Orijinalini görmek için tıklayınız : V.MANİSA: 1 SİVASSPOR:0
SivasSpor.Com 08.04.2007, 13:58 2007 yılında galibiyet göremeyen ve ligin ikinci yarısında büyük bir düşüş örneği sergileyen V.Manisa galibiyeti hatırladı. Manisaspor Sivasspor'umuzu 1-0 yenmeyi başardı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
23. dakikada gelişen Vestel Manisaspor atağında Uğur'un ara pasına hareketlenen Şener, topu Holosko'ya aktardı. Bu futbolcunun şutunda rakip defans oyuncuları topun önüne geçerek tehlikeyi önledi.
42. dakikada Sivasspor'dan Gürhan'ın kullandığı korner atışında iyi yükselen Servet kafayı vurdu, kaleci Fevzi'yi geçen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı.
45. dakikada Okan Koç'un ceza sahası önünden attığı şutta kaleci Harun topu kontrol etti.
İlk yarı golsüz eşitlikle 0-0 sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
57. dakikada gelişen Vestel Manisaspor atağında topla buluşan Okan Koç, ceza sahasına girmeden sert vurdu. Kaleci Harun, topu son anda kornere çeldi.
60. dakikada Vestel Manisaspor'un kazandığı serbest vuruşu Zelenka kullandı. Hiçbir oyuncunun dokunamadığo top direğin hemen yanından dışarı çıktı.
78. dakikada ceza sahasına giren Zelenka'nın çaprazdan sert şutunda kaleci Harun topu çıkardı. Pozisyonu takip eden Reinaldo'nun kafa vuruşunda kaleci, topu kornere gönderdi.
86. dakikada Vestel Manisaspor, Ersan'ın düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Zelenka'nın uzak mesafeden sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-0
V.MANİSA: 1 SİVASSPOR:0
STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu xx, Özgür Kaya xx, Okan Deniz Kılıççı xx
VESTEL MANİSASSPOR: Fevzi xx, Burak x (Ersan dk. 70 xx), Ümit xx, Uğur İnceman xx, Hakan Balta xx, Kalabane xx, Okan Koç x (Metin dk. 67 xx), Şener xx, Zelenka xxx, Nizamettin x (Reinaldo dk. 46 xx), Holosko xx
YEDEKLER: Ufuk, Serkan, Sezer, Erhan
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak
SİVASSPOR: Harun xx, Murat xx, Servet xx, Colosimo x (İlhan dk. 60 xx), Hayrettin xx, Cem Can xx, Fransergio xx, Yasin x (Gökhan dk. 85 ?), Gürhan xx, Mehmet Yıldız xx, Balili x (Cvetkov dk. 77 xx)
YEDEKLER: Bekir, Cem Karaca, Gürol, Serdar
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GOL: Zelenka (dk. 86)
SARI KARTLAR: Kalabane, Ersan (Vestel Manisasspor), Murat, Balili (Sivasspor)
SivasLady 08.04.2007, 14:01 SivasSpor`a basarilar dilerim
insallah farkli bir galibiyet elde ederiz :)
KURSUN58 08.04.2007, 14:02 haydin koclarim yenin sunlari beaaa
jakobieen 08.04.2007, 14:04 haydi bismillah.. ............
OLCAY_58_AKKUS 08.04.2007, 14:05 başarılar sivasım inşallah kazanırırz
ZALIM_58 08.04.2007, 14:06 HAYDİ SİVAS Bİ GOLLLL BEKLİYORUZ SENDEN HADİ SİVAS GOLLLLLLLLLLLLL
sivassporumuza basarilar dileriz .saygilarimla...
kayseri yenilse bizde yensek üsteyiz be...
