Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
SivasSpor.Com 06.04.2007, 17:35 TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.
Sivasspor Kulubü Başkanlığına 01.04.2007 tarihinde oynanan Sivasspor- Kayserispor müsabakasında, müsabakanın başlamasına 7 dakika kala, beyaz kırmızı kale arkası trübününde bulunan Sivasspor seyircilerinden 400 kadar bir grubun 13 saniye süreyle 6 defa “hepiniz c.... çocuğusunuz” diyerek tezahüratta bulundukları, maçın başlamasına 3 dakika kala, aynı trübünde 400 kadarlık bir grubun bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek 15 saniye süreyle 4 defa tezahüratta bulundukları, müsabakanın aynı trübünden yine 400 kadar bir grubun 20 saniye süreyle 6 defa “Sivas grubu g.... koy’’ diyerek tezahüratta bulundukları 30. inci dakikada aynı trübündeki aynı seyirci grubunun, 18 saniye süreyle 5 defa “bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek tezahuratta bulundukları, 34.dakikada aynı trünbde aynı grubun 15 saniye süreyle “.... Kayseri g... başın oynuyor“ diyerek tezahüratta bulundukları, 43. dakikada aynı trübündeki 400 kadar bir grubun 12 saniye süreyle 3 tekrarlı, “hepiniz s... çocuğunuz’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 50. dakikada aynı grubun 10 saniye süreyle 5 tekrarlı “i.... Kayseri’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 51. dakikada Maraton trübünündeki 400 ü seyirci tamamının 8 saniye süreyle, 4 tekrarlı “i... Hakem’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 53. dakikada Maraton trübünündeki 4 bin seyircinin tamamının ve kapalının sağ kısmındaki 500 seyircinin tamamının “i... hakem“ diyerek 24 saniye süreyle 12 defa tekrar ettikleri, 55. dakikada Maraton trübünündeki Sivasspor’lu 4bin seyircinin tamamının 14 saniye süreyle, 7 tekrarlı “i.... hakem“ diyerek tezahüratta bulundukları, 61.dakikada havuz tarafı kale arkası trübünündeki Sivasspor’lu 1000 seyircinin, 400 kadarlık bir grubun, 18 saniye süreyle 5 tekrarlı “sahaya ineriz s... z“ tezahuratta bulundukları, 63. dakikada aynı trübünde bulunan 400 kadarlık seyirci grubunun, 20 saniye süreyle 5 tekrarlı “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulundukları, 74. dakıkada aynı tribunde bulunan aynı sayıdaki grubun 8 saniye süre ile 4 tekrarlı i… hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 83 dakıkada stattaki 8000 sivasspor seyircisinin tamamının 20 saniye süre ile 10 tekrarlı satılmış hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 88 dakikada havuz tarafı kale arkası tribündeki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 8 saniye süre ile 4 defa i…. Hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 89 dakikada havuz tarafı kale arkasın tribünündki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 12 saniye süre ile 4 tekrarlı hepiniz o….. çocuğusunuz diyerek tezahüratta bulundukları.
Müsabakanın 52 dakikasında maraton tribünündeki Sivasspor seyircisinin sahaya cok mıktarda metal bilye attıkları. Atılan bilyelerden bırının yardımcı hakemın kafasına ısabet ettıgı macın 55.dakıkasında maraton trıbunundekı sıvasspor seyırcısının sahaya kapalı semsıye attıkları. Atılan semsıyenın tac cızgısınden 1 metre ıcerıde gar tarafı kale arkası tarafındakı aut cızgısıne 20 metre uzaklıkta olan bır noktaya dustugu 57. dakıkada maraton trıbununde bulunan sıvasspor seyırcısının 1 adet bengal atesı yaktığı Ayrıca turnikeden geçen kişi sayısının, 3014 tahmini seyirci sayısının, 8bin olduğu, böylelikle biletsiz seyirci alındığı, 2 Temsilci raporunda belirtildiğinden, konu ile ilgili kulüp savunmasının, 3 gün içinde profösyönel futbol disiplin kuruluna, göndermeniz gerektiği aksi takdirde, savunma hakkından, vazgeçmiş sayılacağını bilgilerinize rica ederim.
TFF Disiplin Kurulu
http://www.sivasspor.com/tffrapor1.jpg
http://www.sivasspor.com/tffrapor2.jpg
SPOR SEVGI, BARIS VE KARDESLIKTIR
Harput0658 06.04.2007, 18:08 Çok ayıp bu sivasımıza hiç yakışmadı.
superglam 06.04.2007, 18:09 yani pes doğrusu, ben okumaktan yoruldum arkadaşlar küfür etmekten yorulmamış.. Merak ettiğim o 400 kişi kim?? niçin bu gruba müdahale edilmemiş.. cidden iğrenç bir durum kayseri insanıda sonuçta kardeşimiz ve sivasın en güzide komşusu... bence hiç yakışmamış.. bunu yayından kaldırsanız iyi olur... kayserili taraftarlar görmesin bari.. iyi bir iletişim durumu değil..
emekli_yiğido 06.04.2007, 18:11 taraflı hakem maça atarsan dakikası dakikasına nasıl oluyorda tesbit yapıyor haluk ulusoy adamları helal olsun. Bize yakışan küfürsüz maç izlemek olacak sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yigidolar06 06.04.2007, 18:25 BÜTÜN TAKIMLARA AYNI MUAMELEMİ BAĞIRAN SEYİRCİ Yİ NASIL SAYMIŞLAR İLGİNÇ SEYİRCİMİZ AKILLI OLSUN BU TAKIMA YÖNETİME GÜVENİMİZ SONSUZ
çirkinkral 06.04.2007, 18:31 Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum.
Bu çirkinliğin haklı tarafı olmaz,yapılan küfürlü tezahüratlar kulübüze ceza
olarak yansımaz inşaallah ama bunu yapanlar şimdiden Sivas'ın hoşgörü
iklimine gölge düşürmüştürler.Taraftarı küfre teşvik eden bir grup kendini
bilmez elbette Sivasımızı ve Sivassporumuzu temsil etmiyor...
MecnunOtyakmaz 06.04.2007, 18:38 Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ
MecnunOtyakmaz 06.04.2007, 18:44 Ben bu yazıyı öz eleştiri için yazdım bir avuç kayseri taraftarının nasıl tahrik edip neler yaptıklarının eleştirisini sevgili kayserili dostlarımızın yapacaklarına inancım sonsuz saygılarımla
nazimgulturk 06.04.2007, 18:54 BAŞKANIM HAKLISINIZ SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMAMIŞ BEN BÖYLE ŞEYLERİ HİÇ KİMSEYE YAKIŞTIRMIYORUM ......
AYIP YAPANDA KALIR KARŞILIK VERİLİRSE AYNI AYIP KARŞI TARAFA DA AİTTİR ........
SPOR DOSTLUK SEVGİ VE BARIŞTIR.......
5000 YILLIK ŞEHRİMİZE YAKIŞIR İNSAN OLALIM
***REİS 58***
CÜSSKB-Aynur 06.04.2007, 19:15 Kayseri Maçını 3-2 almış olmamıza rağmen Bu kadar üzüldüğüm bu kadar utanç duyduğum bir anı daha hatırlamıyorum. Üstüne üstlük bunu haklı gösterme çabalarınıda dehşetle izledim.
İnşallah Başkanımızın bu açıklamasından sonra bazı arkadaşlarımız yaptıkları yanlışların farkına varıp, bu tavrı bir daha sergilemezler.
berlinli1967 06.04.2007, 19:27 bu olayı yetrrince büyütük uzatmayalım bence sivas tataftarı aklı başındadır bu kadar titiz bizi izliyorlarsa ist maçlarıda titiz baksınlar ayrıca kaysri taraqftarının yaptıklarını ne demeli iğneyi kendimiz cuvaldızı başkasına derler atalarımız
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
sayın başkan burdaki olaya katılmamak elde değil.grup konusuna gelirsek grup kavramına hangı açıdan baktıgımıza baglı.sivasımızda ne yazıkki grup deyince 15-20 kişinin olusturdugu topluluk olarak goruluyor.4 tane grup var metinde 400 kişi diye geçiyor.bir tribun grubu olmak için 400 kişi bile azken bizde 4 grup toplamı 400 kişi.
büyük başkan sen bizden daha bilirsin gorursun ama bu işe el atmak gerekir bence.komple bu goruntuyu ortadan kaldırıp hoby tarafına buyukçe bir "YİĞİDOLAR" yazısı koyup tek bir çatı altında toplamak gerek bence.o zamanda bu grupçulardan gerçek sivassporu sevenler orda hazır olur.bu sorunda ortadan kalkar bence..yoksa bu işin sonu gelmeyecek.en basıtınden sitemizde bile kayseri maç fotoları diye 4 farklı topic var hangısıne bakacağımızı şaşırıyoruz.aynı trıbunde 4 farklı resim...
ReDYiGiDo 06.04.2007, 19:54 Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
MECNUN OTYAKMAZ
BAŞKANIMIZIN TESPİTLERİNİ VE ÖZELEŞTİRİSİNİ HAKLI BULUYORUM. SİVASSPOR TARAFTARI NEDEN HER KLuBUN BAŞKANLARININ AH KEŞKE BİZİM DE BÖYLE BİR TARAFTARIMIZ OLSUN DİYECEĞİ BİR TARAFTAR OLMAYALIM.BENCE DÜŞÜNÜP DAHA İYİ YERLERE GELEBİLECEĞİMİZE İNANIYORUM. SİVAS VE SİVASSPOR BUNU HAKEDİYOR.. VE BİZDE BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ.. BİRLİK OLALIM VE GÜZELLİKLERLE ANILALIM..
SAYGILARIMLA BORA ÖZ
yigido_furkan 06.04.2007, 20:02 baskanımıza katılıyoruz ama federasyonda hakem atamalarına biraz dikkat etmeli Kuddusi Müftüoglu sebeb oldu ama yine küfür edilmemeli sahaya semsiye atan takımına destek degil köstek olmustur.İnş. bidaha tekrarlanmaz
Hayatcoqqberbat 06.04.2007, 20:17 babalar cosmuş valla yazan adamada helal olsun yani tekrarlarını bile yazmışlar acaba üç büyüklerinkinide yazıyorlarmı
Hayatcoqqberbat 06.04.2007, 20:23 yiğidolara yakışmamış bizim için gecesini gündüzünekatan başkanımızıda üzmüşüz yazık acaba o küfürleri edenler şimdi ne düşünüyordur bu yazıları okurken biraz utanıyorlarmıdır acaba
35gürün58 06.04.2007, 20:30 Sayın Başkan,
yazınızın her satırına katılmamak mümkün değil, maalesef bazı gençler sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde değil, onlar için maç adeta bir savaş,
bunun ne kadar yanlış olduğunu ve cahillikten kaynaklandığını üstüne basa basa yazmamıza rağmen ,hala yaptıkları hataların Sivasspora ne kadar zarar verdiğini düşünmeden ,küfürlerinde ve hakaretlerinde devam ettikleri ve ısrarcı olduklarını maç fotoları ile ilgili taraftar gruplarının yorumlarını izlerseniz üzülerek göreceksiniz.
Bu cahil kesim ( aklı selim, sağduyu sahibi taraftarı tenzih ediyorum) e yaptıklarının Sivasspor ne kadar zarar verdiğini kafalarına dank ettirmedikçe yarın olmassa bir başka hafta aynı hareketlerini devam ettirecekler ve etraflarına da Sivassporu ne kadar sevdiklerini söyleyeceklerdir.
Aslında böyle güzel bir sitede bunların küfürlerinin yazın yoluyla da olsa engellenmesi için tedbir alınması gereğine de inanıyorum.
Bu şahısların (bazıları yorumlarda adeta suçunu açıklıyor biz yaptık diyorlar,zihniyetleri kendilerini ele veriyor ) tesbit edilerek stada alınmamaları,alınacak önlemlerin başında gelmektedir.
Eğer kulübün bu gruplara bazı insani yardımları oluyor ve neticede belirttiğiniz gibi bu istismar edilerek karşılığında Sivas'a ve Sivasspora zarar olarak geri dönüyorsa bununda kesilmesinde yarar var.
Netice itibariyle ;
Karşı tarafın yaptığı küfür ve kötü tezahürat Sivasspor seyircisini ilgilendirmez,kötü söz herzaman için sahibinindir, Sivassporu seven taraftar küfürün ve şiddetin takımına zarar vereceğinin bilincinde olan taraftardır.
İnşallah akılları erer de ders alırlar, inşallah bir daha tekerrür etmez,CÜSSKB nin oluşturduğu organizasyonlar beni çok mutlu etti , inşallah hiç olmazsa bunlar bizim bacılarımız dır diye düşünürler ,utanmaları tutar da bir daha bu hataları tekrarlamazlar.
çirkinkral 06.04.2007, 20:34 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz'ın bu serzenişi haklı ve yerinde bir
tepkidir.4 Eylül stadyumunda yapılan çirkin ve kötü tazhürattan tüm Sivaslılar
gibi bu konuda hassasiyetini bildiğimiz başkanımızında rahatsız olması çok
doğaldır.Sivasa,Sivaslıya,Siva ssporluya ve insanlığa yakışmayan bu
tezahüratları şiddetle kınıyorum ve bu tezahüratları teşivik eden bir kaç kendini
bilmezinde artık bu ilkellikten vazgeçip,Sivassporun yakasından düşmesini
istiyorum.Sivasspor memleketimizin marka değeridir,başkanımız ve güzide
yönetimimizin gelecek için planladıkları başarılı Sivasspor hedefi için
temiz,düzeyli ve sağlam taraftarlara ihtiyaç vardır.
