Orijinalini görmek için tıklayınız : KURAL HATASI MI VAR?
SivasSpor.Com 17.03.2007, 15:39 Karşılaşmanın 65. dakikasında Ankarasporlu Muhammed'in sakatlandığı bir pozisyonun ardından Ankarasporlu futbolcular, topu taca attı. Oyunun yeniden başlamasıyla Sivasspor'un kullanması gereken tacı Ankarasporlu Volkan'ın kullanması, kural hatası iddialarını gündeme getirdi.!!
Uygun, hakem Cemil Şensöz'ün, Ankarasporlu bir futbolcunun sakatlanması ve takım arkadaşlarının topu taca bırakmasının ardından oyunu yeniden başkent ekibi oyuncularına başlatarak kural hatası yaptığının altını çizdi.
maçı anlatan trt fm spikerinin söylediğine göre, spikerin eline geçen maç kadrolarında m.hacıoğlu yedekler arasında gözükmesine rağmen maça ilk 11 olarak başlamış, aynı şekilde wederson'un ismi ne ilk 11'de ne de yedekler arasında yazmamasına rağmen maça ilk 11 olarak başlamış durumda.eğer spikerin eline geçen maç kadroları ile, maçın esame listeleri aynı ise bu maç sonunda ortalık karışacak demektir.
yigidomustafa58 17.03.2007, 15:41 bu pozisyonlar tartışılır gündeme oturabilir maçın skoruna çok üzüldük:-(
İNŞALLAH KURAL HATASI VARSA HAKKIMIZI İSTESİNLER!
gündeme bile gelemz bence böyle bi konu sağlık oslun yenildik.. önümüzdeki maçlara bakacaz..
corners19 17.03.2007, 15:47 servet atılmasaydı arkadaşlar maçı vermezdik
izmirliyigido 17.03.2007, 15:51 BIRAKALIM BÖYLE UFAK ŞEYLERLE UĞRAŞMAYI. İYİ OYNASAYDIKTA KAZANSAYDIK KEŞKE... NE YAPALIM, DEMEK Kİ PUAN ALMAYI HAKETMEMİŞİZ...SAĞLIK OLSUN...
Bilmiyorum5 17.03.2007, 16:06 ya bu kadar ucuz numaraları bırakın aynısı sıvasa olsa kural hatası dıye cıkıcakmıydınız dıyelım KI SIVAS A BOLE BISEY OLDU VE SIVAS GS MACINDA GS YI 1-0 YENDI DIYELIM VE BUNU GS LILER YAPIYO O ZAMAN NE DERSINIZ BI DUSUNUN BI ENPATI KURUN
cok uzulduk danimarkadan gurbetten. sivasaspora danimarkali futbolcu lagzim.
ofozturk 17.03.2007, 16:32 iki hafta önceki fb nin durumuna dusmeyın. onlara ne diyordunuz o zaman. simdi de ankaralılar bize öyle demesinler. bosverin. saglık olsun. kaybettik işte.
SEMİH-58 17.03.2007, 16:53 ÇOK BARİZ BİR ŞEKÜLDE HATA VARDI....
iste kural hatasi budur yarasi olan
gocunmustu bizde arastiralim
ceza_tolga_rep 17.03.2007, 17:08 arkadaşlar böyle kural hataları falan filanla bir yerlere gelemyiz?asalnalr gibi çıktık ve yenildik??
haa kural hatası var deniliyorsa,sadece taç atışıyla deil,da silva wedersonun ilk 11 de ve yedek oyuncular listesinde bile görünmediği ama maça çıktığı belirlenmiştir?
yönetim eğer ki arkasında DURURSA MAÇ TEKRAR EDİLEBİLRİ YA DA HÜKMEN GALİP SAYILABİLİRİZ.AMA YÖNETİM HEMEN FEDARASYONA BAŞVURMALIDIR.
16wistful58 17.03.2007, 17:08 ya tacı biz atsaydık ne olacaktı..bence de bunun gundeme gelmesi bile ayıptır...esas maçı neden kaybettiğimizi analiz etmeliyiz..kayseri maçını düşünmeliyiz...her zaman her yerde sivas..
yigidolar06 17.03.2007, 17:13 servet atılmasaydı arkadaşlar maçı vermezdik
SERVET KENDİNİ ATTIRDI ONA HİÇ YAKIŞMADI SİVASSPOR TOP YEKÜN KÖTÜYDÜ
AYDIN1985 17.03.2007, 17:19 Konu olarak yazilmasi bile hata, eee ne olmus yani alti üstü bir tac atisi degilmi. Biz verilmeyen penaltilarimiza itiraz edemiyoruz bunami itiraz edecegiz. futbolcularimiz bu hata üstünde duruyorlarsa, fenerbahceden daha gülünc duruma düsmüsüzdür demektir.