insallah yeneriz mac basladi
sivas gol gol gol
sivas gol gol gol
sivas gol gol gol
Bilmiyorum5 08.04.2007, 14:07 haydİ SİVASSPORUMUZA BASARILAR İLK GOLU ATARSAK BU MACI ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM DEPLASMAN TAKIMI SIVASSPORUMA BASARILAR MEHMET YILDIZIN OYNAMASI COK BUYUK AVANTAJ BALILI VE MEHMET DEN BU GUN GOL BEKLIYORUM
tayfun5883 08.04.2007, 14:08 bizim taraftarımız daha fazla manisa da sivas sivas sesleri gelio
ZALIM_58 08.04.2007, 14:10 EVET SİVAS TARAFTARINDAN DAHA ÇOK SES GELİYO SİVAS GOLL SİVAS GOLLL HADİ BALİLİ AT Bİ TANE
jakobieen 08.04.2007, 14:11 haydi sivas haydi sivas haydiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiii
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SivasLady 08.04.2007, 14:12 tribünler sivasspor diye sesleniyor
takimi yalniz birakmayan arkadaslar cok tesekkürler
insallah ilk golumüz erken gelir :)
ZALIM_58 08.04.2007, 14:12 HAYDİ SİVASSSSSSSSSSSS GOLLLLLLLLLLLL
ofozturk 08.04.2007, 14:14 ne durumda mac bilen var mı arkadaslar. takımımız nasıl oynuyor
ZALIM_58 08.04.2007, 14:14 ŞU ANDA KÖSE VURUŞU KULLANIYORUZ HADİ Bİ GOLL SİVASSSSS
jakobieen 08.04.2007, 14:16 KIRMIZIIIIIIIIIIIIII dedim yaw :)
Bilmiyorum5 08.04.2007, 14:17 SİVASSPOR BİRAZ DAHA IYI DURUMDA SUAN MANISAYA GORE SAGLI SOGLU ATAKLARIMIZ VAR AMA HENUZ COK ETKILI BIR POZISYON BULAMADIK DK 17
VESTEL MANISA 0 SİVASSPOR 0
SIVASSPORUMUZ ACAYIP BASTIRIYOR GOLL ATACAGIZ INSALLAH .SAYGILARIMLA...
yok abi yok is yok daha net posizyona giremedik
insallah aliriz ya
bunada sükür
manisadaki hemserilerimizi kutluyorum sirf onlar duyuluyorrrr
SIVAS SIVAS SIVAS
SivasLady 08.04.2007, 14:32 takim bastiriyor ama gol sansi bulamadik daha
insallah ilk yari bir iki gol atariz
jakobieen 08.04.2007, 14:34 yok arkadaş burası bizim maratondanda beter :) :)
Bilmiyorum5 08.04.2007, 14:37 SİVAS İYİCE ARTTIRDI BASKISINI ARTIRDI BU DK LARDA BI GOL GELEBILIR DK 35
corners19 08.04.2007, 14:44 etkil oynuyoruz ama pozisyon üreteniyoruz
Haydin yigidolar tam destek!!! bu maci vermiycez ALACAZ
ILK yarida atsak bari bitane ya... haydi sivas
sandal5877 08.04.2007, 14:49 İLK YARI 0-0 BİTİYO ,
İNSALLAH 2.YARI ATACAZ
SİVAS OLEYYYYY
1967_CLUB_ERDİ 08.04.2007, 14:50 İLK YARI BİTTİ ______________________________ __
ARkadaslar konya 2,ci golü atti bile!!!
Ankaraspor 0 - 0 Bursaspor
Denizlispor 0 - 0 Sakaryaspor
Gaziantepspor 0 - 0 Antalyaspor
Konyaspor 2 - 0 Ankaragucu
Manisaspor 0 - 0 Sivasspor
ilk yari bitti hepsinin.
gelismeleri insallah size aktaracagim
SivasLady 08.04.2007, 15:02 Ilk yari golsüz berabere bitti
ama ikinci yari insallah gol pozisyonlarina girip balili + mehmet atacak
manisa bastiracak ve aciklik verecek
iki takimda 1 er puanla yetinmek istemiyor :)
_bling_lady- 08.04.2007, 15:03 ja nerdeyse alicam mac hala 0-0
insallah yeneriz!!
