Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLGİ / YARDIM KUTUSU

SivasLady
16.03.2007, 11:30
Merhaba arkadaslar,

buraya sizlerin bilgi edinmek istediginiz konuyu
yada
belirli bir konu üzeri yardim istiyorsaniz yazabilirsiniz.
Ayri topiclere gerek yok hepsi biryerde toplansiz herkes kolay ulasabilsin.

:) tabiki Futbol agirlikli olmali

Bilen arkadaslarda bizlerle paylasirlarsa memnun oluruz.

saygilar

SivasLady
16.03.2007, 11:32
kaydirildi....................

arkadaşlar ben 6. sınıfa giden bir öğrenciyim benim öğrenci kartım var okuldan verdiler ben o kartla maçlara gire bilirmiyim bana yardımcı olurmusunuz

lütfen bana yardımcı olun eğer öyle bir şey varsa maçlara gidiyim diyorum çünkü hiç param

lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ben bir fanatik sayılırım sivasspor sevdasında canımı bile feda ederim

SivasLady
16.03.2007, 11:32
kaydirildi.................... .......

Güzelim eger yönetim bu hafta maçlar ögrencilere ücretsiz diye bir açıklama yaparsa tabiki o kartla girebilirsin.Ama yok bir açıklama yapmazsa mecbur bilet almak zorundasın.

OĞUZ
16.03.2007, 11:43
bana yardımcı olurmusunuz bende bir tane okuldan verilen bir kart var öğrenci kartı ben o kartla maça girebilirmiyim bir kaç arkadaşım girmiş bende pek inanmıyorum ama bana yardıcı olurmusunuz

tamam sen kaydir hep zaten hep benimkiler kaydiriliyor nieki????

tanju_58
04.04.2007, 19:35
Sivassporumuz acaba İstanbul'da futbolcu seçmeleri düzenliyormu?Bu yaz Sivasspor seçme düzenlerse bir çok genç yetenek bulacağına eminim.

zaralım 58
04.04.2007, 20:48
EĞER BU KONULARDA BİLGİLERE SAHİP HEMŞEHRİLERİMİZ VARSA YAZSIN

XXCakir58
10.04.2007, 00:15
Herkese slmlar.
Size bir sorum var. Burdaki üyelerden Herhangi biri Sivasspor Paf Takiminda oynuyormu?
Ben Almanyadan Hüseyin ve ben sivasspor Paf Takiminda oynamak istiyorum.
Bana Haber verebilirmisiniz. Izinde sivastayim gelip antremanlara katilacagim.
Sivasspor Paf Takiminin Antremanlari ne zaman?

Bu adrese Cevablarinizi bekliyorum.

karasimsek8@hotmail.com

osman1990
11.04.2007, 09:37
SİVASSPOR DERGİSİN NERDEN BULABİLİRİZ

yigidomustafa58
13.04.2007, 21:21

SİVASSPOR Dergisini arkadaşım arayıpda bulamadıysan pes sana yani İstanbulda oturuyorsan;Kadıkoy,Şirinevler ,MAltepe,Kartal,Bakırköy benim bildiğim var büyük alışveriş merkezlerindede oluyor genelde...

zaralım 58
13.04.2007, 21:30
tepe nautilus ve grandhaus ta var

huseyin_prs
18.04.2007, 17:24
SİVASSPORUMUZU İSTANBUL DA EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEMEĞE ÇALIŞIYORUM.

goleador58
25.04.2007, 19:16
altyapıya seçme nezmn yapılcak bilen warmıı...bu konuyu kapatrsanızzz ...........

goleador58
25.04.2007, 19:19
bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa drogbafc_17@hotmail.com adresine mail atsın yada buraya yassınnn

ademgoze
25.04.2007, 19:38
soruyu güzel sormuşsunda sonu hiç sana yakışmamış

UTKUM_58
25.04.2007, 19:53
slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..

UTKUM_58
25.04.2007, 19:55
bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa drogbafc_17@hotmail.com adresine mail atsın yada buraya yassınnn

olur abi emir edersin baska bir arzun varmi..yardim isterken nazik ol ozaman herkes yardim eder..sen agamisin yoksa:)

SivasLady
25.04.2007, 20:00
slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..

:) daha dikkatli baksaydin görürdün

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000
linki tikla

UTKUM_58
25.04.2007, 20:04
:) daha dikkatli basaydin görürdün

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000
linki tikla

danke lady 42 puan almisim 9 cuyum.meraktan öldüm 3 gündür..tsker ederim
kolay gelsin.

BAYPİPO
30.04.2007, 09:09
ben Antalya dayım ve forma almak istedim fakat burada antalya sporun storesinde bütün takımların forması var (her çeşidi)fakat sivasın sadece beyaz kısa kollu forması mevcud buradaki arkadaşa sorduğumda 3 - 5 aydır forma istediklerini ama kulubün göndermediğini söylediler... orda forma lar kaç lira bilmiyorum ama burada 55.00 ytl + 15.00 ytl diyorlar(sade üst +isim yazdırma)
birde eşofman olarak sadece yün olan mı var... teşekkürler.

PRoFeSSioNaL
30.04.2007, 11:24
€yvallah güzel konu olmuşş gerektiğinde kullanırız
..............

goleador58
10.05.2007, 22:55
altyapıya seçme yapılacakmı acaba bilgilendirirseniz sevinnirm fastline_belows@hotmail.com

Ss--58--Ss
10.05.2007, 23:08
BEN AYDIN/DİDİM ILCESINDE KALIYORUM.1 SENE ONCE DİDİME SİVASLILAR DERNEGI ACILDI.AMA BEN SİVASLI OLARAK BU DERNEKTEN MEMNUN DEGILIM CUNKU HICBIR SOSYAL FAALIYET GOSTERMIYORLAR.BURADA COK SİVASLI VAR, DENİZLİYE,MANISAYA YAKIN OLDUGU HALDE OTOBUS KALDIRMAKTAN KACIYORLAR BU DURUM SORUMSUZLUGU GOSTERIYOR.TEPKIMIZI ORTAYA KOYARAK BU DURUMA MUDAHELE EDELIM....;)

besiktas58
30.05.2007, 19:45
arkadaslar bildiniz gibi bugün altay ile kasimpasa oynuyor bana birisi
d sporun frekanslarini verebilirmi lütfen

SivasLady
30.05.2007, 19:51
arkadaslar bildiniz gibi bugün altay ile kasimpasa oynuyor bana birisi
d sporun frekanslarini verebilirmi lütfen

Turksat 2A 12652 H, SR 22500, FEC 5/6 frekansindan D Spor’a ulasabilirsin

besiktas58
30.05.2007, 19:52
cok tesekür ederim sagol var ol sivaslady

zafertunahan
07.06.2007, 20:56
arkadaslar ben su anda AYDIN/DİDİM de oturuyorum SİVAS/GEMEREK/ Lİyim bana yeni formadan göndere bilirmisiniz cep no 05466001990 05357010896 cagrı bırakın ararım lütfen okuyan cevap versin ücretini gönderirim

mermer yusuf
11.06.2007, 12:19
BEN AYDIN/DİDİM ILCESINDE KALIYORUM.1 SENE ONCE DİDİME SİVASLILAR DERNEGI ACILDI.AMA BEN SİVASLI OLARAK BU DERNEKTEN MEMNUN DEGILIM CUNKU HICBIR SOSYAL FAALIYET GOSTERMIYORLAR.BURADA COK SİVASLI VAR, DENİZLİYE,MANISAYA YAKIN OLDUGU HALDE OTOBUS KALDIRMAKTAN KACIYORLAR BU DURUM SORUMSUZLUGU GOSTERIYOR.TEPKIMIZI ORTAYA KOYARAK BU DURUMA MUDAHELE EDELIM....;)

SİVASSPOR DERNEĞİ AÇILSAYDI FAALİYET OLURDU.SİVASI TERK EDEN ARTIK BU TÜR DERNEKLERE İLGİ GÖSTERMİYOR.SORUN DERNEKTE DEĞİL BİZLERDE.VARSADA DESTEĞİ OLAN AZ SAYIDA OLUYOR.

FERİDUN_58
11.06.2007, 18:57
ya arkadaşlar ben sivasspor forması almak sitiyorum anadolu yakası veya avrupa yakası farketmez bi yer söyleyin orjinal olsun istiyorum email adresime atarsanız bu konudaki bilgilerinizi çok minnettar olurum adresim şimdiden çok teşekkürler..

hafikli_yigido
11.06.2007, 19:21
kardeş ümraniye haldun alagaş ın yakınlarında var .banda öyle bilgi verdiler

salihak
11.06.2007, 19:21
nersinde var tam olarak ümraniye nin

sivas_kangallı
11.06.2007, 19:34
KADIKÖYDE DE WAR AMA NERESİ BİLMİYOM....

FERİDUN_58
11.06.2007, 20:08
şeyde var bende duydum haldun alagaş dediği yer arkadaşın 75.yüzyıl ticaret meslek lisesi karşısında bi yer var orayı diyor galiba ordada çok çeşit yok baktım ben bide fiyat olarak 50 ytl istiyor normal bir fiyatmı bu acaba uzun kollu formaları var orda kısa kollu yok

Divriği58-
12.06.2007, 08:05
sivasspor dergisi kadıkoyde tepe natulıste var demısler gardes yer ısme veren olabılırse daha ıyı olur her yere gırıp soruyoruz tıp tıp bakıyolar yuzumuze

alan varsa bakkalın cakkalın gazte bayının yerını ve adını yazarsa bulmak bızım ıcın daha kolay olur

jhonson83
25.06.2007, 13:11
bende sıvasspor atkısı almayı düşnuyorum ıstanbulda ıkamet edıyorum kargo ile yollamak mumkun mu ?

