Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET: GS´İLE ANLAŞTIM.

SivasSpor.Com
11.04.2007, 21:53
Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan, buradaki performansıyla tekrar milli takıma kadar yükselen Servet Çetin Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

SİVASSPOR’un milli futbolcusu Servet Çetin, gelecek sezon için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, “Seneye Galatasaray forması giyeceğim'' dedi.
Fenerbahçe’den ayrılarak sezon başında Sivasspor’a transfer olan ve performansıyla yeniden milli takıma seçilerek dikkat çeken Servet Çetin transfer dedikodularına son noktayı koydu. Milli oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığını ve detaylar konusunda menajerinin sarı kırmızılılar ile görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Artık ligde kalan 7 haftada Sivasspor’un başarısını düşündüğünü söyleyen Çetin, “Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli görüşmeleri zaten menajerim sürdürüyor. Şu anda zorlu 7 maçımız daha var. Rahatlamak için en az 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ondan sonra çok zorlu maçlar oynayacağız. Gaziantep maçından sonra Denizli ile yapacağımız maç rakibimiz açısından çok önemli olacak. Önümüzdeki 2 haftada istediğimiz puanları alırsak peşpeşe oynayacağımız Galatasaray ve Başiktaş maçlarından da iyi neticeler alabiliriz'' dedi.
Galatasaray yönetimi ile kendisinin de görüştüğünü belirten Servet, “Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim'' şeklinde konuştu. Servet Fenerbahçe’nin de kendisiyle yeniden ilgilendiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, bu konuda kimseyle görüşmediğini dile getirdi. Servet Çetin, “Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp Sivasspor’a geldikten sonra herkesin ‘Neden gitti’ dediğini duymak beni mutlu etti. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sivasspor’a gelerek doğru bir karar verdiğimi gördüm'' diye konuştu.

byCERAN58
11.04.2007, 22:05
Buna ne diye biliriz ki..:confused: Gönül takımda kalmasını isterdi..Servet profesyonel bir insan. Geleceğinin orda daha iyi olacağını düşündüğü için anlaşmış olmalı.. İnşallah başarılı olur vede vermiş olduğu bu karardan dolayı pişman olmaaaaaaaaaz ...

Takımımıza vermiş olduğu hizmetten dolayı tşk etmek vede başarı dilmek düşer bize. Tabii birde , sivasspor forması ile Milli takımda oynayan ilk futbolcumuz olması sebebi ile şehrimizi gururlandırmıştır..

Başarı seninle olsun Servet ÇETİN

Saygılaırmla

NİHAT_EKİCİ
11.04.2007, 22:32
SERVET'E ÖNCELİKLE SİVASSPORA VERMİŞ OLDUĞU EMEĞİNDEN DOLAYI MİNNETTAR OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİM. SERVET NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZİM İÇİMİZDE ONUN YERİ HERZAMAN FARKLIDIR. KENDİSİNİ TAKTİR EDİYORUM ÇÜNKÜ FENERBAHÇEDEN SİVASSPORA GELDİ, ÇOK FEDAKARCA ÇALIŞTI, SİVASSPORUN ŞEREFLİ FORMASI İÇİN HERŞEYİNİ VERDİ, KEŞKE HER FUTBOLCU SERVET GİBİ OLABİLSE, GÖNLÜMÜZ VE DESTEĞİMİZ HEP SERVETLE OLACAK İNŞALLAH KENDİSİDE SİVASI VE SİVASSPORU UNUTMAZ, BİZ ONU UNUTMAYACAĞIZ, YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN. BÜYÜK İNSAN VE BÜYÜK FUTBOLCU İNŞALLAH GALATASARAY KIYMETİNİ BİLİR. SEN BİZİM FARKLISIN İNŞALLAH BİZDE SENİN İÇİN ÖYLEYİZDİR.