Besyo_cu 17.03.2007, 17:22 Fenerbahçenin durumuna düşmüyelim hata yok sadece yanlışlık var
yahu arkadaşlar bırakalım bu işleri... Ne kuralı ne hak araması.. Daha bir kaç hafta önce F.B.nin rezaletine dönmeyelim maç oynandı 10 kişi ile beraberliği koruyamadık. Servet atılmasaydı alırdık. Ama şu kçan puanlara yanmamak mümkün değil. Biz oturalım hatalara bakalım.
sandal5877 17.03.2007, 17:38 bu islerı gurur meselesı yapmayalım kural hatası varsa yonetıcılerımız
hakkımızı aramalı hata yapan hatasını cekmelı futbolda nasıl sarı kart kırmızı
kart cezası cekılıyosa servet ornegı gıbı. saygılar
basit bir hata fener bahçe gibi olmasın bu konuda gereksiz
babasivaslı 17.03.2007, 18:51 asıl hata; hakem olmasın, arkadaşlar.
sivasın maçını adilce yönetecek hiç hakem yok mu?
maçları hakemsiz oynasak bu kadar tartışmalı pozisyon olmaz belki de...
böyle ufak tefek şeylerle uğraşmamalı bence.......yani tacı biz kullansaydık maçı alacakmıydık......serveti atması yanlış karar olabilir ama böyle kural hatası falan boşşş
bdogan58 17.03.2007, 19:43 YA MAÇTA KÖTÜ OYNADIKTAN SONRA İSTERSE 100 DEFA MAÇ TEKRARLANSIN YİNE YENİLGİ YİNE YENİLGİ..ÖNCE OYNADIĞIMIZ OYUNA BAKALIM ONDAN SONRA HATA VAR DİYELİM
OLCAY_58_AKKUS 17.03.2007, 19:46 Fenerbahçe gibi yapmayalım yeter.......
bassguitar 17.03.2007, 21:05 kural hatasi varsa neden hakkimizi aramayalimki?ama varsa!!bence bundan ziyada bu mactan puan cikarmamiz gercekten zordu..cok eksiklerimiz vardi.ilk yarinin son haftasindaki kadrdan tam 7 oyuncu karsilaşmada forma giyemedi.m.yıldız.wooter(gitti )hakki.balili.sergio.petkoviç ve kirmizi kart servet.anca bu kadar yinede helal olsun sivasspora
böle bi pozisyon yüzünde kural hatası olmaz cok komik macın skoruna bile etki etmemiş bi pozisyon
KıZıL_CeHeNNeM 17.03.2007, 21:32 ahhhh ahhhhh SİVASSPORDA BU DURUMLARA DÜŞTÜ YAAA KURAL HATASIYMIS
pEHHHHHHHHHHH
catli_58 17.03.2007, 21:57 Yav arkadaşlar önümüze bakalım... Bu takım istediği takımdan puan alır... 1 hafta 3 puan bir hafta 1 puan bir hafta sıfır.... Böyle sürer gider. Bu takımın hedefi ilk 8 idi. ve bu hedefi her halükarda tutturur... Daha yukarısını ne yönetim istiyor nede Bülent Hoca...
FranzFerdinand 17.03.2007, 22:16 ankaraspor-sivaspor maçını anlatan trt fm spikerinin söylediğine göre, spikerin eline geçen maç kadrolarında m.hacıoğlu yedekler arasında gözükmesine rağmen maça ilk 11 olarak başlamış, aynı şekilde wederson'un ismi ne ilk 11'de ne de yedekler arasında yazmamasına rağmen maça ilk 11 olarak başlamış durumda.eğer spikerin eline geçen maç kadroları ile, maçın esame listeleri aynı ise bu maç sonunda ortalık karışacak demektir.