Sayın Başkanım gerçek Sivaslılar ve Yiğidolar size her zaman güvenmeye devam
edecektir.Sizin hem şehrimiz için hem takımımız için hemde spor kamuoyu için
örnek çalışmalarınızı ve tavırlarınızı biliyoruz.Çıktığınız bu yolda size ve
takımımıza başarılar diliyorum.
ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum
tek kelime ile bize yakışmadı... ama bunuda tüm tirbünlere maal etmemek lazım daha dikkatli olunmalı sivaslılara yakışır şekilde hareket etmeliyiz inşallah bu son olur.
Arif Coşkun 06.04.2007, 20:48 Küfürün takıma zarardan başka birşey vermediğini ne zaman anlayacak bu kişiler,bastıkları dalı kesiyorlar farkında değiller. Bir insan bunu nasıl anlamaz,şaşıyorum vede kınıyorum!
yiğidogur60 06.04.2007, 20:52 KÜFÜR VE ŞİDDET NERDE OLURSA OLSUN NEFRETLE KINIYORUM.TASVİP ETMİYORUM.GURBETTEKİ BİR YİĞİDO OLARAK MAÇI STATTA SEYREDEN ARKADAŞLARDAN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖREDE MAÇIN ORTA HAKEMİ KUDDUSİ MÜFTÜOĞLUNUN SİVASSPORA VEYA SİVASLIYA HERHANGİ BİR GAREZİ VARMIŞ GİBİ BİR MAÇ YÖNETTİĞİ MAÇI KATLETTİĞİ, BUKÜFÜRLERİN YANINA KUDDUSİNİN NASIL MAÇI KATLETTİĞİNİ YOKSA EKMEĞİNİ MAÇLARDA HAKEMLİK YAPARAK KAZANAN TARAFSIZ BİR HAKEME 4000 KİŞİLİK BİR GRUP DEFALARCA İ..... HAKEM DİYE BİRKAÇ DEFA AYNI KÜFRÜ YAPSIN.BU İNSANLARIN BİRİ İKİSİ DEĞİL 4000 DE Mİ KÜFÜRBAZ!KÜFÜRLERİ ONAYLAMIYORUM AMA ÖNCEKİ SENELERDE SİZ ADAM YAKAR SINIZ EMİ DEYİPTE MAÇ YÖNETEN HAKEMLERİDE GÖRDÜK.KÜFRÜ KINADIĞIM KADAR SİVASA KARŞI ART NİYETLİ BİR MAÇ YÖNETEN KUDDUSÜ MÜFTÜOĞLUNU DAHA FAZLA KINIYORUM.
serkankeskin 06.04.2007, 21:00 spor müsabakalarında küfretmek tabiki doğru değil amabu kadar büyütmemek gerekir
zaralım 58 06.04.2007, 21:15 BİR ANADOLU YILDIZI TARAFTARINA YAKIŞTIRAMADIM
erdalsahin_58 06.04.2007, 21:31 SAYIN BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİMİZE SİVASSPORA YAPTIKLARINDA DOLAYI MİNNETTARLIĞIMI BELİRLMEK İSTERİM ÖNCE.
BAŞKANIMIZ BU KONUDA SONUNA KADAR HAKLI. BU İŞİN CEZASINI MAALESEF SİVASSPOR ÇEKECEK.
ANCAK ŞU BİLİNMELİDİRKİ KAYSERİDE OYNANAN İLK MAÇTA DA AYNI HAKEM HAFTALARCA DİNLENDİRİLDİKTEN SONRA KAYSERİ-SİVAS MAÇINA VERİLMİŞ UYDURMA BİR PENALTIYLA İKİ PUANIMIZ ÇALINMIŞTIR.
BU MAÇADA UZUN SÜRE DİNLENDİRİLEN KUDDÜSÜ MÜFTÜOĞLU TEKRAR VERİLMİŞ SİVASSPORUN İYİ GİDİŞİNE DUR DEMEK İSTERCESİNE HATALAR YAPMIŞ YİNE UYDURMA BİR PENALTI VERMİŞ, AYRICA TEHLİKELİ BİR YERDEN KULLUNILAN SERBEST VURUŞU 3 DEFA TEKRARLATMIŞ MAÇIN KADERİYLE OYNAMAK İSTEMİŞTİR. BEN BUNDA KASIT GÖRÜYORUM. HİÇ KİMSE DEMESİN Kİ BU FUTBOLDUR BÖYLE ŞEYLER OLUR..... OLMAZ ARKADAŞ. BU SEYİRCİDE İNSAN. BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDER. SEZON BAŞINDAN BERİ PENALTI ATMAYAN İKİ TAKIM VAR. BİRİ FENERBAHÇE DİĞERİ SİVASSPOR. BİZİM HİÇMİ PENALTI POZİSYONUMUZ OLMADI, MEHMET YILDIZ GİBİ, BALILI GİBİ FORFETİN OLSUN PENALTIN OLMASIN.... BU KASIT DEĞİLDE NEDİR.
TAMAM BİZ TARAFTAR OLARAK HATALIYIZ KABUL EDİYORUZ DA BU İŞTE FEDERASYONUN MHK NİN HİÇMİ SUÇU YOK.
SAYIN TARAFTAR ARKADAŞLAR, SAYIN BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU,
BU TAKIM BİZİM. BU TAKIMI BURALARA GETİRMEK İÇİN NELER FEDA ETMEDİK, EN UZAK DEPLASMANLARA BERABER GİTMEDİKMİ. BU TAKIM ALLAH GÖSTERMESİN ESKİ GÜNLERE GİDERSE( BUNU İSTEYENLERİN SAYISI HİÇTE AZ DEĞİL) BİR DAHA BURALARI GÖREMEYİZ. BİZ TARAFTAR OLARAK GEREKTİĞİ GİBİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM, YÖNETİM KURULUDA ARTIK MASA BAŞINDAMI OLUR YOKSA KULİSLERDEMİ OLUR (ŞİMDİYE KADAR BUNU YAPTIKLARINDAN ŞÜPHEM YOK) HAKKIMIZI ARASIN BU LİGDE UZUN SÜRE KALALIM.
altuntas58 06.04.2007, 21:43 küfüre ve kötü tezahürata herkes gibi bende karşıyım
sayın başkanımızın söylediklerine katılmamak elde değil
ancak saha gözlemcisinin tutmuş olduğu notlara bakarsanız
burada bir art niyetin olduğunu düşünüyorum sen nasıl bu
kadar not alabildin nasıl o rakamları cıkarttın hayrete düştüm
bu işte bir komplo var diyorum ancak bunu derken seyircimizin
yapmış olduğu küfürleride haklı görmüyorum küfürün savunulacak
hic bir tarafı yoktur yiğidoların centilmen bir taraftar olduğunu
bütün türkiyeye ilan etmek için var gücümüzle türbünlerimize
bir düzen gelmesi lazım gurupların faliyetleri stat dışına taşınmalı
statyuma girdikten sonra bütün gurupların tek yumruk olması gerek
tek lider ve küfürsüz ses cıkmalıdır buda çok zor bir şey değil
tüm camiamızı kötü tezehürata karşı tepki göstemeye aynı zamanda
birlik ve beraberliğe davet ediyorum
Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Tespitler son derece doğru o maçta olanlar bize hiç yakışmamış ancak benim size bir teklifim olacak taraftar grupları stadın görünmeyen yerlerine değilde hakim bölümlerine yerleştirilirse kendi grupları dısındaki taraftarlarada ulasabilir ve stadı hareketlendirebilirler... Ve devamlı göz önünde olacakları için otokontrol gelişir, küfreden yabancı madde atan kişileri kontrol altına alabilirler... Maraton tribününde münferit gelişen olaylar birbirinden etkilenmeyle organize olaymış gibi görünüyor ancak gruplardan biri veya ikisi eğer orada olursa böyle olaylar yasanmaz ve de takımı destekleme konusunda bir veya iki maçta gördüğümüz üst düzey destek her maçta olur... Bu benim nacizane fikrim değerlendirmek veya değerlendirmemek size kalmış bizim görevimiz kulübümüze yardımcı olmak, desteklemek...
Saygılarımla...
Ss--58--Ss 06.04.2007, 21:51 HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPOR...;)
erdalsahin_58 06.04.2007, 21:53 BU RAPORU YAZAN GÖZLEMCİ SEYİRCİNİN YAPTIKLARINI BU KADAR İNCE DETAYINA KADAR YAPMIŞ VE BU ADAM MAÇI MAALESEF SEYREDEMEMİŞ, SEYRETMİŞ OLSA BU KADAR AYRINTIYI GÖREMEZ. BU BİZİM FEDERASYONUMUZUN FUTBOLA NE AÇIDAN BAKTIĞINI GÖSTERİR.
ÇÜNKÜ MAÇA GİDEN GÖZLEMCİ NETİCEDE FUTBOL ADAMIDIR, VE MAÇI İSTEMESEDE SEYREDER, EĞER SEYRETSEYDİ BU KADAR AYRINTILI NOTU ALAMAZ BU RAPORU YAZAMAZDI. DEMEKKİ BU ADAM MAÇ SEYRETMEYE GELMEMİŞ TAMAMEN KASITLI OLARAK SEYİRCİYE YÖNLENMİŞ......
Ertugrul 06.04.2007, 22:41 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Başkanımın yazısına noktasından virgülüne kadar katılıyorum,38 yıllık 1.lig
hayalimize kavuştuk ve takımımız üst sıralara tırmanmak için çaba gösterirken
taraftarlarımızdan bir bölümünün tahriklere kapılarak,yiğidolara yakışmayacak
sözler ifade etmeleri büyük talihsizliktir helede bunu örgütlü taraftarın yapması
çok daha vahim bir durum.
Yönetimin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz,umarım hassas olması
gereken diğer kişi ve kurumlarda gerekli özeni gösterirler.Başkanın mesajının
doğru algılanması ve yapılan hataların kabul edlip ders çıkarılması gerekiyor.
ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
tespitler son derece doğru başkanım ve ayrıca tepkilerinizide çok yerinde buluyorum ancak bu tür kışkırtmalara gelmemek elde değil ki
ali_zara 06.04.2007, 23:21 yapmayın bee yiğidolar hiç bu küfürler sivaslıya yakışırmı
sporda küfüre soooooooooooooooooooooooooon
1967DERNEK_BASKANI 06.04.2007, 23:32 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
merkez_emre 06.04.2007, 23:41 Sayın Başkanımızın her isteği bizim için emirdir
Bundan sonra ki içerdeki ve dısarda yapacagımız maclarda Gercek bi Sivaslı gerçek bi yiğido gibi davranacagımıza Söz veriyoruz....
Gerekli mektubu sitemizede ekleyeceğim...
Gereken neyse o önlemi alıcaz.....
1967_DERNEK_MUSTAFA 06.04.2007, 23:57 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
yalçın başkanın dediğine katılıyorum biz sivasspor için varız sivassporu zarara rencide etmek için burda değiliz biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak özelliklede şunu belirteyim resmi dernek olarak böyle şeylere çok titiziz iç saha olsun dış saha olsun sivasımızı sivassporumuzu özelliklede sivaslı yiğidoların nasıl centirmen olduğunu her gittiğimiz yerlede dile getiriyoruz bunu sivasspor kulubüde sivasspor kulup başkanımız sayın mecnun odyakmazda iyi biliyo mencnun başkanımızın bir sözünü dile getiriyorum sepetteki çürük elmaları ayıklayın yoksa diğer elmalarda zarar görecek demiştir eeee bizede iş düştü o zaman sivasspora zarar verecek çürük elmaları tribünlerden özellikle bizim bulunduğumuz kale arkası kısmındaki zararlı arkadaşlardan başlayacağın derneğimizdeki elemanlarda dahilinde bir de şunu belirteyim benim yanımda ve değneğimizde çürük elmaların işi olmamıştır olmazda zaten yanımda ve derneğimizde barındırmayız özellikle dikkatimi çeken olay şu oldu helal olsun dakka dakka saniye saniye küfürleri yazan tff yetkilisine her konuda böyle tane tane olsanız adalet mekanızmanızı çalıştırsanız TAŞI KAYSERİ DÜŞÜRDÜ SANCISINI SVASLILAR ÇEKTİ KAYSERİ YİNE YAPACAĞINI YAPTI HELAL OLSUN NE DOST BEEEEEEEE
ofozturk 06.04.2007, 23:57 BU RAPORU YAZAN GÖZLEMCİ SEYİRCİNİN YAPTIKLARINI BU KADAR İNCE DETAYINA KADAR YAPMIŞ VE BU ADAM MAÇI MAALESEF SEYREDEMEMİŞ, SEYRETMİŞ OLSA BU KADAR AYRINTIYI GÖREMEZ. BU BİZİM FEDERASYONUMUZUN FUTBOLA NE AÇIDAN BAKTIĞINI GÖSTERİR. ÇÜNKÜ MAÇA GİDEN GÖZLEMCİ NETİCEDE FUTBOL ADAMIDIR, VE MAÇI İSTEMESEDE SEYREDER, EĞER SEYRETSEYDİ BU KADAR AYRINTILI NOTU ALAMAZ BU RAPORU YAZAMAZDI. DEMEKKİ BU ADAM MAÇ SEYRETMEYE GELMEMİŞ TAMAMEN KASITLI OLARAK SEYİRCİYE YÖNLENMİŞ......