Besyo_cu
11.04.2007, 23:32
Hayırlı olsun iyi yerlere layık bi oyuncu emeğin için teş.

melih1
11.04.2007, 23:44
hayırlısı olsun.servet karakterli bri inşallah başarılı olurçherzaman sivassporumuzda gormek isteriz..

Serd@r
12.04.2007, 00:01
Verdiği emekten dolayı teşekürler,SİVASSPORumuza puanlar kazandırdı,eleştirilerin yersizliğini milli takıma yükselerek gösterdi,Allah yolunu ve bahtını açık kılsın!

Ertugrul
12.04.2007, 01:57
Servet'in gideceği an son takım galatasaray olur diye düşünüyordum ancak her iki
tarafta anlaşma sağlandığını söylüyor.Ne diyelim hayırlısı olsun...
Sivasspor bu transferden karlı çıkar umarım.

albina58
12.04.2007, 02:23
Herşeyden evvel kendine yazık etti.SİVASSPOR'da yakaladığı,huzuru,takım içi uyumu, istanbul ortamında hemde GS gibi,huzursuzluğun,takım içi sürtüşmelerin vede ekonomik sorunların üst boyutlarda olduğu bir camiada bulacağını ummuyorum.

Dağcı
12.04.2007, 07:22
Bu haberden sonra bize sadece kendisini tebrik etmek düşer. Sivasspor'a kazanımları ortada olan bir futbolcuydu.

Bundan sonraki futbol hayatında başarılar Servet...

ademgoze
12.04.2007, 07:58
hayırlı olsun sivassporda kalsa iyi olurdu innşallah sivası unutmaz

mesut_koçak_58
12.04.2007, 09:04
bizi unutma servet her zaman arkandayız .....

izmirliyigido
12.04.2007, 09:52
Servet Sivasspor tarihine bir damga vurarak, unutulmayacaklar listesine adını yazdırdı. Oynadığı futbolun karşılığı olarak adımızı Milli Takıma hadar taşıdı. Taraftarla diyaloğu çok iyi. Asla unutmayacağız. İnşallah verdiği kararda pişmanlık duymaz. Gönül isterdi ki Sivasspor'da kalsın ama, formunun zirvesindeyken transfer yapması da iyi olur kendisi için.

Servet sana yeni futbol hayatında sonsuz başarılar diliyoruz....

Carismas58
12.04.2007, 10:02
hayirli olsun servete sivasa yaptigi katkidan dolayi kendine tesekkur ediyoruz insallah hakki yerini doldurur servetin yoklugunu hissetdirmezzz

PRoFeSSioNaL
12.04.2007, 10:09
Yapma beee servet Biz seni ne umutlarla almıştık senin yaptığına bak

edebiyatisyen
12.04.2007, 11:07
güle güle servet abi.Allah yolunu açık etsin.Sivası ve Sivaslıyı unutma emi.

SLHKZ
12.04.2007, 11:07
servet!e sivasspora kazandırdıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. kendisi zaten en doğrusunu yaptı. sivasspor, servet ve galatasaray için hayırlı olur inşallah.

FurkaN
12.04.2007, 11:33
4 aydır gündemde olan bir konuydu ve herkesce bilinen bir şeydi Galatasaray'la anlasacağı ancak önemli olan bizim bu anlaçmadan kazanacağımız para 650 bin euro gibi bir meblaadan bahsediliyor insaallah paramızı alabiliriz... Servet'e de bundan sonraki futbol hayatında basarılar ve bize yasattığı güzellikler için teşekkürler...

sivas_kangallı
12.04.2007, 12:00
hayırlı olsun sivas servetin yerine bir oyuncu araması lazım şimdiden..

corners19
12.04.2007, 12:30
Herşeyden evvel kendine yazık etti.SİVASSPOR'da yakaladığı,huzuru,takım içi uyumu, istanbul ortamında hemde GS gibi,huzursuzluğun,takım içi sürtüşmelerin vede ekonomik sorunların üst boyutlarda olduğu bir camiada bulacağını ummuyorum.

