Orijinalini görmek için tıklayınız : M.YILDIZ ´A GS KANCASI...

SivasSpor.Com
24.03.2007, 09:47
Arjantinli Juan Roman Riquelme için Adnan Sezgin'i Güney Amerika'ya gönderen Galatasaray yönetimi, Yıldıray Baştürk ve Emre Belözoğlu için de bastırıyor. Cimbom'un, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı ise sezon sonunda transfer edeceği belirtildi.

Dört koldan
Riquelme, Yıldıray, Emre için atak sürüyor. Son gözde Mehmet Yıldız.
Yeni sezonda takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmayı planlayan G.Saray'da transfer atağı sürerken, yelpaze de çeşitleniyor. Sportif A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin'i Boca Juniors'lu Riquelme başta bazı oyuncuları izlemek için Güney Amerika'ya gönderen yönetim gelecek raporu beklerken, transfer listesine yeni bir isim daha girdi: Sivassporlu Mehmet Yıldız.

YILDIRAY SAVAŞI
Yönetim, bu sezon büyük çıkış yapan yıldızı takibe aldı. Öte yandan Yıldıray girişimleri de hız kazandı. Başkan Canaydın, Stuttgart'la % 90 anlaşan ve F.Bahçe'nin de talip olduğu milli oyuncuyu, yıllık 2.5 milyon euro teklifi ile ikna etmeyi umuyor. Hertha da Yıldıray'ın yerine F.Bahçeli Alex'e kanca attı.

POLAT'IN EMRE ISRARI
Adnan Polat ise gözdesi Emre Belözoğlu için çaba harcıyor. İngiltere'de ırkçılık davasından aklanması işi zora soksa da Polat'ın eski yıldızlarına teklifte bulunacağı öğrenildi. Emre'nin, "Florya'yı özledim" demesi ümitleri artırıyor.

Suşehrispor
24.03.2007, 09:52
ohoo bu emre bi gidip geliyo ne iş ya ayrıca sivasa büyük bi para verirlerse mehmet i de yollamlıyız para lazım daha iyi bir oyuncu alabiliriz:D

Dolce & Gabbana
24.03.2007, 09:56
yakisir bizim memoya......aslan memo........

kolocu5858
24.03.2007, 09:58
YOKYA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SİVASTA DURCAK NEYİ YAKIŞIR YAV NEREYE GİDİYOR DAHA VAR SİVASLI OLCAK O GİDEMEZ GIDERSEDE BÜYÜK BİR PARA VERMELERİ GEREKİR YOKSA YOK YILDIZ MILDIZ xxxxxxx YESİNLER

yigido_adem
24.03.2007, 10:11
OYLE İS YOK ARKADAS MEMOMUZU KİMSEYE VERMEYİZ ANADOLUDAN SAMPİYON CİKACAKSA YİLDİZLARİNİ SATMİYCAN ARKADAS BAK KOMSUMUZ KAYSERİYE GOKHAN UNAL VE MEHMET TOPUZ VS BİRCOK FUTBOLCUSUNU SATMİYO BİZDE SATMİYALİM

kayayatakci
24.03.2007, 10:17
BENCE MEHMET YILDIZA COK YAZIK OLUR GS .YA GIDERSE PARASINI BILE ALAMAZ VE ORDA KAYIPLARA KARISIR BENCE SIVASIM MEHMETE MEHMET SIVASA DAHA COK YAKISIYOR ZATEN ADNAN POLAT HER TAKIMI KARISTIRMAKLA BIRE BIR O KENDI ISINE BAKSIN SIVASSPORUMLA UGRASMASIN YAKINDA BIZIMLE MACLARI VARYA ONDAN KORKUYOR MEHMET GOL ATMASIN DÏYE TÜM YIGIDOLARA SELAM

sivas_kangallı
24.03.2007, 10:57
aslanım be gs ye çok yakışır zaten iğido bi aslanlığı kalmıştı oda tam oluyorr aslanlı yiğido oluyorr:):)

Engin58
24.03.2007, 10:58
Sivassporumuzun parlayan yildizi insallah sezon sonunda bir takima göndermezlerse cok iyi olur yillarca Sivassporumuzun ender yetistirdigi dozer mehmeti bir yere göndermezlerse cok iyi olacak Sivassporumuzun mehmet yildiza ihtiyaci var .Saygilarimla...

Flavio
24.03.2007, 11:04
Benim görüşümüz 1-2 sezon daha Sivas'ta aynı performansı devam ettirdikten sonra Avrupa'ya gitmesi.Özellikle Almanya liginde rahatlıkla oynayabilir Mehmet.Ayrıca büyük takımların oyuncularımızla ilgilenmesi kalitemizin ne kadar arttığını gösterir.

