Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİ OUT ATAKAN IN...

SivasSpor.Com
12.04.2007, 19:52
Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini belirten Balili, “Sezon sonunda Türkiye’deki 5 yılımı dolduruyorum. Türk vatandaşlığına Mart ayı itibarıyla başvurumu yaptım.Türk vatandaşı olmak beni ayrıca mutlu edecektir.” dedi.

Hakkında çok konuşuldu, Oynadığı futbolu ile alkışlandı, İsrailli olduğu için özellikle gol attığı takımların sporcuları ve taraftarları tarafından hakaretlere maruz kaldı. Sevindi arkadaşları ile sevincini paylaştı, hakaretler ve küfürler sonucunda üzüldü ama kimseye bu üzüntüsünü belli etmedi. Balili bu hakaretleri yapanlara gereken dersi vermeye hazırlanıyor. Tek bir hedefi vardı, formasını giydiği takımın başarısına ortak olmak. Tek bir amacı vardı o da çok sevdiği Türkiye ve özellikle çok sevdiği Sivasspor yöneticileri ve taraftarları uğruna Türklüğü seçmek. O da kararını verdi.
Ve Pini Felix Balili Türk olma yolunda müracatını yaptı ve Bakanlar Kurulu kararını bekliyor.Futbol liglerinde fırtına gibi esen İsrailli Pini Felix Balili artık Atakan Uygun olarak liglerde anılacak.
Müslüman ülkelerde İsrail’in sevilmediğini dile getiren ve Türkiye’de tek İsrail’li sporcu olarak Sivasspor’ta top koşturan Pini Felix Balili, tüm aleyhte yapılan tezahüratlara kulağını kapatırcasına Türkiye’yi çok sevdiğini dile getirerek, son noktayı koydu “ Türk vatandaşı olarak Atakan ismi ile anılmak istiyorum “

TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM
Oynadığı futbolu ile Türkiye’de “En hızlı forvet oyuncusu” olarak tanınan Pini Felix Balili, 2002 yılında geldiği Türkiye’de 1 yıl İstanbulspor, 1 yıl Kayserispor ve son 2 yılda da Sivasspor forması giyiyor. Türkiye’yi, Sivas’ı ve Sivasspor’u çok sevdiğini söyleyen Balili, “Ben Türkiye’de başarılı bir futbolcu olduğuma inanıyorum. Herkes benim hızlılığımdan bahsediyor. Takım arkadaşlarım ne kadar hızlı, çalışkan ve başarılı olursa bende bir forvet oyuncusunun yapması gerekenleri yapmaya çalışıyorum” dedi.

MÜRACAT ETTİ
Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini belirten Balili, “Sezon sonunda Türkiye’deki 5 yılımı dolduruyorum. Türk vatandaşlığına Mart ayı itibarıyla başvurumu yaptım.Türk vatandaşı olmak beni ayrıca mutlu edecektir.” dedi. Balili, Türk olması halinde ismini de değiştireceğini belirterek, “Türk olduktan sonra artık herkes beni “Atakan” olarak çağıracak” dedi.

ATAKAN UYGUN
Türk vatandaşı olmak için Mart ayında müracaat etttiğini dile getiren Sivasspor’un İsrail’li oyuncusu Pini Felix Balili “Türk vatandaşı olmak için her türlü evraklarımı hazırladım ve yetkililere teslim ettim. Müracaatım yapıldı.En yakın zamanda sevindirici haberi bekliyorum. Beni Türkiye’de artık Balili olarak değil Atakan olarak çağıracaklar ve alkışlayacaklar” dedi.
Atakan ismini çok sevdiğini Uygun soyadını ise Teknik Direktör Bülent Uygun’dan aldığını da sözlerine ekleyen Balili “Bülent Hocam benim en iyi arkadaşım, dert ortağım, bana hoca olarak değil, yeri geliyor arkadaş, yeri geliyor kardeş,yeri geliyor ağbey olarak bana nasihatlarda bulunuyor. Türk vatandaşı olmak için başkanımız ve bazı yöneticilerimizle birlikte bana gerekli desteği de o verdi. O nedenle onun soyadını da kullanmak istiyorum” dedi.

