LORDKRAL
29.06.2005, 15:09
ARKADASLAR SİVASSPOR BU KADRO İLE NE YAPAR BENCE KÜMEDE
KALAMAZ SİZCE?
.....................CVPLARI BEKLİYORUM
:cry:
KALAMAZ SİZCE?
.....................CVPLARI BEKLİYORUM
:cry:
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : SÜPER LİGDE NE YAPARIZ? LORDKRAL 29.06.2005, 15:09 ARKADASLAR SİVASSPOR BU KADRO İLE NE YAPAR BENCE KÜMEDE KALAMAZ SİZCE? .....................CVPLARI BEKLİYORUM :cry: lisyen_kiz 29.06.2005, 15:16 heç bi'sey yapamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zafercc 29.06.2005, 15:22 kadronun ne kadarı değişir bilmiyorum lakin bence hırs ve ekip oyunu oldukca ligden kolaykolay düşmez sivasspor... 1967_DERNEK_10UR 29.06.2005, 15:23 SAÇMA SAPAN TOPİCLER AÇMAYIN ...BİZ İNANIYORUZ SİZİ BİLMEM... 58_CAVUSBASLI 29.06.2005, 15:54 ilk senemiz biraz zor olur ama ginede ilk 10`a gireriz..... CÜSSKB-Aynur 29.06.2005, 16:00 hakkaten saçma, hatta saçma ötesi mesocan 29.06.2005, 16:23 Önce inanç... Sonra başarı... İnanç bizden.. Başarı onlardan... Göreceğiz.... badboy 29.06.2005, 16:29 valla busen kalırsa bidahaki seneye hiçbirşey olmaz ama hala transferler bitmediği için de bu ligde kalmamız zor gibi görünüyo ha inanmak başarmanın yarısı dır ama diğer yarısı da doğru zaman da doğru işleri yapmaktır derim o yüzden şimdilik işimiz zor gibi görünüyor yine de başarılar dilerim CÜSSKB-Aynur 29.06.2005, 16:34 valla busen kalırsa bidahaki seneye hiçbirşey olmaz ama hala transferler bitmediği için de bu ligde kalmamız zor gibi görünüyo ha inanmak başarmanın yarısı dır ama diğer yarısı da doğru zaman da doğru işleri yapmaktır derim o yüzden şimdilik işimiz zor gibi görünüyor yine de başarılar dilerim Arkadaşım Diğer Süperlig takımlarıda daha transferi bitiremedi.Durun bakalım bu kadar acelecilik niye? 1967 dernek serkan20 29.06.2005, 16:34 SAÇMA SAPAN TOPİCLER AÇMAYIN ...BİZ İNANIYORUZ SİZİ BİLMEM... kesinlikle katılıyorum inanmıyan warsa sivaslı değildir bu yüzden saçmalamayın abircan 29.06.2005, 17:25 7. BİTİRECEĞİZ 44 PUANLA BURAYA YAZDIM UNUTMAYIN ZAMANI GELİNCE HATIRLATIRIM :D :D :D Doko 29.06.2005, 17:28 :arrow: bence 58 puan bizede bu yakisir abircan 29.06.2005, 17:32 O GEÇEN YILDI, DİKKAT ETTİNİZMİ ARKADAŞLAR 58 GOL ATARAK LİGİ BİTİRDİK BUDA BİR İŞARETTİR halit1905 08.07.2005, 22:24 Bence Sivassporumuzun Süper ligde olması üç büyük takımın korkulu rüyası oldu. Neden mi? Bu takımların taraftarlarının çoğunluğunu Sivassporlular oluşturuyordu. Şimdi herkes gerçek takımlarına döndüler. İşte büyüklük buna denir. ligde beş veya altıncı olacağız ben inanıyorum yüreğim Sivas için çarpacak selamlar. rasim58 09.07.2005, 00:36 çok biliyorsun herhalde erken konuşma nasıl bir kadro isterdin 1rüştü2r karlos 3 viera 4r ferdinant 5puol 6nedvet 7zidane 8robinho 9figo 10ronaldo 11lordkral ne dersin bu 11-le ligte kalırız :twisted: nicolasdasouza58 09.07.2005, 01:26 7. BİTİRECEĞİZ 44 PUANLA BURAYA YAZDIM UNUTMAYIN ZAMANI GELİNCE HATIRLATIRIM :D :D :D abi 44 puanla biz 2.lige duseriz. yncr_ss 09.07.2005, 01:58 ne düşmesi ya..rizespor u 5-2 yenmişiz ..düşmekten bahsediosunuz.. nicolasdasouza58 09.07.2005, 02:04 ne düşmesi ya..rizespor u 5-2 yenmişiz ..düşmekten bahsediosunuz.. rize as kadrosuyla oynamadi bu skorlara bakip yanilmayalim. Alex58 14.07.2005, 23:01 Sivasspor Malatyaspor macini yenemese biraz sor alacak bu is !! KEREM_58_34 14.07.2005, 23:13 ARKADAŞLAR SİZ RAHAT OLUN ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR MAÇLARA GİTMEYE ÇALIŞIN... SİZ SADECE İNANIN GERİSİ GELİR. SİVASI KİMSE DÜŞÜREMEZ MERAK ETMEYİNN... GuNaY 14.07.2005, 23:16 HEDEF UEFA YONETİMİN... HEDEF BUYUK OLMALIKİ ULASILAMADIGINDA DAHİ KOTU DENİLEMEYECEK DURUMDA OLALIM... Alex58 14.07.2005, 23:16 Azindan bal akiyor kardas !!!!!!!!!!! Feneri biraz zor yeneriz ama Cincon ( Cimbom ) kesin yeneriz Werner zamaninda fener 6 :0 