Orijinalini görmek için tıklayınız : SON PROVALAR..

SivasSpor.Com
13.04.2007, 19:53
Hafta sonu sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nda teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

Sakatlıkları süren kaleci Petkoviç ve Hakkı dışında tüm futbolcuların katıldığı idmanda Sivassporlu futbolcular koordinasyon ve uzun pas çalışması yaptı.

Bu arada denenmek üzere getirilen Togo milli takımı oyuncusu Mamom Scherif Foure de idmana katıldı. Orta saha mevkisinde top koşturan 25 yaşındaki Mamom Scherif Foure'nin en son Fransa'nın Metz takımında forma giydiği belirtildi.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, idmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncuları Servet Çetin'in Galatasaray'a transferi ile ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

''Servet konusunda biz Galatasaray kulübü ile prensip olarak bir anlaşma yaptık. Sezon sonunda Servet eğer Galatasaray kulübü ile anlaşırsa bundan sonraki sezonlarda 3 yıl boyunca Galatasaray'da oynayacaktır. Ama o profesyonel olduğu için herhangi bir şekilde imza atmıyor, sadece verdiği söz var. Sezon sonunda gidip imzasını atarak haziran ayında Galatasaraylı olacaktır.''

(Servet'in Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyor musunuz?) şeklindeki soru üzerine Uygun, şöyle konuştu:

''Servet bana göre şu anda Avrupa'nın en iyi stoperi. Bunu kendi takımımın futbolcusu olduğu için söylemiyorum, bu bir gerçek. Bu kadar fiziği 1.95 civarında olup, hem böyle çabuk, hem süratli, hem mücadeleci, hem de karakter yönünden dört dörtlük bir futbolcuyu Avrupa'da bile bulamazsınız. Dolayısıyla ben sayın Fatih Terim hocamı ziyaret ettiğimde de o bile, (Ben bugün Avrupa'da bir takıma gitsem ilk alacağım isim Servet ile Gökhan'dır) dedi. Servet şu anda Türkiye'nin değil, Avrupa'nın bile en iyi stoperi. Dolayısıyla Galatasaray'da çok başarılı olacaktır.''

Takımlarında kaleci Petkoviç, Cem Can, Hayrettin, Mehmet, Balili gibi futbolculara da transfer teklifleri olduğunu belirten Uygun, fiyatta anlaşmaları durumunda bu futbolcuların transferine de sezon sonunda izin verebileceklerini söyledi.

-GAZİANTEPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI-

Pazar günü karşılaşacakları Gaziantepspor'un gerçekten güçlü bir takım olduğunu ifade eden Uygun, ''Çok zor bir maç olacak. Dolayısıyla taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kazanmak istiyoruz. 3 puan almak için elimizden gelen her şeyi yapıp sahadan galibiyetle ayrılırız inşallah'' dedi.

Uygun, bu maçta Petkoviç ve Hakkı dışında herhangi bir eksiklerinin bulunmadığını söyledi.

Denenmek üzere getirdikleri Mamo Scherif Foure'yi Afrika Kupası'nda izlediğini belirten Uygun, ''Sezon sonunda sözleşmesi bitmesinden dolayı kulübü tarafından devre arasında kadro dışı bırakıldı. Ben de son durumunu görmek üzere 10 günlüğüne buraya getirdim'' dedi.

Bülent Uygun, Mamo Scherif Foure'yi idmanlarda ve oynayacakları hazırlık maçında göstereceği performansa göre sezon sonunda değerlendirmek isteğini sözlerine ekledi.

FurkaN
13.04.2007, 20:18
İnşaallah bu maçtan 3 puanı alıp gecen haftaki kaybımızı telafi edeceğiz....

mesut_koçak_58
13.04.2007, 20:43
İNSALLAH BU HAFTAKI MAÇI ALIRIZ,, BIZIM SINIFTAKI GAZİANTEPLININ BI HAVASINI ALIRIM İNSALLAH...

Besyo_cu
13.04.2007, 21:16
İlk macı da zaten şansız bi şekılde bireysel hatadan yemiştik yanılmıyorsam de nigris atmıştı golu bu hafta o macın rovanşını alıcaz zaten antep de calkantılı günler yaşıyor önemli oyuncusu göksel akıncı yı kadro dışı bıraktılar.

zaralım 58
13.04.2007, 21:42
ben bu maçın berabere biteceğine kanaat getiriyorum

SLHKZ
13.04.2007, 22:51
HADİ SİVASSPORUM BENİM GÖSTER GÜCÜNÜ ARTIK ŞU GAZİANTEP'E.

Fatih Bayrak
14.04.2007, 01:53
Insallah bu mactan 3 puan alip yolumuza devam edecegiz gardaslar

Engin58
14.04.2007, 05:23
Insallah üc puan alacagiz basarilar dileriz Sivassporumuza.Saygilarimla...

Bilmiyorum5
14.04.2007, 08:02
BENDE 3 PUANI ALACAGIMIZI DUSUNUYORUM 2-1 BANA GORE SONUC

sivas_kangallı
14.04.2007, 09:13
inş alırız alamassak uefa gitmek suya düşer ...bu maçı garanti almamız lazım.