ARKADASIM O İNSANIN GÖREVİ O. yani tribünü kontrol etmek. futbol adamlıgıyla ilgisi yok. sen futbola hobi olarak bakabilirsin ama o kişi işi olarak bakıyor. bu acıdan yaklasarak yorumlama lütfen.
1967_CLUB_HÜSEYİN 07.04.2007, 00:11 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
yalçın başkanımızın dediklerine katılıyorum hiç bir zman sivassporumuzu böyle vahim durumlarda bulundurmak istemeyiz.1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak gittiğimiz her maçlarda iç saha olsun dış sha olsun sivassporu ve sivas şehrini en güzel şekilde tanıtmak için insanlarının nasıl bir garekter yapısını olduğunu herkese duyurmak için elimizden gelen bütün çabaşarı sarfediyoruz.Bunu sivasspor kulübü ve sivasspor kulüb başkanı sayın MECNUN OTYAKMAZ' da iyi biliyor nasıl çalıştığımızı herkes biliyo benim isteğim sivasspora zarar verecek insanlarla bir arada olmamak saygılarımla...!
1967_Dernek_Murat 07.04.2007, 00:12 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
YALCIN BAŞKANIMIZIN DEDİKLERİNE KATILIYORUM ÖZELLİKLE KAYSERİ MACINDA CIKAN OLAYLARI BİZDE KABUL ETMIYORUZ KAYSERİMACINDA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN DE BANA TEŞEKKÜR ETTİLER SENIN GİBİ BİR KAÇ ARKADAŞ OLMASAYDI ENGELLEMESEYDİNİZ ORTALIK DAHA COK KARIŞIR DEDİLER. BEN SİVASSPOR TRÜBÜNÜNDEN KAYSERİ TRÜBÜNÜNE GECMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI ENGELLEMEK VE DURDURMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA BENİ BAZI FORUMLARDA YANNIŞ ANLAYAN ARKADAŞLAR VAR BEN KÜFÜRÜ ENGELLEMEK İSTEDİM VE BİZİM YANIMIZDAKİ POLİS MEMURLARI BANA TEŞEKKÜR ETDİLER.
ahmet kaya 58 07.04.2007, 00:36 Ben bu yazıyı okurken Ankaraspor - Sivasspor maçını yaşamış gibiyim. Bu yapılan tezahüratlar taraftar arkadaşlarımızın hangi durumlara karşı nasıl bir reaksiyon veya tepki gösterdikleri kolaylıkla anlaşılıyor. Muhatap alınan tarafın tavır ve davranışları, (rakip futbolcular ve taraftarları veya hakemler) belirtilmiyor koltuğu kırıp sahaya atanlar suçsuz; “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulunanlar suçlu oluyor. Vay be ne güzel İSTANBUL.......
çirkinkral 07.04.2007, 00:37 Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
küfür ederim,bana kimse karışamaz,dayaksa dayak,küfürse küfür
diyenler,stada 5-10 bayan geldi diye küfür edemiyecez mi diye
konuşananlar,bana kimse akıl veremez,ben bildiğimi okurum diyenler...Suçluluk
psikoloji ile olsa gerek biz yapmadık,biz etmedik demeye başladılar.
Şapkanızı önünüze koyun beyler,yaptığınız hatadan dönün ve Sivasspora
yakışır harekette bulunun...
Sürekli söylediğim gibi her ne şartta olursa olsun küfrün,şiddetin bahanesi
olmaz!Sivasın hoşgörü iklimine gölge düşürmek isteyen sayılar az ancak sesi
çok çıkanlar artık bu tavırlarından vazgeçmeliler.Üste çıkmaya çalışmak
yerine,bahanelere sığınma acizliğine girmeden hatalarından ders çıkarmalıdır.
melih_58 07.04.2007, 00:44 bana kımse cahil diyemez helede sen kımsen ben yeri geldimi küfürde ederim yeri geldimi alkışlarım küfür edene küfür tekma tokat atana tekme tokat atarım bana kimse akıl veremez
BEN YAZDIM GARDAŞ YAZARIMDA KENDİ EVİMDE KÜFÜR YİYEMEM BENIN ONURUMA VE GRURUMA DOKUNUR........ 40 TANE KAYSERİLİ KENDİ SAHAMIZDA BİZE KÜFÜR EDECEK BİZDE ONLARI DİNLEYECEGİZ HAAA YOK CANIM YOK . O SENIN DEDİGİN GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ. KLAVYEDEN SALLAMA GEL DE BENIMLE BERABER DEPLASMANDA KAFAN KIRILSIN ANA AVRAT KÜFÜR YEDE KONUŞ HEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İ...........
GELECEN BENIMLE DEPLASMANA ANA AVRAT KÜSÜR KÜFÜR YİYECEN ODA AZGİBİ KENDİ SAHANDA 40 TANE KAYSERİLİ SANA KÜFREDECEK SEN SUSACAN HEEEEE OLMAZ BEYLER OLMAZ.
Gardasim Karar ver bunlarida yazan sensin
melih_58 07.04.2007, 00:46 En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması.
Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,
Müslümansa günah diye küfretmez,
Türk`se töre gereği küfretmez,
insansa insanlık gereği küfretmez,
Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
MECNUN OTYAKMAZ
Başkanım kelimesi kelimesine katılıyorum size
Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum.
Bu çirkinliğin haklı tarafı olmaz,yapılan küfürlü tezahüratlar kulübüze ceza
olarak yansımaz inşaallah ama bunu yapanlar şimdiden Sivas'ın hoşgörü
iklimine gölge düşürmüştürler.Taraftarı küfre teşvik eden bir grup kendini
bilmez elbette Sivasımızı ve Sivassporumuzu temsil etmiyor
YA BU TÜR ŞEYLER TÜM KLUPLERİN TÜM STADLARINDA TÜM SEYİRCİLER TARAFINDAN YAPILIYO EGER BU DURUMDA CEZA KESİLECEKSE BÜTÜN KLUPLER SUÇLU OLMALI BENCE BU KADAR DETAYLI BİR ŞEKİLDE BUNLAR YAZILIRSA TÜM KLUPLER HER MAÇINDAN SONRA CEZA ALIR KÜFÜRÜN ALASI BÜYÜKLERDE VAR ÖZELLİKLE. ONLARADA BU TÜR UYARILAR GİDİYORMU. AYRICA YAKILAN BENGAL ATEŞİNİN RAPOR EDİLMESİ DE ENTERESAN VE BİLETLİSİZ SEYİRCİ SAYISI DİKKATİMİ ÇEKTİ 5000 KİŞİ BİLETSİZ BU NASIL İŞ ANLAŞILIR DEĞİL. SİVASSPORU SEVENLER TAKIMA BU ŞEKİLDEMİ YARDIMDA BULUNUYOR BİLET ALMAYARAK ZATEN TAKIMIN ÇOK BÜYÜK BİR GELİR KAYNAGI YOK. ENDİŞE VERİCİ HALLER. AMA BU DURUMLARIN DAHA BETERİ DİGER STADLARDA DA VAR.
UMARIM FEDERASYON SİVASA GICIK DEGİLDİR VE ÇİFTE STNADART UYGULAMIYORDUR. BAKALIM AYNI GÖZLEMCİLER VESTEL MANİSA MAÇINDA SİVAS EDİLECEK KÜFÜRLERİDE DAKİKA DAKİKA YAZACAKLARMI.
Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum.
Bu çirkinliğin haklı tarafı kesinlikle olamaz,yapılan küfürlü tezahüratlar kulübüze ceza olarak kesinlikle yansıyacaktır. Ligin ilk maçında başımıza gelenleri unutyuk herhalde sayın başkanımın yukarıda belirttiklerine aynen katılıyor ve Sivassporlu olmadığına inandığım SEYİRCİLERİMİZE(Yani çekirdek çıtlayıp sadece küfür edenleri şiddetle kınıyorum) Taraftarlık takımı ateşlemekle olur.İngilterede futbolun beşiğinde bizim bildiğimiz holiganizmin(nasıl oluyorsa adamlar yarım metreden maç izleyip rakip futbolcu ve hakem le uğraşmıyor.) beşiğinde bile bizim tribünlerde yapılanlar gibi hiç bir olay olmuyor.
Futbol Bir kültürdür. Lütfen Sivası ve Sivassporu sevenler Mecnun başkanımızı bundan sonra da yanımızda görmek istiyorsak TV de bazı maçları izleyip nasıl taraftarlık yapılıyor öğrenelim
Sivas'ın hoşgörülü olmaya ihtiyacı ve gereği var dışardan gördükleri gibi olmayalım yiğit ve mert nasıl olunur onu sergileyelim.LÜTFEN sadece takımımız lehine güzel tezahürat yapalım.ÖRNEK
KIRMIZI...BEYAZ....ŞAMPİYON ........SİVAS
DÖRT TRİBÜN BUNU DURMADAN YAPSA YETER SAYGILARIMLA
sazcağız 07.04.2007, 01:11 Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
Hemşerim tespitlerin yerinde ve tamda olayın vahametini ortaya koyuyor.
Kin, nefret ve intikam duygusu ile hareket etmek,yaşadığımız şu asırda ancak ve ancak eğitimsiz, cahil bir kurukalabalığın felsefesi olabilir.Ateşe körükle yaklaşmak bu olsa gerek.
Bizim bir futbol maçında,sahada ve trübünde sporun sevgi barış ve kardeşlik ilkesi doğrultusunda bir tutum sergilememiz gerek.Özelliklede dikkat etmemiz gereken son futbol federasyonu kararları doğrultusunda cezai yaptırımlara maruz kalcağımız ve akabinde üç-beşbin kişilik seyirci gurubunun maddi getirisinden daha fazlasını ödememiz gerçeği.
Kaldıki trübünde bulunan 300-400 kadar rakip taraftarının yaptığı ayıbı,aynı ölçüde karşılık verme düşüncesi bir bakıma cehaletin canlı örneği olur.Çıkıpta intikam duyğusuyla hareket ederek 400 kişiyi imhamı edeceksin,ne yapacaksın ,ne yapabilirsin ki; küfür ortamında olduda,sonuç uyarı ve cezai yaptırıma maruz kalan biz,provakatör olarak adlandırdığımıza ise bişe yok.Bir diger taraftan konuya bakacak olursak,orada bulunan ve bu duruma müdahale etmeye kalkan aklı selim insanlarımızın müdahaleside olmasa ne yazıkki geçmişimizde hiç sabıkası bulunmayan SİVASSPOR'umuza ülke genelinde ağır ithamlar olacak.
Hiçbir zaman karşımızdaki cahil ile aynı seviyeye düşmeyelim,bir hatanın üstünü aynı hata ile kapamaya çalışmayalım,sonuçta bizde aynı aşağılık duruma düşeriz.
Aydınlık geleceğimizin pırıl pırıl nesillerini yetişdiren,üniversitelerden gelen kuşağa ihtiyacımız var.
sivaslıavukat 07.04.2007, 02:29 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Sayın Otyakmaz son derece net ifade etmiş ve bence herhangi bir mazereti kabulllenecek gibi görünmüyor haklı olarak.Bu itibarla yapılan hatanın kabullenilip bundan sonra tekrarlanmayacağı üzerine görüşler görmüş olmayı yeğlerdim.
35gürün58 07.04.2007, 02:33 SAYIN BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİMİZE SİVASSPORA YAPTIKLARINDA DOLAYI MİNNETTARLIĞIMI BELİRLMEK İSTERİM ÖNCE.
BAŞKANIMIZ BU KONUDA SONUNA KADAR HAKLI. BU İŞİN CEZASINI MAALESEF SİVASSPOR ÇEKECEK.
ANCAK ŞU BİLİNMELİDİRKİ KAYSERİDE OYNANAN İLK MAÇTA DA AYNI HAKEM HAFTALARCA DİNLENDİRİLDİKTEN SONRA KAYSERİ-SİVAS MAÇINA VERİLMİŞ UYDURMA BİR PENALTIYLA İKİ PUANIMIZ ÇALINMIŞTIR.
BU MAÇADA UZUN SÜRE DİNLENDİRİLEN KUDDÜSÜ MÜFTÜOĞLU TEKRAR VERİLMİŞ SİVASSPORUN İYİ GİDİŞİNE DUR DEMEK İSTERCESİNE HATALAR YAPMIŞ YİNE UYDURMA BİR PENALTI VERMİŞ, AYRICA TEHLİKELİ BİR YERDEN KULLUNILAN SERBEST VURUŞU 3 DEFA TEKRARLATMIŞ MAÇIN KADERİYLE OYNAMAK İSTEMİŞTİR. BEN BUNDA KASIT GÖRÜYORUM. HİÇ KİMSE DEMESİN Kİ BU FUTBOLDUR BÖYLE ŞEYLER OLUR..... OLMAZ ARKADAŞ. BU SEYİRCİDE İNSAN. BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDER. SEZON BAŞINDAN BERİ PENALTI ATMAYAN İKİ TAKIM VAR. BİRİ FENERBAHÇE DİĞERİ SİVASSPOR. BİZİM HİÇMİ PENALTI POZİSYONUMUZ OLMADI, MEHMET YILDIZ GİBİ, BALILI GİBİ FORFETİN OLSUN PENALTIN OLMASIN.... BU KASIT DEĞİLDE NEDİR.
TAMAM BİZ TARAFTAR OLARAK HATALIYIZ KABUL EDİYORUZ DA BU İŞTE FEDERASYONUN MHK NİN HİÇMİ SUÇU YOK.