TÜRK BAYRAĞIYLA POZ VERDİ
27 yaşındaki Sivasspor’un İsrail’li futbolcusu Pini Felix Balili “Türkiye’de ilklere ben imza atacağım. İsrail’li bir sporcu olarak Türk olan tek sporcu olma ünvanını kazanacağım. Türkiye’yi ve Türkleri çok seviyorum. Türk Bayrağını daha çok seviyorum. Maçlarda Türk Bayrağı önünde İstiklal Marşı okumak beni duygulandırıyor.Türk Bayrağı önünde bir Türk olarak “Atakan Uygun” olarak Türk Futboluna hizmet vermeye kararlıyım” dedi.

FORMASINI DA YAPTIRDI
Sivasspor’un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili, sezon sonunda Türk olmak için müracaat gününü heyecanla beklerken, Türklüğünün kabul edilmesinin ardından giyeceği 17 numaralı Atakan formasını da şimdiden yaptırdı. Sır gibi sakladığı formasını Yeniülke Genel Yayın Koordinatörü ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan’a gösteren ve objektifin karşısına geçerek Türk Bayrağı ve Balili 17-Atakan 17 formasıyla poz veren Balili “Herkes beni yani Atakan Uygun’u konuşacak. Formamda hazır. Türk olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah Türk olarak Atakan 17 numaralı formayı ilk kez Sivas’ta giymekte bana nasip olur” dedi.

HAKARETLERE MARUZ KALDIM
Türkcell Süper Liginde özellikle Sivasspor’un deplasman maçlarında İsrailli olduğu için küfür yiyen Balili, en çok haraket ve küfürü Kayseri seyircisinden yediğini Sivasspor’un Kayserispor ile yaptığı maçta Kayserispor taraftarlarının kendisine 90 dakika haraket ve küfrettiğini, ama bu hakaretleri duymamazlıktan geldiğini dile getiren Pini Felix Balili “ Kayserispor’da bir yıl top oynadım, oynadığım zamanlarda beni alkışlayanlar ve trübünlere çağıranlar şimdi bana küfrediyor. Hakaret ve küfürleri duymak beni üzüyor. Ben sporcuyum ve anlaşmış olduğum takım için mücadele ediyorum. Bu takım Türtkiye’nin bir takımı. Bana edilen bu küfür takımada edilmiş oluyor. Başkalarının hıncını benden çıkarmak istiyorlar. Ben sporcuyum, siyasetle, politikayla hiçbir zaman işim olmadı, olmazda.

İSRAİL’İ SEVMİYORLAR
Müslüman ülkelerde İsrail’in sevilmediğini bildiğini söyleyen Balili, “Türkiye’ye gelirken hiç bir endişem olmadığı gibi, gittiğim takımlarda da kesinlikle kötü davranışlarla karşılaşmadım. Hatta son yaşanan İsrail savaşında yöneticilerim ve arkadaşlarım, bu konuda her hangi bir sıkıntım olup olmadığını sorarak bana yardımcı olmaya çalıştılar.” Dedi

O ZAMAN NE DİYECEKLER
Maçlarda özellikle rakip taraftarlar ve oyuncular tarafından İsrail’li olduğu için çeşitli eleştirilere ve küfürlere de maruz kaldığını dile getiren Balili “ Bakanlar Kurulu Karanının ardından Türk olarak “ Atakan “ ismi ile sahalarda yerimizi alacağım. O zaman bakalım nasıl bir tepki gösterecekler. Onların tepkisi benim için önemli değil, asıl önemli olan bu tür eleştirileri ve küfürleri bana sıralayanlara insanlık dersi vermem önemli. Beklide ben onlardan daha çok Türkiye’yi seviyorum. Öyle olmasa bir İsrailli olarak Türk vatandaşlığını seçmezdim “ dedi.

HERKES BENİ SEVİYOR
Türk futbolunu kaliteli bulduğunu ve Avrupa ligleri ile eşdeğer olduğunu düşündüğünü söyleyen Balili, Türkiye’de kalmayı sürdüreceğini vurguladı. Sadece futbolu düşündüğünü söyleyen Balili, “İstanbulspor ve Kayserispor’un ardından Sivasspor’a geldim.
Gittiğim bütün takımlarda çok iyi arkadaşlarım oldu. Sivas’ta da herkes beni seviyor. Ben de onları seviyorum. Sivas’ta hayatım futbol.
Burda futboldan başka uğraşacak bir şey olmadığı için sürekli ev ile kulüp arasında mekik dokuyorum. Bu da futboluma olumlu yansıyor.” şeklinde konuştu.