nazimgulturk
24.03.2007, 12:20
BENCE SİVASSPOR DA KALMALI VE DAHA İYİ İŞLER YAPMALI ZATEN KENDİNİ BİRAZ DAHA GELİŞTİRİRSE SİVASSPOR KULÜP OLARAK HEMDE BÜLENT HOCAMIZ ONA GEREKEN DESTEĞİ VERİR..........
***REEİS 58***

ceza_tolga_rep
24.03.2007, 12:28
biz bu haberleri daha çok duyarız arkadaşlar?yarın bjk,snr trabzon,yarın fener,yarın porstmund,rus takımı daha çok haberler çıkar?
bunlar yalan haberdir?galatasarayın şuanda 5 tane forveti var ben zannedmiyorum mehmeti alacaklarını?aptal adnan polat bence 10 numara arasın alex vari gibi?

mehmet sivasspordadır kimse bu haberlere inanmasın..

sercan5858
24.03.2007, 12:33
yok o sivasta kalmalı gs ye giderse ilk 11 de zor oynar

ali_zara
24.03.2007, 12:39
eeeeeeeee memo hangi takımın yıldızı olacak bu kadar

corners19
24.03.2007, 13:20
gs almaz mehmeti 1-2 sene sonra alabilir ama sene sonunda sanmam adamlarda çok forvet var hasan kabze hakan ümit necati özgürcan alırsada mehmet e yazık olur 1-2 sene sonra gitmesi daha iyi olur hem fiyatınıda arttırmış olur

bdogan58
24.03.2007, 13:35
ben galatasaraylıyım ama bu kadar transfere para bulması imkansız galatasarayın..buna galatasaraylı olarak inanmıyorum...alex yıldıray mehmet emre fenerin bile parası yetmez bunlara!!!!

izmirliyigido
24.03.2007, 13:51
VERSİNLER HASAN KABZE'Yİ ALSINLAR MEHMET YILDIZ'I. AMA ÜSTÜNEDE PARA VERMELERİ LAZIM....... :))

yasin_58
24.03.2007, 14:28
gs de hem serveti istiyor hemde mehmeti ikisinde zor alırlar...

Bilmiyorum5
24.03.2007, 15:02
ya ODLDU GS ZATEN REAL MADRIDE YILDIRAY RIQUELME EMRE MEHMET YILDIZ SERVET MEHMET TOPUZ GOKHAN UNAL MAASALLAH BUTUN DUNYAYI ALDILAR SON ALDIGIMI HABERE GORE FIGO RONALDINHO BUFFON TREZEGIYIDE RENKLERINE BAGLAMIS OLDU BU NE TOPU YALAN HABER

myway
24.03.2007, 15:05
OYLE İS YOK ARKADAS MEMOMUZU KİMSEYE VERMEYİZ ANADOLUDAN SAMPİYON CİKACAKSA YİLDİZLARİNİ SATMİYCAN ARKADAS BAK KOMSUMUZ KAYSERİYE GOKHAN UNAL VE MEHMET TOPUZ VS BİRCOK FUTBOLCUSUNU SATMİYO BİZDE SATMİYALİM

evet bu konuda kayserispor takdir edilesi bir iş yapıyor... ve yıldız oyuncularını kadrosunda tutuyor..
sivassporumuzdan da bunları bekliyoruz;)
kadroyu koruyup üstüne yapılabiliyorsa takviye yapmak

Yildizelili58
24.03.2007, 15:29
HAYIR GITMESIN NE ISI VAR JA BENCE EN AZ 1 SENE DAHA OYNAMALI

Ss--58--Ss
24.03.2007, 15:46
MEHMET YILDIZ BU TAKIMIN BEL KEMIGI BENCE GS ISTIYORSA BILE VERMEMIZ DOGRU OLMAZ... SPOR BARIS,SEVGİ VE KARDESLİKTIR...

divrigili_58
24.03.2007, 15:49
ewet ya öyleymiş yazık olur memoya walla gitmesin daha sivasa çok şey vereceğine inanıyorum

PRoFeSSioNaL
24.03.2007, 16:34
Mehmet YILDIZ 'ı hiçbir yere bırakmayız 'O' bizim gururumuz

FurkaN
25.03.2007, 15:50
Alırlar.... Mehmet'in formasını alırlar ancak....

ertugrulss
25.03.2007, 17:05
EMMİOĞLUUUU NERE GİDİYON SEN YAW :) DUR DAHA ÇOK İŞİN VAR BURDA OLMAAAZ GİDEMEZSİİN :) YILDIZLARINI BİRAZ DAHA PARLATMALISIN :) GİDERSENDE CANIN SAĞOLSUN YOLUN AÇIK OLSUN NEDİYELİM !! YAKIŞIR EMMİOĞLUNA :D

Gencosman
25.03.2007, 17:33
Arjantinli Juan Roman Riquelme için Adnan Sezgin'i Güney Amerika'ya gönderen Galatasaray yönetimi, Yıldıray Baştürk ve Emre Belözoğlu için de bastırıyor. Cimbom'un, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı ise sezon sonunda transfer edeceği belirtildi.

Dört koldan
Yeni sezonda takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmayı planlayan G.Saray'da transfer atağı sürerken, yelpaze de çeşitleniyor. Sportif A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin'i Boca Juniors'lu Riquelme başta bazı oyuncuları izlemek için Güney Amerika'ya gönderen yönetim gelecek raporu beklerken, transfer listesine yeni bir isim daha girdi: Sivassporlu Mehmet Yıldız.

