Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞ ADAMINIDAN YARDIM!

edebiyatisyen
15.03.2007, 12:04
Yiğidolar'a para yardımı

Bursa'da yaşayan Sivaslı bir iş adamı, Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'a 10 bin YTL yardımda bulundu...
Sivasspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar ile bir araya gelen Bursa Sivaslı İşadamları Derneği Başkanı Ercan Karakaya, Bursa'da yaşayan Sivaslılar olarak Sivasspor'un başarısı ile gurur duyduklarını belirtti. Sivasspor'un başarısının devamı için kulübün maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Karakaya, ''Bursa'da ikamet eden Sivaslı iş adamımız Ömer Lütfü Susamış'ın kulübümüze gönderdiği 10 bin YTL'lik yardım çekini asbaşkanımız Erdal Sarılar'a veriyorum. Bu inşallah bir başlangıç. Derneğimiz Bursa'da bulunan iş adamlarımız ile istişare yaparak Sivasspor'a maddi destek sağlama konusunda ilk adımı attı. Bu desteklerin devamının geleceğini umut ediyorum'' dedi. Asbaşkan Erdal Sarılar ise bu jestlerinden dolayı dernek başkanı Ercan Karakaya'ya ve iş adamı Ömer Lütfü Susamış'a teşekkür etti. Sarılar, bu davranışın diğer derneklere de örnek teşkil etmesini dileyerek, işadamı Susamış'a ulaştırılmak üzere Karakaya'ya teşekkür belgesi verdi. Konuşmaların ardından Karakaya, 10 bin YTL tutarındaki yardım çekini Sarılar'a teslim etti. Açıklamada, Bursa Sivaslı İşadamları Derneği'nin, daha önce de Sivasspor'un, Bursa deplasmanında masraflarını karşılayarak kulübe destekte bulunduğu hatırlatıldı.

ceza_tolga_rep
15.03.2007, 12:13
inşallah daha da artar bu destekler ve daha iyi yerlere gelebliriz diye düüşünüyorum.işadamımıza teşekkür eder desteklerinin devamını dilerim.

3mC
15.03.2007, 12:24
İnşallah diğer iş adamlarımızda biraz duyarlı olursa daha iyi yerlere geleceğiz

gok58han
15.03.2007, 12:24
DARISI DİĞER İŞ ADAMLARININ BAŞINA.....AMİNN

GuNaY
15.03.2007, 12:28
Ömer Lütfü Susamış Beyi bu örnek davranışından dolayı tebrik ederim...

nazimgulturk
15.03.2007, 12:44
GERÇEKTEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ... SİVASLI OLUPTA ÇOK FAZLA ZENGİN VAR AMA 1 LİRA YARDIMDAN KAÇINANLAR... ONLARA ÖRNEK OLSUN LAFLA DEĞİL İCRAATLA KALKINMAYLA SİVASLI OLSUNLAR....

BOUN
15.03.2007, 12:45
Sivassporumuzun başarısı arttıkça ve medyada daha çok yer almaya başladıkça hem taraftar açısından hem de maddi destekte bulunacak iş adamları açısından daha avantajlı bir konum elde edeceğini ve ilgi çekeceğini düşünüyorum.

Bazı arkadaşlarımız sabırsız davranıyorlar ama bu takım Süper Lig'de yerini sağlamlaştırdıkça, dünyanın dört bir yanındaki Sivaslı hemşerilerimizi birleştirici ve bütünleştirici bir rol oynayacaktır. Daha sonra ise ayaklarını yere daha sağlam basmaya başlayacaktır. Yeter ki sportif başarılarımız artarak devam etsin....

