Orijinalini görmek için tıklayınız : MUSA KUŞ HAKSIZ..
SivasSpor.Com 20.03.2007, 20:46 Uygun, kadro tercihinde insiyatifin kendisine ait olduğunu söyledi. "Musa Kuş’a sormam Kuş’un imza atıp atmamasına karışmam ben işimi yapıyorum. Teknik Patron benim”dedi
Ankaraspor kadrosunda yer almaması nedeniyle geçtiğimiz günlerde basına açıklamalarda bulunan ve Ankaraspor kadrosunda yeni dönem mukavelesine imza atmadığı için Teknik Direktör Bülent Uygun tarafından tercih edilmediğini belirten Musa Kuş’un bu açıklamaları ile ilgili görüşünü sorduğumuz Bülent Uygun, sert çıktı. Teknik Direktör Bülent Uygun, Musa Kuş’un açıklamalarının yersiz olduğunu belirterek, “Kadro tercihi insiyatifi tamamen ban aittir, kimi oynatacağımı ben bilirim Musa Kuş’a sormam Kuş’un imza atıp atmamasına karışmam ben işimi yapıyorum. Teknik Patron benim”dedi
Hakikat
1967_DERNEK_MUSTAFA 20.03.2007, 20:58 herkes görevini yapıyo bülent hocada görevini yapmış
ceza_tolga_rep 20.03.2007, 21:13 bülent hoca işini bilir,bu takımın teknik direktörüyse musa yı almıyosa almaz?kimsede karışamaz?teknik patron bülent uygundur,bülent hocaya terbiyesizlik yapan oynamaz..
ceyhun58 21.03.2007, 07:49 bizi istemeyeni bizde istemeyiz yolun açık olsun musa kuş
oğuzhan AKDOĞAN 21.03.2007, 09:56 Bülent uygun istediği futbolcuyu oynatır oynatmaz.Bir maça çıkmadı diyede wooterlık yapılmaz futbolda herşey olabilir bugün kötü ooynarsın yarın parmakla gösterilirsin bu işlerde sabırlı olmak lazım diyorum bence
musa kuş suz sanki sivasspor batacak mı onun yerine bir çok futbolcu alınır nereye giderse gitisn o kadar da dert değil
Carismas58 21.03.2007, 10:36 Musa cok yanlis yapmis ve kendisine yakismayan bir hareket.Zaten kadroyu bulent hoca belirliyo buna kimse karisamaz ne musa ne de yonetim musa kusun yerine cok yetenekli oyuncular var ve bu arada belirtmek isterim chetkovcok yanlis bir transfer gol atti ama takima yarari yok bosuna para harcandi diye dusunyorum
1967_Dernek_Murat 21.03.2007, 11:04 musa yolun acık olsun kimsenin nazını cekemez sivasspor ^TAK SEPETİ KOLUNA HERKEŞ YOLUNA^
SivasLady 21.03.2007, 11:43 insanlarimiz kendilerini avutmak isterler ve
geneldede rahatlamak icin suclu ararlar
Profesyonellikte duygu bagi olmaz, takim icin ne önemli ve iyi ise o yapilir
Bülen hocada bu profesyonellige sahip olduguna inaniyorum
ve secimlerinde sadece takimi düsündügünüde
Musa Kus yolunu ayirmak istiyorsa bunu güzellikle yapsin
gitmek isteyene kimse dur demez!
SivasSpor`da biraz daha caba gösterse daha iyi yerlere gelebilirdi
sansini baska yerde denemek istiyormus yolu acik olsun
byCERAN58 21.03.2007, 12:18 Olayı, profesyonel vede etik olmak üzere iki farklı açıdan değerlendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum..
Profesyonel düşünce bakımından,Bulent hocanın bu şekilde tavır alması bana göre doğru değil.Elimizdeki futbolcudan, sözleşme yenilmedi diye yararlanmamak bana mantıksız geliyoor.. Takımda oynatmamak ile ona ceza vermiş mi oluyoruz..? Hayır. Futbolcu takımda oynasın veya oynamasın parasını alıyor ..
Musa Kuş açısından değerlendirdiğimizde , olaya tamamen profesyonel yaklaşıyor.. Futbolcu, geleceğini düşünmek zorunda.. Sözleşme yenilemek veya yenilememek tamamen onun elinde olan birşey... Zorla güzellik olmaz .. Musa Kuş bu anlamda profesyonel düşünüyor..
Etik olarak yaptığı tutum yanlış.. Çünkü, Musa bu konuma sivasspor sayesinde geldi .. Şuanda büyük kluplerin transfer listesinde ise bu takımımız sayesindedir.. Bundan dolayı enazından özel bir sözleşme yapıp , bir başka takıma transferinde takımımıza parasal yönden katkı sağlamalı diye düşünüyorum..
İnşallah alınan kararlar her iki taraf içinde hayırlı olur ...
Saygılarımla ..
yigido Atilla 21.03.2007, 12:58 Kimin hakli kimin haksiz oldugunu biz bilemeyiz bu nu ancak Musa kusla yönetim bilir . Her sey takimin cikarlari icin yapilmali, Musa kus cok centilmen ve cok iyi bir profesyonel futbolcu. Örnegin sahamizda yenildigimiz Genclerbirligi macindan sonrasindaki, röportajinda bütün türkiye spor otoriteleri, spor yazarlari, futbolseverler, tarafindan alikislandi. tam bir centilmen ve fairplay kuralarini yerine getiren profesyonel bir futbolcu .Gitmek isterse kimse zorla imza attiramaz attirsa bile bir faydasi olmaz madem gidecek sezon sonuna kadar en iyi sekilde faydalinmali ve sezon sonunda yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür edilip ugurlamali.Sivassporada bu yakisir.
