Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR ANITKABİR´DE
SivasSpor.Com 16.03.2007, 15:58 Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor ile karşılaşacak olan Sivasspor kafilesi, bugün Anıtkabir'e giderek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile Sivasspor kafilesi Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in, ulu önder Atatürk'ün mozolesine koyduğu çelengin ardından heyet bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Saygı duruşunun ardından Anıtkabir özel defterini imzalayan Bakan Şener ve beraberindekiler daha sonra müzeyi gezdi.
nazimgulturk 16.03.2007, 16:20 İNŞALLAH BU MAÇI ALIRIZ ANITKABİR VE RAHMETLİ ATAMIZ UĞUR GETİRİR BİZE............
ANKARA:0
SİVASSPOR:2
***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ***
***REİS 58***
divrigili_58 16.03.2007, 17:05 ankaradan mutlu döneriz inşallah skor: 0-1 olur
bende geçen hafta oradaydım gitmeyi herkese tavsiye ederim sivasım ankarayı sallayacak ankarada deprem olursa kimse şaşırmasın çünkü bizim devlerin ayak seslerinden etraf titreyecek
yasin_58 16.03.2007, 17:09 inşallah yenecez... ankarayı sallayacak güçteyiz..:D
KAMER-ÜL ZEMAN 16.03.2007, 17:14 anıtkabir ziyareti için,yazacak hiç bir yorum yapamıyorum.
fakat SİVASSPOR ankaraspor maçı öncesi söyleyecek bir çift sözüm olacak.
ankaraspor yenilmeyecek bir takım değil, dileğim,konya ve antalyaspor, mağlubiyetlerinin telafisini bu maçı alarak,taraftarları sevindirirler.
SİVASSPOR, deplasman takımı olduğuna göre,bu maçıda alacak ve liğdeki puan durumunu 38'e çıkararak yerini sağlamlaştıracaktır. Bülent hoca yeterki ! oyuncularına,kazanma ruhunu versin.
Şayet yenilecek olsada dünyanın sonu değil. Kazanmakta var kaybetmekte, bunun adı futbol. Tabi ki yenmesi tüm SİVASSPOR taraftarlarını mutlu edecektir. Gönlümüz 3 puandan yana. Hadi rastgele SİVASSPOR.
SELAM ve DUALARIMLA.
KALBİMİZ YİĞİDOLARLA BERABER ATACAK YYİNE HER ZAMANKİ GİBİ;)
bdogan58 16.03.2007, 18:26 CUMHURİYETİN TEMELİNİN ATILDIĞI ŞEHRİN TAKIMINADA BU YAKIŞIRDI ZATEN....İNŞALLAH BİRDE GALİBİYET!!
ofozturk 16.03.2007, 18:43 helal olsun be abdullatif şener bakanımız. sivaslı olarak takımımzı yalnız bırakmadınız ya Allah ta sizi yalnız bırakmasın. inş köşt görürüz sizi. size de ne kadar uzak görselerde köşk cok yakısır. siz de köşke.
blacksky 16.03.2007, 21:39 Anitkabir ziyareti icin Sivasspor futbolcularini ve yetkililerini kutluyorum, Turkiye Cumhuriyetinin temellerinin atildigi sehrin sporculari olarak onlarada bu yakisirdi.
RECEP_YÜKSEL 16.03.2007, 21:52 '' Anadolu'nun her taşı toprağı zenginliklerle doludur.Bu zenginliklerin arasında hiç bir zaman düşman yüzü ve ayağı basılmamış bir il vardır . O da Sivas'tır. Sivas'a düşman girememiş ve ayak basamamıştır. Bununla birlikte Cumhuriyet'in temeli Sivas'ta atılmış,ışık Sivas'tan yayılıp, tüm sıcaklığını Türkiye'ye yaymıştır ''
SİVASLIYIZ GARDAŞ O KADAR BU SÖZE BAŞKA NE DEMELİ
sinan58_34 16.03.2007, 22:00 guzel bir ziyaret olmus insallah baskentten galibiyetle ayrılırız
ceza_tolga_rep 16.03.2007, 23:31 siivasspor ULU ÖNDER ATATÜRKÜN kabrini ziyaret ederek gerçekden mükemmel bi iş yapmış oldu.ATA mız inşallah bize uğurlu gelecektir??