SivasSpor.Com
15.03.2007, 13:17
Bursa'da yaşayan Sivaslı bir iş adamı, Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'a 10 bin YTL yardımda bulundu.
Sivasspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar ile bir araya gelen Bursa Sivaslı İşadamları Derneği Başkanı Ercan Karakaya, Bursa'da yaşayan Sivaslılar olarak Sivasspor'un başarısı ile gurur duyduklarını belirtti.
Sivasspor'un başarısının devamı için kulübün maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Karakaya, ''Bursa'da ikamet eden Sivaslı iş adamımız Ömer Lütfü Susamış'ın kulübümüze gönderdiği 10 bin YTL'lik yardım çekini asbaşkanımız Erdal Sarılar'a veriyorum. Bu inşallah bir başlangıç. Derneğimiz Bursa'da bulunan iş adamlarımız ile istişare yaparak Sivasspor'a maddi destek sağlama konusunda ilk adımı attı. Bu desteklerin devamının geleceğini umut ediyorum'' dedi.
Asbaşkan Erdal Sarılar ise bu jestlerinden dolayı dernek başkanı Ercan Karakaya'ya ve iş adamı Ömer Lütfü Susamış'a teşekkür etti. Sarılar, bu davranışın diğer derneklere de örnek teşkil etmesini dileyerek, işadamı Susamış'a ulaştırılmak üzere Karakaya'ya teşekkür belgesi verdi.
Konuşmaların ardından Karakaya, 10 bin YTL tutarındaki yardım çekini Sarılar'a teslim etti. Açıklamada, Bursa Sivaslı İşadamları Derneği'nin, daha önce de Sivasspor'un, Bursa deplasmanında masraflarını karşılayarak kulübe destekte bulunduğu hatırlatıldı.

FurkaN
15.03.2007, 13:37
Değerli hemşehrimizin bu davranısının diğer iş adamlarına da örnek olması temennisiyle...

35gürün58
15.03.2007, 14:17
Memleketini unutmayan Sn. Ömer Lütfü SUSAMIŞ' ı anlamlı ve değerli katkılarından dolayı kutluyorum, Milliyetçilik memleketseverlik budur işte, darısı diğer Sivaslı işadamlarımızın başına.

infaz-16
15.03.2007, 15:17
sayın iş ömer lütfü susamış beyi kutlayıp ve tebrik ediyom . yanlız bursda sivaslı işadamları derneği diye bir dernek yıoktur bursda sadece bursa sıvaslılar derneği vardır bursa sivaslı işadmları drneği diye bişe kesinlille yokdur karakaya sadece burda sivasın adını kullanıp sivas üzerinden kendine prim yapmaya çalışan her hangi bir esnafdır.

By Karayel+58
15.03.2007, 15:57
10 Milyon Sivaslıyı Bırakın 5 miyonuda '''3 Milyon'' Sivasli ''3''Ytl Werse ''9''Trilyon Yapar...Bunların Arasında Durumu İyi Orta Normal Diye Sınıflandırırsak ''5'' ''10'' ''100'' Hatta ''Milyar'' Weren Hemşehrelerimiz Olduğunu Düşünürsek Sivasspor G.b ''Bir'' Sivasspor Klubü Daha Kurulabilir..Gerçekten Bu İş Adamımızı Kutlarım..Ama Sadece Tek Kişi Yada Kişilerle Olacak Bir İş Değil..''3''Ytl'Ye Sigara Bile Alınamıyor ;Fakirliklte Durumu Olmamakla Bence Hiç Alakası Yok....Ama Bildiğim Tek Bir Şey Warsa Bu Saydıklarımı Yüzlerce Kez Her İnsaN Yazsada Elde War''0''.....Klawyede S.Spor Yazmakla Siwas GoOoOoOoOL Yazmakla Bu İşler Olmaz.....Fenerbahçe Maçında Gerek Chate Gerek Formlara Bakın Yüzlerce Kişi Geleceğini Beyan Etmişlerdi..!!!Ben Onlara Neden Gelemediniz Demiyorum Sadece Bir Tutuculuk Örneği;Maçtan Sonra Ya Dişim Ağrıyor ya Başım Sudan Sebeblerden Gelemediklerini Belirtiyorlar..Yok bilet Pahalı İmiş ;Bırakın Bunları yaw Bırakın ....150 Kişiyle Fener -Sivas Maçı İzlenirmi yaw......!!!!!!