IKINCI YARI BASLADI SIVASSPORUMUZ BASKISINA DEVAM EDIYOR :SAYGILARIMLA...
SivasLady 08.04.2007, 15:23 yaa artik gol gelsin
mac berabere bitmemeli
SivasSpor`um at bir golllll
Bilmiyorum5 08.04.2007, 15:24 MANISA IKINCI YARIYA TEMPOLU BASLADI SIVASSPOR KONTRADAN GOLU ARAYACAK IKINCI YARI DK 62 0-0 SİVAS KONTRA ATAKDAN ATAR DIYE DUSUNUYORUM 1-0 OLSUN BIZIM OLSUN ONEMLI OLAN BU TIP MACLARDAN GALIP GELMEKTIR HADI SIVASIM 1 GOL AT
SivasLady 08.04.2007, 15:29 ohhhhhhhhhhhhh
Allah`dan ofsaytmis
Bilmiyorum5 08.04.2007, 15:29 MANISA 1-0 ONE GECTI HAKEM OFSAYT VERDI HADI SIVAS HADI CANLAN
yigido_58_77 08.04.2007, 15:30 ofsayt oh be yksa golü yemiştk çok şükür kalbime iniodu walla
cılgın sivasli 08.04.2007, 15:35 sivas sivasspor kalbımız senle attıyo sivas sampıyon sivas baska buyuk yok sivas gol sivas gol sivas gol sivas gol sivas gol
arkadaşlar maçı radyodan dinleyebileceğimiz bi link varmı ?
spidey58 08.04.2007, 15:36 Böyle giderse 0-0 bitecek galiba
haydi yigidolar 1 olsun bizim olsun güveniyoruz size ...
maci radyodan dinliyebilirmiyiz arkadaslar yardimci olurmusunuz lütfen
Carismas58 08.04.2007, 15:39 hadi sivassssssssssss hadiiiiiiiiii tam ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIIIIIIIIIIIIIIIII HADI SIVAS HADI SIVAS HADI TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Bilmiyorum5 08.04.2007, 15:40 SÖYLEDIGIM GIBI OLDU EGER SIVASSPOR UEFAYI YONETIMIYLE KADROSUYLA GERCEKTEN ISTIYORUM BENIM AVRUPADA TURKIYEYI TEMSIL EDECEK MADDI VE MANEVI GUCUM VAR DESEYDI SUANDA 2 -0 ONDE OLURDUK DEMEKKI AMACIMIZ BU YIL LIGI ILK 8 DE BITIRMEK ZATEN MADDI DURUMDA AVRUPAYI KALDIRMAZ DIYE HERHALDE FAZLA ISTEK YOK EGER SIVAS UEFA DERDINDE OLSA SIMDI FISTIK GIBI OYNARDI DK OLMUS 75 SUT UMUZ YOK DOGRU DUZGUN NEYSE SİVASSPUMUZA BASARILAR DILEYELIM
offff yaaaaaaaaaaa
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
of
yigido_58_77 08.04.2007, 15:50 of ya yedk son dakkada:( yaa bizm ztn avrupa hayalimiz bi maç doğuyo bi maçla bitio bu istek hep dwm etmeli ama böle olmuo bu durum sezon sonuna kadar böle gider ilk 8 de bitiririz gibi ama..