XXCakir58
28.06.2007, 18:29
slm hemserilerim. Ben size sorum var. Aranizda Sivassporun Paf Takimi antremanlari ne zaman aranizda bilen var mi?
Ben almanyada Futbol oynuyorum ve Sivas ta bu sene izin de orda antremanlara cikmak istiyorum.
Bana cevab yazarsaniz sevinirim.

Saygilarimla:)

halterci
28.06.2007, 18:36
25 temmuzda
ilk antreman gardaş

XXCakir58
29.06.2007, 00:44
25 temmuzda
ilk antreman gardaş

kardes tsk ederim. Yani 25Temmuz 2007 de Sivasspor Paf Takimin antremanlari var hemi.
cok sagol tsk ederim. Allah razi olsun:)

25 temmuzda
ilk antreman gardaş

abi Sivasta mi yoksa Yurtdisinda mi antremanlara cikacaklar:)
Benimle paylasirsaniz sevinirim.

Saygiralimla

EfsaneMermerbey
22.08.2007, 13:52
Hüseyin Özkök

12 Aralık 2004

Derbi

Derbi kavramı son 10 yılda futbol dilimize iyice yerleşmiş bir kavram. Nedir derbinin gerçek anlamı?
Önce buna bakalım. Aslında İngiltere'de ki bazı at yarışlarının "derby" diye adlandırıldığını biliyoruz.
Ancak derbinin futbolda kullanılan karşılığının anlamı "aynı şehir ve bölge takımlarının birbirleri ile yaptıkları maçlar"dır. Son yıllarda spor medyamızda bir çok konuda kavram kargaşası yaratıldığı gibi derbi konusunda da bir kavram kargaşası yaratıldı.
Bizim medyamız derbiyi gerçek anlamda da kullanmasına rağmen her nedense Trabzon ile Üç Büyükler'in maçlarına da derbi tabirini kullanmaya başladı.
Bundan da bizim medyamız için aynı şehirden olmayan büyük takımların arasındaki maçların derbi olarak adlandırdığını anlıyoruz.
Bu kesinlikle yanlış kullanılmaktadır ve bu yanlışta sık sık yapılmaktadır.
Medyamız kendince Bercelona-Real Madrid yada Manchester United-Arsenal gibi olmayan derbileri de yaratmıştır. Ama gerçekten de o kadar garip ki spor medyası mesela Ankara derbisi, Karadeniz derbisi gibi doğru tanımlar kullanmasına rağmen her ne hikmetse Üç Büyükler'in İstanbulspor ile yaptıkları maçlara derbi olarak adlandırmamaktadır.
Bu kavram kargaşası demek değildir de nedir. Eğer derbiyi büyük maç olarak kabul ediyorsan o zaman diğer aynı şehir ve bölge takımlarının maçlarına derbi deme. Ama eğer onlar derbi ise o zaman ayrı şehirlerin büyük takımları arasında ki maçlar derbi değil.
Bir diğer durum da derbi konusunda Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin dünyanın en önemli derbisi olarak lanse edilmesidir. Tabi bunda satış amaçlı abartı olduğunu kabul etmek lazım. Doğrudur da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Dünya'da sayılı derbilerdendir ama bu bizim sandığımız gibi dünyanın gözünün buraya dönmesinden değil sadece ülkeler bazında bu tür maçlara verilen önem taraftarlar arasında ki çatışmalar bu derbilerin bir sıraya sokulmasını sağlamaktadır.
Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz çok güzel açıkladı. Bizdeki rekabet aslında tamamen kulüpçülüğe dayanmaktadır.
Ama Dünya'da bu böyle değildir.
Tamamen din ve sosyal sınıf yapıları bu maçlarda rekabetin katlanmasını sağlamışlardır.
Örneğin Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Dünya basınının ilgisini çok çekmez naklen yayınlanmaz ama bir Glasgow Rangers-Celtic derbisi bütün Dünya'da ilgi görür ve tüm Dünya'da çok fazla ülke de bu derbi yayınlanır.
Çünkü bu maç ezeli bir katolik-protestan maçıdır da aynı zaman da.
Keza derbi olmayan Real Madrid-Barcelona maçları da tamamen siyasal boyutu olan maçlardır ve Dünya'nın ilgisini çeker.
Doğru kavramları halka doğru şekilde aktaracak medya organı ne yazık ki Türkiye'de çok fazla olmadığından derbi de ki kavram kargaşası da sürer gider.

ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPILMIŞ.HATIRLATIRIZ DERBİ AYNI ŞEHRİN VE AYNI BÖLGENİN TAKIMLARININ YAPTIĞI MAÇLARDIR.DERBİ KELİMESİ SADECE FUTBOLDA SIK KULLANILIR.AYRICA DERBİ OLABİLECEK BİR MÜSABAKA REKABETE SÜRÜKLEYEN VE GÜNDEME GELEBİLECEĞİ DÜŞÜNÜLEN MÜSABAKADIR.(maç)
AYRICA ŞUAN SİVASSPOR BULUNDUĞU BÖLGEDE DERBİ OLARAK SADECE KAYSERİSPOR MAÇLARINDA GÜNDEME GELİYOR.REKABETE VE GÜNDEME GELMESİNİ KAYSERİ OLAYLARI(1967) SAĞLAMAKTADIR.BİZİM DERBİ MAÇIMIZ ŞUAN KAYSERİSPOR MAÇIDIR.DİĞER TAKIMLARLA YAPTIĞIMIZ MAÇLARA,KONYA,TOKAT,AMASYA FELAN...DERBİ DENİR AMA DENMESİNİ ETKİLEYEN BİRŞEY YOKTUR.AYRICA BAZI ARKADAŞLAR İSTANBUL MAÇLARINA DERBİ DİYORLAR.YANLIŞ VE ÇOK YANLIŞ.BURDAKİ GENÇ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ANLAMLI KONUŞALIM.BİLENLER DEĞİL AMA ONLAR YANLIŞ ANLAR VE ÖYLE ÖĞRENİR.

İYİ FORUMLAR

Hüseyin Özkökün yazısı
http://www.hursertekinoktay.com/huseyin7.htm alınmıştır.

gizliözne
18.09.2007, 21:36
Değerli hemşehrilerim,
Sizlerden bir ricam olacaktı. Sivassporla ilgili marş, müzik veya video arıyorum. :confused: Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

çılgın-sedat
18.09.2007, 22:54
tv 58in frenkansını bilen arkadaşlar varsa bana veriblirmisin

çılgın-sedat
18.09.2007, 23:02
Değerli hemşehrilerim,
Sizlerden bir ricam olacaktı. Sivassporla ilgili marş, müzik veya video arıyorum. :confused: Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

MUZIK BENDE VAR KARDEŞ ALTTA YAZAN MSN Yİ EKLERSEN BANA ULAŞIRSIN

SivasLady
19.09.2007, 04:32
tv 58in frenkansını bilen arkadaşlar varsa bana veriblirmisin

TURKSAT 1C

Frekans: 11028
Polarizasyon: Vertical
SR: 2400
FEC: 3/4
Video Pid: 4194
Audio Pid: 4195

Abdullah DuMaN
19.09.2007, 07:41

EĞER SİVASTAYSAN KONRE BİNASI YANINDA VAR

YARALI_AŞIK
20.09.2007, 11:11
CAHAR KARDEŞİMİ GÖREMEZ OLUYORUM.ÖZLEDİM ONU.BİRİSİ SÖYLESİN NERDE OLDUĞUNU.

turka58
27.09.2007, 13:18
Ligtv.com.tr "VideoLig" kategorisi altinda kac haftadir dikkatimi cekti hep en sona Sivasspor macinin golleri ekleniyor bazilari 1-2 gün sonra ekleniyor bunun bir nedenini var acaba?

saygilar

myway
27.09.2007, 13:26
CAHAR KARDEŞİMİ GÖREMEZ OLUYORUM.ÖZLEDİM ONU.BİRİSİ SÖYLESİN NERDE OLDUĞUNU.

Sivasta :) Bayrama kadar orda olcakmis.. Biz de ozledik valla:)

myway
27.09.2007, 13:29
Ligtv.com.tr "VideoLig" kategorisi altinda kac haftadir dikkatimi cekti hep en sona Sivasspor macinin golleri ekleniyor bazilari 1-2 gün sonra ekleniyor bunun bir nedenini var acaba?

saygilar

onceki haftalari bilemem ama bu hafta rize de yayin ekibinde sorun cikti. hatta mac ozetlerini de mac gunu aksami trt ye yetistiremediler. o yuzden gec eklenmistir...selamlar.