KıZıL_CeHeNNeM
15.03.2007, 16:02
WAYY BE BIDE BURSALI BOSA KIZIYOZ BURSAYAA BEEE MASALAH AMA İYİ PARA 10 BİN DOLAR

By Karayel+58
15.03.2007, 16:09
sayın iş ömer lütfü susamış beyi kutlayıp ve tebrik ediyom . yanlız bursda sivaslı işadamları derneği diye bir dernek yıoktur bursda sadece bursa sıvaslılar derneği vardır bursa sivaslı işadmları drneği diye bişe kesinlille yokdur karakaya sadece burda sivasın adını kullanıp sivas üzerinden kendine prim yapmaya çalışan her hangi bir esnafdır.

Yaw Hemşerim Dediğin Dernekte 5 Gün Önce Ordaydım....Adam Ne Güzel Sivas'a;S.spora Gönlünden Geçmiş Bir Şeyler Wermeye Katkı Sağlamaya Çlışmış...Geçen X biri Sitede Yazmış,Burda Konuştuğun Haber Sen Sokağı Bitirmeden Duyulur Ve Burda Dedeikodunun Hızı Saatte 120 km Diye ..Bende Yazdım,Sizin Memlekette Radar Yokmu..Gardaş Maalesef Meywe Weren Ağaç Her Zaman Taşlanır...Adam Ama Öyle,Ama Böyle ,Ama Reklam;Gardaş Reklam İiçinde Yapsınlar;Ama Prestij İçinde Ama Yapsınlar..Westel'in Sahibi Sn Ahmet Nacif Zorlu Bak Hen Reklam;Hem Prestij:Hem Sponsor w.s...Yaw Adamlar Yardım Yapsa Bir Türlü Yapmasa Bin Türlü...He Bu Arada '''Ewkur-Kale Kilit-Çuhadaroğlu Neden Siwas'a Yatırım Yapmıyorsunuz Demiştim Sözümü Geri Alıyorum Affola........MEYWE WERAN AĞAÇ TAŞLANIR......+58

infaz-16
15.03.2007, 16:13
Yaw Hemşerim Dediğin Dernekte 5 Gün Önce Ordaydım....Adam Ne Güzel Sivas'a;S.spora Gönlünden Geçmiş Bir Şeyler Wermeye Katkı Sağlamaya Çlışmış...Geçen X biri Sitede Yazmış,Burda Konuştuğun Haber Sen Sokağı Bitirmeden Duyulur Ve Burda Dedeikodunun Hızı Saatte 120 km Diye ..Bende Yazdım,Sizin Memlekette Radar Yokmu..Gardaş Maalesef Meywe Weren Ağaç Her Zaman Taşlanır...Adam Ama Öyle,Ama Böyle ,Ama Reklam;Gardaş Reklam İiçinde Yapsınlar;Ama Prestij İçinde Ama Yapsınlar..Westel'in Sahibi Sn Ahmet Nacif Zorlu Bak Hen Reklam;Hem Prestij:Hem Sponsor w.s...Yaw Adamlar Yardım Yapsa Bir Türlü Yapmasa Bin Türlü...He Bu Arada '''Ewkur-Kale Kilit-Çuhadaroğlu Neden Siwas'a Yatırım Yapmıyorsunuz Demiştim Sözümü Geri Alıyorum Affola........MEYWE WERAN AĞAÇ TAŞLANIR......+58

senbursasivaslılar derneğine gitmişindir ben yardımı yapana demiyom sivaslıişadamları derneği diye bir dernek yokdur ben onu diyom dikkatli oku gardaş

Bilmiyorum5
15.03.2007, 16:22
Sivassporumuzun başarısı arttıkça ve medyada daha çok yer almaya başladıkça hem taraftar açısından hem de maddi destekte bulunacak iş adamları açısından daha avantajlı bir konum elde edeceğini ve ilgi çekeceğini düşünüyorum.