SAYIN TARAFTAR ARKADAŞLAR, SAYIN BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU,
BU TAKIM BİZİM. BU TAKIMI BURALARA GETİRMEK İÇİN NELER FEDA ETMEDİK, EN UZAK DEPLASMANLARA BERABER GİTMEDİKMİ. BU TAKIM ALLAH GÖSTERMESİN ESKİ GÜNLERE GİDERSE( BUNU İSTEYENLERİN SAYISI HİÇTE AZ DEĞİL) BİR DAHA BURALARI GÖREMEYİZ. BİZ TARAFTAR OLARAK GEREKTİĞİ GİBİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM, YÖNETİM KURULUDA ARTIK MASA BAŞINDAMI OLUR YOKSA KULİSLERDEMİ OLUR (ŞİMDİYE KADAR BUNU YAPTIKLARINDAN ŞÜPHEM YOK) HAKKIMIZI ARASIN BU LİGDE UZUN SÜRE KALALIM.
Sevgili Erdal Şahin,
Evet bu futbol maalesef böyle şeyler futbolda oluyor, dışarda durduk yerde olacak hali yok, dünyada hiç bir futbol karşılaşmasında hakemin kötü yönetimleri karşısında hakeme yapılan küfürlerle durumun düzeldiği görülmemiştir, aksine hakem daha fazla senin takımının aleyhine düdük çalar.
Hakemin hiç mi suçu yok ! derken bir yerde şu ana kadar küfre ve şiddete karşı takımın içine düştüğü zorluğu dile getiren başta başkan olmak üzere yazılan yazıların hiç kar etmediği anlaşılıyor.
O halde suçu olan hakemlere karşı bizde küfür ve şiddetle protestolara devam edelim !!!!!!!!!!!
Sivas ve Sivasspor zarar görürmüş boşver !!!!!!!!!!!!
35gürün58 07.04.2007, 02:59 Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
Haklısın Çirkin Kral,
Söz uçuyorda yazılar maalesef silinmiyor. Tutanak olarak insanların önüne konuluyor.
Bu insanların açıkça ve bir Sivas'lıya yaraşır şekilde Sivas tan,Sivasspor'dan ve Cüsskb den özür dileme erdemliliğini göstermesini dilerdim
Onlar yaptıkları kabalığı,küfrü güç ve kuvvet zannediyorlar bütün problem bu anlayıştan kaynaklanıyor
Esas güç ve kuvvetin bilinçli olmak ve efendilik olmak olduğunu bir bilebilseler.........
sarkislali 07.04.2007, 04:14 Keskin sirke küpüne zarar verir diye güzel bir atasözümüz var. TFF nin verecegi para cezasinin yanisira, bu tezahürati yapan kisiler yüzünden, Asil Yigidolar maclara daha az gelecekler. Bayanlar ona keza. Kulübümüz maddi zarara ugrayacak ve son care olarak belki biletlere zam yapacak. O zaman bu Yigido müsvetteleri ne yapacak, bunu cok merak ediyorum.
AYIP ETMISLER. BU KISILERI SIDDETLE KINIYORUM!!!!!!!!!:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
sarkislali 07.04.2007, 04:26 Gardasim Karar ver bunlarida yazan sensin
DERNEK MURAT EFENDI MADEM ÖYLE, BU HAFTAKI VESTEL MACINDA SIZE KÜFÜR EDENLERI SIZDE ALKISLAYIN. BAKALIM NE OLACAK O ZAMAN:D :D :D
haydar70 07.04.2007, 08:07 siz beni hala anlamadınız ve anlayamayacaksınız çağlarcada hep tutturmuş yıl 19 mayıs 1919 u diyorsunuz ve eskimiş sözlerle beni övüyor övünüyorsunuz mustafa kemali anlamak bu değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil bırakın o altın yaprağı artık bırakın anılarla rahat etsin şehitler siz bana neler yaptınız ondan haber verin hakında gelebildinizmi yokluğun sefaletin mustafa kemali anlamakyerinde saymak değil.bana buluşlar getirin bir daha uygar uluslara eşit yeni buluşlardan kuru söz değil iş istiyorumsizden anladınızmı uzaya türk adını atatürk kapsülüyle yazdınızmı mustafa kemali anlamak avunmak değil.mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda hala oturmuş 10 kasımlarda bana ağlıyorsunuzuyanın artık diyorum uanınuluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların mustafa kemali anlamak göz boyamak değil beni seviyor ve anlıyorsanız ve eğer anlıyorsanız labaratuvarlarda sabahlayın kahvelerde değil bilim ağartsın saçlarınızı kitaplar ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar demokrasiyi getirmiştim size özgürlüğü görüyorum ki hala aynı yerdesinizhiç ilerlememiş birbirinize düşmüşsünüz halka eğilmek dururken hani köylerde ışık hani bolluk hani kaygısız gülen? mustafa kemali anlamak işitmek değil arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla bilime sanata varılmazrezil dalkavuklarla bu vatanbu canım vatan sizden çalışmak ister paydos övünmeye paydos avunmaya yeter yeter aldatmak değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hadi arkadaşlar bi anket yapın ulu önderimiz bu mektubu kime göndermiş ilkin kim okumuş kazananlara kızılırmak üniversitesinde yat verileceği gibi başka ödüllerin önü arkası gelmiyecek
berlinli1967 07.04.2007, 08:43 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
başkanımıza aynen aktılıyorum ne dediyse doğru wallah kayserisporun yaptığı pisliği bizmi temizliyeceğiz lütfen sivas taraftarlarına sahip cıkın hemen satmayın sonuna kadar sivasın yanında olacağımıza biliyor şehirin insanı hep destek
izmirliyigido 07.04.2007, 08:57 =Alıntı:
1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı
bana kımse cahil diyemez helede sen kımsen ben yeri geldimi küfürde ederim yeri geldimi alkışlarım küfür edene küfür tekma tokat atana tekme tokat atarım bana kimse akıl veremez
Alıntı:
BEN YAZDIM GARDAŞ YAZARIMDA KENDİ EVİMDE KÜFÜR YİYEMEM BENIN ONURUMA VE GRURUMA DOKUNUR........ 40 TANE KAYSERİLİ KENDİ SAHAMIZDA BİZE KÜFÜR EDECEK BİZDE ONLARI DİNLEYECEGİZ HAAA YOK CANIM YOK . O SENIN DEDİGİN GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ. KLAVYEDEN SALLAMA GEL DE BENIMLE BERABER DEPLASMANDA KAFAN KIRILSIN ANA AVRAT KÜFÜR YEDE KONUŞ HEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İ...........
Alıntı:
GELECEN BENIMLE DEPLASMANA ANA AVRAT KÜSÜR KÜFÜR YİYECEN ODA AZGİBİ KENDİ SAHANDA 40 TANE KAYSERİLİ SANA KÜFREDECEK SEN SUSACAN HEEEEE OLMAZ BEYLER OLMAZ.
BEN HEM "çirkinkral"a HEMDE melih_58 KARDEŞİMİN TESPİTLERİNE KATILIYORUM. KÜFÜRÜ BÜYÜK BİR ONUR VE BAŞARI SAYANLAR NEREDELER ŞİMDİ? "DEPLASMANLARDA YEDİĞİMİZ DAYAKLARI, JOPLARI YERKEN NEREDEYDİNİZ" DİYENLER, BUNLARI BÜYÜK MARİFET GİBİ YAZANLAR, FUTBOLU SPOR, ŞEHİRLERİN, ÜLKELERİN YAKINLAŞMASI GİBİ GÖRMEYİP, KARŞI KARŞIYA GELMEK, KAVGA ETMEK, JOP YEMEK, KÜFÜR ETMEK, İÇMEK, BAĞIRMAK GİBİ GÖREN "KORKAK FARELER" NEREDELER? SİZLERİ TRÜBİNDE UYARAN BAŞTA "AYNUR HANIM" OLMAK ÜZERE, SAYIN MECNUN OTYAKMAZ'DAN VE TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEYİN DERHAL. HEMDE HEPİNİZ TEKER TEKER YAZARAK.
SİVASSPOR TRİBÜNLERİNİN SİZE İHTİYACI YOK. GRUP NEDİR, DERNEK NEDİR BİLMEYEN İNSANLAR BİR ARAYA GELİP BİR SÜRÜ ŞAMATA VE KÜFÜR EDİYORLAR SONRA KALKIP BİZ DEPLASMANLARA GİDİYORUZ, VİZ DAYAK YİYORUZ, BİZ BİZE KÜFÜR EDENLERE KÜFÜR EDİYORUZ DİYE ÖVÜNEREK, SANKİ GERÇEK SİVAS'LININ, GERÇEK YİĞİDO'NUN GERÇEK YÜZÜ BUYMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR. BIRAKIN KARDEŞİM BÖYLE TARAFTARLIĞI. BÖYLE TARAFTARA İHTİYACIMIZ YOK. ADAM GİBİ GİDİN, MAÇI SEYREDİN, TAKIMI ŞEVKE GETİRECEK ŞARKILAR SÖYLEYİN, RAKİP TAKIMI HER ATTIĞI GOLDE BİLE ALKIŞLAYIN, TÜM TÜRKİYE BİZİ BÖYLE KONUŞSUN..TRİBÜNLERE RENK VERİN..CEZA DEĞİL.....
VE HERKESTEN ÖZÜR DİLEMİNİZİ BEKLİYORUZ...ONLAR BİLİYORLAR KENDİLERİNİ....
sandal5877 07.04.2007, 09:02 sivasta maca giden arkadaşlar lütven yapmayalım bu takım
nasıl 1. lige cıktı cok zor şartlarda şuanda UEFA hedefliyo
manisa macındada cok dikkatli olalım
bu cefakar başkanı üzmeyin lütfen küfür insanları kücültür
sadece dikkat yigidolar SAYGILAR .
MOSKOVADAN YİGİDO
handsome5867 07.04.2007, 09:22 YA BIRAKIN BU İŞLERİ GÖZLEMCİ OTURMUŞ SİRF KÜFÜRLERİ NOT OLMIŞ SEBEBSİZ YERE KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ HELEDE BZİİM TARAFTARIMIZ HİÇ ETMEZ. YANLI BİR TUTUM İÇERİSİNE GİREN KUDDUSİ MÜFTÜOĞLUNUN YÜZÜNDEN OLDU BUNLAR. NERDE O KADAR KÜFÜR OLDU DA AMMA DA ABARTMIŞLAR BU KONUYU. GÖZLEMCİ DE YANLI BİR TUTUM SERGİLİYO. TARAFTARA DEGİL GÖZLEMÇİ VE HAKEM AYI EDİYOR...
kendal58 07.04.2007, 09:39 başkanımıza aynen aktılıyorum ne dediyse doğru wallah kayserisporun yaptığı pisliği bizmi temizliyeceğiz lütfen sivas taraftarlarına sahip cıkın hemen satmayın sonuna kadar sivasın yanında olacağımıza biliyor şehirin insanı hep destek
arkadaşa katılıyorum gürün35 sacmalıyor veonu kınıyoruz lütfen herkez sınırları zorlamasın sitenin yetkilileri gürün 35 konuşturuyorsunuz emeği olan insana hakaretler ve küçük düşürücü sözler söylemesine izin veriyorsunuz bu ne böyle lütfen el koyun o insan yüzü yok laftan anlamz biri cezsını verin herkese ceza verip uzaklaştırıyorsunuz söylediğisözler küçükdüşürücü bu taraftara kimse söz söyleyemez herkez gider tek taraftar kalır
Bilmiyorum5 07.04.2007, 09:41 Alıntı:
bana kımse cahil diyemez helede sen kımsen ben yeri geldimi küfürde ederim yeri geldimi alkışlarım küfür edene küfür tekma tokat atana tekme tokat atarım bana kimse akıl veremez
Alıntı:
Alıntı:
ımzaaaaa KÜFÜR E HAYIR DIYROUM ADAMLAR(DERNEKTEN BIRIYDI BUNU DIYEN) BIZIM SUSMAMIZLA KUFUR MU BITICEK DIYOLAR RAPORDA 400 KISILIK GRUPTAN BAHSEDIYOR DEMEKKI SIZ ETMESENIZ KUFUR YOK DENECEK KADAR AZA INECEK
Bilmiyorum5 07.04.2007, 09:42 HER ONUNE GELEN BANA KIMSE AKIL VEREMEZ DERSE , HUKUK KANUN TANIMASSA KENDINI MAHALLENIN REISI , ESKIYA SANARSA BU ULKE BOYLE COK GIDER NERDE YASIYOSUN SEN KIMSEYE BISEY YAPAMAZSIN BU HAKKI SANA VEREN YOK CUNKU(KLAVYE REISLIGI YAPMIYORUM) BEN SENI ISTANBULDAKI MACLARDA COK TAKIP ETTIM YAPTIGIN HAREKETLER YUZUNDEN ISTANBUL TARAFTAR DERNEGINE UYE OLMAKTAN VAZGECTIK(2 KISI) BUNDA CIDDIYIM AYRICA NILAY ABLAYADA SONUNA KADAR HAK VERIYORUM NILAY ABLA O KADAR KENDI CABASIYLA CALISIYO DIDINIYO BI GRUP KURUYO O GRUBUN BELLI BASLI SORUMLULUKLARI NILAY ABLANIN USTUNDE VE O GRUBUN COGU BAYAN VE KUFURLU ORTAMDA RAHATSIZ OLUYOLAR NILAY ABLA ZOR DURUMDA KALIYOR 1 .. 2 SANA KUFUR EDEN KAYSERILI SENIN KUFUR ETTIGIN SIVASLI NEDEN??? ORDAKI 50 KAYSERILIYE KUFUR EDIYOSUN MACI IZLEYEN 7000 RAHATSIZ OLUYO SENIN BUNA HAKKIN YOK VARSA KIM VERDI ACIKLA (YINE DIYORUM KLAVYE REISLIGINDE DEGIL GOZUM SENIN GIBILER YUZUNDEN TARAFTAR DERNEGINE UYE OLMADIM BU BANA AYRICA UZUNTU VERIYO BILIYORUKI ORDA DUZGUN ARKADASLARDA VAR) BUYUK IHTIMALLE SEN BU YAZIYI OKURKEN BANA BOLCA KUFUR EDICEN GECICEN GIDICEN BU YANLIS DAVRANISLARADA DEVAM EDICEN SUC SENDE DEGIL GARDAS
SUC SENDE DEGIL GARDAS SUCMEMLEKETI BUHALA GETIREN EGITIM FAKULTELERINI KAPATIP INSANLARI CAHILLESTIREN ASIP KESIP KUFUR ETMEYI MARIFET GOSTERENDE SUC SENDE DEGIL GARDAS
SUC INSAN OLMAYISIMIZDA SUC KAFAMIZIN ICININ BOS OLMASINDA BU YUZDEN TOPLUMDA EN UFAK BISEY OLUYO PROVOKE OLUP OLAY CIKARIYORUZ VATAN MILET ZARAAR GORUYO BU TOPLUMU BU HALE GETIRENLER BU ISTEN KARLI CIKIYO SEN UYMIYCAKSIN KARSI TARAFA UYARSAN 40 KISIYI YAKARSIN HRANTI OLDURURSUN VE YA KAYSERILILER GIBI TAS ATIP MILLETI OLDURURSUN NEYSE YA KIMSE BU YASTAN SONRA DEGISMEZ SANA YENI KUFURLER YENI TEKME VE YUMRUK HAREKETLERI OGRENMEN DILEGIYLE KENDINE IYI BAK SIVASSPORA ZARAR VERDIGINI ELBET ANLIYCAKSIN SENIN GIBILER YUZUNDEN NUFUSUN YARISI OLAN KADINLAR MACA GIDEMIYOOO GIDENLERDE ARTIK GELIRMI BILMIYORUM AMA NILAY ABLA YA SOZUM DAVANIZDAN VAZ GECMEYIN
BASKA SOZE GEREK YOK BU BASKAN BU YONETIM BU TAKIM BUNU HAK ETMIYO
haydar70 07.04.2007, 09:42 ooooyyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyy istiyoz hadi yine birbirinize girdiniz
Ss--58--Ss 07.04.2007, 10:32 TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.