1967_CLUB_ERDİ 08.04.2007, 15:50 yedik golü laaaaaaaaaaaaaa taaaaa
tühhh beee uefa hayal oldu artik
Bilmiyorum5 08.04.2007, 15:54 SÖYLEDIGIM GIBI OLDU EGER SIVASSPOR UEFAYI YONETIMIYLE KADROSUYLA GERCEKTEN ISTIYORUM BENIM AVRUPADA TURKIYEYI TEMSIL EDECEK MADDI VE MANEVI GUCUM VAR DESEYDI SUANDA 2 -0 ONDE OLURDUK DEMEKKI AMACIMIZ BU YIL LIGI ILK 8 DE BITIRMEK ZATEN MADDI DURUMDA AVRUPAYI KALDIRMAZ DIYE HERHALDE FAZLA ISTEK YOK EGER SIVAS UEFA DERDINDE OLSA SIMDI FISTIK GIBI OYNARDI DK OLMUS 75 SUT UMUZ YOK DOGRU DUZGUN NEYSE SİVASSPUMUZA BASARILAR DILEYELIM
YINE SOYLEDIGIM GIBI OLDU SIVASSPOR UEFA ISTEMIYO NEDEN UEFA DEMEK MADDI YUK GETIRIR HEM KADROMUZ O KADAR KALITELI DEGIL BIZIM OLUCAGIMIZ YINE ILK 8 DIR BULENT UYGUN CIKIYO SERVETI SATARIM MEHMETI SATARIM PARASINI VERSINLER BENDE GIDERIM DIYO SIVASSPORUN PARASI YOK CUNKU BAK KAYSERIYE 4 MILYON EUORU YA GOKHAN UNALI SATMIYO BIZ SERVET ANRUPANIN EN KALITELI DEFANSI DIYORUZ ADAMI 550 BIN EURO YA SATIYORUZ BU MACTA KAYBETTIK DIYE SOYLEMIYORUM SONUNA KADAR SIVASLIYIZ SADECE AVRUPA HAYALINE KAPILAN ARKADAS COK VAR ONLARA BURDAN SOYLUYORUM KAYSERI BELEDIYEDEN 2 TAKIM BESLERKEN BIZIM BELEDIYE SIVAS BELEDIYE SPORA ZOR BAKIYOOO SIVAS BU BUTCEYLER YILDIZLARINIDA SATAR NAPALIM BIZIMDE GENCLER BIRLIGI GIBI GENC OYUNCULAR BULUP YETISTIRIP SATARAK MADDI GELIR SAGLAMAMIZ LAZIM UEFA UEFA DIYE MIZMIZLANMASIN MILLET
SivasLady 08.04.2007, 15:54 gol yedik cok kötü oldu hic beklemedigimiz durum
corners19 08.04.2007, 15:54 gol yedik hemde 90 da da gol yenilir mi ya
SivasLady 08.04.2007, 15:56 yazik oldu cok yazikkkkkkkkkkkk
yapilir mi bu bize ya son dk. gol yemek offfffffffff :(
yigido_58_77 08.04.2007, 15:56 maç bitti of of 1-0 yenildik hemde son dakka golüyle..
COK YAZIK OLDU SON DAKIKADA YEDIGIMIZ GOL ILE AMA CANLARI SAGOLSUN HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE SIVASSPORUMUZ VAR .SAYGILARIMLA...
Bilmiyorum5 08.04.2007, 16:02 BANA EN COK KOYANDA ADAMLAR 11 HAFTADIR MAC KAZANAMIYOLAR GELIP SIVASI YENIYOLAR VE SIVASSPORUN ADAMI GIBI SUTU BILE YOK MACTA YAZIK NE DIYELIM DEDIGIM GIBI UEFA YI ISTEMIYO YONETIM OYUNCULAR DA ZATEN UEFA POTASINA GIRINCE HEYCANLANIYOLAR
ceza_tolga_rep 08.04.2007, 16:03 sivassporun hedefi uefa falan deildir.sen antalya ve konya maçlarını içerde oynadın ve kaybettin demekki hedefi uefA deil.ligde kalalım bu sene yeter.ayrıca manisasporuda kutluyorum.gerçekden 22 haftadır kazanamayan manisa bugün bizi yendi.bravo manisa.....................
