Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS TUR 'A TEŞEKKÜR..
SivasSpor.Com 14.03.2007, 19:55 Sivasspor'un bu sezon istanbulda oynadığı Galatasaray Ve Fenerbahçe maçlarına otobüs organizasyonu yapan sivas TUR otobüs firmasına 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından Teşekkür ziyareti yapıldı.
Ziyarette konuşan Dernek 2.Başkanı Serhan KABURCUK Sivas'ın ve Sivasspor'un daima destekçisi olan sivas TUR otobüs firması Genel Müdürü Dr. Ümit ÇETİNKAYA'ya TEŞEKKÜR EDEREK desteklerinin devamını istedi.
sivas TUR Müdürü Dr. Ümit ÇETİNKAYA ise Sivaslı olmamasına rağmen Sivas insanını ve Sivassporu Çok Sevdiğini belirterek Sivasspor'a ve taraftarlarına daima destekde bulunacağı sözünü verdi.
dr. Ümit ÇETİNKAYA '' Sivas'ımız için elimizden gelen tüm hizmeti yapmaya hazırız '' dedi.
CAGLAYAN 14.03.2007, 20:10 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini Deplasmanlarda yalnız bırakmayan Sivas Tur Seyahat Acentasına Jestlerinden dolayı , Desteklerinin daim olması dileğiyle Teşekkürler
ceza_tolga_rep 14.03.2007, 20:34 ankarayada verilse keşke......................... .........
1967_Dernek_Murat 14.03.2007, 20:47 Sivasspor'un bu sezon istanbulda oynadığı Galatasaray Ve Fenerbahçe maçlarına otobüs organizasyonu yapan sivas TUR otobüs firmasına 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından Teşekkür ziyareti yapıldı.
Ziyarette konuşan Dernek 2.Başkanı Serhan KABURCUK Sivas'ın ve Sivasspor'un daima destekçisi olan sivas TUR otobüs firması Genel Müdürü Dr. Ümit ÇETİNKAYA'ya TEŞEKKÜR EDEREK desteklerinin devamını istedi.
sivas TUR Müdürü Dr. Ümit ÇETİNKAYA ise Sivaslı olmamasına rağmen Sivas insanını ve Sivassporu Çok Sevdiğini belirterek Sivasspor'a ve taraftarlarına daima destekde bulunacağı sözünü verdi.
dr. Ümit ÇETİNKAYA '' Sivas'ımız için elimizden gelen tüm hizmeti yapmaya hazırız '' dedi.
SİVAS TUR'a katkılarından dolayı teşekkürü bir borc bilir ve katkılarınında devamını dilerim
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.03.2007, 20:50 desteğiniz için teşekkürler SİVASTUR
CÜSSKB-Aynur 14.03.2007, 20:57 Sivasdaki diğer firmalara örnek olması dileğiyle,
SİVAS TUR' a ve Dr. Ümit ÇETİNKAYA'ya çok teşekkür ederiz.
RüStü ElmaS 14.03.2007, 21:20 Sivasspor taraftarımıza desteklerinden dolayı Sivas Tur' a teşekkür ederiz.
Bu tür destekleri, keşke diğer şirketlerde yapsa.
Taraftarımızın böylesine güzel desteklere her zaman ihtiyacı vardır.
İnşaallah diğer şirketlerde kendilerine bir ders çıkarırlar.
1967_CLUB_HÜSEYİN 14.03.2007, 21:37 sivassporumuzun maçalarına dernek adına vermiş olduğu arabadan dolayı jest yapan dr. ümit ÇETİNKAYA'YA sonsuz tşk ederiz katkılarının devamını temenni eder diğer kişilerinde örnek olamsını isteriz
TŞKLER SİVAS TUR...!
