Orijinalini görmek için tıklayınız : FENER GERİ İSTİYOR.

SivasSpor.Com
06.04.2007, 08:49
Galatasaray'ın, Servet'le ilgilenmesi, milli savunmacıyı bedelsiz gönderen Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Sarı - lacivertliler, Sivas'la sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan futbolcuyu, Başkan Mecnun Odyakmaz'dan geri istedi

.

.

Servet Çetin, A Milli Takım ve Sivasspor forması altında ortaya koyduğu futbolla Galatasaray'dan sonra eski kulübü Fenerbahçe'nin de iştahını kabarttı. Galatasaraylı yöneticilerin gelecek sezon sarı - kırmızılı formayı giydirmek istedikleri Servet'le gizlice temasa geçmeleri Fenerbahçe'yi huzursuz etti.

Fenerbahçeli yöneticiler, sarı - lacivertli takımda yedek kalması yüzünden, sezon başladıktan kısa süre sonra ayrılmak istediği için Sivasspor'a bedelsiz verilen Servet konusunda Başkan Mecnun Odyakmaz ile temasa geçerek yıldız oyuncuyu geri alabileceklerini bildirdi.

Yönetimin, Sivas'la sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitecek olan başarılı futbolcunun Fenerbahçe'ye kırgın olduğunu da gözönünde bulundurarak, yakın arkadaşlarından Servet'i bu konuda yumuşatmalarını istedi.

Özellikle ezeli rakibi Galatasaray'ın güçlenmesini istemeyen sarı - lacivertli yöneticilerin, arkadaşları vasıtasıyla Servet'e acele etmemesi ve mutlaka sezon sonunu beklemesi mesajını gönderdikleri vurgulandı.

Taraflar arasındaki devam eden görüşmelerin sezon sonundan önce biteceği kaydedildi.

AYDIN1985
06.04.2007, 09:15
Hepside hep bana hep bana diyor. endiselenmeye basliyorum gercekten, Servet kime gidecek? kac paraya gidecek? Sivasspora zarar gelirmi? Gönül isterki Servet Sivasspor formasini bir kac sezon daha giysin, hayirlisi neyse o olsun Insallah.

CK58
06.04.2007, 09:18
Fenerbahçe alsabile oynatmaz maksat Kendilerine karşı başka bir takımda oynatmamak, servet geri dönerse futbol hayatı sonlanmış olur...

mesut_koçak_58
06.04.2007, 09:28
servet sivassporda kendıne yenıden geldı mıllı takıma çağrıldı yanı serveti tekrar servet yapan sivasspordur.... kım daha ıyı bır para verırse ona gıder servet.....

silentmode
06.04.2007, 10:36
arkadaslar ben yeni uye oldum ve siteyi cok cok begendim, fenerin yaptigi hatayi anlamasina sevindim ve insallah sivasspor vermez servet'i geriye, ama 31 Mayis'ta sozlesmesi bitiyor servet inde bakalim hayirlisi,

benim sizlere sormak istedigim bir sey var, hakkinin sakatligi devam ediyor, bu sene lehimize hic penalti calinmadi, vestel savunmasi da sert oynayan bir savunma, olur da penalti olursa kim atacak penaltiyi?

SeDo_58
06.04.2007, 10:58
eyerki sivastan gidecek olursa galatasaraya gitsin , ( CK58 ) kardesimin dedigi gibi fenerde harcanir maksat rakibi gs'e vermemek .

SeDo_58
06.04.2007, 11:00
arkadaslar ben yeni uye oldum ve siteyi cok cok begendim, fenerin yaptigi hatayi anlamasina sevindim ve insallah sivasspor vermez servet'i geriye, ama 31 Mayis'ta sozlesmesi bitiyor servet inde bakalim hayirlisi,

benim sizlere sormak istedigim bir sey var, hakkinin sakatligi devam ediyor, bu sene lehimize hic penalti calinmadi, vestel savunmasi da sert oynayan bir savunma, olur da penalti olursa kim atacak penaltiyi?

Penaltiyi Her PROF. futbolcu atabilir . penalti onlara gore zorsa bilemem artik

( BENIM DUSUNCEM ) .

yigido_furkan
06.04.2007, 11:04
gönlümüzden gecenservetin kalması ama gidecek Sivassporumuz uefaya veya intertotoya kalsa belki gitmez çünkü kendisi dedi hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorum diye keske kalsa ama.......