EyüphanAydın
27.09.2007, 13:49
ben EYÜPHAN AYDIN 1993 DOGUMLUYUM AMA BABAMIN BİR HATASI VEYA NÜFÜS MÜDÜRÜNÜN BİR HATASI SONUCUNDA 10.02.1992 DOGUMLU YAZDIRMIŞLAR ONDAN SONRA BABAMDA UGRAŞMAK İSTEMEYİP DEİŞTİRMEMİŞ BEN İSTANBUL ÜMRANİYEDE OTURUYORUM OTURDUGUM YERDE ÇAKMAKSPOR VAR ŞU ANDA B GENÇTE OYNUYORUM YAŞİMA GÖRE SENEYE OYNAMAM LAZIM AMA BU SENE OYNUYORUM BİR DE 1993 DOGUMLU OLDUGUM DÜŞÜNÜLÜRSE YETENEKLİYİM AMA BABAM HİÇ SEVMEZ FUTBOLU ELLERİN BABASI MAÇLARINA GELİNCE BEN BİR TUHAF OLUYODUM HEP BANA OLUM İŞİM VAR ÇALİŞİYOZ GELEMEM DİYOORDU 'PEKİ BABA BİZİM KULÜPTE OYNAYANLARIN BABASININ İŞİ YOKMU DEDİM ' BİŞEY DEMEDİ BEN ŞEÇMELERE GİTCEM BABAM İZİN VERMİYOR DİYO İYİ OYNARSAN BURDANDA GİDERSİN DİYO SİVASSPORUMUZ İÇİN CANIMI VERİRİM EĞER BİR YERDE SİVASSPOR ŞEÇMELERİ OLURSA BİLGİ SİTERİM İNŞALLAH BAKIN SİZE SÖZ VERİYORUM ALLAH İZİN VERİRSE VEYA ALALHTAN BİŞEY GELMEZZE BEN İLERİDE BU OYNAYIŞİM İLE ÇOK İYİ YERLERE GELCEĞİME İNANNIYORUM İYİ GÜNLER

bana ulaşabileceğiniz adre msn her gün eyuphanaydin058@hotmail.com

sampiyon_yigit
02.10.2007, 12:13
Arkadaslar ben bir teklif sunmak istiyorum konu goruntuler mesela bursaspor maci il taraftarin coskusunu hissetmek icin youtube de ve diger sitelerden aradim bisey bulamadim ben fransada oturdugum icin Maça bakamiyorum ve taraftar coskusunu goremiyorum ama goruntuleri coskuyu paylasmak istiyorum gelin her mactan sonra sivasspor.com sitesinde taraftar resimleri ve videolar goruntuleyip macin heyecanini benim gibi bakamayanlarla paylasalim saygilarimla insallah y anki bulur !!!

sivaslihakan
04.10.2007, 00:17
arkadaslar sivasin yeni en son haliyle bi tanitim cd si tasarlanmis
bu cd ye nereden ve nasil ulasabiliriz
bilgisi olan varmi veya sivastan bi hemserimiz yollayabilirmi zahmet olmazsa parasini hesaba yatiririz
saygilar

ertugrulss
04.10.2007, 00:33
valla varsa bende isterim:D son halini bizde görsek çokmu şey isteriz :)

sivaslihakan
04.10.2007, 16:44
yokmu arkadaslar bilgisi olan?????????????????

samurayserkan58
16.10.2007, 22:20
merhaba lutfen sıvasspor takım formasını nereden temın edecegım hakında bılgısı olan varsa bana yazsın lutfennnnnn]

hakandemirezen
16.10.2007, 22:51
anadolu yakasında oturan arkadaşlar yenisahra otobüs durağının orda puma mağazasının yanındaki mağazada var.

Ahm Sports Collection. Adres, Koç C. 59 Yenisahra Kadıköy. telefon:, (216) 472 97 31 ...

muhsin koçak
16.10.2007, 23:13
merhaba lutfen sıvasspor takım formasını nereden temın edecegım hakında bılgısı olan varsa bana yazsın lutfennnnnn]

serkan kardeş nerede oturduğunu da yazarsan daha kolay yardımcı oluruz!:confused:

samurayserkan58
17.10.2007, 19:11
anadolu yakasında oturan arkadaşlar yenisahra otobüs durağının orda puma mağazasının yanındaki mağazada var.

Ahm Sports Collection. Adres, Koç C. 59 Yenisahra Kadıköy. telefon:, (216) 472 97 31 ...

cokkk sagol ya orayı bılıyorum gercekten tekrarsagollll

samurayserkan58
17.10.2007, 19:12
serkan kardeş nerede oturduğunu da yazarsan daha kolay yardımcı oluruz!:confused:

avrupa yakasında nerde olursa olsun onemlı degıl ama hakan arkadas bı adres verdı anadolu yakasında olmadı gıder ordan alırız

EyüphanAydın
17.10.2007, 19:13
yaw arkadaşlar hep beraber maçalra gidemeyizmi

edebiyatisyen
20.10.2007, 22:27
sevgili arkadaşlar,
üniversitede ki bir dersim için;Çifte Minare,Buriciye medresesi,ulu camii veya da Divriği Ulu camii hakkında bilgi toplamam gerekiyor.İnternetten (sivaslılar.net de dahil)ve Sivasta ki kütüphanelerden araştırdım fakat çok kısa oldugu için hoca kabul etmedi.Bu konuyu geniş kapsamlı olarak bulabileceğim site varsa veya sanat tarihinde okuyan üniversiteli arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

yigidomustafa58
20.10.2007, 22:34
Divriği Ulu Camii

Tarihi en az bilinen beyliklerden biri olan Mengücükoğulları dönemi yapısıdır. Cami, şifahane ve türbeyi tek bir yapıda bütünleştiren bir erken dönem külliyesidir. Yapılar, birbirlerinden bağımsız tipolojileriyle tek bir kompozisyon içinde erimeden, yan yana getirilmişlerdir. Divriği Ulu Camii ve Şifahanesi, yapıldığı dönem açısından istisna oluşturan bezeme özellikleriyle dikkat çeker. Özellikle portalleri, 13. yüzyıl sonunda bile rastlanmayan coşkun, barok karakterleriyle birer başyapıt olarak nitelenmektedirler.

Cami
16. yüzyıl başındaki büyük depremde batı bölümü bütünüyle yıkılıp yeniden yapılmıştır. Anadolu Selçuklu cami tipolojisinin en görkemli örneğidir. Kıble duvarına dik uzanan beş sahınlı bir plan şemasına sahiptir. Orta sahın daha geniştir. Beşer bölümlü olan sahınlar, 16 sütun üzerine oturan değişik tipte tonoz ve kubbelerle örtülüdür. Mihrap önü kubbesi, döneminin bazı camilerinde olduğu gibi burada da görülür. Mihrap önü açıklığını izleyen tonoz örtülü ikinci açıklık adeta bir eyvan gibidir. Bunun ardından aydınlık feneri ile mukarnaslı bir kubbe, ağır bir nervürlü tonozla süslenmiş bir giriş öncesi açıklığı gelir. Orta sahın ve yan sahınlardaki bütün açıklıklar farklı bezemeli tonozlarla süslenmiştir. Son derece hareketli bir iç mekân düzeni yaratılmıştır.

Şifahane
Anıtsal bir yapı olmasına karşın camiye oranla çok daha yalındır. Yapı tipi olarak kubbeli medreseler grubuna giren şifahane, ortada dört sütun üzerine üç paralel tonozla örtülü geniş orta mekân ve biri girişte olmak üzere, değişik yıldızlı tonozlarla örtülü dört eyvandan oluşmaktadır. Ortaçağ medrese tipolojisinde özel bir yere sahiptir. Üç eyvanlı ve revaklı açık medrese planının, avlusu örtülü bir örneği görünümündedir. Dönemin medrese-şifahane yapıları içinde, ana eyvan dışında ikinci katı ayrıntılı olarak kullanan birkaç yapıdan biridir. Üst katın hangi amaçla kullanıldığı kesin olarak anlaşılmamakla birlikte öğrencilere ayrılmış olduğu tahmin edilmektedir.

Türbe
Yapının kurucusu Ahmed Şah ve ailesinin türbesi, o dönemde alışılageldiği üzere ana eyvanın kuzeydoğusundaki odada tasarlanmıştır. Kare bir taban oluşturularak tromplar üzerinde sekizgen bir tambur üzerinde prizmatik bir külahla örtülmüştür.