BURSADAN DEVAMLI SİVASTURLA GİDER GELİRİM KENDİMİ SANKİ MEMLEKETTEYMİŞ GİBİ HİSSEDERİM YOLDAYKEN BU HİSSİ BİZE VEREN SİVASIN TURU SİVASTURA TEŞEKKÜRLER.DİKKAT EDELİM SİVASIN FİRMASIYLA YOLLARA GİDELİM.
cavres__ss 15.03.2007, 00:04 Tüm katkılarından dolayı SİVAS TUR a teşekkürler
YaGmUr_58 15.03.2007, 00:27 sayın ÜMİT ÇETİNKAYA ya desteklerinden dolayı teşşekkür ederim.
teşekkürler SİVAS TUR
SivasLady 15.03.2007, 08:10 SivasTur' a ve Dr. Ümit CETINKAYA`ya yardimlarindan dolayi cok tesekkür ederiz.
Bir cok kisi icin örnek olmasini dilerim.
serhankaburcuk 15.03.2007, 09:03 SİVAS TUR İşletmesi Genel Müdürü Dr.Ümit ÇETİNKAYA beye teşekkürlerimizi sunuyorum.
KIZILCAN 15.03.2007, 09:06 Sivas adına çalıştıkları için bu köklü firmamıza teşekkür ederiz.Bu arada genel müdür Ümit Bey'in nereli olduğunu merak ettim.
1967_CLUB_MESUT 15.03.2007, 09:57 SİVAS TUR Seyahat acentesi genel müdürü Dr.ÜMİT CETİNYA beye ve tarkan güzel abimize sonsuz teşekkür ederiz iyiki varsınız!Sivas tur sivasin ve sivaslının gurur kaynaği...!
Sivas Tur'a VE Ümite Bey'e yapmış olduğu örnek davranıştan ötürü teşekkür ederim,
Darısı diğer alanlarda faaliyet gösteren firmalarımıza...
nazimgulturk 15.03.2007, 12:52 KATKILARINDAN DOLAYI SİVAS TUR FİRMASINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVASLI İŞ ADAMLARINA ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI.......
ZARALI
***REİS 58***
TURKUM DOGRUYUM 15.03.2007, 12:55 GÜZEL ÜLKEMİZİN,ÖZ MAL OLARAK EN BÜYÜK OTOBÜS FİLOSUNA SAHİP,HİZMETTE SINIR YOK ANLAYIŞIYLA,BİZLERİ BİRBİRİMİZE KAVUŞTURAN SİVAS TUR'UMUZA,MEDARI İFTARIMIZ SİVASSPORUMUZA,VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN ÖTÜRÜ,SAYIN MÜD.DR.ÜMİT ÇETİNKAYA'YA ve TÜM SİVAS TUR ÇALIŞANLARINA,TEŞEKKÜR EDER,YİĞİDOLARIMIZA DESTEKLERİNİN DEVAMINI TEMENNİ EDERİM..KAZASIZ,BELASIZ YOLCULUKLAR DİLEĞİYLE.
AdemYikilmaz 15.03.2007, 13:11 diğer otobüs firmalarına duyrulur vede sivaslı olan firma sahiplerine..
1967_CLuB_MuRaT 15.03.2007, 13:45 Otobüslerr Hep MerCEDeS olur!!!
Türkiyenin Her yerine Yolcular TaşıR!
Sivasın GözBeBeği SİVAS TUR olur..
SİVAS-SPOR Zirveye SİVAS TUR SENLEEEEE
(melodi..Ölmeden mezara koymayın bizi!);) ;)
sivasspora maddive manevi
destek verenlere tesekürler
SİVAS TURA COK TESEKKURLER HELAL OLSUN GERCEK YIGIDO HER ZAMAN DESTEK VERENDIR
bdogan58 15.03.2007, 19:29 sivas tur a teşekkür inşallah diğer firmalar da buna göre artık bişeyler yapar düzenler!!!!!!!!
divrigili_58 15.03.2007, 20:52 SİVAS TURA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM..
sadece_58 15.03.2007, 21:09 Sn UMİT ÇETİNKAYAYA ve TARKAN BEY'e tesekkürlerimizi iletiyoruz
hemsehrilerimizinde seyahatlerinde sivasTUR'u tercih etmeleri icin bir sebepte bu olsun diyorum.