PRoFeSSioNaL
06.04.2007, 11:16
Bence servet gitmesin sivasspolra kalsınn
..................

x_burnley
06.04.2007, 11:50
HOP LİLLAYI LİLLAYI FENER ALDI BABAYI
ONLAR BUNDAN SONRA SERVETİN ŞORTUNU ALIRLAR

haydar70
06.04.2007, 12:28
inşallah sivas uafaya gider fenerde ağustosta buzlu g.. gazoz arar

YatodaSin
06.04.2007, 12:36

Bu soru ciddimi yaw :D.Okadar oyuncu var.Hem zor birseyde degil^^.

YatodaSin
06.04.2007, 12:37

Bu soru ciddimi yaw :D.Okadar oyuncu var.Hem zor birseyde degil^^.

Ama önemli noktayi dile getirmissin.Servetin anlasmasi bitiyor.Yani bon servisi eline gececek ve gittigi takimdan para alamiyacagiz.

Bilmiyorum5
06.04.2007, 12:48
servetın kontratı 1+1 yıllık yanı opsıyon var eger gıtmek ıstıyosa 550 bın euro yu getırıp kasamıza koyması gerekıyo gonul ısterkı kalsın .KALMASSADA YOLU ACIK OLSUN

TuNaHaN_058
06.04.2007, 12:57
eyerki sivastan gidecek olursa galatasaraya gitsin , ( CK58 ) kardesimin dedigi gibi fenerde harcanir maksat rakibi gs'e vermemek .
bence fenere gitmeli vede fenere gidecek
fenere ihanet etmek klübümüze yakismaz fenerin yaptigi destegi unutmamak lazim
sivasa gelen futbolcular neden fenerli
servet neden bedelsiz sivasa geldi hic düsündünüzmü
fenerbahce ile sayin baskanimizin yakin iliskilerini göz ardi etmeyin sayin baskanda göz ardi etmeyecektir
bu transfer dedikodusu baslayinca aklimdan gecmedi degil fener galatasaraya serveti birakmaz
futbolcularinin parasini ödeyemeyen klübe servet gitmez ismi büyükte olsa o klübün futbolcu gidersem parami alabilirmiyim diye düsünecektir
aslanin tarihi mazisinde kaldi borc batagindan zor kurtulurlar artik
SÖZÜN ÖZÜ SERVET SIVASTAN GIDECEK OLURSA SADECE FENERE GIDER YADA SIVASTA KALIR
SIVASTA KALMASINI ISTERIM AMA SERVET ISTERMI O RASINI BILEMEM
GECE HAYATI OLMAYAN SEHIRLERDE SPORCULAR KALMAK ISTEMIYOR AILESINE BAGLI OLANLAR HARIC BU YÜZDENDE BALILIYI TEBRIK VE TAKDIR EDIYORUM

TuNaHaN_058
06.04.2007, 13:00
servetın kontratı 1+1 yıllık yanı opsıyon var eger gıtmek ıstıyosa 550 bın euro yu getırıp kasamıza koyması gerekıyo gonul ısterkı kalsın .KALMASSADA YOLU ACIK OLSUN

550 BIN YTL SERVET ICIN COK AZ
HELE HELE ÜLKEMIZDE IYI BIR DEFANS OYUNCUSU BULMAK ZATEN ZOR SERVETTE BU IYILERDEN BIRISI ULKEMIZE GELEN YABANCI DEFANS OYUNCULARINA ÖDENEN PARALARLA SERVETIN FIYATINA BAKINCA SUDAN UCUZ BIRAKIN BÜYÜK TAKIMLARI SERVET ICIN 550 BINI ANADOLU TAKIMLARI BILE ÖDER

sivas_kangallı
06.04.2007, 13:03
en iyisi sivasda kalsın sivasspora daha faydalı olur.

melih1
06.04.2007, 13:33
bize en çok parayı kım verirse onun olsun..

nazimgulturk
06.04.2007, 13:42
O ZAMAN GERİ GİDER FENERBAHÇE İSTERSE HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANIR BENCE BELKİDE GALATASARAY İSTEDİĞİ İÇİNDİR KİM BİLİR ..... :D