TuNaHaN_058 08.04.2007, 16:05 SIVASSPOR NEDENDIR BIR TÜRLÜ ASAGIDAKI TAKIMLARA KARSI PUAN KAYBETME ALISKANLIGINDAN KURTULAMIYOR
MACLARA IYI KONSANTRE OLAMAMALARINDAN KAYNAKLANIYOR OLSA GEREK
OYUNCULARI BUYUKTAKIMLARA IYI MOTIVE ETTIREN BÜLENT UYGUN KUCUK TAKIMLARA NEDEN IYI MOTIVE EDEMIYOR
BÜYUK TAKIMLARA KARSI IYI OYUN OYNATAN BULENTIN AMACI FUTBOLCULARINDAN COKKENDISININ BUYUK KLÜPLERE TRANSFER OLMA AMACINDA OLDUGU YAPTIGI YORUMLARDAN ITIBAREN HAFIZAMDAN CIKMIS DEGIL KENDISI BILIR
SIVASIN CIKISINI SÜRDÜREMEMESI ISTER ISTEMEZ MORAL CÖKUNTUSU YASATIYOR
ekingölü 08.04.2007, 16:07 haydi yiğidolar tpolayın gücünüzü
yazık oldu ya oldumu ya şimdi,yakışmadı sivasım
Del Piero 08.04.2007, 16:09 sivaSSporumuzun canı sağolsun yenmekte var yenilmekte hep DESTEK
spidey58 08.04.2007, 16:09 Böyle yenilmek gerçekten çok acı oluyor.Bunu birkaç maçta daha yaşadık bu sene.Skoru koruyamıyoruz,buna bi çare bulmak lazım
PRoFeSSioNaL 08.04.2007, 16:10 Son dakka golü be olmazki böyle
..........................
jakobieen 08.04.2007, 16:19 ahhhhh sivasım ahhhhh, ne diyelim canınız sağ olsun :(
Vestelin yerindemi olmak daha iyi SİVASSPORun bulunduğu konumda olmak mı?Vestel için bu ölüm kalım maçıydı,bizim içinse olursa iyi olur belki UEFA olur maçı ve ölüm kalım mücadelesi galip geldi,ne diyelim CANIN SAĞOLSUN SİVASSPORum!
.............................. .............................. .............................. ............
Biz seni bir maçlık değil ölümüne seviyoruz.
İddaa oynayıpta yenildi diye hakarette bulunan sözde SİVASlılara binaen...
TuNaHaN_058 08.04.2007, 16:41 SIVAS KAZANSA KALKIP GÖBEKMI ATACAGIZ
ERZURUMDAKI SEHIT CENAZESINI 20 000 KISI KALDIRIRKEN
ANALARI,BABALARI,VE DUYARLI INSANLAR AGLARKEN GÜLMEK BIZE YAKISIRMI
http://image.haber7.com/haber/37974.jpg
ofozturk 08.04.2007, 16:51 canın sagolsun sivasım. sonraki maclarda telafi ederiz inş.
yigidomustafa58 08.04.2007, 16:53 bizimdi o maç olmadı be SİVAS'ım boşver önümüzdeki maçalara bakalım
TAM DESTEK FULL DESTEK...
Parasız olurum,
Manitasız olurum,
İşsiz olurum,
Pc'siz olurum,
SİVASSPOR'suz OLAMAM...
-Büyük Başkan Mecnun Abi Hariç-
BÜTÜN FUTBOLCULAR ÖZELLİKLEDE KALECİ HARUN.