Saygilar...
TESEKÜRLER SIVAS TUR DEVAMI GELIR INSALLAH
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.03.2007, 07:12 Sayın Dr. Ümit ÇETİNKAYA beye Bu jestlerinden Ötürü Teşekkür ederim..
S İ V A S T U R
Sivas Tur Genel Müdürü Dr. Ümit ÇETİNKAYA'ya bizler de çok teşekkür ederiz. Bu tür yardımların sayısının daha da artması gerekli.
Bu arada diğer turizm firmalarından da böyle güzel davranışlar bekliyoruz. Sivas'ta sadece Sivas Tur yok! Bundan güzel reklam mı olur ayrıca.
Hemşehrilerimiz yolculuklarında Sivas Tur'u tercih etmeliler...
BekirBayrak 16.03.2007, 08:55 nede olsa kendi memleketimizin firması
tskler
K4r_Tugrul 16.03.2007, 09:12 Siavs Tur'a Teşekkürlerrrr.İnşallah devamı da gelir
catli_58 16.03.2007, 10:58 SİVAS TUR'a teşekkürler...İnşallah devamı gelir...
1967_dernekkaya 16.03.2007, 13:48 Sayın Dr. Ümit ÇETİNKAYA beye Bu jestlerinden Ötürü Teşekkür ederim..
S İ V A S T U R
herşeyden dolayı sivas tura teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr::) :) :) :)
serhankaburcuk 16.03.2007, 16:17 Bugün Ümit ÇETİNKAYA beyle Ankaraspor maçı organizesi için bir görüşme yaptım ve beni kırmadı.Ankaraspor maçınada bir otobüs verdi...Aynı saatlerde Sivasımızın başka bir otobüs firmasınada gittim ama beni boş çevirdiler.
Bize yani taraftara herzaman destek olan SİVAS TUR otobüs firmasına ve özellikle Dr. Ümit ÇETİNKAYA Bey e teşekkürü bir borç biliriz....
1967_CLuB_MuRaT 16.03.2007, 16:55 Bugün Ümit ÇETİNKAYA beyle Ankaraspor maçı organizesi için bir görüşme yaptım ve beni kırmadı.Ankaraspor maçınada bir otobüs verdi...Aynı saatlerde Sivasımızın başka bir otobüs firmasınada gittim ama beni boş çevirdiler.
Bize yani taraftara herzaman destek olan SİVAS TUR otobüs firmasına ve özellikle Dr. Ümit ÇETİNKAYA Bey e teşekkürü bir borç biliriz....
Bundan sonraki seyehatlerimizde SİVAS TUR'u seçmemiz ve reklamını yapmamız lazım..Helal olsun Ümit Beye Sİvaslı değil ama koyu bir SİVASSPORLU!
serhankaburcuk 16.03.2007, 18:53 Bundan sonraki seyehatlerimizde SİVAS TUR'u seçmemiz ve reklamını yapmamız lazım..Helal olsun Ümit Beye Sİvaslı değil ama koyu bir SİVASSPORLU!
Önemli olan o değil zaten.Sivaslı olduğunu söyleyen firma sahipleriylede konuştum ama nafile...Otobüsümüz yok diyorlar.Önemli olan bu sevgiyi gönülden yaşamak....Dr.Ümit ÇETİNKAYA Beye tekrar teşekkür ederiz....
sinan58_34 16.03.2007, 22:29 1967 genc taraftar dernegimize vermis oldugu destekten dolayı SİVAS TUR otobus firmasına tesekkurlerimizi sunarız
SEMİH-58 18.03.2007, 16:05 BİZİM TARAFTARIMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKMALARI GEREKİR.
|