Orijinalini görmek için tıklayınız : HER ALANDA DAYANIŞMA!

SivasSpor.Com
21.03.2007, 22:32
http://www.sanalaile.com/photoplog/file.php?n=31&w=o

Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri’de yaşayan SivasTuning üyelerimiz SivasTuning çatısı altında bir organizasyon yaparak Sivas’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Böylece SivasTuning’de gerçekleştirilen ilk şehirlerarası Organizasyona başarıyla imza atmış oldular.

Sivas'ta ki üyelerimiz ST Sivas Sorumlusu Bekir Bayrak'ın öncülüğünü yapacağı karşı ziyarete hazırlanıyorlar.SivasTuning Kayseri gezisiyle,birlik ve beraberlik içinde iyi bir orginizasyona imza atacak.ST ailesi bu tür organizasyonlara devam ederek,kulvarındaki rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

25.03.2007 Pazar günü yaplacak Kayseri organizasyonu için Bekir Bayrak :
''Sivaslıların bu alanda da dayanışma içeresine girdiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu,bu güzel faliyetlerin içerisinde bulunmaktan gurur duyduğunu'' belirtti.

Kaynak: www.sivastuning.com

http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=2982

http://www.sanalaile.com/photoplog/file.php?n=32&w=o

sivaslıavukat
21.03.2007, 22:35
SivasTuning Sivas sorumlusu Bekir kardeşimizin ellerine sağlık , harika bir organizasyon olmuş.Her fırsatta birlikteliğimizi göstermek gerekiyordu , kendisine tekrar teşekkür ederiz.

Fatih Bayrak
21.03.2007, 23:29
SivasTuning Sivas sorumlusu Bekir kardeşimizin ellerine sağlık , harika bir organizasyon olmuş.Her fırsatta birlikteliğimizi göstermek gerekiyordu , kendisine tekrar teşekkür ederiz.

Alper gardasima gönülden katiliyorum.
Insallah sivastuning yaz bulusmasida cok sicak bir ortamda gecegine inaniyorum.

GuNaY
21.03.2007, 23:37
Milyonları bulan sayımıza rağmen (Sivaslı) 100'lerle ifade edilebilecek topluluklardan öteye gidemiyorduk,
Bu tür organizeler birlikteliğin; bekleyerek ve izleyerek olamayacağını bizlere kanıtlıyor,
Sivastaki ve Kayserideki arkadaşlara özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum ;)

Ertugrul
22.03.2007, 03:22
Bu güzel organizasyona emeği geçenleri kutluyorum.
ST Sivas Sorumlusu Bekir ağbi ile birlikte bu gezinin başarılı geçeceğine
inanıyorum.Kayseri'de büyük bir Sivas potansiyeli olduğunu biliyoruz,bu ve
benzeri faliyetler ile birlikte bu potansiyel de harekete geçecektir.

koyu58
22.03.2007, 07:48
HEMŞOLAR BENDE KAYSERİDEYİM SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM PAZAR GÜNÜ SİZLERLE OLMAK GURUR VERİR BANA haber ederseniz memnun olurum

GÖRÜŞMEK İSTEYEN OLURSA MSN ADRESİM

koyu_58@hotmail.com

SivasLady
22.03.2007, 08:43
SivasTuning`in sitesinde takip ettigim kadariyla
cok güzel bulusmalar organize ediliyor
Sivas ve cevre sehirdeki arkadaslar birbirleriyle kaynasiyorlar

Bu pazar Kayseri organizasyonu var eminim güzel ve eglenceli gececek
imkani olan arkadaslar buyursun gitsin
bilgiler www.sivastuning.com sitesinden alinabilir

Yaz icin Büyük bir organizasyon planlaniyor
insallah katilim cok olur, ben olsam kacirmam :)

Sivas Sorumlusu Bekir abi ile arkadaslarin emekleri icin tskler

PRoFeSSioNaL
22.03.2007, 09:04
sivastuning kardeş sitmize canı gönülden teşekkür ediyorum

sivas_kangallı
22.03.2007, 11:19
çok güsel organizasyon teşekkürlerrrr:).....

SiVaSlI dOğDuK sİvAsLI ÖlEcEğİz

nh666
22.03.2007, 18:45
sivas tuning den bulusmalari yakinen takip ediyorum gercekten hos olaylar yasaniyor orda bulunan arkadaslar imkaniniz varsa katilin pisman olmayacaginizi düsünüyorum

CAGLAYAN
22.03.2007, 19:44
TANIŞIP KAYNAŞMAK COK GÜZEL BİR GELİŞİM BÖYLESİ GÜZEL ORGANIZASYONLARIN DEVAMINI BEKLİYORUZ.....
ORGANIZASYONU GERÇEKLEŞTİREN SİVAS TUNİNG´İN SİVAS SORUMLUSU BEKİR BAYRAK KARDEŞİMİ KUTLUYORUM.