Sivasspor Kulubü Başkanlığına 01.04.2007 tarihinde oynanan Sivasspor- Kayserispor müsabakasında, müsabakanın başlamasına 7 dakika kala, beyaz kırmızı kale arkası trübününde bulunan Sivasspor seyircilerinden 400 kadar bir grubun 13 saniye süreyle 6 defa “hepiniz c.... çocuğusunuz” diyerek tezahüratta bulundukları, maçın başlamasına 3 dakika kala, aynı trübünde 400 kadarlık bir grubun bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek 15 saniye süreyle 4 defa tezahüratta bulundukları, müsabakanın aynı trübünden yine 400 kadar bir grubun 20 saniye süreyle 6 defa “Sivas grubu g.... koy’’ diyerek tezahüratta bulundukları 30. inci dakikada aynı trübündeki aynı seyirci grubunun, 18 saniye süreyle 5 defa “bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek tezahuratta bulundukları, 34.dakikada aynı trünbde aynı grubun 15 saniye süreyle “.... Kayseri g... başın oynuyor“ diyerek tezahüratta bulundukları, 43. dakikada aynı trübündeki 400 kadar bir grubun 12 saniye süreyle 3 tekrarlı, “hepiniz s... çocuğunuz’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 50. dakikada aynı grubun 10 saniye süreyle 5 tekrarlı “i.... Kayseri’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 51. dakikada Maraton trübünündeki 400 ü seyirci tamamının 8 saniye süreyle, 4 tekrarlı “i... Hakem’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 53. dakikada Maraton trübünündeki 4 bin seyircinin tamamının ve kapalının sağ kısmındaki 500 seyircinin tamamının “i... hakem“ diyerek 24 saniye süreyle 12 defa tekrar ettikleri, 55. dakikada Maraton trübünündeki Sivasspor’lu 4bin seyircinin tamamının 14 saniye süreyle, 7 tekrarlı “i.... hakem“ diyerek tezahüratta bulundukları, 61.dakikada havuz tarafı kale arkası trübünündeki Sivasspor’lu 1000 seyircinin, 400 kadarlık bir grubun, 18 saniye süreyle 5 tekrarlı “sahaya ineriz s... z“ tezahuratta bulundukları, 63. dakikada aynı trübünde bulunan 400 kadarlık seyirci grubunun, 20 saniye süreyle 5 tekrarlı “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulundukları, 74. dakıkada aynı tribunde bulunan aynı sayıdaki grubun 8 saniye süre ile 4 tekrarlı i… hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 83 dakıkada stattaki 8000 sivasspor seyircisinin tamamının 20 saniye süre ile 10 tekrarlı satılmış hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 88 dakikada havuz tarafı kale arkası tribündeki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 8 saniye süre ile 4 defa i…. Hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 89 dakikada havuz tarafı kale arkasın tribünündki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 12 saniye süre ile 4 tekrarlı hepiniz o….. çocuğusunuz diyerek tezahüratta bulundukları.
Müsabakanın 52 dakikasında maraton tribünündeki Sivasspor seyircisinin sahaya cok mıktarda metal bilye attıkları. Atılan bilyelerden bırının yardımcı hakemın kafasına ısabet ettıgı macın 55.dakıkasında maraton trıbunundekı sıvasspor seyırcısının sahaya kapalı semsıye attıkları. Atılan semsıyenın tac cızgısınden 1 metre ıcerıde gar tarafı kale arkası tarafındakı aut cızgısıne 20 metre uzaklıkta olan bır noktaya dustugu 57. dakıkada maraton trıbununde bulunan sıvasspor seyırcısının 1 adet bengal atesı yaktığı Ayrıca turnikeden geçen kişi sayısının, 3014 tahmini seyirci sayısının, 8bin olduğu, böylelikle biletsiz seyirci alındığı, 2 Temsilci raporunda belirtildiğinden, konu ile ilgili kulüp savunmasının, 3 gün içinde profösyönel futbol disiplin kuruluna, göndermeniz gerektiği aksi takdirde, savunma hakkından, vazgeçmiş sayılacağını bilgilerinize rica ederim.
TFF Disiplin Kurulu
jakobieen 07.04.2007, 11:44 kusurabakmayın 4 tane bayan vardiye küfür etmeyelimmi
kayseri maçı sonrası yazılan bu yazıya,
değil dört tane bayan, hiç bayan olmasada küfür etmeyin...
şeklinde cevap verdim ve,
BANA AKIL VERMEYE CALIŞMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. :mad:
çok üzücü bu cavabı aldım... :confused:
.
.......
umarım başkanımın bu yazısınada aynı cevap verilmez, bundan sonra SİVASLI GİBİ davranmak dileği ile..
HAKEMLERDE HİÇ Mİ ŞUÇ YOK HEP SEYİRÇİLERİNMİ SUÇ HAKEM ADAM AKILLI YÖNETSİN BU TARAFTAR ALKIŞLAR ONLARI SEYİRÇİYLE OYNARSA HAKEM SÖYLENENLERE KATLANMASI LAZIM HAAA BEN BUNLARI ONAYLAMIYORUM
Sivas'a ve Sivasspor'a kimse zarar vermemeli!
Takımın alacağı cezaları düşünen yok! Biraz daha dikkatli olunmalı.
Abdullah DuMaN 07.04.2007, 13:17 YAPILAN LAR AYIP KARI KIZ GELİYO BE KARDEŞİM ÇOCUKLAR GELİYOR GENELLİKLE GRUPLAR BİRAZ DAHA SAKİN YA
burda dernekler gruplar her neyse kale arkasında duranlar daha olmayacak biz yapmadık başkan ıstedıyse olmaz gibilerinden laflar yazmışlarda anlamadıgım konu su fair-play olması ıçın ıllakı başkanın ıstemesı yada sahaların kapansı felan mı gerekli..forumları okuyorum kayseri maçı sonrası küfür etmeyelimmi diye ağız yapanlar şimdi başkanın bir yazısıyla 360 derece dönüş yapıyor.
sayın başkan senden ricam bu gıbı adamları stada koymayalım.
tepki sadece kufurle olmaz.teoki ıslıkla olur yuh diye bağırmayla olur ugultu çıkararak olur.biz sivaslıyız.misafir perveriz.karşımızdaki kim olursa olsun küfür etmek acizlikten başka bir şey değil...
bir bölümümüz deme hepiniz ayrıldınız ne yazıkkı sesinizi duyuramadınızı anlayınca tekrar geldiniz burası trübün biz kendi evimizde küfür yiyorsak kusurabakmayın 4 tane bayan vardiye küfür etmeyelimmi siz bilirsiniz ister gelin ister gelmeyin. 1967 SS.G.T.DERNEGİ.. MERKEZ.. CILGINLAR AYNI YERDE İSTER GELİN İSTER GELMEYİN
bu yazıyı yazan nickinin başında 1967-dernek..... yazan bir zaaatı muhterem.... o konu kapatıldığı için alıntı yapamadım....kopyaladım....yan i resmen küfüre davet var yazısda...eğer bu yazıyı ben yazsaydım büyük ihtimalle ya yazım silinirdi ya da üyeliğim..herhalde 1967 dernek üyesi olanlara bu sitede istediği gibi yazmak serbest...vesselam...
mesut_koçak_58 07.04.2007, 14:11 spor sevgı ve kardeslıktır.............
bir bölümümüz deme hepiniz ayrıldınız ne yazıkkı sesinizi duyuramadınızı anlayınca tekrar geldiniz burası trübün biz kendi evimizde küfür yiyorsak kusurabakmayın 4 tane bayan vardiye küfür etmeyelimmi siz bilirsiniz ister gelin ister gelmeyin. 1967 SS.G.T.DERNEGİ.. MERKEZ.. CILGINLAR AYNI YERDE İSTER GELİN İSTER GELMEYİN
bu yazıyı yazan nickinin başında 1967-dernek..... yazan bir zaaatı muhterem.... o konu kapatıldığı için alıntı yapamadım....kopyaladım....yan i resmen küfüre davet var yazısda...eğer bu yazıyı ben yazsaydım büyük ihtimalle ya yazım silinirdi ya da üyeliğim..herhalde 1967 dernek üyesi olanlara bu sitede istediği gibi yazmak serbest...vesselam...
imzaaaaaa aynen öyle kardeşimm.
Besyo_cu 07.04.2007, 15:17 Abartmışda ya tüm büyükelrin maclarında ne laflaz ne sözler duyuyoruz bişey olmuyorda bundan hiç bişey olmaz. Tamam bişey olmaz ama bize yakışmadı olanlar
GrP_GARDAŞLAR 07.04.2007, 15:25 EVET SAYIN BAŞKANIM VE DEĞERLİ ARKADAŞLAR HERKEZ KESERİ KENDİ TARAFINA VURUYOR KİMSE BEN SUÇLUYUM DİYEMİYOR.NEDEN KÜFREDİLİYOR NEDEN ÇİRKİN TEZAHURAT YAPILIYOR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ.UZUN ZAMANDIR BİZLER TRÜBÜNLERDE YOKUZ BAKIYORUMDA KİMSE YENİ Bİ TEZAHURAT İŞLEMEMİŞ AYNI KÜFÜRLER AYNI ÇİRKİNLİKLER DEVAM EDİYOR.BİR ZAMANLAR KENDİ ARALARINDA KAVGA VARDI İTİŞ KAKIŞ.ŞİMDİ İSE RAKİP TARAFTARLAR İLE BU BÖLE DEVAM EDER GİDER İŞTE TAKİİ BAKTI BAŞKANIM OLMAYACAK BİR EL ATAYIM DEDİ NİTEKİM SONUÇ ORTADA.ZAMNINDA BİZ VE BAZI ARKADAŞALAR BİŞEYLERİ YAZMAYA VE ÖĞRETMEYE ÇALIŞTIK AMA NEDENSE KİMSE BİZİ ANLAMAYA VE DİNLEMEYE GELEMEDİ.
