Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKEM MAÇI KATLETTİ!
SivasSpor.Com 19.03.2007, 09:02 Kaleci Petkoviç ile Mehmet Yıldız ve Fransergio gibi önemli oyuncularından eksik çıktığı karşılaşmada Ankaraspor’a boyun eğen Sivasspor, hakem Cemil Şensöz’e tepkili...
Eksik olmalarına rağmen takımının ortaya koyduğu mücadeleci futboldan son derece memnun olduğunu belirten Yiğidolar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, “Ancak hakemin akıl almaz kararları bizi biraz gerdi. En iyi oyuncularımdan Servet’i atıyor. Aynı hareket Balili’ye yapıldığında, rakibimize ses çıkarmıyor, onu atmıyor. Taç atışlarında bile yanlışlar yapıldı. Ankaraspor yedek kulübesi bile kendi kalecilerine ‘faul yapma’ diye bağırırken hakem faulü bizim oyuncuya veriyor. Güler misin, ağlar mısın? Üç puandan olduk. Üzgünüz ama hakemler lütfen biraz daha dikkat etsinler” diyerek tepkisini dile getirdi.
Haklısın Bülent hoca biraz değil çok çok dikkat etmeliler.. çünkü onların bir hatası çok emekleri boşa çıkartıyor..
Abdullah DuMaN 19.03.2007, 10:25 ONCA EMEĞE YAZIK OLDU TFF NİN DAHA DİKKATLİ OLMASI VE DAHA BAŞARILI HAKEM LER VERMESİ LAZIM
ahmet kaya 58 19.03.2007, 10:36 Bundan böyle Cemil ŞENSÖZ'ün Sivasspor maçlarına görevlendirilmemesi için, yönetim tavrını mutlaka koymalıdır. İkinci bir Cem PAPİLA vakası ile karşı karşıyayız. Sivas'ın Milli Servetine karşı bir haksızlık olarak değerlendiriyorum.
ceza_tolga_rep 19.03.2007, 12:47 sen oynama hakemde suç bul?ben inanmıyorum hakemin maçı katlettiğine?ankaraspor mükemmel oynadı,akın düdük gibi izledi ve yedi?boş işler bunlar geçin boş işler.
nazimgulturk 19.03.2007, 12:53 HAKEMLERİN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK SİVAS MAÇINDA DA BUNUN SOMUT ÖRNEKLERİ VAR BU DA İLLAKİ SKORA ETKİ EDECEKTİR VE ETTİ DE.....
bizim önümüzü bir takim kendini bilmez
hakemler engelliyor bakin bir hafta
önce önemli oyuncularimiz kart göruyor
ve ikincimacda diger hakem bütun pozisyonlari
onlara veriyor hemen herhafta bizimle
ugrasiyorlar acaba bu federasyon
bizden ne istiyor birtakim cikarcilarla
dolu federasyonda islerine geleni yapiyor
haklısın bülent hocam yürü be kim tutat seni sonuna kadar tüm yiğidolar arkanda
bdogan58 19.03.2007, 16:01 böyle dandik hakemlerle asla iş yürüme..anadolu klüplerine özelliklemi yapıyolar buu anlamıyorum
bence bu konu araştırılmalı.
bülent hoca haklı
1967_CLUB_ERDİ 19.03.2007, 17:28 Nalet olsun hep bu hakemler yüzünden puan alamıyoruz.Ziya doğan ' ın dediği gibi hakamler bizim 10 12 puanımızı aldı diye adam boşa demiyomuş.Dogru söylüyomuş şimdi anladım.
' SİVAS ' IN KATİLİ PNE HAKEMLER '
1967_Dernek_Murat 19.03.2007, 17:32 bülent hoca bu güne kadar hiç hakem hakkında konuşmamışdı demekki var bişey
1967_CLuB_MuRaT 19.03.2007, 17:36 Yıllardır böyle .....Artık yeter..ADam gibi maç yöneten hakem yokmu bu ülkede
çoğu takımlar hakemden yakınıyor bu demek oluyorki hakemler kuralları bilmiyor yada art niyetili bunun başka izahı yoktur....
CÜSSKB-Fettah 20.03.2007, 09:36 profosyonelce bakarsak yenmek kadar yenılmekte futbolun barız gerceklerınden bırı ama burda bır suclu aramak yersız dıye dusunuyorum cunku superlig te kötü takım yok fakat cok calısan ve inanan taraf kazanıyor.Butun futbolcularımızı Ankaraspor macındaki verdıgı emekten dolayı kutluyorum.
OLCAY_58_AKKUS 20.03.2007, 09:49 Bülent hoca maçtan sonra haklı olarak itirazda bulundu.ancak bence biraz dozajını kaçırdı.Ligin son haftalarına gelirken hakemlerin tepkisini çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Unutmamak gerek ki hakem camiası birbirleriyle arkadaşlar ve bu açıklamadan sonra inşallah bize karşı tepki koymazlar.Bülent hoca açıklama yaparken daha dikkatli olmalı bence
Turan 59 20.03.2007, 10:15 Bülent hoca'ya katılmamak elde değil.Bir takım 25 maçta bir penaltılık pozisyon girememez mi ? Bende art niyet arıyorum.
By Karayel+58 20.03.2007, 19:31 1-------------Hava Muhalefeti
2-------------Paramız Olmaz
3-------------Saha Şartları
4-------------Yeni Futbolcu Alışacak
5-------------Kural Hatası
6-------------Taraftarda İlgi Yok
7-------------Deplesman
8-------------Hakem
By Karayel+58 20.03.2007, 19:34 Hep Bilindik Mazeretler.................... .............................. ....58
_bling_lady- 20.03.2007, 21:36 hakem resmen maci kafasina göre yönetti .bence tff böyle olaylara dikkat etmeli.ama ne yaziki hic önemsiyen bille olmuyor.
bizim havamiz süperligi sarsti nasil havalarini durdursak diye düsünüyorlar!!:):)
|