Bezeme özellikleri
Divriği Ulu Camii ve Şifahanesi'nin bezeme programı Türk ve İslam sanatı tarihinde çok özel bir yere sahiptir. Bu ünik bezeme programı, taş işçiliğinin kusursuzluğu ve simgesel, ikonografik içeriği ile olağanüstüdür. Kuzey Taçkapısı (Barok kapı) kapıyı dev bir çelenk gibi saran, alışılmamış figürlerle kozmik ağaç kavramını simgelemektedir. Heykelsi yüksek rölyef teknikle işlenmiştir.
Şifahane Kapısı (Gotik Kapı), tamamlanmamış olsa da aynı kusursuz işçilik burada da kendini gösterir. Tasarım ve bezeme anlayışı açısından İslam mimarisinde benzeri yoktur.
Batı Taçkapısı, bütünüyle geometrik bir düzenleme içerir. Çift başlı kartal, tek yırtıcı kuş kabartmaları üsluplaşmanın olağanüstü başarılı örnekleridir.

edebiyatisyen
20.10.2007, 22:39
sevgili arkadaşlar,
üniversitede ki bir dersim için;Çifte Minare,Buriciye medresesi,ulu camii veya da Divriği Ulu camii hakkında bilgi toplamam gerekiyor.İnternetten (sivaslılar.net de dahil)ve Sivasta ki kütüphanelerden araştırdım fakat çok kısa oldugu için hoca kabul etmedi.Bu konuyu geniş kapsamlı olarak bulabileceğim site varsa veya sanat tarihinde okuyan üniversiteli arkadaşlar varsa veya da elinde kaynağı olan varsa bana yardımcı olabilirler mi?

yigidomustafa58
20.10.2007, 22:40
KÜLTÜREL DEĞERLER (http://www.cumhuriyet.edu.tr/sivas/sivas03.html)
ÇİFTE MİNARE RESİMLERİ (http://www.sivas.gov.tr/turizm/yazi.php?yad=8&kat=133)
SİVAS MEDRESELERİ 1 (http://www.kenthaber.com/IlDetay.aspx?ID=1002)
SİVAS MEDRESELERİ 2 (http://www.turkiyeninrehberi.com/tr/foto_detay.asp?kategori=iller&sehir=sivas)
SİVAS BELEDİYEDEKİ RESİMLER (http://www.sivas.bel.tr/album/album.asp?paid=1)

BUYUR KARDEŞ BUNLARI BULDUM BİDE İŞİNE YARAR İNŞALLAH...

edebiyatisyen
20.10.2007, 22:46
arkadaşım saol ama bu çok kısa ya.yinede ellerin dert görmesin

yigidomustafa58
20.10.2007, 22:49
arkadaşım saol ama bu çok kısa ya.yinede ellerin dert görmesin

önemli değil sende saol...iyi geceler...

alem58burak
20.10.2007, 22:58
herkese mrh yeni üye oldum 17 yaşındayım ve ögrenciyim ve ögrenci arkadaşlara sivas macına gitmeyi düşünüyoruz bize yardımcı olurmusunuz biz 30 kişi civarındayız bizde macta yanınızda olmak ıstıyoruz yarDımcı olUnuz

ceza_tolga_rep
20.10.2007, 23:07
herkese mrh yeni üye oldum 17 yaşındayım ve ögrenciyim ve ögrenci arkadaşlara sivas macına gitmeyi düşünüyoruz bize yardımcı olurmusunuz biz 30 kişi civarındayız bizde macta yanınızda olmak ıstıyoruz yarDımcı olUnuz

bu yazını yeni bir topic de açarsan sevinirim.....

SenSetik
24.10.2007, 10:07
edit edit edit.

Buradaki yazı site yönetimi tarafından editlenmiştir..

Bu bölümde üyelerimiz tarafından Gappınar suyu hakkında yazılan mesnetsiz ve hiçbir gerçeğe dayanmayan yazılardan dolayı Gappınar A.Ş firmasından ve yetkililerinden özür dileriz.

www.sivasspor.com Yönetimi

samurayserkan58
31.10.2007, 23:22
avrupa yakasında sivasspor forması satan yerrr yokmu bılen varsa lutfen soylesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn n

sivaslıbaki
12.11.2007, 15:34
benim birsürü sorunum war walla.
1-chata giremiyorum,
2-foruma her girdiğimde kullanıcı adımı yeniden yazmam gerekio ayrıca şifremide girmem gerekio,
3-sitede arada bir kullanıcı adım değişiyor çıkış diyorum çıkmıyor,
bu kadar.

Teksas.org
15.11.2007, 15:56
Yiğidolar hakkinda genel bilgi yazarsaniz cok sevinirim. Bu ismi ne zaman ve nasil almislardir kac yilindan bu yana bu isim kullanilmaktadir. Tarihte yigidolar olarak unutulmayan yasanan bazi olaylardan da soz ederseniz sevinirim.

Saygilarimla.
Harun Aydın

Yigido_Burak
19.11.2007, 22:56
Sivassporumuz acaba İstanbul'da futbolcu seçmeleri düzenliyormu?Bu yaz Sivasspor seçme düzenlerse bir çok genç yetenek bulacağına eminim.

Gardas Haklısın Böyle Bisey olsa ßasta ßen bile Katılırım.Aslında Böyle Bir Uygulama Yapılmalı Sivassporun İstanbulda Pilot Takımı Kurulsa Süper Olurdu Bir Cok İnsan Secmelere Katılırdı..

muhsin koçak
20.11.2007, 03:27
arkadaşlar tv58 in web sitesinde sayın valimizin bi açıklamasını okudum,haber şu şekildeydi:artık 4 eylül stadına yatırım yapılmayacağını bunun yerine içinde modern bir stadında olduğu yeni bir spor kompleksinin yapılacağıydı.bu konuda bilgisi olanlar bizimle paylaşırlarsa sevinirim.

sivaslıbaki
20.11.2007, 20:08
abla lig tv maçları internet üzerinden izleyebilir miyim?
lütfen cevabını yazar mısın?

MERDO
09.12.2007, 20:20
arkadaşlar sivassporun başarısını istemeyeh diğer takım taraftarları başkanımızın ve teknik direktörümüzün 6 milyon sivaslı var dedikleri demecleri alay konusu yapıyorlar ne kadar savunsamda belge istiyorlar internette araştırma yaptım sağlıklı bir belge bilgi bulamadım varsa elinizde bilgi belge bazı kişilerin gözüne sokmak için istiyorum lütfen yardım edin saygilar

sivaslıbaki
09.12.2007, 20:25
walla benim elimde hiç bişiy yok. yalan olmasın yok.

Buraq58
11.12.2007, 17:53
SİVASSPORA YARDIM EDELEM AMA DERNEK NERDE BİRİ BİZİ SÖYLESİN:(

hArbiTokAtlı
25.12.2007, 14:30
arkdşlar k.bakmayın ben Tokatspor taraftarlarından yavuz..
sivassporumuzda 20 numaralı oyuncu kim bilgi verebilirmisiniz bu sene kadrodaymış..sagılar..

kakikli
25.12.2007, 14:33
MOHAMED ALİ KURTULUŞ..
SİVASSPORUN EFSANE KAPTANI,EFSANE 10 NUMARASI...

Buraq58
25.12.2007, 14:47
bana yardımcı olurmusunuz bende bir tane okuldan verilen bir kart var öğrenci kartı ben o kartla maça girebilirmiyim bir kaç arkadaşım girmiş bende pek inanmıyorum ama bana yardıcı olurmusunuz

bana da yardım edin kardeşler yha...

dülger58
28.12.2007, 21:52
sivassporun formasını nerden temin edebilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.istanbulda oturuyorum....

alem_halil
28.12.2007, 22:04
abi istanbulda birçok derneğimiz var...bu başlığın en başında adresleri yazıyo ordan yardım ederler duyduğuma göre bi mağzada siparişe getirıyomuş..

Buraq58
30.12.2007, 12:04
EĞER BU KONULARDA BİLGİLERE SAHİP HEMŞEHRİLERİMİZ VARSA YAZSIN...

münihdebiryildi
13.01.2008, 21:30
slm arkadaslar ben münihden bir sivas fanati iyim.ben fener macina gelmek bakmak istiyorum bana bilet bulmakda yardimci olabilirmisiniz ????

yigido Atilla
23.01.2008, 22:17
Yukarda belirtigim gibi Bu SMS olayi Düzelilmesi lazim Cünkü Türkiye sinirlari disinda olan sivaslilar bu SMS nasil gönderecekler. Yönetimin veya basin sözcücüsü Fikret ünsalinveya Sivassporun Elekronik posta Adresini olmali.??? Bu SMS konusu hakkinda Bilgi Almak istiyorum. Cünkü cok Eksik yapilmis !!! Sitedede yüzlerce,Binlerce Arkadas Avrupadan nasil gönderecegini bilmiyor ve Dogru düsüst bir bilgi yok.. Ben Göndermek istiyorum benim gibi Yüzlerce binlercesi de ayni seyi yapmak istiyordur, ama yapamiyor. Bunun bir an önce Tel Numaralari ve Kodlari siteneye yazilmasi gerekiyor cünkü bu konudan daha Önemli hic bir konu yok olamazda !!!!!!!...Takimimizi yukarlarda görmek istiyorsak. Desteklemek zorundayiz....

myibu
26.01.2008, 01:31
arkdaslar sivas- fener icin ben boludayım ve yarın ank gececem ank veya istdan maca gidecek kimse varmı kafile halinde felan bende gitmek istiyrm lutfen bana ulassınlar