altuntas58
06.04.2007, 14:27
bence fenere gitmeli vede fenere gidecek
fenere ihanet etmek klübümüze yakismaz fenerin yaptigi destegi unutmamak lazim
sivasa gelen futbolcular neden fenerli
servet neden bedelsiz sivasa geldi hic düsündünüzmü
fenerbahce ile sayin baskanimizin yakin iliskilerini göz ardi etmeyin sayin baskanda göz ardi etmeyecektir
bu transfer dedikodusu baslayinca aklimdan gecmedi degil fener galatasaraya serveti birakmaz
futbolcularinin parasini ödeyemeyen klübe servet gitmez ismi büyükte olsa o klübün futbolcu gidersem parami alabilirmiyim diye düsünecektir
aslanin tarihi mazisinde kaldi borc batagindan zor kurtulurlar artik
SÖZÜN ÖZÜ SERVET SIVASTAN GIDECEK OLURSA SADECE FENERE GIDER YADA SIVASTA KALIR
SIVASTA KALMASINI ISTERIM AMA SERVET ISTERMI O RASINI BILEMEM
GECE HAYATI OLMAYAN SEHIRLERDE SPORCULAR KALMAK ISTEMIYOR AILESINE BAGLI OLANLAR HARIC BU YÜZDENDE BALILIYI TEBRIK VE TAKDIR EDIYORUMsevgili kardeşim sizin fikrinize katılıyorum fener hatasını anladı serveti geri almak istiyor haklıdır gönül isterdiki servet sivassporumuzda kalsın fakat bu saatten sonra anadolu kulüplerinde kalmaz kaldıki servetin bonservis bedeli 600 bin euro bunu büyük takımlar hiç düşünmeden verirler onun için fenere giderse bizim içinde iyi olur başkanımız fenerden başka futbolcuları almakta zorlanmaz hepimizin bildiği gibi servet bize fenerbahcenin bir jestidir eh bizede bir jest yapmak yakışır

Hayatcoqqberbat
06.04.2007, 14:49
fenerbahçeye gittiği zaman kesin oynamayacak çünkü onlkarın eiyle büdüsü var oynatmazlar yine serveti tıpkı kemal, mahmut hanefi,selçuk gibi geleceğin yıldızları olarka gösterilen bir çok yıldız gibi yazık olur fenerebahçeye gitmesin orası futbolcu öğütme makinası gibi galatasarayada giderse aç kalır zavallı galatasaray elindeki futbolcuların parasını öedeyemiyor garip futbolcular bir ekmeğe muhtaçlar bence galatasaray servete vereceği parayla futbolcularına iki öğün emek yedirsin yazık onlarada porstmunt istiyormuş ingiltereden oraya gitsin bence türkiyedede oynacaksa sivassporda kalsın

Dark Force
06.04.2007, 15:28
Servet sezon sonunda gidecek ona artık sivassporun futbolcusu diye bakmıyorum nereye giderse gitsin umrumda değil sivassporda oynamayacağına göre bu tür haberlerde artık can sıkıyor bırakın kiminle anlaşırsa nereye giderse gitsin......

Engin58
06.04.2007, 16:31
Sezon bitiminde belli olur servetin hangi takima gidecegi.Saygilarimla...

SivasLady
06.04.2007, 17:03
futbolcular kendini kanitladikca kiymete binerler, FB anladi ki iyi bir futbolcu ama onlarin zengin kadrosunda bu belli olmuyacakti :rolleyes:
SivasSpor yönetimin karar hakkida bulunuyorsa, takim icin en iyi neyse ona karar verirler

Servet sezon sonunda gidecek ona artık sivassporun futbolcusu diye bakmıyorum nereye giderse gitsin umrumda değil sivassporda oynamayacağına göre bu tür haberlerde artık can sıkıyor bırakın kiminle anlaşırsa nereye giderse gitsin......

biraz haklisin kardes
gidecegini biliyoruz ve bizim icin bu durumda onun yerine oynayabilecek bir futbolcu aramak olacak
Servet kendisi icin ne iyi ise onu yapacak ve istedigi takima gidecek,
SivasSpor kendini düsünmeli ve onun yoklugunu belli etmeyen bir futbolcu almali
iyi kaliteli bir futbolcu bulmakta kolay degil, gönül isterdi kalmasini ama gitmek isteyene dur diyemeyiz

fm58
06.04.2007, 19:40
Bence servet gitmesin sivasspolra kalsınn

zaralım 58
06.04.2007, 19:47
SERVET'İN YERİNDE OLSAM GERİ DÖNMEM

serkankeskin
06.04.2007, 20:09
servet sivasspor da kalmalı gideceksede avrupaya gitmeli

byCERAN58
06.04.2007, 20:16
Bizim düşüncelerimizin burda hiç önemi yok arkadaşlar. O yüzden boşyere güzel kafanızı servet'in hangi takıma gideceği ile yormayın. Zamanı gelince , zaten kendisi kararını verecektir..
Hangi takıma giderse gitsin , vereceği karar inşallah hakkkında hayırlısı olur.. Sivasspor forması altında milli takımda oynayan ilk futbolcumuz oldu. O yüzden servet 'in yeri bambaşka.. Gönül ister ki takımda kalsın. Ama bu iş gönül ile falan olmuyor. O , bu işten ekmek parası kazanıyor. O yüzden kendi geleceği ile ilgili en doğru kararı, yine kendisi verecektir.

