SivasSpor.Com
02.04.2007, 20:02
Sivasspor'un golcüleri Balili ve Mehmet Yıldız, attıkları goller ve ortaya koydukları futbolla takımın başarısında büyük rol oynuyor. Forvette iyi bir ikili oluşturan Balili ve Mehmet, takımın attığı 32 golün 15'ine imza attı.
Kayserispor maçında da galibiyeti getiren gollere imza atan ikili, ortaya koydukları performansla Sivassporlu futbolseverlerin sevgilisi haline gelirken, spor kamuoyunun ve transfer yapmayı düşünen kulüplerin de dikkatini çekti.
İsrailli golcü Balili, Antalyaspor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Trabzonspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor maçlarında 1'er kez, Kayserispor maçında ise 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterirken, Mehmet Yıldız, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor ve Kayserispor maçlarında 1'er kez, Bursaspor maçında ise 2 kez fileleri havalandırdı.
Forvet oyuncularimiz balili ve mehmet yildiz dayanismasi cok iyi gidiyor atmis olduklari goller ile ustaliklarini gösteriyorlar.Saygilarimla...
g-unıt058
02.04.2007, 21:10
ewet ıkısıde cok ıyı anlasıyor ve bunun sonucunda da guzel bır performans gosterıyolar ben bugun ercıyesspor macına gıttım mactakı seyırcıler sıvasspor kayserıspor macını konusuyolardı balılıden bahsedıyolardı cok pısmanlar ama ıs ısten gectı balili=100 gokhan unal eder
tarzan58
02.04.2007, 21:14
bencede muhteşem ikili oldular yönetimden isteğim muhteşem ikiliyi ne olursa olsun takımda tutmaları mehmet yıldızı galatasaray istiyormuş gitmesini istemiyorum büyük takımlara gidipde kaybolmasını istemiyorum bir serkan aykut örneği zafer biryol örneği ve daha bir sürü futbolcu kayboldu ben mehmetin ve balilinin takımda tutulmasından yanayım
simsiyah
02.04.2007, 22:19
.....TEK...KELİME...HELALLLLL. .OLSUNNNN BEE İKİSİNEDEEE...
Türkiye'nin en uyumlu ikilisi tebrik etmek lazım hakikaten muthişler
Aman nazar değmesin, ikiside şuan çok formdalar...
sarsılmaz
03.04.2007, 07:56
iki başarılı futbolcumuzun performanslarının devamını diliyorum. Nazar değmesin inşaallah.......
ademgoze
03.04.2007, 08:09
her kez bu ikiliden korkmaya başladı...bizim için çok iyi rakip takımlar şaşırıyor
35gürün58
03.04.2007, 08:27
Sivasspora uzun yıllar hizmet verecek ve başarılarında başrol oynayacak bu muhteşem ikiliyi Sivasspor satmamalıdır.
SivasLady
03.04.2007, 11:05
ikiside birbirlerine iyi uyumsagliyorlar
insallah bu basarilari devam sürer
suanki perforanslari görülmege deger
ikisinide kutluyorum ve basarilarinin devamini diliyorum
Hayatcoqqberbat
03.04.2007, 11:09
harikalar inşallah nazar değmez rakipler okutturuyordur onlar için başka türlü önlem alamazlar
izmirliyigido
03.04.2007, 12:15
BEN HALEN ORAYA TAKILDIM KALDIM AMA KİMSE KUSURA BAKMASIN... ANDERSON GİDERKEN FELAKET TELLALIĞI YAPAN ARKADAŞLARIMI ARIYORUM. MEHMET YILDIZ'IN ANDERSON'DAN 10 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİM ZAMAN BANA ÇIKIŞANLAR NEREDELER ŞİMDİ?
MEHMET YILDIZ'IN KİM OLDUĞUNU GÖRMÜŞLERDİR UMARIM. GELECEK SEZON ANDERSON BREZİLYA'YA DOĞRU RİZE'DEN BAVULUNU TOPLARKEN, MEHMET YILDIZ İSE FENERBAHÇE VEYA GALATASARAY İLE EL SIKIŞMAYA GİDECEK. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
HEM BALİLİ'Yİ HEMDE MEHMET YILDIZ'I MUMLA ARASANIZ BULAMAZSINIZ...
.
bülent hocanın gelmesiyle ikiside birden çıkışa geçti
aralarında çok iyi bir uyum gözleniyor
inşallah daha iyi olur
BEN HALEN ORAYA TAKILDIM KALDIM AMA KİMSE KUSURA BAKMASIN... ANDERSON GİDERKEN FELAKET TELLALIĞI YAPAN ARKADAŞLARIMI ARIYORUM. MEHMET YILDIZ'IN ANDERSON'DAN 10 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİM ZAMAN BANA ÇIKIŞANLAR NEREDELER ŞİMDİ?
MEHMET YILDIZ'IN KİM OLDUĞUNU GÖRMÜŞLERDİR UMARIM. GELECEK SEZON ANDERSON BREZİLYA'YA DOĞRU RİZE'DEN BAVULUNU TOPLARKEN, MEHMET YILDIZ İSE FENERBAHÇE VEYA GALATASARAY İLE EL SIKIŞMAYA GİDECEK. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
HEM BALİLİ'Yİ HEMDE MEHMET YILDIZ'I MUMLA ARASANIZ BULAMAZSINIZ...
.
Yalçın abi herkes hata yapabilir bence çok takılmamak lazım :)
Balili, Mehmet ikilisi muhteşem bir performans sergiliyorlar,
genel anlamda bir takımda bir forvete baskı yapma planları yapılırken bizim takımda iki oyuncuyuda önlem alman zorunda kalıyorlar :) buda bizim işimizi fazlasıyla kolaylaştırıyor :)
Merak ettiğim bir konu var,
Antalyasporlu Volkana taraftarları Milli maçlardaki performansından dolayı maç öncesi tribüne çağırarak çiçek verip çok güzel bir jest yaptılar,
Bu maçta Mehmet için böyle bir jest yapıldı mı?
nazimgulturk
03.04.2007, 17:03
DEVAMI GELECEK GOL KRALI OLACAKLAR ONLAR BU LİGE VE AVRUPA YA DAMGALARINI VURACAKLAR...........
mesut_koçak_58
06.04.2007, 09:51
turkıyenın en uyumlu forvetlerıdır balılı ve mehmet yıldız tebrık etmek lazım dıyorum....