0543 204 57 28

yavuzbudak@hotmail.com

ercis
26.01.2008, 03:18
Oncelikle tum sivasspor ailesini saygiyla selamliyorum ve umut ederimki hepinizde sihhatlerdesinizdir.
Degerli kardeslerim malumunuz sanli DEVLETIMIZ parasi olan ve parali adamlari olan Galatasaray'a seyrantepeyi feda edip o yerin isim hakkinida onlara vermis olmakta ki adamlarda orasini Aslantepe adiyla anacaklar. Ben bu isleme tum kanaatimle karsiyim cunku o parali Galatasaraya yapilacak yatirimlar biz halkin vermis oldugu vergilerle saglanacaktir. Biz Sivasspor'lular olarak 16 binlik stad'larda oynayalim parali Galatasaray vergimizle verecegimiz paralarla hic harcama yapmadan buyuk sermayeler kazanacaktir. Arkadaslar bu ADALET mi simdi. gelin hep beraber buna son verelim. tum grup taraftarlari, kamu krum & kuruluslari ve medya'yi bir araya getirelim ve buna karsi cikalim. Asil ihtiyac sahibi olan Sivasspor'dur. Ayrica bildiginiz gibi bir kac ilde de yeni stad'lar yapildi ama gelin bizler birleselim sanpiyon olan takimimiza bir stad kazandiralim. Site yonetici kardeslerimdende ricam bu konuyu uygun bir sekle getirip duyuru seklinde ana sayfada yayinlatsin.
Ben yeni stad'in ihtiyac ve gerkli oldugunu herzaman belirtmistim. Bu yontemde taraftar olarak bizler birseyler yapabiliriz ki yapmaliyizda. herkese buraya tesadufen gelmedigimizi ispatlamaliyiz. Bu zaruri bir ihtiyactir.
Eger Galatasaray stad istiyorsa parali adamlari coktur onlar yapsin. Ornegin paramiz yok deyip kapanya yapan Adnan Polat kulup bunyesindeki kendi kuruluslarinin reklam panulari yerine para ile diger kuruluslara satsin ve Italyan kuluplerine cuval dolusu reklam parasi ve o italyan kulupte pay satin alip onlara trasferler icin para verecegine Galatasaray'a yatirim yapsin.
Ayrica Devletimiz Galatasaray'a ne hakla bu seyrantepe'yi Galatasaray'a veriyor. Dusunun hem onlara stad yapacak hemde adamlar seyrantepe adini degistirecekler, pe adamla oraya o adi verenlerin kemikleri sizlamayacak mi ve bunu hic mi dusunmediniz mi?
Iste buna karsi bizlerde bir SIVASTEPE projesi hazirlayip kanpanyalara giriselim. Tum sehir halki & ilceleri ve disardaki Sivasspor taraftarlarida destek verip buyuk bir imza atmaya hep beraber Umutla yuruyelim.
Saygilarimla....

Dip NOT: Unutmayalim basarilar basarilari getirir ve o basarilarda daha buyuk basarilar getirir.

sinan-58
26.01.2008, 11:10
bildiğiniz gibi yarın saat 14:00 de fb ile karşılaşacağız ve takımımız bu maç öncesi lider bize buyuk sevinçler yaşattı ama biz taraftar olarak gereken desteği veremedik belki gruplar elinden geleni yaptılar ama yeterli olmadı bu maçta sivasspor umumzu maçın sonuna kadar destekliyelim isterse 5-0 geriye düşsün yinede destekliyelim MAÇ SONU SONUÇ NE OLURSA OLSSUN TRUBUNLERE ÇAĞIRIP ALKIŞLIYALIM çunku onlar bunun kat kat fazlasını hakettiler lütfen maçtan sonra fark yesek bile takımımızı çağırıp alkışlıyalım bu işte gruplara buyuk görev düşüyor lütfen destek olalııım

puar
26.01.2008, 11:14
Tek yürek olup bu macı aldırmalısınız başka yolu yok...

rsimsek
26.01.2008, 11:31
kardeşim düşüncelerini souna kadar destekliyorum.hep destek tam destek

by_hunter
26.01.2008, 11:37
tam bır yıgıdo düşüncesi yıgıdo her zaman takımının arkasında olur

Agcalli
26.01.2008, 11:38
Abicim şu takım Sivasın değil de Kayserinin takımı olsaydı şimdiye kadar 50 milyar YTL toplanmış ve takım maçlarını en az 50.000 kişilik taraftar kitlesi ile maç yapardı. Yarın ne olacak ben sizlere söyleyim; içimizdeki Fenerliler eğer Fener yenerse Sivasın yenilgisine hiç üzülmeyecek hatta buna sevinecekler. Eğer Sivas yenilirse bazıları burada yorum yazıp Sivasta Vestele döndü diyecekler. Ve basın Sivasın havası alındı diye katıla katıla gülecekler. Allahım sen hep garibin yanında olursun Sivassporda garip, fakir bir klup bize yukarda saydığım acıları yaşatma.

burak_baykal
26.01.2008, 11:53
ARTIK BUNUN İLACI YOK KARDEŞİM.SİVAS ARTIK ÇIKMAZ YOLA GİRDİ VE O YOLDAN GERİ DÖNÜŞ YOK SİVASDAKİ TARAFTARLARIN STADDA DESTEĞİ İLE BU MAÇI ALINMASINDAN BAŞKA ÜMİT YOK.TÜM TARAFTARLARI GÜR SESLE DUYMAK İSTİYORUM

fm58
26.01.2008, 12:08
BU MAÇA GİTMELİ VE SOLUĞUMUZ KESİLENE KADAR SİVASI DESTEKLEMELİYİZ
KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS

dülger58
26.01.2008, 12:37
SİVASIN SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ.TAKIMIZI SONUÇ NE OLURASA OLSUN DESTEGİMİZİ HER ZAMAN GÖSTERMELİYİZ.

5058

izmirliyigido
26.01.2008, 12:39
Bu maçı kazanmaya başta Bülent Uygun olmak üzere, futbolcular inanmışlar. Taraftar olarak bizde inanırsak, Allah'ın da yardımıyla bu maçı kazanacağız. Hiç endişe duymayın, maçın sonuna kadar takımı destekleyin.

Soğuk hava ve buzlu saha bir yandan, futbolcularımızın baskılı oyunu bir yandan Fenerbahçe'yi perişan ederken, taraftar da müthiş desteğiyle şaşkına çevirmeli.

Ve, maçın sonunda da sonuç ne olursa olsun, rakibi alkışlamalı, SİVASSPOR'umuzu tribüblere çağırark bağrımıza basmalıyız. YİĞİDO duruşu ve felsefesi budur. Haydi göreyim sizi.

.

yigidogurbettee
26.01.2008, 14:20
S.a arkadaslar maçı statda izlemek dün boludan geldim ama biletler tükenmiş.Fazladan bilet alan veya maça gidemeyecek durumu olan varsa bilete talip olurum.
Okan TAMER
0546 885 89 09

PATRON
26.01.2008, 14:23
baktın bulamadın git fenerbahçe tirübününün biletini al napalım artık.İnşallah fazladan bileti olan verir.
Bugünde bulamazsan yarın stad çevresinde belki bulursun.

serdar-58
26.01.2008, 14:24
bencede fenerli lerin arasından al zor bulursun billet

Agcalli
26.01.2008, 14:26
yav sivastada mı karaborsacılar türedi yoksa ??

yigidogurbettee
26.01.2008, 14:27
ben şarkışladayım şuanda bugun gitme durumum yok ordan allah rizası için ayarlarsa çok iyi olur. para sorun olmaz.!

PATRON
26.01.2008, 14:28
yav sivastada mı karaborsacılar türedi yoksa ??

Büyük ihtimal bazıları bu durumdan yararlanmak isteyecektir.:mad:

PATRON
26.01.2008, 14:29
ben şarkışladayım şuanda bugun gitme durumum yok ordan allah rizası için ayarlarsa çok iyi olur. para sorun olmaz.!

Biraz önce çarşıdan geldim.Büfenin orda insanlar vardı.Belkide havuz tarafında yer vardır bilmiyorum...

Tarkan ÇeLik
26.01.2008, 14:31
Arkadaşlar Staddaki gişelerde kapalı yanı ve Havuz tarafı biletleri satılıyor.. Bilginiz olsun..

NUMAN
26.01.2008, 14:33
BİLET YOK ARKADAŞLAR
GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAY YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER

ceza_tolga_rep
26.01.2008, 15:00
karaborsacı sivasda yoktur.......

EyüphanAydın
26.01.2008, 15:10
Karaborsacılarım Elindedir Şimdi.5 YTL Olan Bileti 50 Ytl Satarlar.Hepsine Lanet Olsun.

Tarkan ÇeLik
26.01.2008, 15:13
Karaborsacılarım Elindedir Şimdi.5 YTL Olan Bileti 50 Ytl Satarlar.Hepsine Lanet Olsun.

5 YTL'ye bilet yok ayrıca Sivas'ta karaborsacı yok.. Stadın orda satılıyor bo$ laf yapıcağınıZa gidin aLın..

yigidogurbettee
26.01.2008, 15:13
Ben bilet işini hallettim. Tarkan ÇELİK arkadaşımız sağolsun.

Tarkan ÇeLik
26.01.2008, 15:14
karaborsacı sivasda yoktur.......

Sen varsınYa olm ......:D :D :D

Tarkan ÇeLik
26.01.2008, 15:15
Ben bilet işini hallettim. Tarkan ÇELİK arkadaşımız sağolsun.