Kahrettiniz bizi, sizi gidi sizi..
maçtaydım.Her iki takım taraftarlarıda centilmence takımlarını desteklediler.Güneşin altında yandık.Tempolu değildi ma.Ama bizim sizden çok daha fazla ihtiyacımız vardı 3 puana arkadaşlar.Sivasa kalan maçlarında başarılar..
jakobieen 08.04.2007, 17:20 maçtaydım.Her iki takım taraftarlarıda centilmence takımlarını desteklediler...
en güzel haber bu olsa gerek, bizlerde manisayı tebrik ederiz kardeş, üç puanı aslında bizlerde çok istiyorduk ama sağlık olsun :)
albina58 08.04.2007, 17:39 Bugün, 04:47 #8
albina58
Sivasspor-3
Tecrübe Puanı: 97 --->: HEDEFİMİZ AVRUPA!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Ben dışardan yorum yaparken takımımızın mali durumunu bilmediğimiz için öncelikli hedefimizin avrupa olmaması gerek diyorum.Avrupa arenasında mücadele yanında güçlü mali dengemizinde olması gerek.Parasal olarakda imkanlar saglanabilir,gerek hemşerilerimiz gerekse başkanımızın üstün gayretleri bu karşılar inanıyorum ancak asıl önemli olan konu ise takımımızın tecrübe olarak avrupaya hazır olması gerekmektedir.Hazır olması için ise bence birinci aşama süper ligde kalıcı olmamız gerek.Teknik heyet ve futbolcu kadrolarımızın uzun yıllara dayanan yapılanması gerekmektedir.
Yinede şuan itibari ile maç kaybetmek gibi bir düşüncem yok,zira alınan her puan=para olarak kasamıza giriyor onun yanında takım başarı çıtamız yükseliyor.Alınacak puan karşılığı girecek paralar ise takım olarak daha güçlü konuma gelmemizi sağlar.Zira Sayın MECNUN OTYAKMAZ öncülügündeki yönetimimizde bunu başaracak bilgi birikim ve deneye sahip güçtelerdir.
Tek tereddütüm,birden dalacağımız avrupa arenasında bocalayıp,Takımımız içinde uzun yıllara varan bir tahribata neden olmaması.
Avrupa hedefinden çok bu maçı alsak daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok maçın sonucunda yenmekde var yenilmekde nihayetinde bu sıralamalara kadar getirerek bizleri sevindiren, umutlandıran yine bu takımımız,centilmence geçen ve dostluk ortamında oynayan futbolcularımızı alkışlamamız gerek.Daha önümüzde oynanacak maçlar var.
alsaydık uefa yı çok zorlardık ama canları sağolsun bu takımı buralara taşıyan yine aynı kadro
kubilay akay 08.04.2007, 17:57 cok büyük bir firsati teptik kayseri ve genclerin puan kaybettigi bir haftada böyle olmamaliydi
bu takımın avrupa kupalarına katılacak durumu yok...
biz paşa paşa bu sıralarda devam ederiz gideriz...
avrupaya oynayacak kadromuz zaten yok...
özellikle gelecek sezon takım çok fire verecek....
şimdiden gelecek sezonun planlaması yapılmalı aksi takdirde zor günler yaşayacağız...
sinan-58 08.04.2007, 18:54 alsaydık uefa yı zorlardık ama olmadı daha 2. senemiz olsun bu sene olmazsa seneye olur
serhankaburcuk 08.04.2007, 18:56 Sivasspor Uefa kupasına katılabilme yolundaki en önemli fırsatını Manisada geri tepmiş oldu.Bu maçtan alacağımız 3 puanla Uefa kupasına gitmek için sezon başından beri ligde sıralama olarak istediğimiz yerde olacaktık.Ama biranda yenilgi ile beraber 8. sıraya kadar düştük.İnşallah önümüzdeki maçlarda daha dikkatli ve daha akıllı oynayarak üst sıralardaki hedefimizden uzaklaşmayız...