BAKALIM BAŞKANIM BUNDAN NASIL KURTULACAĞIZ.BENCE YİNE Bİ 10,000 ÖDERİZ GİBİME GELİYOR.ÖLE DEİLMİ SAYIN BAŞKANIM.ZATEN PARAMIZ ÇOKKK EE STADA BELEŞCİDE GELMİYOR HERKEZ PARASINI VERİP GELİYOR DEİLMİ.NEYSE ALLAH YOLUNUZU VE BAHTINIZI AÇIK ETSİN UMARIM MUAFFAK OLURSUNUZ........
serhatcan 07.04.2007, 15:37 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
BAŞKANIM. Önce saygılar sunuyorum. Evet biz istanbuldaki sivasspor aşığı insanlar istanbuldan net olarak izliyoruz bu taraftar gruplarını. Fakat kendilerine gurp kuranlar bakıyoruz ki bırakın 1 lig takımı taraftar olmasını inanın çok acemi,çok cahilce ve sanki tüm enstrumanların aynı anda çaldığı her kafadan bir sesin çıktığı mahalle taraftarları gibi. Taraftar denince kültürü, sosyaliteyi,sanatı,dünyadaki olaylardan haberdar olmayı,vee daha da önemlisi sevgiyi,saygıyı,hep destek tam destek felsefesini baeındırmalı içinde. Böyle giderse biz burada ünüveristeden eğitimcilerle,sanat dünyasından sanatcılarla ve profesyonel psikologlarla buradan bir grup yönetinmi oluşturup (5-6 kişi) sivasa yerleşip yukarıdaki belirttiğimiz taraftar profili dahilinde bir grup kurmayı düşünüyoruz. bu konuda sizinlşe irtibata geçilecektir. saygılarımla.
metin_26 07.04.2007, 15:51 arkadaşlar bende kayseri macında kale arkasın da macı izliyordum ama herhangi bi grubun üyesi degilim zaten yaşımda müsait degil.
kale arkasında amigoluk yapan bi arkadaşın mücadelesini hayranlıkla izledim daha öncedede şahsını tanıyorum şişman bi arkadaş adıda herhalde murat görüyorumki murat arkadaşımıza yukarda bazı arkadaşlar üzerine cok gitmişler ben murat arkadaşımızı hermacda trübünleri sakınleştirmesine ve kayseri macındada kale arkası trübününden kayseri trübününe gecmek isteyen sivasspor taraftarını engelledeni gördüm ve o tarafta görev yapan polislerle beraber cok engelledi ama burda bazı arkadaşlar murat arkadaşımızın üstüne cok gittiklerini gördüm lütfen arkadaşlar murat ben ce haketmiyor bu sözleri.
SAYGILARIMLA
serhatcan 07.04.2007, 15:56 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Bedava biletten bahsedildide dikkatim,i çekti.GERÇEK TARAFTARA BEDAVA BİLET VER,İLİR. ( o da herzaman depil ) grubum diye gelip,sivasspora destek verdiğini sanıp tam terssine zarar veren kendini reis,kabadayı sanıp aslında tembelliği içinde barındıran çapulcular gelip kulüpten bedava bilet alıyorsa vay o sivassporun geleceğinin haline. ACII ÇOK ACII. çalışmayıp tembellik yapıp ama kabadayılık,reislik söylemlerini kendilerine paye biçip ( keşke efendi,terbiyeli,saygılı,kültü rlü,sosyal olsalar eyvallah diyecez ) gelip sivasspordan bedava bilet alıyorsaaaa,bu insanlar saten sivası sevmiyor belli ve verenlerde sivası sevmiyor anlamına gelir. SİVASA ZARAR SİVASLILARDAN GELİR.bu sözümü iyi irdelesin herkes.HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNSÜN. Gerçek taraftar bu tür çapulcuların peşinden gitmez,önlerinde eğilmez eğilmez. GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI KÜLTÜRLÜ,SOSYAL,SEVGİ,SAYGI BARINDIRIR İÇİNDE.Bir sözüm daha var. burada özellikle galatasaraydan,beşiktaştan,fen erden 3 büyükler diye sözedliliyorr. HERKES UYANSIN YAA bu ezilmişlikten kurtarın artık kendinizi. artık SİVASSPOR unda büyük olduğunu kabullenin. siz kendinize güvenmezseniz başkası size nnasıl güvenecek. aRTIK BAŞKASINA HAYRAN HAYRAN BAKMAYIN. KENDİNİZE HAYRAN OLUN. saygılaer sunarım.
yigidolar06 07.04.2007, 15:56 TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
bu olayın üzerine gidersek gercekler ortaya cıkar elbirliği ile araştıralım soralım bizim ağzımızdan cıkanlar saniyesi saniyesine rapor edilmiş kayseri taraftarının ağzından cıkanlarıda bu sitede yayınlatalım belge istemek en doğal hakkımız
kendal58 07.04.2007, 15:58 sivasspor sen cok yaşa kimse ama kimse bizi yıkamaz
yigidolar06 07.04.2007, 16:16 burda sanki 1967 geçtaraftarlar derneği vede 1967 murat suçlanıyor. murat seni seviyoruz suçlu sen değilsin. sen sivası sivassporu memleketini cok seviyorsun vede dernek olarak seviyorsunuz tek hatanız kendinizi her şeyin üzerinde görüyorsunuz. netice ortada kendine derneğine takımına taraftara yansıyor bu sevginiz ölçüye dikkat edin bundan sonra
Dark Force 07.04.2007, 16:41 Bu kadar ince ayrıntısına kadar tezahüratları takip ediyorlarsa bütün kulüpler her hafta ceza alır....saniyeyelde sayılmazki pes doğrusu bu gözlemcilere..
serhankaburcuk 07.04.2007, 17:24 İlk önce bu tür bir olay ile karşılaştığımız için çok üzgünüz.Dikkat ettim de neden başka maçlarda bu tür bir uygulama olmadıda bu maç öncesi böyle bir şey yapıldı anlamış değilim.Burada bir artniyet olduğunu düşünüyorum.Zaten maçın hakemide bu maçı Kayserisporun galip gelmesi için programlandırılarak gönderilmiş gibi bir hali vardı.İstanbulda oynanan her maçta bunların daha fazlası yapılıyor tribünlerde.Küfürü tasvip etmiyoruz ama yapılan tahrikleride unutmamak lazım.
Dikkat ettim de konu saptırılmaya başlanmış bazı arkadaşlar tarafından sanki olay küfür olayı değilde sanki 1967_Dernek_Murat ın suçu gibi olmaya başlamış.Bu olaylarda en başta taraftarı yatıştıran kişi Dernek_Murat tır.Murata kimsenin bu konuda haksızlık yapmaya hakkı yoktur.Buraya yazı yazanlar ilkönce Sivassporu Murat kadar sevsinler ondan sonra konuşsunlar.Neyse ben olayı uzatmıyorum.Ben ve arkadaşlarım tribünlerimizin küfürsüz olması için ve daha iyi atmasferler oluşturulabilmesi çabalayacağız.
Başkanımıza bu konuda söz veriyoruz gerekli önlemler alınacaktır.
SAYGILARIMLA....
abdurrahim_58 07.04.2007, 17:41 Arkadaslar bunu lutfen yapmayalım hem kulubumuze zararı var hemde bize.
Çirkin tezahuretlerı bırakalım.
Biz ne dört buyuk takım ne de sıradan bir Anadolu kulubu degılız biz Anadolunun göbegınde olan cok asıl bir takımın taraftarıyız.
Buna dikkat edelim.
albina58 07.04.2007, 18:27 TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.
TFF Disiplin Kurulu
Başkanımızın dikkat çekmek istediği konu bence herşeyden evvel,önemle dikkate almamız gerek.Saha içerisinde galibiyette alınır,mağlubiyette alınır,sonucunda kaybedilen sadece bir maç veya federasyondan gelecek paralardır.Ama olası bir çirkinlik,kötü tezahurat veya taşkınlıkda uzun yılları alacak onarılmaz bir zarar görürüz kent olarak.
Dahada önemlisi uzun yılların verdiği açlığımızı,hevesimizi doyuran sevğili başkanımız MECNUN OTYAKMAZ'ın emek ve çabaları sonucu geldiğimiz şu nokta,çevremizdeki vilayetlerin gıpta ile bakdığı bir konumdadır.Herşeyden önce başkanımızı arkadan vurmamamız gerekmektedir.
Futbol federasyonu camiası içinde sevilen başkanımızı, sahada ufak çıkar hesabları konusunda yapacağımız kavgalar veya küfürleşmeler ile rencide ederiz.
Bize karşı yapılan bir saldırı varsa muhakkak başkanımız onun hesabını yetkili merciler aracılığınca görür.
Bizim gerçek bir taraftar olarak yapmamız gereken hem stadyum içerisinde hemde stadyum dışarısında kültürlü,efendi saygıder birer taraftar profili ile durmamız gerekmetdedir.Tam destek ve Küfüre şiddete hayır sloganları çerçevesinde hem maddi hemde manevi olarak SİVASSPOR'umuzu desteklememiz gerekmektedir.
Lütfen kişisel veya başka konulardaki çekişmelerimizi saha dışında bırakalım.
RüStü ElmaS 07.04.2007, 18:35 Türkiye Futbol Federasyonun Sivasspor- Kayserispor karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu üzerine Başkanımız sayın Mecnun Otyakmaz’ın sitemiz aracılığı ile yaptığı uyarılarına ve düşüncelerine sivasspor.com yönetimi olarak destek veriyoruz.
Statlarda çirkin tezahüratın ve şiddetin yeri olmadığına ve bu davranışların Sivas’a ve Sivaslıya yakışmadığına inanıyoruz.Gerçek taraftar takımına her zaman ve her şartta destek olan ve takımına zarar gelmesini önleyen taraftardır.
‘’Spor Sevgi Barış ve Kardeşliktir’’ ilkesinden asla taviz vermeyeceğimizi ve fair play anlayışı içinde olan Sivasspor Kulüp Başkanı ve Yönetimine desteğimizin sonsuz olduğunu bildiririz.
Rüştü Elmas
Dikkat ettim de konu saptırılmaya başlanmış bazı arkadaşlar tarafından sanki olay küfür olayı değilde sanki 1967_Dernek_Murat ın suçu gibi olmaya başlamış.Bu olaylarda en başta taraftarı yatıştıran kişi Dernek_Murat tır.Murata kimsenin bu konuda haksızlık yapmaya hakkı yoktur.Buraya yazı yazanlar ilkönce Sivassporu Murat kadar sevsinler ondan sonra konuşsunlar.
olay murat hasan ahmet mehmet olayı değil.olay her ne gerekçe olursa olsun kufuru savunma olayı gardaşım.burda murat gardaşımıda başkasınıda tanımam ben.belkı maçtan çıktı o sınırle yazdı yada o an için yanlış dusundu her neyse.burda suçlama murat gardaşımıza olması diye bir durum yok.genel manada kufure karşı bir tepkı var ordada murat o denlı bır yazı yazmış tabı bu raporda gelınce biraz tepki çekti.
ayrıca kimse kimsenin sivasporu ne kadar sevdiğini ne kadar değer verdiğini tartışamaz.çünkü sivasspor belli kişilerin elinde değil.herkese hitap ediyor ve herkesin sevgisinin blinmesini ölçen bir araçta bulunamadı sanırım.
neyse bu kulağımıza kupe olur bundan sonrada bu denlı olaylar olmaz inşallah.görüldüğü gibi herkes stadı yıkar ceza almaz bizimde 40 yılın başında bir olayımız olur satır satır yazılıp onumuze koyulur...
edebiyatisyen 07.04.2007, 20:08 sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
çirkinkral 07.04.2007, 20:19 Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
güzel kardeşim fazla dallandırma olurmu
Sevgili hemşehrim bu konuyu enine boyuna tartışmalıyız,Sivasa,Sivaslıya
yakışan sorunları tartışarak çözmektir.
Başkanımız sayın Mecnun Otyakmaz Sivasspora yakışan tavrını yine
göstermiştir ve örnek bir spor yöneticisi olduğunu tüm spor kamuoyuna birkez
daha isbatlamıştır.Diğer başkanlar gibi sorunları görmezlikten gelmemiş ve
statda yakışıksız haraketlerde bulunanları,kendi taraftar sitesinde
uyarmış.Benim anlayamadığım halen bu konuya bahaneler bulunmaya
çalışılması ve yapılan hatalardan ders alınacağına biz yapmadık,biz etmedik
aslında biz yatıştırmaya çalışıyorduk gibi suçluluk pisikolojisi içine
bürünülmesidir.Başkan ne diyor''şapkanızı önünüze koyun'' peki bu sözün
muhatapları ne yapıyor?Bahanelere sığınıyorlar ve yanlış yapıyorlar!
Hiç kimse bir başkasının Sivasspor sevgisini tartışma konusu etmemeli ve
edemez!
Ancak kimsede kendi edepsizliğini Sivasspor sevgisine bağlayıp işin içinden
çıkmasın,Sevgi edebi aşmamalı zaten gerçekten takımını seven,takımına zarar
verecek haraketlerde kaçınır ve kaçınmalıdır.
çok dogru kardeş sana katılmamak elde değil..
35gürün58 07.04.2007, 20:46 arkadaşa katılıyorum gürün35 sacmalıyor veonu kınıyoruz lütfen herkez sınırları zorlamasın sitenin yetkilileri gürün 35 konuşturuyorsunuz emeği olan insana hakaretler ve küçük düşürücü sözler söylemesine izin veriyorsunuz bu ne böyle lütfen el koyun o insan yüzü yok laftan anlamz biri cezsını verin herkese ceza verip uzaklaştırıyorsunuz söylediğisözler küçükdüşürücü bu taraftara kimse söz söyleyemez herkez gider tek taraftar kalır
Kendal58, benim yazılarımda şahıs olarak kimseye hakaret ve şiddet olmaz ,biz düşüncelerimizi söyleriz ,beni kimse konuşturamaz ben özgür irademle fikirlerimi beyan edebilecek yapıya sahibim beni kimse kullanamaz, benim amacım tam aksine kullanılan gençliğin gözünü açmak ve kullanılmalarını engellemektir.
Sen niçin suçluluk telaşı içinde feveran ediyorsun ki ,kimsenin Sivasspor un aklı selim bilinçli taraftarına söz söylemeye ne gerekçesi olabilirki ?
Benim taraftarlığım Sivassporun tamamını kapsar diyorsan hem çok yanılıyorsun hemde ,sizi gerçekten Sivasspor taraftarı olarak görüyorlarmı sitede yorumları iyi okursan anlarsın sevgili kardeşim.