BÜLENT HOCAYA ÖVGÜ
Karol Pecze ile yolların ayrılması ve Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörlüğü’ne Bülent Uygun’un getirilmesini de değerlendiren Balili, “ Benim Türk olmamda en önemli etkenlerden birisi de Bülent Uygun’u çok sevmem. Bülent Hoca benim en iyi arkadaşım. Türkiye’yi sevmemde en önemli faktör. Aynı zamanda isim babam. İsmimi o söyledi,soyadını ise bana verdi .
Bülent Hoca takımımızı iyi tanıyan birisi ve Sivasspor’da başarılı işler yaptı. Bundan sonrada başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah sezonun sonunda Bülent hocamızla UEFA oynarız. Sivasspor çok iyi ,çok,çok iyi olma yolunda da mücadelesini sürdürmekte. Ligin zirvesinde yiğidoların ismi geçeçektir “ dedi..

SİVAS BENİM HAYATIM
Sivasspor’dayım ve burada olmak beni mutlu ediyor. Sivasspor yönetimi, taraftarlar beni çok seviyor. Bende onların sevgisine layık olmaya çalışıyorum. Sivas benim futbol hayatımda önemli bir yer oldu. Sivas’tan,Sivasspor’dan ayrılması hiç düşünmüyorum. Sivas’ta ben hayat buldum “ dedi.
Türkiye’de bir çok şeyi sevdiğini ve bunların başında yemeklerin geldiğini belirten İsrailli Balili, “Özellikle köfte ve sütlaçı çok seviyorum. Ayrıca sürekli Türk kahvesi içiyorum. Gerçekten hepsi çok lezzetli.” dedi.

Yeniülke

mesut_koçak_58
12.04.2007, 19:58
hayırlı olsun artık balılı çok ıyı bır futbolcu turkıyedede kendını kanıtlamıstır...turk vatandası olması çok ıyı insallah turk olmasıyla turkıye de forfa gıymesını istıyoruz....

sivas_kangallı
12.04.2007, 20:45
Sivasspor’dayım ve burada olmak beni mutlu ediyor. Sivasspor yönetimi, taraftarlar beni çok seviyor. Bende onların sevgisine layık olmaya çalışıyorum. Sivas benim futbol hayatımda önemli bir yer oldu. Sivas’tan,Sivasspor’dan ayrılması hiç düşünmüyorum. Sivas’ta ben hayat buldum “ dedi.
Türkiye’de bir çok şeyi sevdiğini ve bunların başında yemeklerin geldiğini belirten İsrailli Balili, “Özellikle köfte ve sütlaçı çok seviyorum. Ayrıca sürekli Türk kahvesi içiyorum. Gerçekten hepsi çok lezzetli.” dedi.

hayırlı uğurlu olsun ...

CÜSSKB-Aynur
12.04.2007, 21:03
Hayırlı olsun.
Ne kadar vefalı bir insanmışsın, Bravo sana, Seninle gurur duyuyoruz.
Atakan UYGUN,

RECEP_YÜKSEL
12.04.2007, 21:04
SİVAS BENİM HAYATIM

SENEYE BİR YABANCI YOLU DAHA AÇILDI DESENE BU YOLLA TÜRK OYUNCULAR İYİCE YOK OLACAK BALİLİ HAK EDİP OLDU 5 SENE DOLDURDUĞU İÇİN HAKETMEDEN OLANLAR UTANSIN?

yigidoo
12.04.2007, 21:33
Esselamun Aleykum Atakan uygun efendi yeni ismin hayirli ugurlu olsun insallah yeni isminle daha basarili olursun bizlerde ellerimiz agriyana kadar seni alkislariz.

gardasin.58
12.04.2007, 21:48
marhaba atakan gardas aramiza hos geldin.