Servet e teşekkür ediyorum 6 aydan daha az bir sürede sivasda sivassporumuza çok büyük katkı sağladı inşallah galatasaray dada aynı başarıyı gösterir

Ben bu arkadaşa katılmıyorum eğer galatasaray büyük bir kulüpse bunu takım içinde saygı dostluk ve yardımşllaşma sayesinde büyük bir kulüp olmuştur

nazimgulturk
12.04.2007, 12:51
gitmese çok güzel olurdu şimdi böyle açıklamalar yaptı maçda oynamaz artık hele gs ye karşı hiç oynamaz

altuntas58
12.04.2007, 14:12
hayırlı olsun gönlümüz bizde kalmasından yanaydı ama
servetin hedefinde üç büyüklerden birine gitmek oradanda
avrupaya gitmek var şehrimizi ay yıldızlı formayla temsil
etmenizden dolayı çok teşekkür ederim yolun acık olsun

alper58
12.04.2007, 14:21
YA ZATEN GİDECEĞİ BELLİYDİ SERVETİN...BİZEDE KENDİSİNE TEŞEKKÜR ETMEK DÜŞER.GÜLE GÜLE GİT SERVET BASARILARININ DEVAMINI DİLERİM...!

yigido_furkan
12.04.2007, 14:54
Servet ve Sivassporumuz için hayırlı olsun keske Sivassporda kalsaydı

XXCakir58
12.04.2007, 15:01
Serveti öne kutluyorum. Sivasspor da iyi bir Sezon gecirdi. Kendisine basarilar ve hayatinda iyi sanslar diliyorum. Umarim birgün avrupa dan Teklif gelir. Cünkü onun Avrupa da oynama yetenegi var.
GS ye gelisi iyi oldu bence.

ali_zara
12.04.2007, 15:26
servet nerede mutluysa orada oynasın biz ona karışamayız yaa

tur_58
12.04.2007, 15:44
zaten eski fenerliden ne beklenirki...

efe058
12.04.2007, 15:51
zaten eski fenerliden ne beklenirki...

Eski fenerli,şimdi Sivassporlu,gelecekte galatasaraylı...
Profesyönel futbolcu bunlar böyle takımdaşlıkla yorumlanamaz.
Servet Çetin Sivasspora büyük katkıda bulunmuştur,Türk futbolunada hizmet
etmeye devam edecektir.
Başarılar Servet

_bling_lady-
12.04.2007, 16:10
hayirli olsun ne diyelim.saten servet galatasaraya fenerbahcenin inadina gitti.sivasspor icin kaydedigi goller icin tesekür ederim!!:)

jakobieen
12.04.2007, 17:09
f.bahçede iken hiç hoşlanmadığım bir futbolcuydu, sivasa gelince tüm fikrim değişti hakikaten hem futbolu hemde kendisi hakkındaki görüşlerim.. bunda milli takımdaki sivassporlu futbolcu denmesinin büyük etkisi vardı elbette, ne diyelim hizmetlerin için teşekkürler servet, bana sorarsan hiç gitme derim, yinede sen bilirsin, sonra jokobieen demişti dersin :) ... son olarak sana g.sarayda sheva'sız maçlar dilerim.. sivası unutma emi...

RECEP_YÜKSEL
12.04.2007, 17:34
Sivassporlu Servet Çetin: “Yeni sezonda Galatasaray’dayım"