Abdullah DuMaN
14.04.2007, 12:42
ben bu maçın berabere biteceğine kanaat getiriyorum

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEN ŞİMDİDEN BÖYLE YAPARSAN OOOOOOOOOO:mad: HERZAMAN BİR UMUT VARDIR

Alişan
14.04.2007, 14:13
Gaziantep spora karşı gerçekten şansımız tutmuyor yada oyun düzenimizi kuramıyoruz gol atamadığımız yenemediğimiz bir takım geçen hafta vestel maçından sonra almak zorunda olduğumuz gaziantep maçında ne olursa olsun güzel bir oyunla galibiyete ve 3 puana kavuşmalıyız eğer bu hafta gaziantepten puan alamama durumunda aşağılara ineriz bu maçı alacağız başka yolu yok

yigido_furkan
14.04.2007, 14:42
bu maçı kesınlıkle almamız lazım baska yolu yok

Ss--58--Ss
14.04.2007, 15:36
SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSS;) Hafta sonu sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nda teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

Sakatlıkları süren kaleci Petkoviç ve Hakkı dışında tüm futbolcuların katıldığı idmanda Sivassporlu futbolcular koordinasyon ve uzun pas çalışması yaptı.

Bu arada denenmek üzere getirilen Togo milli takımı oyuncusu Mamom Scherif Foure de idmana katıldı. Orta saha mevkisinde top koşturan 25 yaşındaki Mamom Scherif Foure'nin en son Fransa'nın Metz takımında forma giydiği belirtildi.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, idmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncuları Servet Çetin'in Galatasaray'a transferi ile ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

''Servet konusunda biz Galatasaray kulübü ile prensip olarak bir anlaşma yaptık. Sezon sonunda Servet eğer Galatasaray kulübü ile anlaşırsa bundan sonraki sezonlarda 3 yıl boyunca Galatasaray'da oynayacaktır. Ama o profesyonel olduğu için herhangi bir şekilde imza atmıyor, sadece verdiği söz var. Sezon sonunda gidip imzasını atarak haziran ayında Galatasaraylı olacaktır.''

(Servet'in Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyor musunuz?) şeklindeki soru üzerine Uygun, şöyle konuştu:

''Servet bana göre şu anda Avrupa'nın en iyi stoperi. Bunu kendi takımımın futbolcusu olduğu için söylemiyorum, bu bir gerçek. Bu kadar fiziği 1.95 civarında olup, hem böyle çabuk, hem süratli, hem mücadeleci, hem de karakter yönünden dört dörtlük bir futbolcuyu Avrupa'da bile bulamazsınız. Dolayısıyla ben sayın Fatih Terim hocamı ziyaret ettiğimde de o bile, (Ben bugün Avrupa'da bir takıma gitsem ilk alacağım isim Servet ile Gökhan'dır) dedi. Servet şu anda Türkiye'nin değil, Avrupa'nın bile en iyi stoperi. Dolayısıyla Galatasaray'da çok başarılı olacaktır.''

Takımlarında kaleci Petkoviç, Cem Can, Hayrettin, Mehmet, Balili gibi futbolculara da transfer teklifleri olduğunu belirten Uygun, fiyatta anlaşmaları durumunda bu futbolcuların transferine de sezon sonunda izin verebileceklerini söyledi.

-GAZİANTEPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI-

Pazar günü karşılaşacakları Gaziantepspor'un gerçekten güçlü bir takım olduğunu ifade eden Uygun, ''Çok zor bir maç olacak. Dolayısıyla taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kazanmak istiyoruz. 3 puan almak için elimizden gelen her şeyi yapıp sahadan galibiyetle ayrılırız inşallah'' dedi.

Uygun, bu maçta Petkoviç ve Hakkı dışında herhangi bir eksiklerinin bulunmadığını söyledi.

Denenmek üzere getirdikleri Mamo Scherif Foure'yi Afrika Kupası'nda izlediğini belirten Uygun, ''Sezon sonunda sözleşmesi bitmesinden dolayı kulübü tarafından devre arasında kadro dışı bırakıldı. Ben de son durumunu görmek üzere 10 günlüğüne buraya getirdim'' dedi.

Bülent Uygun, Mamo Scherif Foure'yi idmanlarda ve oynayacakları hazırlık maçında göstereceği performansa göre sezon sonunda değerlendirmek isteğini sözlerine ekledi.

altuntas58
14.04.2007, 15:45
bu macı alacağız başka yolu yok hedeflerimize ulaşmanın
yolu bu mactan gecer

SİVASSPOR -2
GAZİANTEPSPOR-0

yigidomustafa58
14.04.2007, 17:05
kendi evimizde 3 puan bizi bekliyor haydi maça

zaralım 58
14.04.2007, 20:35
KAZANMALIYIZ MUTLAK KAZANMALIYIZ (ama neden se sanki berabere bitecek gibi)

Ss--58--Ss
14.04.2007, 22:39
İNSALLAH GAZIANTEPI EVIMIZDE YENIP UEFA KUPASI YOLUNDA BUYUK BIR ENGELI DAHA ASMAK ISTIYORUZ.;)

Engin58
14.04.2007, 23:48
BU MACI KAZANIP UEFA YOLUNDAKI IDAMIZI SÜRDÜRECEGIZ INSALLAH .SAYGILARIMLA...