Yendi bu sefer de Sivas 6 atar !!!!!!!! ydemirkaynak 16.07.2005, 10:25 arkadaslar gönül isterki sivasspor şampiyon olsun. ama mantıklı düşünürsek ahım şahım bir transfer yok. yabancı futbolcuların türkiyeyi tanıyalardan seçilmesi daha iyi olurdu. bizimle bırlıkte süper lige çıkan vestel manisa ve kayseri erciyesin yaptığı gibi. sil baştan braz zor gibi gözüküyor. yeni havuz sistemınde 1 puanın bile çok degeri var. sivasspor un adaptasyon dönemiyle kaybedecek zamanı yok bence kangalli58yasin 16.07.2005, 10:39 korkmayin arkadaslar sadece sivasspora inanin ve dua edin sivassporumuza :wink: :!: sivasli_tufan 16.07.2005, 10:44 Azindan bal akiyor kardas !!!!!!!!!!! Feneri biraz zor yeneriz ama Cincon ( Cimbom ) kesin yeneriz Werner zamaninda fener 6 :0 Yendi bu sefer de Sivas 6 atar !!!!!!!! feneride yeneriz fener kim tekne 16.07.2005, 10:50 arkadaslar bu seyirciyle bu takim 4. buyuk olur. Bir cok takim sivasli oyuncularla ayakta. siz maclara gelin gerisi kolay, seyirci demek kulube sponsor ve para demek para demek iyi oyuncu demek UNUTMAYIN Bilmiyorum 16.07.2005, 10:58 arkadaslar gönül isterki sivasspor şampiyon olsun. ama mantıklı düşünürsek ahım şahım bir transfer yok. yabancı futbolcuların türkiyeyi tanıyalardan seçilmesi daha iyi olurdu. bizimle bırlıkte süper lige çıkan vestel manisa ve kayseri erciyesin yaptığı gibi. sil baştan braz zor gibi gözüküyor. yeni havuz sistemınde 1 puanın bile çok degeri var. sivasspor un adaptasyon dönemiyle kaybedecek zamanı yok bence +imza+ BU sitede anket yapıyolar millet ilk ona girecek diyo kimle ilk ona giriyorsun soruyorum şimdi küme düşen sebatlı hakan bayraktarlamı küme düşen musa kuşlamı her yaptıgı orta taça gidiyo velasını kelam bu takım ilk on yapamaz yönetim ve lorant ta zaten hedefimiz ilk önce süperlig de kalmaktır diyor bence bu taraftarla bu stadla ve Mecnun başkanın tecrübesiyle bu yıl ligde tutunuruz ama benim tahminim 13-14 üncü falan oluruz ama ilerdeki yıllarda taraftar desteğimizle ilk 7 yi zorlayacagımıza inanıyorum ama şimdilik önümüzdeki yıla bakmammız ve bu yıl süperligde tutunmamaız lazım Bakın şimdi yeni çıkan takımlardan kayseri erciyes 2 sezonda 2 kayseri takımı süperlige çıktı adamlar çok zengin ve bir çok oyuncu aldılar yine vestel manita arkasında zorlu gurubu var sparta pragdan 2 adam aldı b.k gibi para var adamlarda ama olsun biz taraftarımızla ve 38 yıllık inancımızla ikisinide yenecek ve bu yıl süperligde kalacağız Bilmiyorum 16.07.2005, 11:43 arkadaslar gönül isterki sivasspor şampiyon olsun. ama mantıklı düşünürsek ahım şahım bir transfer yok. yabancı futbolcuların türkiyeyi tanıyalardan seçilmesi daha iyi olurdu. bizimle bırlıkte süper lige çıkan vestel manisa ve kayseri erciyesin yaptığı gibi. sil baştan braz zor gibi gözüküyor. yeni havuz sistemınde 1 puanın bile çok degeri var. sivasspor un adaptasyon dönemiyle kaybedecek zamanı yok bence +imza+ BU sitede anket yapıyolar millet ilk ona girecek diyo kimle ilk ona giriyorsun soruyorum şimdi küme düşen sebatlı hakan bayraktarlamı küme düşen musa kuşlamı her yaptıgı orta taça gidiyo velasını kelam bu takım ilk on yapamaz yönetim ve lorant ta zaten hedefimiz ilk önce süperlig de kalmaktır diyor bence bu taraftarla bu stadla ve Mecnun başkanın tecrübesiyle bu yıl ligde tutunuruz ama benim tahminim 13-14 üncü falan oluruz ama ilerdeki yıllarda taraftar desteğimizle ilk 7 yi zorlayacagımıza inanıyorum ama şimdilik önümüzdeki yıla bakmammız ve bu yıl süperligde tutunmamaız lazım Bakın şimdi yeni çıkan takımlardan kayseri erciyes 2 sezonda 2 kayseri takımı süperlige çıktı adamlar çok zengin ve bir çok oyuncu aldılar yine vestel manita arkasında zorlu gurubu var sparta pragdan 2 adam aldı b.k gibi para var adamlarda ama olsun biz taraftarımızla ve 38 yıllık inancımızla ikisinide yenecek ve bu yıl süperligde kalacağız imza |