Orijinalini görmek için tıklayınız : Karagümrük macinda cikan olaylar...

3YILDIZ
20.12.2004, 13:56
öncelikle stada giden taraftarimizi ve sivassporu
cani gönülden kutlarim
helal olsun hepinize...

sabah gazetelerde " mac sonuna dogru olaylar cikmis" diye okudum!
ne olayi ?
Kim ve neden olay cikardi ??

dün stada giden veya bu konuda bilgisi olan bir zahmet durumu anlatsin ??

bide resimler varsa dünkü mactan koyalim lütfen buraya !

serhankaburcuk
20.12.2004, 15:02
cani gönülden kutlarim
helal olsun hepinize...

ne olayi ?

Kardeş olayların bizimle yani sivasspor camiasıyla taraftarıyla alakası yok...Olay olduğu doğrudur..ama olayları çirkef karagümrük taraftarı çıkartmıştır.(SİVASSPOR TARAFTARI CENTİLMENDİR)Sivassporlu yöneticiler maç 3-2 olunca gole sevinmişler bunun üzerine karagümrüklü bir kaç yönetici bizim yöneticilerimize oturun yerinize demiş ve küfür olayı olmuş...Protokulun alt tarafında bulunan karagümrük taraftarıda bunun üzerine sivaslı yöneticilere saldırıda bulundu...koltukları söküp yöneticilerin üzerine attılar..daha sonra poliste onların taraftarını copla dağıttı olayın hepsi bu....

...............HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS......................... .

türkçerap_yakup
20.12.2004, 16:55
bi avuç karagümrüklünün çıkardığı olaylar...biz 3 atınca bizim şeref tribününe saldırdılar.polistende dayağı yediler.bi kişiyi ambulans götürdü.

karagumrukluler
20.12.2004, 17:51
cani gönülden kutlarim
helal olsun hepinize...

ne olayi ?

Kardeş olayların bizimle yani sivasspor camiasıyla taraftarıyla alakası yok...Olay olduğu doğrudur..ama olayları çirkef karagümrük taraftarı çıkartmıştır.(SİVASSPOR TARAFTARI CENTİLMENDİR)Sivassporlu yöneticiler maç 3-2 olunca gole sevinmişler bunun üzerine karagümrüklü bir kaç yönetici bizim yöneticilerimize oturun yerinize demiş ve küfür olayı olmuş...Protokulun alt tarafında bulunan karagümrük taraftarıda bunun üzerine sivaslı yöneticilere saldırıda bulundu...koltukları söküp yöneticilerin üzerine attılar..daha sonra poliste onların taraftarını copla dağıttı olayın hepsi bu....

...............HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS......................... .
Biz Karagumruk taraftarları olarak Sivassporu tebrik ederiz. İkinciside o çirkef lafını söylemeden iyice düşünmeni öneririz kardeş bizler geçen seneye kadar olan maçlarımızda hep olaylar yaşandı.Bunları kabul ediyoruz. Ama bu sene bu tür olayların yaşanmayacağına kendi kendimize söz verdik ve büyük özen gösterdik. Ama maalesef o ŞEREFSİZ FEDERASYON işi gücü bırakıp bizimle uğraşınca tabii yine istenmeyen olaylar yaşandı. O olayların asıl kaynağı federasyona olan tepkiydi. Onlar bizim yine eskisi gibi olaylı maçlar çıkartmamız istiyorlar. Çünkü ceza vermek onların en çok istedikleri birşey. Ama bunu yapamayacaklar. Bizler sizi kendi sahamızda VEFA stadında güllerle karşılamak istedik. Ama olmadı. Sivasspor bir anadolu kulübü olduğundan Karagumruk Taraftar grubu içinde bir çok Sivaslı kardeşimiz bulunmaktadır. Dostluğumuzun ilelebet sürmesi dileğiyle.....KARAGUMRUKLULER

eker
20.12.2004, 18:05
Kardeş, kendi adıma konuşursam Kargümrüğü kardeş klüp olarak görmeyi çok isterdim. Yanlış bilmiyorsam Karagümrük klübünün başkanı da Sivaslıymış zaten. Olayları tam bilmiyorum, neden olduğunu da bilmiyorum ama yöneticilerimize yapılan saldırıları ve edilen küfürleri nasıl unutacağımı da bilmiyorum. Umarım hepsi maç stresidir, bunları yapanlar bir kaç kendini bilmezdir.

wrongway
20.12.2004, 19:17
bız burda daha maç oynanmadan karagumruk sporu kardeş kulup olarak gostermışık ama bır kaç çapulcunun yonetıme karşı kufurlerı koltukalrı sokup atmaları yanlıştı tımam takım desteklenır bagırınır tezaratlar ama yonetıme saldırıda bulunması yanlıştı stadda dostluk gormek isterdık ama olmadı bunlar ufak şeyler yanlış şeyler bence cevık kuvvetın cabuk olması olayı çıkaranlara ıyı bır sopa atması lazımdı...neyse tezaratımız bellı beyaz kırmızı ANADOLU YILDIZI .... ŞAMPİYON ŞAMPİYON