Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZ SİVAS´IN ONURU..

SivasSpor.Com
20.03.2007, 21:07
Uygun, Milli takıma giden ikinci oyuncu olan Mehmet Yıldız’ın her yönüyle örnek bir futbolcu olduğunu söyledi...Bülent Uygun, “Mehmet Yıldız Sivas’ın onurudur”dedi.

Uygun, Mehmet Yıldız’ın Sivas için parlayan bir yıldız olduğunu ve geleceğinin de parlak olacağını ifade ederek “Umarım A Milli kadroda yer alır ve başarılı olur, Mehmet Yıldız kişiliği, karakteri ve yaşam biçimi ile mütevazı bir futbolcudur. Gelecekte de daha başarılı olacağına inanıyorum. Milli takım’da başarılı olması daha çok çalışmasına bağlıdır. Yıldız’ın bunu başaracağına inancım tamdır. Milli takım teknik Direktörü Fatih Terim’in bu tercihi Milli Takıma ve oyun başarısına katkı sağlayacaktır. Mehmet Yıldız’ın sağlam kişiliği ile Milli kadroda uyum içerisinde bulunarak kısa sürede Milli Kadroya büyük katkısı olacağını göstereceğine inanıyorum. Sivas içinde faydalı olacaktır. Özellikle bu sezon büyük takımlara karşı oynadığı futbolla bunu hak etmiştir. Taraftarımızın da beklentisi buydu. Terim’in zamanında tercihi Yiğidoları da sevindirmiştir.”dedi. Yıldız’ın 24 ve 28 Mart tarihlerinde Yunanistan ve Norveç’le oynanacak Milli maçların kadrosunda yer alması bekleniyor.

ceza_tolga_rep
20.03.2007, 21:15
mehmet yıldız bizim gerçekden onurumuz,gururumuz olmuştur?hep düşünürdüm acaba süper lige çıkacakmıyız,fenerbahçe,galata saray ve beşiktaşla baş edecekmiyiz,milli takımımza oyuncu verecekmiyiz diye ve en sonundada oldu?

sivas_kangallı
20.03.2007, 21:17
MEHMET YILDIZ ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU MİLLİ TAKIMA GELMEYİ ÇOKTAN HAKETMİŞTİ AMA KISMET BU ZAMANIYMIŞ YOLU AÇIK OLSUN.....

cAsUsArAn slmlarrr

serrrkan
20.03.2007, 21:43
ben mehmet yıldızı oldum olalı çok beğenmişimdir ve sporcu kişiliğini hep kendime örnek almışımdır ama bazı hemşerilerimiz geçen sezona kadar mehmet yıldızı takımda gönderilecek kişilerin başında gösteriyordu.ama bülent uygun la birlikte yeniden doğan BOĞA MEHMET bu sezon kendisini eleştirenlere performansıyla tokat gibi cevap verdi.HELAL OLSUN MEHMET YILDIZ ARKANDAYIZ SONUNA KADAR...

1967_DERNEK_MUSTAFA
20.03.2007, 22:05
hangi konumda olursa olsun mehmet yıldızın başaracağına inanıyorum fazla teknik yok ama gücüyle kuvvetiyle hırsıyla milli takımdanda yüzün akıyla çıkacağağına canı gönülden inanıyorum yeterki fatih terim görev versin başarılar mehmet yıldız

YatodaSin
20.03.2007, 22:29
Sezonun baslagidinda mehmedin futbolunu hic begenmiyodum ve hep onun 1ci degil 2 lig oyuncusu oldugunu söylüyordum.Eminim bu görüse sahip olan cok kisi vardi.Ama bülent hoca bir sans tanidi mehmede ve simdi göz bebegimiz gururumuz oldu.Milli takima girmeyi son haftalardaki futboluynan hak etti.Insallah dahada basarili olur ilerde.

yigit sevdam
20.03.2007, 23:02
yıldızın parlasın yigidooooooooo

cavres__ss
20.03.2007, 23:13
Mehmet YILDIZ sivassporda olduğu gibi milli takımda da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Şimdiden kendisine başarılar. YILDIZI PARLAYACAK AY YILDIZIMIN YILDIZI

izmirliyigido
21.03.2007, 07:46
mehmet yıldız bizim gerçekden onurumuz,gururumuz olmuştur?hep düşünürdüm acaba süper lige çıkacakmıyız,fenerbahçe,galata saray ve beşiktaşla baş edecekmiyiz,milli takımımza oyuncu verecekmiyiz diye ve en sonundada oldu?