Besyo_cu 21.03.2007, 14:38 Senın gibi tecrübeli bir futbolcuya yakışıyormu imza atmazsan atmazsın bulent hoca haklı ve kımse bindiği dalı kemek istemez vardı bi bildiği ki almamıştır
bdogan58 21.03.2007, 15:00 MUSA ASLINDA BAŞARILI BİR OYUNCU AMA BU YAPTIĞINI ONA YAKIŞTIRAMADIM.GİDERSEDE YERİNİ DOLDURURUZ YANİ SORUN DEĞİL.AYRICA BÜLENT HOCANIN İŞİNE KARIŞILMAZ!!
Hayatcoqqberbat 21.03.2007, 16:13 teknik direktörün görevi takımı sahaya sürmek futbolcunun görevide görev verilirse çıkıp sahada elinden geleni yapmaktır bir maç oynamadı die 40 senelik klüp hakkında konuşma hakkına sahip değildir.
Sizlere bir şey açıklamak istiyorum:musa kuş başka bir takımdan söz almış ve sivassporun yararına oynamıyor!!!bizzat kendim gittim maça önünde bomboş bir alan gol pozisyonu yaratılacak bir zamanda geriye dönüyor,istekli oynamıyor yani başkalarından rüşvet ve teklif aldığı kesin.böyle futbolcuların takımımızda işi yoktur.başka takıma gidecekse ben oynamıyorum de hem başka futbolcuların hakkını,emeğini yemeden açıkla ve oynamayacağım de.ama sen beni niye oynatmıyorsun diyorsun.zaten bülent uygun da anlamış olmalıki daha oynatmıyor.Bizim böyle futbolculara ihtiyacımız yok.
spidey58 21.03.2007, 17:49 Musa Kuş gibi bir adamı kaybetmek istemem açıkçası.Umarım Bülent hocayla aralarında bir gerginlik olmadan sözleşme yeniler ve devam eder.
AYDIN1985 21.03.2007, 18:52 Musa basarili bir oyuncu ve sivasspora cok katkisi olan bir futbolcu. bu son olanlar musaya yakismadi, gerci bende anlamiyorum musayi niye oynatmadi bülent hoca. Hayirlisi neyse o olsun
tanju_58 21.03.2007, 21:54 abi şu futbolcuların trip yapmasına bir anlam veremiyorum.adamın bi bildiği vardırki oynatmıodur.barcelona tek.dir. de ronaldinho yu bazı maçlarda oynatmıyo,kos koca ronaldinho trip yapmazken bunlara noluo yaws.
_bling_lady- 22.03.2007, 15:30 bülent hocanin isine karisilamz. bir bildigi vardirki oynatmiyordur!
musa kusa da böyle bir seyi hic yakistiramadim.eger gittmek istiyorsa bunu böyle seklide yapmasi dogru degil musa kus haksiz olabilir,ama arkadslar musa kusun üstünede bukadar da gitmeyin belki oda hatasini anlamisitr!eger anlamadiysa onun yerini dolduracak biri bulunur !!!!
kucukfırat 22.03.2007, 16:01 bülent hocca napsınki zaten musa başka takımla anlaşmış belli oluyo gitmek istiyor ya
mustafajaber 22.03.2007, 16:08 bu musa adamı hasata eder
bülent hoca sanamı sorcak
kucukfırat 22.03.2007, 16:16 sivası istemeyen adamın sivasta işi yok güle güle
hiç kimse sivassporda hocasının işine karışamaz, wooter gibi bir oyuncu kadroya alınmadı diye naz yapınca sonunu gördü, cezasını alacak. ben yazmıştım her zaman da söylerim, bülent hoca ile 5 yıllık antlaşma yapılsın ve bir ilk gerçekleştrelim türkiyede diye, çünkü onun sivassporu ne kadar sevdiğini bu takıma ne kadar gönülden bağlı oldugunu biliyoruz. musa kuş, hocasının dediğini yapmak zorundadır, bülent hoca bu takımdan 2 tane türk A milli, 1 tane Türk ümit milli oyuncu çıkarmıştır yerli oyuncular arasında, o mehmet yıldıza güvenmese lorant ve pecze gibi davransa bugün milli takım kampında mehmet yıldız olmayacaktı. musa sezon sonunda galiba trabzona gidecek ve orda gününü görecek, seyircinin sabırsız oldugu un değirmeni gibi futbolcu öğüten sisteme girince bin kere pişman olacak ama iş içten geçecek. artık trabzon diye büyük takım yok, naklen yayın gelirlerinden 25 yıl önceki şampiyonluk için ekstra paraları almasalar bugünkü yerde de asla olamazlar coktan küme düşerlerdi, bu trabzonun gercek durumu, onlar kafalarını kuma gömerek gerçekleri görmüyorlar ve bu yüzden de kaç yıldır bu haldeler. avrupa birliği bile naklen yayın gelirlerinin dağıtımına karışmaya başladığı bu günlerde artık 4. büyük olarak sadece trabzonsporun maçlarını değil digitürkten sivassporun kayserisporun bursasporun konyasporun sakaryasporun gaziantepsporun denizlisporun erciyesspoırun ve tüm takımların da maçlarını izlemek istiyoruz... digitürk ü abonesi olan ben bunu her zaman söylüyorum ve onlara da iletiyorum bunun için tüm anadolu klüpleri derneklerinin bir araya gelmesi gerektiğini ve baskı oluşturmasının elzem olduğuna inanıyorum...
umarım bu gerçekleşir.... musa kuş için ise son sözüm son pişmanlık fayda etmez, aklını başına al ve mehmet yıldız gibi ol.......
|