Besyo_cu
12.04.2007, 21:50
Sana hakaret eden ler armut ilesapını ayırt edemıyecek kadar zavallı olanlardır. Sen ne siyasi bi lider nede bi israil komutanı nede mossad ajanısın sen sadece TÜRKİYENİN VE SİVASIN en iyi oyuncususun...

OĞUZ
13.04.2007, 07:41
HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH ATAKAN ABİİİİ:D SENEYE BU FORMAYLA ÇIKARSIN İNŞALLAH. YENİ FORMANI ALIRIZ OZAMAN!

Abdullah DuMaN
13.04.2007, 08:18
hayırlı olsun çok sevindim herkese hayırlı olsun

SivasLady
13.04.2007, 08:28
hayirli olsun

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE Atakan :)

35gürün58
13.04.2007, 10:49
Balili ,
''Spor sevgi barış ve kardeşliktir'' bu felsefe ile hareket etmeyen cahil insanlar sana zaman zaman ırkçı yaklaşımlarda bulundular, hatta Bu sitemize yazı yazan sözüm ona bir cahil gencimiz ''Allahın Yahudisinden mi medet umucağız '' diye sana hitapta bulundu .
Bu cahil arkadaşımıza gereken cevabı verdim ve Site yönetimimizde bu çirkin yaklaşımın büyümemesi için onlarda çirkin buldu ve konuyu kapattı.

Tüm bunlara rağmen sen Türkiye yi ve Sivas ı ve Sivassporu çok sevdiğini belirterek görevimi yapıyorum diyorsun profesyonelce. Bravo sana Balili inan bizde seni çık seviyoruz Sivas seni çok seviyor,Atakan değil Balili olarak kalsan bile seni çok seviyoruz.
Yaşasın İnsanların kardeşliği, Yaşasın Spor.

salihak
13.04.2007, 10:49
sivasspor ve atakan(balili) için hayırlı olsun

abircan
13.04.2007, 11:19
yiğido ATAKAN , helal olsun sana büyük cesaret bir israilli için, yarattığın duygu ortamı için , kardeşlik için, ırkların dinin dilin mezhebin bir öneminin olmadığını mühim olan insanlık olduğunu hatırlattığın için, sivasın ve sivaslıların insan severliğini ispatladığın için sana sonsuz teşekkürler YİĞİDO ATAKAN

nazimgulturk
13.04.2007, 11:38
bizde seni çok seviyoruz ve jübileni sivasta yapmanı istiyorum

Bilmiyorum5
13.04.2007, 12:19
balİLİN ELİNE BİDE SAZ VERDİKMİ TAM SİVASLI OLUR HELAL OLSUN BALİLİMEE HANGİ MİLLETDEN OLURSAN OL BİZ SENİ KARDES GORUYORUZ İNŞAALLAH TÜRKLÜK BAŞVURUN KABUL EDİLİR

ali_zara
13.04.2007, 12:38
oleey balili artık hakan şükürün yerine oynar yenı bir yıldız olur balili pardon yanı atakan:)

ı love you balili ı love you balili

ı love you atakan ı love you atakan :)):):)

TuNaHaN_058
13.04.2007, 12:43
SİVAS BENİM HAYATIM
Türkiye’de bir çok şeyi sevdiğini ve bunların başında yemeklerin geldiğini belirten İsrailli Balili, “Özellikle köfte ve sütlaçı çok seviyorum. Ayrıca sürekli Türk kahvesi içiyorum. Gerçekten hepsi çok lezzetli

SIVASSPORDA BALILI BALILI OLDU
KAYSERISPORDA BALILIYI SIVASA VERDIGINE BIN PISMAN
SECTIGI ISIMDE COK GÜZEL YAKISIR ATAKANhttp://www.yalniz-kurt.com/images/resim/turkcemiz.jpg

sinan-58
13.04.2007, 15:15
1967 genç taraftarlar derneği merkez çılgınlar sizden ricam var antep maçında baliiyi turbunlere ATAKAN UYGUN diye çağırın çok super olur

bu arada milli takımın forvetleride bizden gidecek diyinsene mehmet atakan sivası milli takımda inş. beraber temsil edecek

altuntas58
13.04.2007, 16:10
türk vatandaşlığını hem insanlığınla hak ettin hemde oynadığın
futbolunla isminde çok güzel karekterinde çok güzel iyiki varsın
ATAKAN UYGUN TC vatandaşlığı helal olsun sana her şey sivasspor
için

kurtay58
13.04.2007, 18:52
Sana müslümanlık da yakışır be yiğido atakan

SeDo_58
13.04.2007, 22:50
Helal Olsun Be Baliliii !! tam sivasli oldun simdi :P ehueuhehe

SeDo_58
13.04.2007, 22:51
Ha Pardon Balili Deyil Artik '' ATAKAN '' !!

