Orijinalini görmek için tıklayınız : "CEM'e CAN KATIN " Cem YİĞİT Yardım Kampanyası

ua_boys_of_hell
24.03.2007, 21:02
Cem'e Can Katmak...
Hastaneye yatmadan yaklaşık 1 ay önce başladı belirtiler. Gece terlemeleri, baş ağrıları, halsizlik falan...
Düişünsenize gece belkide 4 defa değiştiriyodum üstümü. Sonraları grip olmaya öksürmeye falan başladım bu bi hafta böle devam etti. Sağlık ocağına gittiğimde doktor antibiyotik ve öksürük şurubu verip gönderdi. Ama geçmedi bu seferde devlet hastanesine gidip şikayetlerimi anlattım. Doktor bu ilaçlara ilaveden bi antibiyotik verdi. 4 gün sonra tekrar gittiğimde bu sefer kan tahlili istediler. Doktor çıkan sonuca göre bizi Zonguldakta bulunuan bi poliklliniğe yönlendirdi. Orda yapılan testlerde kanda mikrop olduğu söylendi. Bunu Duyduğumda gerçekten yıkılmıştım kendimi ağlamamak için zor tutuyodum. Sonuçta lösemi hastası olmuştum. Artık ankara yolculuğu başlamıştı.
Hiç vakit kaybetmeden başkent hastanesine sevk alınmıştı ve akşamına ankaraya gitmiştik. Orda da kan testleri yapıldı ve hastaneye yattım. Ertesi gün benden kemik iliği alındı baya da canım yandı doğrusu ve birde omirilikten sıvı alındı. Bi kaç gün sonra tanı kondu ALL 2. tanı konduktan sonra kemoterapiye başlandı. Ama bi kaç gün ben kendime gelemedim. Neyseki doktorların bana söyleidği gibi yan etkilerini pek görmedim. Şu an 3. kür tedavimi bitirdim. Martın 23 ünde tekrar tedavi için hastaneye gidicem şu an herşey yolunda gidiyo tedaviye karşılık verebiliyorum. Artık uygun iliğin bulunmasını bekliyorum ve bi an önce sağlığıma kavuşup eski CEM olmak istiyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bana da verilen bu destek karşısında bu hastalığı yenmek kalıyor. Bunu yapıcam emin olun.

......fenerbahçeli kardeşimiz cem için sizlerde bişeyler yapmak istemezmisiniz ? cem şuan sizin desteklerinizi bekliyo lütfen bu sese kulak verin ! ! ! bilgi için aşagıdaki link adresini tıklayın şimdiden ilginize teşekkürler...
http://www.cemyigit.com/index-4.html

zaralım 58
24.03.2007, 23:31
ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM TÜM İNSANLIĞI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM

AYDIN1985
24.03.2007, 23:55
ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM TÜM İNSANLIĞI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM

GARDAS SANA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM. ARKADASA GECMIS OLSUN, ALLAH SIFALAR VERSIN. HASTALARIMIZA DUA´LARIMIZI EKSIK ETMEYELIM INSALLAH.

Besyo_cu
25.03.2007, 00:07
Allah Yardımcısı olsun şimdi insanlık zmanı

ceza_tolga_rep
25.03.2007, 01:22
elimizden gelsede kardeşimize çok faydalı olabilsek.kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletir ve ailesine üzüntü vermeden kardeşimize destek olmalarını dilerim.moral çok önemli?inşallah düselir..

Engin58
25.03.2007, 08:31
COK GECMIS OLSUN YÜCE RABBIMDEN ACIL SIFALAR TEMENI EDER INSALLAH YAKIN BIR ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR DEGERLI KARDESIMIZ.SAYGILARIMLA...

sivasli_kocak
25.03.2007, 09:53
ALLAH YARDIMCISI OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Bilmiyorum5
25.03.2007, 11:08
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN UMARIM ARANAN İLİK BULUNUR

PRoFeSSioNaL
25.03.2007, 12:39
Allah yardımcı olsun zor tabi böyle bir durumla karşı karşıya olmak
........

üsküdar_58
25.03.2007, 13:01