AyhanBayrak
22.03.2007, 21:30
Bu güzel organizasyona emeği geçenleri kutluyorum.

ST Sivas Sorumlusu Bekir gardaşımız ile birlikte bu gezinin başarılı geçeceğine
inanıyorum.

Kayseri'de büyük bir Sivas potansiyeli olduğunu biliyoruz,bu ve
benzeri faliyetler ile birlikte bu potansiyel de harekete geçecektir.

Bu arada şunuda ifade etmek isterim

Ya benide alin gardaşlar size uzak değilim ne olacak şunun şurasinda 3500 km çik unutmayin beni haaaaaaaaaa

Ya şimdik siz beni almaya gelmiyecenizde en iyisi ben size iyi eğlenceler dileyeyimde içim buruklaşmasin bari ama sizler bizleri en iyi sekilde temsil edeceksiniz bunu düşünmek bile bizlere haz veriyor herşey gönlünüzce olsun

Dikkatli gidip dikkatli gelin gönlümüz sizinle gardaslar

BuLeNT
22.03.2007, 22:04
Pazar günü yapılacak olan www.sivastuning.com organizasyonuna katılacak olan arkadasların yarın aksam saat;18:00 de mevlana mah. pazartesi pazarı (Tek Mezar) mevkide bulunmaları gerekiyor ilgi ve alakası olan vatandaslarımıza duyrulur

ms_haktan
22.03.2007, 22:25
GERÇEKTEN GÜSEL Bİ ORGANİZASYONDU,İNŞ İLERDE GÜSEL SİVAS IMIZI ÇOK DAHA İYİ TANITARAK ÇOK DAHA GÜSEL ORGANİZASYONLARA İMZA ATACAĞIZ

Ertugrul
23.03.2007, 04:30
Organizasyonun başarılı geçeceği belli oluyor.
www.sivastuning.com adresinde bu organizasyonun neşesi ve heyecanı devam
ediyor.Site üyelerimizden de bu güzel geziye katılmak isteyenler gerekli bilgileri
sivasstuning.com'dan edinebilirler.

BuLeNT
23.03.2007, 19:15
Pazar günü yapılacak olan Kayseri Organizasyonu icin tüm hazırlıklar tamam pazar günü sabah saaat 7:00 - 7:30 gibi yola cıkıcaz allah nasip kısmet ederse

Mercedes
24.03.2007, 11:51
Ben Öncelikle Rüştü Abiye Çok Tşk Ederim Böyle bir Site Kurdu Die Diecek Söz Yok Bence Fewkalde Harika Bir Site Harika Dostluklar Harika Arkadaşlıklar Emegi Geçen Herkeze Çook Teşekkür Ederim...

ali_zara
24.03.2007, 13:12
eeeeeeee nede olsa sivaslılar :D:D:D:D:D:D;;D

yigido24
24.03.2007, 19:51
Sizleri bu güzel dayanışmadan dolayı kutluyorum.İşte böyle güzel dayanışmalar olduğu sürecek kimseler bizleri yıkamazlar.Devam Yiğidolar kim tutar sizleri.Yolunuz açık olsun.Kayseriye selamlar.

RüStü ElmaS
24.03.2007, 20:02
Sizlere hayırlı yolculuklar dilerim. İnşaallah kazasız belasız gider gelirsiniz.
Kayseri’ deki arkadaşlara bolca selamlarımızı iletin.
İnşaallah bir gün banada sizle beraber Kayseri’ ye gitmek nasip olur.

O güzel ortamda yaşadıklarınızı gösteren fotoğraflar ve video görüntülerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.

Böylesine birlik beraberlik çalışmalarını her zaman, her alanda desteklemek bizlerin görevidir. Yeterki güzel kaynaşma, tanışma ve birlik çalışmaları olsun.
Biz bunun bir örneğini zaten www.sivasspor.com sitemizdede başladık ve başardık. ST Ailesi olarak buradada güzel çalışmalar yapacağımıza söz veriyoruz.
Yeterki birbirimize karşı dürüst olalım.

Tekrardan hayırlı yolculuklar dilerim.

DAĞISTANLI
26.03.2007, 15:40
http://img404.imageshack.us/img404/1557/15gl3eo4.jpg (http://imageshack.us)

SivasTuning Kayseri gezisi çok zevkli ve güzel geçti.Bizlere Kayseri'de eşlik edip,ağırlayan bütün arkadaşlara teşekkürlerimiz sunarız

Diğer resimler ve yorumlara bu linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=3100

Engin58
26.03.2007, 16:25
Cok süper organize tebrikler.Saygilarimla...

SivasSpor.Com
26.03.2007, 17:30
Buluşma haberi ve fotolarına buradanda bakabilirisiniz.

http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3035&Itemid=52

mesut_koçak_58
26.03.2007, 18:45
BÖYLE KURULUŞLARLA BU ÜLKE ÇOK YUKSEK YERLERE ÇIKACAK