Bir forumdan alinti...
ya bırakın artık arkadaşlar olan oldu
böyle basitoyunlarla kendimizi avutmayalım . Ne kuralı ne hak araması.. Daha bir kaç hafta önce F.B.nin rezaletine dönmeyelim maç oynandı 10 kişi ile beraberliği koruyamadık. Servet atılmasaydı alırdık. Ama şu kçan puanlara yanmamak mümkün değil. Biz oturalım hatalara bakalım.
bunu tartışmaya bile gerek buraya topic olrak açılması bile yanlış;BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN.
başka söze gerek yok
arkadaşlar bunlar basit şeyler hadi diyelim tac atışını sivas sporumuz kullandı galipmi gelecektik sanki.Bu yenilgiden ders çıkartıp önümüzdeki maçlara bakalım
FranzFerdinand 18.03.2007, 05:48 ankaraspor-sivaspor maçını anlatan trt fm spikerinin söylediğine göre, spikerin eline geçen maç kadrolarında m.hacıoğlu yedekler arasında gözükmesine rağmen maça ilk 11 olarak başlamış, aynı şekilde wederson'un ismi ne ilk 11'de ne de yedekler arasında yazmamasına rağmen maça ilk 11 olarak başlamış durumda.eğer spikerin eline geçen maç kadroları ile, maçın esame listeleri aynı ise bu maç sonunda ortalık karışacak demektir.
bir forumdan alinti
bu taç olayını basit görebilirsiniz ama bu kesinlikle kural hatasıdır.Ve maçın 65.dksinden itibaren 1-1 devam edilmesi gerekir.itirazda bulunulursa kesinlikle böyle olacaktır.
Bln-Fatih58 18.03.2007, 08:49 ya hic geregi yok bence, ama ankara tac kullanisindan gol atsaydi ortalik karisirdi diye düsünüyorum.
serhankaburcuk 18.03.2007, 10:12 Ben böyle bir hatanın olacağını tahmin etmiyorum.Boşverin bırakalım bu polemikleri.Takım yenildi.Önümüze bakalım.Fenerbahçe gibi yapmayalım.
yigidolar06 18.03.2007, 11:14 Ben böyle bir hatanın olacağını tahmin etmiyorum.Boşverin bırakalım bu polemikleri.Takım yenildi.Önümüze bakalım.Fenerbahçe gibi yapmayalım.
BIRAKIN İNSANLAR DİLEDİĞİ GİBİ YAZSIN KONUŞSUN BAZI GERCEKLERİ ÖĞRENSİN. SİZE BU YAKIŞIRDI . İNSANLARI SUSTURAMAZSINIZ. SAYGILARIMLA
yigidolar06 18.03.2007, 11:17 MESALA SİVAS BELEDİYE BAŞKANI İ.MELİHTEN ÖĞRENECEĞİ COK ŞEY VARDIR.COCUKLARI MACA BEDAVA BELEDİYE OTÜBÜSÜYLE GETİRİYOR COCUK BAŞINA 20 YTL VERİYOR ANKARA FORMASI VERİYOR. TEKRAR EVLERİNE BIRAKIYOR. AMİGO SEBO DA ŞAHİTTİR
nazimgulturk 18.03.2007, 11:51 BEN DİNLEMEDİM AMA İKİ AYRI OLAY VAR HOCAMIZDA BAHSETMİŞ MAÇTA KURAL HATASI VAR .....
By Karayel+58 18.03.2007, 12:53 Yenildik iste Birakin Bunları yavv Fener Değiliz biz...Erken gelen gol we eksiklerimiz Kırmızı Kart Yıktı bzizi Önümüze bakalım ...Kutlarım 06'yı
Mazeret olamaz..