SİVASSPOR’un milli futbolcusu Servet Çetin, gelecek sezon için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, “Seneye Galatasaray forması giyeceğim'' dedi.
Fenerbahçe’den ayrılarak sezon başında Sivasspor’a transfer olan ve performansıyla yeniden milli takıma seçilerek dikkat çeken Servet Çetin transfer dedikodularına son noktayı koydu. Milli oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığını ve detaylar konusunda menajerinin sarı kırmızılılar ile görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Artık ligde kalan 7 haftada Sivasspor’un başarısını düşündüğünü söyleyen Çetin, “Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli görüşmeleri zaten menajerim sürdürüyor. Şu anda zorlu 7 maçımız daha var. Rahatlamak için en az 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ondan sonra çok zorlu maçlar oynayacağız. Gaziantep maçından sonra Denizli ile yapacağımız maç rakibimiz açısından çok önemli olacak. Önümüzdeki 2 haftada istediğimiz puanları alırsak peşpeşe oynayacağımız Galatasaray ve Başiktaş maçlarından da iyi neticeler alabiliriz'' dedi.
Galatasaray yönetimi ile kendisinin de görüştüğünü belirten Servet, “Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim'' şeklinde konuştu. Servet Fenerbahçe’nin de kendisiyle yeniden ilgilendiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, bu konuda kimseyle görüşmediğini dile getirdi. Servet Çetin, “Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp Sivasspor’a geldikten sonra herkesin ‘Neden gitti’ dediğini duymak beni mutlu etti. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sivasspor’a gelerek doğru bir karar verdiğimi gördüm'' diye konuştu.

AMA BEŞ KURUŞ KAZANDIRMADAN GİDERSEN AYIP EDERSİN SERVET BEY

Engin58
12.04.2007, 19:06
Hayirli ugurlu olsun ayrica servet cetine tesekkür ederiz.Saygilarimla...

Turan 59
12.04.2007, 19:37
*** Sivasspor için vermiş olduğun emeğe teşekkür ederim.Sivasspor'a ilk defa geldiğinde,takıma faydalı olacağını yazmıştım beni ve tüm Sivasspor'luları yanıltmadın.Gittiğin yerde de başarılı olmanı görmek bütün Sivaslıları memnun edecektir.Yolun açık olsun. Başarılar.***

yeniceri_can
12.04.2007, 20:06
yolun açım olsun servet abi.
ayak üstü yaptıgım bi sohbette Sivasa geldiği için çok mutlu oldugunu ve asla gitmek istemediğini sölemişti. 1. devre.ama nasip

Blackkite
12.04.2007, 23:28
Açıkçası ilk geldiğinde "eyvah serveti almışız" dediğim bir oyuncuydu kendisi lakin oynadığı futbolla gözleri doldurdu ve benim de yüzümü kara çıkardı, tükürdüklerimi yalattı tabiri caizse. ama çok da güzel etti :) teşekkürler servet. galatasarayda da başarılar sezon başı 2 maç hariç :)

Tarkan ÇeLik
12.04.2007, 23:35
Sen Fb'den Gel Gese'ye Git.. Ayıp Servet sana..

Bilmiyorum5
13.04.2007, 12:41
KEŞKE PARA KAZANABILSEYDIK BENIM BILDIGIM 500 BIN EURO VERILMESI SARTMIS SOZLESMEDE VAR AMA GS ONUDA VERMEZ YAZIK OLDU SİVASSPOR KULÜBÜNÜN TARİHİNDEKİ EN ÖNEMLİ FUTBOLCUSU BANA GÖRE SERVETTİR ZATEN MILLI TAKIM VE AVRUP DAKI TAKIMLARIN ISTEMESIDE BUNU GÖSTERİR HAYIRLI OLSUN SERVET İNŞAALLAH MUTLU OLURSUN

yigidomustafa58
13.04.2007, 21:26
kötü oldu ya Servet bence işimize yarıyordu gitmesini istemiyordum ama hayırlı olsun herkez için...

Ss--58--Ss
13.04.2007, 22:57
:( SIMDI OLMADI ISTE... SERVETIN BU TAKIMDA KALMASI GEREKIYORDU COK YAZIK OLDU AMA IS ISTEN GECTI ARTIK.YOLUN ACIK OLSUN SERVET YİĞİDOLAR SENİNLE GURUR DUYUYOR.....;)

delifisek58
15.04.2007, 14:27
SERVET HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDESİN SEN ÖZ SİVASLI OLDUN BİZİM İÇİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Ronaldinho
15.04.2007, 16:27
SERVET GİBİ BİR FUTBOLCUYU KAYBETTİK ANCAK HERHALDE YÖNETİM YERİNE BİR FUTBOLCU ALACAKTIR...GS YE HAYIRLI OLSUN.