KARAMURAD 08.04.2007, 18:57 NORMAL BİR SKOR..SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİM.
mustafa_kavak58 08.04.2007, 19:05 gecen hafta kayserisporu yeniyor bu hafta manisaspora niye yeniliyor ??????????
ali_zara 08.04.2007, 19:10 yaa ben bu skoru hiç beklemıyodum:(
Carismas58 08.04.2007, 19:20 gecmis olsun sivassporumuz cok kotu bi yenilgi aldi v.manisa ya guven kazandirdi sivasspor insallaah gaziantep macini alir yoksa isimiz kotu
tiryakisivaslı 08.04.2007, 19:28 Yaw kardeşim ne biçim iş bu kayseriyi yeniyo gidio küme düşen takımı yenemiyo yaww
yaz sende birşeyler abim dedi napıyonuz
Bir kere daha görmüş oldukki Sivasspor bu şekilde önem arzeden ve 5-6 puan değerindeki maçlarda başarı gösteremiyor,
Yukarılarda olma hedefini bir yana bırakıp asıl hedefimiz olan 5.'lik 8.'cilik arasında yerimizi almalıyız.
35gürün58 08.04.2007, 20:11 Ne Mehmet Yıldız bildiğimiz Mehmet Yıldız dı ne Balili bildiğimiz Balili idi,nede Sivasspor sivasspor gibi oynadı.
Sivassporumuzun kazanma gücü vardı ancak kazanma arzusu yoktu, Manisa'nın kazanma gücü yoktu ancak kazanma arzusu vardı.
Maçta bu arzular doğrultusunda sonuçlandı.
Fazla da yorumu gerektirmeyecek bir maçtı.
Tek dileğim UEFA yı bu maçlar yüzünden kaybetmeyiz.
Manisa bu duruma boşuna gelmemiş ,iddiası olan veya düşme potasında bulunan her takım karşısında Manisa yenilmekten kurtulamaz.!!!!!!
Herhangi bir iddiası kalmamış,puana ihtiyacı olmayan takımlarla yapacağı maça ise birşey diyemem. !!!!!!!!!!
Abdullah DuMaN 08.04.2007, 20:27 yazık okadar emeğe çok yazık oldu gerçekten 1 çuval incir berbat oldu
AYDIN1985 08.04.2007, 20:58 of off offff. istermisiniz adamlar bu mactan sonra bir cikis yakalasin. Nasil sezonun ilk yarisinda sivasspor namalup olan manisayi yenme becerisi gösterdi, ne olduysa ondan sonra oldu, adamlar belini dogrultamadi ve simdi geldiler hic kazanamazken bizi yendiler. COK ILGINC BIR DURUM.
CENTİLMENLİK GÖSTERİSİ
Bu arada maçın ardından iki takım taraftarları birbirlerini alkışlayarak centilmenlik örneği sergiledi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, gösterilen konukseverlik dolayısıyla Manisalılar'a teşekkür etti. Teknik direktör Bülent Uygun da Manisa'da centilmence karşılandıklarını vurguladı. Vestel Manisaspor, bu galibiyetle ligde 10 hafta sonra 3 puan elde etmiş oldu. Manisa ekibi, son olarak 16. haftada Gaziantepspor'u 4-1 yenmişti.
İki takım taraftarları sayesinde küfürsüz bir maç izledik.İki takım taraftarlarınada teşekkürler.
Umarım Manisaya karşı antipati duyan arkadaşlar bu dostluk gösterilerinden sonra biraz daha ılımlı duygu beslerler.Saygılar..