Eyw garda$ sizlere yardımcı olMak bizim görevimiz..
1967 Sivasspor Genç TaraftarLar Derneği.. :rolleyes::rolleyes:

isyankar58_45
26.01.2008, 15:19
arakadaşalar kale arkası havuz biletleri hala var acele ederseniz bulabilirsiniz

ercis
27.01.2008, 17:57
Oncelikle tum sivasspor ailesini saygiyla selamliyorum ve umut ederimki hepinizde sihhatlerdesinizdir.
Degerli kardeslerim malumunuz sanli DEVLETIMIZ parasi olan ve parali adamlari olan Galatasaray'a seyrantepeyi feda edip o yerin isim hakkinida onlara vermis olmakta ki adamlarda orasini Aslantepe adiyla anacaklar. Ben bu isleme tum kanaatimle karsiyim cunku o parali Galatasaraya yapilacak yatirimlar biz halkin vermis oldugu vergilerle saglanacaktir. Biz Sivasspor'lular olarak 16 binlik stad'larda oynayalim parali Galatasaray vergimizle verecegimiz paralarla hic harcama yapmadan buyuk sermayeler kazanacaktir. Arkadaslar bu ADALET mi simdi. gelin hep beraber buna son verelim. tum grup taraftarlari, kamu krum & kuruluslari ve medya'yi bir araya getirelim ve buna karsi cikalim. Asil ihtiyac sahibi olan Sivasspor'dur. Ayrica bildiginiz gibi bir kac ilde de yeni stad'lar yapildi ama gelin bizler birleselim sanpiyon olan takimimiza bir stad kazandiralim. Site yonetici kardeslerimdende ricam bu konuyu uygun bir sekle getirip duyuru seklinde ana sayfada yayinlatsin.
Ben yeni stad'in ihtiyac ve gerkli oldugunu herzaman belirtmistim. Bu yontemde taraftar olarak bizler birseyler yapabiliriz ki yapmaliyizda. herkese buraya tesadufen gelmedigimizi ispatlamaliyiz. Bu zaruri bir ihtiyactir.
Eger Galatasaray stad istiyorsa parali adamlari coktur onlar yapsin. Ornegin paramiz yok deyip kapanya yapan Adnan Polat kulup bunyesindeki kendi kuruluslarinin reklam panulari yerine para ile diger kuruluslara satsin ve Italyan kuluplerine cuval dolusu reklam parasi ve o italyan kulupte pay satin alip onlara trasferler icin para verecegine Galatasaray'a yatirim yapsin.
Ayrica Devletimiz Galatasaray'a ne hakla bu seyrantepe'yi Galatasaray'a veriyor. Dusunun hem onlara stad yapacak hemde adamlar seyrantepe adini degistirecekler, pe adamla oraya o adi verenlerin kemikleri sizlamayacak mi ve bunu hic mi dusunmediniz mi?
Iste buna karsi bizlerde bir SIVASTEPE projesi hazirlayip kanpanyalara giriselim. Tum sehir halki & ilceleri ve disardaki Sivasspor taraftarlarida destek verip buyuk bir imza atmaya hep beraber Umutla yuruyelim.
Saygilarimla....

Dip NOT: Unutmayalim basarilar basarilari getirir ve o basarilarda daha buyuk basarilar getirir.

Bu mesaji yazarken yeni konu adi aldinda acmak istemistim ama anlamadigim bir sekilde buraya yazilmis ve bundan dolayi bu mesaji tekrardan yeni konu adi altinda tekrardan actim. Bu karmasadan dolayi hepinizden ozur dilerim. Ayrica klavyem turkce olmadigindan bazi harflerde degisiklikler olabiliyor ve bundandan lutfen kusuruma bakmayin.
Baki Selamlar...

erhanerdag
19.03.2008, 12:08
yİĞİDOLAR BİR KONU HAKKINDA DANIŞMAK İSTİYORUM. bEN SİVAS TA İKAMET ETMEKTEYİM SİVASSPORUN HİÇBİR MAÇINI KAÇIRMIYORUM TAKIMIMIN ANTRENMANLARINADA KATILMAK İZLEMEK İSTİYOTUM ANTRENMANLAR NE ZAMAN YAPILIYOR BEN İZLEYEBİLİRMİYİM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMM.

akifeker
19.03.2008, 12:38

geçen senede öyle dediler ama olmadı bileti olmayanlar dışarıda kaldı

S1vasLee
19.03.2008, 13:01
Sivasspor dergileri sadece meydandakı büfede var baska yerde yok :D:D:D:D

atababa111
25.03.2008, 11:30
ARKADAŞLAR KASIMPAŞA MAÇINA BİLETLERİ NERDEN BULABİLİRİZ?BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BİZİ BİLGİLENDİRSİN.

BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BEN DE DAHİL BİLET BEKLİYORUZ.

SAYGILARIMLA.

TS58
25.03.2008, 19:49
SİVASSPOR şampiyon olacak. En Büyük SİVASSPOR.

Apaçiler1921
25.03.2008, 21:05
ARKADAŞLAR KASIMPAŞA MAÇINA BİLETLERİ NERDEN BULABİLİRİZ?BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BİZİ BİLGİLENDİRSİN.

BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BEN DE DAHİL BİLET BEKLİYORUZ.

SAYGILARIMLA.

biletix gişelerinden temın edebilirsin ayriyetten mod arkadaslar yenı topic acmak istiom KASIMPAŞALI APAÇİLER die ama hata verio bi el atarsanız

Apaçiler 1921
25.03.2008, 21:11
biletix gişelerinden temın edebilirsin ayriyetten mod arkadaslar yenı topic acmak istiom KASIMPAŞALI APAÇİLER die ama hata verio bi el atarsanız

ewet arkadaslar rakıp taraftar bolumune Kasımpaşa konusu acamıyoruz yardım edersenız sevınırız sımdıden tesekkurler.

myway
25.03.2008, 21:12
sorun nedir arakdaslar? Herkes aciyordu bu gune kadar rakip taraftarlar

Apaçiler 1921
25.03.2008, 21:14
konu acamıyoruz hata verıyo

Apaçiler 1921, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

myway
25.03.2008, 21:31
bi sorun olmamasi lazim anlamis degilim:S

http://www.sivasspor.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=50
burdan acabilmeniz lazim...

şafak58_35
25.03.2008, 21:54
güzel bir düşünce olmuş tebrik ederim......

merkez_ismail
25.03.2008, 22:10
SADECE YONETICILERIN KONU ACACAGI TOPICLER VAR MESALE HABERLERE NORMAL BIRISI ACAMAZ O YUZDEN KAYNAKLANIRR ...!

EyüphanAydın
28.03.2008, 13:11
İyi Günler,

Ben Kulüpte Oynuyorum.

Çakmakspor Çok İyi Sezon Geçirdim.

Sezonumuz Bitti.Ancak Hemen Sonrasında Okul Maçlarımız

Başladı.

Okul Maçlarındada İstanbulda İlk En İyi 8 Takım İçine Kaldık.

Ancak,

Daha Sonra Galatasaray'ın B Genç Takımı Yani Davutpaşa Lisesine 3-0

Yenildik

Otakçılar Lisesi Fenerbahçe,Beşiktaş Karma B Genç Oyuncularına

4-1 Yenildik.

Gruptan Elendik.

Bende Çok İyi Bir Performans Gösterdim.Gerçekten

Bunun Sonucunda Pendiksporla B Genç Takımıyla İdmanlara Çıktım

Hocalar Beğendi Ama Ben Gitmedim Yol Sorunu Ve Okulumuzn

Yüzünden.Ancak Ben Sivasspor'da Oynamak İstiyorum

B Genç Takımında Bi İdmanların Ne Zaman Olduğunu Bilen Varsa

Sölerse Yazın Veya Bu Aralar Gidicem.

Belki Sivasta Okuyacağim..

Bilgisi Olan Yazarsa Sevinirim..

atababa111
01.04.2008, 11:02
İSTANBULDA ORJİNAL FORMA NERDEN BULABİLİRİZ?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ.

okyay58
01.04.2008, 11:25
İSTANBULDA ORJİNAL FORMA NERDEN BULABİLİRİZ?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13486 buraya bakabilirsiniz.

akifeker
01.04.2008, 11:50
İyi Günler,

Ben Kulüpte Oynuyorum.

Çakmakspor Çok İyi Sezon Geçirdim.

Sezonumuz Bitti.Ancak Hemen Sonrasında Okul Maçlarımız

Başladı.

Okul Maçlarındada İstanbulda İlk En İyi 8 Takım İçine Kaldık.

Ancak,

Daha Sonra Galatasaray'ın B Genç Takımı Yani Davutpaşa Lisesine 3-0

Yenildik

Otakçılar Lisesi Fenerbahçe,Beşiktaş Karma B Genç Oyuncularına

4-1 Yenildik.

Gruptan Elendik.

Bende Çok İyi Bir Performans Gösterdim.Gerçekten

Bunun Sonucunda Pendiksporla B Genç Takımıyla İdmanlara Çıktım

Hocalar Beğendi Ama Ben Gitmedim Yol Sorunu Ve Okulumuzn

Yüzünden.Ancak Ben Sivasspor'da Oynamak İstiyorum

B Genç Takımında Bi İdmanların Ne Zaman Olduğunu Bilen Varsa

Sölerse Yazın Veya Bu Aralar Gidicem.

Belki Sivasta Okuyacağim..

Bilgisi Olan Yazarsa Sevinirim..