Aynı şeyleri bende hep düşündüm. Çok şükür hepsi birer birer gerçekleşti. Şİmdi 2 tane şey kaldı. Bir tanesi SİVAS'ta MİLLİ MAÇ oynanması, bir diğeride SİVASSPOR'un şampiyonluk yarışında Şampiyon olamasada ligi 2. olarak bitireceği günleri görmek...

can.58.58
21.03.2007, 09:42
BU KONUDA ŞU CÜMLE YETERDE ARTAR BİLE

'' MEHMET YILDIZ'ın elinden ekmeğini, cebinden parasını alabilirsiniz ama ayağından topunu asla alamazsınız (B. UYGUN) ''

HELAL OLSUN SANA MEHMET YILDIZ

oğuzhan AKDOĞAN
21.03.2007, 10:00
Boğa Mehmet gerçekten çok harika bir oyuncu kendisini kutlarım ve futbol kariyerinde başarılar dilerim

ceza_tolga_rep
21.03.2007, 10:02
Aynı şeyleri bende hep düşündüm. Çok şükür hepsi birer birer gerçekleşti. Şİmdi 2 tane şey kaldı. Bir tanesi SİVAS'ta MİLLİ MAÇ oynanması, bir diğeride SİVASSPOR'un şampiyonluk yarışında Şampiyon olamasada ligi 2. olarak bitireceği günleri görmek...

onlarda yakında inşallah bülent hocam olacak inşallah.

ELTURCO
21.03.2007, 10:10
MEHMET buralara gerçekten hakederek geldi ve bizi çok çok gururlandırdı. helal olsun sana MEHMET YILDIZ

Carismas58
21.03.2007, 10:41
Mehmet yildiz zaten hem kisiligiyle hemde futbolculuguyla harika isler yapiyor ve son haftalarin en formada ismi zaten mehmet milli formayi oncedende haketmisdi ama alinmadi.Sivasspora geldigi gunden beri hep baska takimlara kiralandi fakat o geri donerek hirs yapti ve simdi milli takimda gercekten HELAL OLSUN

bdogan58
21.03.2007, 15:31
helal sana mehmet yıldız çıkıp oynada milli takımda avrupa futbolcu görsün biraz!!!

nazimgulturk
21.03.2007, 16:39
MEHMET SON YILLARDAKİ TÜRK FUTBOLUNUN DEĞERLİ FUTBOLCULARINDAN BİRİDİR.......
BUNU DA SİVASSPORDA BAŞARMIŞTIR.....
SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞIDIR..

***REİS 58***

okanozmen
21.03.2007, 16:43
adı gibi kendiside yıldız olur inşallah,tabiiki bu kardeşimizde tek başına yıldız olmamıştır sizlerinde bildiği gibi,her bu güzel olayda kimlerin emegi varsa onlarda benim gözümde birer yıldızdırlar,allah hepsinin yollarını acık etsin,başı dik anlı acık olsun ,milli takımda kendisine başarılar dilerim,SİVAS HALKI UNUTMASINLARKİ ALLAH SİVAS,A BÖYLE ONURLU VE SADIK BİR BAŞKAN NASİP ETMİŞTİR DİLERİM BU BAŞKANIN KIYMETİ BİLİNİR.saygılarımla okan özmen .

ofozturk
21.03.2007, 18:59
helal olsun be BOGA MEHMET.:) inş milli kadroda olur ve güzel bir futbol oynar hatta gol veya goller atarsın. dualarımız seninle. sizinle.

SivasLady
22.03.2007, 08:21
futbol takim oyunu
bizler BÜTÜN futbolcularimizla gurur duyuyoruz
Mehmet Yildiz :) bu aralar parladigi icin
gönüllere taht kuruyor
insallah basarisi devam eder

Ultra sivasli
22.03.2007, 10:14
Boga Mehmet Yunanlari Boga gibi parcalayacak Boga geliyor Boga Sivassporun gururu haydi Kocum göster kendini At golü dön sivasina