gardasin.58 08.04.2007, 21:35 Ne denir saglik olsun bunu unutup gelecek maca bakalim manisayi tebrik ederim
serrrkan 08.04.2007, 21:44 çok kötü oldu bu mağlubiyet ya ne güzel uefa umutlarımız vardı ama artık çok zorrr
Ss--58--Ss 08.04.2007, 22:09 olsun canımız sagolsun.ınsallah bu sene uefa oynayacagız;)
Ss--58--Ss 08.04.2007, 22:58 OLSUN SİVASIM CANINI SIKMA.COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLARRR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLERRR CIMBOMUDA 4 EYLULDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKISINI SOYLEYECEGIZZZ...;)
yigido Atilla 09.04.2007, 00:04 Futbolda yenmekte var yenilmekte ama yedigimiz gol tam bir komedi .Vestel Manisasporun Golüne Bakalim ilk gol kaleye 30 metre Harun hic bir sey yapamiyor Sansi var Ofsayit !!!!! 2.ci gol 45 metre 1.ci golun aynisi ve 15 metre daha uzaginda harun yine birsey yapamiyor .Allah yardimcimiz olsun ve petkovis hic ceza görmesin ve sakatlanmasin yoksa bizde alt siralarda olsaydik vay halimize . Bu maci Sivasspor rahat kazanirdi eger sivassporlu futbolcular gercek performanslarini sahaya yansitmis olsa idiler. Kaybedecegimiz ne var su andan sonra hic bir sey yok ya kazanacagimiz. Uefa, her galibiyete ve beraberlige verilen Parayi elimizin tersi ile itiyoruz
Caniniz sagolsun her zaman gönlümüzdesiniz Sivassporumuza can feda .SAYGILARIMLA...
jakobieen 09.04.2007, 13:44 bu sezon hiç bi maçtan bu kadar korkmamıştım valla (üç istanbullular dahil), şu maçı alalım var ya .......
korktuğum başıma geldi :( , yaw bi kezde yanılıyım ne olur sanki :)
yasin_58 09.04.2007, 14:14 biz zaten golleri hep 80-90 arası yiyioz.. neyse canımız sağolsun.. hep destek tam destek:P
nasip kısmet ne yapalım..hayrılsıs imnşalah haftya ben de tribündeyim şükürler olsun.....jakobiieen hafta içi biletleri al sonra orada sıra beklemeyelim :)
yediğimiz golü de yeni gördüm...zelenka kendi bile ummamıştır gol olacağını bariz bir kalecei hatası...
1967_CLUB_ER 09.04.2007, 16:25 15. sıradaki denizliyle 6. sıradaki konyasporla arasında 8 puan var.Bu 3 puanlı sistemde hiç bir şey belli olmaz.
Bakarsınız
SİVASSPOR ' UMUZ UEFA'YA GİDER
ANKARAGÜCÜ DÜŞER.
Abdullah DuMaN 09.04.2007, 20:08 korktuğum başıma geldi :( , yaw bi kezde yanılıyım ne olur sanki :)
OZAMAN SENDE TERSİNİ SÖLE YNELİM:D :D :D :D
_bling_lady- 09.04.2007, 21:39 olsun nasip degilmis.biz enazindan iki mac kazandik diye vestel manisa gibi havalara girip,kendimizi ligin dibinde bulmadik..
bu maçta sivasspor bir eşikte idi yense idik bir anda 4 sıraya çıkacak ve çnümüzdeki maçlara göre cok daha iyi bir pozisyon alabilirdik, olmadı... ama ben bu ligde bizim ilk 6 içinde yer bulacağımıza inanıyorum.
beni,m aklıma takılan konu federasyondan küfüre karşı istenen savunmanın sonucu ne olacak. şayet 3. kez böyle bir ceza aldı isek seyircisiz oynamamız sözkusu olacak, bu konuda bilgisi olan var mı, küfürden cezxa aldık mı bu yıl. lütfen bu konuda birileri bilen birileri konuşsun, bjk maçı yoksa seyircisiz mi oynanacak..........
Kalecimiz çok kötü gol yedi en azından beraberlik ayrılmalıydık..
nazimgulturk 10.04.2007, 17:19 PİYANGO BİZE GÜLDÜ AMA ONLAR BU MAÇ ÇOK ÖNEM VERDİLER ÇÜNKÜ BİZ UĞURSUZ GELDİK ...........
ARTIK KİMSE DURDURAMAZ ONLARI BUNU SÖYLÜYÜM :D :D
FENERBAHÇEYİ YENERLER
|