Arif Coşkun 17.03.2007, 09:51 Güzel ve çok anlamlı bir davranış ANITKABİR ziyareti.Bu ziyaretleri diğer kulüplerde yapmalı.Şu unutulmamalıki, bu güzel vatanımzıda futbol oynuyorsak,camilerimizden ezan sesi eksik olmuyorsa, oradaki yatan Atamızın sayesindedir. Umuyorumki Ankaraspor'dan rovanşı alacağız. 1-0 olsun bizim olsun.Benim inancım bu yönde. Herkese sevgi ve saygılarla.
By Karayel+58 17.03.2007, 10:07 Sivasspor'umuzun Görülmez Prenslerimizin Olduğunuda unutmayalım.+58
BU MAÇI ALIRIZ İHŞALLAH ONEMLI BIR MAÇ
Kibrisli 18.03.2007, 12:04 Aslanlarım benim Cumhuriyetin Temellerinin Atıldığı kentin evlatlarına da bu yakışırdı.
Bu anlamlı ziyaret için takımımıza Yürekten Teşekkür ediyorum
SEMİH-58 18.03.2007, 14:07 Kahretsin be önceden haberim olaydı gidip yanlarına konuşurdum yav böyle bi fırsat kırk yılda bir..:S
PRoFeSSioNaL 18.03.2007, 14:20 İnşallah güsel vakit geçirirler.................... ...........
zaralım 58 19.03.2007, 21:02 ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZÜN MEKANINI ZİYARET ETMELERİ ÇOK YAKIŞMIŞ SİVASSPORLU FUTBOLCULARA ve TEKNİK HEYETE
cevirmeli_58 20.03.2007, 12:10 burada zafer mesajları yazmak isterdim ama malesef yenildik hemşolar neyse takımımızın canı sağolsun bence kesin kazanırdık ama eksik çıktı kırmızı kartta eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu ben ankaradayım sivassporumuzu tribünden destekledim neyse inşallah önümüzdeki ankaragücü maçını kazanırız o maçada gideceğim ŞANLI SİVASSPORUMUZA HEP DESTEK TAM DESTEK
anıtkabir ziyareti için,yazacak hiç bir yorum yapamıyorum.
fakat SİVASSPOR ankaraspor maçı öncesi söyleyecek bir çift sözüm olacak.
ankaraspor yenilmeyecek bir takım değil, dileğim,konya ve antalyaspor, mağlubiyetlerinin telafisini bu maçı alarak,taraftarları sevindirirler.
SİVASSPOR, deplasman takımı olduğuna göre,bu maçıda alacak ve liğdeki puan durumunu 38'e çıkararak yerini sağlamlaştıracaktır. Bülent hoca yeterki ! oyuncularına,kazanma ruhunu versin.
Şayet yenilecek olsada dünyanın sonu değil. Kazanmakta var kaybetmekte, bunun adı futbol. Tabi ki yenmesi tüm SİVASSPOR taraftarlarını mutlu edecektir. Gönlümüz 3 puandan yana. Hadi rastgele SİVASSPOR.
SELAM ve DUALARIMLA.
ALLAH ALLAH NE YAZACAKTINDA BİŞEY BULAMADIN BİRADER, ETTİĞİN TÜRKÇE DUAYI VE ADINI KOYAN ANANIN BABANIN TÜRK OĞLU TÜRK OLDUĞUNA, ORADA YATAN İNSANA BORÇLU OLDUĞUNA UNUTMA,
LÜTFEN BİRAZ SAYGI SEVGİ
AYRICA BURADA POLEMİK OLUŞTURACAK KONULARA DEĞİNMEYİN LÜTFEN
|