Orijinalini görmek için tıklayınız : DÇ DİVRİĞİSPOR ASKIDA...
SivasLady 14.03.2007, 18:03 Demir Çelik Divriğispor'un faaliyetleri askıya alındı
Yönetim Kurulu 25 Şubat Pazar günü Gümüşhanespor maçına giderken kaza geçiren Demir Çelik Divriğispor'un bu sezonki faaliyetlerini, çok sayıda oyuncusunun yaralanması nedeniyle askıya aldı. Bu durumda Demir Çelik Divriğispor'un daha önce ertelenen 3 maçı ile bundan sonra yapması gereken karşılaşmalar rakiplerinin 3-0 galibiyetiyle tescil edilecek. Demir Çelik Divriğispor'un yer aldığı 3. Lig 2. grupta 1 takım küme düşürülecek ve Demir Çelik Divriğispor 2007-2008 sezonunda mücadelesine aynı klasmandan devam edecek.
Besyo_cu 14.03.2007, 19:04 Cok geçmiş olsun ne sansızmışlar ya
Bilmiyorum5 14.03.2007, 19:08 en azından bu yıl kumede kalmıs olmalarıı ıyı oldu hatta bence bu ıyı bır fırsat sımdıden kalıtelı oyuncular ızlenıp ıyı transferler yapılırsa seneye sampıyonluk olabılır ama tabıkı maddı destek bulmak gerekıyo
Sivasspor camiasında nedense Divrigispor'a gerekli destek verilmiyor ? Nedenini bilen arkadaş var mı ?
Kaza yaptıklarını sonradan duymuştum üzülmüştük valla. Hayırlısıyla seneye dönerler. SİVASSPOR+DİVRİĞİSPOR İKİSİDE BİZİM TAKIMIMIZ.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 25 Şubat Pazar günü Gümüşhanespor maçına giderken kaza geçiren Demir Çelik Divriğispor'un bu sezonki faaliyetlerini, çok sayıda oyuncusunun yaralanması nedeniyle askıya aldı. Bu durumda Demir Çelik Divriğispor'un daha önce ertelenen 3 maçı ile bundan sonra yapması gereken karşılaşmalar rakiplerinin 3-0 galibiyetiyle tescil edilecek. Demir Çelik Divriğispor'un yer aldığı 3. Lig 2. grupta 1 takım küme düşürülecek ve Demir Çelik Divriğispor 2007-2008 sezonunda mücadelesine aynı klasmandan devam edecek
1967_CLuB_MuRaT 15.03.2007, 13:56 Yazık oldu gerçekten..Sivasspor altyapısı futbolcu göndererek Divriğisporu hareketlendirse hem Sivas hem Divriği kazansa nasıl olur acaba..Bence Sİvassporumuzun acilen Divriğiye yardım etmesi gerek
ceza_tolga_rep 15.03.2007, 15:09 ligden düşürülmemesi çok iyi olmuş gerçekden.sivasspor yöneticilerine sesleniyorum,lütfen divriği sporada biraz destek olalım?ben inanıyorum divrispora destek olunursa çok iyi yerlere gelip 2. lig a yada yerleşeceklerdir???
nazimgulturk 15.03.2007, 16:11 gerçekten çok acı oldu bu olay neyseki böyle bir uygulama yaptı federasyon teşekkürler.....
oguzhan_oz 15.03.2007, 17:35 bnde arkadaslara katiliyorum sivassporun divrigiye destek vermesi lazım
Sivasspor camiasında nedense Divrigispor'a gerekli destek verilmiyor ? Nedenini bilen arkadaş var mı ?
KARDEŞ SİVASSPOR A DA DESTEK VERİLMEDİ ZAMANINDA .
Kİ HALA DA VERİLMİYOR YETERLİD ESTEK.
SİVASSPOR A SİVAS HALKI SAHİPÇIKTI VE BU GÜNLERE GELİNDİ.
AMA DİVRİĞİSPOR İÇİN BÖYLE Bİ ŞEY ZOR GÖRÜNÜYOR.
SİVASTA Kİ BU ORGANİZASYONU DİVRİĞİDE YAPMAK ZOR OLSA GEREK.
GEÇMİŞ OLSUN DİVRİĞİSPORA...
SivasSpor.Com 15.03.2007, 18:44 DÇ Divriğispor’un 25 Şubat’ta geçirdiği trafik kazasanın ardından, Futbol Federasyonu beklenen kararı aldı ve Divriği’nin bu sezodaki faaliyetlerini askıya aldı.
Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, kaza geçiren Divriği’de çok sayıda futbolcunun spor yapmaz durumda olduğu ve bu nedenlede faaliyetlerinin askıya alındığı belirtildi.
BİR TAKIM KÜME DÜŞECEK
Federasyon ayrıca, Divriği’nin ligden çekilmesi nedeniyle bu sezon ligden düşecek takım sayısını bir olarak belirledi. Buna göre, bu sezonun sonunda 3.lig 2. gruptan yalnızca tek takım amatör kümeye düşecek.
RAKİPLER HÜKMEN KAZANACAK
Divriği’nin ertelenen 3 maçında ve bundan sonra oynayacağı maçlarda rakiplerinin hükmen 3-0 galip gelmesine karar verildi.
bdogan58 15.03.2007, 19:30 inşallah bu kaza son olur ne de olsa onlar bizim hemşerimiz onların acısı bizimde acımız!!!inşallah seneye telafi edrler bu puanları
ama yinede can sağlıkları önemli........
divrigili_58 15.03.2007, 20:50 divriğinini bu durumuna çok üzülüyorum gönül isterdiki iyi bi şekilde üst sıralara doğru ilerlesin ama şanssızlık diyelim birazda olmayınca olmuyor inşallah herkes en kısa zamanda sağlığına kavuşur....
1967_DERNEK_MUSTAFA 15.03.2007, 21:26 askıya alınmasına sevindim gelecek sezona kadar kendilerini toparlar ve lige devam ederler geçmiş olsun divriği
Sampiyom 15.03.2007, 22:35 ben anlamadim ligden dusecekmi simdi divri spor ya 3-0 kayip olarak ilan edilmis....
fatihada58 15.03.2007, 22:54 büyük geçmiş olsun herkese.inşallah gelecek sezon bu yarayı kapatıp 2. lige çıkarız.
Ertugrul 16.03.2007, 04:10 DÇ Divriğispor'a birkes daha geçmiş olsun diyorum ve alınan bu kararın
ardından,verilen aranın iyi değerlendirilip,yeniden sahalara güçlü bir şekilde
çıkmasını diliyorum.
Futbol Federasyonu doğru bir karar verdi. Divriğinin bu sezonki maçları askıya alındı. Yani sakat oyuncularından dolayı bu sezonu erken kapatmış oldu. İnşaallah gelecek sezon daha da başarılı olurlar...
Alıntı: Sampiyom
ben anlamadim ligden dusecekmi simdi divri spor ya 3-0 kayip olarak ilan edilmis....
Kardeş, Divriği'nin maçlarının askıya alınması kararı; yeni sezona kadar maçlara çıkmasına gerek yoktur, ligden düşmeyecek ama oynamayacak olmasından dolayı da rakiplerine karşı 3-0 hükmen yenik sayılacak. Bir problem yok yani...
yasin_58 16.03.2007, 17:11 federasyon gerçekten çok kaliteli bi tavır sergiledi.. divriğiyede yazık oldu.. geçmiş olsun
deli_yigido 17.03.2007, 09:56 harbi talihsiz takım yhaaa....
By Karayel+58 17.03.2007, 10:04 Olmasa Elbette Daha Güzel Olacaktı.....Kale KiliT(Kale Endüstri holding)Sivas'a Yatırım Yapmamakta Haklı İdin Seninle Mutabığız...Fakat Diwriği Spor'u Unut"ma!!!+58
Geçmiş olsun en kısa zamanda düzelmeleri dileklerimle..
DİVRİĞİ SPORA YETERLI DESTEK VERILMIYOR DİVRİĞİSPORUDA GÜZEL YERLERE GORMEK ISTIYORUZ.HEPSINE GECMIS OLSUN.AMA EN AZINDAN KUMEDE KALDILAR.SENEYA DAHA IYI BIR DIVRIGI SPOR GORUCEZ İHŞALLAH
hacialicelik58 17.03.2007, 13:11 Bencede Sivasspor altyapısı futbolcu göndererek Divriğisporu hareketlendirse hem Sivas hem Divriği kazansa nasıl olur acaba..Bence Sİvassporumuzun acilen Divriğiye yardım etmesi gerek
Haci ali Celik
Bektas Demirtas
sivasli.34 17.03.2007, 13:40 bir divriğili olarak bütün divriği sporlu futpolculara canı gönülden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum işallah biran önce yeşil sahalara dönerler
|