Maç sahada kazanılmalı, bu tür küçük yanlışlarla sonuç değişmez :mad:
By Karayel+58 18.03.2007, 13:14 MESALA SİVAS BELEDİYE BAŞKANI İ.MELİHTEN ÖĞRENECEĞİ COK ŞEY VARDIR.COCUKLARI MACA BEDAVA BELEDİYE OTÜBÜSÜYLE GETİRİYOR COCUK BAŞINA 20 YTL VERİYOR ANKARA FORMASI VERİYOR. TEKRAR EVLERİNE BIRAKIYOR. AMİGO SEBO DA ŞAHİTTİR
Gardaş Biliyoruz Adamlar Bundan Bir Kaç ay Önce Forma Dağıttılar yaklaşık sanırım 10-12 Bin Tarftar Yoktuki Forma Alsın Yaw Adam Başı 2-3Forma Gardaş Aldılar..Yaw Adamlarda parada war Tutuculukta Zaten Bu saydıklarım olmasa 4 Takım olamazlardı süper liigde...Biz Diwriğispora bakamiyoruz maç oynamadan mağlüp sayiliyoruz...Diwriğisporun senelik gideri neki!!!Bizde bu hasetlik fesatlık çekememezlik warken heç k.bakmayın böyle üzülmeye dewam ederiz
By Karayel+58 18.03.2007, 13:17 Ben yazmiştım daha önceden taraftara öğle yemeği we kirmizi halı sermedikleri merak etmeyin bunlarda olacak ewlere kadarda maç başlangıcında bitiminde serwisde yapacaklar ...Onlarda işi biliyorlar bacasız futbol sistemini....Bir şeylerden kaçınmıyorlar ama geleceklerine çok iii yatırım yaptığını hepsi biliyor .sn Melih Bu işin Kralını Biliyor Zaten....Sonra gelsin Paralar..!!
YavuzTheYigido 18.03.2007, 14:24 Kurda sormuslar ensen kalin diye?
Kendi isimi kendim gorurum ondan .. demis..
Bizde eger bu alemde agir olmak, soz sahibi olmak ve buyuk gorunmek istiyorsak, bu gibi seylere tenasul etmememiz lazim.
Iki hafta once elestirdigimiz davranisi kendimiz yapmayalim...
PRoFeSSioNaL 18.03.2007, 14:26 Çok doğru sölemişiz
maçı tekrar oynamaları lazımm bence
....................
bazi arkadaslar forumu dogru dürüst okumuyorlar galiba. kimse mac tekrarlansin veya kural hatasi nedeniyle hükmen galibiz demiyor. yapilan bir yanlislik var bu yanlislik kural hatasimi diyor.! veya kural hatasi varmi ? diyor!
bunlarin tartisilmasi halükarda haklari .herkes dogal olarak fikirlerini yaziyor yazmalarindada serbestler.
abdurrahim_58 18.03.2007, 15:16 Kural hatası varsa inşallah mac lehimize sonuclanır veya macın tekrarı ıstenır.Ama tabıkı en iyi kararı federasyon verecektır.
ekingölü 18.03.2007, 15:22 B oşverelim kural hatalarını biz oyunumuza bakalım,bu maçtan sonra kaybetmeyelim.Yiğidolara başarılar
ertugrulss 18.03.2007, 15:38 Bencede fenerin durumuna düşmeyelim.Sağlık olsun yenildik ne diyelim ucunda ölüm yokya haftaya telafi ederiz. Sivassporumuzun canı sağolsun sivassporum benim biricik sevgilim !! iyiki varsıııııııııııııııııııııııııı ııın !! ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN'' :)
sandal5877 18.03.2007, 15:40 keske galıp gelseydık hayırlısı ınsallah
SİZLER FENER MAÇINDA OLAN FENERBAHÇENİN KURAL HATASI İTİRAZIYLA SİVASIN YAPTIĞINI AYNI MI GÖRÜYORSUNUZ?BİR KERE O MAÇTA KURAL HATASI YOKTU.SİVAS MAÇINDA VAR.FENERBAHÇE KADIKÖYDE 40.000 TARAFTARININ ÖNÜNDE YENEMEDİĞİ,DÜZGÜN OYNAMADIĞI BİR FENERBAHÇEYLE 2500 KİŞİLİK SİVAS MAÇINDA YAPILAN HAKLI KURAL HATASI BAŞVURSUMU_DİKKATLİ OLALIMM
ONLAR SERVETE DUA ETSINLER YOKSA MAC FALAN ALAMAZLARDI BIZDEN BIZIM NEDENSE ANKARAYA SANSIMIZ TUTMUYOR
fethiyeden58 18.03.2007, 19:43 arkadaşlar bence biz bunları hiç tartışmayalım.hiç gündeme de getirmeyelim.çünkü biz fenerbahçe kadar alçalabiiecek bir camia değiliz.haksızmıyım?
sivaslim58 19.03.2007, 07:30 daha doğru düzgün bir atağımız yok.bencede kural hatası var pozisyona girmeden maç bitti.
|