Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?

ceza_tolga_rep
12.03.2007, 00:52
Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum Köln'e gitmeden önce genç oyuncumuz Gürhan Gürsoyu istediğini biliyormusunuz?

20 Yaşındaki genç oyuncunun bonservisi Fenerbahçede ve istdiği zamanda Gürhanı alabilecek?Size göre Gürhanın bonservisini almalımıyız?

Flavio
12.03.2007, 01:01
Kaynak telelig.Gelse harika olur bonservisiyle ama fenerin onu bırakcağını sanmıyorum.

Besyo_cu
12.03.2007, 01:04
Yav bune hız daha biraz önce teleligde söyledi :D

aykut-akay
12.03.2007, 01:26
HAYIRLISI OLSUN NE DIYELIM

---

tykinik58
12.03.2007, 09:05
Bence de gelecek vaadeden bir oyuncu. Onunla birlikte Can Arat'ı bonservisleriyle bereber almkata fayda var. Madem SERVET'te gidici, onun yerine tekrar CAN ARAT'ı almak lazım. Gürhan'ın da maşallahı var, nazarlardan uzak..

Dağcı
12.03.2007, 09:05
Adları büyük ama kendileri küçük olan bu takımlar, gelecek vaad eden genç futbolcularını diğer takımlara yetişmeleri ve pişmeleri için kiralık veriyorlar. Kendi bünyelerinde tutsalar yedek kulübesinden çıkamayacaklar. Onlarda kendilerini gösterebilmek için var güçleriyle mücadele ediyorlar.

Gürhan'ın son zamanlardaki yükselen form grafiği hem kendisinin yolunu açıyor hem de Sivassporun...

divrigili_58
12.03.2007, 09:22
futbolcu arkadaşımız bize gelince kıymete bindi tabi fb'nin onu bırakacağını sanmıyorum kimbilir verdikleri için pişmandırlar belki:)

OLCAY_58_AKKUS
12.03.2007, 09:44
Geçen hafta ben Fikret Ünsalın ağzından dydum.Gürhanın bonservisini bizzat Aziz Yıldırımdan istemiş ama Aziz yıldırım hiç yanaşmamış.Yinede en azından önümüzdeki sezonda takımda olmasını sağlasalar süper olur.

salihak
12.03.2007, 15:19
sivasspor ne yapıp etmeli sgürhanın bonservisini almalı çünkü potansiyeli yüksek bir futbolcu ayrıca sivasspora çok büyük maddi açıdan gelir sağlar satılırsa

yigido_furkan
12.03.2007, 15:35
bnce seneyede kıraya verebilir fener suanda gitse fbde oynayamaz büyük takımlar genclere pek sans vermiyolar ama Sivasa verse hem adam tecrube kazanır hemde bizim için ii olur

altuntas58
12.03.2007, 16:00
bence gürhanla beraber can aratıda almalıyız
hatta önce canı bünyemize katmalıyz servet
giderse onun boşluğunu kimle doldurabilirizki
ikiside genc vede gelecek vaad ediyor
ikisininde sivasspora katkıları tartışılmaz

ÜSKÜDARLI YİĞİDO

talha58
13.03.2007, 13:28
Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum Köln'e gitmeden önce genç oyuncumuz Gürhan Gürsoyu istediğini biliyormusunuz?

20 Yaşındaki genç oyuncunun bonservisi Fenerbahçede ve istdiği zamanda Gürhanı alabilecek?Size göre Gürhanın bonservisini almalımıyız?

Bunu zaten Daum Köln ile anlaştığı zaman Gürhan Gürsoy başlığı altında ben açıklamıştım. O başlığa bir göz atın isterseniz.

yigido_adem
13.03.2007, 13:59
VALLA ALSAK İİİ OLUR SEVİNİRİM COK GUZEL OYNAMAYA BASLADİ SON HAFTALARDA İNSASAH DEVAMİ GELİR VE BONSERVİSİNİ ALİRİZ