Yani siz kendinizden başka kimseyi taraftar olarak kabul etmiyorsunuz ne güzel mantık ?
peki 51 yaşında olan benim 60 lı, 70 li, 80 li,90 lı, 2000 li yıllarda Sivasspor için atan yüreğim ne olacak söküp atacakmısın ?
Peki kardeşim sen kaç yaşındasın ve kaç yıldır kendini taraftar olarak görüyorsun ?
Şunu hiçbir zaman unutma Sivassporun bir tek taraftarını dahi dışlama ,kaybetme lüksü yoktur. Ve tüm taraftarların hepsinin yüreği Sivas ve Sivasspor için atar ,senin dahi .........
Burada önemli nokta Tutum ,davranışlarımızda Küfüre ve şiddete karşı olmamız gerektiğidir.
Bak ne güzel diyorsunuz : Hepimiz Müslümanız, Hepimiz Türküz diye.
Peki rakip takım ve taraftarları gavur mu ? veya başka milletten mi ?
Gençler Sizi Sağduyuya ve aklı selime davet ediyorum. Hiçbir şeye saygı göstermesen dahi Bir müslüman genci olarak yaşıma hürmet et.
Önce büyüklerine saygı göstermeyi öğren arkası gelir..........
Etem-Murat 07.04.2007, 20:51 Çoğumuz güzel insan olduğumuzu düşünürüz, kimseye kötülük etmediğimize inanırız. Basit bir yaşam üzre yürüyüp giden alçak gönüllü ve kendi halinde kişiler sanarız kendimizi... Oysa işin aslı hiç de öyle değil. Hiç birimiz düşündüğümüz gibi masum olmadığımız gibi, kendimizin nerede ve ne kadar kötülüğü içimizde barındırdığımızı bilmek istemiyoruz, hatta aklımıza getirmeyiz bile
Bu kendini düzeltme, temizleme, doğru düşünme işlemi için elimizde ölçü olarak “Vicdan” denen kutsal bir armağan var. Ölçü olarak ikinci armağanda aklımız ve mantığımızdır. Aklımız, düşüncelerimizi, eylemlerimizi hangi dürtülerin yönettiğini bulduk mu işte o zaman iyi ve güzel bir insan olmanın hazzı doluverir içimize. Doğru düşünmenin, doğru bilginin sevinci…
O zaman hiç farkına varmadığımız değerlerin farkına varır, yüreğimizde derinlik kazanırız. Hangi ulustan olursa olsun, hangi din ve hangi mezhebin insanı olursa olsun insanlara kötü gözle bakmaz, haksızlık düşünmez ve onlara karşı savaşmanın anlamsız ve gereksiz olduğunun derinliğine ve bilincine ererizBilimin, bilginin, teknolojinin ileri olduğu çağımızda, hayvani duyguların, çatışmaların, kötülüklerin bir gün son bulacağına, insanın kendi özgür iradesiyle iyiye, güzele, sevgiye, dostluğa, barışa yöneleceğine olan inancımı hep içimde taşıdım ve taşımaya devam edeceğim
Her şey sivas spor için olsun dostluk ve guzellik içinde.
Lutfen bu konuyu uzatmayalım kimseyi kırmayalım,kırılmayalım saygılarımla.
KerimKesgin 07.04.2007, 20:59 yakışmaz bize bu inşallah sahayi kapatmazlarda atlatiriz ancak baya bişeyler olmuş gözlemcide bütün herseyi yazmış.. Diğerlerinide yaziolarmı diye düşünüorm Gs Fb Bjk ?
Olaylar kişiselleştirilmiş durumda konu tamamen amacından saptırılmış herkes birbirine suçlamalarda bulunuyor olay başka boyutlara tasınmış... Birbirimize ne kadar bağlı birliktelik içinde olduğumuz ortada bazı arkadaşlar olayın baş müsebbibi olarak Murat'ı göstermişler ancak Murat'ın tribünde olaylar yasanmaması için gösterdiği çabanın onda birini burada siz gösterseniz konu bu boyutlara tasınmazdı. Hemen birbirimize girdik ufak bir konuda bugünkü Fener Kayseri maçını seyrettiyseniz onların da nasıl küfrettiğini görmüşsünüzdür hemde organize bir şekilde ama sanmıyorum ki onlar birbirlerini böyle suçlasınlar... Yazık çok yazık...
ofgurleyuk78 07.04.2007, 22:19 Elbette kötü tezahuratı, küfürü tasvip etmiyorum ama şunu merak ettim: Allah aşkına gözlemci olacak şahıs maç boyunca kronometre elinde beklemiş. Yok 10 saniye, yok 5 kez tekrarlanmış kötü tezahurat. Adamla dalga geçmeyin. Fener maçında tribünde adam bıçaklandı dakikalarca küfür edildi ceza bile verilmedi. Herkesin gücü garibe yetiyor. Bıraksınlar da Futbolumuzu oynayalım. Daha önceki forumlarda da küre karşı çıkmıştım. Hatta bayanlar var diye küfür etmeyecekmiyiz. Gelmesinler maça diyenler bile var. Asıl onlar maça gelmesinler.
serhankaburcuk 07.04.2007, 22:33 olay murat hasan ahmet mehmet olayı değil.olay her ne gerekçe olursa olsun kufuru savunma olayı gardaşım.burda murat gardaşımıda başkasınıda tanımam ben.belkı maçtan çıktı o sınırle yazdı yada o an için yanlış dusundu her neyse.burda suçlama murat gardaşımıza olması diye bir durum yok.genel manada kufure karşı bir tepkı var ordada murat o denlı bır yazı yazmış tabı bu raporda gelınce biraz tepki çekti.
ayrıca kimse kimsenin sivasporu ne kadar sevdiğini ne kadar değer verdiğini tartışamaz.çünkü sivasspor belli kişilerin elinde değil.herkese hitap ediyor ve herkesin sevgisinin blinmesini ölçen bir araçta bulunamadı sanırım.
neyse bu kulağımıza kupe olur bundan sonrada bu denlı olaylar olmaz inşallah.görüldüğü gibi herkes stadı yıkar ceza almaz bizimde 40 yılın başında bir olayımız olur satır satır yazılıp onumuze koyulur...
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
tykinik58 08.04.2007, 00:22 Ya arkadaşlar bırakın artık bu konuda yazmayı. Bakın biribirimize düşüyoruz, Başkan'ımızı karşımıza alıyoruz. Ayıp vallahi...Yeter yazmayalım, yazdıkça batıyoruz. Olan olmuş, olmuşa birşey yapamayız ama bundan sonra aynı hatayı yapmamakiçin çare arayalım. Tribünlerimizden küfürü kaldıralım. En büyük protestomuz ıslık olsun. Onu herkes anlar veya anlamak isteyen istediğni anlar. KÜFÜRE HAYIR, ISLIĞA DEVAM....Ne olur birbiriniz kırmayın...
melih_58 08.04.2007, 02:05 Gardaslar Küfürün, terbiyesligin aciklamasi olamaz sadece ÖZÜR dilemesi olur.
Sorumlu kisileri özüre davet ediyoruz.
Su konuda cogunlugun yazdigi gibi biz esas Sivasspor tafartarlari olarak cogumuz Küfüre karsiyiz.
Eger rakip taraftarlar bizim sahamizda seslerini duyuruyorsa yine bu bizim ayibimizdir.
Onlarin sesini anlasilmayacak kadar bizim sesimizin cikmasi lazim.
Düsününsene turübünde 8000 sivasli var ve 400 tane rakip takimin sesini dinliyor ve ona göre bizim sesimiz cikiyor.
Yok gardaslar o 400 tane rakip taraftarin sesini kendileri bile duymayacak sekilde bizim takimimizi desteklememiz gerekmezmiydi.
zaralım 58 08.04.2007, 06:50 OLAYLARIN SEBEBİ OLAN HAKEM'DİR BENCE
sinan-58 08.04.2007, 08:43 bu olayın tek suçlusu hakem ve kayseri seyircisi hakem maçı adeta kayseriye vermek için elinden geleni yaptı ama sivasımız maçı aldı aslında o hakemi dovmek lazımdı bizim taraftarımız yine centilmen davranıp kufur etti kayserili taraftarların ettiği kufurleri duymuyorlar zaten sadece bize ceza ne yaparlarsa yapsınlar bi uefa gideceğiz
yani pes doğrusu, ben okumaktan yoruldum arkadaşlar küfür etmekten yorulmamış.. Merak ettiğim o 400 kişi kim?? niçin bu gruba müdahale edilmemiş.. cidden iğrenç bir durum kayseri insanıda sonuçta kardeşimiz ve sivasın en güzide komşusu... bence hiç yakışmamış.. bunu yayından kaldırsanız iyi olur... kayserili taraftarlar görmesin bari.. iyi bir iletişim durumu değil..
o 400 kişi taraaftar grupları.bu pislikleri çıkartan zaten hep taraftar grupları...
Benim merak ettiğim şu;bu dördüncü hakem üşenmeden bunları teker teker nasıl saymış,gurubun biri ...... hakem derken öbür gurupta ...... hakem derse hangisini sayacak,birde orda koltukla ilgili birşey vardı durduk yere koltukla ilgili tezahurat yapılmaz heralde,o koltuğu kıranlara ne ceza verecekler acaba...
Tabiki bu tezahuratlar söylendiyse bunları tasvip etmiyoruz bilakis kınıyoruz ama TFF nin bu hassasiyeti gösterdiği kulüpler belli kulüpler olduğundan serzenişte bulunmamızda doğal.
Bunlar söylendiyse hata bizim hatamız fakaaat süperligde yalnız biz bu hatalara düşümüyoruz,3 büyükleri kollama komitesine şunuda iletmek lazım,eğer onlarada bu hassasiyetle yaklaşmıyorsanız aldığınız para HARAM olsun!
Tekrar söylüyorum KÜFÜR VE KÖTÜ TEZAHURATA HAYIR!
Bize gösterilen ceza kampanyasını gereken kulüplerede göstermeyenlerede YAZIKLAR olsun!
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!
tiryakisivaslı 08.04.2007, 10:37 Spor Kardeşlik Sevgi ve Barıştır
Sayın başkanım çok haklısınız Sivasımıza Hiç yakışmamış Oradaki güzide komşumuzun taraftarıyla alay edercesine dalga geçmemeliydik.
serhankaburcuk 08.04.2007, 12:11 Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!
Kardeşim inanki ben ve arkadaşlarım küfürün karşısındayız...İnan diğer maçlarda küfür olayı bu maçtaki kadar olmamıştı.Ama söylemeye bile iğrendiğim bu olay gerçekleşti...Bu tezahürata hiçbir Sivaslı lakayt kalamazdı.Ben ve arkadaşlarım yine sağduyulu davrandık ve olayların dahada büyümesini önledik.Özelliklede o tribünde çok eleştirilen arkadaşımız Dernek_Murat polise ve güvenlik güçlerine bu konuda çok yardımcı oldu...
SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk 08.04.2007, 12:13 o 400 kişi taraaftar grupları.bu pislikleri çıkartan zaten hep taraftar grupları...
Sen ne diyorsun yaaa.Pislikleri çıkartan falan değil bu grup..Maça gelmezsiniz takıma destek olmazsınız ondan sonrada klavyeden sallarsınız...Yeter artık yaaaaa...Senin eleştirdiğin grup olmazsa tribünlerden ancak çekirdek sesi duyulacak...
Champion_58 08.04.2007, 14:09 YİĞİDOLAR OLARAK;
1.KÜFÜRE KARŞIYIZ!
2.OLAY İÇİN ÜZGÜNÜZ
3.BUKADAR DETAYLI İNCELEME BAŞKA HANGİ MAÇTA YAPILMIŞ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ.
4. BAŞKA KULÜPLERE AYNI SEBEPLE GÖNDERİLMİŞ EN AZ BİR İMZALI ÖRNEK YAZI YAYINLANSIN İSTİYORUZ.
5. HAKEMLERİN OBJEKTİF KARARLARI ALABİLDİKLERİNDE HEM BUNLARI DUYMAYACAKLARINI HEMDE AVRUPADA MAÇ YÖNETEBİLECEK KADAR İYİ HAKEM OLDUKLARINI İSPATLAYABİLECEKLERİNİ BİLİYORUZZ!!
edebiyatisyen 08.04.2007, 15:26 sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
Del Piero 08.04.2007, 16:45 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Büyük başkana katılmamak elde değil ...BÜYÜK BAŞKAN HER ZAMAN YANINDAYIZ...
hamdicellek 08.04.2007, 17:05 bütün sivasspor taraftarlarımızı sakin olmaya ve birinci ligin en centilmen taraftarı olmaya davet ediyorum en centilmen neden biz olmayalımki hedef avrupa o yüzden gerekli saygılarımı sunuyorum
yigido24 08.04.2007, 19:32 sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
Sizinde dikkatinize, başkanımızın soyadı ''Otyakmaz'' dır,
Çünkü çoğu yerde ''Odyakmaz'' diye yanlış kullanılıyor .