Saygılarımla

Ss--58--Ss
06.04.2007, 20:55
BENCE SERVET GERI FENERBAHCE YE GITMESIN.O ARTIK GERCEK SİVASLIDIR... SPOR BARIS,SEVGI VE KARDESLIKTIR;)

SLHKZ
06.04.2007, 21:24
HİÇ HEVESLENME AZİZ ABİCİM. SEN İSTESENDE SERVET Bİ DAHA GELMEZ!!!
SEN ÇOKTAAAN İPİN UCUNU KAÇIRDIN.

ali_zara
06.04.2007, 22:13
servet sivastadır sivasta kalacak fenerin bir zamanlar git bee senden oyuncu olmaz demişti şimdide geri istıyo tüüüüüüüü senın suratına fener

serhankaburcuk
07.04.2007, 16:46
Bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim ki:):)

abdurrahim_58
07.04.2007, 16:54
Fenerbahce Servet'i yollarken bu kadar yıldızlasabilecegini hiç düşünmemişti ama Servet yıldızlastı ve Milli takıma kadar yukseldı ve degısılmezı oldu milli takımın ve Sivassporumuzun.
Bundan dolayı geri istemesi de normal yani.

mzfb_huseyin58
07.04.2007, 17:08
servet bu takımda kalmalı bence
takımda onun gibi defans adamlarına ihtiyaç var
kalmalı ve hiç bir yere gitmemeli

SEMİH-58
07.04.2007, 17:35
fenerdene yapacagını şaştı.hep çocuk gibi hareket ediyor.yok maç hatalıydı.yok ben oyuncagımı isterim.artık fener başlıyormuş hocaaaaaaam saçımı çekiyorlar silğimi aldılar :D

soner_58
09.04.2007, 16:12
ENDİŞELENMEYE GEREK YOK, BİR SAVUNMA OYUNCUSU GİDER, DİĞERİ GELİR, MÜHİM OLAN TAKIM OYUNU

yigidomustafa58
09.04.2007, 16:13
bencede Servet Çetin gitmesin SİVASSPOR'da kalsın..

_bling_lady-
10.04.2007, 13:23
bende istemem servetin sivassprdan gitmesini. benim düsüncelerime göre servet fenerbahcenin onun ayagina kapanmasi icin galatasaraya gidecek.
saten servete akil varsa fenere gimez ,onlar sadece öbür arkaslarinda dedigi gibi rakiplerinin güclenmesini istemiyor!

yigido Atilla
10.04.2007, 14:06
bende istemem servetin sivassprdan gitmesini. benim düsüncelerime göre servet fenerbahcenin onun ayagina kapanmasi icin galatasaraya gidecek.
saten servete akil varsa fenere gimez ,onlar sadece öbür arkaslarinda dedigi gibi rakiplerinin güclenmesini istemiyor!

NOT= Arkadaslar Siovassporun 40 yil kutlamalarina katilan tek baskan Aziz Yildirim Serveti sivasa bedavaya verdigini ne cabuk unuttuk ???? Arti Gürhan !!! Hafizalarinizi yenileyelim .Son 10 dakikada kac gol yiyip puanlar birakmistik .Servetin gelmesiyle bu kabus bitmedimi !!!! Serveti isteyen süperligde cok takim vardi Aziz baskan nicin sivassporu tercih etti ???? Mecnun odyakmaz Gs den, Volkan ve Altani istedi Belesci Adnan sivasspora vermedi ??? ne cabuk unuttunuz !!!!!!!!!! Süperligde üst siralarda isek servetin ve baskan Aziz yildirimin hicmi payi yok ????

Uğur_58
10.04.2007, 15:09
yalan haber bence çünkü fenerbahce beğenmeyip yolladıgı bi oyuncuyu geri neden alsın

