklim aynı eski sivas köyleri gibi,,,

mesut_koçak_58
07.04.2007, 14:52
TUM SİVASA HASRET DUYAN VE İŞİNDEN VEYA BASKA SEYLERDEN DOLAYI SIVASA GELEMEYEN TUM SİVASLILARA ALLAH SABIR VERSIN EN KISA ZAMANDA İNSALLAH HASRET GIDERIRSINIZ....

PRoFeSSioNaL
07.04.2007, 15:13
HELAL BİZE HELAL SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ali_zara
07.04.2007, 15:16
S_İ_V_A_S_S_P_O_R aliş58____________________

Adnan Bayrak
07.04.2007, 15:20
selam YIGIDOLAR güvercini altin kafese koymuslarda illede benim vatanim demis olsun iyide olsa kötüde olsa sivas bizim sivasimiz bende 27 senedir sivastan uzak yasiyorum izine gittiyimde sivasa doyamiyorum gardaslar herkese selamlar.KÖLN.den Adnan

serhatcan
07.04.2007, 15:21
herşeyi ok güzel dile getiriyorsunuz daa,sivaslıların sivastan kaçmalarının nedenini kendinize bile soramıyorsunuz. Unutmayın her sivaslı sivası seviyorr. amaaa bişey varr. sivaslıı sivaslıyı seviyormuu. tarihe bakın hep sağ sol kavgası alevi sünni kavgası. ne acı değilmi. şimdi burada tanılşalım diyorsunuz acabaa sivasta hep beraber yaşayabilecek birbirimizi sevecekmiyiz. sorun burada.Biraz düşünün bakın bana hak vereceksiniz. Çıkmışız gurbete gurbete yaşayıp kazandığımızı gurbette harcıyoruzz. bunların nedenlerini kendinize sorun. ÖNCEE BİRBİRİMİZİ YANİ SİVASLI SİVALSLIYI SAĞCI SOLCU ALEVİ SÜNNİ DEMEDEN SEVMELİ. SEVGİ OLMADAN YAŞAM OLMAZ. şimdi sizin yazdığınız hasret yazıları,tanışma isteme yazıları bana cidden inandırıcı gelmiyor. HERKESE SAYGILAR.

nazimgulturk
07.04.2007, 16:11
BENDE 11 YILDIR SİVASTAN UZAKTAYIM HER YIL GİTSEMDE YİNEDE YERİNİ ALMIYOR HEP ORDA KALMALIYDIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM AYRICA TÜRKİYENİN KÖY NÜFUSU EN FAZLA ŞEHRİYİZ AMA KÖYLERİMİZDE KİMSELER KALMADI.....

Duhan58
07.04.2007, 16:43
selamlar olsun trabzonda herkese

rafet.burak
09.07.2007, 00:12
Dostlarım hemserilerim temmuz 15 te tatılımı gecırmek uzre SIVASA gelecegım tanısmak gorusmek ısteyen arkadaslarla guzel bı nargıle keyfı yasamak ısterım tanısmak ısterım hemserılerım.Sivasa sevgilerle çok özledim.

RAFET BURAK

ZALIM_58
09.07.2007, 00:21
selam YIGIDOLAR güvercini altin kafese koymuslarda illede benim vatanim demis olsun iyide olsa kötüde olsa sivas bizim sivasimiz bende 27 senedir sivastan uzak yasiyorum izine gittiyimde sivasa doyamiyorum gardaslar herkese selamlar.KÖLN.den Adnan

adnan abi sen erdal ebinin nesisin altuntabak taki kasap erdal ın sanki seni ben orda gördüm bugün dün önceki gün

58isa58
11.10.2007, 17:09
Gardaşlarım bende iskenderundan İsmail Görüyorum ki Türkiyeyi aşmış yurt dışını ele geçirmeye çalışıyoruz Türkiyeyi zaten saymadan gectim çünkü hemen hemen bütün illerde yaşayan hemserilerimiz var...ama Sivasın adı bir başka havası bir başka...ya ben sivas giderken sivasımızn firmalarına hususi binip ve sivas heyecanım bende ta otobüste başlıyordu...

EyüphanAydın
11.10.2007, 17:14
VALLA ÇOK GÜZEL OLMUŞ ŞU DİLİMİZ OLMASA ACABA NE OLCAK NASİL ANLATICAZ

altuntas58
15.10.2007, 22:12
Biz gurbette yaşayan sivaslı yiğidolar her zaman sivas hasretiyle yanar tutuşuruz bunu anlatamam ancak yaşamayla olur kimse keyfi memleketini terk etmez her kulun bir derdi vardır işi başka yönlere cekmekle bir yerlere varamayız sebepsiz kuş ucmazmış onun için kimse başkasının arkasından bilmediği kounlar hakkında yorum yapmasın yanlış olur her şey sivasspor için hep destek tam destek BAŞKA SİVAS YOKTUR

muhsin koçak
16.10.2007, 23:51
sivas hasreti çeken bütün yiğidolara en kısa zamanda sılalarına kavuşmalarına diliyorum;bu günden itibaren sivası bir başka yaşayacağım gurbette sivas özlemiyle yanıp tutuşan tüm dostlar için.selametle kalın!:)

58 EFENDİ 34
28.10.2007, 20:18
bülbülü altınkafese koymuşlar ah vatanım demiş....bütün gurbet yorgunu sivaslı gardaşlara selamlar

KonaKLı
28.11.2007, 23:18
Ankaradan Sivas Hasreti Çekilmior ya memleketimi özledim yiğidoları ozledım :D

Yigido_Burak
28.11.2007, 23:45
Sivas Sewgisi Senı ßaya ßi Yakmıs Garda$ Kac Senedir Gitmion Sivasa...Senı Sivasla ßulu$TurMak Lazım Hea

zaralım 58
29.11.2007, 00:20
ah ah şu imkanlar bir el versede sivas'ımı zara'mı bir göebilsem

Ss--58--Ss
29.11.2007, 01:01
gurbetlik zor gardaşlar insanın kendi memleketi gibi olmuyor heryer.

Ss--58--Ss
29.11.2007, 01:02
SİVASIN HALİ BAŞKA
SİVASLI DOYMAZ AŞKA
SEVDİĞİDE VARSA
SİVASLI ÖLMEZ ASLA
SİVASLI AĞLAMAZ,AĞLARSA KİMSE DUYMAZ.
UNUTMA HERKES SİVASLI OLAMAZ...

rafet.burak
10.01.2008, 02:53
Eğer ben damarlarımda akan kanın rengi kadar gerçek bir insan deilsem Eğer ben Sivas'ta doğup büyüdüysem ve memleketimi unutacaksam bu memleketin insanını havasını suyunu unutacaksam neden nüfüs cüzdanımda SİVAS yazsın.Ya gerçekten özledim ben memleketimi yani aslında anadoluyu özledim bu ne ya ben afrikadayım 1,5 sene oldu daha kış ama hala tişörtümü çıkarmadım 16 aydır...Sivas'ımın beyazını havasını suyunu kokusunu özledim...
Eğer sitede aradaşlar sivasta yaşayanlarınız varsa foto çekin ekleyin siteye bizde görelim Sivası canlı canlı...