Ss--58--Ss
13.04.2007, 22:52
HELAL OLSUN BALILIYE (ATAKANA) :) YAKISIR TURK VATANDASLIGI.HERKES BU FUTBOLCUNUN PESINDE DEGERINI BILMEMIZ LAZIM;)

SLHKZ
13.04.2007, 22:55
BALİLİ'Yİ BURADAN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.KENDİSİNE BUNDAN SONRAKİ TÜRK VATANDAŞI OLARAK GEÇİRECEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. TERİM HOCANIN BU ÇABUK OYUNCUYU GÖRMESİNİ İSTERİM. GERÇEKTEN BELİLİNİN MİLLİ TAKIMDA ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM.

serhatcan
14.04.2007, 00:07
Balili. Kaedeşim. önce bize biz sivaslılara yaşattığın sevinçlerden dolayı açıkca minnettarız. Ve ayrıca Türk vatandaşlığına geçmendeki en etkili şeyde senin sivası ve sivasslıları sevmen vede sizvaslılarında saan dinine diline ırkına bakmadan kucak açmalları. Sen türk vatandaşı olmasanda Sivaslılar olarak bize yaşattığın sevinçlerden dolayı yine seni severiz yine seni sararız. Sporun dili dini ırkı yoktur. Kısacası sevgi dostlı-uk barış kardeşliktir. Bu yüzden Svasa gelen herhangi bir milletten herhangi bir dinden futbolcu gelirse yine sivaslılar görevlerini layıkıyla yerine getirip bağrına basacaktır. AMAAAA acı olan ne biliyormusunuz. B,iz sivaslılar olarak birbirimizi sevmiyoruz,birbirimize sarılmıyoruz,kavga ediyoruz,birbirimizin iyiliğini istemiyoruz,Başarılı olanları kıskançlıktan baltalamaya çalışııyoruz ( yok o şu siyasetten,yok bu şu siyasetten,yok alevi,yok sunii v.s).Ahh bi birbirimizi sevsek kayseriden daha ekonumisi güçlü bir şehir olluruzz amaa işin özündee SEV-Gİ. saygılar sunarım.

serhatcan
14.04.2007, 00:28
Balili ,
''Spor sevgi barış ve kardeşliktir'' bu felsefe ile hareket etmeyen cahil insanlar sana zaman zaman ırkçı yaklaşımlarda bulundular, hatta Bu sitemize yazı yazan sözüm ona bir cahil gencimiz ''Allahın Yahudisinden mi medet umucağız '' diye sana hitapta bulundu .
Bu cahil arkadaşımıza gereken cevabı verdim ve Site yönetimimizde bu çirkin yaklaşımın büyümemesi için onlarda çirkin buldu ve konuyu kapattı.

Tüm bunlara rağmen sen Türkiye yi ve Sivas ı ve Sivassporu çok sevdiğini belirterek görevimi yapıyorum diyorsun profesyonelce. Bravo sana Balili inan bizde seni çık seviyoruz Sivas seni çok seviyor,Atakan değil Balili olarak kalsan bile seni çok seviyoruz.
Yaşasın İnsanların kardeşliği, Yaşasın Spor.