Ronaldinho
15.04.2007, 16:28
SERVET GİBİ BİR FUTBOLCUYU KAYBETTİK ANCAK HERHALDE YÖNETİM YERİNE BİR FUTBOLCU ALACAKTIR.[COLOR="Blue"][FONT="Garamond"]GS YE HAYIRLI OLSUN

Ronaldinho
15.04.2007, 16:29
SERVET GİBİ BİR FUTBOLCUYU KAYBETTİK ANCAK HERHALDE YÖNETİM YERİNE BİR FUTBOLCU ALACAKTIR.GS YE HAYIRLI OLSUN

Engin58
15.04.2007, 16:36
hayirli olsun ayrica servete cok tesekkür ederiz yigidolar olarak .sayglarimla...

Bilmiyorum5
15.04.2007, 16:41
AHH BE SERVETIMM KESKE GITMESEYDIN BIZIM ICIN EN BUYUK TRANSFEROLURDUN KALSAN BU GUN YINE ASISTINI YAPTIN ALLAH RAZI OLSUN HAYATIN DA SANA BASARILAR DILERIM

GuNaY
15.04.2007, 17:10
Hakkında hayırlısı olsun,
Aslında Sivas'ta sadece futboluyla gündeme geliyordu, inşallah bu başarısını seneye Gs'de de gösterir.
Futbolculuğunun yanısıra saha dışındaki tavırlarıda Sivasta çok sevilen oyuncumuz olmasına sebep oldu
İlerideki futbol yaşamında başarılar dilerim...

zaralım 58
15.04.2007, 17:16
HEM SİVASSPOR AÇISINDAN HEMDE SERVET AÇISINDAN HAYIRLI OLSUN

SEMİH-58
15.04.2007, 18:23
hayırlısı neyse o olur inşallah

1967_CLUB_ER
15.04.2007, 18:41
NE DİYELİM HEP BÖYLE ANADOLU TAKIMLARINDA YÜKSELİPDE MUTLU OLAN FUTBOLCU YOK YANLIŞSAN SÖYLEYİN

talha58
15.04.2007, 20:09
Zaten Galatasaray ile anlaştığını ben burdan sezon arasında söylemiştim. Bence orda Manisa'ya satabilsek çok iyi para kazanırdık.

ceza_tolga_rep
15.04.2007, 20:27
hayırlı olsun..inşallahh hepimiz için hayırlısı olsun..

HALIL
15.04.2007, 20:47
insallah hayirli olur kendisine basarilar diliyorum ve yerini doldurmamiz gerekkk

mesut_koçak_58
16.04.2007, 09:48
Servet Galatyasaray'lı gibi !Daha önce Galatasaray ile anlaştığı açıklanan Servet bu hafta imzayı atıyor.16 Nisan 2007 09:42Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Sivasspor'a giden ve gösterdiği performansla yeniden Milli Takım'a yükselen Servet Çetin, Galatasaray'a imzayı bu hafta atıyor !.. Lig TV'nin deneyimli ismi Bahri Havadır'ın haberine göre Servet'in menajeri Pazartesi İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle masaya oturacak.

Galatasaray ile daha önce anlaşmaya varan Servet'in Alman menajeri Jurgen Wegner'in görüşmelerin ardından 1-2 gün içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat Servet Çetin ile her konuda anlaştıklarını daha önce açıklamış, Servet de seneye Galatasaray'da oynayacağını doğrulamıştı.

ELTURCO
17.04.2007, 13:35
servete hayırlı uğurlu olsun sivasımızda gösterdiği emekler için de teşekkürler

alperen_58_38
17.04.2007, 14:31
keşke en başında galatasaraya gitseydi fenere gitmekle hata yapmıştı ama şimdi gerçeği gördü başarılar
dilerim