Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET ASLAN GİBİ..

SivasSpor.Com
04.04.2007, 08:29
Servet'le görüştüklerini doğrulayan Polat, "Hem kulübüyle, hem de kendisiyle anlaştık, el sıkıştık. Geriye sadece resmi imza kaldı. İmza benim için prosedürdür. Servet, sözünün eridir, vazgeçmez" dedi.

Sivasspor’un Milli Sporcusu ve Kaptanı Servet “Lig sonuna kadar Sivasspor’un başarısı için ter dökeceğim. Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek bu maçla ilgili kesinlikle duygusallığa yer yok. Beni sezon sonuna kadar Sivasspor ilgilendiriyor. Galatasaray şu an şampiyonluğun tek adayı da olabilir, küme düşme hattında da olabilir beni bağlamaz. Önce Sivasspor. Önümüzdeki sezon Galatasaray” dedi.
Sivasspor’un milli sporcusu ve kaptanı Servet Çetin Galatasaray ile el sıkıştı. Vestel Manisaspor maçı sonrasında her iki kulübün yöneticileri Servet için masaya oturdu ve el sıkıştı. Servet önümüzdeki sezon Galatasaray’ın formasını giyecek.

MUTLUYUM
Sivasspor’da başarı grafiğinin arttığını ve kendisini bulduğunu, Milli takıma yeniden seçildiğini ve ardından da transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığını ve son olarak da Galatasaray ile el sıkıştığını dile getiren Servet Çetin “Galatasaray ile anlaşma sağlandı. Her şey tamam. Gelecek sezon Galatasaray forması ile mücadele edeceğim. Şimdi halen Sivasspor’un futbolcuyusum, lig sonuna kadar Yiğidoların başarısı için ter dökeceğim” dedi.

ÖNCE SİVAS SONRA GALATASARAY
Sivasspor’un Galatasaray ile maçı olduğunu bu maçın kendisi için önemli olup olmadığını ve bu maçta duygusallık yaşayıp yaşamayacağı sorusuna Servet Çetin’den net cevap geldi.
Çetin “Benim için şu an Galatasaray önemli değil. Ben Sivasspor’un forması altındayım ve bu takımın başarısı için ter döküyorum. Sivasspor-Galatasaray maçı benim için diğer maçlardan farksız. Galatasaray ligde şampiyonluğun iddialı takımı veya küme düşme hattında olan bir takımı da olabilir. Beni hiç ilgilendirmez. Sivassporluyum ve Sivasspor için ter dökeceğim. Önce Sivasspor, gelecek sezon için ise benim için önemli olan takım Galatasaray olacaktır” dedi

Yabancıların önemli bir kısmıyla yollarını ayıracak olan Cim Bom’un, önceliği yerli transfere tanıyacağı bildirildi. Prensip anlaşmasına varılan Sivasspor’un ve milli takımın yıldızı Servet Çetin’e en kısa zamanda ön protokol imzalatılacağı, rakiplerinin listesinde de yer alan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyuncular için de ilk resmi adımların atılacağı vurgulandı.

Yerli oyuncu transferinin lig bitmeden noktalanması ve oluşacak kadro yapısı doğrultusunda yabancı futbolcu arayışlarına geçileceğinin altı çizildi.

yigidolar06
04.04.2007, 09:19
bu akşam saat 20 de lig tv de servetle ilgili yayın var imkanı olanlar izlesin

Abdullah DuMaN
04.04.2007, 09:49
ANLAŞTILARSA BİŞEY DİYEMEYİZ SERVER ÇOK İYİ BİR OYUN CU AMA YİNEDE HAKKIN DA EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN :confused: :confused: :rolleyes:

YatodaSin
04.04.2007, 10:13
Gidecekse yolu acik olsun.Gidene kal, kalana git demeyiz.Ama belliydi zaten gidecegi.Keske karsiliginda birsey alabilsek.yanlis hatirlamiyosam bu sezon anlasmasi bitiyo yani belese gidecek eger giderse

TuNaHaN_058
04.04.2007, 12:44
Adnan Sezgin, milli maçlar öncesi İstanbul'a gelip Hakan Şükür'ün evinde kalan Servet Çetin ile gizlice buluştuğu ve her konuda el sıkıştığı öne sürüldü.

SEZON BITMEDEN SERVETIN BU ISLERLE UGRASMASINI YADIRGADIM ACIKCASI
BU SOYLEMLER DOGRU ISE BUNDAN SONRA OYNANACAK MACLARDA SERVETTEN FAZLA BIR SEY BAKLEMEMEK GEREKIYOR AKLI FIKRI GIDECEGI TAKIMDA OLACAKTIR.

BÜLENT UYGUNU MERAK EDIYORUM TAVRI VE YORUMU NASIL OLACAK
MUSA KUS SÖZLESME IMZALAMADI DIYE KADRO DISI KALMISTI
CIFTE STANDARTIN OLMADIGI HIC BIR MEKAN YOK!!!!!

melih1
04.04.2007, 12:51
servet buyuk takımlarda oynayamaz.yine husran olur..aklını kullanırsa kalır.kullanmazsa yine zor durumlara dusecektır...

sandal5877
04.04.2007, 13:09
Onu galatasarayda görmek isteriz ama şunu bilsinki onun
adı anadoluda serwettir yani yapamaz
helede kökende FENERBAHÇE varsa vay haline kalıp servet
olması lazım yazık eder kendine ali güneşleri baliçleri tümerleri örnek alsın haa
tolga seyhanı saygılar.

asil58
04.04.2007, 13:45
hakkında hayırlısı ne ise o olsun kalsa iyi olur ama giderse de birşey diyemeyiz çünkü bu sene takıma büyük katkı sağladı

nazimgulturk
04.04.2007, 14:31
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR AMA BENİM GÖRÜŞÜM GELECEK SEZONDA SİVASSPORDA KALMASI VE ALLAHIN İZNİYLE AVRUPADA BÜYÜK İŞLER YAPMASIDIR...Kİ AVRUPAYA GİDECEĞİMİZE YÜREKTEN İNANIYORUM........
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR...................... .
***REİS 58***

kayayatakci
04.04.2007, 16:15
SEVGILI YIGIDOLARA SELAM..BENDE ISTEMIYORUM SERVET CETININ GS .A GITMESINI CÜNKI ORDA HARCANIR GIDER YAZIK OLUR SERVETE BELKI MAASINI BILE ALAMAZ DIGERLERI GIBI VE SERVET SIVASA COK YAKISMISTI AMA SABAN SÜKÜR ????. ADNAN POLAT???? DENEN ??? ÏSÏ BÏTTMIS GIBÏLER COK YAZIK OLACAK COK EN BÜYÜK SIVASSPOR

yigidolar06
04.04.2007, 16:58
bu akşam saat 20 de lig tv de servetle ilgili yayın var imkanı olanlar izlesin

evet arkadaşlar lig tv de bu akşam

Bilmiyorum5
04.04.2007, 17:38
SERVET BENCE SEZON SONUNU BEKLESIN EGER UEFAYA GIDERSEK KALSIN HEM KENDI DEGERI ARTAR HEM KENDISINI BU NOKTAYA GETIREN SIVASSPORA PARA KAZANDIRARAK CEFAKARLIGINI GOSTERIR ZATEN HER SART DDA MILLI TAKIMDA OYNUYO VE BIR COK KULUBUN HER ZAMAN GOZDESI OLUCAK 1 YIL DAHA BURDA KALMASI KENDI YARARINA

SivasLady
05.04.2007, 15:20
"Gerets Servet'e hayran"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Galatasaray yönetim kurulu, Servet konusunda çok istekli, özellikle hocası Eric Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor'' dedi. Favori Halı Saha Tesislerinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen il birinciliği futbol müsabakalarının ödül törenine katılan Uygun, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uygun, bir soru üzerine, futbolcuları Servet Çetin'e yurt dışından çok sayıda teklif geldiğini belirterek, ''Sezon sonunda Servet'in isteği doğrultusunda hareket edeceğiz'' dedi. Galatasaray yönetim kurulunun da Servet konusunda çok istekli olduğunu ifade eden Uygun, ''Özellikle hocası Erik Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor. Bana göre Türkiye'de bırak Avrupa'da Servet gibi bir stoper daha yok şu anda. Dolayısıyla almak istiyorlar. Doğaldır, ama şu anda bizim alacağımız bir para var. O para kesinleşmeden herhangi bir şekilde oldu diyemeyiz'' diye konuştu.

mesut_koçak_58
06.04.2007, 09:56
tum teknık adamlar ve tum seyırcı servetı çok begenıyor....

serrrkan
09.04.2007, 14:17
SERVET ÇETİN GALATASARAYDA FUTBOL OYNAMAZ BENCE SERVET BU KARAKTERDE BİR FUTBOLCU DEĞİL...
TARAFTARIZ BİZ ÇEKERİZ CEFAA
SERVET BABA BİZİ BIRAKMAAA

altuntas58
09.04.2007, 14:19
BELEŞÇİ ADNAN bizim serveti ayartmış? ama
benim bildiğim servet galatasarayda ac kalacağının hesaplarını yapmıştır
umarım onun için en hayırlısı eğer fenerbahcenin istediği doğruysa eski
kulubü fenerbahceye gitmesi tabiki bizim içinde iyi olur fenerden bir kac
futbolcu alırız ben derimki servet şapkanı önüne koy gideceğin takımı çok
iyi düşün maaşını alamassın transifer paranı seneler sonra mahkemeyle
alırsın önümüzde hakan ünsal örneği var adam hala alacağım var diyor senin
yerin aslında sivasspor sen kendini bizim takımda gösterdin ve milli takıma
tekrar secildin seni bütün sivas seviyor galatasarayda kac kişi sever? bilemem

serhatcan
09.04.2007, 14:20
arkadaşlar NTV de adnan polat ı izledinizmi. servet artık galatasaraylı dedi. anlaştık dedi

sinan-58
09.04.2007, 15:15
servet giderse kendi için kotu olur çunku fb de oynadı bir buyuk takımda oynayıpta başka buyuk takıma gidenler ortada ama kendisii bilir

SEMİH-58
09.04.2007, 16:47
servetin gitmesi kötü olur bizim açımızdan ama fenerin serveti kaçırmaz kesin fenere gider.

serrrkan
09.04.2007, 16:55
SERVET ÇETİN SEN KALBİMİZDE SAVAŞÇI KİŞİLİĞİNLE YER TUTTUN BU TARAFTAR BU ŞEHİR SENİ ÇOK SEVDİ.ONUN İÇİN
TARAFTARIZ BİZ
ÇEKERİZ CEFA
SERVET BABA BİZİ BIRAKMAAA:confused:

Sampiyom
09.04.2007, 16:58
abi herkes kendi oluna sivasi seven birakmaz sevene can feda sevmeyene elveda

zaralım 58
09.04.2007, 17:06
SİVASSPOR ve SERVET İÇİN NE HAYIRLISI İSE O OLSUN

yigido_58_77
09.04.2007, 17:25
inş. servet sivasda yakaladığı başarıyı galatasaraydada yakalar

SLHKZ
09.04.2007, 17:31
HEM GALATASARAY İÇİN HEM BİZİM İÇİN HAYIRLI OLSUN.
SERVET İNŞALLAH SİVASSPORDA GÖSTERDİĞİ BAŞARIYI GALATASARAYDA DA GÖSTERİR.
SERVET ÇETİN'İ GALATASARAY GİBİ BÜYÜK BİR KULÜBE TRANSFER OLMASINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUM.

SLHKZ
09.04.2007, 17:36

BİRDE KENDİNİ ONUN YERİNE KOY ÖYLE DÜŞÜN ARKADAŞIM. SERVET EN DOĞRUSUNU YAPIYOR.

ali_zara
09.04.2007, 17:52
biz bişey diyemeyız sevetın kararı o

ZALIM_58
09.04.2007, 18:43

ARKADAŞIM SEVET PROFESYONEL BİR FUTBOLCU TABİKİ KENDİNİ İSPATLAMIŞ BİR OYUNCU YANİ SİVAS SPOR A GELDİ BEDEVAYA ÇOKTA GÜZEL BİR OYUN SERGİLEDİ VE TEKRAR MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ VE ŞİMDİ TABİKİ YİNE BÜYÜK DEMİYELİMDE TANINMIŞ BİR KULUPTE OYNAMAK İSTEYECEK AMA BEN SERVET İN AVRUPADA BİR TAKIMDA OYNAMASINI ÇOK İSTERDİM TABİ YİNE KARAR SERVİT ÇETİN İN GİTTİGİ YERDE BAŞARILAR

melih1
09.04.2007, 19:42
gibisi fazla.dun adnan polat canlı yayında anlaştık dedi.olay bıttı.servet artık galatasaraylı.

kayayatakci
09.04.2007, 20:11
Servet cetin sivasspora daha cok yakisiyor sevgili servet cok yazik edersin kendine gitme sanki gidecek takimmi kalmadimida orda maasini bile alamzsin sana sivasim daha cok yakisiyor bütün yigidolar seni cok seviyoruz

sivas_kangallı
09.04.2007, 20:29
en iyisi bence gs ye daha çok faydalı olur:)

haydar70
10.04.2007, 09:28
bülent uygunda gol kralı olduğunda adnan polat ayartmaya çalıştı kendini sivassporda buldu ve de başarılı servet koç gibi mal pazarına çıkarsa o kurban olur gider gidecekse yurt dışına gitsin orda kurban kesme geleniği yok hayatını garantiye alır hiç olmazsa

sandal5877
10.04.2007, 12:35
boş verin yigidolar 1 servet gider 1o servet gelir
benim anlamadıgım bu işten sivas bişey alamayacakmı
fenere bu yapılırmı sana adam futbolcu veriyo
sen gidip ezeli rakibine veriyosun zamanında sözleşme bari
imzalasaydın şimdi bedava gitmezdi

yigido Atilla
10.04.2007, 13:47
Belesci Adnan servetten söz aldim imzayi sonraya biraktik servet sözünün adami ben güveniyorum diyor.Sana kimse güvenmiyor Belesci !!! Fenerbahce serveti bize bedavaya verdis satilacaksa ilk önce Fenerbahce olmali Süperligde bize en yakin büyük takim Fenerbahce , kadroda kendine sans bulamayan iyi bir kac futbolcuyu alma imkanimiz olur .Her sey karsiliklidir Baskan Mecnun odyakmazin Fenerbahcede ayri bir yeri var .Gs ve BJK Sivasspora asla yakin degil ,onlarin süperligdeki destekledikleri takimlar belli. !!!!!! GS. Altan ve Volkani bize vermediler ne cabuk unutuldu ......

1967 dernek serkan20
10.04.2007, 15:01
servet için hayırlı olsun dedikodular sonunda son buldu

Uğur_58
10.04.2007, 15:07
galatasaray taraftarı servetle fenerdeyken hele ukrayna macı sonrası dalga gecmeye basladılardı gecmişinde fenerbahce olan bu futbolcuyu bakalım nasıl barındıracaklar bide servet 3 büyüklerde oynayamaz ancak adanolu kuluplerinde oynar

_bling_lady-
10.04.2007, 15:29
servetin sezon sonunda sivastan ayrilacagi icin cook üzgünüm:(ama onun hakkinda hayirlisi neyse o olsun.saten belliydi servetin sezon sonunda ayrilacagi!!

Engin58
10.04.2007, 16:19
HAYIRLISI DIYELIM SEZON BITIMDE BELLI OLUR.SAYGILARIMLA...

HALIL
10.04.2007, 16:24
bari karsiliginda baska bir oyuncu verselerrr

sinan-58
10.04.2007, 16:34
servet kendi için en iyisi avrupaya gitmesi yada bizde kalması olur 3 buyuklerde harcanır

ertor58
11.04.2007, 15:32
SERVET GS İLE ANLAŞTI PEKİ SİVASSPOR BU TRANSFERDEN NE KADAR PARA KAZANACAK ? BİLEN VARMı?

yigidolar06
12.12.2007, 13:31
Servet'le görüştüklerini doğrulayan Polat, "Hem kulübüyle, hem de kendisiyle anlaştık, el sıkıştık. Geriye sadece resmi imza kaldı. İmza benim için prosedürdür. Servet, sözünün eridir, vazgeçmez" dedi.

Sivasspor’un Milli Sporcusu ve Kaptanı Servet “Lig sonuna kadar Sivasspor’un başarısı için ter dökeceğim. Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek bu maçla ilgili kesinlikle duygusallığa yer yok. Beni sezon sonuna kadar Sivasspor ilgilendiriyor. Galatasaray şu an şampiyonluğun tek adayı da olabilir, küme düşme hattında da olabilir beni bağlamaz. Önce Sivasspor. Önümüzdeki sezon Galatasaray” dedi.
Sivasspor’un milli sporcusu ve kaptanı Servet Çetin Galatasaray ile el sıkıştı. Vestel Manisaspor maçı sonrasında her iki kulübün yöneticileri Servet için masaya oturdu ve el sıkıştı. Servet önümüzdeki sezon Galatasaray’ın formasını giyecek.

MUTLUYUM
Sivasspor’da başarı grafiğinin arttığını ve kendisini bulduğunu, Milli takıma yeniden seçildiğini ve ardından da transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığını ve son olarak da Galatasaray ile el sıkıştığını dile getiren Servet Çetin “Galatasaray ile anlaşma sağlandı. Her şey tamam. Gelecek sezon Galatasaray forması ile mücadele edeceğim. Şimdi halen Sivasspor’un futbolcuyusum, lig sonuna kadar Yiğidoların başarısı için ter dökeceğim” dedi.

ÖNCE SİVAS SONRA GALATASARAY
Sivasspor’un Galatasaray ile maçı olduğunu bu maçın kendisi için önemli olup olmadığını ve bu maçta duygusallık yaşayıp yaşamayacağı sorusuna Servet Çetin’den net cevap geldi.
Çetin “Benim için şu an Galatasaray önemli değil. Ben Sivasspor’un forması altındayım ve bu takımın başarısı için ter döküyorum. Sivasspor-Galatasaray maçı benim için diğer maçlardan farksız. Galatasaray ligde şampiyonluğun iddialı takımı veya küme düşme hattında olan bir takımı da olabilir. Beni hiç ilgilendirmez. Sivassporluyum ve Sivasspor için ter dökeceğim. Önce Sivasspor, gelecek sezon için ise benim için önemli olan takım Galatasaray olacaktır” dedi

Yabancıların önemli bir kısmıyla yollarını ayıracak olan Cim Bom’un, önceliği yerli transfere tanıyacağı bildirildi. Prensip anlaşmasına varılan Sivasspor’un ve milli takımın yıldızı Servet Çetin’e en kısa zamanda ön protokol imzalatılacağı, rakiplerinin listesinde de yer alan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyuncular için de ilk resmi adımların atılacağı vurgulandı.

Yerli oyuncu transferinin lig bitmeden noktalanması ve oluşacak kadro yapısı doğrultusunda yabancı futbolcu arayışlarına geçileceğinin altı çizildi.EVET SERVET ÖNCE SİVASSPOR GELİR DİMİ YİĞİDOM SİVASIN BAŞARISINDA SENİNDE PAYIN OLMALI

EyüphanAydın
12.12.2007, 14:32
Artık servet İçin zor anlar başladı çünkü iki takımda onun takımı duygusallığa yer yok demiş ama futbol duygusallık kardeşliktir.sen ne kadar duygusallık istemesende yine o duygusallık seni bulur ...