Yavvvv böyle kafalar varmı halla. (Allahın Yahudisinden Medet umacağız) diyen beyinler yada beyinncikler varmı halla. Helekii bide bu sivaslıysaaa cidden üzülmemek elde değil.Şimdi bu adam müsvettesi düşünmüyormu bu yahudi dediği adam senin şehrin için ter döküyorr,emek veriyor,vee açıkcasıda sivası türkiyede başarıyla temsil edip reklamını yapıyor. Yavv biz bu kafaalrı ne zaman değiştirecezzzzzz. İŞTEE SİVASA EN BÜYÜK ZARAR SİVASLIDAN GELİR tezii çok doğruu. Bu ırkçı zihniyeti pohpohlarsak vee çanak tutarsakk kii geçmişte yapılanlardan ders almadığımız ortada.. YAVVV DÜŞÜNÜNNN Sivass toprak olarak kayseriden büyükkkkk. ülkenin 4 bir yanına dağılan sivaslılarla neredeyse en kalabalık nüdusaa sahip. yavv neden biz halla ırkçılık yada siyasii ayrım,yada alevi sunnii diye birbirine düşmanca bakan bir şehirizszzz.. neden birbirimize kardeşş ce sarılıp kayseri gibi ekonomisi güçlü bir şehjhirr olmuyoruzzz. Yavvv bu bahsettiğim ayrımcılıklardan sivas gerii hemde çok gerri kaldııı anlayınnnnnnnn. Balilii sen ister yahudii,isterr başka bir dinden ve ırktan ol. sen eğer bizim için ter dökmüşsen kardeşim o terine ben şahsen saygı duyuyor eğiliyorum önünde.Önce sen insansın,sonrada sporcusun.Senin sayende ve diğer tüm emeği geçenlerin sayesinde şehrimiz biraz adam yerine konar oldu türkiyede. her yerde tuu kaka,barbar diye aşağılanıyorduk. senin ve senle emek verrip ter akıtanların sayesindee,( SPORUN GÜCÜ BURADA İŞTE)şehrimiz sivasımız insanların dilinde artık. sizinle gurur ve saygı duyuyoruz.VE SPORA siyaset,din dil ırk ayrımı gözetenleride esefle kınıyorum.

starkhan
15.04.2007, 00:44
arkadaşlar Haber7.comda Balilinin Türk vatandaşı olması konusunda bi haber var, ama bazı kendini bilmezler bayağı agor sözler sarfetmişler sivas ve Balili için üye olan arkadaşlarımız var ise aşagıda verecegim adresi tıklayarak gereken cevapları versinler.Sivasımıza ve Balili ye laf atanların lütfen cevabını verelim..... http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=234385

adilakbulut
15.04.2007, 02:07
SIR gibi sakladığı formasını Yeniülke Genel Yayın Koordinatörü ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan’a gösteren ve objektifin karşısına geçerek Türk Bayrağı ve Balili 17-Atakan 17 formasıyla poz veren Balili “Herkes beni yani Atakan Uygun’u konuşacak. ( nasil oluyorsa :)) )

albina58
15.04.2007, 05:00
Geçen sene baliliye bakışım farklıydı, onun büyük maçlarda sadece istanbul takımlarının gözüne girmek için oynadığını iddia ediyor ve bize faydalı olamıyacağını vurguluyordum.
Bu sezon başından beri özellikle takip ediyorum ve özelliklede mehmet yıldız ile olan uyumu sayesinde başarılı bir performans sergilediğini gözlemliyorum.
Bir futbolcunun başarılı olması için yanında uyumu olan futbolcular ile oynamasınında başarıda etkili olduğunu gördük.
Hepsi bir yana balili'nin profosyonel anlamdan uzak gerçekden kalbinden geçenleri yaptığına inancım geldi.Başlığımızda sloğanda tam uymuş
BALİLİ OUT ATAKAN UYGUN İN önce kendin için sonra SİVASSPOR'um için hayırlı olsun.Başarılarının devamını dilerim.

OĞUZ
15.04.2007, 10:10
balili ye atakan yerine ONUR olsa daha güzel olur arkadaşlar bence veya MERT daha güzel olmazmı

Hayatcoqqberbat
15.04.2007, 11:12
yakışır atakan uyguna :) zaten bizden farkı kalmadı

PRoFeSSioNaL
15.04.2007, 13:44
Olmaz böyle şey balli bize lazımm
balili gibi koşup oynacak biri değil atakan

HALIL
29.06.2007, 16:32
ayrica balili bir roportajinda lafini insallah ile nitirdi cok sevindim bir musluman olarak yoksa simdi turk olaca veya oldu bide musluman olursa

ali_zara
29.06.2007, 16:46
türk milli takımına bir yıldız daha desenize