Uğur_58
10.04.2007, 15:13
NOT= Arkadaslar Siovassporun 40 yil kutlamalarina katilan tek baskan Aziz Yildirim Serveti sivasa bedavaya verdigini ne cabuk unuttuk ???? Arti Gürhan !!! Hafizalarinizi yenileyelim .Son 10 dakikada kac gol yiyip puanlar birakmistik .Servetin gelmesiyle bu kabus bitmedimi !!!! Serveti isteyen süperligde cok takim vardi Aziz baskan nicin sivassporu tercih etti ???? Mecnun odyakmaz Gs den, Volkan ve Altani istedi Belesci Adnan sivasspora vermedi ??? ne cabuk unuttunuz !!!!!!!!!! Süperligde üst siralarda isek servetin ve baskan Aziz yildirimin hicmi payi yok I

atilla arkadas haklı altan ve colkanı galatasara vermedi altan gibi futbolcu sivasda olsa maclara nerdeyse 1-0 önde başlarız birde sivasspor 2.ligdenken ismail kartalı sivasa yollması istemese yollmazdı ve paf kadrodan yolladıgı oyuncular en güzel örneğ can arat sivasın bugunlere gelmesinde fenerbahceninde payı bana göre vardır

sedat yildiz
10.04.2007, 15:44
ya bu futbolcularimizla ne oynuyorlar
sayin basin sözcusü fikret bey buna bir nokta konmali

Engin58
10.04.2007, 16:15
SEZON BITIMINDE BELLI OLUR SERVETIN HANGI TAKIMA GIDECEGI.SAYGILARIMLA...

SeDo_58
10.04.2007, 22:29
fenerbahçeye gittiği zaman kesin oynamayacak çünkü onlkarın eiyle büdüsü var oynatmazlar yine serveti tıpkı kemal, mahmut hanefi,selçuk gibi geleceğin yıldızları olarka gösterilen bir çok yıldız gibi yazık olur fenerebahçeye gitmesin orası futbolcu öğütme makinası gibi galatasarayada giderse aç kalır zavallı galatasaray elindeki futbolcuların parasını öedeyemiyor garip futbolcular bir ekmeğe muhtaçlar bence galatasaray servete vereceği parayla futbolcularına iki öğün emek yedirsin yazık onlarada porstmunt istiyormuş ingiltereden oraya gitsin bence türkiyedede oynacaksa sivassporda kalsın

Kardesim Senin ANTI FB & GS oldugun belli artik bahane ariyorsun zaten fb ile gsye laf atmak icin .

sivaslıavukat
10.04.2007, 23:01
NOT= Arkadaslar Siovassporun 40 yil kutlamalarina katilan tek baskan Aziz Yildirim Serveti sivasa bedavaya verdigini ne cabuk unuttuk ???? Arti Gürhan !!! Hafizalarinizi yenileyelim .Son 10 dakikada kac gol yiyip puanlar birakmistik .Servetin gelmesiyle bu kabus bitmedimi !!!! Serveti isteyen süperligde cok takim vardi Aziz baskan nicin sivassporu tercih etti ???? Mecnun odyakmaz Gs den, Volkan ve Altani istedi Belesci Adnan sivasspora vermedi ??? ne cabuk unuttunuz !!!!!!!!!! Süperligde üst siralarda isek servetin ve baskan Aziz yildirimin hicmi payi yok ????

Aynen katılıyorum, alırken iyi verirken kötü olmak yakışmaz.

melih1
11.04.2007, 01:18
bedelsız verdıler bıze gurhanıda verdıler.etik açısından olumsuz olur galatasaraya verirsek ancak servet fenerbahceye gitmez çok buyuk kırgınları var.bunun sonucu muhtemelen servet avrupaya gidecektir.

58svs58
11.04.2007, 17:56
fenere giderse eşeklik etmiş olur

mustafayesim58
11.04.2007, 18:23
vallaha adama kalmis bise ama bence sivas spor onu geri kadroya almasi lazim fenerden satip alsalar baya bizim icin bir kazanc olur ama durumlari iste tam olarak bilmiyoruz hadi bakalim hayirlisi böyle bir duvar gibi adami satmak baya bizim icin zaararli olcak

tanju_58
14.04.2007, 07:32
kardeşim servet gs gitmesin gidip ne yapack orada görmemişlere yem olacak ben hemde fenerbahçeye para kazanırmadan giden oyuncuya fenerbahçede oynamış demem fenerbahçede oynamak bir asalettir servet iyi düşünsün asalatini çapulcular için kaybetmesin

Ss--58--Ss
14.04.2007, 08:09
bence ne fenerbahceye nede galatasaraya gıtmesın.SİVASSPOR DA KALSIN ISTIYORUM..;)

Besyo_cu
14.04.2007, 10:52
Kardeş Server GS ile anlaştı artık şu eskiyen haberleri kaldırın bi zahmet...

mesut_koçak_58
14.04.2007, 11:07
servet sivassporda kendıne yenıden geldı mıllı takıma çağrıldı yanı serveti tekrar servet yapan sivasspordur.... kım daha ıyı bır para verırse ona gıder servet.....

insallah orda tekrar kadro dışı bırakılmaz