BİZİM ARKADAŞTA SAĞLIK SPORDA OYNUYO ONLARIN GRUPTAKİ MAÇLARI BİTTİ SANISAM B GENÇLERİN MAÇLARI DA BİTMİŞ OLMASI LAZIM
AMA YANILIYORDA OLABİLRİM

alişengöze
18.04.2008, 09:49
SİVASSPORUN PC TEMASI VAR MI ÇOK LAZIM

titizyiğido
02.05.2008, 19:42
boşverin gardaş la bu hafta maç neolur ondan haber verin

reolad
03.05.2008, 18:15
arkadaşlar orjinal sivasspor formasını internet üzerinden sipariş edebildiğimiz bi site biliyormusunuz

yusuf_yusuf
03.05.2008, 18:17
hayır bılmıyorum gardas---------------------

reolad
03.05.2008, 18:25
peki formayı sivas'a gelmeden almanın bi yolu yokmu ya

dülger58
03.05.2008, 18:42
İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ EDEBİLECEGİN BİR ADRES VAR AMA ŞU SIRA SİTEDE PROBLEM VAR GİRİLMİYOR.BEN SİVASSPORUN LİSANSLI FORMASI VE ŞAPKASINI ALMIŞTIM.http://www.stadium.com.tr (http://www.stadium.com.tr/)

yigidomustafa58
03.05.2008, 18:49
İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ EDEBİLECEGİN BİR ADRES VAR AMA ŞU SIRA SİTEDE PROBLEM VAR GİRİLMİYOR.BEN SİVASSPORUN LİSANSLI FORMASI VE ŞAPKASINI ALMIŞTIM.http://www.stadium.com.tr (http://www.stadium.com.tr/)

arkadaşım vermiş olduğun site geçen seneden belli güncelleme yapılmıyor yani kapalı..

arkadaşım bu arada tam olarak bilmiyorum ama
Anadolu Yakasındaysan Ümraniye de Diadora'nın Lisanslı dükkanı var orda var.
Avrupa Yakasındaysan Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesinin karşısında (çarprazında) Anadolu Takımları için dükkan var bulabilirsin.

reolad
04.05.2008, 15:33
arkadaşım vermiş olduğun site geçen seneden belli güncelleme yapılmıyor yani kapalı..

arkadaşım bu arada tam olarak bilmiyorum ama
Anadolu Yakasındaysan Ümraniye de Diadora'nın Lisanslı dükkanı var orda var.
Avrupa Yakasındaysan Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesinin karşısında (çarprazında) Anadolu Takımları için dükkan var bulabilirsin.

ya kötü olan tarafı Rize deyim ben :(

tuntog
04.05.2008, 16:05
Türkiye Futbolunda askerde oldugu gibi

"SS" kanunları gecerlidir

GURURUMUZ SİVASPOR

geyik bölumu olmadıgı icin buraya yazdım GEYİK BÖLÜMÜ olmasını istiyoruz :)

a&æ
04.05.2008, 21:08
türkiyenin genelinde yiğidolu dostlar var bence taraftar için artık bi çözüm bulunulmalı taraftar formaları için

yer kırmızı

gök beyaz ENBÜYÜK SİVAS

myway
05.05.2008, 10:45
Arkadaşlar ankara da yaşıyorum sivasspor formasına ihtiyacım var nereden bulabilirim

bilgi vermek için özel mesaj atınız.

şimdiden teşekkürler 10 mayıs a kadar bulmam lazım

Bu da Sivasspor yonetiminin en bariz hatasidir.

sivasspor bu kadar isim yapmisken en azindan ankara izmir ve istanbulun bilindik yerlerinde klup adina sivasspor orjinal urunleri satilmali ve klup de bu mekanlarin reklamini yapmaliydi..

Forma satislari kluplere cok iyi karlar getiriyor.

Biz de bunu degerlendirebilirdik:mad:

myway
05.05.2008, 11:01
Arkadaşlar ankara da yaşıyorum sivasspor formasına ihtiyacım var nereden bulabilirim

bilgi vermek için özel mesaj atınız.

şimdiden teşekkürler 10 mayıs a kadar bulmam lazım

Gundemde kalsin diye yaziyorum kardesim mesajin...

Insallah bulursun ama sahsen ben bilmiyorum.. 19 yil ankarada yasayan biri olarak...

Belki su son 2-3 yilda acilmissa acilmistir ama haberim yok...

a&æ
05.05.2008, 17:44
özel sipariş üzerine neden olmasın kargo yoluyla alınır araştırsan bulursun dostum:D

turka58
01.07.2008, 00:26
Selamlar,

ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...

onun icin benim sorum

Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??

yada katilmam icin ne yapmam gerekir ?

edit:
info:16 yasindayim

sivaslı-elif
01.07.2008, 02:14
Selamlar,

ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...

onun icin benim sorum

Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??

yada katilmam icin ne yapmam gerekir ?

edit:
info:16 yasindayim
İNŞALLAH KATILIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BUARADA MECNUN BAŞKANDA GİRİYO GALİBA SİTEYE SENİ DUYAR ÇAĞIRIR BELKİ:):)

izmirliyigido
01.07.2008, 07:27
Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.

.

bayram
01.07.2008, 07:37
Yok kardeşim yok sivaslılarda dayanışma yok gerçekten biz bir kenetlensek neler olur türkiyede neler kimse anlayamaz neler olacağını millet almış bir alevi sünni muhabbeti arkadaşlar kimliğinde sivas yazan benim dostum arkadaşım kardeşimdir ne olursa olsun bir dayanışma olsun yeter

anilolcay
01.07.2008, 09:44
arkadsaşlar ben izmirde oturuyorum sivasspor dergisini nasıl bulabilirim ya da izmir-sivaslılar dernmeği ile irtibata geçip dergiyi oraya satıp oradan alabilir miyiz cevaplarınızı:anilolcay@yahoo. com adresine gönderrirseniz sevinirim.

turka58
01.07.2008, 22:57
Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.

.

ilginiz icin tesekürler
ins. yola cikmadan bi haber alirim
kendimi ona göre ayarlarim

saygilar

Mahmut5858
02.07.2008, 01:04
Milli takimimizin basarisini cani gonulden kutlamakla beraber Turkiye 3. olmus sivasspordan birtane dahi futbolcu secilmemenin sebebini cok merak ediyorum.

MAHMUT MERMER

turka58
03.07.2008, 13:11
kisa zamanda soruma cevap gelirse sevinirim

yakinda izin zamani geliyoda ondan... :D

emremoni
03.07.2008, 13:50
arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur

yusufener
05.07.2008, 11:22
olum olsa olsa 50 ytl olur en fazla...

emremoni
06.07.2008, 22:06
Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???

turka58
07.07.2008, 00:57
arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur

gecen sene aldigimda 45 ytl idi yanlis hatirlamiyorsam
------------------------------------------------------

benim mesele ne oldu arkadaslar ya :D
cuma günü yola cikiyorumda ondan...

muhsin koçak
07.07.2008, 01:42
Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???

ilk önce siteye giriyorsun,ardından forumları tıklıyorsun ve konuyu açmak istediğin bölümü seçiyorsun(açmak istediğin konuyu yanlış yere açmamaya özen göstermelisin)seçtiğin yerin altında yeni konu aç başlığını tıklıyorsun ve konunu açıyorsun,bu kadar basit.hadi kolay gelsin.

turka58
16.08.2008, 14:31
selamun aleyküm,

ben Türkiyedeydim bu yaz Sivasta ama biraz erken gitmistim yani ben ordayken yeni adidas formalar cikmamisti

simdi benim sorunum :

ben almanyada kaldigim icin bu formalari nasil alabilirim ?

ferdici5844
21.08.2008, 20:30
mrb arkadaşlar afyon sandıklıda olan arkadaslarımız varmı varsa bana msj atabilirlermi şimdiden teşekkürler(sandıklı myo)

emrebulut
05.09.2008, 08:41
arkadaslar ben trabzondan emre sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum ben bundan sonraki yaşantımı sivasta geçirmeyi düşünüyorum ve sivasta iş bulmaktan önce bi amatör klup bulup oynamayı düşünüyorum ben şu anki klubumle anlaştım ve lisansımı aldım oraya gelebilmek için sadece her hangi bir klup yöneticisiyle görüşüp anlaşmam kaldı ama kimseyi tanımayp bilmediğim için hiç kimseye ulaşamıyorum bana lütfen yardımcı olun
tel numaram : 05062726183

intihar_mavisi
10.09.2008, 02:25
arkadaslar sivasspor formasını nerede bulabilirim netten alabileceğim yer varmı

ozxes
11.11.2008, 13:11
Bütün Sivaslı arkadaşlara selamlar.Sivassporun yeni sezon formalıarndan almak stiyorum fakat İzmirde oturuyorum acaba internetten alabileceğimiz bir adres varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

EyüphanAydın
14.12.2008, 05:15
Arkadaşlar Sivas'ta mağaza açıldı,Tüm formaları oradan alabilirsiniz.

furkancfc
14.12.2008, 07:17
Benim konu açma yetkim var ama nerden açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

EyüphanAydın
14.12.2008, 11:02
Benim konu açma yetkim var ama nerden açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım biraz beklersen sana resim anlatımlı anlatmaya çalışırım.