Carismas58 08.04.2007, 20:31 YA COK GERKESIZ YENDIGIMIZ MACAT BILE SON DAKIKALRDA KUFURLU TEZAHURAT YAPIYORUZ BIZE HIC YAKISMADI VE DE KAYSERI ILE SIVASLILAR ARASINDAKI BU KAVGALARIN BITMESI LAZIM ARTIK COK ONEMLI BI CEZA GELEBILIR AYIP AYIP BIZE HIC YAKISMADI VE YAKISMAYAN BI HAREKET
serrrkan 08.04.2007, 22:51 LÜTFEN . LÜTFEN.LÜTFEN ARKADAŞLAR HİÇ KİMSEYİ DÜŞÜNMÜYORSANIZ SİVASSPORA HAYATINI ADAMIŞ MECNUN BAŞKANI DÜŞÜNÜN ÇOK AYIP...
gardasin.58 08.04.2007, 23:30 Sayin baskanimiz cok hakli arkadaslar kufrun ve centilmenlik disi yapilan haraketlerin spor kulubune nelere mal oldugunu goruyoruz lutfen biraz daha dikkat (A) GURUBU (B) GURUBU VS BUNLARIN AMACLARI SIVASSPORA DESTEK VERMEK DEGILMI ? o zaman 5_6_ tane gurup var bunlar hemen bir cati altinda taplanmali bir yandan birlikde beraberlikde söz ediyoruz bir yandan parca parca oluyoruz bu ne pehriz bu ne lahana tursusu.
saygilar.
Ss--58--Ss 08.04.2007, 23:54 ;) ŞAMPIYONLAR ŞAMPIYONU SİVASSPOR
musa3458 09.04.2007, 00:00 küfür sıvaslıya yakışmaz küfür edene en büyük yanıt alkışlamaktır ozaman hatasını anlar başkanımıza sahip cıkalım mecnun otyakmazları bulmak kolay olmaz kaybedersek bi daha yerini dolduramayız onun için başkana sonsuz sahip cıkmalıyız
ceyhun58 09.04.2007, 16:08 Arkadaşlar Mecnun Başkanın söylediği harfi harfine doğru yalnız insanların da bir sabrı var nereye kadar gelen hakem zaten yanlı gelmiş penaltı penaltı mıydı
dikkat ederseniz ceza sahası dışında 5-6 defa faul verdi gaye ney kayseri spora gol attırmak diğer bir arkadaşın dediği gibi saniyesi saniyesine böyle bir rapor tutulmuş mu çıkarsınlar göstersinler burda amaç sivas sporu biitirmek hadi 400 seyirci küfür ettiği diyelim 8000 seyirci neden küfür etti herkesin şapkasını önüne çıkarıp düşünmesi gerek kayserili orda her türlü kepazeliği rezilliği yaparak sivaslı seyirciyi tahrik ediyor ama raporda buna hiç değinilmiyor kayseri maçında 3 puan alınmasaydı durumumuzu hiç düşünelibiyormusunuz tabiki her türlü çirkin tezahürata karşıyız ama insanlarında bir sabrı olduğunu düşünsünler yazık
OLCAY_58_AKKUS 09.04.2007, 16:58 Haluk efendi nedense sadece sivastaki olaylara bakıyor başka maçlarda neler olup bitiyor kimsenin umrunda olmuyor ama sivas ta olunca hemen tepki geliyor.Bu olaylar o kadar abrtıldığı kadar olmadı ben maçtaydım.Tepki maçın hakemi olacak kuddusi içindi oda zaten maçı rezalete çevirdi.Bu kadar büyütülecek bir olay olmadı.herkes işine baksın eyyamcılık yapmasın.Şu türkiyede Sivaslı kadar temiz tarftar görmedim ben.İstanbulda maçlarda kadınlar bile küfür ediyor.Ama bunlara kimse ses etmiyor.küfürü elbette desteklemiyorum.Bende karşıyım küfüre ama yanlı tutum oldum mu bunu kabullenemiyorum.eğer bize bu uyarıyı yapıyorsanız a dan z ye herkese yapacaksın ahmetin kulağını çekip mehmeti görmemezlikten gelmeyeceksin.Maçtaki hakeminin nasıl maç yönettiğine bakacaksın nasıl pozisyona uzak kaldığını nefesinin yetmediğinden pozisyonları yakalayamadığını görüp bu hakeme kendini düzeltmesini söyleyeceksin.eğer düzelmiyorsa bu adama bir daha maç vermeyeceksin.
serhankaburcuk 09.04.2007, 17:51 Arkadaşlar Mecnun Başkanın söylediği harfi harfine doğru yalnız insanların da bir sabrı var nereye kadar gelen hakem zaten yanlı gelmiş penaltı penaltı mıydı
dikkat ederseniz ceza sahası dışında 5-6 defa faul verdi gaye ney kayseri spora gol attırmak diğer bir arkadaşın dediği gibi saniyesi saniyesine böyle bir rapor tutulmuş mu çıkarsınlar göstersinler burda amaç sivas sporu biitirmek hadi 400 seyirci küfür ettiği diyelim 8000 seyirci neden küfür etti herkesin şapkasını önüne çıkarıp düşünmesi gerek kayserili orda her türlü kepazeliği rezilliği yaparak sivaslı seyirciyi tahrik ediyor ama raporda buna hiç değinilmiyor kayseri maçında 3 puan alınmasaydı durumumuzu hiç düşünelibiyormusunuz tabiki her türlü çirkin tezahürata karşıyız ama insanlarında bir sabrı olduğunu düşünsünler yazık
Gardas yazdıklarına daha ne yazılabilir daha ne ilave edilebilir bilmiyorum.Ama tek kelime ile olayı mükemmel özetlemişsin.Bizim anlatmak istediğimizde bu zaten.Ha ben birde şu durumu ilave etmek istiyorum.Daha önceki yorumumdada yazmıştım ama taraftarımızı esas çileden çıkaran olayların başında Kayserili taraftarların ''HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ KİM ÖLDÜRDÜ 41 .BNEYİ'' Tezahüratı olayı başka boyutlara taşıdı.Kamuoyunun bilgisine...
SEMİH-58 09.04.2007, 17:55 yav sadece bizimkiler mi yapmış tek taraflı bakılıyor.ankara maç.ındada bize küfür ettiler..........
58Taraftar 09.04.2007, 18:34 Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ
Başkanım sana harfiyyen katılıyorum, her zaman arkandayız ve inşallah bu açıklamadan sonra bazı arkadaşlarımız yaptıkları yanlışların farkına varırlar ve tekrarlamazlar
CÜSSKB-Aynur 09.04.2007, 19:43 Bugün Dernek Murat la msn.den yazıştık.
''abla, sitedeki üye arkadaşlardan bazıları küfür olayının senle benim aramda olduğunu sanıyor.'' dedi.
bu durumdan çok rahatsız ve üzgün olduğunu, bunun ikimizin arasında geçmediğini benim buradan tekrar belirtmemi rica etti.
Bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama Murat arkadaşımızın üzülmesinide istemem.
Benim 67 Dernekle yada 67 Dernek üyelerinin benimle yada Kulüp üyelerimle herhangi bir problemi yoktur.
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.04.2007, 19:51 Bugün Dernek Murat la msn.den yazıştık.
''abla, sitedeki üye arkadaşlardan bazıları küfür olayının senle benim aramda olduğunu sanıyor.'' dedi.
bu durumdan çok rahatsız ve üzgün olduğunu, bunun ikimizin arasında geçmediğini benim buradan tekrar belirtmemi rica etti.
Bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama Murat arkadaşımızın üzülmesinide istemem.
Benim 67 Dernekle yada 67 Dernek üyelerinin benimle yada Kulüp üyelerimle herhangi bir problemi yoktur.
iş işten geçtikten sonra yazmanın bir anlamı kalmazki bu baştan olacaktı saygılarımla
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.04.2007, 19:53 Bugün Dernek Murat la msn.den yazıştık.
kimsenin bizle bir sorunu olamaski zaten .............................. .........
gardaş ben ortalık gerdıgım felan yok.belki sana ters şeyler soyluyorsam senın açından geriliyor gibi gorulebılır ve ınan buda benı hıç ilgilendirmez. çünkü bak başkan ne demiş bir musluman ne olursa olsun kufur etmez demiş. bunun ustune sanmıyorumkı laf olsun. kayserili kufur etmışse ölen abimize amcamıza dayımıza o onun terbıyesızlıgı ve ahlaksızlıgı. bu ahlaksızlıga bızde ahlaksızca yaklaşmayalım. anlatılmak ıstenen bu. saygılar bızden
çirkinkral 09.04.2007, 21:48 Bugün Dernek Murat la msn.den yazıştık.
kimsenin bizle bir sorunu olamaski zaten .............................. .........
Aynur hanım büyük incelik gösterip bir sorun olmadığını dile getirmiş hemde 67li
arkadaşın ricası üzerine ama şu aldığı cevaba bakın işte bu tavra karşı çıktı bu
topicde ve başkanda bunu anlatıyor ama aynı tavra devam...
Dernek yöneticisine yakışmayan bi hitap şekli ne demek kimsenin sorunu
olamaski,siz dernek değilmisiniz sorunda olur,ayrı fikirler de ama dernekler gibi
sivil toplum örgütleri medeniyetin göstergesi olmalı,gizli tehtidler
yakışmaz,hemde bir hanımefendiye karşı daha nazik olunmalı
Sivasa ve Sivaslıya yakışan tavırlar dileği ile...
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.04.2007, 22:00 Aynur hanım büyük incelik gösterip bir sorun olmadığını dile getirmiş hemde 67li
arkadaşın ricası üzerine ama şu aldığı cevaba bakın işte bu tavra karşı çıktı bu
topicde ve başkanda bunu anlatıyor ama aynı tavra devam...
Dernek yöneticisine yakışmayan bi hitap şekli ne demek kimsenin sorunu
olamaski,siz dernek değilmisiniz sorunda olur,ayrı fikirler de ama dernekler gibi
sivil toplum örgütleri medeniyetin göstergesi olmalı,gizli tehtidler
yakışmaz,hemde bir hanımefendiye karşı daha nazik olunmalı
Sivasa ve Sivaslıya yakışan tavırlar dileği ile...
kardeş bak senin kim olduğunu bilmiyorum olayın içeriğini bilmiyorsun hala odunumun parası diyorsun ben aynur hanıma kendi şahsına ve bayan arkadaşlara küfür edenlerin ismini yazmasını isterim istiyorsa ben yazayım fazlada dallandırma olurmu kardeş ben nerde nasıl konuşulacağını nerde nasıl hareket edileceğini iyi bilirim rahat ol senide seviyoruz fazlada uzatmayalım bu konuyu
jakobieen 10.04.2007, 11:03 iş işten geçtikten sonra yazmanın bir anlamı kalmazki bu baştan olacaktı saygılarımla
''iş işten geçtikten sonra (!)'' :confused: ..... bu ne demek şimdi, ben bi şey anlayamadım :confused:
serhankaburcuk 10.04.2007, 11:12 ''iş işten geçtikten sonra (!)'' :confused: ..... bu ne demek şimdi, ben bi şey anlayamadım :confused:
Bak Jakobisen hala ortalığı geriyorsun.İnsanlar konuşarak bu meseleyi hallettiler sen halen ortalığı geriyorsun.Sana tavsiyem biraz daha yazdıklarına artık dikkatli et.Ortalığı germe....
serhankaburcuk 10.04.2007, 11:15 gardaş ben ortalık gerdıgım felan yok.belki sana ters şeyler soyluyorsam senın açından geriliyor gibi gorulebılır ve ınan buda benı hıç ilgilendirmez. çünkü bak başkan ne demiş bir musluman ne olursa olsun kufur etmez demiş. bunun ustune sanmıyorumkı laf olsun. kayserili kufur etmışse ölen abimize amcamıza dayımıza o onun terbıyesızlıgı ve ahlaksızlıgı. bu ahlaksızlıga bızde ahlaksızca yaklaşmayalım. anlatılmak ıstenen bu. saygılar bızden
Bende küfür sevmeyen ve Elhamdülillah müslüman olan bir insanım.Ama insanı çileden çıkaran bu tür istisnasi durumlar olabiliyor.Ben o maçta küfür etmedim.Ama bu tezahürattan sonrada küfür eden insanlara bişey demek te istemiyorum.Kayseri olaylarının üzerinden 40 yıl geçmesine rağmen halen açısını yüreğimizde hissediyoruz..İnsanlarında buna tepki vermelerinin doğal olduğunu söylüyorum.Ama beni şahıs olarak herkes tanır ve küfüre kötü tezahürata karşı olduğunu herkes bilir...SAYGILARIMLA...
jakobieen 10.04.2007, 11:28 Bak Jakobisen hala ortalığı geriyorsun.İnsanlar konuşarak bu meseleyi hallettiler sen halen ortalığı geriyorsun.Sana tavsiyem biraz daha yazdıklarına artık dikkatli et.Ortalığı germe....
helal olsun, bu sözüde duydum ya...! ortamı gerecek, şu sitedeki insanları suçlayacak, kötü niyetli tek yazımı göster Allah aşkına ya... bak bu kadar sayfa yazı yazılmış, 130 tane ileti gönderilmiş konu hakkında, sadece konunun açıldığı gün tek bir ileti göndermiş, sonrasında konunun büyümemesi için hiç yorum yapmamış, sadece okuduğu hoş olmayan bi cevap sonrasında, yanlış anlama olmaması açısından kibarca bi soru soran ''jakobieen'' e ortamı geriyorsun dedin ya, helal olsun abiciğim.. o kadar gönderilmiş ileti varken üstelik..ne yalan söyleyeyim kırıldım, ben dediğin gibi konuşarak halledebileceğimizi düşünmüştüm, kalp kıracak bi şey yazdı isem özür dilerim, yazmamı istemiyorsanızda bundan sonra yazmayayım siz bilirsiniz...
|
|