Bazı arkadaşlarımız sabırsız davranıyorlar ama bu takım Süper Lig'de yerini sağlamlaştırdıkça, dünyanın dört bir yanındaki Sivaslı hemşerilerimizi birleştirici ve bütünleştirici bir rol oynayacaktır. Daha sonra ise ayaklarını yere daha sağlam basmaya başlayacaktır. Yeter ki sportif başarılarımız artarak devam etsin....

AYNEN KATILIYORUM TESISLESME , TARAFTAR VE MADDI ANLAMDA 2 YIL DA BUYUK YOL KAT ETTIK HER SEY ZAMANLA OLUR YETERKI BU LIGDE KALICI OLALIM

bdogan58
15.03.2007, 16:22
sivasa gönül veren diğer iş adamlarıda bu kişi gibi duyarlı olursa ancak kalkınabiliriz!!!!

myway
15.03.2007, 17:54
Memleketini unutmayan Sn. Ömer Lütfü SUSAMIŞ' ı anlamlı ve değerli katkılarından dolayı kutluyorum, Milliyetçilik memleketseverlik budur işte, darısı diğer Sivaslı işadamlarımızın başına.

SADECE İŞ ADAMLARI DA DEĞİL ABİ.BİR SÜRÜ SİVASLI ünlü VAR. SANATÇISI ŞARKICISI TÜRKÜCÜ. İYİ PARA KAZANIYORLAR. DOĞDUKLARI TOPRAĞIUNUTMUŞ MAALESEF ÇOĞU. SİVASTA ONLARI UNUTUR ANCAK...

albina58
15.03.2007, 22:17
Bursada yaşayan hemşerilerimizin gösterdigi hassasiyet, inşallah ilerideki dönemlerde diger kentlerdeki işadamlarımıza bir örnek teşkil eder.
Önemli olan Sivas kent merkezimiz dışından,içeriye para gelmesidir.Sonuçda memleketimize giren sıcak para SİVASSPOR'umuz vasıtası ile kullanıldığı takdirde canlanan iç piyasamız, ilimize canlılık katacak.
Bu dogrultuda biz,il dışında bulunan hemşeri topluluklarımız bu ve buna benzer etkinlikler ile önayak olmalı ve birlikte el elele vererek SİVASSPOR öncülügünde SİVAS'ımızı hakkettiği ölçüde metropol yapalım.
Çok kolay; Biraz daha özveri, biraz daha bilinçlilik, biraz daha sorumluluk.
Haydi hemşerilerimiz bulunduğumuz kentlerde bu gibi girişimlerde bulunalım,varsa etkimiz önayak olalım veya olanlara destek verelim.

sivaslıavukat
15.03.2007, 23:58
Sayın Susamış'a çok çok teşekkür ederiz , Allah daha fazlasını kazanmasını nasip etsin.

Ertugrul
16.03.2007, 04:07
Değerli işadamımızı kutluyorum,memleketini unutmayan ve her şartta desteğini
esirgemeyen hemşerilerimize ihtiyacımız büyük.Sayın Susamış'ın bu yardımının,iş
dünyasındaki diğer hemşerilerimize de örnek olmasını diliyorum.

OLCAY_58_AKKUS
16.03.2007, 08:09
bu iş adamı gibi kaç tane sivaslı zengin var en azından bunlardan 100 tanesi aynı miktarda para yardımı yapsa kaliteli 2 futbolcu alırız.

sivaslibozo
16.03.2007, 12:24
helal olsun valla Ö. Lütfü Susamis abimize....
her babayigidin harci dagil 10 bin ytl vermek.

Serd@r
16.03.2007, 14:05
Sağolun Sayın Ercan Bey,bu örnek davranışınız İnşaAllah bazılarına örnek olur.