YILDIRAY SAVAŞI
Yönetim, bu sezon büyük çıkış yapan yıldızı takibe aldı. Öte yandan Yıldıray girişimleri de hız kazandı. Başkan Canaydın, Stuttgart'la % 90 anlaşan ve F.Bahçe'nin de talip olduğu milli oyuncuyu, yıllık 2.5 milyon euro teklifi ile ikna etmeyi umuyor. Hertha da Yıldıray'ın yerine F.Bahçeli Alex'e kanca attı.

POLAT'IN EMRE ISRARI
Adnan Polat ise gözdesi Emre Belözoğlu için çaba harcıyor. İngiltere'de ırkçılık davasından aklanması işi zora soksa da Polat'ın eski yıldızlarına teklifte bulunacağı öğrenildi. Emre'nin, "Florya'yı özledim" demesi ümitleri artırıyor.
ne oluyo yaaa.
bunlar definemi buldu?
yok ya bu sadece taraftarin gozunu boyamak icin

svssnn
25.03.2007, 17:41
acıkacık söylüyom gidersen bitersin çünkü gs sana göre sistem kurmaz kalirsan gökan ünal gibi efsane olursun imranlili sinan

SivasLady
26.03.2007, 09:23
Mehmet Yildiz gelecegini düsünmeli
ve her futbolcu gibi buda yükselmek, profesyonellesmek istiyor
bunun icin ne gerekse yapacak,
insallah bu cikisinida SivasSpor`da sürdürecek

suanda baska takima gitmesi uyumsaglama zorunlugu yasayabilir
henüz tam rayina oturmadi oyun sekli
her futbolcuya dedigim gibi Ist. takimlarinda oynamak icin
cok cok cok iyi olmak gerek, onca "pahali" futbolcular arasinda forma giymek ilk 11 oynamak zor
yedek kalmaktansa baska takimda oynamak her zaman iyidir

biraz daha sabirli olursa ve kendini gelistirirse
avrupa takimlarindan teklif bile gelir

SEMİH-58
26.03.2007, 12:02
Cimbom geçen seneye kadar Hayro ya kafayı takmıştı.şimdide memo ya kancayı takmış onuda alamazlar.

yigido Atilla
26.03.2007, 12:30

Dört koldan

YILDIRAY SAVAŞI

NOT= 150 Milyon borclari oldugu medyadan biliniyor Futbolcularinin paralarini ödeyemedikleri Futbolcular Antramanlara cikmiyor,taraftarlar aralarinda para toplayip futbolculara veriliyor sahaya cikmalari icin. .GS. yöneticiler böyle giderse GS, yi 2.ci lige dogru götürecekler bunun örnekleri Avrupada cok. Klübü borc batagina sokan yöneticelden traftarlar hesap sormuyor ama burasi TÜRKIYE her sey normal .Yukarda sayilan futbolculari hangi parayla alacaklar Klübümü satacaklar.!!!!!! GS liler alsa alsa havalarini alirlar M.yildiz kesinlikle GS ye gitmemeli. Hakan ,Ümit,Hasan kabze,Necati Bunlari M.Yildizin kesmesi imkansiz .Tarbzon spor onun icin daha basarili olabilecegi bir klüb sivasta kalmayacaksa

kucukfırat
26.03.2007, 13:08
sivas zaten zor toplandı mehmeti verirlerse halimiz içler acısı....

Dark Force
26.03.2007, 15:27
Mehmet yıldız sivasspordan başka bir takıma gitmesi zor bu takımdan en son gidecek futbolculardan bir tanesi adam oynamadığı zaman dahi istiyorlardı o zaman satarlardı şimdi 11 de çıkıyor yönetim bırakmaz 2 yıl daha sivasspor takımnda oynar....

sinan-58
26.03.2007, 15:28
bu adamlar onune geleni alıyor o kadar borçla bugunde gazetenin birinde volkan yamanı alacak diyordu boyle şeylere inanmayın gs nin ne servete nede mehmete parası yeter

er_kay58
26.03.2007, 18:31
YOK ÖÖLE GS SİZE YILDIZ MILDIZ ÇOCU ALACAKSINIZ YEDEK SOYUNDURACAK SINIZ GİDİN BAŞKA ADAM ALIN ONUN DAHA SİVASA KATACAĞI ÇOK ŞEY VAR ALT YAPISIYLA ÖVÜNEN GS NEDEN ACABA ANADOLU KULUPLERİNDEKİ YETENEKLERİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYOO.... ANADOLU KULUPLERİNİ RAHAT BIRAKINDA LİG ZEVKLİ OLSUN YAAA....
HERSENE LİGİN TADINI KAÇIRIYON BIRKTA MİLLET BİRAZ MÜCADELE GÖRSÜN....

svs_çapkın_58
31.03.2007, 22:16
sivassporun oyuncuları şu anda çok ii ve mehmet verilmezse ii olur çünkü 1 sene sonra çok para eder ve daha ii olur

svs_çapkın_58
31.03.2007, 22:17
DELİYİZ MELİYİZ AMA YÜREKLİYİZ NEDE OLSA SİVASLIYIZ
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR