Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇEDEN SİTEMİZE TEŞEKKÜR...
1967_Dernek_Ayhan 04.04.2007, 11:40 BURADAN BAKINIZ.... (http://forum.antu.com/showthread.php?t=269667)
ÖNCELİKLE SİTEMİZ DAHA SONRA TARAFTARLARIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR HAKKIMIZDA BİR KONU AÇMIŞ VE İNANILMAZ GÜZEL YORUMLAR YAPMIŞ....
MUTLAKA BAKMALISINIZ...
ESKİ BİR YAZI OLSADA GÖRMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ...
PRoFeSSioNaL 04.04.2007, 12:25 .FENERBAHÇELİ Bİ ÜYEDEN ALINTIDIR...!
.....Fenerbahçe ve Milli takımın yıldız futbolcusu Ümit Özat, Fenerbahçe formasıyla bugün ikinci defa memleketine gelecek.
Oynadığı futbol kadar efendi kişiliğiylede spor kamoyunda takdir edilen Ümit Özat’a, geçtiğimiz sezonki gelişinde Yiğidolar 4 Eylül Stadı’nda büyük sevgi gösterilerinde bulunmuştu.
Aslen Divriği’nin Göndüren köyünden olan Ümit Özat’a yarın akşam maç öncesi Yiğidoların yine sevgi gösterilerinde bulunması bekleniyor. ..sivasspor.com...
...bunlar Sivasspor'un taraftar sitesinden bir başlık....ve altında yazanlar...benim hoşuma gittiği için buraya taşıdım...bunca çirkinliklerin içinde küçük güzellikleride kaçırmayalım...bu güzelliklerin artması dileğiyle...
..sevgiler...
PRoFeSSioNaL 04.04.2007, 12:26 Fener bahçeli üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz Hepsi bizleri çok övmüş
Teşekkürler
KIZILCAN 04.04.2007, 12:41 Yazılanları tek tek okudum.Fenerbahçeli taraftarlara ve Fenerbahçeli Sivaslılara yaptıkları yorumlardan dolayı teşekkür ederim.
altuntas58 04.04.2007, 13:02 fenerbahce türkiyenin üç büyüğünden biri bu büyük takımdada
bizim hemşerimiz büyük futbolcu ümit kardeşimiz oynuyor
58 nolu fomayı giymesede yinede canımız fenerbahcelilerin
sitemize övgüler yağdırması bizleri ayrıca mutlu etmiştir teşekkürler
fenerbahce umarım sayın aziz yıldırım bu senede sivassporumuza
yine güzellikler yapar mesela {CAN ARAT} ve başkalarıda olabilir
servetin yerine can mutlaka alınmalı teşekkürler fenerbahce
sivas_kangallı 04.04.2007, 13:10 sivasspor hakkında böyle şeyler düşündükleri için tşkler
çirkinkral 04.04.2007, 14:53 Sitemize ve taraftarlarımıza teşekkür eden fenerbahçeli taraftarlara bizde
teşekkür ediyoruz.Kötü tezahürata ve şiddete yer vermeyen site yöneticilerini
ve duyarlı sivassporluları kutluyorum.Sivasa ve sivaslıya yakışan da budur,her
zaman hoşgörüden ve medeniyetten yana olan tavrımızla örnek olmaya
devam edeceğiz.Spor sevgi,barış ve kardeşliktir,bu sözü anlayamayanlar ve
anlamak istemeyenlerde artık tavırlarından vazgeçmeliler ve sivassporun
gerçek taraftarını örnek almalıdırlar...
nazimgulturk 04.04.2007, 16:16 GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ŞEYLER BUNLAR FUTBOLA BU YAKIŞIR SPORA BU YAKIŞIR KAVGA GÜRÜLTÜ İÇİN GİDENLER ÖRNEK ALSINLAR....
FENERBAHÇE KARDEŞ KULÜBÜMÜZDÜR..........
***REİS 58***
merkez_emre 04.04.2007, 19:48 fb karsılama konusunda soylenecek cok sey var ama
her dogruyu her yerde solemek dogru olmas
sinan-58 04.04.2007, 20:09 işte kardeşlik bu tşk fb taraftarı çok guzel şeyler yazmışlar inş. bir gun umit de 58 nolu formayı giyer
FENERBAHCELI TARAFTARLARA TESEKKÜR EDERIZ.SAYGILARIMLA...
zaralım 58 04.04.2007, 21:40 fenerbahçe yi tebrik ederim çünkü doğru söylemişler
bırakın şu fener şak şak cılığını varsa yoksa en büyük sivas.
fb karsılama konusunda soylenecek cok sey var ama
her dogruyu her yerde solemek dogru olmas
Çok doğru söylemişsin, zaten anlayanda anlamıştır...
gelen her takım bizim misafirimizdir, ama evsahibi konumuna sokmak bambaşka birşey,
CÜSSKB-Aynur 04.04.2007, 22:51 Sivas ve Sitemiz hakkında yazılanlar çok güzel.
Hakkımızda bu tür yorumları her tarafta okuyabilmemiz umuduyla,
üsküdar_58 04.04.2007, 23:43 çok güzel şeyler yazılmış fenerbahçeli arkadaşlara teşekkür ediyorum...
yazanların yarısı nerdeyse sivaslıymış ama :)
Sivasspor'un dostu Fenerbahçe'ye teşekkür ederiz.
SivasLady 05.04.2007, 09:19 Biz Sivas insanlari her zaman herkese misafirperveriz ve öylede kalacak
Sitemiz hakkinda yazilanlar cok güzel
iyi yorumlar icin tesekkürler
merkez_emre 05.04.2007, 19:21 a dan z ye herşeyimiz fb olmuş artık ne diyelim :)
a dan z ye herşeyimiz fb olmuş artık ne diyelim :)
+1967 kardeşim.daha kadıköyde yapılacak çok sarı-lacivert var
cihan çiftçi 05.04.2007, 21:36 KEŞKE HER TAKIMIN ARASINDA BÖYLE GÜZEL ŞEYLER YAŞANSA FUTBOLUN TADI O ZAMAN ÇIKAR
çapkın_yiğido 05.04.2007, 22:05 ............aferim fenerlilere..........
kepenekli_34 17.04.2007, 21:24 HEM FB LİYİM HEM SİVAS lı çok güzel bi duygu ;););););)
yasin__0658 17.04.2007, 21:29 AFERİN FENERE ADAM OLUYO BÜTÜN TAKIMLARA KARŞI HELEDE GS YE
kepenekli_34 17.04.2007, 21:31 AFERİN FENERE ADAM OLUYO BÜTÜN TAKIMLARA KARŞI HELEDE GS YE
SENDE GS LİSİN GALİBA KARDEŞŞ..........
Fener bahçeli üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz Hepsi bizleri çok övmüş
Teşekkürler
FANATİK Bİ FB OLMAKTAN VE SİVASLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM BEN SİVASIN FB İLE KARDEŞ TAKIM OLDUĞUNA İNANIYORUMMM AMA ARTIK BİTSİN ŞU FB DÜŞMANLIĞIII
BENCE ANADOLUDA TARTIŞMASIZ EN ÇOK TARAFTAR SİVASSPORDA MÜTHİŞŞ BİR TARAFTAR DESTEĞİ GÖRÜOR HER ZMN..SİVAS 2.LİGDEYKEN ALİ SAMİ YENDE MAÇINA GİTMİŞTİM İNANINKİ O SEZON SAMİYEN O KDR TARAFTAR GÖRMEMİŞTİR AYRICA TARFTARLARIN YARISIDA DIŞARDA KALMIŞTI SIĞMAMIŞTI SAMİYENEE
fatihada58 18.05.2007, 23:38 arkadaşlar fenerbahçeliler ne yazmış bilmiyorum.iyi yada kötü her ne yazarsa yazsın ben sivassporun küçük fenerbahçe yada galatasaray yada beşiktaş yada her ne takımsa olmasını is-te-mi-yo-rum.umarım tüm ben sivassporluyum diyenlerde aynı duygu içindedirler...bir takımdan futbolcu alabilirsin yada o takıma bir futbolcu satabilirisin ama hiç bir zaman o takımın esiri olamazsın.hatırlarsanız bir çanakkale dardanel vardı diğer ismi küçük fenerbahçeydi şimdi nerde dikkatle izlemnizi istiyorum.bizim bizden başka dostumuz yoktur.fenerbahçenin işi bitince aynı yerde olmayı kim ister?onun için bırakın hakkımızda ne söylerlerse söylesinler hiç bir zaman onlara tamah etmeyelim.bizim takımımız nüfus cüzdanımızda yazar oda SİVASSPORdur!!!!!!!!!!!
Bizde Fenerbahce üyelerine tesekkür ederiz .Ayrica FENERBAHCE sampiyon oldu Sampiyonluluklarini tebrik ediyoruz.Saygilarimla...
arkadaşlar fenerbahçeliler ne yazmış bilmiyorum.iyi yada kötü her ne yazarsa yazsın ben sivassporun küçük fenerbahçe yada galatasaray yada beşiktaş yada her ne takımsa olmasını is-te-mi-yo-rum.umarım tüm ben sivassporluyum diyenlerde aynı duygu içindedirler...bir takımdan futbolcu alabilirsin yada o takıma bir futbolcu satabilirisin ama hiç bir zaman o takımın esiri olamazsın.hatırlarsanız bir çanakkale dardanel vardı diğer ismi küçük fenerbahçeydi şimdi nerde dikkatle izlemnizi istiyorum.bizim bizden başka dostumuz yoktur.fenerbahçenin işi bitince aynı yerde olmayı kim ister?onun için bırakın hakkımızda ne söylerlerse söylesinler hiç bir zaman onlara tamah etmeyelim.bizim takımımız nüfus cüzdanımızda yazar oda SİVASSPORdur!!!!!!!!!!!
arkadaşım yanlış anladın heralde ben fb nin kardeş takımı sivas demedim-sivas ile fb kardeş olarak görüorum bu benim düşüncem yani öle bişi zaten yok bu benim gönlümdeki düşünce ....
Ss--58--Ss 19.05.2007, 01:07 her zaman dostluk ve kardeslik on planda olmalıdır.galatasaraymıs beşiktasmıs fenerbahceymıs diye ayrım yapmak futbolcuya ve taraftara yakısmaz..
SAHADA RAKİBİZ DIŞARIDA DOSTUZ...;) ;) ;)
mermer yusuf 11.06.2007, 10:47 BİZ İNSANIZ.TABİKİ TEŞEKKÜR EDECEKLER.TAŞ DEĞİL ÇİÇEK İLE KARŞILARIZ HERKEZİ.EYVALLAH FENERLİLER.
ceza_tolga_rep 11.06.2007, 11:01 biz türkiyenin en centilmen tarfatarıyız.her yerde saygıyla karşılanıp saygıyla uğurlanıyoruz.bizde tabiki karşılıklı olarak aynı şeyleri yapıyoruz.
süper lige çıkmamızda fenerbahjçenin emeği çoktur.inkar etmemek lazım.
teşekkürler genç fenerliler..
BAŞARDIK 30.07.2007, 15:23 BİZİM SİTEMİZDE FENERBAHÇELİ SİVASLILAR KELİMESİ GEÇMİŞ.ÖYLE BİRŞEY OLMAMALI.
FENERBAHÇELİ KARDEŞLERE TEŞEKKÜR EDERİM.SPORUN GÜZELLİKLERİNDEN VE TARAFTARLARIN GÜZELLİKLERİDEN BAHSETMİŞLER.
estetik fenomen 13.12.2007, 06:33 Türkiye'de iki büyük vardır: Birisi kulüp bazında Fenerbahçe, diğeri de şehir bazında Sivas(spor)! İkisinin de taraftarı olmaktan ayrıca mutluyum. :) Ümit Özat Türkiye'ye bir gün dönecek olursa bakarsınız Sivasspor'da da kaptanlık yapıyor olur. ;)
EyüphanAydın 15.12.2007, 13:18 BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞİZ
Yigido_Burak 15.12.2007, 13:42 Sivasımız İçin ßöyle Düşündükleri İçin Ne Kadar Sewmesemde Feneri Saolsun Var Olsunlar..! Taktir Ettimm..'
Abdullah DuMaN 15.12.2007, 13:49 SAYFA GÖRÜNTÜLEN MİYOR
......................
BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SİVASSPOR'U KUTLARIM.
mesut_koçak_58 23.12.2007, 21:56 SAOLASIN GARDAS .................
|