35gürün58
14.03.2007, 09:18
Orgeneral Hurşit TOLON Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde verdiği konferansta
'' Anadolu'nun her taşı toprağı zenginliklerle doludur.Bu zenginliklerin arasında hiç bir zaman düşman yüzü ve ayağı basılmamış bir il vardır . O da Sivas'tır. Sivas'a düşman girememiş ve ayak basamamıştır. Bununla birlikte Cumhuriyet'in temeli Sivas'ta atılmış,ışık Sivas'tan yayılıp, tüm sıcaklığını Türkiye'ye yaymıştır ''
Sn. Tolon'un bu güzel sözleri Sivas'ımızın tanıtımı ve Sivaslıların gurur kaynağı olmasında çok önemlidir.
Bu sözler Sivas'ımızla ilgili takvim, kartpostal ve benzeri yerlerde, Altında Emekli Orgeneral HURŞİT TOLON imzasi ile tırnak içinde yer almalıdır konu ile ilgili yerel basın, Reklam tanıtım işleri ile ilgilenen tüm Sivaslı hemşehrilerime duyurulur.
Haber detayı bugünkü Haber Hürdoğan gazetemizde yer almıştır.
BekirBayrak
14.03.2007, 10:09
saygıdeger paşamızın ilimiz hakkında yaptıgı guzel ve hos kelimelerden dolayı kutluyorum
OLCAY_58_AKKUS
14.03.2007, 11:15
Bize boşuna yiğido dememişler.
ee ne de olsa sivaslıyız, bize düşman giremez, içimizde düşmanlaşmayalım yeter,
ne güzel söz, düşman ayağı değmeyen toprağın çocuğu olmak onur verici
bdogan58
14.03.2007, 14:03
İŞTE YİĞİTLERİN SAYESİNDE DÜŞMAN AYAK BASAMADI BU ALTIN TOPRAKLARA.....
yasin_58
14.03.2007, 14:09
sivaslıysan övün değilsen itaat et!
ceza_tolga_rep
14.03.2007, 14:15
BİZ TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK,ATATÜRK GENÇLİĞİ OLARAK HER ZAMAN TÜRKİYEYİ VE SİVASIMIZI BEDENİMİZLE,YÜREĞİMİZLE KORUYACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM?SİVASIMIZ< TÜRKİYENİN KURRULMASINDA BÜYÜK ROL OYNAMIŞTIR?4 EYLÜL KONGRESİ VE TÜRKİYENİN TEMEL TAŞLARI BURADA ATILMIŞTIR???BAYRAĞIMIZI VE ÜLKEMİZİ SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK HER ZAMAN EN İYİ ŞEKLDE TEMSİL EDECEĞİME SÖZ VERİYORUM...
divrigili_58
14.03.2007, 14:28
eywallah paşam saol :) +++++++++
nazimgulturk
14.03.2007, 15:05
PAŞAMIZ ÇOK GÜZEL BİR KONUYU GÜNDEME GETİRMİŞTİR....
SİVAS'IN ADINI LEKELEMEK İSTEYEN BAZI VATAN HAİNLERİ BU MESAJI ALMIŞTIR UMARIM ...........
SAYGI DEĞER PAŞAM YORUMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER........
TÜRKİYE TÜRKTÜR TÜRK KALACAK
emremania58
14.03.2007, 15:12
BU SÖZLERİ DUYMAK ÖZELLİKLEDE PASAMIZ TARAFINDAN DUYMAK ONUR VE GURUR VERİCİ..ANCAK BU SES İÇİMİZDE DEĞİL TÜM ÜLKE HATTA YURTDISINDA
DUYULMALI.Sivasspor Basın Sözcüsü SN:FİKRET UNSAL'INDA BEYAN ETTİĞİ GİBİ BALIKLARININ BİLE CERRAH OLDUĞU ULUSAL MARKA OLMUS KÖPEĞİNİN BİRÇOK İNSANA NAZİRE YAPARCASINA DOST OLDUĞU,MİSTİK VE TARİHİ ATMOSFERİYLE ASIRLARCA KARDESLİK DUYGUSUYLA YASAYAN CUMHURİYETİN TASLARINI OLUSTURAN MEMLEKETİMİZİN VİZYONA İHTİYACI VARDIR.BU MİSYONU HAKİKATLE GERCEKLESTİREN BİZİ BURADA BİRARAYA TOPLAYAN SESİMİZİ DUYURAN BU SİTE UMARIM DİĞER ATILIMLARA ÖNCÜLÜK EDER.BAZEN KLAVYE BASINDA BAZEN MASA BASINDA BAZEN MACLARDA KİM NE FAYDA SAGLAMAK İSTİYORSA TESEKKÜRÜ EN AZINDAN SAHSIM ADINA BORÇ BİLİYORUM..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
takicoskun
16.03.2007, 12:33
BU KADAR KISA SUREDE SUPERLİG DE KENDİNE ÇOK İYİ YER BULAN SİVASSPOR CAMİSINI KUTLARIM. TÜRKİYEDE EN ÇOK TARAFTAR VE BARAŞIRLI İNSAN POTANSİYELİNE SAHİP SİVASSPORUMUZU ARTIK DAHA BÜYÜK HEDEFLERİ KOVALARKEN GÖRMEK VE DESTEKLEMEK İSTİYORUZ. BİZE BÜYÜK MUTLULUK VE GURUR YAŞATAN SİVASSPOR CAMİASINA VE EMEĞİ GECEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
SİVAS İLİ MERKEZ - KUŞLU KÖYÜ DERNEĞİ BAŞKANI
TAKİ COŞKUN
RECEP_YÜKSEL
16.03.2007, 13:13
'' Anadolu'nun her taşı toprağı zenginliklerle doludur.Bu zenginliklerin arasında hiç bir zaman düşman yüzü ve ayağı basılmamış bir il vardır . O da Sivas'tır. Sivas'a düşman girememiş ve ayak basamamıştır. Bununla birlikte Cumhuriyet'in temeli Sivas'ta atılmış,ışık Sivas'tan yayılıp, tüm sıcaklığını Türkiye'ye yaymıştır ''
SİVASLIYIZ GARDAŞ O KADAR BU SÖZE BAŞKA NE DEMELİ