EyüphanAydın
14.12.2008, 11:46
http://img383.imageshack.us/img383/2940/66614245ns3.png

İlk önce forumumuza giriyoruz.Forumumuza girdikten sonra konulara bakıyoruz,Konularımızı iyi gözetleyip düşüncelerimiz'i veya yeni konu açmak için forum'u kontorol ediyoruz.

http://img376.imageshack.us/img376/6569/86678013aq5.png

Konumuzun neyle alakalı olduğuna bakma için forumumuzda,bölümleri yavaş yavaş bakmaya geçiyoruz.Uygun gördüğümüz yere konumuzu açıyoruz.Eğer sitemiz'in görevlileride uygun görürse konumuz kalıyor.

http://img155.imageshack.us/img155/6769/63781019lo0.png

Yukarıda dediğim gibi forumdaki bölümlere bakıyoruz.En uygun gördüğümüz yere konumuzu açıyoruz.

http://img228.imageshack.us/img228/8443/48863054hy3.png

Ben ise konumuzun taraftar bölümünde daha iyi olucağını düşünüp,Taraftar bölümünü tıkladım.

Karşıma Yeni Konu Aç diye bir ikon geldi o ikonu tıklıyoruz.

http://img147.imageshack.us/img147/6113/78397742xj8.png

Taraftar bölümünü şeçtikten sonra konumuzun başlığını ve mesaj bölümünü yazıyoruz.

http://img218.imageshack.us/img218/4211/99169637id9.png

Başlığı ve mesajı yazmış bulunmaktayız...!

http://img237.imageshack.us/img237/4264/21072407eb9.png

NOT ; RESİMLER BİRAZ GEÇ AÇILMAKTADIR,BEKLEYİNİZ!YENİ ÜYELER KONU AÇAMAZ,BİR ZAMAN GEÇTİKTEN SONRA AÇABİLİR

davudi
22.12.2008, 08:46
ilk yarı neden 1 hafta once bitti cok merak edyorum bilenler varsa yazabilirmi ?

SenSetik
22.12.2008, 09:04
yabancı futbolcuların yılbaşı bayramları var biliyorsun...nasıl biz kurban ve ramazan bayramlarını kutluyorsak onlar da Hz. İsa'nın doğumunu kutluyorlar...bu yüzden liglere 1 hafta önceden ara verildi

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21912

davudi
22.12.2008, 09:07
yabancı futbolcuların yılbaşı bayramları var biliyorsun...nasıl biz kurban ve ramazan bayramlarını kutluyorsak onlar da Hz. İsa'nın doğumunu kutluyorlar...bu yüzden liglere 1 hafta önceden ara verildi

biliyorum ama gecen sezon bole olmadı

kerasus
15.01.2009, 13:50
Sevgili Dostlar,

Tüm Türk takımlarının Avrupa kupa maçlarının bilet ve programlarını biriktiriyorum.
Bu sene Sivas'ta oynanan Sivasspor-OFK Grblaj ve Sivasspor-Braga maçlarının kullanılmış biletlerine ihtiyacım var.
Elinde bu biletlerden olan arkadaşlar lütfen benimle temasa geçsinler.

emrahrt
19.01.2009, 20:20
internette birlik olup bu siteden konuşuyoruz , organize oluyoruz , takımımızdan haberdar oluyoruz ama hala kendimizi kanıtlamak için istanbul takımı taraftarları gibi takımımıza organize destek olamıyoruz en basit örneği alın bakın www.sampiyonkim.com Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. taraftar birlik olmayı başardık, ligdede birinci sıradayız hala en büyük olsakta en büyük olduğumuzu herkese kanıtlayamadık...

razor58
22.03.2009, 12:49
selam yiğidolar inşallah şampiyonuz kartal kutuldu ama bu sene şampiyon anadolu dan

yardım konusuna gelince biraqz tuhaf olabilir ama arkadaşlar bu arada stadımızda çalan arjantin lig müziği var bunun ismini bilen vanı yada nereden bulabileceğimi söyleyecek yardım ederseniz sevinirim

myway
22.03.2009, 13:00
selam yiğidolar inşallah şampiyonuz kartal kutuldu ama bu sene şampiyon anadolu dan

yardım konusuna gelince biraqz tuhaf olabilir ama arkadaşlar bu arada stadımızda çalan arjantin lig müziği var bunun ismini bilen vanı yada nereden bulabileceğimi söyleyecek yardım ederseniz sevinirim

stadda degildim dedigin muzigi duymadim ama arjantin dedigine gore ya river platin sos cagon udur... yada boca juniors un dale sidir :)

sunlar bir bak bakalim bunlarmi..

http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw Sos Cagon -River Plate

http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU Dale Cavese -Boca Juniors

subasi29
22.03.2009, 13:31
vaybe arjantinden sivasa ;p helal sana arjantin ligini izlemek super birsey

ghost_58
26.04.2009, 12:02
sayın arkadaşlar sivasspor istanbul seçmeleri ne zaman ve nerde lütfen bilgi verin

SavLo
07.05.2009, 19:13
Ben sivasspor atkısı almak istiyorum nerden temin ede bilirim ?

atababa111
22.07.2009, 10:02
Merhaba arkadaşlar,Ben Sivassporun adidas antrenman malzemelerinden almak istiyorum.ben istanbuldayım fakat kardeşimi sivasa gönderdim .bana bulamadığını söyledi.sivasta adidasın sivasspor ürünleri satılmıyormu?biliyormusunuz?si vasstore da kalitesiz penye t-shirtler vs var ama onlardan istemiyorum.antrenmanda futbolcuların giydikleri eşofman t-shirt short vs onlardan istiyorum.yardımcı olursanız bana sevinirim.

Saygılarımla.

kangallı58
22.07.2009, 10:13
Suan bursadayım bi kaç gün sonrasa Sivas a gidicem orda storeye bakar bilgi veririm arkadaslar ürünler hakkında sizlere

münihliyigido58
22.07.2009, 10:31
adidas sivassporun antrenman giysilerini satmiyor, yada satisa sunmuyor.

ama yinede kavusabilirsiniz: sivasspor tesislerine gidip orda mesela kaleci antrenörüyle danismaniz lazim. ara sira yardimci olabiliyorlarmis bu yönde.

namouchi
22.07.2009, 10:35
nikimi değiştirmek istiyorum..nasıl yapabilirm?

GokhanTurna
22.07.2009, 11:39
nikimi değiştirmek istiyorum..nasıl yapabilirm?

Ertuğrul abiye mesaj atabilirsin kardeşim

atababa111
22.07.2009, 14:41
adidas sivassporun antrenman giysilerini satmiyor, yada satisa sunmuyor.

ama yinede kavusabilirsiniz: sivasspor tesislerine gidip orda mesela kaleci antrenörüyle danismaniz lazim. ara sira yardimci olabiliyorlarmis bu yönde.

Teşekkürler münihliyigido58 kardeşim fakat ne büyük bir saçmalıktır bu.Takımımın ya sahte ürünlerini yada mağazadaki dandik penyelerden almaya veya tesislerde ona buna rica etmeye zorlanıyoruz.Böyle birşey görmedim.yine de teşekkürler bilgilendirdiğin için.

serdar-5861
24.07.2009, 00:13
Herkese slmlar.
Size bir sorum var. Burdaki üyelerden Herhangi biri Sivasspor Paf Takiminda oynuyormu?
Ben Almanyadan Hüseyin ve ben sivasspor Paf Takiminda oynamak istiyorum.
Bana Haber verebilirmisiniz. Izinde sivastayim gelip antremanlara katilacagim.
Sivasspor Paf Takiminin Antremanlari ne zaman?

Bu adrese Cevablarinizi bekliyorum.

karasimsek8@hotmail.com
Bu yazıyı ne zaman yazdın bilmiyorum..ama kaçyaşındasın hangi mevkide oynuyorsun ve gercekten sivas ta oynamak istiyorsan izine geldiğin zaman sivas spor tesislerine gel yeteneğini göster varsa sende bir şeyler sana herkes yardımcı olur ..İyi günler...

burakplt
24.07.2009, 08:22
sivasın antremanları basına ve taraftara açık olduğunda biz nasıl anlarız ve ne zaman sivas tv kurulcak? tv 58 i saymıyorum

brk1205
18.08.2009, 22:32
Merhaba arkadaslar,

Ben Belçikada yasayan bir gurbetçiyim.

Sakat bir arkadasim bilet koleksiyonu yapiyor ve Anderlecht taraftari kendisi.
Sivasspor-Anderlecht maçinin biletini bulmak için benden yardim istiyor.

Ne yapabilirim ? buradan biri yardimci olabilir mi ?

Yeni konu açmak istemedim sayfa kirliligi yapmamak için.

Tesekkürler, saygilar.

yener_sahin
18.08.2009, 22:49
yaw bende var bir tane ama benim de koleksiyonda.arkadaşlardan elinde olan varsa inşallah size bir tane temin eder.

ERREKLAM81
24.08.2009, 12:12
arkadaşlar sivas 09-10 formaları

ERREKLAM81
24.08.2009, 12:21
20/08-09 UEFA Europa League Qualification Sivasspor - Shakhtar Donetsk 0:3
16/08-09 Turkcell Süper Lig Fenerbahçe - Sivasspor 3:0
08/08-09 Turkcell Süper Lig Sivasspor - Trabzonspor 1:2
04/08-09 Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri Sivasspor - Anderlecht 3:1
28/07-09 Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri Anderlecht - Sivasspor 5:0
18/07-09 Kulüpler Arası Hazırlık Maçları PSV Eindhoven - Sivasspor 3:0
15/07-09 Kulüpler Arası Hazırlık Maçları Sivasspor - Olympiakos 1:3